Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ...

Επίσημη άδεια δια νυκτερεύσεως και τσιλιμπουρδίσματος με χαρτί… παρακαλώ, υπογεγραμμένο και από την πεθερά...



http://olatablog.blogspot.com/2011/03/blog-post_2804.html

Παρατάνε τα παιδιά τους στα Χωριά SOS για να έχουν ένα πιάτο φαΐ!...

Απίστευτο… «Πλημμύρισαν» τα χωριά SOS από παιδιά, των οποίων οι νεαροί γονείς αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στις βασικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας και καταφεύγουν σε ιδρύματα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα...
απαραίτητα τουλάχιστον για τα νεαρά μέλη των οικογενειών τους.


Σύμφωνα με στοιχεία τα οποία ανέφερε ο κ. Στέργιος Σιφνιός Διευθυντής Κοινωνικής Εργασίας και Έρευνας των παιδικών χωριών SOS, στο Ράδιο 9, υπάρχει αυξητική τάση των οικογενειών που για οικονομικούς λόγους αφήνουν τα παιδιά τους προκειμένου να έχουν ένα πιάτο φαί, όσο δύσκολο και αν τους είναι να τα αποχωριστούν. Την χρονιά που μας πέρασε περίπου 1000 οικογένειες εκ των οποίων οι 600 από το κέντρο της Αθήνας, απευθύνθηκαν για το λόγο αυτό στα παιδικά χωριά SOS. Το 80% αφορά παιδιά Ελλήνων, δεδομένο που έρχεται να προστεθεί σε όλα τα υπόλοιπα σημάδια που αποδεικνύουν το «χάλι» στο οποίο έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία.
Για να ακούσετε τη συνέντευξη από το Ράδιο 9 πατήστε
εδώ
Ο κ. Σιφνιός επισημαίνει ότι η αύξηση της ανεργίας, τα χαμηλά μεροκάματα, αλλά και η ανύπαρκτη κρατική κοινωνική πολιτική, αναγκάζουν ολοένα και περισσότερους γονείς να αφήσουν τα παιδιά τους σε «ξένα χέρια», ελπίζοντας ότι αργότερα θα καταφέρουν να βρουν τρόπο, για να τους προσφέρουν, έστω τα απολύτως απαραίτητα.
Τελειώνοντας ο Διευθυντής Κοινωνικής Εργασίας και Έρευνας στα παιδικά χωριά SOS, αναφέρει πως εντός ολίγου καιρού, δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν, πρωτίστως γιατί, ο νέος φορολογικός νόμος τα έχει «γονατίσει» φορολογώντας όχι μόνο τις δωρεές αλλά και το ίδιο το παιδικό χωριό, και δευτερευόντως, γιατί εντός ολίγου καιρού δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν λόγο πληρότητας. Το «κερασάκι στην τούρτα» σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Σιφνιός είναι το γεγονός πως το υπουργείο Υγείας γνωρίζει την κατάσταση, αλλά ακόμη το παιδικό χωριό SOS περιμένει.
Όλα αυτά πρέπει να μας κάνουν το λιγότερο να ντρεπόμαστε όχι μόνο σαν Έλληνες αλλά και σαν άνθρωποι, που επιτρέπουμε στο βωμό του μνημονίου την αργή αλλά σταθερή «κατάρρευση» του όποιου κοινωνικού κράτους υπάρχει σε αυτόν τον πολύπαθο τόπο.


http://olatablog.blogspot.com/2011/03/sos.html

Galatasaray vs Fenerbahce & Borussia Monchengladbach vs 1. FC Kaiserslautern live tv

Παρακολουθείστε τα παιχνίδια Galatasaray vs Fenerbahce & Borussia Monchengladbach vs 1. FC Kaiserslautern ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο...

http://kolindrinamaslatia.blogspot.com/p/blog-page_18.html

ή πατώντας το FOOTBALL (SOCCER) στη μπάρα LIVE TV-->

ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ!!!

Δε ξέρω τι υψομετρική διαφορά έχει αυτό το σημείο από τα σπίτια έως κάτω στο δρόμο που πάει στο Αθλητικό κέντρο ΚολιΝδρού πίσω από το Α' Δημοτικό σχολείο,αλλά είναι πρέπει να είναι αρκετή...
Μου θυμίζουν έντονα "ΜΕΤΕΩΡΑ"...


Ανασκαλνώντας:ΕΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ Ο ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ...(Διαβάστε το)

Διαβάστε κυρίες και κύριοι ένα άρθρο του 1962, που και τότε στον Κολινδρό είχαμε παρόμοια γεγονότα με τα τωρινά...
Επίσης ας παραδειγματιστούμε από το τρόπο που αντιμετώπισαν τότε οι συγχωριανοί μας τη κατάσταση, που στο τέλος είχε αίσιο τέλος...
(θα σας το αναρτήσω αύριο)

Ελπίζω να βοηθήσουμε τη κατάσταση με τη σημερινή ανάρτηση του "Ανασκαλνώντας".


ΕΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ Ο ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΝ ΑΝΤΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΣ

Ο λαός του Κολινδρού τελεί εν αναστατώσει πληροφορηθείς την απόφασιν του υπουργείου Παιδείας περί μετατροπής του γυμνασιακού Παραρτήματος Κολινδρού εις αυτοτελές γυμνάσιον αγροτικής κατευθύνσεως.
Από της πρωίας εκρούοντο οι κώδωνες των Εκκλησιών και εις την κεντρικήν πλατείαν, όπου ανηρτήθη τεραστίων διαστάσεων πένθιμος ταινία, συνεκροτήθη ογκώδες συλλαλητήριον, εις το οποίον συμμετέσχον άπαντες οι κάτοικοι διά να εκδηλώσουν την δικαίαν αγανάκτησίν των και να αξιώσουν την μετατροπήν του παραρτήματος εις κλασσικόν γυμνάσιον.
Πλείστα τηλεγραφήματα απεστάλησαν υπό της συγκροτηθείσης επιτροπής αγώνος και του συλλόγου μαθητών προς τον Πρόεδρον της Κυβερνήσεως, υπουργόν Παιδείας, υπουργόν Βορείου Ελλάδος και Νομαρχίαν Πιερίας, διά των οποίων εκφράζονται εντονώταται διαμαρτυρίαι. Ομάδες διαδηλωτών με πλακάτ επιχείρησαν να μεταβούν πεζή εις Κατερίνην, ίνα εκφράσουν τα παράπονα των εις τον Νομάρχην. Οι μαθηταί γυμνασίου και δημοτικών σχολείων απέσχον των μαθημάτων εις ένδειξιν διαμαρτυρίας επ' αόριστον, τα καταστήματα παρέμεινον κλειστά καθ' όλην την διάρκειαν της ημέρας, αι διά λεωφορείων συγκοινωνίαι διεκόπησαν, οι δε κάτοικοι ηρνήθησαν να μεταβούν εις τας εργασίας των.
Αψευδή απόδειξιν της δυσφορίας των κατοίκων αποτελεί το γεγονός της αυθορμήτου παραιτήσεως εκ των καθηκόντων σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου Κολινδρού, εκφράζοντος την αγανάκτησίν του.
Εκ μέρους των μαθητών γυμνασίου ηπειλήθη κάθοδος εις απεργίαν πείνης διαρκείας μέχρι της επιλύσεως του αιτήματος των. Η τοιαύτη ενέργεια του Υπουργείου χαρακτηρίζεται τελείως απαράδεκτος εκ μέρους των υπερήφανων κατοίκων Κολινδρού, οι οποίοι δικαίως ηξίουν να τύχουν ιδιαιτέρας προσοχής εκ μέρους της Κυβερνήσεως, δεδομένου ότι η πλειονότης αυτών είναι φανατικοί οπαδοί της ΕΡΕ. Απόδειξιν τούτου αποτελεί η υπερψήφισις κατά τας τελευταίας εκλογάς του Καραμανλή, λαβόντος το ουχί ευκαταφρόνητον ποσοοτόν των 85% των ψήφων, πράγμα που θεωρείται απίθανον, να συνετελέσθη εις άλλας εκλογικάς περιφερείας της χώρας.
Η Ιδρυσις κλασσικού γυμνασίου εις την πόλιν μας θεωρείται απαραίτητος, καθ'ότι ούτω εξυπηρετούνται καλύτερον και οι μαθηταί των χωρίων Καστανιάς, Ρυακίων, Αλωνίων, Καταχά, Σφενδάμης, Κίτρους και άλλων, πολλά των οποίων αδυνατούν να διαθέσουν τα απαιτούμενα οικονομικά μέσα διά την φοίτησιν των εις Γυμνάσιον άλλης πόλεως.
Σημειωτέον ότι το γυμνάσιον αριθμεί 245 μαθητάς, εκ των οποίων οι 130 κατάγονται εκ Κολινδρού, οι υπόλοιποι δε 115 εκ των ανωτέρω χωρίων.
Εξ άλλου και η ιστορία του Κολινδρού όχι μόνον δικαιολογεί αλλά και απαιτεί την Ιδρυσιν κλασσικού γυμνασίου, διότι ο Κολινδρός προ της εθνικής ανεξαρτησίας ήτο το κυριώτερον «Κεφαλοχώρι» της περιοχής. Υπό της επιτροπής αγώνος εξεδόθη το κάτωθι ψήφισμα:

Ψήφισμα1)
Διαμαρτυρόμεθα εντονώτατα διά την προσγενομένην εις τον τόπον μας κατάφορον αδικίαν, ήτις καταδικάζει ημάς, τα τέκνα μας, και τους απογόνους μας, εις την αμάθειαν και οπισθοδρομικότητα αγνοήσαντες οι αρμόδιοι την μακραίωνα ιστορίαν του Κολινδρού, ήτις γέμει εθνικών ηρωικών αγώνων και θυσίων, αλλά και την εκπαδευτικήν μας παράδοσιν, ήτις κατά τους χρόνους της δουλείας εφώτιζεν εθνικώς και πνευματικώς ολόκληρον την σκλαβωμένην,τότε περιοχήν Πιερίας και Ρουμλουκίου, υπό την πεφωτιομένην καθοδήγησιν των Επισκόπων Κολινδρού, της Δημογεροντίας και των αρμοδίων αρχών του Ελληνικού Προξενείου Θεσσαλονίκης.
2) Αποψασίζομεν την κήρυξιν γενικού πένθους εν Κολινδρώ, το κλείσιμον των καταστημάτων, γραφείων κ.τ.λ. επ' αόριστον και την αποχήν των τέκνων μας εκ των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων επ' αόριστον.
3) Εν περιπτώσει μη επανορθώσεως της προσγενομένης κατάφορου αδικίας, απειλούμεν ομαδικήν κάθοδον ημών εις την έδραν του Νομού, ίνα διάμαρτυρηθώμεν διά ζώσης και προσωπικής παραστάσεως εις τας εκεί αρχάς.
4) Αιτούμεν την επανόρθωσιν της προσγενομένης εις βάρος μας αδικίας και την αναγνώρισιν του Γυμνασίου ως κλασσικού τύπου διά την αρτίαν μόρφωσιν των τέκνων μας, ίνα δύνανται να παρακολουθήσουν ανωτέρας σπουδάς.
δ) Παραιτηθέντος του Δημοτικού Συμβουλίου Κολινδρού, εις ένδειξιν διαμαρτυρίας εκλέγομεν διά βοής την κάτωθι επιτροπήν αγώνος, ήτις και εξουσιοδοτείται διά την αποστολήν και επίδοσιν του παρόντος ψηφίσματος εις την Κυβέρνησιν, τους βουλευτάς, τους αρχηγούς κομμάτων και τον Τύπον.
11 Επιτροπή: Πάτροκλος Μουχταρόπουλος, Ανέστης Μανώλας, Αχιλλεύς Σιούμης, Σωτήριος Κομπατσιάρης, Ξενοφών Κοιλιάς, Ευριπίδης Βικόπουλος, Δημήτριος Γαλατσόπουλος, Κυριάκος Κυριακού, Αντώνιος Χαραντώνης, Αντώνιος Μουχταρόπουλος, Βασίλειος Παπαοικονόμου, Νικόλαος Λιναράς, Μερκούριος Παπαθεοδώρου, Αντώνιος Αδαμαντίδης, Λέανδρος Δούλιας, Βασίλειος Ματσούκας, Αντώνιος Κομπατσιάρης, Κων/νος Μπιλιαδέρης και Κίμων Κομψελίδης.

«Ελληνικός Βορράς - Μακεδονία» 29/2/62


ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ
ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Μεγάλα Σχέδια Βελτίωσης: Νέα καταληκτική ημερομηνία στα τέλη Μαΐου και σύνδεσή τους με το Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Μέχρι τα τέλη Μαΐου θα έχουν την δυνατότητα οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να καταθέσουν τους φακέλους τους για τα Μεγάλα Σχέδια Βελτίωσης.

Αυτό δηλώνει στον ΑγροΤύπο, ο Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων, κ. Βαγγέλης Διβάρης, όπως επίσης και ότι «οι βασικές αρχές της προκήρυξης του προγράμματος αυτού είναι η διασφάλιση των κονδυλίων με τρόπο που να στοχεύουν στην εδραίωση της αγροτικής επιχειρηματικότητας αλλά και η διασύνδεση των Σχεδίων Βελτίωσης με το Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας προκειμένου οι αγρότες να μπορούν εύκολα και γρήγορα να αντλήσουν κεφάλαια με χαμηλό επιτόκιο για την επένδυσή τους». Οι στόχοι της προκήρυξης των Σχεδίων Βελτίωσης είναι, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, οι συνδυαστικές οικονομικές δραστηριότητες, η ενίσχυση τυποποίησης, η έμφαση σε προϊόντα που χρήζουν μεταποίησης αλλά και η σύνδεση με το «καλάθι της Περιφέρειας».

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι καινοτομίες των Σχεδίων Βελτίωσης που αφορούν:
1. Προκαταβολή στον επενδυτή μέχρι ποσοστού 50% της συνολικής ενίσχυσης του έργου. Η προκαταβολή για πρώτη φορά καταβάλλεται με την οριστική ένταξη του έργου. Προκειμένου να υπάρξει διασφάλιση για την υλοποίηση της επένδυσης η ανωτέρω προκαταβολή θα δίνεται μόνο με την κατάθεση από τον επενδυτή αγρότη/ κτηνοτρόφο εγγυητικής επιστολής ίσης με το 110% της συνολικής επιδότησης.

2. Για τη διευκόλυνση υλοποίησης των αγροτικών επενδύσεων το υπουργείο προχωρά άμεσα στην υλοποίηση της εξαγγελίας για την Ίδρυση και λειτουργία του Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας. Τα αρχικά κεφάλαια που θα διαθέσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ, με μεγάλη πιθανότητα να αγγίξουν και τα 150 εκατ. ευρώ. Εξάλλου σημαντικό ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και οι εμπορικές τράπεζες γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία ότι τα προς διάθεση κεφάλαια θα αυξηθούν κατά πολύ. Με την εγγύηση του Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της χώρας θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε δανειοδότηση και μάλιστα με πολύ χαμηλά επιτόκια που δεν αποκλείεται να είναι μειωμένα μέχρι και στο 1/3 των ισχυόντων στην τραπεζική αγορά.

