Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τα έξοδα της συμμετοχής στη Eurovision 2011

Στα 222.400 ευρώ ανέρχονται οι δαπάνες της ελληνικής συμμετοχής στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Ντίσελντορφ.

Γιορτή εθελοντισμού

Με πρωτοβουλία της «Ποδηλατικής Από-Δρασης» και της «Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας», την 6η και 7η Μαΐου 2011, θα πραγματοποιηθεί η 1η Γιορτή Εθελοντισμού στην πόλη της Κατερίνης.

Ασφυξία στην Κοζάνη

Σημαντικές υπερβάσεις των ορίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους ατμοσφαιρικούς ρύπους στην Ποντοκώμη και το Μαυροδένδρι της Δημοτικής Ενότητας Δημητρίου Υψηλάντη στην Κοζάνη διαπίστωσαν ερευνητές του Εργαστηρίου Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) που πραγματοποίησαν μετρήσεις στην περιοχή.

Το βίντεο της ημέρας - Σούπερμαν: "Τα φοιτητικά χρόνια"

Ο Κλαρκ Κεντ είναι εδώ. Είναι φοιτητής  και τρέχει όπως πάντα να σώσει τον κόσμο!


Η πλάκα που επιφύλαξαν στον καθηγήτη τους σε πανεπιστήμιο της Αμερικής ήταν καλόγουστη και αστεία.

Ένας φοιτητής δέχεται μια επείγουσα κλήση και μεταμορφώνεται σε Superman.

What's Up--4 Non Blondes [Lyrics On Screen]

Κομματάτα!!!
Όλα τα λεφτά...
Οι στίχοι είναι στο βίντεο...

Πειθαρχικό για εφοριακό που υπεξαίρεσε 2,2 εκατ. ευρώ

Σε αναστολή των καθηκόντων του και παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο για άτακτη διαχείριση προχώρησε την Τετάρτη (13/4) το Υπουργείο Οικονομικών για τον υπάλληλο της ΚΓ΄ ΔΟΥ Αθηνών, στους λογαριασμούς του οποίου εντοπίστηκαν κινήσεις μεγάλων ποσών από την Αρχή Καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Έρωτας και σεξ με ένα κλικ

Σημαντικό ποσοστό των Ελλήνων χρηστών του Facebook, φλερτάρουν μέσω της ιστοσελίδας και 1 στους 10 είχε σεξουαλικές εμπειρίες με άτομα που γνώρισαν στο κοινωνικό δίκτυο. Δείτε τα στοιχεία της έρευνας του Παντείου για το προφίλ του Έλληνα χρήστη.

Σε ψυχιατρική κλινική η Catherine Zeta-Jones

Η Catherine Zeta-Jones εισήλθε σε ψυχιατρική κλινική προκειμένου να καταπολεμήσει μια μορφή πνευματικής διπολικής διαταραχής, γνωστή ως μανιοκατάθλιψη.

Γλύτωσε το θάνατο από το τσουνάμι τελευταία στιγμή!


Το παρακάτω ερασιτεχνικό βίντεο τράβηξε κάποιος πολίτης στην Ιαπωνία, την ώρα που βρέθηκε μόλις μερικά μέτρα από το φονικό τσουνάμι.Όλα γύρω του παρασέρνονται ενώ ο ίδιος ανεβαίνει μια σκάλα για να σωθεί.

Επίσημη αναγγελία του νέου κόμματος από τον Γιάννη Δημαρά


Την επίσημη αναγγελία ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα με την επωνυμία «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» θα πραγματοποιήσει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιάννης Δημαράς, σε εδική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης, 14 Απριλίου.

Adios Κοκε με ύμνους και δάκρυα! (photos)

Του ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗ Μετά από 5 χρόνια, ο Σέρχιο Κόκε αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τον Αρη. Η μεταγραφή του στους Houston Dynamo της MLS ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13/4) και ο Ισπανός επιθετικός έδωσε συνέντευξη Τύπου όπου δακρυσμένος και εμφανώς συγκινημένος αποχαιρέτισε τον κόσμο του Αρη.

Αστέρια που έσβησαν στο ξενοδοχείο

Ξενοδοχεία που σε μια στιγμή μετατράπηκαν σε σημείο αναφοράς. Δωμάτια που έγιναν καταραμένα.
Το NEWS 247 θυμάται μερικούς από τους σημαντικότερες προσωπικότητες που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε ξενοδοχείο.

ΚΛΟΠΗ ΠΕΝΝΑΣ (φοβερό!!! βίντεο)

ΚΡΑΧΤΗΣ kraxtis gr blogspot com ΚΛΟΠΗ ΠΕΝΝΑΣ 13 4 2011

21:45 FC Schalke 04 vs Inter Milan live tv

Πατήστε για live ποδόσφαιρο στο FOOTBALL (SOCCER) της μπάρας LIVE TV-->

21:45 Tottenham Hotspur vs Real Madrid live tv

Πατήστε για live ποδόσφαιρο στο FOOTBALL (SOCCER) της μπάρας LIVE TV-->

Ελληνικές οντότητες αγοράζουν ελληνικό χρέος!


Σε ανταπόκρισή του από τις ΗΠΑ το πρωϊ, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Μιχάλης Ιγνατίου, είπε κάτι το οποίο κατά την άποψή μας αποτελεί βόμβα μεγατόνων.

Καταδικάστηκε ο Τ. Μαντέλης



Σε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, καταδίκασε το εφετείο τον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες την περίοδο 2006 - 2007.

Σε 100 χρόνια θα καθαριστεί η Φουκουσίμα


Σε 100 χρόνια θα καθαριστεί η Φουκουσίμα


Εκατό χρόνια λένε κάποιοι ειδικοί πως θα απαιτήσει ο καθαρισμός της Φουκοσίμα από την ραδιενέργεια, αντικρούοντας πιο αισιόδοξες προβλέψεις της εταιρείας Toshiba, που κάνουν λόγο για καθαρισμό των ραδιενεργών υλικών από το χώρο του εργοστασίου σε διάστημα μιας δεκαετίας.

ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ στο FACEBOOK!!!!

Πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο κι επισκεφτείτε τη σελίδα της ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ στο FACEBOOK.....

«Tα κουνούπια έχουν κατακλύσει την περιοχή»

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού, Γιώργος Πολυχρονίδης, τόνισε ότι «τα κουνούπια έχουν κατακλύσει την περιοχή»
Πριν ακόμη ξεκινήσουν οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών, τα τελευταία έκαναν ήδη την εμφάνισή τους σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κυρία ετών 87: ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!

ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ & ΒΙΚΥΣ ΣΙΩΡΗ
Σε δύσκολους καιρούς για την ΑΕΚ, με την ΠΑΕ να υποχρεούται να υποστεί λογικές σκληρού μνημονίου, τους εναπομείναντες μετόχους να αρκούνται στη φυτοζωία της εταιρείας και τους φιλάθλους να μην ξέρουν τι θα ξημερώσει και να καλούνται να προσαρμοστούν σε λογικές μικρομεσαίας ομάδας, σήμερα η Ενωση σβήνει τα 87α κεράκια της.

Παπακωνσταντίνου: Παρεμβάσεις 23 δισ. ευρώ έως το 2015

Χωρίς οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας σε οικονομικό συνέδριο στην Αθήνα.
Δεν θα υπάρξουν οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ούτε οριζόντιες αυξήσεις σε φορολογικούς συντελεστές, επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας σε συνέδριο των Financial Times στην Αθήνα.

ΣΑΙ ΜΠΑΜΠΑ: ΟΤΑΝ ΟΙ "ΘΕΟΙ" ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ

ΟΤΑΝ ΟΙ "ΘΕΟΙ" ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ 
Κοσμοσυρροή για άρρωστο Ινδό Γκουρού
 Η νοσηλεία ενός διάσημου γκουρού
έχει προκαλέσει κοσμοσυρροή στη γενέτειρά του.

    Η νοσηλεία ενός παγκοσμίως διάσημου Ινδού γκουρού,

Σε ισχύ από αύριο το εορταστικό ωράριο

Τα καταστήματα αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Από τη Μ.Δευτέρα μέχρι και την Μ.Πέμπτη θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Τζούλια Αλεξανδράτου: "Σιχαίνομαι τον εαυτό μου και ντρέπομαι για αυτές τις ταινίες"


"ΕΞΟΜΟΛΟΓΙΣΗ" ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΝΕΟ ΡOZ DVD

«Ζητώ ταπεινά συγνώμη μόνο από την οικογένειά μου, η οποία έχει γίνει ένα ράκος»...«Μου είπαν ότι με αυτό τον τρόπο θα γίνω διάσημη», «Πριν 4 χρόνια, ήμουν έγκυος και απέβαλα στον τέταρτο μήνα», είναι κάποιες από τις συγκλονιστικές δηλώσεις που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου...




