Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Αρνούμαι να παραλάβω την κάρτα, κλείνω τον λογαριασμό μου!


Σας αποστέλω το κάτωθι κείμενο, το οποίο θα κοινοποιήθηκε στην Εμπορική Τράπεζα ταυτόχρονα με το κλείσιμο του λογαριασμού μου σε αυτήν, για δημοσίευση κατά την κρίση σας.
Τσομπανούδης Σωτήρης
Δικηγόρος
05 Ιανουαρίου 2010
Προς Εμπορική Τράπεζα
Όπως σας είναι πιθανότατα γνωστό και σύμφωνα με πρόσφατες εξαγγελίες του...
αρμόδιου Υπουργού, συντόμως πρόκειται να επιχειρηθεί η καθιέρωση της λεγόμενης «Κάρτας του Πολίτη», η οποία σταδιακά θα μετεξελιχθεί σε πολυεργαλείο ηλεκτρονικών συναλλαγών, ενσωματώνοντας και άλλες κάρτες όπως η φοροκάρτα, ή άλλες διαδικασίες.
Για λόγους που άπτονται της ασφάλειας των προσωπικών μου δεδομένων ..
αλλά και θρησκευτικών μου πεποιθήσεων, μού καθίσταται αδύνατο να παραλάβω την εν λόγω κάρτα. Η άρνηση αυτή είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει δραματικές συνέπειες καθώς πρακτικά θα με θέσει εκτός ενεργού κοινωνικού και επαγγελματικού βίου.
Στα πλαίσια αυτά προβαίνω στο κλείσιμο του τραπεζικού λογαριασμού που διατηρώ στην Τράπεζά σας καθώς ενδεχομένως σύντομα δεν θα είμαι σε θέση να συναλλαχθώ μαζί σας.
Εκφράζω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και τις υπηρεσίες που μου παρείχατε και λυπούμαι διότι αναγκάζομαι για λόγους αλλότριους της μεταξύ μας σχέσης να διακόψω τη συνεργασία μας.
Με εκτίμηση
Τσομπανούδης Σωτήρης
Δικηγόρος

http://olympia.gr/

ΔΙΟΔΙΑ: Οι συμβάσεις είναι TOP SECRET







Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,



Αν τα Γερμανικά σας είναι καλά, δεν θα χρειαστεί να διαβάσετε το υπόλοιπο αυτού του άρθρου. Απλά, αφιερώστε 8 λεπτά από το χρόνο σας για να δείτε ένα άκρως αποκαλυπτικό, ένα απίστευτο ρεπορτάζ του Spiegel TV για τα διόδια και τις «συμβάσεις παραχώρησης».

Όσοι λοιπόν ξέρετε Γερμανικά, κάντε κλικ εδώ: http://www.spiegel.de/video/video-1082550.html

Για τους υπόλοιπους αναγνώστες, προσπαθήσαμε να μεταφράσουμε το περιεχόμενο του 8λεπτου video, αντιγράφοντας κάποιες χαρακτηριστικές εικόνες του, προσθέτοντας κάποια στοιχεία, με την ελπίδα ότι θα μας το συγχωρέσει η διεύθυνση του έγκριτου περιοδικού, διότι δεν λάβαμε την άδειά του.

Όπως στην Ελλάδα, έτσι και στη Γερμανία, η κατασκευή και η συντήρηση 4 κεντρικών αυτοκινητοδρόμων έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες, όπως και στη χώρα μας, θα τους εκμεταλλεύονται για τα επόμενα 30 χρόνια. Ενώ οι δρόμοι βρίσκονται υπό κατασκευή, πληροφορίες αναφέρουν, πως το κέρδος των εταιρειών θα είναι πολλαπλάσιο από αυτό που είχε υπολογιστεί αρχικά, όταν υπογράφηκαν οι συμβάσεις παραχώρησης.

Όχι, κάνετε λάθος! Την πληροφορία αυτή δεν διαδόθηκε από το κίνημα πολιτών κατά των διοδίων «Δεν πληρώνουμε»! Στα μέσα του 2009, μια είδηση βόμβα έκανε τον γύρο της Γερμανίας και έσκασε στα χέρια του Υπουργού Μεταφορών Wolfgang Tiefensee: Τέσσερα πιλοτικά έργα της Ομοσπονδίας για την κατασκευή και λειτουργία αυτοκινητοδρόμων από ιδιωτικές εταιρίες απειλούνται να οδηγηθούν σε οικονομικό φιάσκο ύψους δισεκατομμυρίων. Αυτό προέκυπτε από μια γνωμοδότηση που εκπόνησε το Ομοσπονδιακό Ελεγκτικό Συνέδριο (ΟΕΣ) για τις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στην κατασκευή κεντρικών οδικών αρτηριών της Γερμανίας. Στην εν λόγω γνωμοδότηση, το ΟΕΣ αμφισβητεί έντονα τους βασικούς ισχυρισμούς υπέρ αυτών των έργων. Το ΟΕΣ θεωρεί ότι τα βασικά στοιχεία είναι τόσο αντικρουόμενα, που η υλοποίηση των έργων απειλείται με δύο πιθανότητες: είτε οι ιδιωτικές εταιρίες θα οδηγηθούν σε «σημαντικές οικονομικές δυσκολίες (πτώχευση)», είτε το κράτος θα υποστεί «σημαντικά οικονομικά μειονεκτήματα».

Οι συμβάσεις είναι TOP SECRET

Μετά τον θόρυβο που ξέσπασε από αυτές τις ανακοινώσεις του ΟΕΣ, στις 5 Σεπτεμβρίου 2010, μια ομάδα γερμανών δημοσιογράφων του Spiegel TV, απευθύνθηκε σε μία από τις 4 κατασκευάστριες εταιρείες την Bilfinger Berger, και έθεσε το απλούστατο ερώτημα: «Μπορείτε να μας δείξετε τις συμβάσεις σας;»

Έκπληκτοι οι δημοσιογράφοι πληροφορούνται από τον διευθυντή της εταιρείας Α1 mobil GmbH κ. Lutz Hoffmann πως οι συμβάσεις παραχώρησης είναι απόρρητες! «Έχουμε συμφωνήσει με το γερμανικό κράτος, η σύμβαση παραχώρησης να μη δει το φως τη δημοσιότητας.»

Ένα δωμάτιο γεμάτο ντοσιέ με μυστικά!

Οι δημοσιογράφοι, μετά από έναν πραγματικό μαραθώνιο, ανακαλύπτουν που φυλάσσεται το επτασφράγιστο μυστικό: Σε μια δημόσια υπηρεσία οδοποιίας της Κάτω Σαξονία, στην κωμόπολη Pferden. Εκεί ο προϊστάμενος της υπηρεσίας κ. Heiko Gerken, μετά από ειδική εντολή, επιτρέπει στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στο χώρο, στον οποίο βρίσκεται κλειδωμένη σε δύο εντοιχισμένες ντουλάπες, η σύμβαση παραχώρησης. Βέβαια, μόνο για την δουν από μακριά!

«Εδώ φυλάσσεται ολόκληρη η σύμβαση παραχώρησης της αυτοκινητόδρομος Α1, δηλαδή οι 180 ταξινομημένοι ντοσιέ. Η σύμβαση είναι χαρακτηρισμένη ως εμπιστευτικό υλικό, γι αυτό και το βράδυ την …κλειδώνουμε».

