Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Μια πολύ καλή πρωτοβουλία ανέλαβε το νέο διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας και ο νέος πρόεδρός του Δημήτρης Ζυγουλιάνος με τη δωρεάν παροχή νομικής υποστήριξης σε υπερχρεωμένους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με τη ανακοίνωση που στάλθηκε, «ο σύλλογος, συμπαραστεκόμενος στους πολίτες της Ημαθίας την δύσκολη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης, κάνει γνωστό στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας ότι συμμετέχει στο πανελλήνιο δίκτυο υποστήριξης υπερχρεωμένων καταναλωτών στο πλαίσιο του άρθρου 2 του Ν.3689/2010 με την παροχή δωρεάν συνδρομής στο στάδιο απόπειρας εξωδικαστικής ρύθμισης των χρεών των υπερχρεωμένων καταναλωτών.

Για τον σκοπό αυτό όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας (Πλατεία Ρακτιβάν 1, τηλ. 2331024715-2331071116, e-mail info@dsb.gr -d iksver@otenet.gr όπου και μπορούν να δηλώνουν την συμμετοχή τους για την παροχή δωρεάν συνδρομής στην απόπειρα εξωδικαστικής ρύθμισης με την συμπαράσταση μελών του Συλλόγου μας μέχρι και την 29/4/2011».



http://www.maknews.gr