Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Valencia CF vs FC Sevilla,Olympique Marseille vs Paris Saint Germain live tv

Πατήστε για live ποδόσφαιρο στο FOOTBALL (SOCCER) της μπάρας LIVE TV-->

Italian Serie A: Napoli vs Cagliari live tv


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Οι μαθητές θέλουν ελεύθερο χρόνο


Να μειωθεί ο αριθμός και η ύλη των μαθημάτων, να διασφαλίζεται περισσότερος ελεύθερος χρόνος για τους μαθητές, να αποκτήσει ο μαθητής το δικαίωμα- ευθύνη της επιλογής και να ενισχυθεί άμεσα το καθηγητικό δυναμικό με καθηγητές νεώτερους στην ηλικία, οι οποίοι φαίνεται να έχουν αμεσότερη και ευκολότερη πρόσβαση στους μαθητές ζητούν οι μαθητές του λυκείου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του υπουργείου Παιδείας, δημοσκόπηση που θα παρουσιαστεί την Δευτέρα.

Η δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του 2011 αποδεικνύει την απόφαση της κυβέρνησης και της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου να προχωρήσει άμεσα σε μεγάλες αλλαγές στο λύκειο, ενώ αντίστοιχες αλλαγές που θα αλλάξουν ριζικά τον χαρακτήρα της εκπαίδευσης (και που προφανώς θα προκαλέσουν αντίστοιχα μεγάλες αντιδράσεις) σχεδιάζονται έως και το φθινόπωρο και για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μεταξύ άλλων και σύμφωνα με την δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύει το real.gr το 70,7% των μαθητών πιστεύει ότι το δικαίωμα του μαθητή να επιλέγει τα μαθήματα που θα παρακολουθεί θα κάνει το σχολείο πιο ενδιαφέρον για τον μαθητή και την εκπαιδευτική διαδικασία πιο αποτελεσματική. Το 69,3% απαντά «ναι» και το 16,1% «μάλλον ναι» στο ερώτημα αν το πρόγραμμα σπουδών του νέου λυκείου θα πρέπει να διασφαλίζει περισσότερο ελεύθερο χρόνο στους μαθητές.

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα για την παραπαιδεία. Το 50,4% των ερωτηθέντων αποδίδει την παραπαιδεία (φροντιστήρια) στο βαθμό αποτελεσματικότητας του σχολικού προγράμματος, το 26% στη νοοτροπία του Έλληνα γονέα και το 21,2% στον ανταγωνιστικό χαρακτήρα των εξετάσεων. Το 34,3% θεωρεί ότι η παραπαιδεία μπορεί να μειωθεί με ενισχυτική διδασκαλία στο σχολειό, το 33,2% με την αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, το 6,7% με ψηφιακά βοηθήματα, ενώ το 12,5 % θεωρεί ότι η παραπαιδεία και τα φροντιστήρια δεν μπορούν να μειωθούν με κανένα τρόπο.

Στην ερώτηση με βάση ποιο κριτήριο θα πρέπει να γίνεται η εισαγωγή των μαθητών στα Πανεπιστήμια το 4,3% απαντά μόνο με το βαθμό του απολυτηρίου, το 10% μόνο με το βαθμό των πανελλαδικών εξετάσεων, το 29,6% ζητά το κάθε Πανεπιστήμιο να ορίζει τα κριτήρια επιλογής, ενώ το 55% τάσσεται υπέρ ενός μεικτού συστήματος που θα περιλαμβάνει όλα ή κάποια από τα προηγούμενα. Στην περίπτωση που το σύστημα εισαγωγής είναι μεικτό, το 39,2% θεωρεί ότι την βαρύτητα για το κριτήριο στον υπολογισμό του τελικού βαθμού θα πρέπει να έχει ο βαθμός των πανελλαδικών εξετάσεων, το 30,9% ο βαθμός του απολυτηρίου λυκείου και το 29,9% τα κριτήρια επιλογής του κάθε Πανεπιστημίου.

Γονείς-καθηγητές
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κριτήρια είναι περισσότερο αυστηρά μεταξύ των γονέων στους οποίους επικρατεί η άποψη ότι οι καθηγητές ενδιαφέρονται μόνο για τα ιδιαίτερα μαθήματά τους, καθώς οι περισσότεροι γονείς πιστεύουν ότι δουλειά γίνεται μόνο στο φροντιστήριο.