Το Υπουργείο Μεταφορών δεν γνωρίζει ποια είναι τα έσοδα της εταιρείας!

Οι δημοσιογράφοι δυσκολεύονται να πιστέψουν, όλα όσα πληροφορούνται σχετικά με τις συμβάσεις παραχώρησης της Α1 και απευθύνονται, αυτή τη φορά, στο υπουργείο μεταφορών (δηλαδή, στους συνεργάτες του κ. Ρέππα).

Christian Budde: "Δεν γνωρίζουμε τι εισπράττουν"

Εκεί συναντούν τον κ. Christian Budde, υπεύθυνο της σύμβασης παραχώρησης, εκπρόσωπο του γερμανικού κράτους και του θέτουν το απλό ερώτημα: «Ποιο είναι το ποσό, το οποίο αναλογεί στο γερμανικό κράτος από τα διόδια που εισπράττονται κάθε μήνα στην Α1;». Η απάντηση του κ. Budde αφήνει τους δημοσιογράφους κυριολεκτικά άφωνους: «Δεν μπορώ να σας το πω, διότι απλά δεν γνωρίζουμε τι εισπράττουν. Οι αριθμοί αυτοί μας είναι άγνωστοι. Δεν μας το λένε!».

Οι δημοσιογράφοι απευθύνονται στη διεύθυνση του Υπουργείου, η οποία αρνείται να μιλήσει on camera και δίνει μόνο μια λακωνική γραπτή απάντηση στο προηγούμενο ερώτημα: «Το γερμανικό κράτος εισπράττει περίπου το 50% των εσόδων από τα διόδια».

Υπουργός Μεταφορών κ. Ramsauer: «Σήμερα έχουμε να συζητήσουμε άλλα θέματα».

Το ίδιο λακωνικός ήταν και ο υπουργός Μεταφορών κ. Ramsauer, ο οποίος δεν δέχτηκε καν να μιλήσει στους δημοσιογράφους. «Κύριε υπουργέ, πετάει το κράτος χρήματα από το παράθυρο με την εφαρμογή του μοντέλου παραχώρησης της Α1;». Και η απάντηση του Υπουργού: «Σήμερα έχουμε να συζητήσουμε άλλα θέματα».

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,

Οι συμβάσεις παραχώρησης Public Private Partnership (ΣΔΙΤ), είναι χρηματοοικονομικά εργαλεία κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες των τραπεζών, τα οποία χρησιμοποιούνται διεθνώς, με σκοπό τη μετάβαση εθνικού πλούτου σε χέρια ιδιωτών. Πρόκειται για δαιδαλώδη τερατουργήματα, δεκάδων χιλιάδων σελίδων, τα οποία έχουν κατασκευαστεί σε 2-3 δικηγορικά γραφεία του Λονδίνου και κανείς δεν γνωρίζει το πραγματικό τους περιεχόμενο. Ούτε ο Υπουργός Μεταφορών, ούτε οι συνεργάτες του, παρά μόνο 2-3 υψηλά ιστάμενοι υπάλληλοι των υπουργείων και ίσως κάποιο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών που ανέλαβε την συγγραφή της μίνι σύμβασης των 180 σελίδων που ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων, χωρίς να γνωρίζουν τα "παλληκάρια μας", τι ψήφιζαν.

Γιώργος Κωνσταντόπουλος: «Κατά την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου, δεν ειπώθηκε η αλήθεια!»

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, πρώην βουλευτής Πιερίας, συμμετέχοντας σε εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ενημέρωση 922» της Πιερίας, με θέμα τις αυξήσεις τιμών στα διόδια, είπε πράγματα που άφησαν άφωνους τους συνομιλητές του. Όχι τόσο επειδή δεν τα φαντάζονταν, αλλά επειδή τόσο απροκάλυπτα τα παραδέχτηκε ένα κορυφαίο στέλεχος της πρώτης κυβέρνησης Καραμανλή. (σ.σ. την επίμαχη περίοδο ο κ. Κωνσταντόπουλος ήταν υφυπουργός Υγείας).

Το παρακάτω απόσπασμα από τις δηλώσεις του είναι αποκαλυπτικό:

«Στην προ-προηγούμενη Βουλή, στην ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, έγινε ένα ουσιαστικό κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Κατά την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου, δεν ειπώθηκε η αλήθεια! Δεν ήρθε το νομοσχέδιο (στη Βουλή), όπως έπρεπε να έρθει. Άλλο νομοσχέδιο ήρθε και άλλο ουσιαστικά εφαρμόστηκε στο μέλλον. Δεν συζητήθηκαν ποτέ στην αρμόδια επιτροπή όλοι οι όροι της σύμβασης. Τα “ψιλά γράμματα” της σύμβασης δεν ήρθανε ποτέ στη Βουλή. Δεν έγινε καμία ουσιαστική συζήτηση, παρά την επιμονή πολλών βουλευτών της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ και του Συνασπισμού. Ζητήθηκαν από πολλούς βουλευτές οι γνωματεύσεις της Επιστημονικής Επιτροπής και της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Βουλής, όμως δεν ήρθαν ποτέ. Η σύμβαση αυτή είναι διάτρητη, ήρθε στη Βουλή καμουφλαρισμένη! Μετάνιωσα που την ψήφισα!»

Στα ψιλά γράμματα των συμβάσεων αυτών περιλαμβάνονται εκατοντάδες λεπτομέρειες που δεσμεύουν για 30 χρόνια το ελληνικό Δημόσιο και για τις οποίες δεν ενημερώθηκαν ποτέ οι βουλευτές. Τόσο η δυνατότητα αύξησης των διοδίων αλλά και η ευχέρεια τοποθέτησης πλευρικών διοδίων κατά μήκος των εθνικών οδών προκύπτουν από τέτοιου είδους όρους.

Εμείς θα συνεχίζσουμε να σπρώχνουμε της μπάρες!

Μετά λοιπόν από όλα αυτά, συνεχίζετε να πιστεύετε, πως εμείς οι πολίτες πρέπει να δείξουμε πνεύμα κατανόησης, να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα παράλογα ποσά των διοδίων για να εξασφαλίσουν οι πολυεθνικές εταιρείες τα κέρδη τους;

Στις 28.04.2009 το μέλη της ομάδας μας κ. Δεληγιάννης Κωνσταντίνος και Ηλίας Τσολακίδης δημοσίευσαν δύο άρθρα: «Τρία ερωτήματα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων» και «Κι αν χρεοκοπήσει η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ;» τα οποία, τουλάχιστον εκείνη την χρονική στιγμή, δεν ήταν εύκολο να γίνουν κατανοητά. Η έρευνα των μελών της ομάδας μας βασίστηκε σε στοιχεία του Werner Ruegemer, σε δημοσιεύματά του και κυρίως στο βιβλίο του «Ακρίδες» στο δημόσιο τομέα - Public Private Partnership- Ανατομία ενός παγκόσμιου χρηματοοικονομικού μέσου, Transcript Verlag 2008, βλέπε:

http://www.anasta.de/TOPOS/images/stories/DIODIA/Deligiannis.pdf

http://www.anasta.de/TOPOS/images/stories/DIODIA/Tsolakidis.pdf

Σήμερα, τα δύο αυτά άρθρα είναι επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε. Δύο από τις 5 εταιρείες στη χώρα μας έχουν διακόψει την κατασκευή των έργων και οι υπόλοιπες 3 απειλούνται από τις τράπεζες με διακοπή της χρηματοδότησης. Γιατί άραγε; Επειδή δεν πληρώνουν διόδια οι πολίτες που σπρώχνουν την μπάρα; Θα ήταν, να μη τι άλλο γελοίο, να πιστεύει κανείς, ότι οι εταιρείες γονάτισαν οικονομικά από το «Δεν πληρώνουμε» και τις 600.000 συνολικά διελεύσεις οδηγών που αρνήθηκαν να πληρώσουν.: 600.000 Χ …άντε, 5 ευρώ κατά μέσο όρο = 3.000.000. Τι λέτε, να γονάτισαν από τα 3 εκατ. ευρώ που τους στέρησε το «Δεν πληρώνουμε;».

Οι εταιρείες ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες για να φύγουν

Ο φίλος Κώστας, μέλος της ομάδας μας, οικονομολόγος, τo ονομάζει... "Exit strategy"

Οι πολίτες και το κίνημα κατά των διοδίων "Δεν πληρώνουμε" ανέδειξαν το πρόβλημα της άθλιας παραχώρησης του εθνικού μας πλούτου στα ξένα συμφέροντα και στο αδηφάγο ιδιωτικό κεφάλαιο. Με την επιμονή τους και τον καθημερινό τους αγώνα έριξαν άπλετο φως στις σκοτεινές πτυχές αυτής της βρώμικης συναλλαγής εις βάρος των πολιτών και της χώρας. Άποψή μας είναι, πως οι εταιρείες ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες για να φύγουν, διότι είναι αδύνατον να επιβιώσουν μέσα σε αυτό το εκρηκτικό οικονομικό κλίμα της χώρας μας. Δεν τους βγαίνουν τα νούμερα και ψάχνουν τρόπο για να φύγουν με τις τσέπες γεμάτες. Προφορικά μάλιστα απειλούν με αποχώρηση από τα έργα και στοχοποιούν για μια ακόμη φορά τον αδύναμο κρίκο της αλυσίδας, τον πολίτη. Ξέρουμε ότι οι συμβάσεις τους για την παραχώρηση των εθνικών μας δρόμων έχουν ήδη καταρρεύσει και προσπαθούν, με όχημα τα ΜΜΕ και κάποιους μεγαλοδημοσιογράφους, να βρουν άλλοθι πως το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ» είναι εκείνο, που φταίει για την κατάρρευση των συμβάσεων τους. Μεγάλη τιμή μας!

Ε, λοιπόν δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Εμείς οι απλοί πολίτες θα υπερασπιστούμε το δίκαιο της χώρας μας και θα συνεχίσουμε να τους ξεμπροστιάζουμε!

Κύριε υπουργέ!

  • Δημοσιοποιήστε τον ακριβή αριθμό των διερχομένων οχημάτων ανά σταθμό και τα ποσά που εισέπραξαν οι εταιρείες από την καταβολή των διοδίων έως σήμερα! Εσείς θα πρέπει να το γνωρίζετε, διότι εννοείται πως αποδίδουν ΦΠΑ στο ελληνικό κράτος.
  • Εξηγείστε στον Έλληνα φορολογούμενο, με ποιο σκεπτικό αποζημιώνεται μηνιαίως με το ποσό των 700.000 ευρώ η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε για τα οχήματα που αποφασίζουν να παρακάμψουν τους σταθμούς διοδίων! Βλέπε δηλώσει του κ. Μουρατίδη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας οδού, στον τηλεοπτικό σταθμό της Πιερίας DION TV. Σας παρακαλούμε, δημοσιοποιήστε μόνο τον αριθμό της σελίδας της σύμβασης, στην οποία προβλέπεται η παραπάνω αποζημίωση, όπως επίσης και τον τρόπο υπολογισμού της.




Το έθιμο της Μπάμπως στο Κίτρος





Aύριο όλοι στην Λεπτοκαρυά!


Αλλά κι από μέσα...(Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια Κολινδρού)








Τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια του Κολινδρού,απ' έξω...










Το τρενάκι στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Κολινδρού

Φωτογραφίες του περίφημου τρένου που φιλοξενούσαμε τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Κολινδρό...






Παναθηναϊκός - Αρης live tv

Στις 19:30 μ.μ.GMT(+2:00)
Παναθηναϊκός - Αρης
Στα παρακάτω links:

http://atdhe.net/32163/watch-panathinaikos-vs-aris

http://www.firstrow.net/watch/44417/1/watch-panathinaikos-athens-vs-aris-thessaloniki.html

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=101156&part=sports

Malaga vs Athletic Bilbao live tv

Spanish Primera Division:
Malaga vs Athletic Bilbao

live tv links:

http://atdhe.net/32159/watch-malaga-vs-athletic-bilbao

http://www.firstrow.net/watch/44407/1/watch-malaga-cf-vs-athletic-bilbao.html

http://www.firstrow.net/watch/44407/2/watch-malaga-cf-vs-athletic-bilbao.html

http://www.firstrow.net/watch/44407/3/watch-malaga-cf-vs-athletic-bilbao.html

http://www.firstrow.net/watch/44407/4/watch-malaga-cf-vs-athletic-bilbao.html

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=100968&part=sports

Η ΡΙΨΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ (video)

Δείτε το βίντεο με τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού στο ανοιχτό κολυμβητήριο Κολινδρού,ανήμερα των Θεοφανίων...

Καβάλα - Λάρισα live tv

Στις 17:15
Links:

http://atdhe.net/32157/watch-kavala-vs-larissa

http://atdhe.net/32179/watch-kavala-vs-larissa

http://www.firstrow.net/watch/44401/1/watch-ao-kavala-vs-ael-larissa.html

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=101155&part=sports

"Nέα εποχή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις"

"Ελλάδα και Τουρκία μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο μαζί. Να συνεργαστούμε στην περιοχή μας και να γίνουμε παράδειγμα ενίσχυσης των ειρηνικών θεσμών διακυβέρνησης", τόνισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου μιλώντας στη σύνοδο των πρέσβεων της Τουρκίας στο Ερζερούμ.

"Να συμβάλουμε στην εμπέδωση αυτών που ενισχύουν ένα διεθνές καθεστώς δικαίου και επιτρέπουν τη στενή συνεργασία και συνέργεια για τα παγκόσμια προβλήματα, από το ενεργειακό μέχρι το διατροφικό, το περιβαλλοντικό, το πρόβλημα της φτώχειας, της ανισότητας και του αναλφαβητισμού. Η συνεργασία μας μπορεί να γίνει παράδειγμα στη παγκόσμια κοινότητα. Και αυτό εντάσσεται σε ένα δημιουργικό ρόλο για την Ελλάδα και την Τουρκία, στην ευρωπαϊκή γειτονιά μας", πρόσθεσε ο Ελληνας πρωθυπουργός.

Ομως η εμπιστοσύνη, όπως είπε, δύσκολα χτίζεται. Και έφερε ως παράδειγμα την πρόσφατη πτήση οκτώ τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών πάνω από το Αγαθονήσι, "ένα μικρό ελληνικό νησί με 150 κατοίκους". "Ποιο είναι το νόημα αυτής της παραβίασης της ελληνικής κυριαρχίας;" ρώτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός τους Τούρκους πρέσβεις και πρόσθεσε: "Αυτές οι ενέργειες δεν θα αλλάξουν το καθεστώς στο Αιγαίο. Να είστε βέβαιοι γι΄αυτό".

Νωρίτερα, όλα τα διμερή και περιφερειακά θέματα τέθηκαν στη συνάντηση που είχαν οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας.

*** Η Ελλάδα δεν συζητά την αναδιάρθρωση του χρέους της που κατέχουν ιδιώτες και θα επιστρέψει στις αγορές ομολόγων εφέτος, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου στο πρακτορείο Dow Jones Newswires και δημοσιεύεται και στην εφημερίδα Wall Street Journal.

Εκκληση για κυπριακό

Έκκληση για τη λύση του κυπριακού απηύθυναν οι Γ. Παπανδρέου και Τ. Ερντογάν, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στο τέλος των συναντήσεων, που είχαν στο Ερζερούμ. «Θέλουμε να δούμε την αγαστή συμβίωση των δύο Κοινοτήτων μέσα από μια βιώσιμη και δίκαιη λύση», τόνισε ο κ.Παπανδρέου. Οι δυ ηγέτες εξάλλου διεμήνυσαν ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται ήδη σε νέα εποχή και ταυτόχρονα απευθύνουν έκκληση για τη συνέχιση και την εμπέδωση της νέας αυτής, αμοιβαία, επωφελούς εποχής.

Αντιδράσεις

"Η συμμετοχή του πρωθυπουργού στην ετήσια συνάντηση των Τούρκων Διπλωματών, στο Ερζερούμ και οι εν κρυπτώ συζητήσεις με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, συσκότισαν περισσότερο τις δοκιμαζόμενες, αυτόν τον καιρό, ελληνοτουρκικές σχέσεις, προκαλώντας ερωτηματικά, προβληματισμό και ανησυχία", ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δ. Αβραμόπουλος.

Για «"εταιρική συμμαχία», που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης μέσω και της μυστικής διπλωματίας», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο Ερζερούμ και τις συνομιλίες του με τον Τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ΛΑΟΣ, σε ανακοίνωσή του, καλεί τον κ. Παπανδρέου να καταθέσει στεφάνι στο 'Ασκαλε, "τον παρακείμενο τόπο μαρτυρίας χιλιάδων Ποντίων και Ελλήνων Μικρασιατών".

Για "συνέχιση της πολιτικής της μυστικής διπλωματίας" εκ μέρους του πρωθυπουργού έκανε λόγο ο Κ.Ήσυχος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΝ.

Για "κλίμα μυστικής διπλωματίας το οποίο υπονομεύει την όποια ειλικρινή προσπάθεια προσέγγισης", μίλησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.



Πηγή:http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showplain?maindoc=9463038&maindocimg=9231216&service=5&showLink=true

Απόδοση εσόδων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους σε όλους τους Δήμους της Χώρας, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους,...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ,ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Αθήνα 4 Ιανουαρίου 2011
Αριθμ. Πρωτ.: 486


Απόδοση εσόδων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους σε όλους τους Δήμους της Χώρας, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους, για το μήνα Ιανουάριο 2011.

Α Π Ο Φ Α Σ Η
Ο Υπουργός Εσωτερικών,Αποκέντρωσης
και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Εχοντας υπόψη:


1.- Τις διατάξεις των άρθρων 1, 6, 259 και 267 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α’) «Νέα
Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα
Καλλικράτης».
2.-Τις διατάξεις των άρθρων 12 και 14 του N. 2880/01 (ΦΕΚ 9 Α’) «Πρόγραμμα “Πολιτεία” για
τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις», καθώς
και τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 3106/03 (ΦΕΚ 30 Α’) «αναδιοργάνωση του εθνικού
συστήματος κοινωνικής φροντίδας και άλλες διατάξεις».
3.- Τις διατάξεις του π.δ. 164/2004 (ΦΕΚ 134 Α΄) «Ρυθμίσεις για τους εργαζόμενους με
συμβάσεις ορισμένου χρόνου στο δημόσιο τομέα».
4.- Τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν. 3491/2006 (ΦΕΚ 207 Α΄) «Ρυθμίσεις θεμάτων Εθνικού
Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου
Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης».
5.- Τις διατάξεις του άρθρου 27 του Ν. 3613/2007 (ΦΕΚ 263 Α΄) «Ρυθμίσεις θεμάτων
Ανεξάρτητων Αρχών, Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Σώματος Επιθεωρητών
ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
ΑΔΑ: 4Α9ΞΚ-Η
Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και λοιπών ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου
Εσωτερικών».
6.- Τις διατάξεις του άρθρου 18 παρ. 1 του Ν. 3870/2010 (ΦΕΚ 138 Α΄) «εκλογικές δαπάνες
συνδυασμών και υποψηφίων και έλεγχος αυτών, κατά τις περιφερειακές και δημοτικές
εκλογές».
7- Την υπ΄αριθμ. 45/74300/28-12-2010 εγκύκλιο της Διεύθυνσης Οικονομικών ΟΤΑ του
Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, «Ρυθμίσεις
θεμάτων οικονομικής διοίκησης των δήμων, που προκύπτουν από την εφαρμογή των
διατάξεων του Ν. 3852/2010».
8.- Τις πιστώσεις που είναι εγγεγραμμένες στον Κρατικό Προϋπολογισμό έτους 2011 και
αφορούν στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων.
9.- Το χρηματικό υπόλοιπο του λογαριασμού του Υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο
Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη
λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών».
10.- Την υπ’ αριθμ. 383/18-1-2010 (ΦΕΚ 29 Β΄) κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του
Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, «Καθορισμός
αρμοδιοτήτων των Υφυπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής
Διακυβέρνησης της Θεοδώρας Τζάκρη και Γεωργίου Ντόλιου.


Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Κατανέμουμε από το λογαριασμό του Υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο
Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο "Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη
λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών", ποσό 161.814.985,52 €, το οποίο αποδίδεται ως
τακτική επιχορήγηση μηνός Ιανουαρίου 2011 σε όλους τους Δήμους της Χώρας, σύμφωνα
με τις καταστάσεις που συνοδεύουν την απόφαση αυτή, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο
μέρος αυτής.
Από το ανωτέρω ποσό θα παρακρατηθούν και θα αποδοθούν, με τη χρηματική
εντολή του Υπουργείου μας προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τα ποσά που
αναφέρονται στις υπ’ αριθμ. 15113/14-7-2010, 7024/6-10-2010 και 61606/2-11-2010
αποφάσεις μας, για μερική ή ολική εξόφληση οφειλών ΟΤΑ.
Τα αποδιδόμενα με την παρούσα απόφαση ποσά στους δικαιούχους Δήμους,
αποτελούν έσοδα του λογαριασμού "Έσοδα από επιχορηγήσεις για λειτουργικές δαπάνες" του
Κ.Α.0611 του Προϋπολογισμού τους, προορίζονται προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών
γενικών δαπανών τους και κατά προτεραιότητα δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού
ΑΔΑ: 4Α9ΞΚ-Η
τους και αποτελούν την πρώτη (α΄) δόση (μηνός Ιανουαρίου ) των Κεντρικών Αυτοτελών
Πόρων, για το έτος 2011.
Επισημαίνεται ιδιαιτέρως ότι στο ανωτέρω ποσό συμπεριλαμβάνονται α) οι
δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών
και των χώρων άθλησης που μεταφέρθηκαν σε δήμους και κοινότητες, βάσει των ν.
2880/2001 και ν. 3106/2003 καθώς επίσης και οι δαπάνες μισθοδοσίας των
κατατασσόμενων σε θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Σχολικών Φυλάκων
και εργαζομένων σε προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι / Κοινωνική Μέριμνα και για
ΑμεΑ, βάσει των διατάξεων του π.δ. 164/2004 καθώς και των άρθρων 16 του
ν.3491/2006 και 27 του ν.3613/2007 που αντιστοιχούν στο ποσό που τους διατέθηκε
κατά το μήνα Δεκέμβριο έτους 2010 και β) οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού
των ΤΥΔΚ των Κρατικών Περιφερειών, που μετατάχθηκαν σε Δήμους βάσει των
διατάξεων του άρθρου Ν. 3852/2010.
Επίσης στα αποδιδόμενα ως τακτική επιχορήγηση μηνός, με την απόφαση αυτή
ποσά στους δικαιούχους Δήμους, έχει υπολογισθεί η κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας
του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που
μεταφέρθηκε από 1-1-2011 σε αυτούς, σύμφωνα με τη παρ. 1 .α του άρθρου 18 του ν.
3870/2010, για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων χωρικής αρμοδιότητάς τους.
Τονίζεται ότι το κόστος της απασχόλησης του, με συμβάσεις έργου προσωπικού
καθαριότητας, συνεχίζει να καλύπτεται μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους 2010-
2011 από το Υπουργείο Παιδείας, Διά βίου Μάθησης και Θρησκ/των.
Τέλος, το ύψος των τελικώς αποδιδόμενων ποσών μηνιαίως στους πρωτοβάθμιους
ΟΤΑ για το έτος 2011, θα προσδιοριστεί μετά την έκδοση σχετικής Κοινής Υπουργικής
Απόφασης περί κατανομής των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Δήμων, ενώ οι
ανακύπτουσες διαφορές θα συμψηφιστούν εντός του τρέχοντος έτους.


Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΟΛΙΟΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. Αποκεντρωμένες Διοικήσεις (αρθρ. 6 ν. 3852/2010) της Χώρας
α) Αττικής (Αθήνα)
β) Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας (Λάρισα)
γ) Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας (Ιωάννινα)
δ) Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου (Πάτρας)
ε) Αιγαίου (Πειραιάς)
στ) Κρήτης (Ηράκλειο)
ζ) Μακεδονίας-Θράκης (Θεσσαλονίκη)
2. Όλους τους Δήμους (αρθρ. 1 ν. 3852./2010) της Χώρας
Έδρες τους
3. Ταμείο Παρακαταθηκών
και Δανείων
Ακαδημίας 40
Τ.Κ.10174 -ΑΘΗΝΑ
(με μία πλήρη σειρά καταστάσεων)
4. ΚΕΔΚΕ
Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8
Τ.Κ. 106 78 ΑΘΗΝΑ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:
1. Γραφείο Υπουργού
2. Γραφείο Υφυπουργού
3. Γραφείο Γεν. Γραμματέα
4. Γραφείο Γεν. Διευθυντή Τοπικής Αυτοδιοίκησης
5. Δ/νση Οικονομικών ΟΤΑ
Τμήμα Οικον. Δ/σης ΟΤΑ
-σε 2 αντίγραφα-


ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΚΩΔ. Τ.Π.Δ/ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ/ΝΟΜΟΣ/ΠΟΣΟ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ/ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΥΔΚ/ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ
50102 ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 1.599.185,20 0,00 1.599.185,20
50106 ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 327.250,57 0,00 327.250,57
50105 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 345.209,73 0,00 345.209,73
50110 ΘΕΡΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 146.130,72 0,00 146.130,72
50117 ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 523.831,88 37.800,00 561.631,88
50118 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 617.813,34 0,00 617.813,34
50109 ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 217.235,39 0,00 217.235,39
51101 ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 698.037,96 0,00 698.037,96
51103 ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 122.102,89 0,00 122.102,89
51106 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 187.250,04 0,00 187.250,04
51112 ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 631.779,77 10.800,00 642.579,77
51203 ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 210.428,69 0,00 210.428,69
51206 ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 337.830,65 0,00 337.830,65
51215 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 298.046,38 0,00 298.046,38
51213 ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 169.228,59 0,00 169.228,59
51219 ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 793.910,71 23.400,00 817.310,71
53105 ΑΡΤΑΙΩΝ ΑΡΤΗΣ 773.262,30 16.200,00 789.462,30
53108 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΡΤΗΣ 130.093,92 0,00 130.093,92
53102 ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΑΡΤΗΣ 168.753,39 0,00 168.753,39
53111 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ ΑΡΤΗΣ 234.044,57 0,00 234.044,57
59501 ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 405.103,56 0,00 405.103,56
59502 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 808.222,79 0,00 808.222,79
59503 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 845.826,29 0,00 845.826,29
59504
ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-
ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 810.365,22 0,00 810.365,22
59817 ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 37.365,37 0,00 37.365,37
59505 ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 9.988.648,77 12.600,00 10.001.248,77
59506 ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.025.249,13 0,00 1.025.249,13
59801 ΑΙΓΙΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 186.094,77 0,00 186.094,77
59507 ΑΛΙΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 575.568,00 0,00 575.568,00
59508 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 877.314,16 0,00 877.314,16
59702 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 375.395,39 0,00 375.395,39
59604 ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.046.804,78 0,00 1.046.804,78
59606
ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 506.991,16 0,00 506.991,16
59510 ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 339.918,68 0,00 339.918,68
59511 ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 906.669,10 0,00 906.669,10
59512 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 788.318,27 0,00 788.318,27
59513 ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 983.163,67 0,00 983.163,67
59514 ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 553.590,61 0,00 553.590,61
59601 ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 407.995,34 0,00 407.995,34
59704 ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 429.025,14 10.800,00 439.825,14
59509 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 770.453,32 0,00 770.453,32
59516 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.104.630,68 0,00 1.104.630,68
59517 ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.054.214,03 0,00 1.054.214,03
59518 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 669.596,58 0,00 669.596,58
59519 ΙΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.092.785,20 0,00 1.092.785,20
59520 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 380.407,09 0,00 380.407,09
59521 ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.393.846,52 0,00 1.393.846,52
59809 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.171.404,17 0,00 1.171.404,17
ΑΔΑ: 4Α9ΞΚ-Η
59523 ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 853.816,74 0,00 853.816,74
59810 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 812.060,02 0,00 812.060,02
59612 ΚΡΩΠΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 303.416,94 0,00 303.416,94
59803 ΚΥΘΗΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 143.046,01 0,00 143.046,01
59613 ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 329.409,10 0,00 329.409,10
59538 ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 372.493,62 0,00 372.493,62
59707 ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 280.595,15 0,00 280.595,15
59614 ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 373.746,32 0,00 373.746,32
59615 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 196.358,28 0,00 196.358,28
59708 ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 475.435,82 0,00 475.435,82
59526 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 334.326,90 0,00 334.326,90
59527 ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 526.753,43 0,00 526.753,43
59529 ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 888.983,63 0,00 888.983,63
59530 ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.000.488,94 0,00 1.000.488,94
59811 ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.465.791,06 0,00 1.465.791,06
59617 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 259.599,57 0,00 259.599,57
59534 ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 849.689,14 0,00 849.689,14
59608 ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 434.194,23 30.600,00 464.794,23
59544 ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 660.650,94 0,00 660.650,94
59812 ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2.192.267,80 14.400,00 2.206.667,80
59525 ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 379.135,31 0,00 379.135,31
59813 ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 402.698,21 0,00 402.698,21
59536 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.885.113,22 0,00 1.885.113,22
59537 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 669.926,64 0,00 669.926,64
59814 ΠΟΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 91.310,61 0,00 91.310,61
59619 ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 194.624,53 0,00 194.624,53
59805 ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 471.735,46 0,00 471.735,46
59610 ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 319.124,19 0,00 319.124,19
59620 ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 349.541,24 0,00 349.541,24
59815 ΣΠΕΤΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 88.332,12 0,00 88.332,12
59806 ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 110.394,75 0,00 110.394,75
59816 ΥΔΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 72.577,66 0,00 72.577,66
59531 ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 492.080,87 0,00 492.080,87
59545 ΦΙΛΟΘΕΗΣ -ΨΥΧΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 473.052,58 0,00 473.052,58
59701 ΦΥΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 512.595,34 0,00 512.595,34
59542 ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 666.971,20 0,00 666.971,20
59543 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 937.631,12 0,00 937.631,12
59646 ΩΡΩΠΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 432.009,40 0,00 432.009,40
51302 ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ 908.345,90 0,00 908.345,90
51307 ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ 378.455,95 0,00 378.455,95
51320 ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΑΧΑΙΑΣ 185.671,62 0,00 185.671,62
51309 ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΧΑΙΑΣ 302.759,93 0,00 302.759,93
51316 ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΧΑΙΑΣ 2.516.051,98 48.600,00 2.564.651,98
50302 ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 171.660,80 0,00 171.660,80
50305
ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-
ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 156.826,33 0,00 156.826,33
50307 ΘΗΒΑΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 515.949,88 0,00 515.949,88
50310 ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 530.216,04 10.800,00 541.016,04
50312 ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 199.163,46 0,00 199.163,46
50318 ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 311.422,14 0,00 311.422,14
55103 ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 628.080,78 10.800,00 638.880,78
55104 ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 130.867,32 0,00 130.867,32
55203 ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ 276.786,36 0,00 276.786,36
55202 ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΜΑΣ 793.981,39 25.200,00 819.181,39
55204 ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ 159.560,40 0,00 159.560,40
55209 ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ 121.121,23 0,00 121.121,23
55206 ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΔΡΑΜΑΣ 294.155,07 0,00 294.155,07
ΑΔΑ: 4Α9ΞΚ-Η
58126 ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 20.001,72 0,00 20.001,72
58114 ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 64.585,85 0,00 64.585,85
58116 ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 353.017,65 0,00 353.017,65
58108 ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 103.164,27 0,00 103.164,27
58117 ΚΑΣΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 57.233,71 0,00 57.233,71
58118 ΚΩ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 419.323,99 0,00 419.323,99
58119 ΛΕΙΨΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 55.586,44 0,00 55.586,44
58120 ΛΕΡΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 205.911,03 0,00 205.911,03
58121 ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 36.729,82 0,00 36.729,82
58110 ΝΙΣΥΡΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 56.839,10 0,00 56.839,10
58122 ΠΑΤΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 92.165,80 0,00 92.165,80
58123 ΡΟΔΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 1.483.396,60 0,00 1.483.396,60
58124 ΣΥΜΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 80.668,68 0,00 80.668,68
58113 ΤΗΛΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 45.165,27 0,00 45.165,27
58125 ΧΑΛΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 40.466,70 0,00 40.466,70
57101 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΒΡΟΥ 1.046.427,32 18.000,00 1.064.427,32
57103 ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΕΒΡΟΥ 350.867,23 0,00 350.867,23
57106 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΕΒΡΟΥ 617.416,36 0,00 617.416,36
57113 ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΕΒΡΟΥ 106.175,62 0,00 106.175,62
57108 ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΕΒΡΟΥ 308.542,56 0,00 308.542,56
50417 ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ 262.193,34 0,00 262.193,34
50423 ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 174.405,65 0,00 174.405,65
50410 ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ 309.527,28 0,00 309.527,28
50411 ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ 198.122,55 0,00 198.122,55
50420 ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ 449.836,84 0,00 449.836,84
50409
ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ
ΑΝΝΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 224.831,32 0,00 224.831,32
50425 ΣΚΥΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ 104.597,56 0,00 104.597,56
50426 ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ 1.178.584,74 23.400,00 1.201.984,74
50504 ΑΓΡΑΦΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 216.990,93 0,00 216.990,93
50506 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 353.629,23 12.600,00 366.229,23
52105 ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 550.256,47 16.200,00 566.456,47
51415 ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ 341.507,79 0,00 341.507,79
51418 ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΗΛΕΙΑΣ 297.615,76 0,00 297.615,76
51405 ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ 262.051,84 0,00 262.051,84
51410 ΖΑΧΑΡΩΣ ΗΛΕΙΑΣ 204.968,68 0,00 204.968,68
51402 ΗΛΙΔΑΣ ΗΛΕΙΑΣ 514.753,94 0,00 514.753,94
51409 ΠΗΝΕΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ 269.541,17 0,00 269.541,17
51417 ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ 758.903,30 25.200,00 784.103,30
55301 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 651.943,15 0,00 651.943,15
55306 ΒΕΡΟΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 1.008.362,57 14.400,00 1.022.762,57
55310 ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 555.599,94 0,00 555.599,94
59120 ΑΡΧΑΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 357.437,18 0,00 357.437,18
59105 ΒΙΑΝΝΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 105.002,71 0,00 105.002,71
59108 ΓΟΡΤΥΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 272.375,31 0,00 272.375,31
59112 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2.074.274,55 32.400,00 2.106.674,55
59106 ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 376.577,09 0,00 376.577,09
59114 ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 311.058,54 0,00 311.058,54
59118 ΦΑΙΣΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 365.648,11 0,00 365.648,11
59109 ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 379.534,60 0,00 379.534,60
53202 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 584.272,38 14.400,00 598.672,38
53204 ΣΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 217.491,14 0,00 217.491,14
53208 ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 249.197,43 0,00 249.197,43
55430 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 727.299,26 0,00 727.299,26
55424 ΒΟΛΒΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 331.826,97 0,00 331.826,97
55411 ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 621.471,89 0,00 621.471,89
55412 ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 502.272,46 0,00 502.272,46
ΑΔΑ: 4Α9ΞΚ-Η
55413 ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 559.700,90 0,00 559.700,90
55433 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4.615.560,28 34.200,00 4.649.760,28
55434 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1.122.728,31 0,00 1.122.728,31
55432 ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 940.194,03 0,00 940.194,03
55418 ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 556.365,28 0,00 556.365,28
55441 ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1.270.427,81 0,00 1.270.427,81
55440 ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1.205.356,56 0,00 1.205.356,56
55437 ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 624.045,98 0,00 624.045,98
55417 ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 448.815,47 0,00 448.815,47
55443 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 336.766,87 0,00 336.766,87
53325 ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 169.162,31 0,00 169.162,31
53301 ΔΩΔΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 247.871,16 0,00 247.871,16
53316 ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 139.514,03 0,00 139.514,03
53323 ΖΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 353.884,62 0,00 353.884,62
53313 ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1.439.525,66 21.600,00 1.461.125,66
53317 ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 211.312,76 0,00 211.312,76
53319 ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 132.050,82 0,00 132.050,82
53314 ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 260.034,33 0,00 260.034,33
55503 ΘΑΣΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ 205.547,44 0,00 205.547,44
55504 ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 1.170.818,72 14.400,00 1.185.218,72
55511 ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ 372.633,33 0,00 372.633,33
55501 ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ 524.857,34 0,00 524.857,34
54101 ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 99.558,85 0,00 99.558,85
54108 ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 930.264,15 23.400,00 953.664,15
54115 ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 96.735,24 0,00 96.735,24
54111 ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 244.797,51 0,00 244.797,51
54113 ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 296.276,69 0,00 296.276,69
54117 ΣΟΦΑΔΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 354.555,25 0,00 354.555,25
55613 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 735.463,29 10.800,00 746.263,29
55608 ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 131.254,41 0,00 131.254,41
55609 ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 243.790,37 0,00 243.790,37
52205 ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1.638.318,51 10.800,00 1.649.118,51
52210 ΠΑΞΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 77.839,10 0,00 77.839,10
52304 ΙΘΑΚΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 103.800,21 1.800,00 105.600,21
52301 ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 598.635,69 12.600,00 611.235,69
55706 ΚΙΛΚΙΣ ΚΙΛΚΙΣ 871.139,36 18.000,00 889.139,36
55710 ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 607.905,87 0,00 607.905,87
55815 ΒΟΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 429.407,31 0,00 429.407,31
55813 ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 712.065,80 0,00 712.065,80
55810 ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1.125.765,56 7.200,00 1.132.965,56
55814 ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 353.772,99 0,00 353.772,99
51503 ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 273.628,74 0,00 273.628,74
51505 ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 810.690,04 14.400,00 825.090,04
51506
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 290.902,88 0,00 290.902,88
51507 ΝΕΜΕΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 135.447,12 0,00 135.447,12
51508 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 301.479,18 0,00 301.479,18
51509 ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 331.343,49 0,00 331.343,49
58201 ΑΜΟΡΓΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 63.870,97 0,00 63.870,97
58223 ΑΝΑΦΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 29.909,62 0,00 29.909,62
58202 ΑΝΔΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 155.054,93 0,00 155.054,93
58224 ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 34.814,29 0,00 34.814,29
58207 ΘΗΡΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 196.674,10 0,00 196.674,10
58220 ΙΗΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 71.076,48 0,00 71.076,48
58221 ΚΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 87.901,76 0,00 87.901,76
58227 ΚΙΜΩΛΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 33.901,87 0,00 33.901,87
58209 ΚΥΘΝΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 67.884,72 0,00 67.884,72
ΑΔΑ: 4Α9ΞΚ-Η
58210 ΜΗΛΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 122.439,77 0,00 122.439,77
58211 ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 138.946,61 0,00 138.946,61
58212 ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 348.547,05 0,00 348.547,05
58213 ΠΑΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 191.964,55 0,00 191.964,55
58222 ΣΕΡΙΦΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 58.127,06 0,00 58.127,06
58230 ΣΙΚΙΝΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 30.424,08 0,00 30.424,08
58215 ΣΙΦΝΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 99.369,83 0,00 99.369,83
58206 ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 338.615,53 0,00 338.615,53
58216 ΤΗΝΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 122.510,68 0,00 122.510,68
58218 ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 29.746,43 0,00 29.746,43
51605 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 385.576,96 0,00 385.576,96
51621 ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 29.705,80 0,00 29.705,80
51620 ΕΥΡΩΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 403.532,02 0,00 403.532,02
51610 ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 378.055,16 0,00 378.055,16
51617 ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 587.089,34 18.000,00 605.089,34
54201 ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 212.285,90 0,00 212.285,90
54207 ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 612.119,15 0,00 612.119,15
54221 ΚΙΛΕΛΕΡ ΛΑΡΙΣΑΣ 335.281,87 0,00 335.281,87
54215 ΛΑΡΙΣΣΑΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1.924.820,18 32.400,00 1.957.220,18
54217 ΤΕΜΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 246.769,73 0,00 246.769,73
54227 ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ 314.537,52 0,00 314.537,52
54228 ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 317.786,85 0,00 317.786,85
59201 ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 418.985,26 16.200,00 435.185,26
59202 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 392.629,89 0,00 392.629,89
59207 ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 74.486,07 0,00 74.486,07
59208 ΣΗΤΕΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 283.076,91 0,00 283.076,91
58318 ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ 32.100,94 0,00 32.100,94
58312 ΛΕΣΒΟΥ ΛΕΣΒΟΥ 1.455.175,57 23.400,00 1.478.575,57
58311 ΛΗΜΝΟΥ ΛΕΣΒΟΥ 252.381,79 3.600,00 255.981,79
52404 ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ 432.392,86 7.200,00 439.592,86
52407 ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΟΣ 72.481,30 0,00 72.481,30
54303 ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 285.751,12 0,00 285.751,12
54319 ΑΛΟΝΗΣΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 95.738,32 0,00 95.738,32
54320 ΒΟΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 2.070.542,64 27.000,00 2.097.542,64
54307 ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 94.825,57 0,00 94.825,57
54304 ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 192.061,21 0,00 192.061,21
54318 ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 173.495,58 0,00 173.495,58
54322 ΣΚΙΑΘΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 148.258,21 0,00 148.258,21
54316 ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 120.122,24 0,00 120.122,24
51718 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 140.966,90 0,00 140.966,90
51715 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 993.427,75 34.200,00 1.027.627,75
51721 ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 459.801,22 0,00 459.801,22
51720 ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 266.190,46 0,00 266.190,46
51726 ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 365.979,73 0,00 365.979,73
51717 ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 466.449,36 0,00 466.449,36
57202 ΑΒΔΗΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 284.048,54 0,00 284.048,54
57203 ΜΥΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 189.581,48 0,00 189.581,48
57204 ΞΑΝΘΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 903.154,31 18.000,00 921.154,31
57206 ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 178.869,92 0,00 178.869,92
55901 ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ 497.891,85 0,00 497.891,85
55904 ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΕΛΛΑΣ 502.816,29 9.000,00 511.816,29
55903 ΠΕΛΛΑΣ ΠΕΛΛΑΣ 942.798,79 0,00 942.798,79
55911 ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΕΛΛΑΣ 380.988,41 0,00 380.988,41
56113 ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ 343.076,60 0,00 343.076,60
56104 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 1.227.980,69 12.600,00 1.240.580,69
56101 ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ 272.040,78 0,00 272.040,78
53408 ΖΗΡΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ 275.513,78 0,00 275.513,78
ΑΔΑ: 4Α9ΞΚ-Η
53407 ΠΑΡΓΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ 248.523,82 0,00 248.523,82
53406 ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ 523.190,59 14.400,00 537.590,59
59306 ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 133.550,60 0,00 133.550,60
59310 ΑΜΑΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 108.848,82 0,00 108.848,82
59301 ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 75.242,29 0,00 75.242,29
59303 ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 224.911,53 0,00 224.911,53
59309 ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 704.324,17 25.200,00 729.524,17
57309 ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ 211.448,20 0,00 211.448,20
57303 ΙΑΣΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ 177.797,32 0,00 177.797,32
57304 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ 969.231,49 18.000,00 987.231,49
57307 ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ 231.070,92 0,00 231.070,92
58401 ΙΚΑΡΙΑΣ ΣΑΜΟΥ 134.434,45 0,00 134.434,45
58402 ΣΑΜΟΥ ΣΑΜΟΥ 558.478,74 12.600,00 571.078,74
58408 ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ ΣΑΜΟΥ 59.628,65 0,00 59.628,65
56221 ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ 250.898,27 0,00 250.898,27
56212 ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ 396.901,74 0,00 396.901,74
56205 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ ΣΕΡΡΩΝ 272.837,39 0,00 272.837,39
56206 ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ 327.551,89 0,00 327.551,89
56211 ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ 248.340,92 0,00 248.340,92
56215 ΣΕΡΡΩΝ ΣΕΡΡΩΝ 1.185.805,97 23.400,00 1.209.205,97
56216 ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ 448.626,73 0,00 448.626,73
54405 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 513.559,79 0,00 513.559,79
54418 ΠΥΛΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 366.466,09 0,00 366.466,09
54425 ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1.207.798,24 30.600,00 1.238.398,24
54421 ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 244.718,45 0,00 244.718,45
50721 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 253.630,89 0,00 253.630,89
50706 ΔΟΜΟΚΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 228.340,24 0,00 228.340,24
50711 ΛΑΜΙΕΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 988.170,93 23.400,00 1.011.570,93
50703 ΛΟΚΡΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 313.618,80 0,00 313.618,80
50719 ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 287.636,02 0,00 287.636,02
50710 ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 255.235,66 0,00 255.235,66
50720 ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 194.153,73 0,00 194.153,73
56302 ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 371.257,12 0,00 371.257,12
56306 ΠΡΕΣΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 70.692,20 0,00 70.692,20
56308 ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 662.113,90 10.800,00 672.913,90
50801 ΔΕΛΦΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ 559.053,74 16.200,00 575.253,74
50809 ΔΩΡΙΔΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 267.263,41 0,00 267.263,41
56412 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 262.002,81 0,00 262.002,81
56405 ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 192.474,80 0,00 192.474,80
56406 ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 463.575,39 0,00 463.575,39
56410 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 348.729,64 5.400,00 354.129,64
56411 ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 162.896,57 0,00 162.896,57
59413 ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 220.077,91 0,00 220.077,91
59424 ΓΑΥΔΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 22.996,17 0,00 22.996,17
59417 ΚΑΝΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 146.957,97 0,00 146.957,97
59411 ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 200.420,51 0,00 200.420,51
59418 ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ 252.324,32 0,00 252.324,32
59420 ΣΦΑΚΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 41.169,84 0,00 41.169,84
59423 ΧΑΝΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ 1.331.362,04 25.200,00 1.356.562,04
58508 ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΧΙΟΥ 54.679,38 0,00 54.679,38
58509 ΧΙΟΥ ΧΙΟΥ 974.783,80 14.400,00 989.183,80
58510 ΨΑΡΩΝ ΧΙΟΥ 51.647,35 0,00 51.647,35
ΣΥΝΟΛΑ 160.815.985,52 999.000,00 161.814.985,52

