Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Σιένα - Ολυμπιακός (Montepaschi Siena vs Olympiacos) live tv

Πατήστε για live basket στο BASKETBALL της μπάρας LIVE TV-->

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα (Panathinaikos vs FC Barcelona) live tv

Πατήστε για live basket στο BASKETBALL της μπάρας LIVE TV-->

Στα Ταξίδια του «Βήματος» την Κυριακή 3 Απριλίου

Στα Ταξίδια του «Βήματος» την Κυριακή 3 Απριλίου

Σε μια διαδρομή στη σκιά των κορυφών δύο μυθικών βουνών, η μυθολογία, η ιστορία και η ομορφιά της φύσης πλέκουν με έναν φανταστικό τρόπο, στην Ανω Μηλιά, στον Αγιο Δημήτριο, στο Λιβάδι, στη Δολίχη, στον Κοκκινοπλό.

"Μπράβο" τουρκικής εφημερίδας στον ΣΚΑΙ για "1821"

Για «επανάσταση στην Ελλάδα με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Σκάϊ για το 1821″, κάνει λόγο η Τουρκική εφημερίδα Radikal, σε … πρωτοσέλιδο δημοσίευμα…ντοκιμαντέρ αναφέρουν πως οι Έλληνες… απαιτούν να ξαναγραφεί η ιστορία τους.

'Λωξάντρα' στο Βασιλικό Θέατρο

Η θρυλική ιστορία της κοκόνας Λωξάντρας, μιας λαϊκής γυναίκας, εξαιρετικά δυναμικής, που ηγείται μιας πολυμελούς μεσοαστικής ελληνικής οικογένειας της Πόλης στα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ου αιώνα.

Μουσικοί μετανάστες, από το ρεμπέτικο στο τάνγκο

2 Απριλίου 2011, 21:00

Πρόκειται για το ταξίδι ενός Ελληνα μετανάστη από την Ελλάδα του 1939 στο Μπουένος Αϊρες της Αργεντινής, δοσμένο μέσα από μία παράσταση που συνδυάζει οπτικά μέσα, μουσική, χορό, θέατρο.

'Υπάρχει και φιλότιμο' στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών

Παρουσιάζεται η διαχρονική κωμωδία των 'Μαυρογιαλούρων' βασισμένη στο θεατρικό έργο των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου 'Ανώμαλη προσγείωση', με πρωταγωνιστή στο ρόλο του περίφημου Μαυρογιαλούρου τον Κώστα Σαντά.

Αυτοκτόνησε Ολυμπιονίκης!

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή της η Αυστριακή τζουντόκα, Κλαούντια Χέιλ! Η 29χρονη Ολυμπιονίκης του τζούντο, κάτοχος του ασημένιου μεταλλίου στα -63 κιλά στους Αγώνες της Αθήνας το 2004, έβαλε τέλος στη ζωή της, το βράδυ της Τετάρτης, στο σπίτι της στη Βιέννη, για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους.


Οι απαντήσεις Πατέρα!


Για ξεκάθαρο αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης κάνει λόγο η πλευρά Πατέρα σύμφωνα με πληροφορίες! Ποια είναι η θέση του για τα τηλεφωνήματα και για αυτά που… δεν βγήκαν στη φόρα.

«Δώρο» 17.175 στρέμματα σε αγρότες

Με την εξαγγελία ότι 17.175 στρέμματα γης σε όλη τη χώρα, ιδιοκτησίας υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που παραμένουν αναξιοποίητα επί δεκαετίες, θα δοθούν με ευνοϊκούς όρους σε κατ’ επάγγελμα αγρότες ολοκληρώθηκε το έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα το «καλάθι των αγροτικών προϊόντων».

Επιτέλους αποζημιώσεις για το «πράσινο σκουλήκι»

 Λίγα εικοσιτετράωρα απέμειναν, έως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, κατά την διάρκεια του οποίου, αναμένετε να ανακοινωθεί το πακέτο των αποζημιώσεων για τους βαμβακοπαραγωγών που επλήγησαν από το πράσινο σκουλήκι. Την ανακοίνωση που εδώ και μήνες αναμένουν εκατοντάδες βαμβακοπαραγωγοί, , πρόκειται να κάνει ο ίδιος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κώστας Σκανδαλίδης, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Θεσσαλία, όπου θα παρευρεθεί στον εορτασμό του Κιλελέρ.

