Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ο Parov Stelar στην Ελλάδα

Το νεότερο μουσικό θαύμα της Αυστρίας επιστρέφει στην Ελλάδα για τέσσερις μοναδικές συναυλίες!


Η μουσική του είναι ένα αμάλγαμα από τζαζ, breakbeat και funk, και τώρα πια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Parov Stelar και η μπάντα του θα παρουσιάσουν επί σκηνής όλες τις μεγάλες του επιτυχίες,
Chambermaid Swing, Homesick, Libella Swing, Mojo radio gang, Charleston Butterfly, Matilda, Catgroove, Love, Shine, The Phantom.
Με την αλάνθαστη μίξη της Jazz και δείγματα από ρυθμική και ηλεκτρονική μουσική, έχει κερδίσει μια θέση στην κορυφή των διεθνών παραγωγών, τη στιγμή που την μπάντα του έχει την δυνατότητα να μετατρέπει κάθε φορά τον ήχο σε ένα δυναμικό live show. Ο όρος ”Electro Swing” έχει καθιερωθεί για αυτό το είδος μουσικής πια και ο Parov Stelar είναι ο δημιουργός της.
O Parov Stelar από το 2004 έχει κυκλοφορήσει οχτώ δίσκους, δεκαοχτώ EP’s, έξι singles ενώ τα τραγούδια του έχουν βρεθεί σε πάνω από εφτακόσιες συλλογές μουσικής (budhha bar, Hotel Costes κ.α) καθώς και σε πολλά τηλεοπτικά διαφημιστικά, ταινίες και σειρές. Μετά το 2005 ο Αυστριακός Marcus Füreder (το πραγματικό του όνομα) ήρθε σε επαφή με ακόμη πέντε μουσικούς (δύο φωνητικά, ένα σαξόφωνο, έναν κρουστά και ένα μπάσο) και καθιέρωσε το όνομα “Parov Stelar Band” με το οποίο και περιοδεύει έκτοτε.

Σταθμοί της περιοδείας:
13 Απριλίου - BOXX, Λεωφ. Γεωρ. Παπανδρέου,   ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τιμή εισιτηρίου 20€ (Τιμή ταμείου 25€)

14 Απριλίου - Πολυχώρος Κεραμοποιείας Τσαλαπάτα ΒΟΛΟΣ
Τιμή εισιτηρίου 20€ (Τιμή ταμείου 25€)

15 Απριλίου - Fuzz  AΘΗΝΑ
Τιμή εισιτηρίου 25€ (Τιμή ταμείου 30€)
Πλέον διαθέσιμα μόνο των 30€ και μόνο από τα φυσικά σημεία πώλησης!

16 Απριλίου - FIX – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τιμή εισιτηρίου 25€ (Τιμή ταμείου 30€)

ΠΟΥ

  • Ελλάδα

ΠΟΣΟ

ΠΟΤΕ

  • 13 - 16 Απριλίου 2011
Πηγή... http://www.opencalendar.gr/portal/resource/contentObject/id/d87a3d50-b916-48f5-96f5-e070e2271f7b