Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Real Zaragoza vs Atletico Madrid live tv


Spanish Primera Division
23:00 GMT(+2:00)
Real Zaragoza vs Atletico Madrid
Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1275/live-real-zaragoza-vs-atletico-madrid

http://www.soccertvlive.net/watch/51113/1/watch-real-zaragoza-vs-atletico-madrid.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51113/2/watch-real-zaragoza-vs-atletico-madrid.html

http://www.vipstand.me/watch/21000/1/real-zaragoza-vs-atletico-madrid.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/130/v-193061.html

http://veetlesports.blogspot.com/2011/02/channel-2_15.html

http://www.stopstream.com/ch2.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Μίλησε για “Βόρεια ‘Ηπειρο” και τον “αποκεφάλισαν”;


Ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Κορυτσά, υποστηρίζει ότι το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών τον ανακάλεσε αιφνιδιαστικά γιατί "τόλμησε" να χρησιμοποίησει τους όρους "Έλληνες" και "Βόρεια Ήπειρος"!

Ο κ. Θεόδωρος Οικονόμου- Καμαρινός, σε εκδήλωση της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ", μιλώντας σε μέλη της ελληνικής μειονότητας χρησιμοποίησε φράσεις όπως "την περιοχή αυτή την αποκαλούμε Βόρειο Ήπειρο", " και "οι παππούδες σας ήταν Έλληνες", που -κατά τον ίδιο- ενόχλησαν το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας και οδήγησαν στην άμεση ανάκλησή του στην Αθήνα.

Ο ίδιος διευκρινίζει ότι με τα λόγια αυτά δεν εννοούσε τίποτε περισότερο από αυτό που περιγράφει το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914 και ότι σε καμμία περίπτωση δεν παρακίνησε την μειονότητα να διεκδικήσει εδάφη, αλλά μόνο τα δικαιώματα της. Κάλεσε μάλιστα όλους τους Ελληνες να σπεύσουν ομαδικά στην Απογραφή και να δηλώσουν την Ελληνικότητά τους.

Αμέσως υπήρξε αντίδραση του 'Ελληνα Πρέσβη στα Τίρανα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο κ.Καμαρινός "εκφράζει προσωπικές απόψεις". Επίσημες πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Πρόξενου, ενώ ήδη οι βουλευτές της ΝΔ κ.κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και Κων/νος Γκιουλέκας κατέθεσαν ερώτηση στον Υπουργό των Εξωτερικών κ. Δρούτσα, στην οποία αναφέρουν:

1) Αν ασκείται, υπό οιανδήποτε μορφή, υπηρεσιακός ή πειθαρχικός έλεγχος στον εν λόγω διπλωμάτη για πράξεις ή παραλείψεις και συμπεριφορές, που αφορούν στην αποστολή του.

2) Αν, όντως, υπήρξε επίπληξη και παρατήρηση προς τον ανωτέρω από ιεραρχικά προϊσταμένους του κατ’ εντολήν της ηγεσίας του ΥΠΕΞ. Και αν, πράγματι, υπήρξε ενόχληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου για τις δηλώσεις του.

3) Αν υπήρξε - ή αν υπάρχει ακόμη - θέμα ανακλήσεως του κ.Οικονόμου-Καμαρινού στην κεντρική υπηρεσία του ΥΠΕΞ.



http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/milhse-gia-boreia-hpeiro-kai-ton-apokefalisan

Βρέθηκε κώδικας του Ντα Βίντσι, που προφητεύει το τέλος του κόσμου


Ήταν αναμφισβήτητα ένας από …τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες την περίοδο της Αναγέννησης.

Η προσωπικότητά του πολυδιάστατη, ενώ ταυτόχρονα ξεχώρισε σε όλους τους τομείς στους οποίους απασχολήθηκε – αν και αρκετοί από αυτούς δεν είναι ευρέως γνωστοί στο κοινό -: ζωγραφική, αρχιτεκτονική, γλυπτική, μουσική, μηχανική, εφευρετικότητα, ανατομία.

Και τώρα, για άλλη μία φορά, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, έρχεται να «αναστατώσει» το κοινό, καθώς σύμφωνα με την Sebrina Sforza Galitzia, η οποία είναι ερευνήτρια του Βατικανού, ο Αναγεννησιακός καλλιτέχνης είχε προβλέψει πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου!
«Ο κώδικας Ντα Βίντσι, υπάρχει!»
Η Sebrina Sforza Galitzia υποστηρίζει ότι κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει ένα παζλ με μαθηματικά και αστρολογικά στοιχεία που εμπεριέχονται στην τοιχογραφία του «Μυστικού Δείπνου» στη Μονή Santa Maria delle Grazie στο Μιλάνο. Θεωρεί ότι υπάρχει κάποιος «Κώδικας ντα Βίντσι», που δεν έχει όμως καμία σχέση με αυτό που περιγράφει ο Νταν Μπράουν.
Στον κώδικα που η ίδια έχει ερμηνεύσει, σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα ζώδια, αλλά και τα 24 γράμματα του λατινικού αλφαβήτου όπου το κάθε ένα συμβολίζει κάποια από τις 24 ώρες της ημέρας. Πιστεύει ότι ο καλλιτέχνης είχε δει την ιστορία της ανθρωπότητας σαν το άθροισμα όλων των πραγμάτων.
Η ίδια στο παρελθόν είχε εργαστεί ως ερευνήτρια των χειρογράφων του ντα Βίντσι στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, και σήμερα πλέον εργάζεται στα αρχεία του Βατικανού.
Πότε και με ποιο τρόπο θα έρθει όμως το τέλος του κόσμου;
Σύμφωνα λοιπόν με την αποκρυπτογράφηση του «Μυστικού Δείπνου» από τη Sebrina Sforza Galitzia, ο Ντα Βίντσι έχει προφητεύσει ότι η ανθρωπότητα – έτσι όπως την ξέρουμε- θα τελειώσει την η 1η Νοεμβρίου του 4006!
Θα είναι το αποτέλεσμα μίας πλημμύρας, η οποία θα έχει ξεκινήσει στις 21 Μαρτίου εκείνου του έτους και θα διαρκέσει 8 ολόκληρους μήνες, καταστρέφοντας τα πάντα! Και μετά ; «Από την 1η Νοεμβρίου 4006 και μετά, ένα νέο ξεκίνημα για την ανθρωπότητα», αναφέρουν τα χειρόγραφα του Λεονάρντο ντα Βίντσι.


www.gossip-tv.gr

Η Σπιναλόγκα στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης


Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης με θέμα το Νησί της Σπιναλόγκα.

Η συνάντηση ξεκίνησε με την ομιλία της … κ. Γεωργία Μοσχοβή, αρχαιολόγου στη 13η εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και υπεύθυνη του αρχαιολογικού χώρου της Σπιναλόγκας.

Η κ. Μοσχοβή ερευνά το φαινόμενο του χανσενικού νησιού από το 1997, και στην ομιλία της, με τίτλο «Σπιναλόγκα: Το Μουσείο της Σιωπής» αναφέρθηκε όχι μόνο στο παρελθόν του νησιού αλλά και στο ποιό θα μπορούσε να είναι το μέλλον του.

Σύμφωνα με την αρχαιολόγο, ύστερα από τις απαραίτητες αναστηλώσεις, το νησί θα μπορούσε να αξιοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους και οι χώροι του να αποκτήσουν πέρα από μνημειακή και χρηστική προοπτική.



flashnews.gr

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1 (Τελικό)

Η εξέλιξη του αγώνα
90′ Τέλος του αγώνα:

90+3 Κόκκινη στον Τοροσίδη που που έριξε τον Λέτο. Κίτρινη στον Αργεντίνο

90+1 Σέντρα Ζαϊρί από τα αριστερά, ο Ντουντού έχοντας στην πλάτη του τον Σπυρόπουλο πάσαρε στον Τζιμπούρ, ο οποίος αφού στόπαρε με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

89′ Ο Πάντελιτς στη θέση του Ριέρα

81′ Κόρνερ Λέτο από τα δεξιά, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πλάσαρε, ο Πάρντο απόκρουσε και ο Κατασουράνης προώθησε την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι και ο Καλόπουλος καταλόγισε οφσάιντ

80′ Ο Σιμάο στη θέση του Καραγκούνη

79′ Ο Ζαϊρί πέρασε εκπληκτικά τον Σπυρόπουλο και έβγαλε τη σέντρα, ο Ιμπαγάσα δεν μπόρεσε να πλασάρει στην κίνηση. Ο Τζιμπούρ αιφνιδιάστηκε και όταν επιχείρησε το σουτ είδε τον Σαριέγκι να κόβει σωτήρια με τάκλιν

78′ Ο Ζαϊρί στη θέση του Μιραλάς

75′ Βολέ στην κίνηση του Μοντεστό από τα αριστερά της περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ

72′ Σέντρα Λέτο από αριστερά, ο Σισέ αμαρκάριστος επιχείρησε την κεφαλιά, ο Πάρντο έπεσε στην αριστερή του γωνία και με τη βοήθεια του δοκαριού έδιωξε σε κόρνερ

69′ Σουτ Ριέρα έξω από την περιοχή, ο Τζόρβας πετάχτηκε στη δεξιά του γωνιά και έδιωξε σε κόρνερ

68′ Κάθετη μπαλιά του Λέτο, ο Πάρντο έπεσε στα πόδια του Σισέ και του απέσπασε την μπάλα

66′ Ο Γκοβού στη θέση του Νίνη

65′ Σουτ Σισέ από τα δεξιά της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Μέλμπεργκ και έφυγε πλάγιο

63′ Βολέ του Ριέρα από τα αριστερά, ο Τζόρβας έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε

61′ Ο Ντουντού στη θέση του Φουστέρ

58′ ΓΚΟΟΟΛ Φάουλ Λέτο από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Πάρντο

53′ Κάθετη μπαλιά του Νίνη, ο Σισέ πιεζόμενος από τον Τοροσίδη επιχείρησε την προβολή από τα δεξιά της περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ

51‘ Σουτ Νίνη αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ

46′ Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45′ Τέλος ημιχρόνου

45+3 Μακρινό σουτ του Κατσουράνη, η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι

45+2 Σουτ Καραγκούνη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα δίπλα από το αριστερό δοκάρι
45′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

44′ Ο Τοροσίδης προσπάθησε να γυρίσει στον Πάρντο, η μπάλα βρήκε και το χέρι του διεθνούς αμυντικού, αλλά ο κ. Καλόπουλος είχε σφυρίξει νωρίτερα για φάουλ του Νίνη

39′ Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Ολυμπιακού, ο Ριέρα έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Τζιμπούρ απέφυγε τον Σαριέγκι, αλλά ο Καντέ πρόλαβε και έδιωξε πριν ο Αλγερινός σουτάρει

38′ Σέντρα Βύντρα από τα δεξιά, κεφαλιά του Κατσουράνη, ο Πάρντο μπλόκαρε

35′ Παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη και φάουλ

28′ Σέντρα Βύντρα από τα δεξιά, κεφαλιά του Σισέ, ο Πάρντο μπλόκαρε εύκολα

23′ Μετά από τρία λεπτά διακοπής, για να καθαρίσει η ατμοσφαιρα από τον καπνό, ο Παναθηναϊκός έκανε σέντρα

21′ Κίτρινη στον Μιραλάς επειδή έβγαλε τη φανέλα πανηγυρίζοντας το γκολ που πέτυχε

20′ ΓΚΟΟΛ Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε με πάσα το φάουλ,, η άμυνα του Παναθηναϊκού πιάστηκε στον ύπνο, καθώς ο Μιραλάς βγήκε μόνος απέναντι από τον Τζόρβα και με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

15′ Σουτ Μιραλάς από τα δεξιά της περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγα μέτρα δίπλα από το δεξί δοκάρι

12′ Ενταση στο πρώτο δεκάλεπτο. τρεις φορές έχει κάνει συστάσεις στους παίκτες μέχρι τώρα ο Καλόπουλος

7′ Κόρνερ Ιμπαγάσα από τα δεξιά, κεφαλιά του Μέλμπεργκ από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι

5′ Ο Ολυμπιακός έχει την υπεροχή στο πρώτο πεντάλεπτο ωστόσο δεν έχει σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση

1′ Εναρξη του αγώνα


* Δεκάδες καπνογόνα άναψαν κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα.

Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημήτρης Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Σπυρίδων Τρύφωνας (Κέρκυρας)
4ος διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Μοντεστό, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (61′ Ντουντού), Ριέρα (89′ Πάντελιτς), Μιραλάς (78′ Ζαϊρί), Τζιμπούρ.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης (80′ Σιμάο), Λέτο, Νίνης (66′ Γκοβού), Σισέ.




troktiko

ΛΑΥΡΙΟ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 78-68

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Πρωτάθλημα μπάσκετ Α2 – 15η αγωνιστική
Λαύριο - Πιερικός Αρχέλαος 78-68

Με 78-68 έχασε στο Λαύριο ο Πιερικός Αρχέλαος από την τοπική ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έτσι δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μαχαιριανάκης, Κατραχούρας και Μπορμπαντωνάκης.
Τα δεκάλεπτα: 28-13, 43-29, 63-53, 78-68.
Οι συνθέσεις:
ΛΑΥΡΙΟ (Σερελής): Αθανασόπουλος, Καρβούνης 8 (2), Μπάκας 4, Κακιούζης 15 (1), Σίννης, Γιαννακόπουλος 25 (4), Περάκης, Λυκογιάννης 6, Ψηλέας 16.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Σορώτος): Μπεχλιβάνης 6 (2), Παπαχρήστος 4, Τζερομάνοβς 8 (2), Νάνης 21 (1), Μαλτέσιος 4, Ροδοστόγλου 15 (1), Σιβορότκα 6, Τσουκ 4.

Τα αποτελέσματα: Πανερυθραϊκός - Αρκαδικός 81-76, Ερμής Λαγκαδά - Ίκαροι Σερ. 65-78, ΑΕΚ Άργους - Ρέθυμνο 78-68, Πανελευσινιακός - ΚΑΟΔ 65-67, Ολυμπιάδα Π. - Απόλλων Π. 63-71, Νήαρ Ηστ - Αμύντας 59-56, Κόροιβος Αμ. - Παγκράτι 77-73.

Η βαθμολογία: 1. ΚΑΟΔ 29, 2. Ικαροι Σερρών 26, 3. Ρέθυμνο 25, 4. Λαύριο 25, 5. Πανελευσινιακός 24, 6. Αρκαδικός 23, 7. Ερμής Λαγκαδά 22, 8. ΑΕΚ Αργους 22,
9. Απόλλων Π. 22, 10. Πιερικός Αρχέλαος 21, 11. Αμύντας 21, 12. Ολυμπιάδα Π. 21,
13. Κόροιβος Αμ. 20, 14. Παγκράτι 20, 15. Πανερυθραϊκός 20, 16. Νήαρ Ηστ 19.


Η επόμενη αγωνιστική (26/2): Ερμής Λαγκαδά - Πανερυθραϊκός, ΑΕΚ Άργους - Αρκαδικός, Πανελευσινιακός - ΑΓΟΡ, Ολυμπιάδα Π. - ΚΑΟΔ, Λαύριο - Απόλλωνας Π., Νήαρ Ηστ - Πιερικός Αρχέλαος, Κόροιβος - Αμύντας, Ίκαροι Σερρών - Παγκράτι.


Inter Milan vs Cagliari live tv








Italian Serie A
21:45 GMT(+2:00)
Inter Milan vs Cagliari

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1269/live-inter-milan-vs-cagliari

http://atdhe.me/tv/1271/live-inter-milan-vs-cagliari-2

http://www.soccertvlive.net/watch/51108/1/watch-inter-milan-vs-cagliari.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51108/2/watch-inter-milan-vs-cagliari.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191879.html

http://www.vipstand.me/watch/20995/1/inter-milan-vs-cagliari-.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Real Madrid vs UD Levante live tv


Spanish Primera Division
21:00 GMT(+2:00)
Real Madrid vs UD Levante
Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1263/live-real-madrid-vs-ud-levante

http://atdhe.me/tv/1265/live-real-madrid-vs-ud-levante-2

http://www.soccertvlive.net/watch/51104/1/watch-real-madrid-vs-ud-levante.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51104/2/watch-real-madrid-vs-ud-levante.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191875.html

http://www.vipstand.me/watch/20993/1/real-madrid-vs-ud-levante.html




Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Η.Π.Α:Λαϊκές διαδηλώσεις στο Ουισκόνσιν