Παρουσίαση βιβλίου του Βαρλάμη στην Αλεξάνδρεια

Το τελευταίο βιβλίο του Ευθύμη Βαρλάμη «Ξανάγινε Έλληνας» θα παρουσιαστεί στην Αλεξάνδρεια, την Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού συλλόγου «Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ» (Πλατεία ΟΣΕ). Παράλληλα με την παρουσίαση, θα λειτουργήσει μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου, έκθεση με μεταξοτυπίες από την περίφημη συλλογή του συμπατριώτη μας καλλιτέχνη «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού...Απόφαση Δημάρχου

Απόφαση Δημάρχου
  • ΑΔΑ...4ΑΗΟΩ1Π-Κ
  • Αριθμός Πρωτοκόλλου...282/2011
  • Θέμα...Απόφαση Δημάρχου

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού...Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό προϊσταμένης της υπηρεσιακής μονάδας της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό προϊσταμένης της υπηρεσιακής μονάδας της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού
  • ΑΔΑ...4ΑΗΟΩ1Π-Ο
  • Αριθμός Πρωτοκόλλου...4910
  • Θέμα...Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό προϊσταμένης της υπηρεσιακής μονάδας της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού...Εξουσιοδότηση υπογραφών

Εξουσιοδότηση υπογραφών
  • ΑΔΑ...4ΑΗΟΩ1Π-Χ
  • Αριθμός Πρωτοκόλλου...4912
  • Θέμα...Εξουσιοδότηση υπογραφών

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού...Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό υπεύθυνης για θέματα μετανάστευσης της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό υπεύθυνης για θέματα μετανάστευσης της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού
  • ΑΔΑ...4ΑΗΟΩ1Π-Δ
  • Αριθμός Πρωτοκόλλου...4918
  • Θέμα...Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό υπεύθυνης για θέματα μετανάστευσης της Δημοτικής Ενότητας Πύδνας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού:ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ \" ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011\"
  • ΑΔΑ...4ΑΗΟΩ1Π-Ρ
  • Αριθμός Πρωτοκόλλου...4964
  • Θέμα...ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ " ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011"

Δήμος Πύδνας Κολινδρού:ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ
  • ΑΔΑ...4ΑΗΟΩ1Π-5
  • Αριθμός Πρωτοκόλλου...4967
  • Θέμα...ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

Δήμος Πύδνας- Κολινδρού:Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με θέμα Εισήγηση για τον Προϋπολογισμό έτους 2011 με σειρά προτεραιότητας


Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με θέμα Εισήγηση για τον Προϋπολογισμό έτους 2011 με σειρά προτεραιότητας
  • ΑΔΑ...4ΑΗΟΩ1Π-7
  • Αριθμός Πρωτοκόλλου....3/2011
  • Θέμα....Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με θέμα Εισήγηση για τον Προϋπολογισμό έτους 2011 με σειρά προτεραιότητας

Όπως το πάνε Θα τοκίζουν και τον αέρα μας!

Το γκολ της Κάθαρσης που δεν έρχεται!

Όπως το πάνε
Θα τοκίζουν και τον αέρα μας!


Διάσημες ατάκες πριν πολλά χρόνια…
Τσώρτσιλ για Στάλιν:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2
B΄ ΓΥΡΟΣ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ερμής Λαγκαδά - Πιερικός Αρχέλαος

Το Σάββατο στο Λαγκαδά στις 5,30 μ.μ. 
Κώστας Σορώτος:  «Θέλουμε οπωσδήποτε μια εκτός έδρας νίκη»Χρήστος Χρηστίδης:  «Πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε με σθένος τη νίκη»Κωστας Μπεχλιβάνης: «Αν κερδίσουμε εκεί μέσα μπορούμε μετά να κάνουμε σκέψεις για κάτι καλύτερο»

Δ.Σ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΕΥΑΚ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ "ΜΠΟΤΣΗ"

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση όμως ήρθε για το σχολείο μας, αφού το περιοδικό μας «Τα Φτερουγίσματα» πήρε το βραβείο καλύτερου μαθητικού εντύπου στην κατηγορία των δημοτικών σχολείων, στο διαγωνισμό του Ιδρύματος δημοσιογραφίας «Αθ. Μπότση» για το 2011. Στο διαγωνισμό πήραν μέρος πολλάδημοτικά σχολεία από όλη την Ελλάδα, κάτι που κάνει τη διάκριση αυτή ακόμα πιο μεγάλη.

Σύσκεψη για την Αλιεία στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Σύσκεψη για τον τομέα της Αλιείας θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (αίθουσα συνεδριάσεων) την Τρίτη 5 Απριλίου 2011 και ώρα 12.30 το μεσημέρι, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου.