Οι γονείς επισημαίνουν επίσης την ανάγκη να γίνεται έλεγχος στους καθηγητές, τις διαρκείς μεταρρυθμίσεις του εκπαιδευτικού συστήματος που αποπροσανατολίζουν το μαθητή και την οικογένειά του, ενώ τονίζουν πως για την παραπαιδεία ευθύνονται κυρίως οι καθηγητές που δεν ασχολούνται με τις αδυναμίες των μαθητών. Από τους γονείς εκτιμάται πως καταλήψεις, απεργίες, συνελεύσεις καθηγητών σε συνδυασμό με τον όγκο της διδακτέας ύλης ωθούν τους μαθητές στα φροντιστήρια ώστε να καλυφθεί η εξεταστέα ύλη, ενώ επισημαίνεται και η νοοτροπία των ελλήνων γονέων σχετικά με τις σπουδές του μαθητή, δηλαδή η ταύτιση της έννοιας «επιτυχία στη ζωή», με την έννοια «γνώση» και με την έννοια «φροντιστήριο». Είναι εντυπωσιακό το συμπέρασμα πως ακόμα και να μην υπήρχαν εξετάσεις στο σχολείο, οι γονείς θα έστελναν τα παιδιά τους φροντιστήριο γιατί στο σχολείο δεν μαθαίνουν σωστά!


real

Η κλιματική αλλαγή απειλεί τα δάση της Ελλάδας


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προετοιμασία των δασών για την Κλιματική Αλλαγή, Κρίτων Αρσένης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κλιματική Αλλαγή απειλεί τα δάση της Ελλάδας με εξαφάνιση και μας υποχρεώνει να επενδύσουμε στη δασική προστασία. Απαιτείται να επενδύσουμε στην αναβάθμιση των δασικών υπηρεσιών, την ενίσχυση της Ειδικής Γραμματείας Δασών, την πρόληψη δασικών πυρκαγιών και την προστασία των δασών από δόμηση, εξορυκτικές δραστηριότητες και επιπτώσεις δημοσίων έργων.

Τα επόμενα χρόνια καλούμαστε μέσα από τις πολιτικές μας, να επιλέξουμε αν θα προστατεύσουμε τα δάση και τη βιοποικιλότητα μας, ώστε να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής στην Ελλάδα και να ωφεληθούμε από τις σχεδιαζόμενες πληρωμές για τις οικοσυστημικές υπηρεσίες ή αν θα χάσουμε σταδιακά τα δάση μας με δραματικές επιπτώσεις στον τουρισμό, τη διάβρωση του εδάφους, τη διαθεσιμότητα νερού, την αγροτική παραγωγή, το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των πολιτών.

Τα δάση συγκαταλέγονται ανάμεσα στα οικοσυστήματα με τη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα καθώς φιλοξενούν μεγάλο αριθμό ειδών χλωρίδας και πανίδας. Πολύτιμη είναι η συμβολή τους στην αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής καθώς λειτουργούν ως αποθήκες άνθρακα. Αποτελούν ασπίδα απέναντι στην ερημοποίηση και την υποβάθμιση του εδάφους, προστατεύοντας τη δυνατότητα κάθε τόπου να παράγει τροφή. Οι υπηρεσίες όμως των δασικών οικοσυστημάτων δε σταματούν εδώ. Προσφέρουν ευκαιρίες απασχόλησης, παρέχουν τη δυνατότητα αναψυχής και οικοτουριστικής ανάπτυξης συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της υπαίθρου. Ωστόσο, παγκοσμίως, χάνουμε μια “Ελλάδα δάσος”, περίπου 130 εκατομμύρια στρέμματα ετησίως.

Σήμερα τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο είναι υπό συζήτηση η θέσπιση πληρωμών στις χώρες και τους τοπικούς πληθυσμούς που διατηρούν τη βιοποικιλότητα τους και συμβάλλουν κατά αυτό τον τρόπο στην παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής. Την ίδια στιγμή, αναμένεται να απελευθερωθούν πρόσθετοι πόροι για τα δάση και τη βιοποικιλότητα από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνονται κρίσιμες αποφάσεις που αλλάζουν τον τρόπο διαχείρισης των δασών. Απαιτείται να επενδύσουμε στην αναβάθμιση της δασικής μας υπηρεσίας καθώς είναι αυτή που θα συμμετέχει στη λήψη κρίσιμων για την Ελλάδα αποφάσεων, άλλα θα κληθεί και να τις εφαρμόσει.

