Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

H καυτή εμφάνιση της Rihanna στο πλαίσιο του NBA All-Star game 2011

NBA 2011 All Star-Game Halftime Show; Rihanna, Drake and Kanye West Perform (FULL)

Με κέφι και νάζι λικνίστηκε στη σκηνή, αφήνοντας άφωνους πολλούς celebrities.
Δείτε το video...




Πηγές:
zougla.gr & youtube.com

Βασίλισσα του καρναβαλιού η Πετρούλα


Το δικό της άρμα θα αποκτήσει σύντομα η… βασίλισσα Πετρούλα, η οποία με χαρά αποφάσισε φέτος να συμμετάσχει στο πατρινό καρναβάλι.

Το άρμα απεικονίζει την… εντυπωσιακή Πετρούλα στην συνέντευξη- «βόμβα» που κατάφερε να αποσπάσει από τον «Mr. Blue Eyes».

Στο ξεχωριστό καρναβάλι της Πάτρας, θα δώσουν επιπλέον το «παρών» ο Αντώνης Κανάκης και ο αγαπημένος… Κωστάκης.



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=262436&cid=11

Πόρισμα για το ναυάγιο του Sea Diamond στη Σαντορίνη


Αδράνεια και έλλειψη οποιοδήποτε σχεδίου και μελέτης για τις επιπτώσεις του ναυαγίου του Sea Diamond στη Σαντορίνη, καταλογίζει ο Συνήγορος του Πολίτη στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας και στα συναρμόδια υπουργεία, σύμφωνα με πόρισμά του.

Τέσσερα χρόνια μετά τη βύθιση του κρουαζιερόπλοιου στην Καλντέρα της Σαντορίνης δεν έχει γίνει ακόμη ολοκληρωμένη εκτίμηση του περιβαλλοντικού κινδύνου και δεν μπορούν ακόμη να υπολογιστούν οι σοβαρές περιβαλλοντικές επιπτώσεις στο θαλάσσιο οικοσύστημα, στην τουριστική ανάπτυξη και στην οικονομική δραστηριότητα του νησιού, επισημαίνει η ανεξάρτητη αρχή.

Ο Συνήγορος του Πολίτη, κατά την εξέταση της αναφοράς που δέχθηκε από το 2008 από οργάνωση πολιτών, διαπίστωσε αδράνεια του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας και των συναρμόδιων υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας, (νυν Υπ. Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας) και ΥΠΕΧΩΔΕ (νυν Υπ. Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιμ. Αλλαγής), όσον αφορά την πρόβλεψη και αντιμετώπιση των επιπτώσεων του ναυαγίου.

Όπως επισημαίνει η αρχή, «δεν έχει γίνει μέχρι και σήμερα ολοκληρωμένη εκτίμηση του ενδεχόμενου περιβαλλοντικού κινδύνου από την μακρόχρονη παραμονή του ναυαγίου στο βυθό της Καλντέρας. Κατά συνέπεια δεν είναι δυνατό να υπολογισθούν οι εν δυνάμει επιπτώσεις στο θαλάσσιο οικοσύστημα, στην τουριστική ανάπτυξη και στην οικονομική γενικότερα δραστηριότητα του νησιού. Επίσης δεν έχει καταρτισθεί σχέδιο αντιμετώπισης πιθανής διαρροής ρυπογόνων ουσιών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΠΔ 11/2002.»

Χαρακτηριστικά στο πόρισμά του, ο Συνήγορος τονίζει ότι «ο τόπος του ναυαγίου εντός της υψηλού φυσικού κάλλους καλντέρας του νησιού και σε άμεση εγγύτητα με περιοχή NATURA, σε συνδυασμό με την εντονότατη τουριστική και συνεπακόλουθα οικονομική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή, καθιστούν το αίτημα της απάντλησης των υγρών ρύπων ή-και της ανέλκυσης του ναυαγίου ιδιαίτερα κρίσιμο τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος, όσο και για την προστασία της πάσης φύσεως οικονομικής δραστηριότητας στο νησί».

Η ανεξάρτητη αρχή πρότεινε στους συναρμόδιους φορείς να εκπονήσουν περιβαλλοντική μελέτη για την εκτίμηση των μακροχρόνιων επιπτώσεων του ναυαγίου και ανάλογα με τα αποτελέσματα της μελέτης, να χαρακτηριστεί τμήμα ή το σύνολο του ναυαγίου ως απόβλητο. Επίσης, να γίνει μελέτη που να ορίζει τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μελλοντική ρύπανση.

Ο Συνήγορος ζήτησε να τροποποιηθεί το νομοθετικό πλαίσιο, ώστε σε περιπτώσεις ναυαγίων να συντάσσονται υποχρεωτικά ειδικές περιβαλλοντικές μελέτες, που θα αναλύουν τους ενδεχόμενους περιβαλλοντικούς «κινδύνους».

Τέλος, πρότεινε τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων αντιμετώπισης περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης από ναυάγια από τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία στις κεντρικές υπηρεσίες των αρμόδιων υπουργείων ή στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν ανταποκριθεί στις προτάσεις του πορίσματος που εξέδωσε ο Συνήγορος του Πολίτη.


Για περισσότερα και για το σχετικό βίντεο πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο της πηγής μας:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=262424&cid=4

ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟΚΟΠΑΚ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες των νεοεκλεγέντων συμβούλων,καταρτίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο στο ΝΕΟΚΟΠΑΚ Κολινδρού.
Είχαμε:

Πρόεδρος
ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αντιπρόεδρος
ΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ταμίας
ΚΑΡΑΒΑΔΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Γραμματέας
ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ

Μέλη
ΠΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ


Αύξηση του αγροτικού πληθυσμού, κατά 8%

Αύξηση του αγροτικού πληθυσμού, κατά 8% παρουσιάζεται, μετά από πολλά χρόνια, το 2010, καθώς η κρίση φαίνεται πως σπρώχνει τους Έλληνες, κυρίως τους νέους, προς τις παραδοσιακές δουλειές, με εξελιγμένα όμως όπλα, όπως είναι οι βιολογικές καλλιέργειες.
Στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν, δεν είναι λίγοι αυτοί που τον προηγούμενο χρόνο, γύρισαν σελίδα και επέστρεψαν στις ρίζες τους... Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Αρχή, μέσα στο 2010 οι αγρότες αυξήθηκαν κατά 8%.


Μάλιστα, εκπρόσωποι των συνεταιριστικών οργανώσεων επισημαίνουν πως δεν πρόκειται για ετεροεπαγγελματίες που ακόμη και για ασφαλιστικούς λόγους, θυμήθηκαν ότι έχουν κάποια χωράφια τα οποία μπορούν να καλλιεργήσουν, αλλά για ανθρώπους, κυρίως νέους, που επέστρεψαν στον τόπο καταγωγής τους και εντάχθηκαν στο επάγγελμα κι εγγράφηκαν στους συνεταιρισμούς. Σε απόλυτους αριθμούς, υπολογίζεται πως όσοι ασκούν το αγροτικό επάγγελμα αυξήθηκαν κατά περίπου 60.000. Η αύξηση αυτή αφορά κυρίως σε νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, όμως υπάρχουν και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα που επιλέγουν το επάγγελμα του αγρότη, ως απάντηση στην ανεργία. Η δεύτερη αυτή κατηγορία αφορά κυρίως σε πρώην εργαζόμενους κλάδων όπως ο κατασκευαστικός ή ο τουριστικός.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η τάση ξεκίνησε ανοδικά το 2008 και ότι το 2010, καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση. Επισημαίνουν δε πως η συμβολή του πρωτογενούς τομέα, ειδικά σε συγκεκριμένες περιφέρειες της χώρας, είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Ακαθάριστης Προστιθέμενης Αξίας, όπως για παράδειγμα η Κεντρική Μακεδονία (20,3%), η Θεσσαλία (11,9% και η Δυτική Ελλάδα (11,2%).

Εμφανής, αν και με μειωμένο ρυθμό αύξησης το τελευταίο 12μηνο, είναι η στροφή στις βιολογικές καλλιέργειες. Βάσει των πρόσφατων στοιχείων της Ε.Ε. ο αριθμός των καλλιεργητών που απασχολούνται στη χώρα μας με τη βιολογική γεωργία 5πλασιάστηκε την περίοδο 2000-2008. Συγκεκριμένα, από 5.343 βιοκαλλιεργητές το 2000, οι απασχολούμενοι αγρότες στη βιολογική γεωργία έφθασαν τα 24.057 άτομα, το 2008. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μικρή κάμψη, καθώς πέραν της οικονομικής κρίσης και κατά συνέπεια της μειωμένης κατανάλωσης, από το 2006 και μετά δεν «τρέχει» κανένα πρόγραμμα ενίσχυσης της βιολογικής παραγωγής.