Συνέντευξη τύπου της Ομάδα Πρωτοβουλίας Πιερίας, της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Την Κυριακή στις 7 το απόγευμα η Ντόρα Μπακογιάννη, θα εγκαινιάσει τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Κατερίνη
Την πρώτη συνέντευξη τύπου, παραχώρησαν μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Πιερία, χθες και ενόψει της επίσκεψης της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κατερίνη την ερχόμενη Κυριακή. Η πρόεδρος του κόμματος, θα εγκαινιάσει τα γραφεία του κόμματος, τα οποία όπως επεσήμαναν στη συνέντευξή τους τα μέλη της Ομάδας, θα αποτελέσουν ένα κύτταρο δημοκρατίας και διαλόγου, στην οργανωτική δομή του κόμματος.

Δικαιώνουν τους οίκους αξιολόγησης με λεονταρισμούς και ανεδαφικές προτάσεις

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Μια φορά είπαν κάτι σωστό οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης και αυτή ακριβώς ήταν η φορά που έπεσαν πάνω τους όλοι να τους φάνε.

Να τους φάνε, καμιά αντίρρηση, αλλά για τους σωστούς λόγους – διαβάστε εδώ και εδώ και εδώ).

Διότι όταν επιτίθεσαι σε κάποιον όταν λέει το σωστό, τότε είναι βέβαιο πως υπονομεύεις την ίδια σου την προσπάθεια, δίνεις στον αντίπαλο επιχειρήματα και, επομένως, όταν το σωστό επαληθεύεται (διότι αυτό συμβαίνει πάντα στο τέλος), ουσιαστικά έχεις βάλει τα χέρια και βγάλει τα μάτια σου μόνος σου.

Οι 28 κορυφαίοι αναβάτες που θα πάρουν τα βουνά…

Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Το Red Bull Donkey Cross μπαίνει στην τελική ευθεία, με τη συμμετοχή 28 Ελλήνων και ξένων κορυφαίων off-road αναβατών. Ανάμεσά τους διεθνείς συμμετοχές, οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού με σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και μια γυναίκα. Η καρό σημαία θα πέσει το μεσημέρι της Κυριακής, 03 Απριλίου, στις 13:00, σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, την πανέμορφη Μακρινίτσα.

Σε ολόκληρη την Κίνα εξαπλώθηκε η ραδιενέργεια

Σχεδόν σε όλη την επικράτεια της Κίνας έχει ανιχνευθεί ραδιενέργεια μετά το πυρηνικό δυστύχημα στην Ιαπωνία, αλλά τα επίπεδά της είναι πολύ χαμηλά και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας.

Ραγδαία αύξηση των επιπέδων ραδιενέργειας

Νέα αύξηση -ραγδαία αυτήν τη φορά- στα επίπεδα ραδιενεργού ιωδίου παρατηρήθηκε στη θάλασσα κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα. Μάλιστα, πρόκειται για το υψηλότερο όριο που έχει ανιχνευθεί μέχρι στιγμής, καθώς πρόκειται για ένα μέγεθος 4.335 φορές περισσότερο από το συνήθως επιτρεπόμενο.

Περιοδικές διακοπές κυκλοφορίας στα Τέμπη

Ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών διεξάγονται από χθες, Τετάρτη, μέχρι αύριο Παρασκευή 1η Απριλίου, από τις 8:00 π.μ. μέχρι και τις 18:00 μ.μ., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Τόλης Δαμιανός-Χρώμα Αιγαίου... (Νέο τραγούδι)

Σκαντζίκι(Ανθρίσκος) για τις ρυτίδες,αλλά προσοχή για κάποιες γυναίκες!!!

Ορισμένα φυτά έχουν ιδιότητες που καταπολεμούν τις ρυτίδες.

Ψεύτικα νύχια και βακτηρίδια

Τα ακρυλικά και άλλα ψεύτικα νύχια που όλο και περισσότερο φοριούνται, είναι πράγματι εντυπωσιακά και ομορφαίνουν τα δάχτυλα.

Live από τη βουλή...

Παρακολουθείστε σε απευθείας μετάδοση τη σημερινή ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων,πατώντας στο παρακάτω link...

'Ολες οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν για το Λύκειο από το υπ. Παιδείας (video)

Euroleague BASKET:Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα (Panathinaikos vs FC Barcelona) live tv

Euroleague BASKET
9:45 GMT(+2:00)
Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα (Panathinaikos vs FC Barcelona)

Live tv links:

Euroleague BASKET:Σιένα - Ολυμπιακός (Montepaschi Siena vs Olympiacos) live tv

Euroleague BASKET
10:00 GMT(+2:00)
Σιένα - Ολυμπιακός (Montepaschi Siena vs Olympiacos)

Live tv links: