Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Σοβαρό πρόβλημα με τον Blogger έχουμε σήμερα

Σοβαρό πρόβλημα δυσλειτουργίας του Blogger έχουμε σήμερα και δε μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας.
Ας ελπίσουμε ότι στη συνέχεια θα διορθωθεί το πρόβλημα...

Greece Basketball League:PAOK BC - Maroussi Costa Coffee live tv



Greece Basketball League

18:00 GMT(+2:00)

ΠΑΟΚ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Live tv links:


http://www.soccertvlive.net/watch/57051/1/watch-paok-bc-vs-maroussi-costa-coffee.html





Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣ Πιερίας

Τα αποτελέσματα:

Γ.Α.Μ.Σ. ΜΕΘΩΝΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 0-3 α.α.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 0-2
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑ-Α.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣ 3-0 α.α.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΣΟΥ-ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ 0-2
25η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ 4-1

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ-ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 1-2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 1-1
ΕΛΠΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 4-2

Η βαθμολογία (27 αγώνες):
Άρης Κοκκινοπλιτών 55 59-33
Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα 53 59-28
Ελπίς Κατερίνης 52 64-45
25η  Μαρτίου 47 51-34
Μακεδονικός Ν. Εφέσσου 44 35-24
Πιερικός Κ. Αγιάννη 43 44-35
Ταύρος Ελάφου 42 38-29 -1 αγ.
Δόξα Μοσχοχωρίου 41 39-36
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 41 46-32
Αναγέννηση Σβορώνου 39 40-39
Όλυμπος Βροντούς 36 30-36 -1 αγ.
Πιερικός Αρωνά 32 33-35
Αναγέννηση Κολινδρού 27 (-3) 44-48
Διαγόρας Σεβαστής 27 37-55
ΑΟ Παραλίας 18 26-56
ΓΑΜΣ Μεθώνη 0 0-81 *
*Ο ΓΑΜΣ Μεθώνη έχει αποσυρθέι από το πρωτάθλημα και χάνει όλα τα παιχνίδια 0-3 άνευ αγώνος.

Η επόμενη αγωνιστική (28η):
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ-Γ.Α.Μ.Σ. ΜΕΘΩΝΗ
Α.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ
ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΕΛΠΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ-25η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑ

Τι τρέχει με τον Ερνέστο...

O Eρνέστο Βαλβέρδε με νέες σημερινές του δηλώσεις στον ισπανικό Τύπο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο του Ολυμπιακού και το gazzetta.gr θυμίζει το χρονικό του μυστηρίου αναφορικά με τον Βάσκο προπονητή.

 Το πρωτάθλημα είχε ευτυχή κατάληξη για τον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες κατάφεραν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ελλάδας ύστερα από διάλειμμα ενός χρόνου με χαρακτηριστική άνεση.
Κατά γενική ομολογία, μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιτυχία έχει ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και κατάφερε να παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο που ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ «πάντρεψε» αρμονικά τις αρκετές καλοκαιρινές μεταγραφές που έκανε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Την τελευταία βδομάδα ο Βάσκος πάντως βρίσκεται στο προσκήνιο των ισπανικών και (φυσικά) των ελληνικών ΜΜΕ, αφού με κάποιες δηλώσεις του δεν «κλείνει» το ενδεχόμενο επαναπατρισμού και επιστροφής του στην Primera Division.
Το gazzetta.gr δίχως διάθεση να «φτιάξει» κλίμα υπέρ ή κατά του Βάσκου προπονητή, θυμίζει το χρονικό του μυστηρίου και των δηλώσεων...

«Η θέση μου είναι στην Ισπανία...» (22/3/11)

Ο
Ολυμπιακός έχει κάνει σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, έχει διασύρει την «Ένωση» με 6-0 και συνάμα κατακτά και μαθηματικά τη φετινή Superleague.
Ύστερα από λίγες ώρες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραχωρεί συνέντευξη στην ισπανική Marca, τονίζοντας ότι η φυσική του θέση είναι στη χώρα του και στο εκεί πρωτάθλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η φυσική μου θέση είναι το ισπανικό πρωτάθλημα και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην πατρίδα μου. Δεν είναι ποτέ εύκολο να είσαι μακριά από την πατρίδα σου»...

«Είμαι καλά, με στηρίζουν, υπάρχει συννενόηση...» (22/3/11)

Λίγες ώρες αργότερα, το φως της δημοσιότητας θα δει ακόμα μια συνέντευξη του Ισπανού, ο οποίος αυτή τη φορά μιλάει στην επίσης ισπανική Mundo Deportivo με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τονίζει ότι στον Πειραιά έχει βρει την ηρεμία και τη στήριξη που θέλει...

«Οι άνθρωποι στην ομάδα με στήριξαν και από την αρχή ήταν στο πλευρό μου, όπως άλλωστε και οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ καλά, υπάρχει απόλυτη συνεννόηση, ενώ μέσα στα αποδυτήρια έχω μεταφραστή και όλα πάνε καλά»...

Φήμες για Μπιλμπάο... (23/3/11)

Μία μέρα μετά, Ισπανοί ρεπόρτερ αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μακούα έχει στα πρώτα ονόματα της λίστας του τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού θέλει μια «έτοιμη» λύση για τον πάγκο του συλλόγου...

«O Βαλβέρδε είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό...» (24/3/11)

Ο μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ διευκρινίζει με δηλώσεις του στον ΓΑΥΡΟ πως ο Βάσκος τεχνικός είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τον σύλλογο, θέλει να παίξει με την ομάδα στο Champions League, ωστόσο στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες... ποτέ:

«Ο Ερνέστο έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Αυτό έχω να πω. Και είναι ευτυχής στον Ολυμπιακό, με τον οποίο πήρε το πρωτάθλημα. Απολαύστε όλοι στον Ολυμπιακό την επιτυχία, την ωραία στιγμή της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ τι θέλετε να κάνω; Να προβλέψω το μέλλον;»

- Δηλαδή θα είναι και του χρόνου στον πάγκο του Ολυμπιακού;

«Σας είπα ότι έχει συμβόλαιο. Απλά σας λέω και αυτό που ξέρετε, ότι στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ποτέ. Δεν το λέω όμως επειδή έχω κάτι στο μυαλό μου για τον Ερνέστο. Ο Ερνέστο πήρε το πρωτάθλημα και ο
Ολυμπιακός θα παίξει απευθείας του χρόνου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ξέρω κανέναν προπονητή να μη θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μα κανέναν».

Κατηγορηματική διάψευση από τον Βάσκο! (24/3/11)

Το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα προς τιμήν του Ερασιτέχνη έχει τελειώσει και ο Βάσκος εξερχόμενος από το «Γ. Καραϊσκάκης», διευκρινίζει σχετικά με όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον πάγκο των Πειραιωτών.:

«Το θέμα ξεκινάει από εσάς τους δημοσιογράφους και φτάνει μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα. Είναι όλα φήμες!» τονίζει σχετικά.

«Οι Έλληνες με σέβονται...» 26/3/11

Ο Βάσκος τεχνικός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα deia.com τονίζει ότι στην Ελλάδα υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο του και αρνείται να τοποθετηθεί σε ερώτηση που αφορά την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Για την κατάκτηση του τίτλου με τον Ολυμπιακό και το πώς αισθάνονται για αυτόν στη Ελλάδα: «Στην Ελλάδα με σέβονται για τη δουλειά μου, ειδικά μετά την κατάκτηση του νταμπλ πριν από δύο χρόνια. Φέτος, το να κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο ήταν πολύ σημαντικό. Αρχικά γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να βρεθούμε απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και γιατί ο
Ολυμπιακός πέρσι τερμάτισε στην πέμπτη θέση».

Για το τι έχει αλλάξει στη ζωή του στην Αθήνα: «Έχει έρθει μια μεγάλη αλλαγή για εμένα. Ελπίζω να είναι καλό».

Για το εάν σκέφτεται την επιστροφή του στην Μπιλμπάο: «Δεν θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Είναι ένα θέμα που θέλω να το αφήσω στο περιθώριο».


«Δεν ξέρω αν θα μείνω...» 27/3/11

Το τελευταίο επεισόδιο στο... γαϊτανάκι των δηλώσεων προστέθηκε πριν από λίγες ώρες, αφού ο Βαλβέρδε μίλησε στην ισπανική AS, τονίζοντας ότι άπαντες πρέπει να περιμένουν για να είναι σίγουρο το μέλλον του στον Πειραιά. Ακολουθούν αποσπάσματα στα οποία ο «Τσινγκούρι» αρνείται να τοποθετηθεί σχετικά με τις φήμες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του...

- Θα είστε του χρόνου στον Ολυμπιακό;

«Δεν ξέρω και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Θα πρέπει να περιμένουμε».

- Πώς είναι οι σχέσεις σας με τη διοίκηση της Μπιλμπάο;

«Όπως κι αυτές με τις διοικήσεις της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Δεν έχουμε σχέσεις. Γιατί με ρωτάτε;»

- Ίσως φύγει ο Καπαρός…

«Ωραία, είμαστε σε περίοδο φημών».

- Θέλετε να επιστρέψετε στην Ισπανία;

«Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω, γιατί έχω ένα συμβόλαιο για 1+1 χρόνο και σύντομα θα διαπραγματευτούμε».

Τα μέχρι τώρα δεδομένα στην υπόθεση «Βαλβέρδε»...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σίγουρο ότι χαίρει άκρας εκτίμησης της διοίκησης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο 1+1 χρόνου με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Επίσης, πολύ σημαντική πρέπει να θεωρείται η επικείμενη συνάντηση του Βάσκου τεχνικού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία θα γίνει εκτός απροόπτου στα μέσα ή στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.
Είναι δεδομένο ότι ο «Τσινγκούρι» επιθυμεί την «οχύρωση» της ομάδας με ποιοτικές μεταγραφές ενόψει Champions League, θέμα στο οποίο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν δείχνει να έχει αντίρρηση.

Το θέμα είναι όλα όσα στριφογυρνούν τη δεδομένη στιγμή στο μυαλό του Ερνέστο και τα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα...

http://www.gazzetta.gr/%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82/item/1054705536-%CE%A4%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%95%CF%81%CE%BD%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%BF

Βόλεϊ Α2 Ανδρών:Φοίνικας Σύρου - Νίκη Αιγινίου 3-1 (25-13, 23-25, 25-19, 25-17)

Φοίνικας Σύρου - Νίκη Αιγινίου 3-1 (25-13, 23-25, 25-19, 25-17)
Φοίνικας Σύρου (Νίκος Νεόφυτος): Θάνος, Ρούσης, Αγγελίδης, Καρανικολάου, Μοσκουέρα, Νικηφορίδης, Κάπελλας Γ. (λ), Κάπελλας Π., Παπακυριακού, Αρβανίτης.
Νίκη Αιγινίου (Θανάσης Στράντζαλης): Γάτσης, Αναστασιάδης, Κρασνιέφσκι, Θολιώτης, Γεωργόπουλος Β., Φίνος, Τσιουμπλής (λ), Ράπτης.


Νέα Μουδανιά - Παμβοχαϊκός 0-3 (15-25, 14-25, 14-25)
Νέα Μουδανιά (Μανώλης Ροδοβίτης): Αποστόλου, Δανάς, Τσιάρας, Κατσιαφλάκας, Ίλιτς, Καρασαρλίδης, Πάντσιος (λ), Βέλο, Μυλωνάς, Κουβαράκης, Μωρές.
Παμβοχαϊκός (Νίκος Ζαλμάς): Μπάκας, Κατσανεβάκης, Παπαθωμόπουλος, Στιβαχτής, Ροντρίγκο, Μπεκιάρης, Μιχαηλόγλου (λ), Νούλας (λ), Βαρδής, Κούλας, Σπηλιωτόπουλος.


Παναχαϊκή - Οδυσσέας Αμαρουσίου 0-3 (23-25, 19-25, 21-25)
Παναχαϊκή (Αγγελόπουλος): Κοβάτσεφ, Αγγελόπουλος, Ρουμελιώτης Μ., Ρουμελιώτης Π., Μπασούκας, Βάχοστάθης, Κόζης (λ), Πολυχρονόπουλος, Ρίβας, Πεφάνης.
Οδυσσέας Αμαρουσίου (Κωβαίος): Τσούμας, Κούνας, Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Μπαλαγιάννης, Κρέτσης, Σιόλας (λ), Χριστοφοράκης, Μανιόπουλος.


ΣΠΑ Καρδίτσας - Κόροιβος 3-0 (25-22, 25-18, 25-21)
ΣΠΑ Καρδίτσας (Λορένζο Ρόνζι): Χήρας, Μέινβιλ, Αλεξίου Φ., Τσολάκος, Νεδιλάκης, Κολτσιάκης, Γκανάς (λ), Ρεζκ, Τσοπάνογλου, Αλεξίου Αθ.
Κόροιβος Αμαλιάδας (Παναγιώτης Γκρουμούσας): Αλεξίου, Θανασούλας, Τσερεγκούνης, Λυκούρεσης, Μαδούρας, Αναστασίου, Αχιλλεόπουλος (λ), Παναγιωταράς Φ., Παναγιωταράς Σ..


ΑΜΟ Γαλαξίας - ΑΣΠ Μεταμόρφωσης 3-0 (25-22, 25-17, 25-21)
Γαλαξίας (Γιώργος Γιάτσης): Δημητριάδης Α., Αποστόλου, Γενίτσαρης, Ποτολίδης, Κόκκινος, Γεροβασιλείου, Μούρτζιος (λ), Παλέντζας, Δημητριάδης Θ.
Μεταμόρφωση (Κουμουνδούρος): Καπετανόπουλος, Κουμουνδούρος, Φραγκιαδάκης, Νικητάκης, Μήττας, Αλεξανδρόπουλος, Παλαιολόγος (λ), Χατζηκάλφας


ΑΕΚ - Μίλων 3-2 (20-25, 25-21, 22-25, 25-23, 23-21)
ΑΕΚ (Κώστας Αρσενιάδης): Πελτέκης, Πανδής, Ιβάνκοβιτς, Καπίρης, Χατζηπροδρόμου, Μπουγάς, Γιουβανάκογλου (λ), Παπαβασιλείου, Μεσσάλας
Μίλων (Χρήστος Ντόζης): Κέχρας, Πανούσος, Δεληπρίνης, Γκιούρδας, Σαμαράς, Πουλής, Δαρίδης (λ).


18η αγωνιστική - Σάββατο 26/3/2011
ΑΕΚ - Μίλων 3-2 (21-25, 25-21, 22-25, 25-23, 23-21)
Φοίνικας - Νίκη Αιγινίου 3-1 (25-13, 23-25, 25-19, 25-17)
Γαλαξίας - Μεταμόρφωση 3-0 (25-22, 25-17, 25-21)
Καρδίτσα - Κόροιβος 3-0 (25-22, 25-18, 25-21)
Παναχαϊκή - Οδυσσέας 0-3 (23-25, 19-25, 21-25)
Ν.Μουδανιά - Παμβοχαϊκός 0-3 (15-25, 15-25, 14-25)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 18 αγώνες)

1.Φοίνικας Σ. 52 (53-12)
2.Παμβοχαϊκός 49 (52-14)
3.Παναχαϊκή 33 (41-30)
4.Μίλωνας 32 (39-31)
5.Οδυσσέας 32 (40-29)
6.ΣΠΑ Καρδίτσας 30 (38-32)
7.Μεταμόρφωση 27 (32-32)
8.Νίκη Αιγινίου 19 (28-42)
9.Γαλαξίας 18 (26-40)
10.Κόροιβος 17 (24-43)
11.ΑΕΚ 15 (28-45)
12.Ν.Μουδανιά 0 (3-51)

Τακτοποίηση υπολοίπων για το τσεκ του 2008, 2009

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να εξοφληθούν και οι τελευταίες αιτήσεις για την καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης των ετών 2008 και 2009, για τις οποίες είχαν υποβληθεί ενστάσεις και έχουν κριθεί πληρωτέες, διαβεβαιώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Ο κ. Σκανδαλίδης, αναφέρει ότι για την ενιαία ενίσχυση του 2006 η τελευταία πληρωμή έγινε στις 9.12.2010, για το έτος 2007 στις 23.12.2010, για το έτος 2008 στις 27.12.2010 και για το έτος 2009 στις 27.01.2011. Το συνολικό ποσό που έχει πιστωθεί, ανέρχεται για το 2006 στα 1.922.817.753 ευρώ, για το 2007 στα 1.900.052.873 ευρώ, για το 2008 στα 2.053.335.126 ευρώ και για το 2009 στα 2.096.152.099 ευρώ. Το έγγραφο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την εξόφληση της Ενιαίας Ενίσχυσης διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ, Νίκου Νικολόπουλου και του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου. Και οι δύο υπενθύμιζαν στην κυβέρνηση ότι έχει δεσμευτεί να εξοφλήσει την ενιαία ενίσχυση μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2010 για τους αγρότες - δικαιούχους, των οποίων οι δηλώσεις περιελάμβαναν λάθη, τα οποία μετά τους απαραίτητους ελέγχους διορθώθηκαν. http://www.agronews.gr/content/view/65600/200/lang,el/

Στο "σφυρί" τα "φιλέτα" της Αλβανίας

Στο "σφυρί" βγαίνουν περιουσιακά στοιχεία του αλβανικού Δημοσίου και "φιλέτα" εταιρειών, που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης περισσότερων εσόδων και ανάπτυξης της αλβανικής οικονομίας.

Σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Ιδιωτικοποιήσεων της Αλβανίας, 1.280 ακίνητα και πακέτα μετοχών κρατικής περιουσίας, σύντομα θα διατεθούν προς πώληση.
Σ’ αυτά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, μερίδια μετοχών του αλβανικού Δημοσίου στις πετρελαϊκές εταιρείες ARMO και Albpetrol, στην εταιρεία τηλεφωνίας Albtelecom, της εταιρείας CEZ Shperndarje (ηλεκτρική ενέργεια), καθώς και μικρές υδροηλεκτρικές μονάδες και στρατιωτικές εγκαταστάσεις, που δεν αξιοποιούνται πλέον.
Πρόσφατα, ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα εκτίμησε ότι οι ιδιωτικοποιήσεις αναμένεται να αυξήσουν τις άμεσες ξένες επενδύσεις, οι οποίες αντιστοιχούσαν -το 200- στο 8,2% του ΑΕΠ της Αλβανίας, όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στα Τίρανα.
Για την πώληση του κρατικού μεριδίου στην Albpetrol ανακοινώθηκε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2011. Η πώλησή του, σε συνδυασμό με τα πακέτα μετοχών της ασφαλιστικής εταιρείας Insig και των μεριδίων του δημοσίου στις εταιρείες τηλεφωνίας και ηλεκτρικής ενέργειας, εκτιμάται ότι θα αποφέρουν έσοδα περίπου 150 εκατ. ευρώ στα ταμεία του κράτους.
Ενδιαφέρον για την αγορά του μεριδίου της Albpetrol εκδήλωσε η καναδική πετρελαϊκή εταιρεία Bankers Petroleum Ltd, η οποία διαθέτει παρουσία στην Αλβανία, στον τομέα της εξόρυξης πετρελαίου. Για την εταιρεία ARMO (διυλιστήρια), η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη διάθεση του 15% των μετοχών, η αξία των οποίων διαμορφώνεται περίπου στα 50 εκατ. δολάρια.
Το 2008, κοινοπραξία αμερικανικών και ελβετικών συμφερόντων, που διοικείται από την Anika Enterprise SA, εξαγόρασε το 85% της επιχείρησης έναντι 128 εκατ. ευρώ.
Η ARMO κατέχει μερίδιο περίπου 30% στην αλβανική αγορά πετρελαίου και απασχολεί 1.600 άτομα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2011/03/blog-post_4749.html#ixzz1HnG0A24V

Οι "μίζες" για τα 4 υποβρύχια


«Τουλάχιστον ένα μέρος των χρημάτων (από τα 138 εκ.ευρώ) , τα οποία καταβλήθηκαν στην εταιρεία Dolmarton (σ. σ. : του Αβατάγγελου) εν μέρει μέσω της εταιρείας ΜΙΕ (σ. σ. : του Ματαντού) και εν μέρει απευθείας, χρησιμοποιήθηκε για να συγκαλυφθούν μίζες» για την αγορά των 4 υποβρυχίων απο την Ελλάδα - αυτά λέει η απόφαση που εκδόθηκε πριν ακριβώς από έναν χρόνο, στις 25 Μαρτίου 2010, από τον δικαστή Σταϊκενμπέργκερ (στη Γερμανία).

Η σημερινή κυβέρνηση ξεκίνησε, τον Απρίλιο του 2010, την έρευνα με το ΣΔΟΕ, το πόρισμα στάλθηκε αρμοδίως στην εισαγγελία την προηγούμενη εβδομάδα και ακόμα η υπόθεση δεν έχει φτάσει στη Βουλή (ίσως αυτή τη βδομάδα) ώστε να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων(ΟΧΙ μόνο του Ακη Τσοχατζόπουλου).
Η διερεύνηση της υπόθεσης ήταν ΚΑΘΑΡΑ μια πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν οταν η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο απέκρυπτε και παρέγραφε τα δικά της σκάνδαλα, αλλά έφευγε και από τις ψηφοφορίες όταν αυτές γίνονταν και έκλεινε τη Βουλή για να παραγραφούν οι ευθύνες των υπουργών και στελεχών της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα συγκροτηθεί εξεταστική επιτροπή της βουλής με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα απο την πρόταση της ΝΔ και δεν θα αφορα μόνο τα ονόματα που είναι γνωστά μέχρι τώρα. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ, για την υπόθεση των υποβρυχίων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για άλλη μια φορά η ΝΔ, με τη δήλωση του κ. Μιχελάκη διαστρεβλώνει τη πραγματικότητα, προσπαθώντας προφανώς να απενοχοποιηθεί από τη χρόνια συμπεριφορά της, δηλαδή από το να δημιουργεί και να αποκρύπτει σκάνδαλα που σχετίζονται με δημόσιο χρήμα. Εκτός από τη προφανή υποκρισία, παραβιάζει και ανοιχτές θύρες, ακριβώς γιατί γνωρίζει ότι μόλις ολοκληρώθηκε η σχετική έρευνα του ΣΔΟΕ, διαβιβάστηκε άμεσα το πόρισμά της στην εισαγγελία, χωρίς να χρειάζεται, προφανώς, οποιαδήποτε "παρότρυνση" από τη Ν.Δ.
Για να υπάρχουν οι “συνεχιζόμενες αποκαλύψεις”, κατά τον κ. Μιχελάκη, η Κυβέρνηση, με την ξεκάθαρη θέση και εντολή για πλήρη διερεύνηση κάθε υπόνοιας σκανδάλου, είναι αυτή που πέρα από τη φθηνή εντυπωσιοθηρία της ΝΔ, προωθεί την πλήρη διαφάνεια και τον καταλογισμό ευθυνών πολιτικών ή μη προσώπων και σε όλα τα επίπεδα.
Με βάση αυτές τις αρχές και στη συγκεκριμένη περίπτωση, η διαφορά μας είναι σαφής.
Η ΝΔ επιλέγει τη φθηνή εντυπωσιοθηρία, ενώ εμείς προχωράμε θεσμικά σε άμεση διερεύνηση για όλους και με κάθε μέσο.
Εξάλλου η ΝΔ έχει αποδείξει, πολλές φορές, το πως εννοεί τη διερεύνηση ευθυνών, ευτελίζοντας θεσμούς και κοινοβουλευτικές διαδικασίες προκειμένου να παραγραφούν οι ευθύνες υπουργών της, αποχωρώντας πρωτοφανώς και συστηματικά από τη Βουλή, την οποία μάλιστα δεν δίστασαν να κλείσουν εσπευσμένα για να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους. Τώρα η ΝΔ έχει το θράσος να εγκαλεί, δήθεν, την Κυβέρνηση, για μια υπόθεση η δικογραφία της οποίας, δεν έχει καν σταλεί ακόμα από την αρμόδια εισαγγελική αρχή, για να διαβιβασθεί στη Βουλή».
Οπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ της Γιάννας Παπαδάκου στο "ΒΗΜΑ" : «Τα χρήματα αυτά διαβιβάστηκαν σε φορείς λήψης αποφάσεων οι οποίοι ήταν στην κυβέρνηση, σε υπουργεία, σε υπηρεσίες ή στο Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας, προκειμένου να επηρεάσουν θετικά την ανάθεση της παραγγελίας των υποβρυχίων υπέρ της κοινοπραξίας.
Για την ανάθεση της παραγγελίας χρειαζόταν η βοήθεια ειδικών οι οποίοι έχαιραν της εμπιστοσύνης των φορέων λήψης αποφάσεων στην Ελλάδα. Ηταν απαραίτητο να χρησιμοποιήσουν κάποιο σύμβουλο, ο οποίος είχε πρόσβαση στους υψηλόβαθμους φορείς λήψης των αποφάσεων.
Ενα τέτοιο άτομο έπρεπε να διαθέτει καλή φήμη και να έχει πρόσβαση στους σχετικούς κοινωνικούς κύκλους.
Το καθήκον αυτό το ανέλαβε ο δόκτωρ κ. Αβατάγγελος.
Ο κ. Ματαντός είχε άριστες σχέσεις και εξασφάλισε τις επαφές με την κυβέρνηση.
Ηταν υπεύθυνος να διανέμει τα χρήματα που καταβάλλονταν σε αυτόν».
Στην απόφαση καταγράφεται επίσης ότι για τη διερεύνηση και άλλων πράξεων δωροδοκίας γίνεται έρευνα για την ανεύρεση συσκευών κινητών τηλεφώνων και άλλου τεχνικού εξοπλισμού.
Οπως αναφέρεται στην απόφαση, που είναι μέρος πλέον και της ελληνικής δικογραφίας, τα χρήματα δίνονταν από τη Ferrostaal προς τις εταιρείες συμβούλων των δύο επιχειρηματιών για να καταλήξουν σε εκείνους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το έργο. Στις 15 Φεβρουαρίου 2000 η κοινοπραξία πήρε την παραγγελία για την προμήθεια υποβρυχίων στο ελληνικό κράτος, στο πλαίσιο ενός προγράμματος που έφερε την ονομασία «Αρχιμήδης».
Στις 31 Μαΐου 2002 συνήφθη και άλλη σύμβαση για τη συντήρηση των δύο υποβρυχίων, το πρόγραμμα «Ποσειδών», και η συνολική αξία των δύο συμβάσεων (παραγγελίας και συντήρησης) ανερχόταν σε 2,06 δισ. ευρώ.
Η εταιρεία Dolmarton, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, του Αλ. Αβατάγγελου ιδρύθηκε το 1997 με αποκλειστικό σκοπό τη συνεργασία για τα υποβρύχια. Η σύμβαση μεταξύ της Ferrostaal και της Dolmarton κατατέθηκε για λόγους εμπιστευτικότητας και ασφαλείας σε θυρίδα της τράπεζας UBS στη Ζυρίχη.
Μαρτυρία Γερμανού για τις μίζες Ιδιαίτερα σημαντική και για την ελληνική δικογραφία θεωρείται η κατάθεση στην Εισαγγελία του Μονάχου του στελέχους της Ferrostaal - Man κ. Ερβι Ερμπσλεχ που συνεργάστηκε με στελέχη της εταιρείας τα οποία ήταν υπεύθυνα για το έργο των υποβρυχίων.
Χαρακτηριστικά καταθέτει στις 15 Φεβρουαρίου 2010: «Οπως και στην Πορτογαλία, έτσι και στην Ελλάδα καταβλήθηκαν μίζες σε δημόσιους λειτουργούς για την ανάληψη του έργου. Οι μίζες καταβάλλονταν μέσω εικονικών συμβάσεων συμβούλων, μεταξύ άλλων και του κ. Ματαντού ως αχυράνθρωπου, στους δημόσιους λειτουργούς και στους φορείς λήψης αποφάσεων.
Η δωροδοκία γινόταν τελικά και με τη συμμετοχή του διοικητικού συμβουλίου, δηλαδή με τη συμμετοχή του Γκεζίν Κεμπέκ της οικονομικής διεύθυνσης αλλά και του δόκτορα Μίτσερλιχ ως προέδρου του διοικητικού συμβουλίου».
Με βάση αυτά τα έγγραφα εκλήθησαν 37 ύποπτοι και από την Εισαγγελία της Αθήνας, αφού τα παρέλαβαν οι εισαγγελείς κυρίες Πόπη Παπανδρέου και Ευγενία Κυβέλου διά της δικαστικής συνδρομής».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2011/03/4_27.html#ixzz1HnCJybZO

GP Αυστραλίας - RACE: Κέρασαν... ποτά ο Vettel & η «Kinky Kylie»!

Ο Vettel νικητής στο GP Αυστραλίας. Δεύτερος ο Hamilton και τρίτος ο Petrov, στην καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του... Το ταξίδι στο... άγνωστο του εφετινού Πρωταθλήματος ξεκίνησε από το Albert Park, με την... σταθερή αξία που ακούει στο όνομα Sebastian Vettel να ξεκινάει όπως ακριβώς ολοκλήρωσε την θριαμβευτική γι' αυτόν και την ομάδα του, τη Red Bull, περσινή σεζόν. Ο νεότερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ιστορία της Formula 1 πανηγύρισε την 11η νίκη της καριέρας του στην Αυστραλία χωρίς να απειληθεί από κανέναν κατά τη διάρκεια ου αγώνα. Χωρίς να δώσει δικαιώματα ο Γερμανός είχε τον έλεγχο και μέσα σε λίγους γύρους κατάφερε να φτιάξει διαφορά ασφαλείας την οποία και αύξησε όσο κυλούσε ο αγώνας. Όσο για το θέμα που προέκυψε σχετικά με το KERS της Red Bull, ο... γρίφος λύθηκε σήμερα στον αγώνα, με τους Vettel και Webber να μην το χρησιμοποιούν καθόλου βάζοντας ένα τέλος στα σενάρια που ήθελαν την ομάδα να έχει προσφύγει στη λύση ενός «mini (ή start)-KERS» όπως το ονόμασαν οι εκπρόσωποι του Τύπου, το οποίο οι πιλότοι θα ενεργοποιούσαν μόνο κατά την εκκίνηση. «Αποφασίσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε το KERS μετά τις δοκιμές της Παρασκευής καθώς υπήρχαν ανησυχίες για την αξιοπιστία του», σχολίασε ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner μετά την πτώση της καρό σημαίας. Στη McLaren έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι καθώς ο Lewis Hamilton τερμάτισε στη δεύτερη θέση, παρότι για αρκετούς γύρους έτρεχε με πρόβλημα στο πάτωμα της MP4-26. Ο Βρετανός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση χωρίς να απειληθεί από κανέναν, κάτι που δεν περίμενε ούτε και ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας, μετά τα πολλά προβλήματα που παρουσίασε το νέο μονοθέσιο κατά τις χειμερινές δοκιμές. Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πάτωμα και τη διάταξη του συστήματος εξαγωγής απέδωσαν καρπούς, τόσο στον τομέα της απόδοσης όσο και στην αξιοπιστία... Μεγάλη μέρα για τους Ρώσους που είδαν για πρώτη φορά συμπατριώτη τους να ανεβαίνει στο βάθρο αγώνα της Formula 1. O Vitaly Petrον είχε κλείσει την περσινή σεζόν κλέβοντας την παράσταση αφού με την απόδοσή του και το πείσμα του κράτησε πίσω του τον Alonso στερώντας του το Πρωτάθλημα. Ο 26χρονος πιλότος από το Vyborg έκανε σήμερα τον αγώνα της ζωής του και κατάφερε παρά την πίεση που δέχθηκε από σαφώς πιο έμπειρους οδηγούς να τερματίσει στην τρίτη θέση. Όλα τα λεφτά η εκκίνηση του Ρώσου πιλότου της Renault που από την έκτη θέση του γκριντ βρέθηκε στην τρίτη, την οποία και κράτησε μέχρι την πτώση της καρό σημαίας. Στη Ferrari πόνταραν πολλά στον αγώνα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Ο Fernando Alonso μετά από άσχημη εκκίνηση που τον έφερε προσωρινά στην 8η θέση, κατάφερε τελικά να τερματίσει 4ος, σώζοντας τα προσχήματα. Από την άλλη ο Felipe Massa κινήθηκε σε ρηχά νερά ολοκληρώνοντας τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην 9η θέση. Πέμπτος ήταν ο Mark Webber που και αυτός φάνηκε έξω απ' τα νερά του σε μια πίστα που γνωρίζει καλά αλλά στην οποία ποτέ δεν έχει καταφέρει να τερματίσει πάνω από την 5η θέση... Ο Αυστραλός έδωσε τη μάχη του με τον Alonso στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα αλλά δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω. Στην έκτη θέση τερμάτισε ο νικητής του περσινού αγώνα, Jenson Button. Ο Βρετανός δεν απέφυγε τα λάθη στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, όπου μάλιστα δέχθηκε και ποινή διέλευσης από τα pits. Και πάμε σε ένα από τα πρόσωπα του αγώνα. Ο λόγος για τον πρωτάρη Sergio Perez που ξεκίνησε τον αγώνα από την 13η θέση του γκριντ, έκανε μόλις ένα pit stop (!!!) και τερμάτισε 7ος! Τρομερός αγώνας από τον 21χρονο Μεξικανό που διαχειρίστηκε με μοναδική μαεστρία τα λάστιχα της Pirelli. Η καλή εμφάνιση της Sauber συνεχίστηκε με τον Kamui Kobayashi να ακολουθεί στην 8η θέση. Πίσω από τις C30 τερμάτισε ο Felipe Massa, ενώ την βαθμολογούμενη 10άδα έκλεισε ο Sebastien Buemi της Scuderia Toro Rosso. Καταστροφική εξέλιξη είχε ο αγώνας για την Mercedes GP Petronas. Στον 1ο γύρο ο Michael Schumacher είχε επαφή με τον Jaime Alguersuari με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο μονοθέσιό του. Παρέμεινε στον αγώνα μέχρι τον 19ο γύρο όταν και επέστρεψε στο γκαράζ της ομάδας και εγκατέλειψε. Λίγο αργότερα τέθηκε εκτός αγώνα και ο Nico Rosberg όταν ο Rubens Barrichello τον εμβόλισε προσπαθώντας να τον προσπεράσει... Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς διεξάγεται στις 10 Απριλίου στην πίστα Sepang της Μαλαισίας. ΓΙΑ TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ... CLICK ΕΔΩ http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp?catid=15670&subid=2&pubid=6429003

«Είχαμε κλείσει τον Χιμένεθ»

Ο πρόεδρος της Ερκουλες έκανε λόγο για «κλεισμένη συμφωνία» με τον Μανόλο Χιμένεθ, προτού η ΑΕΚ μπλοκάρει τη μετακίνηση του Ισπανού. Αυτό φέρεται να αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου Βαλεντίν Μποτέγια, με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «Diario Informacion», η οποία πρόσφατα σε σχετικό ρεπορτάζ είχε αναφέρει τις διαπραγματεύσεις του Ισπανού με την Ερκουλες. «Ακούστηκαν πολλά ονόματα, αλλά διαπραγματευτήκαμε μόνο με δύο προπονητές, με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Μίροσλαβ Τζούκιτς. Η πρόσληψη του Μανόλο είχε κλείσει, αλλά η ομάδα του δεν τον άφηνε να φύγει», δήλωσε ο πρόεδρος της ουραγού της Primera Division, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ισπανικό δημοσίευμα. Η Έρκουλες κατέληξε τελικά στον Σέρβο Μίροσλαβ Τζούκιτς, ο οποίος και διαδέχθηκε τον Εστέμπαν Βίγκο, που απολύθηκε, ωστόσο, σύμφωνα με την «Diario Informacion», την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ ο Μανόλο Χιμένεθ τα είχε βρει σχεδόν σ' όλα για άμεση ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή στην Ερκουλες και το ειδύλλιο δεν κατέληξε σε γάμο ύστερα από παρέμβαση του Σταύρου Αδαμίδη! Ο μάνατζερ του Χιμένεθ ακολούθως είχε δηλώσει ότι πράγματι ο πελάτης του είχε δεχθεί πρόταση από την ισπανική ομάδα, ωστόσο την απέρριψε ο ίδιος, αρνούμενος να εγκαταλείψει την ομάδα στα μισά της σεζόν. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=120792687

Ιστορικές φωτογραφίες:Η Αφγανή κοπέλα

Η Gharbat Gula φωτογραφήθηκε όταν ήταν 12 από το φωτογράφο Steve McCurry, τον Ιούνιο του 1984, στο στρατόπεδο προσφύγων Nasir Bagh του Πακιστάν κατά τη διάρκεια της εξέγερσης ενάντια στη σοβιετική εισβολή. Το πορτρέτο της ήταν εξώφυλλο του National Geographic τον Ιούνιο του 1985, λόγω του εκφραστικού προσώπου της με τα πράσινα μάτια. Ωστόσο, εκείνη την εποχή, κανείς δεν ήξερε το όνομα του κοριτσιού. Ο φωτογράφος πέρασε 17 χρόνια ψάχνοντας για το κορίτσι. Έκανε πολλά ταξίδια στην περιοχή μέχρι που, τον Ιανουάριο του 2002, την βρήκε. Ήταν 30 ετών παντρεμένη γυναίκα με τρία παιδιά. Τελικά ανακάλυψε το όνομά της. Η Gharbat Gula επέστρεψε στο Αφγανιστάν το 1992, όπου ζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό. Κανείς δεν την φωτογράφησε ποτέ πριν τον McCurry και δεν ήξερε ότι το πρόσωπό της είχε γίνει διάσημο. Η ταυτότητα της γυναίκας επιβεβαιώθηκε κατά 99,9% μέσω της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου που χρησιμοποιείται από το FBI και κυρίως από την σύγκριση τις ίριδας των ματιών στις δύο φωτογραφίες.

ΔΙΟΔΙΑ ''ΑΝΟΙΧΤΑ'' ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ


Ανοιχτές θα μείνουν και την Κυριακή οι μπάρες σε αρκετούς σταθμούς διοδίων κατά μήκος των εθνικών οδών από τα μέλη του κινήματος κατά των διοδίων.
Οι δράσεις είναι προγραμματισμένες από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 4 το απόγευμα.
Πού προγραμματίζονται κινητοποιήσεις:...



Αφίδνες
Γέφυρα Ρίου
Ελευσίνα (Αττική Οδός)
Θήβα
Ισθμός Κορίνθου
Καβάλα, κόμβος Μουσθένης
Λεπτοκαρυά
Μακρυχώρι
Μάλγαρα
Μεταμόρφωση (Αττική Οδός)
Μοσχοχώρι (προσυγκέντρωση στις 15:20 στο Δημαρχείο Βόλου)
Μώλος
Νεστάνη
Πελασγία
Πολύμυλος (Εγνατία Οδός)
Πυργετός
Ρίο
Τραγάνα

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!...


Το άκρον άωτο της γελοιότητας και της δημοσιοκαφρίλας!
Ζητούν από blog 1.000.000 €, γιατί έγραψε "ποιο από τα παρακάτω δημοσιογραφικά πρόσωπα γλύφει καλύτερα την κυβέρνηση;"!

Με την αγωγή θέλουν να μας πουν ότι δεν γλύφουν κι ότι ασκούν δημοσιογραφικό λειτούργημα;
Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!
Γνωρίζουν πόσο...

προσβάλουν καθημερινά τους έλληνες τηλεθεατές για όσες ηλιθιότητες και χυδαία προπαγάνδα ακούμε καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ;
Αν οι πολίτες έκαναν αγωγές στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, τι θα συνέβαινε;
Ελπίζαμε να έχει μείνει η ελάχιστη τσίπα σ’ αυτό το σινάφι κι αυτοί μας διέψευσαν!
Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου...

H αγωγή του Mega στο Fimotro, θα γίνει αφίσα σ όλη την Αθήνα!


Πάρτυ στη bloggόσφαιρα, μετά την αγωγή του Mega στο Fimotro.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αγωγή του Μέγκα, θα τυπωθεί σε αφίσες και θα τοιχοκολληθεί σ όλοκληρη την Αθήνα.
Θα γεμίσει το Κολωνάκι με αφίσες ενώ ήδη ετοιμάζονται διαδηλώσεις έξω από το Μεγάλο Κανάλι αλλά και σε σπίτια -έκπληξη!

F1 - Grand Prix Australia (Race) live tv

F1 - Grand Prix Australia
9:00 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/56971/1/watch-formula1-australian-grand-prix---race.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/2/20/v-222007.html

http://www.vipstand.me/watch/21407/1/formula-1-australian-grand-prix-race-.html

http://www.vipstand.me/watch/21407/2/formula-1-australian-grand-prix-race-.html

http://www.vipstand.me/watch/21407/3/formula-1-australian-grand-prix-race-.html

http://www.vipstand.me/watch/25173/1/formula-1-australian-grand-prix---post-race-analysis-and-debate-(bbc-forum).html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Στη NASA δύο Έλληνες μαθητές λυκείου!

Αυτό είναι τύχη... Δύο μαθητές, από τα Χανιά και τη Δράμα αντίστοιχα επιλέχθηκαν για να εισβάλουν στα άδυτα της NASA!

Αν και όχι βέβαια από καθαρή τύχη, αφού η Αλεξάνδρα Ζησιμοπούλου από τα Χανιά και ο Παρασκευάς Τζιτζιμπάσης από τη Δράμα κατάφεραν να διαπρέψουν στο μαθητικό διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής που πραγματοποιήθηκε για 16η χρονιά από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος.

Όντας λοιπόν ανάμεσα στους 13 επιτυχόντες του διαγωνισμού, η Αλεξάνδρα και ο Παρασκευάς κληρώθηκαν για να συμμετάσχουν στην επίσκεψη στα αρχηγεία της NASA τον Ιούλιο, με την αρωγή του Ευγενίδειου Πλανηταρίου Αθηνών.

Μπράβο στα παιδιά για τις γνώσεις και την τύχη τους!


www.Digitalcrete.gr

Έσβησαν τα φώτα στην Ώρα της Γης!


H Βουλή, το υπουργείο Εξωτερικών και άλλα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας βυθίστηκαν στο σκοτάδι, συμμετέχοντας στη συμβολική κίνηση για τη σωτηρία του πλανήτη.



Απο τις 20.30 και για μία ώρα η Αθήνα , όπως και οι άλλες μεγαλουπόλεις του κόσμου έσβησε τα φώτα της παίρνοντας έτσι μέρος στην Ωρα της Γης.


Πηγή: Newsit