Με το βλέμμα στη... Δύση
Δεν είναι λίγοι δε, οι νέοι που αναζητούν την εργασιακή τους τύχη στη... Δύση. Είναι χαρακτηριστικό, πως στο ευρωπαϊκό δίκτυο Eures, βάσει των τελευταίων στοιχείων, έχουν κατατεθεί 13.765 βιογραφικά, από Έλληνες που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να σημειωθεί βέβαια, πως δεν αφορούν μόνο σε ανέργους αλλά και σε εργαζόμενους που αναζητούν βελτίωση των συνθηκών και των όρων εργασίας, στο εξωτερικό. Πάντως, το ενδιαφέρον των ελλήνων για το δίκτυο έχει αυξηθεί κατακόρυφα τους τελευταίους μήνες, κατά τους οποίους άλλωστε, το ποσοστό ανεργίας αυξάνεται δραματικά και αδιάλειπτα.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία του δικτύου, τα 5 επαγγέλματα που ζητούνται περισσότερο, είναι:

1. επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα και επαγγελματίες σύμβουλοι πωλήσεων,
2. εργαζόμενοι στον τομέα των υπηρεσιών οικιακού καθαρισμού και των υπηρεσιών εστιατορίων,
3. πωλητές σε καταστήματα και υπάλληλοι επίδειξης προϊόντων,
4. εργαζόμενοι στις υπηρεσίες ατομικής φροντίδας και σε συναφή επαγγέλματα,
5. μηχανικοί και εφαρμοστές ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Όμως, βάσει των εκτιμήσεων της ελληνικής υπηρεσίας του Eures, η προσφορά των Ελλήνων αφορά περισσότερο σε ειδικότητες υψηλής εκπαίδευσης και ειδίκευσης και λιγότερο σε ανειδίκευτη απασχόληση.



Πηγή: www.capital.gr

Στα 490 εκατ. ευρώ το κονδύλι για τα Σχέδια Βελτίωσης

Από μέρα σε μέρα αναμένονται ανακοινώσεις από το υπουργείο για… βελτίωση στην προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης. Σύμφωνα με διαρροές από την πλευρά των γεωτεχνικών, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα ανακοινώσει
- Αλλαγές στη βαθμολογία, με μείωση της «βάσης»


- Ο προϋπολογισμός αυξάνεται από 285 εκατ. ευρώ στα 490 εκατ. ευρώ


- Για μελέτες έως 50 χιλιάδες ευρώ δεν θα χρειάζεται υπογραφή μελετητή

- Παράταση για ένα μήνα στην προθεσμία υποβολής των φακέλων υποψηφιότητας

- Ξεχωριστό κονδύλι για κάθε περιφέρεια

- Νέα προκήρυξη τον Σεπτέμβριο του 2011

- Νέες προκηρύξεις για άλλα μέτρα

Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων και των ενημερωτικών εκδηλώσεων που έγιναν τις τελευταίες μέρες πριν την έναρξη υποβολής φακέλων, κατά τη διάρκεια των οποίων φάνηκε η πραγματική διάσταση των προβλημάτων που δημιουργούσε η υφιστάμενη πρόσκληση προς τους επενδυτές.



Από το διαδίκτυο η υποβολή φακέλων για Σχέδια Βελτίωσης

Άνοιξε το σύστημα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και δέχεται πλέον ηλεκτρονικές αιτήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης στη διεύθυνση http://www.metro121.gr/login.php. Βέβαια, η χρήση του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου δεν είναι τόσο απλή όσο είναι για το Μέτρο που δίνει πίσω στους καπνοπαραγωγούς μέχρι 9.000 ευρώ. Κι αυτό γιατί, κατ’ αρχάς, ο ενδιαφερόμενος πρέπει πρώτα να γραφτεί στη σελίδα, να αποκτήσει κωδικό χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Επίσης, εφόσον ούτως ή άλλως θα χρειαστεί γεωτεχνικός σύμβουλος για τη σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας, ο οποίος θα έχει ήδη τους κωδικούς και την πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ανά πάσα στιγμή, η κατάθεση της αίτησης μπορεί να γίνει και μέσω του συμβούλου.





http://www.agronews.gr/content/view/64645/200/lang,el/

25 απίστευτες αλήθειες και στατιστικές για το sex

Μερικές φορές δεν πιστεύουμε κάτι , επειδή μας φαίνεται αστείο.
Δεν είναι όμως έτσι.
Παρακάτω θα δείτε 25 αλήθειες και στατιστικές για το σεξ ,που μπορεί να σας φαίνονται αστεία , αλλά δεν είναι:

1. Οι Άντρες, κατά μέσο. όρο, σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα.

2. Σε κάθε κανονική ιστοσελίδα, υπάρχουν 5 σελίδες που περιέχουν π0ρν0.

3. Τα γένια ενός άντρα μεγαλώνουν πιο γρηγορότερα όταν προσδοκούν να κάνουν σεξ.

4. Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ, που έχουν ως αποστολή να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να ξεπαρθενιάζουν τις κοπέλες , οι οποίες τους πλρώνουν για το προνόμιο να τους κάνουν σεξ για πρώτη φορά !

5. Η λέξη«γυμναστήριο» προέρχεται από το αρχαιοελληνικό «γυμνάζειν» που σημαίνει «να ασκείσαι γυμνός», όπως ήταν το σύστημα στην αρχαία
Ελλάδα.

6. Το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση , στο κρεβάτι , ήταν : ο Φρεντ και η Βίλμα Flintstone.
7. Στην Ινδία είναι φθηνότερο να κάνεις σεξ με μια πόρνη παρα να αγοράσεις ένα προφυλακτικό.

8. Το σεξ, βιοχημικά δεν έχει καμία διαφορά από το να τρώς μεγάλες ποσότητες σοκολάτας.

9. ‘Οταν κάνουμε Sex καίμε 360 θερμίδες την ώρα.

10. Το ρεκόρ οργασμών σε μια ώρα για τους άντρες, είναι 16.

11. Οι νεότεροι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 , ζούσαν στην Κίνα το 1910.

12. Στην Ινδονησία η ποινή για αυνανισμο …. είναι ο αποκεφαλισμός.

13. Οι γαλοπούλες μπορούν να αναπαράγουν χωρίς σεξουαλική επαφή. Δηλαδή με παρθενογένεση.

14. Το 85% των ανδρών που πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς κατά τη συνουσία, διαπιστώνεται ότι έχουν εξαπάτησει τις συζύγους τους.
sex-man-woman

15. Το 40% των γυναικών λέει ότι είχε οργασμό ενώ έβλεπε σεξουαλικό όνειρο. Το ίδιο ποσοστό για τους άντρες είναι 80%.

16. Το κορνάρισμα (στο αμάξι των νεόνυμφων) προέρχεται από μια παράδοση που λέει ότι έτσι εξασφαλίζεται το καλό σεξ.

17. Ένας οργασμός γουρουνιών διαρκεί 30 λεπτά.
18. Ο μεγαλύτερος αριθμός παιδιών που είχε μια μητέρα είναι 69 παιδιά.

19. Σύμφωνα με το Κάμα Σούτρα, αν ένας άντρας πίνει γάλα καμήλας με μέλι μπορεί να έχει στύση 24 ώρες το 24ωρο.

20. Οι άνθρωποι, οι πιθήκοι, και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση.

21. Το 60% των γυναικών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» ήταν χάλια. Ενώ το 14% των ανδρών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» δεν ήταν καθόλου απολαυστική. Δηλαδή οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν μόνο την πρώτη φορά (μετά δώστου να καταλάβει !!)

22. Σύμφωνα με τις Ερευνες Κίνσευ, το 75% των ανδρών εκσπερματώνει μέσα σε τρία λεπτά από την στιγμή της διείσδυσης. Ενώολόκληρη η σεξουαλική πράξη έχει μέση διάρκεια 15 λεπτά.

23. Το 1% των γυναικών μπορεί να φτάσει σε οργασμό μόνο με τον ερεθισμό του στήθους (αν δεν αισθάνεστε και πολύ περήφανοι για το απόκτημα σας .. ασχοληθείτε με το στήθος για κανα 5 ώρο , όλο και κάτι θα καταφέρετε ).

24. Στον Μεσαίωνα, οι άπιστες γαλλίδες σύζυγοι υποχρεώνονταν να κυνηγήσουν ένα κοτόπουλο μέσα στους δρόμους της πόλης, ολόγυμνες.

25. Οι αρσενικοί και θηλυκοί αρουραίοι μπορούν να κάνουν σεξ 20 φορές την ημέρα.


troktiko

Ο «θάνατος» του εμποράκου


Θλίψη σκορπούν τα στοιχεία του εμπορικού συλλόγου Αθηνών για την κατάσταση στην αγορά.

Εξήντα πέντε χιλιάδες εμπορικά καταστήματα έχουν κλείσει και 100.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας έχουν χαθεί σε όλη την Ελλάδα τους τελευταίους δεκατρείς μήνες.

Σε ποσοστό το 25% από αυτά έχουν κλείσει στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών.

Η βασικότερη αιτία είναι η αδυναμία των ιδιοκτητών να πληρώσουν τα ενοίκια τους τα οποία αποτελούν και την μεγαλύτερη επιβάρυνση του κόστους λειτουργίας των καταστημάτων.

Βάσει αυτών των συνθηκών παρατηρείται το τελευταίο τρίμηνο μία ιδιαίτερα πτωτική τάση στα ενοίκια των καταστημάτων του κέντρου που φθάνει έως και το 30%, ενώ πλέον έχει καταργηθεί και ο περιβόητος «αέρας».