Τα δάση είναι που θα υποφέρουν πρώτα από την άνοδο της θερμοκρασίας. Ήδη στη χώρα μας, πέρα από την αύξηση της έντασης των πυρκαγιών, καταγράφονται δασικές ασθένειες μεγαλύτερης συχνότητας και έντασης, καθώς τα δέντρα λόγω της καταπόνησης από τις παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας είναι πιο ευάλωτα στις προσβολές εντόμων. Χαρακτηριστικές είναι οι εκτεταμένες νεκρώσεις ελάτης. Αυτά όμως δεν είναι παρά τα συμπτώματα του αρχικού σταδίου της Κλιματικής Αλλαγής, που αναμένεται να λάβει πρωτόγνωρες διαστάσεις μέσα στον αιώνα μας.

Η επένδυση στην πρόληψη των πυρκαγιών είναι κεντρικής σημασίας για την Ελλάδα σήμερα. Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, η κατάσβεση των πυρκαγιών και η αποκατάσταση των καταστροφών τους έχει ένα δυσβάστακτο κόστος που είναι πολλαπλάσιο από αυτό που απαιτείται για την ολοκληρωμένη πρόληψη των δασικών πυρκαγιών σε όλα μας τα δάση. Η επένδυση στην πρόληψη των δασικών πυρκαγιών είναι θεμελιώδης δράση εξοικονόμησης δημόσιων πόρων».

troktiko

Το ΝΑΤΟ θα κρίνει τη συμμετοχή της Ελλάδας εναντίον της Λιβύης


Την απόσυρση της Ελλάδας από την επιχείρηση εναντίον της Λιβύης σε περίπτωση που δεν υπάρξει απόφαση του ΝΑΤΟ, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Η Ελλάδα, όπως έχει δηλώσει η Κυβέρνηση, σέβεται απολύτως την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Λιβύη και τις υποχρεώσεις της ως χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην παρούσα φάση η Ελλάδα δεν μετέχει σε στρατιωτικού χαρακτήρα επιχειρήσεις οι οποίες δεν διεξάγονται στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.
Σε διμερές επίπεδο η Ελλάδα ανταποκρίνεται σε αιτήματα φίλων και συμμάχων χωρών για την παροχή διευκολύνσεων υποστηρικτικού χαρακτήρα. Η Ελλάδα έχει δηλώσει στο ΝΑΤΟ και στο πλαίσιο των δικών του σχεδιασμών τη διαθεσιμότητα της βάσης της Σούδας και συμπληρωματικά των αεροδρομίων του Ακτίου και της Ανδραβίδας, της φρεγάτας που εδώ και μέρες βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Λιβύης με το οργανικό της ελικόπτερο και ενός ιπταμένου ραντάρ τύπου ΑΣΕΠΕ.

www.stifora.gr



ΠΙΟ ΞΕΝΟΙ....ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Μας το έστειλε ο Θωμάς...

Το καφενειο των ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.​..



Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Μια πολύ καλή πρωτοβουλία ανέλαβε το νέο διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας και ο νέος πρόεδρός του Δημήτρης Ζυγουλιάνος με τη δωρεάν παροχή νομικής υποστήριξης σε υπερχρεωμένους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με τη ανακοίνωση που στάλθηκε, «ο σύλλογος, συμπαραστεκόμενος στους πολίτες της Ημαθίας την δύσκολη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης, κάνει γνωστό στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας ότι συμμετέχει στο πανελλήνιο δίκτυο υποστήριξης υπερχρεωμένων καταναλωτών στο πλαίσιο του άρθρου 2 του Ν.3689/2010 με την παροχή δωρεάν συνδρομής στο στάδιο απόπειρας εξωδικαστικής ρύθμισης των χρεών των υπερχρεωμένων καταναλωτών.

Για τον σκοπό αυτό όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας (Πλατεία Ρακτιβάν 1, τηλ. 2331024715-2331071116, e-mail info@dsb.gr -d iksver@otenet.gr όπου και μπορούν να δηλώνουν την συμμετοχή τους για την παροχή δωρεάν συνδρομής στην απόπειρα εξωδικαστικής ρύθμισης με την συμπαράσταση μελών του Συλλόγου μας μέχρι και την 29/4/2011».



http://www.maknews.gr

Ναταλία Ρασούλη:Οι δύο εφημερίδες που δεν σεβάστηκαν τον πατέρα μου


Την επαίσχυντη και απρεπή συμπεριφορά δύο εφημερίδων έναντι της μνήμης του πατέρα της και του καλλιτεχνικού του έργου καταγγέλλει με δημόσια επιστολή της η θυγατέρα του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία.


«Δεν περίμεναν ούτε να περάσουνε μερικά εικοσιτετράωρα από τον θάνατο και την ταφή του για να βγάλουν ξανά στην επιφάνεια ένα υλικό που κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν βγάλει όσο ζούσε. Ουδείς επικοινώνησε μαζί μου και βεβαίως καμία άδεια δεν δόθηκε από εμένα ως προς το ηθικό πλαίσιο και στοιχείο αυτής της επανακυκλοφορίας, ειδικά κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες οδύνης για μένα προσωπικά και γενικότερα για την οικογένεια του Μανώλη Ρασούλη» επισημαίνει η Ναταλία Ρασούλη αναφερόμενη στην ενέργεια των δύο εφημερίδων «Βήμα της Κυριακής και «Πρώτο Θέμα».

Σημειώνει η Ναταλία Ρασσούλη : «Θα παρακαλούσα να γνωστοποιήσετε τα εξής: Τα δύο CD τα οποία θα δοθούν αυτή την Κυριακή 20 Μαρτίου από τις εφημερίδες “ΤΟ ΒΗΜΑ” και το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” (και τα οποία είναι αντίστοιχα: “Η Εκδίκηση της Γυφτιάς” και το “Πότε Βούδας πότε Κούδας”) δίνονται χωρίς την ηθική συγκατάθεση των νόμιμων κληρονόμων και υπευθύνων για τη διαχείριση του πνευματικού και καλλιτεχνικού έργου του Μανώλη Ρασούλη».

Η Ναταλία Ρασούλη αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πώς η «σπουδή» των δύο εφημερίδων να συμπεριλάβουν στις προσφορές τους CD του αποθανόντος και μάλιστα χωρίς καμία προσυνεννόηση, ούτε με τον ίδιο όταν ζούσε , ούτε με την οικογένεια του μετά τον θάνατό του, οφείλεται στην απληστία τους προκειμένου να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος εκμεταλλευόμενες την συγκίνηση που προκάλεσε ο θάνατος του καλλιτέχνη.

Η επιστολή της Ναταλίας Ρασούλη έχει ως εξής:

«Θα παρακαλούσα να γνωστοποιήσετε τα εξής: Τα δύο CD τα οποία θα δοθούν αυτή την Κυριακή 20 Μαρτίου από τις εφημερίδες “ΤΟ ΒΗΜΑ” και το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” (και τα οποία είναι αντίστοιχα: “Η Εκδίκηση της Γυφτιάς” και το “Πότε Βούδας πότε Κούδας”) δίνονται χωρίς την ηθική συγκατάθεση των νόμιμων κληρονόμων και υπευθύνων για τη διαχείρηση του πνευματικού και καλλιτεχνικού έργου του Μανώλη Ρασούλη.

Ασκώντας το ηθικό δικαίωμα για λογαριασμό του πατέρα μου και σεβόμενη τη μνήμη, τις πεποιθήσεις, τις αρχές του και την προσωπικότητά του, θεωρώ αυτήν τη βιαστική κυκλοφορία από τις δισκογραφικές εταιρείες με προφανή σκοπό το εμπορικό κέρδος, ως θίγουσα την τιμή και την υπόληψη τόσο τη δική μου ως ασκούσα το ηθικό δικαίωμα του πατέρα μου, όσο και τη μνήμη ενός ανθρώπου που όλη του η πορεία και η φιλοσοφία είχε ως σκοπό την προαγωγή του Πολιτισμού και όχι το κέρδος.

Είναι γνωστό ότι η δισκογραφία περνάει μεγάλη κρίση τα τελευταία χρόνια. Ο Μανώλης Ρασούλης είναι αυτός που τελικά θα την βγάλει από την κρίση; Δεν περίμεναν ούτε να περάσουνε μερικά εικοσιτετράωρα από τον θάνατο και την ταφή του για να βγάλουν ξανά στην επιφάνεια ένα υλικό που κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν βγάλει όσο ζούσε. Ουδείς επικοινώνησε μαζί μου και βεβαίως καμία άδεια δεν δόθηκε από εμένα ως προς το ηθικό πλαίσιο και στοιχείο αυτής της επανακυκλοφορίας, ειδικά κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες οδύνης για μένα προσωπικά και γενικότερα για την οικογένεια του Μανώλη Ρασούλη.

Μία ειδικότερη απρέπεια είναι ότι το CD της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” δίνεται σε ταυτόχρονη κυκλοφορία με κάποιο άλλο CD του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος είχε σύρει τον Μανώλη Ρασούλη αρκετές φορές στα δικαστήρια.

Δυστυχώς πληροφορήθηκα τυχαία σήμερα, Σάββατο 19 του μηνός, ότι πρόκειται να γίνουν όλα αυτά που προανέφερα και λόγω χρόνου δεν μπόρεσα να εμποδίσω την κυκλοφορία των CD.

Εκφράζω την απογοήτευση και τη λύπη μου για την ασέβεια με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι το καλλιτεχνικό έργο του πατέρα μου.

Ευχαριστώ πολύ,
Ναταλία Ρασούλη».



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=278646&cid=4

Ψιθυρίζεται έντονα όνομα Κολινδρινού για το θέμα με το Λύκειο

Σε πολλά πηγαδάκια συζητείται πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες, το όνομα συγκεκριμένου Κολινδρινού τον οποίο θεωρούν υπαίτιο πολλοί συμπατριώτες μας για το κλείσιμο του Λυκείου μας...
Λέτε όπου υπάρχει καπνός να υπάρχει και φωτιά?
Θα δείξει...

Νέο προστάτη Άγιο απέκτησε ο νεοσύστατος Δήμος Πύδνας Κολινδρού...

Νέο προστάτη Άγιο απέκτησε ο νεοσύστατος Δήμος Πύδνας Κολινδρού!!!,όπως μας ανακοίνωσε σήμερα στη Θεία Λειτουργία, ο παπάς της ενορίας μας...
Συγκεκριμένα τον Άγιο Αλέξανδρο τον εν Πύδνη!!! που τη μνήμη του τιμάμε
σήμερα επειδή η 14 Μαρτίου που γιορτάζεται κανονικά πέφτει στη Σαρακοστή και μεταφέρεται τη Δεύτερη Κυριακή των νηστειών...


Λίγα λόγια για τον Άγιο:

Άγιος Αλέξανδρος, ο εν Πύδνη
(Ανακατεύθυνση από: Αγιος Αλεξανδρος Ο Εν Πιδνη*)

Άγιος που εορτάζει στις: 14/03/2011


Μὴ τοὺς στεφάνους ζημιωθῆναι φέρων,
Φέρει κεφαλῆς, Ἀλέξανδρος ζημίαν.


Βιογραφία
Ο Άγιος αυτός, στην αρχή βρισκόταν στο σκοτάδι της πλάνης. Αργότερα όμως, έλαμψε σαν αστέρας πολύφωτος με την καλή του ομολογία. Διότι έκανε δριμύτατο έλεγχο στην πλάνη των ειδωλολατρών και καταπλήγωσε με τα λόγια του τον νοητό διάβολο. Οπότε οι πλανεμένοι ειδωλολάτρες, μη μπορώντας να υποφέρουν το θάρρος και τη δύναμη του Αγίου, προσπάθησαν να νικήσουν τη μεγαλοψυχία του με διάφορους τρόπους και κολακείες. Επειδή όμως δεν μπόρεσαν, τον αποκεφάλισαν. Ο Θεός όμως τον αντάμειψε με το ιαματικό χάρισμα, διότι το ιερό λείψανο του γιατρεύει κάθε ασθένεια εκείνων πού προστρέχουν σ' αυτό με πίστη.


Μέχρι τη Τετάρτη κλειστά τα σχολεία στο Κολινδρό...

Μέχρι τη Τετάρτη κλειστά τα σχολεία στο Κολινδρό,όπως αποφασίστηκε σήμερα το πρωί μετά από συνάντηση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων Κολινδρού και του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.
Τη Τρίτη θα μεταβούν στην Αθήνα ο Δήμαρχος με τους βουλευτές του νομού μας...