Πρωτοφανές για τις ΗΠΑ:
Κατά χιλιάδες διαδήλωσαν
οι εργαζόμενοι στο Ουισκόνσιν
Μαζικά οι εργαζόμενοι βγήκαν στους δρόμους ενάντια στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και τις περικοπές σε Παιδεία και Υγεία
ΜΑΝΤΙΣΟΝ.-- Σε διαρκείς κινητοποιήσεις ενάντια στις περικοπές, αλλά και τις αντεργατικές νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθεί ο κυβερνήτης του Ουισκόνσιν, βρίσκονται από τις αρχές της βδομάδας χιλιάδες εργαζόμενοι στην πολιτεία. Κινητοποιήσεις που αναμένεται να γνωρίσουν μία πρώτη κορύφωση αύριο, αφού ουδείς γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί αυτή η «σύγκρουση», καθώς ο ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης Σκοτ Γουόκερ έχει καλέσει την Εθνοφρουρά. Πάνω από 30.000 διαδήλωσαν στην πρωτεύουσα Μάντισον την Τετάρτη και πραγματοποιήθηκε και συμβολική κατάληψη του κυβερνείου.
Χθες εκ νέου χιλιάδες δάσκαλοι, δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και εργάτες στον ιδιωτικό τομέα διαδήλωσαν με επίκεντρο την τοπική Βουλή, καθώς βρισκόταν στην ημερήσια διάταξη η συζήτηση, ακόμη και ψήφιση της νομοθεσίας που ουσιαστικά συντρίβει κάθε εργασιακό δικαίωμα. Προβλέπει την απαγόρευση κάθε συλλογικής διαπραγμάτευσης όταν περιλαμβάνει αίτημα για αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό, αποψιλώνει το δικαίωμα των συνδικάτων να διαπραγματεύονται όσον αφορά τα προγράμματα περίθαλψης και σύνταξης, δίνει στον κυβερνήτη το δικαίωμα να απολύει εργαζόμενους που «συμμετείχαν σε συλλογική και οργανωμένη δράση που προκάλεσε παύση της εργασίας ή επιβράδυνσής της» ή εάν «ήταν απόντες για τρεις μέρες χωρίς την έγκριση του εργοδότη». Το νομοσχέδιο προβλέπει επίσης την κατάργηση των δικαιωμάτων περίθαλψης και σύνταξης για τους εργαζόμενους με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Πρόκειται για την απάντηση του κυβερνήτη στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην πολιτεία ενάντια στα σχέδιά του για απολύσεις 175.000 εργαζόμενων σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο, αλλά και εργαζομένων στον τομέα Υγείας και Εκπαίδευσης ακόμη και στο Πανεπιστήμιο, ενώ διπλασιάζει τις συνεισφορές των εργαζομένων για τα αντίστοιχα προγράμματα, γεγονός που κατά αναλυτές σημαίνει ουσιαστικά περικοπές στις αποδοχές τους μέχρι και 20%.
Ωστόσο, η αντεργατική αυτή λαίλαπα και οι απειλές, αντί να κάμψουν τους εργαζόμενους, προκάλεσαν μία πραγματική έκρηξη. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη Δευτέρα οι κινητοποιήσεις και οι διαδηλώσεις είναι καθημερινές και όχι μόνο στην πρωτεύουσα Μάντισον, αλλά και σε άλλες πόλεις, όπως Μιλγουόκι , Ο Κλερ, Σουπίριορ κ.ά. Μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους μαθητές γυμνασίων και λυκείων απέχουν από τα μαθήματα και συμμετέχουν στις διαδηλώσεις και τις καταλήψεις. Πρόκειται για πρωτοφανείς κινητοποιήσεις για τα δεδομένα των ΗΠΑ, τόσο που κάνουν μέρος των αμερικανικών ΜΜΕ να μιλάνε για την πολιτεία ως την «Αίγυπτο» των ΗΠΑ...
zougla.gr

Λιγότερη χοληστερόλη έχουν τα αυγά σήμερα


Σύμφωνα με νέα έρευνα που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα αυγά δεν αυξάνουν τη χοληστερίνη, καθώς αυτά, περιέχουν σήμερα λιγότερη χοληστερόλη συγκριτικά με δέκα χρόνια πριν.

Η αμερικανική υπηρεσία φαρμάκων USDA, κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό αφού συνέλεξε αυγά από δώδεκα τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα έστειλε στο εργαστήριο για εξέταση. Όπως προκύπτει με βάση τα νέα δεδομένα, τα αυγά περιέχουν χαμηλές ποσότητες χοληστερόλης και μεγάλες ποσότητες βιταμίνης D, σε αντίθεση με την επικρατούσα μέχρι σήμερα επιστημονική άποψη.

Πιο συγκεκριμένα, ένα αυγό περιέχει 13% λιγότερο χοληστερόλη και 64% περισσότερη βιταμίνη D, από ότι νομίζαμε. Ένα μέσο αυγό περιέχει 185 mg χοληστερόλης, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε κάλλιστα να τρώμε ένα – δυο την ημέρα χωρίς να ξεπερνάμε την ημερήσια συνιστώμενη δόση των 300 mg.

Οι ερευνητές αποδίδουν αυτή τη μείωση της χοληστερόλης των αυγών στη βελτίωση των ζωοτροφών με τις οποίες τρέφονται οι κότες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το ίδιο το Βρετανικό Ίδρυμα Καρδιάς (BHF), το οποίο ανακοίνωσε το 2007 ότι παύει να ισχύει η έως τότε σύστασή του να περιορίζεται η κατανάλωση αυγών σε 3 την εβδομάδα, καθώς πολλές μελέτες είχαν δείξει ότι είναι αβάσιμος ο ισχυρισμός ότι τα πολλά αυγά αυξάνουν τη χοληστερόλη.


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=261023&cid=15

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός live tv


Ελληνική Super League (Greece Super League)
19:30 GMT(+2:00)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens)

Live tv links:


http://atdhe.me/tv/1227/live-olympiacos-piraeus-vs-panathinaikos-athens

http://www.soccertvlive.net/watch/51094/1/watch-olympiacos-piraeus-vs-panathinaikos-athens.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191862.html


http://www.vipstand.me/watch/20983/1/olympiacos-piraeus-vs-panathinaikos-athens.html

http://www.magedtv.net/ch4.php

http://blinertv.blogspot.com/p/blinertv.html

http://www.gizawya.info/ch2.htm

http://trgoals.net/ch2.html

http://saidfoot.yolasite.com/

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Καβάλα-Πανσερραϊκός live tv



Ελληνική Super League (Greece Super League)
19:30 GMT(+2:00)
Καβάλα-Πανσερραϊκός (AO Kavala vs Panserraikos FC)

Live tv links:


http://atdhe.me/tv/1229/live-ao-kavala-vs-panserraikos

http://www.soccertvlive.net/watch/51095/1/watch-ao-kavala-vs-panserraikos-fc.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191863.html

http://www.vipstand.me/watch/20984/1/ao-kavala-vs-panserraikos-fc.html

http://www.stopstream.com/ch1.html

http://stepens.blogspot.com/

http://www.gizawya.info/

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Valencia vs Sporting de Gijon live tv




Spanish Primera Division
19:00 GMT(+2:00)