Τα καταστήματα που υπολογίζεται ότι έχουν κλείσει, βάσει των στοιχείων του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, είναι μόνον τα ισόγεια καταστήματα και δεν συμπεριλαμβάνονται αυτά που βρίσκονται σε ορόφους.


http://www.newsbomb.gr/

Μεθυσμένοι Διάσημοι

Συνεχίζουμε με φωτογραφίες μεθυσμένων διάσημων που μας στέλνει το φιλικό μας μπλογκ Αραχτοί και Light


http://araxtoikailight.blogspot.com/2011/02/2_19.html

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ


Έλληνες εργαζόμενοι στη Λιβύη έχουν συρρεύσει στο αεροδρόμιο της Τρίπολης όπου προσπαθούν να προφυλαχθούν σε μία αίθουσα του αεροδρομίου από την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στη πρωτεύουσα της Λιβύης και ζητάνε κατεπειγόντως από την ελληνική κυβέρνηση να στείλει αεροπλάνα να τους παραλάβει.

Αλλεπάλληλες συσκέψεις στο υπ. Εξωτερικών στην Αθήνα γίνονται από το μεσημέρι προκειμένου να βρεθεί τρόπος επαναπατρισμού των Ελλήνων. Πάντως μέχρι στιγμής δεν είχε βρεθεί τρόπος για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων δεδομένου ότι το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών δεν έχει επαφή με το λιβυκό καθεστώς ενώ η ελληνική πρεσβεία στη Τρίπολη αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα επικοινωνίας με την Ελλάδα.

Είναι πάντα σε επιφυλακή μεταγωγικά αεροπλάνα C 130 στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας τα οποία θα απογειωθούν αμέσως μόλις πάρουν εντολή από το υπ. Άμυνας και εφόσον έχει εξασφαλιστεί η προσγείωσή τους στο αεροδρόμιο της Τρίπολης στη Λιβύη.

Για κάθε εξέλιξη το newsbomb.gr θα ενημερώνει με νέες πληροφορίες.



«Δε θα έκανα τα πάντα για να πετύχω»



Για τον χαρακτήρα της και τις βλέψεις της σε … ότι αφορά την τηλεόραση μίλησε η Όλγα Λαφαζάνη, η οποία τόνισε ότι δε θα έκανε τα πάντα για να πετύχει, ούτε θα ήθελε να κάνει τηλεόραση για 15-20 ώρες την ημέρα.
«Η εμφάνισή μου σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα μου υπήρξε ανασταλτικός παράγοντας στην πορεία μου στην τηλεόραση.

Επειδή ούτε killer είμαι ούτε προκειμένου να πετύχω θα έκανα οτιδήποτε, και σε συνδυασμό με αυτό που έβλεπαν οι υπόλοιποι που ήθελαν να μου προσφέρουν δουλειά, δεν μπορούσα εγώ προσωπικά να αξιοποιήσω την εξωτερική μου εμφάνιση», δήλωσε..



troktiko

Spanish Primera Division: Real Sociedad vs RCD Mallorca live tv



Spanish Primera Division
22:00 GMT(+2:00)
Real Sociedad vs RCD Mallorca

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1791/live-real-sociedad-vs-rcd-mallorca

http://atdhe.me/tv/1793/live-real-sociedad-vs-rcd-mallorca-2

http://www.soccertvlive.net/watch/51544/1/watch-real-sociedad-vs-rcd-mallorca.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51544/2/watch-real-sociedad-vs-rcd-mallorca.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/146/v-194749.html

http://www.vipstand.me/watch/21542/1/real-sociedad-vs-rcd-mallorca.html

http://www.watchlivefootball.tv/real-sociedad-mallorca-live-spain-la-liga-20110221.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

English FA Cup: West Ham United vs Burnley FC live tv



English FA Cup
22:00 GMT(+2:00)
West Ham United vs. Burnley FC


Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1787/live-west-ham-united-vs-burnley-fc

http://atdhe.me/tv/1789/live-west-ham-united-vs-burnley-fc-2

http://www.soccertvlive.net/watch/51543/1/watch-west-ham-united-vs-burnley-fc.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/146/v-194748.html

http://www.vipstand.me/watch/20784/1/west-ham-united-vs-burnley-.html

http://www.watchlivefootball.tv/west-ham-united-burnley-live-england-the-fa-cup-20110221.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

ΠΑΣ: «Να επαναληφθεί το ματς»!


Το ντέρμπι της Football League ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα έληξε ισόπαλο με 1-1.

Αποτέλεσμα που απόλυτα θετικό για τον πρωτοπόρο της κατηγορίας, ΠΑΣ, ωστόσο οι Γιαννιώτες με ανακοίνωσή τους ζητούν επανάληψη του ματς, γαιτί το γκολ της ισοφάρισης από τον Φουρτάδο, ήταν απόρροια μη τήρησης του fair play!


Η ΠΑΕ της Ηπείρου με επίσημη ανακοίνωσή της προχωράει σε έγγραφη συγνώμη προς την ομάδα του Παναιτωλικού, ενώ προτρέπει ανοιχτά την διοργανώτρια αρχή της Football League να επαναλάβει τον αγώνα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει λαμπρή ιστορία και τιμά την Ήπειρο. Δεν ανήκει ούτε στους παίκτες, ούτε στην διοίκηση. Η σημερινή διοίκηση και ο λαός του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν στόχο να κερδίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μην αφήνουν καμία σκιά για οποιοδήποτε θέμα.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι όχι μόνο δεν έχουμε κανένα παράπονο, αλλά ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Παναιτωλικού και ειδικότερα τον πρόεδρο κ. Κωστούλα για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά μέχρι την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια αυτού, αλλά και στο τέλος της αναμέτρησης.

Κατά συνέπεια, εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη και απογοήτευση και ζητούμε ευθέως συγγνώμη γιατί από ασυνεννοησία στον αγωνιστικό τομέα δεν τηρήθηκε το fair play στο οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα πιστεύει αταλάντευτα. Πόσο μάλλον αφού η συγκεκριμένη φάση προήλθε από τήρηση fair play η οποία τιμά την ομάδα του Παναιτωλικού.

Μακάρι να μπορούσε η διοργανώτρια αρχή να επαναλάβει τον αγώνα. Και προς αυτή την κατεύθυνση την παροτρύνουμε. Αισθανόμαστε την ανάγκη να τονίσουμε ξανά, ότι είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι από την ασυνεννοησία που προήλθε και αυτό θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα. Για όποια απόφασή μας στον τομέα αυτό, η οποία αφορά το εσωτερικό μας, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση».



http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10486&subid=2&pubid=113742705

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Στέφανος Δημοσθένους - "Ότι αγαπάς να σε πληγώνει"




Βιάστηκα πολύ
και έδωσα πολλά
ακόμα δεν είχα μάθει απ’ τα παλιά
και έτσι είπα πως εγώ
δε θα αφεθώ ξανά
μα να που αφήνομαι για ακόμα άλλη μια φορά

Ό,τι αγαπάς να σε πληγώνει
έτσι είναι το παιχνίδι αυτό
ό,τι δε σκοτώνει να σε κάνει πιο δυνατό

Ό,τι αγαπάς να σε πληγώνει
έτσι είναι φαίνεται γραφτό
να επιβιώνεις να λες πάλι σ’ αγαπώ

Σβήνει ο χρόνος τη στιγμή
που μετράνε οι χωρισμοί
προδοσίες και πληγωμένοι εγωισμοί
Ό,τι πόνεσε πολύ
μια ανάμνηση θολή
και έτσι αρχίζει το παιχνίδι πάλι απ’ την αρχή

Κάθε φορά πονάει
ακόμα πιο βαθιά
μα όσο και αν χτυπάει
αντέχει η καρδιά

Ό,τι αγαπάς να σε πληγώνει
έτσι είναι το παιχνίδι αυτό
ό,τι δε σκοτώνει να σε κάνει πιο δυνατό

Ό,τι αγαπάς να σε πληγώνει
έτσι είναι φαίνεται γραφτό
να επιβιώνεις να λες πάλι σ’ αγαπώ


Οι παππούδες για τις εκλογές στη ΝΕΟΚΟΠΑΚ...



Και Δημήτρη έχουμε και Βαγγέλη, διαλέξτε.


 Ο Κλεισθένης γράφει.

Η πρόσφατη ήττα της Μέρκελ στο Αμβούργο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά απ’ τους σοσιαλδημοκράτες, θα δώσει το φιλί της ζωής στους αποτυχημένους ηγήτορες του ΠΑΣΟΚ και με το γνωστό τρόπο, τα παπαγαλάκια θα μας δώσουν την ελπίδα που γεννιέται, από την σοσιαλιστική στροφή της ηγέτιδας Γερμανίας.
Ο σοσιαλιστικός άνεμος και πάλι θα σαρώσει τους αντιδραστικούς και κακούς δεξιούς, που ευθύνονται για το κατάντημα της Ευρώπης και θα επαναφέρει, τα σοσιαλιστικά προτάγματα περασμένων δεκαετιών.
Φυσικά το ότι ο ηγετίσκος Στρόσκαν είναι σοσιαλιστικού προσανατολισμού θα το περάσουν στο

Σύσκεψη για τη γρίπη Η1Ν1


Σε εξέλιξη είναι σύσκεψη με αντικείμενο τον ιό της νέας γρίπης.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται μεταξύ στελεχών του υπουργείου Υγείας, του ΚΕΕΛΠΝΟ, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας.

Τα θύματα από τη γρίπη αυτή έφτασαν τα 93.



http://www.newsday.gr/article/29682/suskepse-gia-te-gripe-e1n1

THN KYΡΙΑΚΗ 6-3-2001 Η ΚΕΔΡΟΓΙΑΡΤΗ ΣΤΗ ΚΑΣΤΑΝΙΑ...

THN KYΡΙΑΚΗ 6-3-2001 Η ΚΕΔΡΟΓΙΟΡΤΗ 2011 ΣΤΗ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΩΡΑ 19:00

Τη γιορτή συνδιοργανώνουν οι:

Π.Σ. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Π.Γ.Σ. ΑΕΤΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ


Χορηγοί:
Κρεοπωλείο "Ο ΒΛΑΧΟΣ" ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ
Ταβέρνα "Η ΦΙΛΙΩ" ΚΑΣΤΑΝΙΑ


Yπό την αιγίδα της Κοινότητας Καστανιάς

Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος: Αποκριάτικο Ξεφάντωμα…


Την ετήσια αποκριάτικη χοροεσπερίδα του θα πραγματοποιήσει ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος της Πάτρας στο κέντρο «ΑΚΤΑΙΟΝ» Πατρών Πύργου 94-96 Παραλία Πατρών, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Δ.Σ. του Συλλόγου, τηρώντας το έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ένα ανεπανάληπτο αποκριάτικο ξεφάντωμα. Άλλωστε οι αποκριάτικοι χοροί του Π.Σ. αναδεικνύονται κάθε φορά στο μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της Αποκριάς στην Πάτρα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.30 το βράδυ με καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Π.Σ. ενώ θα πάρουν μέρος τα χορευτικά τμήμα του Συλλόγου.
Μάλιστα σε αυτή την εκδήλωση τα χορευτικά τμήματα θα παρουσιάσουν αποκριάτικα δρώμενα, λαϊκούς και ευρωπαϊκούς χορούς και πολλές, πολλές εκπλήξεις.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν οι καλλιτέχνες του κέντρου που θα απογειώσουν το κέφι με το λαϊκό και αποκριάτικο ρεπερτόριό τους.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου υπόσχεται ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι και καλεί τα μέλη με τους φίλους του να συμμετάσχουν.
Προσκλήσεις διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ. και στα γραφεία του Συλλόγου Παπαδιαμαντοπούλου 17Α . περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 2610 272722 από 6μμ έως 10 μμ και στο κιν. 6972 296949.
http://www.pankalavritinos.com


ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΙΟΚΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Turkish Superlig: Manisaspor vs Trabzonspor live tv



Turkish Superlig
19:00 GMT(+2:00)
Manisaspor vs Trabzonspor
Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1771/live-manisaspor-vs-trabzonspor

http://atdhe.me/tv/1773/live-manisaspor-vs-trabzonspor-2

http://www.soccertvlive.net/watch/51534/1/watch-manisaspor-vs-trabzonspor.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/146/v-194739.html

http://www.vipstand.me/watch/21528/1/manisaspor-vs-trabzonspor.html

http://www.watchlivefootball.tv/manisaspor-trabzonspor-live-turkey-super-lig-20110221.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Τρέφεται με σαπούνι!


Άλλοι δεν μπορούν να σταματήσουν να τρώνε γλυκά ή φαγητό, αλλά η Τέμπεστ Χέντερσον από την Φλόριντα έχει διαφορετική αδυναμία.
Τρέφεται με απορρυπαντικά!

Η 19χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής παρόλο που ξέρει καλά ότι δεν της κάνει καθόλου καλό αυτή η παράξενη συνήθεια, δεν μπορεί να σταματήσει να καταναλώνει απορρυπαντικό.

Ένας… κλεπτομανής γάτος κυκλοφορεί ελεύθερος


Ένας… κλεπτομανής γάτος κυκλοφορεί ελεύθερος τα βράδια και το πρωί επιστρέφει στο σπίτι των ιδιοκτητών του για να απολαύσει τη λεία του στην περιοχή Σαν Ματέο στο Λος Άντζελες.


Ο Ντάστι μετονομάστηκε πλέον σε "Κλεπτό ο γάτος" αφού τα τελευταία τρία χρόνια έχει κλέψει 600 αντικείμενα. Μάλιστα, δεν είναι καν επιλεκτικός αφού κλέβει ό,τι βρει μπροστά του.

"Πετσέτες, γάντια, παπούτσια, κάλτσες, μικρά παιχνίδια", εξηγούν οι ιδιοκτήτες του, Τζιν Τσου και Τζιμ Κόλμαν.

Ο συνολικός αριθμός ήταν 1.183 και κάθε χρόνο για τη μισθοδοσία ο Δήμος κατέβαλε το ποσό τον 22.000.000 ευρώ.

Ζαλάδα... προκαλεί το νούμερο των δημοτικών υπαλλήλων που δούλευαν στο δήμο Τρικάλων.

Ο συνολικός αριθμός ήταν 1.183 και κάθε χρόνο για τη μισθοδοσία ο Δήμος κατέβαλε το ποσό τον 22.000.000 ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε 22 εκ. ευρώ για 1183 δημοτικούς υπαλλήλους.

Το σούμο είναι σέξι!


Προκλητικοί και... σέξι, οι αθλητές του σούμο "κάνουν στροφή" στην καριέρα τους και αντικαθιστούν τα καλλίγραμμα μοντέλα σε διαφήμιση γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας.


Το διαφημιστικό σποτ διαρκεί περίπου ένα λεπτό. Με αυτόν τον τρόπο η αυτοκινητοβιομηχανία επιθυμεί να βάλει τέλος στην κυριαρχία των όμορφων γυναικών με μπικίνι που πλένουν τα αυτοκίνητα.

"Sexy comes standard", είναι το μότο της εν λόγω διαφήμισης...

Έκανε τατουάζ σε όλο του το πρόσωπο!


Η μανία για τα τατουάζ τον οδήγησε να σημαδέψει για πάντα το πρόσωπό του… Ο λόγος για έναν 27χρονο Βρετανό, ο οποίος έκανε τατουάζ ένα κρανίο... σε πραγματικό μέγεθος!


Ο "Mad Dog" Deon, παρουσίασε το νέο του "απόκτημα" στην εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης Jeremy Kyle Show, που είχε θέμα "Πώς μπόρεσε ο φίλος μου να καταστρέψει το πρόσωπό του;".

Το ερώτημα ανήκει στην κοπέλα του Deon, που απευθύνθηκε στην εκπομπή για να πει τον πόνο της... Πάντως ο σύντροφός της μόνο μετανοιωμένος δεν έδειξε για την πράξη του! "Δεν με ενδιαφέρει πώς δείχνω. Είμαι αυτός που είμαι", είπε ο Deon, ο οποίος έχει άλλα 36 τατουάζ στο σώμα του!

Στο "κόκκινο" η απαισιοδοξία των Ελλήνων

Τα αποτελέσματα έρευνας που διενήργησε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιβεβαιώνουν το αίσθημα της ανασφάλειας και της απαισιοδοξίας που διακατέχει τους Έλληνες πολίτες. Σε ερώτημα της έρευνας για το κατά πόσοι είναι ικανοποιημένοι οι Έλληνες από την ποιότητα ζωής τους, ποσοστό 29,2% των συμμετεχόντων δήλωσε καθόλου ή λίγο ικανοποιημένο.Οι γυναίκες ήταν μάλιστα εκείνες που εμφανίζουν το μικρότερο...

διόδια ή …τριώδια;

Επτά οι ενδιαφερόμενοι για την εκμίσθωση του κάμπιγκ της Σκοτίνας


Επτά οι ενδιαφερόμενοι για την εκμίσθωση του κάμπιγκ της Σκοτίνας, με δύο από αυτούς να προέρχονται από το εξωτερικό. Η όποια πρόταση, να διαφυλάττει την απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών προς την ακτή και να λειτουργεί πολλαπλασιαστικά για την περιοχή, ζήτησε ο κ. Αμοιρίδης

Συνάντηση με στελέχη της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης είχε την Πέμπτη ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία του διαγωνισμού αξιοποίησης του κάμπινγκ του ΕΟΤ στην Σκοτίνα.


Την περασμένη Πέμπτη, έληξε η προθεσμία παραλαβής των τευχών για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διεθνή διαγωνισμό. Συνολικά, επτά ενδιαφερόμενοι (δύο από το εξωτερικό και πέντε από την Ελλάδα) προμηθεύτηκαν τα αντίστοιχα τεύχη και οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν τις προτάσεις τους και την προσφορά τους στην ΕΤΑ την Τρίτη 1 Μαρτίου.

Κάλεσμα στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ
Είναι επιτακτική ανάγκη η συμμετοχή μας στην απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 23/02/11 και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο εργατικό κέντρο στης 10 το πρωί.


Εμείς οι εργαζόμενοι στο δημόσιο πληρώσαμε και πληρώνουμε τα μέτρα της κυβέρνησης και της τρόικας , και του μνημονίου, και όταν τα συνδικάτα έλεγαν στην κυβέρνηση ότι τα μέτρα είναι σε λάθος κατεύθυνση και ότι θα οδηγήσουν στο τίποτα κανένας από τους κυβερνώντες δεν μας άκουγε και που καταλήξαμε να πουλάμε τα ασημικά της πατρίδας μας, και να επιβεβαιωθεί το συνδικαλιστικό κίνημα .
Όταν λέγαμε ότι τα μέτρα που παίρνεται θα οδηγήσουν στην πλήρη ύφεση της αγοράς και στην δραματική αύξηση της ανεργίας μας κατηγορούσαν ότι κινδυνολογούμε και ότι υπερασπιζόμαστε τα ατομικά μας συμφέροντα και ότι φωνάζουν γιατί ξεβολεύονται .

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ένα... φίδι στα μπουζούκια!


Το... σώσε έγινε σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα, όταν το φίδι που είχε μαζί του ένας τραγουδιστής στην πίστα, προκειμένου να δώσει ένα ξεχωριστό ύφος στην εμφάνισή του, ξέφυγε.

Το μικρό ακίνδυνο φίδι ήταν εκπαιδευμένο να μένει ακίνητο στο ώμο του τραγουδιστή για τις ανάγκες του σόου.
Καθώς, όμως, ο ερμηνευτής είχε... αφεθεί στην ερμηνεία του και διασκέδαζε με τους θαμώνες με γνωστά ελληνικά τραγούδια, το μικρό ερπετό βρήκε την ευκαιρία και έφυγε τρυπώνοντας κάτω από τα τραπέζια.

Την ατυχία να αντιληφθεί τον... Διαμαντή είχε μία γυναίκα που καθόταν πρώτο τραπέζι πίστα. Αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να τρέχει έντρομη προς την έξοδο του κέντρου.

Βέβαια, οι περισσότεροι θαμώνες δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί και απλά την κοίταζαν με απορία. Αμέσως οι εργαζόμενοι άρχισαν να ψάχνουν για τον πρωταγωνιστή που έκλεψε τη βραδιά, ενώ μόλις και άλλες γυναίκες θαμώνες ενημερώθηκαν για την ύπαρξη του ερπετού, ανέβηκαν πάνω στα τραπέζια.

Στο τέλος, ο «Διαμαντής» εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα και το πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο συνεχίστηκε κανονικά.

http://www.newsday.gr

Προς παράταση δύο-τριών μηνών για τους ημιυπαίθριους

Δίμηνη ή τρίμηνη παράταση της διαδικασίας τακτοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ήδη, οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί στα κατά τόπους πολεοδομικά γραφεία έχουν ξεπεράσει τις 500.000 για την «τακτοποίηση» περισσοτέρων από 730.000 κλεισμένους ημιυπαίθριους χώρους.


Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, Ν. Σηφουνάκης, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα σε τηλεοπτικούς σταθμούς ότι δεν τίθεται θέμα παράτασης της προθεσμίας.

Η ρύθμιση των ημιυπαίθριων μπορεί να υλοποιηθεί με χρονικό ορίζοντα τον Ιούνιο, οπότε και οι «καλλικρατικοί» δήμοι θα αποκτήσουν τα δικά τους πολεοδομικά γραφεία. Έως σήμερα, οι πολεοδομίες υπάγονται διοικητικά στις νομαρχίες, ένα διοικητικό σχήμα το οποίο δεν θα υφίσταται μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Το γεγονός, όμως, αυτό, δίνει το περιθώριο στο ΥΠΕΚΑ να παρατείνει την εφαρμογή του νόμου, ώστε να συγκεντρωθούν και περισσότερες αιτήσεις - έσοδα, καθώς οι ουρές στις πολεοδομίες σήμερα ξεπερνούν τις 15 ώρες σε χρόνο αναμονής για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Στο μεσοδιάστημα υπολογίζεται να κατατεθεί και από το υπουργείο Εσωτερικών η σχετική διάταξη, που θα ξεκαθαρίζει ότι δεν θα καταβάλλονται δημοτικά τέλη για τους τακτοποιούμενους χώρους, τουλάχιστον σε αναδρομική βάση.

Οι «γκρίζες ζώνες» των ημιυπαίθριων

Άλλο ζήτημα που υφίσταται με την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων είναι ο «νεκρός χρόνος» μεταξύ 2 Ιουλίου 2009 και 28 Απριλίου 2010, όταν και δημοσιεύθηκε ο νόμος 3843 της Tίνας Μπιρμπίλη. Στο διάστημα αυτό πολλοί ιδιοκτήτες, που είχαν αγοράσει νεόδμητα, είτε είχαν υπογράψει συμφωνητικά αντιπαροχής με κατασκευαστές, φαίνεται να μην μπορούν να νομιμοποιήσουν ημιυπαίθριους και κατά συνέπεια τα διαμερίσματα αυτά να μην μπορούν να πουληθούν και να ενοικιαστούν.

Όπως, μάλιστα εκτιμά ο πρόεδρος της Ένωσης Κατασκευαστών, Δημήτρης Καψιμάλης, μόνο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η τακτοποίηση των χώρων αυτών (περί τα 100.000 διαμερίσματα) θα μπορούσε να προσφέρει στο δημόσιο έσοδα της τάξης των 90 εκατ. ευρώ.



PROTO THEMA

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Κώστας Σορώτος:
«Όταν κυνηγάς μια τόσο μεγάλη διαφορά, φθείρεσαι από δυνάμεις»

Μετά τον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Σπαταλήσαμε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ήμασταν ανύπαρκτοι και είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο που προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Γίναμε ανταγωνιστικοί καλύπτοντας μια μεγάλη διαφορά και διεκδικήσαμε τη νίκη, αλλά βέβαια όταν κυνηγάς μια τόσο μεγάλη διαφορά, φθείρεσαι από δυνάμεις με αποτέλεσμα κάποιες επιλογές στο τέλος να μην είναι σωστές. Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε τη διάρκειά μας στο παιχνίδι και να κρατήσουμε τα θετικά κομμάτια που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στη διαιτησία που αυτή τη φορά ήταν άψογη».


Του ξέρτι ότ' (νούμιρο50):

Το Ελευθεροχώρι Πιερίας πήρε το όνομά του,από το γεγονός ότι ήταν το πρώτο χωριό που ελευθερώθηκε από τους Έλληνες Επαναστάτες, πριν ακριβώς από τη μεγάλη μάχη του Κολινδρού το Μάρτιο του 1822?

Η συγχώνευση Εθνικής – Alpha θα ωφελούσε τον τραπεζικό κλάδο


Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Μιχάλης Σάλλας, είπε την Δευτέρα ότι μία συγχώνευση μεταξύ της Εθνικής και της Alpha Bank θα ήταν προς όφελος του τραπεζικού κλάδου.

«Νομίζω ότι αν τα βρουν οι δύο πλευρές θα είναι μια θετική εξέλιξη για την οικονομία ευρύτερα και για τον τραπεζικό κλάδο στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Μ. Σάλλας στο Reuters.

www.capital.gr



Ξεκληρίζουν τα ελάφια και τα πωλούν με το κιλό


Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί το παράνομο κυνήγι στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τα περιστατικά λαθροθηρίας να πληθαίνουν ανησυχητικά.

Πίσω … από κρούσματα με τεμαχισμένα ελάφια και μαζικές εισβολές σε απαγορευμένες περιοχές, λειτουργεί ένα παραβατικό κύκλωμα με σκοπό το κέρδος από το εμπόριο του κρέατος.

Η «επιχείρηση» αποδεικνύεται εξαιρετικά κερδοφόρα, καθώς το ετήσιο «εισόδημα» για έναν λαθροθήρα -μονό από την πώληση 2-3 άγριων ζώων- μπορεί να φτάσει τα 20.000 ευρώ.

Τα «πολύτιμα» θηράματα είναι κυρίως ελάφια, αγριογούρουνα και υδρόβια πτηνά και οι εξορμήσεις γίνονται, κατά κανόνα, αργά τη νύχτα. Η πάταξη του «εγκλήματος» ενάντια στην άγρια ζωή δεν είναι δυνατή, αφού οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες είναι ανύπαρκτες και -μοιραία- όλη την ευθύνη επωμίζονται ιδιωτικοί θηροφύλακες που προσλαμβάνονται από τις κυνηγετικές οργανώσεις, οι οποίοι και πάλι βέβαια δεν επαρκούν για να ελέγχουν όλες τις δασικές περιοχές.

Ροδόπη και Πάρνηθα

Τα «χρυσά» ελάφια θηρεύονται κυρίως στη Ροδόπη και την Πάρνηθα και πωλούνται σε εστιατόρια, ταβέρνες, χασάπικα και ιδιώτες προς 60 ευρώ το κιλό. Πριν από περίπου έναν μήνα, δύο σκοτωμένα ελάφια βρέθηκαν τεμαχισμένα μέσα σε σακούλες, σε αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Δράμας – Ξάνθης, κοντά στο Παρανέστι. Η σύλληψη έγινε τυχαία από τη συνοριοφυλακή, επειδή ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σινιάλο των Αρχών και δεν είχε δίπλωμα. Το ελάφι είναι απειλούμενο είδος και το κυνήγι του απαγορεύεται. Στη Ροδόπη έχουν πλέον απομείνει ελάχιστα ελάφια -περίπου 20-30, σύμφωνα με το WWF και την «Καλλιστώ»- ενώ η θηροφυλακή κάνει λόγο για λιγότερα από 15 ζώα.