Greece super league: Olympiacos Piraeus vs AEK Athens live tv


Greece super league: Panathinaikos Athens vs Kerkyra live tv


Greece super league: Atromitos Athens vs. PAOK Saloniki live tv


Greece Super League
19:00 GMT(+2:00)
Atromitos Athens vs PAOK Saloniki

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/55991/1/watch-atromitos-athens-vs-paok-saloniki.html

http://www.vipstand.me/watch/24999/1/atromitos-athens-vs-paok-saloniki.html

http://www.watchlivefootball.tv/atromitos-paok-live-greece-super-league-greece-20110320.html

http://www.magedtv.net/ch3.php

http://stepens.blogspot.com/

http://www.freee-sports.com/free-sports2.htm

http://www.stopstream.tv/ch3.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Greece super league:Iraklis Saloniki vs Panionios Athens live tv


Greece Super League
19:00 GMT(+2:00)
Iraklis Saloniki vs Panionios Athens

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/55992/1/watch-iraklis-saloniki-vs-panionios-athens.html

http://www.vipstand.me/watch/25000/1/iraklis-saloniki-vs-panionios-athens.html

http://www.watchlivefootball.tv/iraklis-panionios-live-greece-super-league-greece-20110320.html

http://www.tvlive-sport.com/Channel2.html



Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Greece super league:Aris Thessaloniki vs Panserraikos FC live tv


Greece Super League
19:00 GMT(+2:00)
Aris Thessaloniki vs Panserraikos FC

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/55990/1/watch-aris-thessaloniki-vs-panserraikos-fc.html

http://www.vipstand.me/watch/24998/1/aris-thessaloniki-vs-panserraikos-fc.html

http://www.watchlivefootball.tv/aris-panserraikos-live-greece-super-league-greece-20110320.html




Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Greece super league:AO Xanthi vs Asteras Tripolis live tv


Greece Super League
19:00 GMT(+2:00)
AO Xanthi vs Asteras Tripolis

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/55995/1/watch-ao-xanthi-vs-asteras-tripolis.html

http://www.vipstand.me/watch/25003/1/ao-xanthi-vs-asteras-tripolis.html

http://www.watchlivefootball.tv/xanthi-asteras-tripolis-live-greece-super-league-greece-20110320.html



Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Greece super league:AO Kavala vs Olympiacos Volos live tv


Greece Super League
19:00 GMT(+2:00)
AO Kavala vs Olympiacos Volos

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/55996/1/watch-ao-kavala-vs-olympiacos-volos.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/188/v-218949.html

http://www.vipstand.me/watch/25004/1/ao-kavala-vs-olympiacos-volos.html

http://www.watchlivefootball.tv/kavala-olympiakos-volos-live-greece-super-league-greece-20110320.html

http://www.hwawshytv.info/

http://www.stopstream.tv/ch2.html



Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Greece super league:AEL Larissa vs Ergotelis Heraklion live tv


Greece Super League
19:00 GMT(+2:00)
AEL Larissa vs Ergotelis Heraklion

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/55989/1/watch-ael-larissa-vs-ergotelis-heraklion.html

http://www.vipstand.me/watch/24997/1/ael-larissa-vs-ergotelis-heraklion.html

http://www.watchlivefootball.tv/larissa-ergotelis-live-greece-super-league-greece-20110320.html




Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Σε πολύ λίγο αναρτούμε τα links όλων των Ελληνικών αγώνων

Καλά τα καθιερωμένα Κυριακάτικα τσίπουρα στο Παυσίλυπον αλλά έχουμε να δώσουμε και τα links των Ελληνικών αγώνων της Super league.
Σε λίγο θα τα βγάλουμε όλα στον "αέρα" του διαδικτύου...

Συμμετοχή στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης

Φίλες και φίλοι, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με στόχο τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε σειρά θεμάτων που αφορούν στις δράσεις της ομάδας μας, όπως:
  • Κατάρτιση τεχνικού προγράμματος Δήμου Κατερίνης έτους 2011
    (Ποδηλατόδρομοι)
  • Καθορισμός χρήσης Κ.Χ. πλατειών, πεζοδρόμων, αιγιαλού κλπ Δήμου Κατερίνης
    (Διαβάσεις πεζών)
  • Καθορισμός κοινοχρήστων χώρων για τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων και ειδικών διαφημιστικών πλαισίων στο Δήμο Κατερίνης & Επιβολή προστίμων για τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων
    (Διαφημιστικές πινακίδες)
  • Καθορισμός δικαιωμάτων χρήσης λαϊκών αγορών στο Δήμο Κατερίνης
    (Βιολογικό παζάρι)
  • Έγκριση πραγματοποίησης πολιτιστικών εκδηλώσεων
    (Γιορτή Εθελοντισμού)
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλα τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών των παραπάνω ομάδων να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αποφάσεις «σχιζοφρενών» ή κατά το «δοκούν»;



Γράφει ο Κλεισθένης.