Τρίτη μεσημέρι και η είδηση πως το τρίτο DVD της Τζούλιας βγαίνει στα περίπτερα κάνει το γύρω του διαδικτύου. Μόλις το μαθαίνουμε, επικοινωνούμε με την tv persona, για να τη ρωτήσουμε λεπτομέρειες. Εκείνη, δεν γνώριζε τίποτα, την ενημερώνουμε, σαστίζει, εκνευρίζεται, ξεσπά σε κλάματα και το τηλέφωνο… κλείνει! Ξημερώματα, πλέον, και λίγο πριν το dvd κυκλοφορήσει σε όλα τα περίπτερα καταφέρνουμε να επικοινωνήσουμε μαζί της. Η Τζούλια, είχε ανάγκη να μιλήσει, να ανοίξει την καρδιά της. Η Τζούλια με χειμαρρώδη ρυθμό ξεκίνησε τις αποκαλύψεις και τον συγκλονιστικό μονόλογο…!

Τζούλια τι έχεις να πεις για τρίτο DVD; Θα γυρίσεις κι άλλα; Γιατί αποφάσισες τώρα να μιλήσεις;

«Η συνέντευξη αυτή δεν είναι απολογία, είναι μια δημόσια συγνώμη προς το κοινό λαϊκό αίσθημα. Το εν λόγω DVD γυρίστηκε λίγο μετά τον Ιανουάριο, ως απόρροια του συμβολαίου που είχα υπογράψει πριν ένα χρόνο, με την εταιρία Sirina. Σιχαίνομαι τον εαυτό μου και ντρέπομαι γι’ αυτές τις ταινίες. Είναι πραγματική κατάντια για κάθε άνθρωπο που τις κάνει. Ζητώ ταπεινά συγνώμη μόνο από την οικογένειά μου, η οποία έχει γίνει ένα ράκος. Αν μπορούσα να ξαναρχίσω τη ζωή μου από την αρχή, θα δίδασκα να μην κάνει κανείς το ίδιο λάθος με εμένα, εξαιτίας της φρίκης που ένιωσα. Οι ταινίες αυτές είναι ένα μίασμα, ένα μαύρο στίγμα στη ζωή μου και ελπίζω κάποια στιγμή με μεγάλη μετάνοια, να απαλλαγώ από αυτό. Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο μετάνιωσα», αποκαλύπτει.

Η Τζούλια, αναφέρθηκε ξανά και στην αφαίρεση της σιλικόνης από το στήθος της, που έκανε πριν περίπου ένα μήνα. Κάτι το οποίο την έχει στιγματίσει. «Οι ενοχές μου είναι τόσο μεγάλες που με οδήγησαν στο χειρουργείο, για να ευνουχίσω τη γυναίκα μέσα μου κόβοντας το στήθος μου. Το πρόβλημα που ανακάλυψα στο στήθος μου, ήταν μετά από την απόφασή μου να το αφαιρέσω. Ο βασικός λόγος ήταν γιατί δεν ήθελα πλέον να συνδέεται το σώμα μου με όλα όσα έχω κάνει», λέει, με μάτια υγρά.

Όμως η Τζούλια, αποφάσισε, έστω και αργά, να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Σταμάτησε να κατηγορεί τους γύρω της για τα δικά της λάθη και δηλώνει: «Δεν κατηγορώ κανένα για το πάθημά μου γιατί δεν είμαι χαζή και μόνο εγώ φταίω. Όλη η ευθύνη είναι δική μου, την επωμίζομαι και γι’ αυτό και την πληρώνω. Σήμερα μου έχει απομείνει ένα στήθος μικροσκοπικό για να αισθάνομαι παιδί και να προσπαθήσω μέσα από αυτό, να οδηγηθώ στην αθωότητα. Πλέον, δίνω μεγάλο αγώνα για να αποδεχθώ τον εαυτό μου και να επιτρέψω ξανά να με αγγίξει άντρας. Αυτοτιμωρούμαι για κάτι που έκανα από μία καθαρά κοριτσίστικη επιπολαιότητα. Μου είπαν ότι με αυτό τον τρόπο θα γίνω διάσημη, ότι δεν είναι λάθος που θα συμμετάσχω σε μία ερωτική ταινία, αφού το ίδιο κάνουν και οι σταρ του εξωτερικού, κι εγώ τους πίστεψα. Δεν πρόκειται να ξανακάνω τέτοιου είδους ταινίες ποτέ στη ζωή μου»

Ακόμα, νιώθει πως έχει απογοητεύσει τον κόσμο που πριν κάποια χρόνια την πίστεψε: «Ελπίζω ο κόσμος να με συγχωρέσει. Το έχω ανάγκη. Θέλω να το ακούσω στο δρόμο. Δεν θέλω να μου λένε πλέον ότι είμαι όμορφη. Θέλω οι άντρες να με θέλουν για φίλη και όχι για ερωμένη», λέει, χαρακτηριστικά.

Αυτό που την ενόχλησε πάρα πολύ, επίσης, και την έκανε να εξοργιστεί ήταν το γεγονός ότι έμαθε από το gossip-tv.gr, ότι κυκλοφορεί σήμερα το τρίτο DVD της. Είχε άγνοια. Εκνευρισμένη αρκετά, η Τζούλια, δηλώνει: «Όσο για το τρίτο μου DVD, δεν είχα ιδέα ότι θα κυκλοφορήσει σήμερα» και συνεχίζει λέγοντας: «Κανείς δεν με ειδοποίησε, λες και δεν με αφορούσε. Τα DVD μου δεν τα έχω δει ποτέ και ούτε πρόκειται να τα δω στο μέλλον. Όταν αντικρίζω τις αφίσες στο δρόμο, νομίζω πως βλέπω μία άλλη. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως εγώ έκανα κάτι τέτοιο. Σήμερα αισθάνομαι λες και υποδυόμουν μία άλλη, λες και με παρακινούσε μία σκοτεινή δύναμη, την οποία σήμερα προσπαθώ να υπερνικήσω» Και μετά… ξεσπά και αποκαλύπτει:

«Ίσως αυτοτιμωρούμαι. Για πρώτη φορά ξεδιπλώνω την αλήθεια της ψυχής μου, αποκαλύπτοντας πως πριν 4 χρόνια, ήμουν έγκυος και απέβαλα στον τέταρτο μήνα. Η καρδιά μου σπάραξε. Αυτή την απώλεια, δεν την ξεπέρασα ποτέ.» Και κλαίγοντας, φωνάζει: «ΣΥΓΝΩΜΗ».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, τώρα, έχει την ανάγκη να συμβουλεύσει το νεαρά κορίτσια που πιθανόν την έχουν ως πρότυπο και τολμά να το κάνει. «Συμβουλεύω όλες τις νεαρές κοπέλες, αν τους δινόταν ποτέ αντίστοιχη ευκαιρία, να την απέφευγαν όπως ο διάολος το λιβάνι. Έστω και μια να με ακούσει θα είμαι ευτυχισμένη»

Στο τέλος, μας μιλάει για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και για την τηλεόραση. «Εξαιτίας, λοιπόν, όλης αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς μου, θέλω να αλλάξω πρόσωπο και γι’ αυτό γύρισα σελίδα. Πλέον, υποστηρίζω την παρουσίαση μίας σειράς εκπομπών στο EXTRA 3 κάθε Τρίτη στις 21:00, που έχουν ως περιεχόμενο την έρευνα, την προβολή αλλά και τον σχολιασμό θεμάτων, από τον πολιτισμό, την ποίηση και την τέχνη. Στην πρώτη μου εκπομπή κάνω συνέντευξη στον εαυτό μου με ένα ανατρεπτικό σενάριο».
gossip-tv.gr

ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ-ΣΤΟΚΑΣ-ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΤΑΡΟΒΑΣ & ΜΠΟΥΛΑΣ ΣΤΟ STAGE ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!


Από τις 29 Απριλίου και για περιορισμένες παραστάσεις, οι «Διαόλου κάλτσες» ανηφορίζουν στη Θεσσαλονίκη, στη μουσική σκηνή Stage.  Η παρέα των

Ο ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤHN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!


Mε τον καινούργιο του δίσκο «Ιπτάμενος Δίσκος» που κυκλοφόρησε απο την ΕΜΙ και πριν το τέλος του κόσμου το 2012, Πάνος Μουζουράκης πραγματοποιεί μια σειρά αποχαιρετιστήριων εμφανίσεων μιας και οι εξωγήινοι έρχονται να τον πάρουν για live σε άλλους πλανήτες.

ΟΙ "ΜΠΛΕ" ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ!


  Δίνουν  σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Η δισκογραφική τους παρουσία έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις»,

Ο Parov Stelar στην Ελλάδα

Το νεότερο μουσικό θαύμα της Αυστρίας επιστρέφει στην Ελλάδα για τέσσερις μοναδικές συναυλίες!


Η μουσική του είναι ένα αμάλγαμα από τζαζ, breakbeat και funk, και τώρα πια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Parov Stelar και η μπάντα του θα παρουσιάσουν επί σκηνής όλες τις μεγάλες του επιτυχίες,

Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή στο Ολύμπιον

Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή στο Ολύμπιον

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή επιστρέφουν στην πόλη τους, τη Θεσσαλονίκη, για μια μοναδική μουσική τους παράσταση με όχημα τραγούδια από όλο τον κόσμο, δικές τους ανέκδοτες συνθέσεις και μουσικές από τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου για Κιθάρα και άλλα Όργανα


Πραγματοποιείται για έκτη χρονιά φέτος στη Θεσσαλονίκη και για πρώτη φορά στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Guitar Plus, ένα Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου για Κιθάρα και άλλα Όργανα.

Αυτό είναι dancing with the stars! (βίντεο)



Ποια Μανωλίδου και ποια Μελέτη!
Δείτε τι γίνεται στο αργεντίνικο dancing with the stars και συγκρίνετε με το ξενέρωτο ελληνικό...

Τα καλύτερα μέρη "στη μέση του πουθενά" !


Πόσες και πόσες φορές έχουμε χρησιμοποιήσει τι φράση "στη μέση του πουθενά". Έχετε αναρρωτηθεί άραγε, που είναι αυτό το "μέρος"?
Δείτε τα ομορφότερα μέρη που βρίσκονται στη "μέση του πουθενά" !

Ψινάκης: "Κάτσε κάτω μωρή κουλή!" (video)


Με αυτή τη φράση ο Ηλίας Ψινάκης απευθύνθηκε στο δημοτικό σύμβουλο των Αθηνών Φώτη Προβατά !
Δείτε το βίντεο...

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού....ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ(2)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ
  • ΑΔΑ...4ΑΓΗΩ1Π-2
  • Αριθμός Πρωτοκόλλου...5692
  • Θέμα....ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού...ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ
  • ΑΔΑ....4ΑΓΗΩ1Π-Π
  • Αριθμός Πρωτοκόλλου...5685
  • Θέμα...ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

Επίσκεψη 1ης τάξης Γυμνασίου Περίστασης

Σήμερα 13 Απριλίου 2011 επισκέφθηκε το ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ η 1η τάξη του Γυμνασίου Περίστασης (70 μαθητές και 5 καθηγητές).


Aris TT Bank vs AEK Athens live tv

Greece Basketball League
17:00  Aris TT Bank vs AEK Athens

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/59626/1/watch-aris-tt-bank-vs-aek-athens.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/2/198/v-239846.html

http://www.vipstand.tv/watch/28023/1/aris-tt-bank-vs-aek-athens.html

http://livetv.ru/ustream_pass.php?channel=goranpandev22&pwd=




Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Ήλθε η ώρα να πληρώσετε για τα swaps. Ετοιμαστείτε για νέα μέτρα.

Παράλληλοι μονόλογοι κρύβουν την αλήθειαΔΝΤ: Ήλθε η ώρα να πληρώσετε για τα swaps. Ετοιμαστείτε για νέα μέτρα.


Σε παράλληλους μονολόγους κωφαλάλων εκτυλίχθηκε η χθεσινή πολιτική ημέρα με τον Πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι να επισκέπτεται τη χώρα μας με διπλό ρόλο:

Tzana-bet-is time . . . .