Valencia vs Sporting de Gijon

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1216/live-valencia-vs-sporting-de-gijon

http://veetle.com/index.php/channel/view#4d5d6b4c44e7a

http://www.soccertvlive.net/watch/51082/1/watch-valencia-cf-vs-sporting-de-gijon.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191846.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/124/v-192516.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51082/2/watch-valencia-cf-vs-sporting-de-gijon.html

http://www.vipstand.me/watch/20971/1/valencia-cf-vs-sporting-de-gijon.html

http://www.vipstand.me/watch/20971/5/valencia-cf-vs-sporting-de-gijon.html

http://www.vipstand.me/watch/20971/4/valencia-cf-vs-sporting-de-gijon.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

FSV Mainz 05 vs Bayern Munchen live tv


Γερμανική Μπουντεσλίγκα (German Bundesliga)
19:30 GMT(+2:00)
FSV Mainz 05 vs Bayern Munchen

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1225/live-fsv-mainz-05-vs-bayern-munchen

http://www.soccertvlive.net/watch/51093/1/watch-fsv-mainz-05-vs-bayern-munchen.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51093/2/watch-fsv-mainz-05-vs-bayern-munchen.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191861.html

http://www.vipstand.me/watch/20982/1/fsv-mainz-05-vs-bayern-munchen.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Manchester United vs Crawley Town FC


Κύπελλο Αγγλίας (English FA Cup)
19:15 GMT(+2:00)
Manchester United vs Crawley Town FC


Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1223/live-manchester-united-vs-crawley-town

http://www.soccertvlive.net/watch/51089/1/watch-manchester-united-vs-crawley-town-fc.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191858.html

http://www.vipstand.me/watch/20780/1/manchester-united-vs-crawley-town.html

http://veetlesports.blogspot.com/2011/02/channel-1_15.html

http://www.stopstream.com/ch3.html

http://veetle.com/index.php/channel/view#4d32d65457650


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Bologna vs Palermo live tv


Italian Serie A
19:00 GMT(+2:00)
Bologna vs Palermo

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1194/live-bologna-vs-palermo

http://atdhe.me/tv/1330/live-bologna-vs-palermo-2

http://www.soccertvlive.net/watch/51078/1/watch-bologna-fc-vs-us-palermo.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51078/2/watch-bologna-fc-vs-us-palermo.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191841.html

http://www.vipstand.me/watch/20968/1/bologna-fc-vs-us-palermo.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Galatasaray vs Bucaspor live tv



Turkish Superlig
19:00 GMT(+2:00)
Galatasaray vs Bucaspor


Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1221/live-galatasaray-vs-bucaspor

http://www.soccertvlive.net/watch/51081/1/watch-galatasaray-vs-bucaspor.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51081/2/watch-galatasaray-vs-bucaspor.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191845.html

http://www.vipstand.me/watch/20970/1/galatasaray-vs-bucaspor.html

http://www.stopstream.com/ch2.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

«Πάρτε πίσω το Χαράτσι»


Δεκάδες ποδηλάτες και πεζοί αψήφησαν τη βροχή και πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης διαμαρτυρόμενοι για την … υπέρογκη, όπως τη χαρακτηρίζουν, αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ.

«Κυβέρνηση και ΟΑΣΘ πάρτε πίσω το χαράτσι», «Δωρεάν μετακινήσεις, δωρεάν παιδεία» έγραφαν τα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές.

«Η κυβέρνηση ποινικοποίησε το κίνημα μας, ποινικοποίησε, όμως, μ΄ αυτό τον τρόπο την φτώχεια και την ανέχεια, στην οποία μας έχει οδηγήσει, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πληρώσουμε την υπέρογκη αύξηση». δήλωσε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης «Ακρίβεια -στοπ» και μέλος του συντονιστικού συμβουλίου της κίνησης «Επιβάτες Θεσσαλονίκης» Γιώργος Θεοδωρόπουλος.

«Δεν είμαστε τζαμπατζήδες, όπως μας χαρακτηρίζουν, δεν αρνούμαστε να πληρώσουμε εισιτήριο. Αρνούμαστε να πληρώσουμε το υπέρογκα αυξημένο εισιτήριο», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος της οργάνωσης «GreenAttact» Κλαίρη Κοντούρη.

Η πρόταση των διαδηλωτών προς τους πολίτες είναι να αρνούνται να πληρώνουν τα αυξημένα εισιτήρια, ενώ σε περίπτωση επιβολής προστίμου από τους ελεγκτές να υπογράφουν με «ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος».

Η πορεία των ποδηλατών άρχισε από το άγαλμα του Ε. Βενιζέλου στις 11.30 το πρωί και κατέληξε μέσω κεντρικών οδών στο Νέο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.



trokiko

«Κόλαση» με μολότοφ στα Ιλίσια!


Σκηνές πανικού εξελίχθησαν προ ολίγων λεπτών έξω από το κλειστό των Ιλισίων, όπου ομάδα νεαρών μέσα από το πάρκο εξαπέλυσε επίθεση με μολότοφ και πέτρες σε οπαδούς της ΑΕΚ.

Τουλάχιστον δύο ολοσχερώς καμένα αυτοκίνητα ήταν ο απολογισμός…

Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» περίμεναν να μπουν στο κλειστό για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό και δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, πιθανότατα οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, αφού πίσω από το γήπεδο βρίσκεται η Πανεπιστημιούπολη, όπου ισχύει το άσυλο.


Παρότι τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει, οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι από τον ορυμαγδό μολότοφ, φωτοβολίδων και κάθε λογής αντικειμένων που απείλησαν τα σπίτια τους. Κάτι ανάλογο, αλλά σε μικρότερο βαθμό, είχε γίνει και πριν από τον αγώνα του Ηλυσιακού με τον Ολυμπιακό!


http://www.gazzetta.gr/basket

Πρεμιέρα για το «Greek Idol II»


Η μεγάλη στιγμή για την έναρξη του talent show έφτασε και έτσι λοιπόν απόψε το βράδυ στις 21:30 θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τις οντισιόν, που κατά τη γνώμη πολλών, είναι πολύ ξεκαρδιστικό κομμάτι όλων των προγραμμάτων που αναζητούν ταλέντα.