Η διεθνής κοινότητα αποφάσισε τελικά στρατιωτική επέμβαση στην Λιβύη με επίκληση του διεθνούς δικαίου για την νομιμοποίησή της.
Η επιλεκτική ή κατά περίπτωση επίκληση του διεθνούς δικαίου φυσικά δεν πείθει κανένα για την ορθότητα της στρατιωτικής παρέμβασης, όχι πως έπρεπε να αφεθεί ο Καντάφι και το σάπιο καθεστώς του να δολοφονεί τον Λιβυκό λαό αλλά γιατί η επίκληση του διεθνούς δικαίου γίνεται μόνο αν πρόκειται να

Spanish Primera Division:Valencia CF vs FC Sevilla live tv


French Ligue 1:Olympique Marseille vs Paris Saint Germain live tv


French Ligue 1
22:00 GMT(+2:00)
Olympique Marseille vs Paris Saint Germain

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/56020/1/watch-olympique-marseille-vs-paris-saint-germain.html

http://www.soccertvlive.net/watch/56020/2/watch-olympique-marseille-vs-paris-saint-germain.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/188/v-218931.html

http://www.watchlivefootball.tv/olympique-marseille-psg-live-france-ligue-1-20110320.html

http://server-video.com/3.php

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/03.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/05.html

http://www.zburlea.com/

http://www.thesportslive.net/2011/03/olympique-marseille-paris-saint-germain.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Αντίπαλος η βροχή στη Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας

Η καταρρακτώδης βροχή είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή δύο αγώνων στη Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.
Την έκπληξη έκανε η Αναγέννηση Σβορώνου που παρέσυρε με 3-0 τη Μαρτίου.

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αγ. Σπυρίδων- Ν. Έφεσσος 0-0διεκ.(45΄)

Παραλία- Μεθώνη 3-0ά.α.

Κοκκινοπλίτες- Διόσκουροι 2-0

Αναγ. Σβορώνου- 25η Μαρτίου 3-0

Μοσχοχώρι- Κολινδρός 3-3

Ν. Κεραμίδι- Κ. Αγιάννης 1-0

Σεβαστή- Αρωνάς 1-2

Βροντού- Έλαφος 0-0διεκ.(65΄)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

01. Κοκκινοπλίτες 52

02. Άγιος Σπυρίδων 49

-. Διόσκουροι 49

04. 25η Μαρτίου 44

05. Νέα Έφεσσος 43

06. Μοσχοχώρι 41

07. Κ. Αγιάννης 40

-. Ν. Κεραμίδι 40

09. Έλαφος 39

10. Βροντού 36

-. Αναγ. Σβορώνου 36

12. Αρωνάς 29

13. Κολινδρός 26

14. Σεβαστή 24

15. Παραλία 21

16. Μεθώνη 0

*Ο Κολινδρός έχει -3β.