Αντίθετα, στην Πάρνηθα εκτιμάται πως οι πληθυσμοί είναι πολύ πιο αυξημένοι, επειδή δεν υπάρχουν φυσικοί εχθροί για τα ελάφια και το βουνό είναι αποκομμένο από άλλα οικοσυστήματα. Εδώ τα κρούσματα λαθροθηρίας είναι περισσότερα και οι μέθοδοι που ακολουθούνται ποικίλλουν. «Πρόκειται για οργανωμένους μαφιόζους. Κάποιοι δεν χρησιμοποιούν καραμπίνες, παρά μόνο τόξα και παγίδες, για να μην γίνονται αντιληπτοί και άλλοι έχουν διόπτρες νυχτός για να εντοπίζουν το θήραμα από μακριά», σημειώνει η Μαρία Γανωτή, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Αγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ. Άλλες πηγές καταγγέλλουν στη Real news ότι οι λαθροθήρες ανεβαίνουν στην Πάρνηθα με μεγάλα τζιπ, «χτυπάνε» τα ελάφια με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια τα παίρνουν μαζί τους.

Τα αγριογούρουνα

Εξίσου αποδοτικό είναι το κυνήγι του αγριογούρουνου, αφού ένα ζώο μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 200 κιλά. Η δραστηριότητα είναι έντονη στις περισσότερες ορεινές περιοχές, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, ενώ μόνο στον νομό Ιωαννίνων υπολογίζεται ότι θηρεύονται ετησίως περί τα 1.000-2.000 αγριογούρουνα. Οι «γουρουνάδες» χτυπούν νύχτα, με αποτέλεσμα να έχουν πυροβολήσει αρκετές φορές κατά λάθος άλλα ζώα, αλλά και ανθρώπους, όπως έγινε τον Νοέμβριο του 2010 σε δασική έκταση κοντά στη Βρυσούλα Ιωαννίνων. Συχνά χρησιμοποιείται το όπλο-παγίδα, όπου το όπλο είναι συνδεδεμένο με σύρμα και σημαδεύει το «πέρασμα» των αγριογούρουνων.

Η λαθροθηρία έχει γίνει καθημερινή δραστηριότητα και στη μεγαλύτερη προστατευόμενη περιοχή της Ελλάδας, το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου όπου, σύμφωνα με δημοσίευμα του τοπικού Τύπου, κάθε μήνα σημειώνονται 20 κρούσματα λαθροθηρίας, δηλαδή σχεδόν ένα την ημέρα. Οι λαθροκυνηγοί, εκτός από αγριογούρουνα, κυνηγούν φανατικά το εξαιρετικά απειλούμενο αγριόγιδο, που ζει κυρίως στην Πίνδο και ο πληθυσμός του δεν ξεπερνά τα 500 άτομα. Το δυσεύρετο κρέας κοστίζει μέχρι και 50 ευρώ το κιλό και η θήρα του απαγορεύεται αυστηρά. Πριν από μερικές ημέρες σημειώθηκε νέο κρούσμα στην περιοχή μεταξύ του Δίστρατου και της Βασιλίτσας στα Γρεβενά, όταν ένας ορειβάτης άκουσε συνομιλία λαθροκυνηγών, οι οποίοι πανηγύριζαν για το κατόρθωμά τους. Οι δράστες ξέφυγαν, αφού δεν υπήρξε άμεση ανταπόκριση των Αρχών.

Τυφλώνουν τους λαγούς

Οι λαγοί δεν είναι απαγορευμένο θήραμα, ωστόσο οι λαθροκυνηγοί καταφεύγουν σε παράνομες μεθόδους θήρας, με πιο χαρακτηριστική τη βραδινή οδήγηση με δυνατά φώτα, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά.

Οι λαγοί είναι νυχτόβιο είδος και το βράδυ βγαίνουν στους δρόμους για να παίξουν και να ζευγαρώσουν. Τα φώτα των αυτοκινήτων τούς τυφλώνουν και τους ακινητοποιούν, οπότε οι λαθροθήρες βρίσκουν την ευκαιρία και τους πυροβολούν μέσα από το όχημά τους. Τέτοιες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί πολλές φορές από τους θηροφύλακες των κυνηγετικών οργανώσεων, ενώ δεν λείπουν οι βίαιες συγκρούσεις μεταξύ τους. «Πολλοί είναι οπλισμένοι και συχνά γίνονται επιθετικοί. Στο παρελθόν έχουν σκοτώσει δύο θηροφύλακες», τονίζει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θηροφυλάκων, Γιάννης Ρετζέπης.

Το κυνήγι του λαγού γίνεται και με άλλους, μη νόμιμους τρόπους. «Κάποιοι βρίσκουν τις φωλιές των λαγών και πυροβολούν αδιάκριτα όλη την οικογένεια την ώρα που φωλιάζει, κατά τη διάρκεια της ημέρας», καταγγέλλουν εθελοντές στο Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ). Στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές, οι θηροφύλακες έχουν συλλάβει λαθροκυνηγούς που περικύκλωναν τους λαγούς με 20 και παραπάνω σκυλιά, με αποτέλεσμα να σκοτώνουν σε ένα βράδυ όσο ένας νόμιμος κυνηγός σε όλη την κυνηγετική περίοδο. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο λαγός πωλείται στην Κρήτη 40-50 ευρώ σε ταβέρνες και 60-80 ευρώ σε ιδιώτες. «Η ανεξέλεγκτη λαθροθηρία οδηγεί συχνά σε συγκρούσεις κυνηγών και λαθροκυνηγών, ακόμη και με ανταλλαγή πυροβολισμών», συμπληρώνει ο διαχειριστής του ΕΚΠΑΖ, Παύλος Μπήτρος.

Έντονη αντίδραση από τους κυνηγούς

«Ο μεγαλύτερος εχθρός του κυνηγιού είναι ο λαθροθήρας», λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΣΕ), Νίκος Παπαδόδημας. Μαζί του συμφωνεί και η συντριπτική πλειονότητα των κυνηγών, που θεωρεί ότι η λαθροθηρία ευθύνεται και για τη μείωση των θηραμάτων και για τη δυσφήμηση του κυνηγιού.

«Ο συνειδητοποιημένος κυνηγός γνωρίζει και σέβεται τη φύση γιατί ζει μέσα σ’ αυτήν», καταλήγει. Αλλωστε, οι θηροφύλακες συντηρούνται αποκλειστικά από τους κυνηγούς, προσπαθώντας να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργήσει η κρατική αναλγησία με τις υποστελεχωμένες και αδρανείς δασικές υπηρεσίες στον τομέα της προστασίας της άγριας ζωής. «Ολοι εμάς ειδοποιούν – οι πολίτες, τα δασαρχεία, ακόμη και η Αστυνομία. Δεν έχουν σε ποιον άλλον να απευθυνθούν» τονίζει ο Γ. Ρετζέπης. « Η πολιτεία αδιαφορεί. Δεν είναι παράλογο να επαφίεται η προστασία της άγριας ζωής αποκλειστικά στις κυνηγετικές οργανώσεις;».

Με κουκούλες και διόπτρες στήνουν καρτέρι στις αγριόπαπιες

Τα υδρόβια πτηνά και κυρίως οι πάπιες έχουν καλή εμπορική αξία στο παρεμπόριο άγριων ζώων και γι’ αυτό βρίσκονται στο στόχαστρο των λαθροθηρών. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Αμβρακικός και ιδιαίτερα ο υγρότοπος της Ροδιάς, περιοχή που «στα χαρτιά» τελεί υπό καθεστώς αυστηρής προστασίας. Τα τελευταία χρόνια η λαθροθηρία βρίσκεται σε έξαρση στην περιοχή, ενώ πρόσφατα επαναλήφθηκε μαζική εισβολή λαθροκυνηγών με κουκούλες και απαγορευμένα όπλα, οι οποίοι μπήκαν μέσα στον κόλπο με βάρκες για να πυροβολήσουν πουλιά και υδρόβια.

Εργαζόμενοι στον Φορέα Διαχείρισης του Αμβρακικού κατέγραψαν το περιστατικό και εντόπισαν ακόμη και παράγκες, οι οποίες έχουν στηθεί για να λειτουργήσουν ως σταθμοί μεταφόρτωσης του παράνομου «φορτίου».Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα παρουσιάστηκαν σε πρόσφατη ημερίδα, όπου ο πρόεδρος του φορέα διαχείρισης και καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, ζήτησε τη συνδρομή των κυνηγών και της θηροφυλακής τους, ώστε να μειωθεί η λαθροθηρία. Τα πιο συνηθισμένα θύματα είναι οι αγριόπαπιες, οι πρασινοκέφαλες, οι σαρσέλες πάπιες και κυρίως οι απειλούμενες βαλτόπαπιες, οι οποίες αναπαράγονται στην περιοχή.

Λίστα για μηνύσεις

Ο φορέας προχώρησε την έρευνα ένα βήμα παραπέρα: εντόπισε τα σημεία πώλησης των θηραμάτων και έστειλε τη σχετική λίστα στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να προβούν σε μηνύσεις και πρόστιμα.