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΠΑΜΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ

Σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου, εκεί που πραγματοποιείται η γιορτή με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο, στο Κίτρος του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού, ένα έθιμο που διατηρείται εδώ και πολλά χρόνια από τις γυναίκες του χωριού.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

- Συνάντηση των γυναικών στις 16:00
- Επίσκεψη στο σπίτι της Μπάμπως στις 16:30
- Επίσκεψη στο δημαρχίο στις 17:00
- Ακολουθεί γλέντι και χορός στην πλατεία της Μπάνας και στα μαγαζιά του χωριού

Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ στις Σάββατο, Ιανουάριος 08, 2011


Πηγή: http://lefteria.blogspot.com/2011/01/blog-post_6865.html

Πρεμιέρα στον β' γύρο με δυνατές συναντήσεις

Β' κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας
Πρεμιέρα στον β' γύρο με δυνατές συναντήσεις


Με τις αναμετρήσεις της 16ης Αγωνιστικής, επιστρέφουν σήμερα στα γήπεδα οι ομάδες της β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η 25η Μαρτίου φιλοξενεί τον Πιερικό Αρωνά στοχεύοντας στο τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή. Εύκολα - δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρει.

Ο Μακεδονικός Ν. Εφέσου αντιμετωπίζει την Ελπίδα Κατερίνης σ' ένα από τα αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής, όπως και αυτό στον Σβορώνο μεταξύ της Αναγέννησης και της Δόξας Μοσχοχωρίου. Στη Βροντού κόντρα στον Όλυμπο αγωνίζεται ο Άρης Κοκκινοπλιτών και έχει τον πρώτο λόγο για την επιτυχία απέναντι στους γηπεδούχους.

Στην Έλαφο ο Ταύρος υποδέχεται τον Όλυμπο Αγ. Σπυρίδωνα σ' ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, όπως είναι και η συνάντηση της Αναγέννησης Κολινδρού με τον Διαγόρα Σεβαστής στον Κολινδρό.

Μάχη θα γίνει και στο Ν. Κεραμίδι, όπου ο Εθνικός φιλοξενεί τον ΑΟ Παραλίας, ενώ ο Πιερικός Κ. Αγιάννη θα προσθέσει τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα καθώς είναι γνωστό πως δεν αγωνίζεται η ομάδα της Μεθώνης.

Τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15:00


Πηγή: http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/detail.php?ID=15431


ΟΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 40 ΣΤΟ "ΟΡΙΟ"

Διαβάστε στο περιοδικό ΟΡΙΟ του Ολυμπίου Βήματος :
Οδοιπορικό στην Αλβανία μέσα από τις αφηγήσεις των Κολινδρινών ΗΡΩΩΝ του ‘40 Αθ.Καραματσούκη , Δημ.Παπουτσή , Αλεξ.Βούρδια.

Πατήστε το παρακάτω link:

http://www.olympio-bima.gr/index.php?MODULE=bce%2Fapplication%2Fsiteview&Branch=N_N0000000004_N0000002104_S0105822525&Site=105822525

17η αγωνιστική της Super League (8/01/2011)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αρη για τη 17η ημέρα της Super League. Παίζουν ακόμη Καβάλα - Λάρισα.

5.15 μ.μ.: Καβάλα - Λάρισα NS2,
7.30 μ.μ. Παναθηναϊκός - Αρης NS1