3. Δυνατότητα υποβολής Σχεδίων Βελτίωσης θα έχουν και οι παλαιοί αγρότες που όμως είναι ουσιαστικά νέοι αφού εντάχθηκαν στην αγροτική δραστηριότητα το 2006 και από τότε δεν τους δόθηκε καμία δυνατότητα να ενταχθούν σε σχετικό πρόγραμμα.

4. Στην τρέχουσα προκήρυξη εντάσσονται για πρώτη φορά:
α) επενδύσεις σε θερμοκήπια προϋπολογισμού μέχρι 500 χιλ.ευρώ
β) ελιά κλασικής φύτευσης
γ)νέες ποικιλίες ροδακινιάς

5. Για σχέδια μέχρι 50χιλ ευρω, ο υποψήφιος επενδυτής , αν θέλει, μπορεί να υποβάλλει το αίτημα του χωρίς τη βοήθεια μελετητή.

6. Βελτίωση βαθμολογίας

α. Η αύξηση των πιστώσεων συνοδεύεται από βελτιώσεις στη βαθμολογία με σημαντική μείωση της βάσης των 40 μορίων για τους νέους γεωργούς ( 20 μόρια – φυτική παραγωγή ,25 μόρια – ζωική παραγωγή)
β. λοιποί γεωργοί (25 μόρια – φυτική παραγωγή 30 μόρια – ζωική παραγωγή)
γ. κατάργηση της βάσης για τις περιφέρειες νησιωτικής Ελλάδας (Βόρ. Αιγαίο-Νότιο Αιγαίο-Ιόνια)
δ. κατάργηση της επιμέρους βάσης των 15 μορίων
ε. βελτιώσεις κριτηρίων βαθμολόγησης (πχ πρόβλεψη βαθμολογίας για νέους γεωργούς του 2006, αύξηση πριμοδότησης «πρώην και «νυν» καπνοπαραγωγών, πυρόπληκτες περιοχές).

Χρήστος Διαμαντόπουλος
xdiam@agrotypos.gr

http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&id=63371

Πώς θα υποβάλλετε δήλωση ΟΣΔΕ και ΕΛΓΑ για το 2011

Τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις ΟΣΔΕ και τη δήλωση καλλιέργειας του ΕΛΓΑ περιγράφει το δελτίο τύπου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Με την εγκατάσταση ενός νέου και μόνιμου συστήματος για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ, το οποίο απαλλάσσει τους δικαιούχους από το κόστος ενεργοποίησης δικαιωμάτων, η υποβολή από κάθε δικαιούχο της ενιαίας αίτησης συνίσταται από τα εξής:

- Την Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων του
- τη Δήλωση Καλλιέργειας και εκτροφής Ζώων του ΕΛΓΑ για την ασφάλιση της παραγωγής του
- Την Αίτηση Εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων.


Τρόπος υποβολής

Ο τρόπος υποβολής μπορεί να γίνει με :

- Την ηλεκτρονική υποβολή Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2011 (ΑΕΕ 2011) μέσω του διαδικτύου (www.opekepe.gr) για όσους παραγωγούς δεν έχουν καμία μεταβολή στην Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης σε σχέση με το 2010, λειτουργεί από 24 Ιανουαρίου 2011.

- Την τηλεφωνική υποβολή Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2011 μέσω του αριθμού 1540 για όσους παραγωγούς δεν έχουν μεταβολές σε σχέση με το 2010, που λειτουργεί από 18 Φεβρουαρίου 2011.

- Την ηλεκτρονική υποβολή Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2011 (ΑΕΕ 2011) μέσω του διαδικτύου (www.opekepe.gr) για όσους παραγωγούς έχουν μόνο αλφαριθμητικές μεταβολές σε σχέση με το 2010, που θα λειτουργήσει τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

- Την αποστολή προεκτυπωμένων αιτήσεων των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2011 (ΑΕΕ 2011), μέσω των ΕΛΤΑ σε δικαιούχους χωρίς ή με αλφαριθμητικές μεταβολές.

- Την υποβολή Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης μέσω των πυλών εισαγωγής του αναδόχου στον οποίο θα ανατεθεί το έργο με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διεθνούς διαγωνισμού που προκηρύχτηκε το 2010 και ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Επισημαίνεται ότι ο παραγωγός δεν έχει κανένα κόστος με όποιο από τους παραπάνω τρόπους επιλέξει. Και επιπλέον καθιερώνουμε μια νέα διαδικασία που τον διευκολύνει σημαντικά. Για πρώτη φορά από την επόμενη εβδομάδα θα ταχυδρομηθούν σε δικαιούχους, που είτε δεν έχουν μεταβολές ή έχουν μόνο αλφαριθμητικές μεταβολές, οι Αιτήσεις της Ενιαίας Ενίσχυσης και η Δήλωση Καλλιέργειας του ΕΛΓΑ. Ο παραλήπτης εφόσον δεν έχει άλλη μεταβολή θα μπορεί να υπογράψει την αίτηση και τη δήλωση και να επιστρέψει ταχυδρομικά τον απαντητικό φάκελο στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης με την ευκαιρία αυτή έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Συνεπείς με τις δεσμεύσεις μας επιλύουμε ένα ακόμη μακροχρόνιο πρόβλημα, την υποβολή της ενιαίας αίτησης ΟΣΔΕ για πρώτη φορά ολοκληρωμένα και εντελώς δωρεάν για όλους τους αγρότες. Κινηθήκαμε έγκαιρα και αποτελεσματικά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας μέσω ανοιχτού διαγωνισμού, χωρίς κόστος, εμπόδια και δυσκολίες μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες. Στόχος είναι η έγκαιρη και διαφανής καταβολή κάθε είδους ενίσχυσης ή αποζημίωσης, η απαλλαγή των δικαιούχων και των υπηρεσιών από σπατάλη παραγωγικού χρόνου, ενώ ταυτόχρονα κλείνουμε κάθε πρόβλημα που αφορά τη σχέση της πολιτείας με τους αγρότες μας καθώς και τη σχέση των ελληνικών αρχών με τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το αργότερο στις αρχές του καλοκαιριού το σύστημα θα έχει απολύτως ολοκληρωθεί και η απλοποίηση των διαδικασιών θα έχει επιτευχθεί στο μέγιστο βαθμό».


http://www.agronews.gr/content/view/65401/39/lang,el/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.ΜΑΚΡΙΔΗ:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΕΞΟΧΗΣ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκηση, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές του ΕΡΜΗ ΕΞΟΧΗΣ για τη δίκαια κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.
Ως ένας άνθρωπος που βρέθηκε πολύ κοντά στην ομάδα και τους ανθρώπους της, στον τόπο μου, αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια για τη διάκριση αυτή.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ και τις δύο ομάδες για τον όμορφο αγώνα που κάνανε και το ομαδικό πνεύμα επιδείξανε.

Το Πιερικό ποδόσφαιρο για ακόμη μια φορά έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και σε τροχιά ανόδου. Σίγουρα το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό.


Με εκτίμηση,

Νίκος Μακρίδης
Περιφερειακός σύμβουλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.ΜΑΚΡΙΔΗ:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΟΥΡΤΗ

Θερμά συγχαρητήρια στον Κλεομένη Κούρτη για την επάξια προαγωγή του από το βαθμό του Συνταγματάρχη σε Ταξίαρχο.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στο ευθυνοφόρο έργο του προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.


Με εκτίμηση,
Νίκος Μακρίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος

Πράσινο φως για στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη


Αντίστροφα μετρά η Δύση για πιθανή στρατιωτική επέμβαση κατά του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι.

Η προφανής νίκη του Λίβυου ηγέτη κατά της κίνησης των αντιστασιακών να τον ρίξουν από την εξουσία έπειτα από 42 χρόνια, αλλά και των πιθανολογούμενων εγκλημάτων του καθεστώτος εις βάρος του λαού της Λιβύης έχει προκαλέσει την αντίδραση της Δύσης «που οπλίζει» έτοιμη να βάλει κατά του Καντάφι.

Η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών να θέσει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Λιβύη θεωρείται το πρώτο βήμα για την ολοκλήρωση της στρατιωτικής επέμβασης. Η απόφαση αυτή κάνει το Παρίσι και το Λονδίνο να ζητούν μετά επιτάσεως τη στρατιωτική επέμβαση.

Ήδη, στο Παρίσι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Φρανσουά Μπαρουέν δήλωσε ότι θα διεξαχθούν «σύντομα, εντός των επομένων ωρών» και στη βάση «της απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών» στρατιωτικά πλήγματα κατά της Λιβύης, στα οποία θα συμμετάσχουν και οι γαλλικές δυνάμεις.

Φήμες για «απόδραση» του Καντάφι

Η Interpol, με «πορτοκαλί» σήμα της προς την Κυπριακή Αστυνομία, την καλεί να βρίσκεται σε εγρήγορση και να την ενημερώσει, σε περίπτωση κατά την οποία ο Καντάφι και μέλη της οικογένειάς του ή στενοί συνεργάτες του επιχειρήσουν να ταξιδεύσουν μέσω Κύπρου ή να μεταφέρουν περιουσιακά τους στοιχεία.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, με το σήμα της, που απεστάλη στις αστυνομικές δυνάμεις όλων των κρατών που μετέχουν στην Interpol, γίνεται ειδική αναφορά σε 16 άτομα της οικογένειας ή του περιβάλλοντος Καντάφι.

Ο κ. Κατσουνωτός ανέφερε, επίσης, ότι η ενέργεια της Interpol εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής του ψηφίσματος που ενέκρινε το Συμβούλιο Ασφαλείας, όταν άρχισε η κρίση στη Λιβύη.

Το σχέδιο επίθεσης

Σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό BBC, δεν είναι σαφές επί του παρόντος και μετά την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, που εμφανίζεται να δίνει νομική ισχύ στις επιθέσεις κατά των επίγειων δυνάμεων του συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι, ποια θα είναι η μορφή της διεθνούς επέμβασης αλλά και πότε θα διεξαχθεί.

Αυτοί που φαίνεται ότι πρωτοστατούν στη στρατιωτική επίθεση κατά του Καντάφι είναι οι Γάλλοι, οι οποίοι επιμένουν ότι η «δράση» θα μπορούσε να ξεκινήσει σύντομα. Χαρακτηριστικά, όπως δήλωσε στο Παρίσι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Φρανσουά Μπαρουέν, τα στρατιωτικά πλήγματα κατά της Λιβύης θα διεξαχθούν «σύντομα εντός των επομένων ωρών.

Οι Γάλλοι κινούνται σε αυτή τη γραμμή, καθώς είναι σαφές ότι πιθανή πτώση του καθεστώτος θα ανοίξει «νέες δουλειές» στα πλούσια πετρελαϊκά κοιτάσματα της Λιβύης και οι Γάλλοι του Σαρκοζί θέλουν να έχουν λόγο στο νέο μοίρασμα της πίτας.

Από την πλευρά της, η Μεγάλη Βρετανία φαίνεται να συντάσσεται με τη γαλλική γραμμή υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης κατά του Καντάφι, αλλά, επί του παρόντος, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ξεκαθαρίζουν με σαφήνεια τη θέση τους.

«Απειλείται η ενότητα της Δύσης»

Μετά την ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η..Ε, ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Μπαράκ Ομπάμα, κάλεσε τη γαλλική και τη βρετανική πλευρά να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις, λέγοντας όμως ότι η Λιβύη οφείλει να συμμορφωθεί αμέσως με το ψήφισμα.

Το ψήφισμα είναι ευρύτατο, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να αναληφθεί μεγάλης κλίμακας στρατιωτική δράση. Εντούτοις, πολλές από κρίσιμες τελικές λεπτομέρειες πρέπει ακόμη να επιλυθούν μεταξύ των εθνών που συνεισφέρουν στην αποστολή, ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της επίθεσης.

Ήδη υπάρχει «ρήγμα», καθώς θεωρείται πολύ πιθανό οι Ηνωμένες Πολιτείες να μη συμμετάσχουν στο πρώτο στάδιο της επίθεσης. Σε αυτό το σκηνικό, οι Βρετανοί και οι Γάλλοι, μαζί με κάποιες αραβικές χώρες, αναμένεται να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο. Υπέρ της επίθεσης και προφανώς με συμμετοχή είναι η Νορβηγία και η Πολωνία.

Σε αυτό το πλαίσιο, τόσο το Παρίσι όσο και το Λονδίνο αλλά και η Βηρυτός προτείνουν να ενεργοποιηθεί το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του 1973, με την υποστήριξη των Η.Π.Α..

Ενδιαφέρουσα είναι η έως τώρα στάση των Ρώσων και των Κινέζων, οι οποίοι συχνά πυκνά αντιτίθενται στη χρήση βίας εις βάρος μιας κυρίαρχης χώρας.

Αυτή τη φορά δεν άσκησαν veto, απλώς απείχαν της ψηφοφορίας.


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=277523&cid=5

Η καταστροφή από το σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία σε αριθμούς


Ακολουθούν τα βασικά στοιχεία του απολογισμού μετά από το σεισμό και το τσουνάμι που έπληξαν την 11η Μαρτίου την Ιαπωνία, καθώς και από το ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα.

Ο επίσημος προσωρινός απολογισμός της αστυνομίας κάνει λόγο για 6.539 νεκρούς, 10.354 αγνοούμενους. Διάφοροι αξιωματούχοι υπολογίζουν τον αριθμό των νεκρών σε περισσότερους από 10.000.

Ο σεισμός αυτός έχει προκαλέσει πολύ περισσότερους νεκρούς από το σεισμό του Κόμπε το 1995, που στοίχισε την ζωή 6.434 ανθρώπων.

Το 1923 ο μεγάλος σεισμός των 7,9 βαθμών που σημειώθηκε στο Κάντο είχε 142.807 νεκρούς και αγνοούμενους στο Τόκιο και στα περίχωρα.

-Οι ιαπωνικές αρχές αύξησαν σήμερα τη διαβάθμιση της σοβαρότητας του πυρηνικού δυστυχήματος στο εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταΐτσι-1 σε πέντε από τέσσερα.

- Περίπου 550.000 άτομα έχουν αναγκαστεί να απομακρυνθούν από τον τόπο κατοικίας τους, είτε επειδή έχασαν το σπίτι τους από το τσουνάμι, είτε επειδή κατοικούν σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων από τον πυρηνικό σταθμό. Λειτουργούν περίπου 2.700 προσωρινά καταλύματα.

- Περίπου 1,6 εκατ. σπίτια δεν έχουν πόσιμο νερό και 600.σε ηλεκτρικό, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας.

- 80.422 κτίρια έχουν υποστεί ζημιές, τα 4.798 εκ των οποίων έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

- Περίπου 80.000 στρατιώτες, αστυνομικοί και μέλη σωστικών συνεργείων έχουν κινητοποιηθεί από το κράτος. Η κυβέρνηση έχει ζητήσει ακόμη την βοήθεια των εφέδρων.

-- 112 χώρες και περιοχές έχουν προσφέρει την βοήθειά τους, καθώς και 23 διεθνείς οργανισμοί, σύμφωνα με το ιαπωνικό υπουργείο Εξωτερικών. Το ύψος της χρηματικής ενίσχυσης δεν έχει γίνει γνωστό.