*Εκκρεμούν οι αγώνες Έλαφος-Σεβαστή, Κ. Αγιάννης-Αναγέννηση Σβορώνου

*Δεν υπολογίζονται οι αγώνες Άγ. Σπυρίδων-Ν. Έφεσσος, Βροντού-Έλαφος

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μεθώνη- Αναγ. Σβορώνου

Σεβαστή- Αγ. Σπυρίδων

Αρωνάς- Παραλία

Ν. Έφεσσος- Κοκκινοπλίτες

25η Μαρτίου- Βροντού

Κ. Αγιάννης- Έλαφος

Κολινδρός- Ν. Κεραμίδι

Διόσκουροι- Μοσχοχώρι

http://www.gazzetta.gr

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 75 - 71


Πρωτάθλημα μπάσκετ Α2 – Β΄ γύρος - 4η αγωνιστική

Πιερικός Αρχέλαος – Παγκράτι 75-71

Μια νίκη αφιερωμένη στο μικρό Ραφαήλ που δίνει το δικό του αγώνα

Μια ακόμη σημαντική νίκη πέτυχε ο Πιερικός Αρχέλαος στην Κατερίνη. Στον αγώνα με τον ΑΟ Παγκρατίου που νίκησε με 75-71, η γηπεδούχος ομάδα ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Ήταν μια νίκη που αφιερώνεται στο συμπολίτη μας το Ραφαήλ, ένα τετράχρονο αγόρι που πάσχει από λευχαιμία και που δίνει το δικό του αγώνα και χρειάζεται τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Δεσλής, Σιορέντας και Τατούδης.
Τα δεκάλεπτα: 21-16, 42-32, 59-52, 75-71.
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Σορώτος):
Τσαϊτουρίδης, Μπεχλιβάνης 8 (2), Φακοπουλίδης, Παπαχρήστος 13 (2), Γκογκίδης, Τζερομάνοβς 14 (4), Νάνης 3, Ιγκμπάβμποα 9, Μαλτέσιος 4, Ροδοστόγλου 14 (1), Σιβορότκα 10, Τσούκ.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Παπαδόπουλος): Σκουζής 5 (1), Λόλας, Βασιλόπουλος 10 (1), Καράβολας 3 (1), Βούλγαρης 20 (4), Βαρδιάνος 12 (3), Δημάκος 7 (1), Ζωγράφος, Μαχαίρας 3, Κοτρώτσιος, Παπαγεωργόπουλος, Τζουγκαράκης 11.

● Τα αποτελέσματα: Πανερυθραϊκός - Ολυμπιάδα Π. 93-73, Αρκαδικός - Λαύριο 73-76, Ρέθυμνο - Νήαρ Ηστ 114-70, ΚΑΟΔ - Κόροιβος Αμ. 93-73, Απόλλων Π. - Ικαροι Σερρών 72-68, Ερμής Λαγκαδά - Αμύντας 80-65, ΑΕΚ Αργους - Πανελευσινιακός 68-63.

● Η βαθμολογία: ΚΑΟΔ 37, Ίκαροι Σερρών 32, Ρέθυμνο 32, Λαύριο 32, Αρκαδικός 29, Πανελευσινιακός 29, Απόλλων Π. 29, Πιερικός Αρχέλαος 28, Αμύντας Δάφνης 27, Ερμής Λαγκαδά 28, ΑΕΚ Άργους 28, Ολυμπιάδα Π. 26, Παγκράτι 26, Πανερυθραϊκός 26, Κόροιβος 24, Νήαρ Ηστ 23.

● Η επόμενη αγωνιστική (20η, 26/3): Λαύριο - Πανερυθραϊκός, Νήαρ Ηστ - Αρκαδικός, Κόροιβος Αμ. - Ρέθυμνο, Ίκαροι Σερρίν - ΚΑΟΔ, Παγκράτι - Απόλλων, Π., Αμύντας - Πιερικός Αρχέλαος, Πανελευσινιακός - Ερμής Λαγκαδά, Ολυμπιάδα Π. - ΑΕΚ Αργους.

● Ο 4χρονος Ραφαήλ, από την Κατερίνη, χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Πάσχει από λευχαιμία και θα χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Μόνο 1 στους 15.000 δοτές είναι συμβατός και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι συγγενής, όποτε είναι σημαντική η συμμετοχή όλων (συγγενών, φίλων ή μη). Η διαδικασία για τους δότες είναι απλή. Αρκεί μια απλή αιματολογική εξέταση στα Κέντρα Ιστοσυμβατότητας για να διαπιστωθεί αν είναι συμβατοί οι δότες. Όπου δεν υπάρχουν αντίστοιχα κέντρα τότε η εξέταση γίνεται στα Κέντρα Αιμοδοσίας των νοσοκομείων.Η δήλωση εθελοντικής δωρεάς πρέπει να γίνεται μετά από ενημέρωση για τη διαδικασία, σοβαρή σκέψη και συνειδητή απόφαση. Κανείς όμως δεν γνωρίζει αν αύριο είναι αυτός ή κάποιο μέλος της οικογένειας του που θα βρεθεί σε αυτή την ανάγκη. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να απευθυνθούν στα νοσοκομεία της περιοχής τους για μια απλή αιματολογική εξέταση.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6944 520183.
Ας χαρίσουμε ελπίδα και χαμόγελο στο μικρό Ραφαήλ.