Καλησπέρα σε όλους! Ξανά μαζί για να βγάλουμε κάτι καλό από το σημερινό κουπόνι! Αν εξαιρέσουμε την διεξαγωγή των δύο τελευταίων επαναληπτικών αγώνων για την προημιτελική φάση του Champion's League, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να αξίζει να ασχοληθείς μαζί του! Όχι ότι και οι δύο αγώνες του Champion's League έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ξέρουμε ήδη από την προηγούμενη Τρίτη ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συνεχίσουν στα ημιτελικά, εκτός βέβαια αν γίνει κάποιο θαύμα! Το μόνο που ξεχώρισα λοιπόν για σήμερα είναι

Η Ελλάδα αλλάζει… σατυρικό


ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Το «κατόπιν ενεργειών μου» έγινε «πολιτική βούληση»
και το ΚΑΤ Αιγινίου απομακρύνεται

Το ΚΑΤ Αιγινίου – έχουμε τονίσει πολλές φορές – είναι μια κοινωνική δομή υγείας απολύτως απαραίτητη για τη Βόρεια Ελλάδα. Η επιλεγείσα θέση έχει να κάνει με την εύκολη προσβασιμότητα και φυσικά – αν και όποτε γίνει – θα ωφελήσει πολλαπλά (υπό προϋποθέσεις όμως) τον τόπο μας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης 
 http://www.pierikosbc.gr/  
 Γραφείο Τύπου  Πληροφορίες: Δημήτρης Σφήκας, Τηλ: 6978 495134                          
  Δημοτικού Σταδίου 9, 60100 Κατερίνη. Τηλ - fax.: 23510 32153                                    
 
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το … ποδόσφαιρο στο μπάσκετ
του Πιερικού Αρχελάου
 
Σούλης Παπαδόπουλος: «Να προσελκύουμε τον κόσμο στα γήπεδα και ιδιαίτερα τους νέους»

Επιβεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας του Δήμου Πύδνας Κολινδρού από την Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 13-04-2011
Δελτίο Τύπου

Επιβεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας του Δήμου Πύδνας Κολινδρού από την Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

          Η στρατηγική για την ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας απαιτεί στοχευμένες

Αγωγός λυμάτων Πλαταμώνα 3,2 εκ.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, ΔΑΝΙΗΛ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: 14 ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ
Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Περί τα τέλη του 2011 αναμένεται να δημοπρατηθεί το

Φτιάξτε λάδι αντιγήρανσης

Μπορείτε εύκολα, πανεύκολα, οικονομικά και χωρίς να καταφύγετε σε περίεργα σκευάσματα, να φτιάξετε ένα υπέροχο λαδάκι αντιγήρανσης!

Ράβετε στη μηχανή;

Αν ασχολείστε με το ράψιμο και μάλιστα το ράψιμο στη μηχανή, θα ξέρετε πως είναι αρκετά δύσκολο όταν πρόκειται για λεπτά υφάσματα, όπως μετάξι ή σατέν.

Θα φτιάξετε γλυκό με γλάσο;

Αν φτιάξετε γλυκό με γλάσο κι αν θέλετε το γλάσο να γίνει πιο παχύ, αντί για

Κιτρίνισαν τ' ασπρόρουχα;

Από την πολυκαιρία, τα άσπρα ρούχα, ειδικά εκεί που διπλώνουν, κιτρινίζουν.

Πως απλώνουμε την μαρμελάδα;

Απλώνετε μαρμελάδα στο ψωμί και τρέχει και πασαλείβετε τα χέρια σας και όχι μόνο;

LIVE....O ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΟ GREEK IDOL ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ TOY

Κυριακή, 17 Απριλίου στις 9:00 μ.μ. - 18 Απριλίου στις 12:00 π.μ.

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ JOHNYS ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ LIVE ΣΤΟ

The UEFA Champions League:Tottenham Hotspur vs Real Madrid live tv

The UEFA Champions League
 21:45 Tottenham Hotspur vs Real Madrid

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/59611/1/watch-tottenham-hotspur-vs-real-madrid.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/2/198/v-239864.html

http://www.vipstand.tv/watch/27968/1/tottenham-hotspur-vs-real-madrid.html

http://www.stopstream.tv/ch2.html

http://www.p2pfun.com/2011/04/flash-1.html

http://popstreams.tk/

http://www.vivastream.eu/

http://www.freeonlinesports.tk/

http://calciolive-1.blogspot.com/

http://www.itv.com/Sport/Football/

http://www.myp2pforum.eu/threads/46313-Working-UK-TV-Channels

http://sport.stv.tv/uefa-champions-league/

http://www.quiroz-solutions.com/


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

The UEFA Champions League:FC Schalke 04 vs Inter Milan live tv