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε την Έλλη Κοκκίνου, τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη στην διαδρομή της αναζήτησης των καλύτερων τραγουδιστών, που έχουν το «πακέτο» για να πάρουν το εισιτήριο για τα live shows…



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=260987&cid=9

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ live tv

19/02/2011

Greece Basketball League
18:00 GMT(+2:00)
PAOK BC vs Panionios

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/51135/1/watch-paok-bc-vs-panionios.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51135/2/watch-paok-bc-vs-panionios.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191834.html

http://www.vipstand.me/watch/21282/1/paok-bc-vs-panionios.html



Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Εξοικονομήστε χρήματα…τρώγοντας υγιεινά

Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, όσο πιο θρεπτικά είναι τα τρόφιμα που επιλέγουμε τόσο μεγαλύτερο το όφελος για την υγεία και τον οικονομικό προϋπολογισμό.

Τη διαπίστωση αυτή επιβεβαιώνει το Υπουργείο Υγείας των Η.Π.Α, στις νέες διατροφικές συστάσεις του 2010, το οποίο εδώ και χρόνια έχει δημιουργήσει επιτροπή η οποία ελέγχει το διατροφικό και οικονομικό όφελος των τροφίμων.

Όφελος για την υγεία

Τα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τρόφιμα ή τρόφιμα και ροφήματα με υψηλή θρεπτική πυκνότητα, όπως ονομάζονται, είναι αυτά που συνδυάζουν δύο χαρακτηριστικά: παρέχουν στον οργανισμό βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που είναι ευεργετικά για την υγεία και ταυτόχρονα δεν έχουν πολλές θερμίδες. Τα τρόφιμα αυτά επίσης δεν περιέχουν επιπρόσθετο κορεσμένο λίπος, ζάχαρη και νάτριο.

Όφελος για την τσέπη

Η κατανάλωση τροφίμων με υψηλό όφελος για την υγεία επιφέρει όφελος και στον προϋπολογισμό μας αφού βοηθά στο να παραμένουμε υγιείς και να αποφεύγουμε έξοδα όπως αυτά της υγειονομικής περίθαλψης τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Παράλληλα, προσέχοντας τον τρόπο που αποθηκεύουμε, μαγειρεύουμε και συντηρούμε τα τρόφιμα μπορούμε να μειώσουμε κι άλλο το κόστος του νοικοκυριού.

Ενεργοποιηθείτε:

• Ψωνίστε τρόφιμα με βάση τις οδηγίες της Μεσογειακής πυραμίδας όπως δημητριακά ολικής άλεσης, όσπρια, φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά με μειωμένα λιπαρά, ελαιόλαδο, θαλασσινά και ψάρια.
• Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, ώστε να δημιουργήσετε μια νέα συνταγή για κυρίως γεύμα ή σνακ με το φαγητό που περισσεύει από την προηγούμενη ημέρα.
• Όταν καταναλώνετε φαγητό απέξω αναζητήστε τρόφιμα που να είναι μαγειρεμένα με όσο το δυνατόν μικρότερες ποσότητες επιπλέον λίπους (όπως τα τηγανιτά), ζάχαρης ή νατρίου (αποφύγετε τις σάλτσες και το έξτρα αλάτι).
• Δημιουργήστε ή επιλέξτε σαλάτες ή σνακ με φρούτα και γιαούρτι στο γραφείο, αρκεί να εξασφαλίσετε τη σωστή συντήρησή τους.
• Επιλέξτε έξυπνα μικρογεύματα για το διάλειμμα: πάρτε μαζί σας φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα ή ξηρούς καρπούς ή δοκιμάστε εμπλουτισμένους χυμούς όπως χυμό με έξτρα βιταμίνη C ή ασβέστιο.

Πηγή: http://www.iatronet.gr/






Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα live tv



Greece Super League
17:15 GMT(+2:00)
Asteras Tripolis vs Kerkyra

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1192/live-asteras-tripolis-vs-kerkyra

http://www.soccertvlive.net/watch/51074/1/watch-asteras-tripolis-vs-kerkyra.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191828.html

http://www.vipstand.me/watch/20966/1/asteras-tripolis-vs-kerkyra.html

http://livetv.ru/webplayer.php?t=veemi&c=hjkf&lang=en&eid=66697&lid=65901&ci=26&si=1

http://www.gizawya.info/ch2.htm

http://stepens.blogspot.com/


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Stoke City vs Brighton and HA live tv



English FA Cup
17:00 GMT(+2:00)
Stoke City vs Brighton and HA

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1183/live-stoke-city-vs-brighton

http://www.soccertvlive.net/watch/51068/1/watch-stoke-city-vs-brighton-and-ha.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51068/2/watch-stoke-city-vs-brighton-and-ha.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51068/3/watch-stoke-city-vs-brighton-and-ha.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191820.html

http://www.vipstand.me/watch/20778/1/stoke-city-vs-brighton-&-hove-albion-.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Birmingham City vs Sheffield Wednesday live tv


English FA Cup
17:00 GMT(+2:00)
Birmingham City vs Sheffield Wednesday

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1185/live-birmingham-city-vs-sheffield-wednesday

http://www.soccertvlive.net/watch/51069/1/watch-birmingham-city-vs-sheffield-wednesday.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191821.html

http://www.vipstand.me/watch/20779/1/birmingham-city-vs-sheffield-wednesday-.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Hamburger SV vs Werder Bremen live tv



German Bundesliga
16:30 GMT(+2:00)

Live tv links:
Hamburger SV vs Werder Bremen


http://atdhe.me/tv/1172/live-hamburger-sv-vs-werder-bremen

http://www.soccertvlive.net/watch/51061/1/watch-hamburger-sv-vs-werder-bremen.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51061/2/watch-hamburger-sv-vs-werder-bremen.html

http://www.vipstand.me/watch/20958/1/hamburger-sv-vs-werder-bremen.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191812.html

http://www.stopstream.com/ch5.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Borussia Dortmund vs FC St. Pauli live tv