- Ο σεισμός αναμένεται να έχει "σημαντικό" αντίκτυπο στην ιαπωνική οικονομία, σύμφωνα με εκπρόσωπο της κυβέρνησης. Η τράπεζα της Σιγκαπούρης DBS εκτιμά τη ζημιά σε 100 δις δολάρια, δηλαδή το 2% του ΑΕΠ.

- Το Χρηματιστήριο του Τόκιο έκλεισε σήμερα με άνοδο της τάξεως του 2,27%, αφού τη Δευτέρα έκλεισε με μεγάλη πτώση 6,18% και την Τρίτη με πτώση 10,55%.

- Αρκετές εταιρείες αναγκάστηκαν να αναστείλουν την λειτουργία τους. Η Toyota ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι θα ξεκινήσει ξανά την παραγωγή ανταλλακτικών αλλά ότι τα εργοστάσια συναρμολόγησης θα παραμείνουν κλειστά για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα.


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=277735&cid=5

Του ξέρτι ότ' (νούμιρο53):

Στις 16/11/1966 άρχισε να λειτουργεί στον Κολινδρό ιδιωτικό νηπιαγωγείο με πρωτοβουλία γονέων,οι οποίοι ανέλαβαν τη μισθοδοσία της προσληφθείσας νηπιαγωγού,το ενοίκιο του κτιρίου και τα υπόλοιπα λειτουργικά έξοδα?
Επίσης να αναφέρω για την ιστορία ότι η διεύθυνση και η διδασκαλία ανατέθηκαν στη κυρία Αγγελική Μποσμαλή...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δίου-Ολύμπου


Έχοντας στην ημερήσια διάταξη 31 θέματα, συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 21/3 το δημοτικό συμβούλιο Δίου-Ολύμπου, στις 7.00 το βράδυ.

Το πρώτο θέμα συζήτησης θα αφορά στην κατάρτιση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Δίου – Ολύμπου έτους 2011.

Στη συνέχεια, θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με χορηγήσεις παρατάσεων προθεσμιών για διάφορα έργα.

Ακολούθως θα συζητηθεί η έγκριση ή μη του 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Αποπεράτωση συνεδριακού κέντρου», η έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Συμπληρωματικές εργασίες στην κεντρική πλατεία και στους παράπλευρους δρόμους στο Δ.Δ. Αγ. Σπυρίδωνα», καθώς επίσης και η έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. στη θέση Νεροφαγιά Δ.Δ. Ν. Εφέσου».

Κι αμέσως μετά θα συζητηθούν τα εξής θέματα: Λήψη απόφασης για διάλυση της σύμβασης του έργου «Παρεμβάσεις ανάδειξης στον οικισμό της Π. Λεπτοκαρυάς». Λήψη απόφασης για διάλυση της σύμβασης του έργου «Ανάπλαση στα Ο.Τ. 55 και Ο.Τ. 60 στο Δ.Δ. Ν. Πόρων».

Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Πύδνας - Κολινδρού για την υποβολή προτάσεων ένταξης στο ΕΣΠΑ των έργων «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Αιγινίου» και «Αποχέτευση Μακρυγιάλου».

Θα ληφθούν αποφάσεις για αποζημιώσεις οφειλών ιδιοκτησιών και για

καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης προσκυρούμενου τμήματος στο σχέδιο πόλης Λεπτοκαρυάς.

Θα ληφθούν επίσης αποφάσεις για υποβολή πρότασης για ένταξη στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Leader του έργου «Κατασκευή λιμνοδεξαμενής αντιπυρικής προστασίας στη θέση «Σφαγεία» Λιτοχώρου», για παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας για τον καθαρισμό των ακτών, για επιβολή τελών φωτισμού – καθαριότητας για το έτος 2011, για επιβολή τελών ύδρευσης – αποχέτευσης κ.λπ. για το έτος 2011, για επιβολή τελών άρδευσης για το έτος 2011, για καθορισμό τελών χρήσης πεζοδρομίων, οδών, πλατειών και κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2011, για επιβολή τέλους ακίνητης περιουσίας, για επιβολή τέλους διαφήμισης αλλά και για επιβολή τέλους βοσκής.

Τα επόμενα θέματα αφορούν εγκρίσεις εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων καθώς και έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου (γραφείου) 22,23 τ.μ. στην οδό Κομνηνών 20 στη Θεσ/νίκη.

Ένα ακόμη θέμα συζήτησης, μεταξύ άλλων, θα είναι και η λήψη απόφασης για έγκριση πρόσληψης

Τέλος, θα ληφθεί και απόφαση για υποβολή πρότασης για ένταξη στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Leader του έργου «Ανάδειξη αξιοθέατων και μνημείων Δ.Δ. του Δήμου μέσω της χαρτογραφικής απεικόνισής τους, της προβολής τους σε πινακίδες έκθεσης και της αναπαραγωγής τους σε ενημερωτικό πληροφοριακό υλικό».

εποχιακού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Αποκατάσταση ζημιών στο ρέμα «Ντριμίτσα» Βροντούς




Ξεκίνησαν και συνεχίζονται εργασίες διευθέτησης του ρέματος «Ντριμίτσα», λόγω καταστροφών που προκλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που είχαν σημειωθεί στην περιοχή.

Οι εργασίες γίνονται με μηχάνημα της περιφερειακής ενότητας Πιερίας ύστερα από έγγραφο που απέστειλε ο δήμος Δίου-Ολύμπου. Στην έναρξη των εργασιών στο ρέμα, βρέθηκαν ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, ο αντιδήμαρχος Πέτρος Κιάφας, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Τσιμήτρης, ο ειδικός συνεργάτης της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, κ. Παναγιώτης Τερζόπουλος, καθώς επίσης και ο υπεύθυνος των μηχανημάτων της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, κ. Ανέστης Δημητριάδης.

Ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ειδικός συνεργάτης της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, κ. Παναγιώτης Τερζόπουλος δήλωσε: «Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα του δήμου Δίου-Ολύμπου, για την άμεση αποκατάσταση της κοίτης του ρέματος «Ντριμίτσα».

Τα προβλήματα που βλέπουμε, είναι, απ’ ό,τι διαπιστώσαμε μαζί με τους ειδήμονες, προβλήματα που προέρχονται από το παρελθόν. Αυτή τη στιγμή όμως είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε με τις δυνάμεις που υπάρχουν στη δική μας αρμοδιότητα, έτσι ώστε να λυθούν άμεσα κάποια προβλήματα, χωρίς να ξεχνάμε ότι η διευθέτηση του ρέματος και η αποκατάσταση η οριστική χρειάζεται μια πολύ πιο εμπεριστατωμένη μελέτη.

Υπάρχει ήδη μια μελέτη οριοθέτησης η οποία έχει υποβληθεί στην αντιπεριφέρεια. Και το επόμενο διάστημα θα ασχοληθούμε με αυτό το θέμα προκειμένου να βρεθεί μια οριστική και μόνιμη λύση σ’ ένα πρόβλημα το οποίο υπάρχει από το παρελθόν».

Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ

Ο περιφερειακός σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρης Τσιμήτρης, στις δικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο πρόβλημα που προκλήθηκε από πλημμυρικά φαινόμενα, τονίζοντας όμως ότι θα χρειαστεί να βρεθεί και αποδέκτης του ρέματος: «Αυτό εδώ το πρόβλημα υπήρχε από παλιά, φέτος όμως είναι πιο έντονο, διότι έγιναν κάποια λάθη από ορισμένα μηχανήματα που δούλεψαν εδώ μέσα.

Θα πρέπει, όταν δουλεύουν τα μηχανήματα, να δουλεύουν πολύ προσεκτικά, να μην ξεριζώνουν τα πλατάνια, ούτως ώστε το νερό να έρχεται ομαλά προς τα κάτω.

Ως προς τις σωλήνες που βλέπουμε, που έχουν βγει στην επιφάνεια μετά τις πλημμύρες, είναι σωλήνες που πάνε από εδώ από την πομόνα προς το διυλιστήριο της Βροντούς. Αυτές οι σωλήνες πρέπει να καλυφθούν ξανά.

Τότε όταν εγκαταστάθηκαν οι σωλήνες, έγινε το λάθος και δεν φτιάχτηκε ένα τοιχίο για να τις συγκρατεί. Είναι θέμα μηχανικού και είναι θέμα εκείνου που είχε αναλάβει να κάνει αυτό το έργο.

Πιο πάνω υπάρχουν κι άλλοι σωλήνες που αρδεύουν πάνω από τις δεξαμενές της Βροντούς, από το διυλιστήριο, και πάει στα υπόλοιπα χωριά, δηλαδή στην Καρίτσα, Δίον και αλλού. Αυτά έχουν πάθει ζημιές και πρέπει να διορθωθούν σιγά – σιγά.

Επίσης, πρέπει να δούμε και κάτι άλλο. Πρέπει να δούμε και πού θα πηγαίνει όλο αυτό το νερό που έρχεται από πάνω, από τον Όλυμπο, αλλά δεν έχει αποδέκτη. Γι αυτό γίνονται ζημιές στα χωράφια.

Τέλος, ως προς τα μηχανήματα που κάνουν τις εργασίες, δίνουν το «παρών» από την αρχή. Η αντιπεριφέρεια είναι παρούσα και ο δήμος Δίου-Ολύμπου, που έστειλε το έγγραφο στην αντιπεριφέρεια, δίνει κι εκείνος το δικό του «παρών», ώστε να λυθούν αυτά τα προβλήματα».

Ο κ. ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ

Ο αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Πέτρος Κιάφας, αναφερόμενος στις εργασίες αποκατάστασης, δήλωσε: «Βρισκόμαστε εδώ στο ρέμα της Ντιμίτσας για να κάνουμε μια αποκατάσταση ζημιών που είχαν προκληθεί από τις φετινές πλημμύρες.

Όπως πολύ ορθά επισήμανε και ο συνάδελφος, ο Δημήτρης Τσιμήτρης, λόγω κάποιων λάθος χειρισμών που έγιναν μέσα εδώ στο ρέμα, προκλήθηκαν κάποια προβλήματα.

Ήταν όμως άμεση η παρέμβαση της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνεργασία που έχουμε σε συνεργασία πάντοτε με τον αρμόδιο τεχνικών έργων και μηχανημάτων. Ξεκινήσαμε να κάνουμε πρώτα κάποιες βλάβες στα αρδευτικά και από εκεί και πέρα να κάνουμε τη διευθέτηση του ρέματος, ώστε, αν μη γένοιτο, έχουμε ξανά έντονες βροχοπτώσεις, να αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ζημιές, να έχουμε ει δυνατόν τις λιγότερες ζημιές».

Ο κ. ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Τέλος, ο υπεύθυνος των μηχανημάτων της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, κ. Ανέστης Δημητριάδης, μιλώντας για τις εργασίες διευθέτησης του ρέματος, που γίνονται, υποστήριξε ότι θα πρέπει, εκτός των άλλων, να γίνουν έργα διευθέτησης της κοίτης.

«Είμαστε εδώ και κάνουμε αποκατάσταση της κοίτης για τις ζημιές που έχουν γίνει. Φυσικά, προβλήματα έχουν και οι κάτοικοι της περιοχής, επειδή διέρχονται από το σημείο αυτό και κάποια αρδευτικά και σωλήνες.

Ξεκινούμε πρώτα από αυτά, κάνουμε τις αποκαταστάσεις στις σωλήνες και στην πορεία θα κάνουμε όλη την κοίτη. Οι εργασίες αυτές που αφορούν ομαλοποίηση της κοίτης πρέπει να γίνουν, επειδή το προηγούμενο διάστημα, όπως θα θυμάστε, είχαμε βροχοπτώσεις ισχυρές, προκλήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα και καταστροφές.

θέμα προκειμένου να βρεθεί μια οριστική και μόνιμη λύση σ’ ένα πρόβλημα το οποίο υπάρχει από το παρελθόν».

Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ

Ο περιφερειακός σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρης Τσιμήτρης, στις δικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο πρόβλημα που προκλήθηκε από πλημμυρικά φαινόμενα, τονίζοντας όμως ότι θα χρειαστεί να βρεθεί και αποδέκτης του ρέματος: «Αυτό εδώ το πρόβλημα υπήρχε από παλιά, φέτος όμως είναι πιο έντονο, διότι έγιναν κάποια λάθη από ορισμένα μηχανήματα που δούλεψαν εδώ μέσα.

Θα πρέπει, όταν δουλεύουν τα μηχανήματα, να δουλεύουν πολύ προσεκτικά, να μην ξεριζώνουν τα πλατάνια, ούτως ώστε το νερό να έρχεται ομαλά προς τα κάτω.

Ως προς τις σωλήνες που βλέπουμε, που έχουν βγει στην επιφάνεια μετά τις πλημμύρες, είναι σωλήνες που πάνε από εδώ από την πομόνα προς το διυλιστήριο της Βροντούς. Αυτές οι σωλήνες πρέπει να καλυφθούν ξανά.

Τότε όταν εγκαταστάθηκαν οι σωλήνες, έγινε το λάθος και δεν φτιάχτηκε ένα τοιχίο για να τις συγκρατεί. Είναι θέμα μηχανικού και είναι θέμα εκείνου που είχε αναλάβει να κάνει αυτό το έργο.

Πιο πάνω υπάρχουν κι άλλοι σωλήνες που αρδεύουν πάνω από τις δεξαμενές της Βροντούς, από το διυλιστήριο, και πάει στα υπόλοιπα χωριά, δηλαδή στην Καρίτσα, Δίον και αλλού. Αυτά έχουν πάθει ζημιές και πρέπει να διορθωθούν σιγά – σιγά.

Επίσης, πρέπει να δούμε και κάτι άλλο. Πρέπει να δούμε και πού θα πηγαίνει όλο αυτό το νερό που έρχεται από πάνω, από τον Όλυμπο, αλλά δεν έχει αποδέκτη. Γι αυτό γίνονται ζημιές στα χωράφια.

Τέλος, ως προς τα μηχανήματα που κάνουν τις εργασίες, δίνουν το «παρών» από την αρχή. Η αντιπεριφέρεια είναι παρούσα και ο δήμος Δίου-Ολύμπου, που έστειλε το έγγραφο στην αντιπεριφέρεια, δίνει κι εκείνος το δικό του «παρών», ώστε να λυθούν αυτά τα προβλήματα».

Ο κ. ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ

Ο αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Πέτρος Κιάφας, αναφερόμενος στις εργασίες αποκατάστασης, δήλωσε: «Βρισκόμαστε εδώ στο ρέμα της Ντιμίτσας για να κάνουμε μια αποκατάσταση ζημιών που είχαν προκληθεί από τις φετινές πλημμύρες.

Όπως πολύ ορθά επισήμανε και ο συνάδελφος, ο Δημήτρης Τσιμήτρης, λόγω κάποιων λάθος χειρισμών που έγιναν μέσα εδώ στο ρέμα, προκλήθηκαν κάποια προβλήματα.

