Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Θ.Παπαγεωργίου: Δωρεά ΨΝΠΟ λεωφορείου στο Δήμο Κατερίνης



Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

 Κατερίνη 1 Δεκεμβρίου 2011

Παραχώρηση λεωφορείου του Ψ.Ν.Π.Ο. στο Δήμο Κατερίνης

Θετική ήταν η ανταπόκριση της Διοίκησης του Ψ.Ν.Π.Ο. στην πρόταση που έκανε ο Βουλευτής
Πιερίας Θ. Παπαγεωργίου, να δοθεί λεωφορείο το οποίο έχει ακινητοποιήσει και δεν χρησιμοποιεί, στο Δήμο Κατερίνης προκειμένου να καλύψει ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων και ιδιαίτερα μαθητών και ατόμων τρίτης  ηλικίας των ορεινών χωριών.   
Συγκεκριμένα ο κ. Παπαγεωργίου, μετά από αιτήματα δημοτών της ορεινής Πιερίας που έθεσαν το πρόβλημα της μετακίνησης από και προς την έδρα του Δήμου, αλλά και μεταξύ των χωριών, προς τα Κ.Ε.Π. των πρώην Δήμων, καθώς και τις μετακινήσεις των μαθητών,  έστειλε επιστολή (25-9-2011) προς τον Διοικητή του Ψ.Ν.Π.Ο. κ. Εμμ. Κοσμαδάκη, ζητώντας να διατεθεί λεωφορείο στον Δήμο Κατερίνης για να εξυπηρετήσει τις παραπάνω ανάγκες και γενικότερα να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες φορέων και δημοτών του Δήμου Κατερίνης.
Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου με την αρίθμ. 20/29-9-2011 απόφασή του, έχει εγκρίνει τη δωρεά του ΚΗΥ 2837 υπηρεσιακού πετρελαιοκίνητου λεωφορείου ιδιοκτησίας Ψ.Ν.Π.Ο. 52 θέσεων στο Δήμο Κατερίνης και απομένει στο Δήμο Κατερίνης να αποδεχτεί την δωρεά και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μπορεί το να με αξιοποιήσει προς όφελος των δημοτών.