German Bundesliga
16:30 GMT(+2:00)
Borussia Dortmund vs FC St. Pauli

Live tv links:


http://atdhe.me/tv/1170/live-borussia-dortmund-vs-fc-st-pauli

http://www.soccertvlive.net/watch/51060/1/watch-borussia-dortmund-vs-fc-st.-pauli.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51060/2/watch-borussia-dortmund-vs-fc-st.-pauli.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191811.html

http://www.vipstand.me/watch/20957/1/borussia-dortmund-vs-fc-st.-pauli.html

http://www.stopstream.com/ch4.html

http://blinertv.blogspot.com/p/blinertv.html

http://www.bglivesport.co.tv/


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

TSG Hoffenheim vs 1. FC Koln live tv



German Bundesliga
16:30 GMT(+2:00)
TSG Hoffenheim vs 1. FC Koln

Live tv links:


http://atdhe.me/tv/1174/live-tsg-hoffenheim-vs-1-fc-koln

http://www.soccertvlive.net/watch/51062/1/watch-tsg-hoffenheim-vs-1.-fc-koln.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51062/2/watch-tsg-hoffenheim-vs-1.-fc-koln.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191813.html

http://www.vipstand.me/watch/20959/1/tsg-hoffenheim-vs-1.-fc-koln.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Hannover 96 vs 1. FC Kaiserslautern live tv



German Bundesliga
16:30 GMT(+2:00)
Hannover 96 vs 1. FC Kaiserslautern

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1179/live-hannover-96-vs-1-fc-kaiserslautern

http://www.soccertvlive.net/watch/51064/1/watch-hannover-96-vs-1.-fc-kaiserslautern.html
http://www.soccertvlive.net/watch/51064/2/watch-hannover-96-vs-1.-fc-kaiserslautern.html
http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191815.html

http://www.vipstand.me/watch/20961/1/hannover-96-vs-1.-fc-kaiserslautern.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

SC Freiburg vs VFL Wolfsburg live tv






German Bundesliga
16:30 GMT(+2:00)
SC Freiburg vs VFL Wolfsburg

Live tv links:


http://atdhe.me/tv/1176/live-sc-freiburg-vs-vfl-wolfsburg

http://www.soccertvlive.net/watch/51063/1/watch-sc-freiburg-vs-vfl-wolfsburg.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51063/2/watch-sc-freiburg-vs-vfl-wolfsburg.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191814.html

http://www.vipstand.me/watch/20960/1/sc-freiburg-vs-vfl-wolfsburg.html



Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Bundesliga Simulcast / Konferenz Live tv


German Bundesliga
16:30 GMT(+2:00)
Bundesliga Simulcast / Konferenz Live

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1168/live-bundesliga-simulcast-konferenz-live

http://www.soccertvlive.net/watch/51059/1/watch-bundesliga-simulcast-/-konferenz-live-.html

http://www.vipstand.me/watch/20956/1/bundesliga-simulcast-/-konferenz-live--.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/116/v-191769.html

http://www.stadium-live.com/Channel1.html

http://vslivestream.com/soccer/ch1.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Serie B Multicast Diretta Goal live tv

Italian Serie Bwin
16:00 GMT(+2:00)
Serie B Multicast Diretta Goal
Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/51053/1/watch-serie-b-multicast-diretta-goal-.html

http://www.vipstand.me/watch/21204/1/serie-b-multicast-diretta-goal-.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51053/2/watch-serie-b-multicast-diretta-goal-.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/116/v-191765.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51053/3/watch-serie-b-multicast-diretta-goal-.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Bursaspor vs Gaziantepspor live tv






Turkish Superlig
16:00 GMT(+2:00)
Bursaspor vs Gaziantepspor

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1160/live-bursaspor-vs-gaziantepspor

http://www.soccertvlive.net/watch/51055/1/watch-bursaspor-vs-gaziantepspor.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191808.html

http://www.vipstand.me/watch/21206/1/bursaspor-vs-gaziantepspor-.html

http://www.stopstream.com/ch2.html

http://trgoals.net/ch2.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ live tv



GREECE FOOTBALL LEAGUE
15:00 GMT(+2:00)
Veria vs Pierikos

http://atdhe.me/tv/1233/live-veria-vs-pierikos

http://ag4tv.info/

http://www.soccertvlive.net/watch/51198/1/watch-veria-vs-pierikos.html

http://www.stopstream.com/ch3.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51198/2/watch-veria-vs-pierikos.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/120/v-192093.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51198/3/watch-veria-vs-pierikos.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51198/4/watch-veria-vs-pierikos.html

http://www.livescorehunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=39428&tid=46508&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=207

http://www.livescorehunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=39428&tid=46509&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=207

Chelsea vs Everton FC live tv


Κύπελλο Αγγλίας (English FA Cup)
14:30 GMT(+2:00)
Chelsea vs Everton FC

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1238/live-chelsea-vs-everton-3

http://atdhe.me/tv/1231/live-chelsea-vs-everton-2

http://atdhe.me/tv/1154/live-chelsea-vs-everton

http://www.soccertvlive.net/watch/51051/1/watch-chelsea-vs-everton-fc.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51051/2/watch-chelsea-vs-everton-fc.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51051/3/watch-chelsea-vs-everton-fc.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191801.html

http://www.vipstand.me/watch/20777/1/chelsea-vs-everton.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/1.html

http://server-video.com/1.php

http://livetv.ru/webplayer.php?t=veetle&c=A69389650B069F46C2972889B28D773F&lang=en&eid=66458&lid=65858&ci=8&si=1
http://livetv.ru/webplayer.php?t=webcaston&c=gotit&lang=en&eid=66458&lid=65857&ci=8&si=1



Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Kasimpasa vs Ankaragucu live tv


Turkish Superlig
14:00 GMT(+2:00)
Kasimpasa vs Ankaragucu

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1152/live-kasimpasa-sk-vs-mke-ankaragucu

http://www.soccertvlive.net/watch/51049/1/watch-kasimpasa-sk-vs-mke-ankaragucu.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51049/2/watch-kasimpasa-sk-vs-mke-ankaragucu.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191800.html

http://www.thug309.com/

http://www.stopstream.com/ch2.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

…Διοδιάρχης! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ.......

Σκασμός καθάρματα.