Ολες οι ταβέρνες και τα καταστήματα απαγορεύεται να σερβίρουν άγρια είδη. Επιτρέπονται μόνο τα ζώα που προέρχονται από εκτροφεία, ελεγχόμενες κυνηγετικές περιοχές ή το εξωτερικό, εφόσον έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες απόκτησής τους. Αυτό αποδεικνύεται από τα παραστατικά, όπως είναι το τιμολόγιο αγοράς του κρέατος. «Αν το ΣΔΟΕ κάνει έφοδο στις ταβέρνες της περιοχής και ζητήσει τα τιμολόγια αγοράς για τα θηράματα, θα φανεί ποιοι έχουν και ποιοι όχι», εξηγεί ο Πέτρος Καπερναράκος από το ΕΚΠΑΖ Πελοποννήσου. «Ακόμη και με τα τιμολόγια γίνεται ρεμούλα. Οι λαθροκυνηγοί μοιράζονται τα λεφτά με τα εκτροφεία και εκδίδουν πλαστά τιμολόγια», καταγγέλλει ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, Νίκος Παπαδόδημας.

Οι λαθροθήρες είναι καλά εξοπλισμένοι. Όπλα, κυνηγετικά ή μη, τόξα με βέλη, διόπτρες νυχτός και ασύρματους για επικοινωνία. Οταν δρουν κοντά στην περιοχή τους, προτιμούν να φορούν κουκούλες για να μην τους αναγνωρίζουν οι ντόπιοι. Σημαντικά ποσά από το επικερδές παράνομο κυνήγι δίνονται για εξοπλισμό, όπως τζιπ και βάρκες, οι οποίες κοστίζουν 2.500-5.000 ευρώ, ανάλογα με την παλαιότητα.




Πηγή: http://24wro.blogspot.com

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!

Όταν «μιλάνε» οι εικόνες, τα λόγια είναι περιττά. Μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκτυλίχθηκαν σκηνές που αποτελούν μονάχα ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δείτε φωτογραφίες στο sday.gr!



Σκηνές ντροπής στο «Γ. Καραϊσκάκης»!(pics:)









Από σήμερα οι αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα

Στις 31 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για … την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών από φοιτητές στις κατά τόπους Εφορίες, για την καταβολή του φοιτητικού επιδόματος.

Σύμφωνα με το νόμο, το επίδομα των 1.000 ευρώ καταβάλλεται στους γονείς των φοιτητών εφόσον αυτοί οι τελευταίοι φοιτούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε ανώτερες σχολές τουριστικών επαγγελμάτων και Ακαδημίες εμπορικού ναυτικού καθώς και σε σχολές του πανεπιστημίου της Κύπρου που περιλαμβάνονται στο σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Προϋποθέσεις για τη χορήγηση του επιδόματος είναι η ελληνική ιθαγένεια ή η ιθαγένεια κράτους μέλους της ΕΕ, η μίσθωση κατοικίας λόγω σπουδών σε πόλη άλλη από αυτή που βρίσκεται η κύρια κατοικία της οικογένειας, το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να μην ξεπερνάει τα 30.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Το επίδομα μπορεί να χορηγηθεί και στους ίδιους τους φοιτητές, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους, είναι ορφανοί και από τους δυο γονείς ή οι γονείς τους είναι κάτοικοι εξωτερικού.



http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/128747/apo-simera-oi-aitiseis-gia-to-foititiko-epidoma-/

Τιμή στους επαναστάτες του Ολύμπου




Με την παρουσία του υφυπουργού υποδομών, μεταφορών και δικτύων, Σπύρου Βούγια, ως εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης, ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι οι διήμερες εκδηλώσεις επετείου επανάστασης του Ολύμπου του 1878, που έγιναν στο Λιτόχωρο.
Οι χθεσινές εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί με έπαρση της σημαίας και με Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Στη συνέχεια, επίσημοι και κόσμος μετέβησαν στον χώρο του Ηρώου Λιτοχώρου όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από Ιερείς της Ι. Μητροπόλεως, έγινε κατάθεση στεφανιών, τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού και έγινε ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
Ακολούθως, έγινε παρέλαση στην κεντρική λεωφόρο Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο και τέλος δόθηκε δεξίωση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, δίπλα από το ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων δόθηκε η ευκαιρία προκειμένου να ξεναγηθούν στο ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου ο υφυπουργός κ. Βούγιας και η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρίδου. Η ξενάγηση έγινε από τον υπεύθυνο του μουσείου κ. Βλαχόπουλο και με την παρουσία του Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ και του δημάρχου κ. Παπαθανασίου.
Είχε προηγηθεί εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου με χαιρετισμό του δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Γιώργου Παπαθανασίου καθώς επίσης και με ομιλία του διδάκτορος ιστορικής θεολογίας του Α.Π.Θ. Μιχαήλ Φαργκάνη, με θέμα: «Επανάσταση 1878 – Από το περιθώριο της ιστορίας στο προσκήνιο της ανάγκης». Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία η οποία και θα δοθεί στη δημοσιότητα.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τραγούδια από τη δημοτική χορωδία «Ιωάννης Σακελλαρίδης»
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο υφυπουργός κ. Βούγιας μιλώντας για τη σημασία της επετείου, ανέφερε τα εξής: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπώ αυτήν την ημέρα εδώ, στον τόπο της καταγωγής μου, την ελληνική κυβέρνηση.
Θέλω να πω ότι είναι πολύ σημαντική αυτή η επέτειος της επανάστασης του Ολύμπου με έδρα το Λιτόχωρο και τον Κολινδρό.
Όλοι οι Έλληνες πρέπει να θυμούνται πως η επανάσταση αυτή παρότι κατεπνίγη στο αίμα, στην ουσία απέτρεψε την προσάρτηση της Μακεδονίας στη Βουλγαρία και άνοιξε τον δρόμο για την απελευθέρωση της Θεσσαλίας που ακολούθησε, αλλά και την απελευθέρωση της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης.
Επομένως, θα ήθελα να τιμήσω σήμερα εδώ με την παρουσία μου το ελεύθερο και ανοιχτό πνεύμα των κατοίκων της περιοχής, να ευχηθώ υγεία και ευημερία και να διατηρήσουν πάντοτε αυτό το ανοιχτό και ελεύθερο πνεύμα. Αυτό είναι σημαντικό στους δύσκολους χρόνους που περνά σήμερα η χώρα μας».

«Βούλιαξε» το Δίον


Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, αλλά με καλή θέληση μπορούμε να τα ξεπεράσουμε, δηλώνει ο δήμαρχος Γιώργος Παπαθανασίου

Σοβαρά προβλήματα σε οδικές αρτηρίες και αγροτικούς δρόμους αλλά και κάποιες καταστροφές υποδομών στον δήμο Δίου-Ολύμπου, κυρίως στη δημοτική ενότητα Δίου, προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και συνεχίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Τέλος ο Σάκης Τσιώλης!


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί ο Σάκης Τσιώλης.
Η βολιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ελληνα τεχνικό το πρωί της Δευτέρας (21/1), με μια λιτή ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σήμερα το πρωί λύνει τη συνεργασία της με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη, του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και να εργαστεί σε μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό Βόλου με καλύτερες συνθήκες».

Πρόκειται για μια εξέλιξη που μόνο έκπληξη μπορεί να προκαλέσει, δεδομένης της πορείας του Ολυμπιακού Βόλου. Τα αίτια του «διαζυγίου» δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά, ωστόσο ο Σάκης Τσιώλης φέρεται ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή.


http://www.sentragoal.gr


Ετήσια συνάντηση χορού των Συλλόγων Ηλιοτρόπιο και ΣΥΝΑ









Την ετήσια συνάντηση χορού πραγματοποίοησαν χθές οι Σύλλογοι Ηλιοτρόπιο και ΣΥΝΑ.Παρεθρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρίδου Σοφία, η Βουλευτής του Νομού κ. Μίχου Μαρία, ο Τσιτλακίδης Ηλίας, ο Ηγούμενος Μάξιμος της Μονής Αγίου Διονυσίου Λιτοχώρου και άλλοι φορείς.
Την κοπή της πίτας έκοψε ο ηγούμενος Μάξιμος.Ο Σύλλογος Ηλιοτρόπιο κάνει μια προσπάθεια να ενεργοποιηθούν οι οικογένειες που έχουν στο περιβάλλον τους αγαπημένα πρόσωπα με τοπ πρόβλημα εξάρτησης.Τέλος ο Σύλλογος είναι πάντα κοντά δε όποιον ζητήσει βοήθεια.

Επίσκεψη στο σπίτι του Τοροσίδη


Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι… στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο Βασίλης Τοροσίδης.

Φθορές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και απειλητικά μηνύματα στους τοίχους, … αντίκρισαν οι ένοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Απουσίαζε στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Συνεχόμενα είναι τα κρούσματα επιθέσεων μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Μετά την επίθεση στο βοηθό Σπύρο Τρύφωνα και τα γκαζάκια στη Superleague το βράδυ της Κυριακής, ήρθε η «επίσκεψη» από αγνώστους στο σπίτι του Βασίλη Τοροσίδη.

Οι άγνωστοι προξένησαν φθορές στα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο αμυντικός του Ολυμπιακού ενώ έγραψαν απειλητικά και υβριστικά συνθήματα εναντίον του.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν πριν προλάβει να πάει η Αστυνομία την οποία ειδοποίησαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας.




troktiko

H 23η αγωνιστική Β' ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Μεταβολή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Πιερίας υπήρξε μετά το τέλος της 23ης αγωνιστικής. Δύο παιχνίδια αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας.

Ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο Άρης Κοκκινοπλιτών, ο οποίος νίκησε εκτός έδρας με 3-1 την Δόξα Μοσχοχωρίου και εκμεταλλεύτηκε την ήττα με 1-0 του Ολυμπιακού Αγίου Σπυρίδωνα από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Εύκολη νίκη με 3-0 στην έδρα του πήρε ο Όλυμπος Βρόντου επί του ΑΟ Παραλίας, ενώ και η Αναγέννηση Κολινδρού δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Πιερικό Αρωνά, τον οποίο κέρδισε με 3-1.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στην 25η Μαρτίου και τον Μακεδονικό Νέας Εφέσσου, οι οποίες παραμένουν σε τροχιά play off.

Τη νίκη με 3-0 άνευ αγώνα πήρε η Ελπίς Κατερίνης επί της ΓΑΜΣ Μεθώνης.

Τα παιχνίδια Ταύρου Ελάφου – Διαγόρα Σεβαστή και Πιερικού Κάτω Αγιάννη – Αναγέννησης Σβορώνου δεν έγιναν, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Aναλυτικά:
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1 - 0 Ολυμπιακός Αγίου Σπυρίδωνα
Ελπίς Κατερίνης 3 - 0 ΓΑΜΣ Μεθώνη
25η Μαρτίου 0 - 0 Μακεδονικός Νέας Εφέσσου
Ταύρος Ελάφου - Διαγόρας Σεβαστής
Όλυμπος Βροντούς 3 - 0 Α.Ο. Παραλίας
Δόξα Μοσχοχωρίου 1 - 3 Άρης Κοκκινοπλιτών
Πιερικός Κάτω Αγιάννη - Αναγέννηση Σβορώνου
Αναγέννηση Κολινδρού 3 - 1 Πιερικός Αρωνά



Πηγή: http://www.onsports.gr

Μαύρη επέτειος


Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων, στο μνημείο πεσόντων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό (Οδός Διγενή Ακρίτα), τιμήθηκε χτες το πρωί, η επέτειος της ομαδικής εκτέλεσης από τους Γερμανούς των Ελλήνων πατριωτών, με πρώτο τον αείμνηστο Δήμαρχο Κατερίνης Αιμίλιο Ξανθόπουλο, τον Φεβρουάριο του 1943.

ΣΤΑ 80 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ....

ΣΤΑ 80 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ...

Παράξενα Χαλιά

Νοικοκυρές πάρτε ιδέες για παράξενα χαλιά που μας έστειλε το μπλογκ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ LΙGΗΤ...

Περισσότερα χαλιά στο παρακάτω link...
http://araxtoikailight.blogspot.com/2011/02/blog-post_9939.html

Έως τις 7 Μαρτίου το μέτρο 144

Η 7 Μαρτίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για το μέτρο 144 που αφορά την "Αίτηση Ενίσχυσης και Α' Δόσης Πληρωμής"
Γι' αυτό όσοι δε φρόντισαν να ενημερωθούν ας φροντίσουν να την υποβάλλουν...

6 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΣΗ

Στις 6 Μαρτίου θα γίνει ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΥΣΗΣ" στο οικογενειακό κέντρο "ΤΑ ΠΕΥΚΑ" του Κολινδρού...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ

ΤΡΙΩΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 9:00πμ
ΕΩΣ 12:00μμ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ "ΝΕΟΚΟΠΑΚ" ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Διεξήχθησαν χθες Κυριακή 20/02/2011 οι εκλογές στον ΚΑΠΝΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ "ΝΕΟΚΟΠΑΚ" για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Οι εγγεγραμμένοι ήταν 422 και ψήφισαν 294.
Υπήρχε ένα άκυρο και 293 έγκυρα.
Τα αποτελέσματα ήταν:


ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 124
ΚΑΡΑΒΑΔΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 104
ΠΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 103
ΚΑΡΑΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 94
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ 91
ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ 87
ΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 86
ΠΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 76
ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΗΛΙΑ 55
ΚΑΜΟΥΖΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 46
ΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 44
ΤΡΑΟΥΔΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 37
ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 34


Συγχαρητήρια στους εκλεχθέντες του νέου διοικητικού συμβουλίου και καλή θητεία.

Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Και τέλος ιδιαίτερα συγχαρητήτια στα" δικά μας" Κολινδρινά παιδιά Σεραφειμίδη Γεώργιο και Τάκο Νικόλαο...

Spanish Primera Division: Real Sociedad vs RCD Mallorca live tv



Spanish Primera Division
22:00 GMT(+2:00)
Real Sociedad vs RCD Mallorca

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1791/live-real-sociedad-vs-rcd-mallorca

http://atdhe.me/tv/1793/live-real-sociedad-vs-rcd-mallorca-2

http://www.soccertvlive.net/watch/51544/1/watch-real-sociedad-vs-rcd-mallorca.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51544/2/watch-real-sociedad-vs-rcd-mallorca.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/146/v-194749.html

http://www.vipstand.me/watch/21542/1/real-sociedad-vs-rcd-mallorca.html

http://www.watchlivefootball.tv/real-sociedad-mallorca-live-spain-la-liga-20110221.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

English FA Cup: West Ham United vs Burnley FC live tv



English FA Cup
22:00 GMT(+2:00)
West Ham United vs. Burnley FC


Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1787/live-west-ham-united-vs-burnley-fc

http://atdhe.me/tv/1789/live-west-ham-united-vs-burnley-fc-2

http://www.soccertvlive.net/watch/51543/1/watch-west-ham-united-vs-burnley-fc.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/146/v-194748.html

http://www.vipstand.me/watch/20784/1/west-ham-united-vs-burnley-.html

http://www.watchlivefootball.tv/west-ham-united-burnley-live-england-the-fa-cup-20110221.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Ρεβεγιόν με κρέας αρκούδας

Κτηνωδία στα Γρεβενά


Έστρωσαν το γιορτινό τραπέζι. Και το κυρίως γεύμα ήταν...αρκούδα!

Το ανατριχιαστικό αυτό γεγονός συνέβη στα Γρεβενά, όπου έδωσαν το παρών ευυπόληπτοι πολίτες της περιοχής, αλλά και των όμορων νομών, μεταξύ τους και Γιαννιώτες. Την αποκάλυψη του συμβάντος έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός ITV, ο οποίος σε εκτενές ρεπορτάζ, περιείχε όλες τις λεπτομέρειες, από το πρωτοφανές γεγονός.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μεταδόθηκαν για το περιστατικό υπήρξε ανώνυμη καταγγελία στην περιβαλλοντική οργάνωση Καλλιστώ από κάποιον κάτοικο των Γρεβενών ο οποίος υποστήριξε πως εκτός από τις συζητήσεις που γίνονται και οι οποίες επιβεβαιώνουν το γεγονός της κατανάλωσης του ζώου, υπάρχει και σχετικό φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει και ότι το έδεσμα ήταν αρκούδα, (υπάρχει μάλιστα και το κεφάλι του ζώου ως τρόπαιο) αλλά και δείχνει ξεκάθαρα τα πρόσωπα που συμμετείχαν στο γλέντι αυτό...

Η περιβαλλοντική οργάνωση απέστειλε σχετική επιστολή προς κάθε αρμόδια υπηρεσία της διεύθυνσης δασών της Περιφέρειας, του δασαρχείου, αλλά και του ΥΠΕΚΑ.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην επιστολή, «η άκρως παράνομη αυτή ενέργεια και παράλληλου «κανιβαλισμού» χαρακτηρίζει με τα πιο μελανά σημεία κάποιους ευυπόληπτους κατά τα άλλα πολίτες του ν. Γρεβενών ενώ η αναμενόμενη δημοσιοποίηση του περιστατικού πρόκειται χωρίς αμφιβολία να δυσφημίσει για άλλη μια φορά την κατά τα άλλα ελκυστική λόγω φυσικού κάλλους περιοχή των Γρεβενών.

Με βάση τις ίδιες πηγές πληροφοριών, γνωστοποιήθηκε στην οργάνωσή μας, ότι υπάρχουν διαθέσιμα και τα ονόματα των βασικών υπαιτίων της παράνομης και αξιόποινης αυτής πράξης», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Η Καλλιστώ προσθέτει ότι για το περιστατικό θα ενημερωθούν σχετικά και οι κοινοτικές αρχές, καθώς στην περιοχή του ν. Γρεβενών υλοποιείται πρόγραμμα LIFE Nature, με κύριο στόχο τη διατήρηση του πληθυσμού της αρκούδας στην ευρύτερη περιοχή.

Λίγες ημέρες μετά την επιστολή της περιβαλλοντικής οργάνωσης, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης με δική της επιστολή στον Εισαγγελέα Γρεβενών ζητά την άμεση παρέμβασή του, προσθέτοντας όμως, ότι όποτε υπάρχουν πληροφορίες για παραβάσεις που αφορούν στην προστασία της άγριας πανίδας, αυτές πρέπει άμεσα να γνωστοποιούνται στις αρμόδιες αρχές.

«Ειδάλλως τέτοια έγγραφα αποτελούν μόνο κείμενα φιλολογικού εντυπωσιασμού που σε τίποτε δεν εξυπηρετούν την πάταξη τέτοιων φαινομένων, αλλά μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων», σημειώνεται στην επιστολή, που καταλήγει με τον προβληματισμό για την μεγάλη καθυστέρηση στην κοινοποίηση του περιστατικού, αλλά και τη μη καταγγελία αυτού, με συνέπεια την αποσιώπηση και την συγκάλυψη των δραστών μέχρι σήμερα.


Πηγή: thebest.gr