Ήταν όμως άμεση η παρέμβαση της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνεργασία που έχουμε σε συνεργασία πάντοτε με τον αρμόδιο τεχνικών έργων και μηχανημάτων. Ξεκινήσαμε να κάνουμε πρώτα κάποιες βλάβες στα αρδευτικά και από εκεί και πέρα να κάνουμε τη διευθέτηση του ρέματος, ώστε, αν μη γένοιτο, έχουμε ξανά έντονες βροχοπτώσεις, να αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ζημιές, να έχουμε ει δυνατόν τις λιγότερες ζημιές».

Ο κ. ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Τέλος, ο υπεύθυνος των μηχανημάτων της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, κ. Ανέστης Δημητριάδης, μιλώντας για τις εργασίες διευθέτησης του ρέματος, που γίνονται, υποστήριξε ότι θα πρέπει, εκτός των άλλων, να γίνουν έργα διευθέτησης της κοίτης.

«Είμαστε εδώ και κάνουμε αποκατάσταση της κοίτης για τις ζημιές που έχουν γίνει. Φυσικά, προβλήματα έχουν και οι κάτοικοι της περιοχής, επειδή διέρχονται από το σημείο αυτό και κάποια αρδευτικά και σωλήνες.

Ξεκινούμε πρώτα από αυτά, κάνουμε τις αποκαταστάσεις στις σωλήνες και στην πορεία θα κάνουμε όλη την κοίτη. Οι εργασίες αυτές που αφορούν ομαλοποίηση της κοίτης πρέπει να γίνουν, επειδή το προηγούμενο διάστημα, όπως θα θυμάστε, είχαμε βροχοπτώσεις ισχυρές, προκλήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα και καταστροφές.

θέμα προκειμένου να βρεθεί μια οριστική και μόνιμη λύση σ’ ένα πρόβλημα το οποίο υπάρχει από το παρελθόν».

Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ

Ο περιφερειακός σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρης Τσιμήτρης, στις δικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο πρόβλημα που προκλήθηκε από πλημμυρικά φαινόμενα, τονίζοντας όμως ότι θα χρειαστεί να βρεθεί και αποδέκτης του ρέματος: «Αυτό εδώ το πρόβλημα υπήρχε από παλιά, φέτος όμως είναι πιο έντονο, διότι έγιναν κάποια λάθη από ορισμένα μηχανήματα που δούλεψαν εδώ μέσα.

Θα πρέπει, όταν δουλεύουν τα μηχανήματα, να δουλεύουν πολύ προσεκτικά, να μην ξεριζώνουν τα πλατάνια, ούτως ώστε το νερό να έρχεται ομαλά προς τα κάτω.

Ως προς τις σωλήνες που βλέπουμε, που έχουν βγει στην επιφάνεια μετά τις πλημμύρες, είναι σωλήνες που πάνε από εδώ από την πομόνα προς το διυλιστήριο της Βροντούς. Αυτές οι σωλήνες πρέπει να καλυφθούν ξανά.

Τότε όταν εγκαταστάθηκαν οι σωλήνες, έγινε το λάθος και δεν φτιάχτηκε ένα τοιχίο για να τις συγκρατεί. Είναι θέμα μηχανικού και είναι θέμα εκείνου που είχε αναλάβει να κάνει αυτό το έργο.

Πιο πάνω υπάρχουν κι άλλοι σωλήνες που αρδεύουν πάνω από τις δεξαμενές της Βροντούς, από το διυλιστήριο, και πάει στα υπόλοιπα χωριά, δηλαδή στην Καρίτσα, Δίον και αλλού. Αυτά έχουν πάθει ζημιές και πρέπει να διορθωθούν σιγά – σιγά.

Επίσης, πρέπει να δούμε και κάτι άλλο. Πρέπει να δούμε και πού θα πηγαίνει όλο αυτό το νερό που έρχεται από πάνω, από τον Όλυμπο, αλλά δεν έχει αποδέκτη. Γι αυτό γίνονται ζημιές στα χωράφια.

Τέλος, ως προς τα μηχανήματα που κάνουν τις εργασίες, δίνουν το «παρών» από την αρχή. Η αντιπεριφέρεια είναι παρούσα και ο δήμος Δίου-Ολύμπου, που έστειλε το έγγραφο στην αντιπεριφέρεια, δίνει κι εκείνος το δικό του «παρών», ώστε να λυθούν αυτά τα προβλήματα».

Επίσης, πρέπει να γίνει και διευθέτηση της κοίτης», είπε ο κ. Ανέστης Δημητριάδης.

German Bundesliga: Borussia Monchengladbach vs 1. FC Kaiserslautern live tv


German Bundesliga
21:30 GMT(+2:00)
Borussia Monchengladbach vs 1. FC Kaiserslautern


Live tv links:

http://atdhe.me/tv/5487/live-borussia-monchengladbach-vs-1-fc-kaiserslautern

http://www.soccertvlive.net/watch/55485/1/watch-borussia-monchengladbach-vs-1.-fc-kaiserslautern.html

http://www.vipstand.me/watch/24512/1/borussia-monchengladbach-vs-1.-fc-kaiserslautern.html

http://www.watchlivefootball.tv/borussia-mgladbach-kaiserslautern-live-germany-bundesliga-20110318.html

http://www.magedtv.net/ch1.html

http://www.stopstream.tv/ch1.html

http://www.stadium-live.com/Channel1.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Turkish Superlig: Galatasaray vs Fenerbahce live tv


Χορός στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσ/νίκης-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο 19 Μαρτίου "Trey McIntyre Project"

Από Beatles και Beck, μέχρι Σοπέν, Μπετόβεν, κάντρι και τζαζ οδηγούν τα βήματα του πρωτοποριακού σχήματος μοντέρνου χορού "Trey McIntyre Project", που έρχεται στη Θεσσαλονίκη για μια εμφάνιση το Σάββατο 19 Μαρτίου, στις 21.00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ1 – Κεντρική Αίθουσα). Μετρώντας μόλις πέντε χρόνια δράσης και υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Trey McIntyre -ανακηρύχθηκε ένας από τους "25 to Watch" (καλλιτέχνες που αξίζει να τους παρακολουθήσει κανείς) από το περιοδικό "Dance Magazine" το 2001- κέρδισαν κοινό και κριτικούς.
Ως παράλληλες δράσεις της παράστασης έχουν προγραμματιστεί δρώμενα στην πόλη (18/03, στο κατάστημα Public- Στοά Χιρς) και ανοιχτό εργαστήρι για σπουδαστές χορού που έχουν εισιτήριο της παράστασης (20/03, Μ2 - Φουαγιέ).
Στο Α’ Μέρος της βραδιάς το Σάββατο 19 Μαρτίου θα παρουσιαστούν τα "Ma Maison" (Σε μουσική Preservation Hall Jazz Band and Sister Gertrude Morgan) και "Serious" (σε μουσική Henry Cowell) και το Β΄Μέρος θα συνεχιστεί με το "Wild Sweet Love" (σε μουσική The Zombies, Felix Mendelssohn, The Partridge Family, Lou Reed, Jose Alfredo Jimenez, Roberta Flack, Queen). Και τα τρία σε χορογραφία του καλλιτεχνικού διευθυντής του σχήματος , του Trey McIntyre.
Σχετικά με τη φιλοσοφία του σχήματος ο Trey McIntyre έχει δηλώσει: "Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την έμφυτη ομορφιά του μπαλέτου για να δημιουργήσουμε χορογραφίες που θα μεταβιβάζουν αυθεντικά και καθαρά το συναίσθημα και τη χάρη του ταξιδιού της ζωής, ενώ ταυτόχρονα θα μυήσουν τα ακροατήρια στην εμπειρία του χορού". Στην παράσταση χορεύουν οι Chanel DaSilva, Lauren Edson, Dylan G-Bowley, Ilana Goldman, Jason Hartley, Brett Perry, Annali Rose, John Michael Schert και Ashley Werhun. Τα κοστούμια είναι των Jeanne Button, Sandra Woodall και The Bisou ενώ οι μάσκες του Michael Curry και ο φωτισμοί του Travis C. Richardson.