Έχουν το θράσος τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων να βγαίνουν με αντιπολιτευτικούς τόνους. Η σκοπιμότητα, σαφής. Ο θίασος έκλεισε τον κύκλο του, καιρός να δομήσουμε μία νέα πολιτική κατάσταση για να περάσουμε την οικονομική κατάρρευση και την εκποίηση των πάντων με ευρεία πλειοψηφία.

Άρα, στήνουμε σκηνικό δυσαρέσκειας, για να οδηγήσουμε την χώρα σε εκλογές (και να βγούμε εμείς λάδι).

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η εκλογική διαδικασία δεν θα έχει νικητή. Άρα, θα χρειαστούν κυβερνήσεις συνεργασίας. Η λίστα όμως θα βοηθήσει τους κομματάρχες να απομακρύνουν τους ενοχλητικούς και να κρατήσουν τους υποτακτικούς για να εγγυηθούν την βιωσιμότητα του επερχόμενου θίασου.

Το θέμα μας όμως δεν είναι η πολιτική αλλά τα ΜΜ”Ε” και οι εκφραστές τους.

Από την στιγμή που υψώνετε αντιπολιτευτικό λόγο, σημαίνει ότι το μνημόνιο ΑΠΕΤΥΧΕ, μαζί του και η κυβέρνηση.

Μα εσείς δεν είστε οι ίδιες μουτσούνες που παρουσιάζατε τον ΓΑΠ ως ταλαντούχο, τον Παπακωνσταντίνου ως διάνοια και το μνημόνιο ως πανάκεια;

Εσείς δεν ήσασταν αυτοί που κρύβατε ηθελημένα τα εδάφια του μνημονίου για να το παρουσιάσετε ως εθνικό θρίαμβο;

Εσείς δεν ήσασταν αυτοί που διαφημίζατε την κυβερνητική στρατηγική από τα τηλεπαράθυρα και τα πρωτοσέλιδα;

Τώρα πως τολματε να μιλάτε;

Ενωμένοι, υπερασπίζουμε τον τόπο μας!




Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,
Κατά τη διάρκεια της παμπιερικής σύσκεψης για τα διόδια, η οποία πραγματοποιήθηκε την 16η Φεβρουαρίου 2011, στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας, αποφασίστηκε ομόφωνα, η συμμετοχή δεκάδων φορέων του νομού στη συμβολική κατάληψη του σταθμού διοδίων της Λεπτοκαρυάς, την επόμενη Κυριακή 20.02.2011 από τις 14:00 - 18:00.

Σύσσωμοι, μαζί με όλους τους φορείς του νομού μας, στηρίζουμε την Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων της Πιερίας.

Λέμε όχι στο παράλογο καθεστώς των διοδίων! Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα των εθνικών μας δρόμων!

Σας καλούμε, την επόμενη Κυριακή 20.02.2011 στις 14:00 να είστε όλοι εκεί, στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς.

Ενωμένοι, υπερασπίζουμε τον τόπο μας!

ΧΡΗΣΙΜΑ ΒΙΒΛΙΑ


Φίλε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Καλημέρα,
Ανάμεσα στα πραγματικά εκλεκτά βιβλία που παρουσιάζονται στα kolindrina maslatia νομίζω ότι το επισυναπτόμενο θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για τα επόμενα χαλεπά χρόνια που η πολιτική αγυρτεία μισού αιώνα μας προσφέρει με το πρόσχημα της διεθνούς οικονομικής κρίσης.Η χώρα μας δεν παράγει Maserati και Airbus για να την μείνουν στο ...ράφι!

Μια γάτα με πολύ παράξενη συνήθεια




Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τι αρέσει σε αυτή τη γάτα να κάνει και έχει τρελάνει ολόκληρο το Internet!
Η μικρή αυτή γάτα λέγεται Ksyusha και η αγαπημένη της συνήθεια είναι να κρύβεται μέσα σε άδεια βάζα! Επίσης της αρέσει να κρύβεται μέσα στο πλυντήριο και κάτω από το τραπέζι της κουζίνας. Ιδιοκτήτης της είναι ο Yuriy Korotun από τη Ρωσία ο οποίος λέει:
“Ήταν από την αρχή ένα παράξενο γατάκι και παιχνιδιάρικο. Μπήκα μια μέρα στη κουζίνα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Είχε μπει μέσα σε ένα βαζάκι! Δεν ήταν πρόβλημα γι’ αυτήν καθώς το σώμα της δεν είναι όσο μεγάλο φαίνεται εξ αιτίας της πλούσιας γούνας της!”

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΫΠΑΙΘΡΙΟΥΣ


ΗΜΙΑΙΜΟΣ

ημιυπαίθριοι

και …υπαίθριοι

Σκυλίτσα… βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι


Παράδειγμα προς μίμηση- για τους ανθρώπους- αποτελεί μια αδέσποτη σκυλίτσα, η οποία τους τελευταίους μήνες περιφερόταν στην οδό Σαμοθράκης και στην ευρύτερη περιοχή στα Γαλανέϊκα Λαμίας.
Το όνομα της σκυλίτσας είναι Μπουμπού και πριν από λίγες μέρες εντόπισε ένα πορτοφόλι στην οδό Λευκάδος και το μετέφερε έξω από την πόρτα σπιτιού στην οδό Σαμοθράκης, που περνά τις περισσότερες ώρες, όπου οι περίοικοι την ταΐζουν και τη φροντίζουν.

Ένας γείτονας είδε το πορτοφόλι και το έδωσε σε αστυνομικό που επίσης διαμένει εκεί, ο οποίος με τη σειρά του το παρέδωσε στο Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.
Η ηλικιωμένη, αν και πίστευε ότι δεν θα το έβρισκε ποτέ, είχε κάνει δήλωση απώλειας στην αστυνομία, αφού το πορτοφόλι εκτός από χρήματα είχε μέσα την ταυτότητά της και άλλα έγγραφα.
Έτσι λοιπόν το πορτοφόλι παραδόθηκε στην κάτοχό του, χωρίς να λείπει από μέσα το παραμικρό, ελαφρώς όμως .... δαγκωμένο από τη Μπουμπού.