TREY McINTYRE PROJECT
Για τη "δροσερή και πρωτοποριακή τους χορογραφία" έγραφε η κριτική της "The Washington Post" για την παράσταση-ντεμπούτο των "Trey McIntyre Project" τον Ιούλιο του 2005, στην εθνική ορχηστική σκηνή ως θερινός περιοδεύων θίασος, στο διεθνές φεστιβάλ χορού "The Vail International Dance Festival".
Ο θίασος συνέχισε ανεβάζοντας παραστάσεις σε μερικές από τις μεγαλύτερου κύρους θερινές εκδηλώσεις των Η.Π.Α, όπου περιλαμβάνονται τα Jacob’ s Pillow και Wolf Trap National Park for the Performing Arts, παρουσιάζοντας πρεμιέρες έργων που δημιουργήθηκαν κατά τις θερινές διαμονές στο White Oak Plantation. Υπό την καθοδήγηση του μοναδικού στο να διακρίνει τις μουσικές δομές Trey McIntyre, το ρεπερτόριο του "Trey McIntyre Project" εκτείνεται από τη μουσική ροκ ( A Day In The Life, σε μουσική των Beatles, και High Lonesome σε μουσική Beck) και την κλασική μουσική (The Blue Boy σε μουσική Μπετόβεν, serious και Henry Cowell, Ten Pin Episodes σε μουσική Frédéric Chopin), μέχρι την τζαζ (Ma Maison καθώς κι ένα νέο κομμάτι καρπός της συνεργασίας, το 2011, με το Preservation Hall Jazz Band), τις επιλογές της ιστορικής μουσικής κάντρι (Go Out) και τη φολκ (Leatherwing Bat σε μουσική Peter, Paul and Mary).
Με την επιτυχία των θερινών περιοδειών αλλά και η ζήτηση εθνικών και διεθνών περιοδειών, οι "Trey McIntyre Project" εγκαινίασαν το 2008 - 09 την πρώτη τους χρονιά ως θίασος πλήρους απασχόλησης. Ξεκίνησε μια περιοδεία που περιλάμβανε 25 πόλεις στις Η.Π.Α. και στο εξωτερικό, με σημείο εκκίνησης τη νέα τους βάση, την πόλη Μπόιζι (Boise) του Αϊντάχο. Ο θίασος είχε την υποστήριξη οργανισμών όπως The MAP Fund, National Endowment for the Arts, M.J. Murdock Charitable Trust και National Dance Project.
Τον Αύγουστο του 2009, οι "Trey McIntyre Project" εγκαινίασαν τη δεύτερη χρονιά τους, 2009-10, με την πρεμιέρα του έργου-παραγγελία "The Sun Road" στο Wolf Trap. Ήταν ένας ύμνος στον απέραντο και πολυπρόσωπο Εθνικό Δρυμό του Glacier, και αποτέλεσε κομμάτι της σειράς τους "Face of America", η οποία συγκέντρωσε τις πλέον ενθουσιώδεις κριτικές. Από εκεί, οι "Trey McIntyre Project" ξεκίνησαν μια νέα περιοδεία σε περισσότερες από 25 πόλεις σε όλες τις Η.Π.Α., παρουσιάζοντας τα έργα του Trey McIntyre σε πόλεις όπως οι Όστιν, Χιούστον, Βοστόνη και Σιάτλ. Ο θίασος προσέλκυσε την προσοχή του οργανισμού υποτροφιών Engaging Dance Audiences της Dance/USA που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Doris Duke Charitable Foundation, για τις πρωτοποριακές μεθόδους που εφαρμόζει σε κοινότητες των Η.Π.Α.. Το 2010 Milwaukee Residency, για παράδειγμα, συγκέντρωσε πολλούς από τους καλλιτεχνικούς θεσμούς της πόλης σε ένα εργαστήρι εμβάθυνσης δυο εβδομάδων.
Το τρίτο έτος (2010-11) ο θίασος θα περιοδεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον κόσμο. Ο Trey McIntyre θα δημιουργήσει ένα νέο έργο με πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Jaialdi, στο Μπόιζι, που λαμβάνει χώρα κάθε πέντε χρόνια. Ο θίασος θα συνεχίσει με εμφάνιση στο Jacob’s Pillow πραγματοποιώντας την τέταρτη συμμετοχή του μέσα σε έξι χρόνια. Στις αρχές 2011, ο McIntyre θα ξεκινήσει ακόμη μια πολυαναμενόμενη συνεργασία με το Preservation Hall Jazz Band με στόχο τη δημιουργία ενός νέου έργου που θα συμπληρώσει τον καρπό της πρώτης συνεργασίας του 2008, Ma Maison.
TREY McINTYRE
Ο Trey McIntyre είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους χορογράφους, σήμερα. Γεννήθηκε στο Γουιτσιτά του Κάνσας, σπούδασε στη Σχολή Τεχνών της Βόρειας Καρολίνας και στην Ακαδημία Μπαλέτου του Χιούστον. Το 1989, ο McIntyre προσελήφθη στο Μπαλέτο του Χιούστον ως μαθητευόμενος χορογράφος. Επρόκειτο για μια θέση που δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνον από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Ben Stevenson και το 1995 προήχθη σε συνεργαζόμενο χορογράφο. Έκτοτε, ο McIntyre δημιούργησε ένα σύνολο περισσότερων από 80 έργα για θιάσους όπως οι Stuttgart Ballet, American Ballet Theatre, Hubbard Street Dance Chicago, New York City Ballet, Ballet de Santiago (Χιλή) και το Trey McIntyre Project. Ο Trey υπηρέτησε ως μόνιμος χορογράφος των Oregon Ballet Theatre, Ballet Memphis και The Washington Ballet.
Έχει λάβει πολλές υποτροφίες και βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δυο χορογραφικών υποτροφιών από το National Endowment for the Arts, ένα βραβείο Choo-San Goh για τη Χορογραφία, ανακηρύχθηκε ένας από τους "25 to Watch" (καλλιτέχνες που αξίζει να τους παρακολουθήσει κανείς) από το περιοδικό "Dance Magazine" το 2001, ένας από τους "Πλέον περιζήτητους εργένηδες" του 2003, από το περιοδικό "People Magazine" και το 2008 ένας από τους "Tastemakers", από το "Out Magazine". Το Δεκέμβριο του 2009, οι "Los Angeles Times" είπαν στον κόσμο να "παρακολουθεί τον Trey McIntyre, που δημιουργεί εξαιρετικά έργα" στην επιθεώρησή τους για το χορό στον εικοστό πρώτο αιώνα. Ο McIntyre καθιέρωσε το θίασό του, Trey McIntyre Project, τον οποίο η κριτική υποδέχθηκε με επαίνους. Πρόκειται για ένα θίασο που του επιτρέπει να συνεχίζει τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές του σχέσεις με μια επιλεγμένη ομάδα χορευτών υψηλού βεληνεκούς. Το καλοκαίρι του 2008, το Trey McIntyre Project ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως θιάσου που ανεβάζει παραστάσεις όλο το χρόνο, από την πόλη Μπόιζι του Αϊντάχο.


Εισιτήρια προπωλούνται από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής και από τα εκδοτήρια της Πλατείας Αριστοτέλους έναντι 50, 40, 30 και 20€ ενώ τα μαθητικά – φοιτητικά στοιχίζουν 15€

Αχιλλέας Μπέος:Ψάχτηκε κι έφυγε με το «δεν σας αξίζω»!


Την οριστική του αποχώρηση από τον Ολυμπιακό Βόλου ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος λίγο μετά το τέλος του επαναληπτικού ημιτελικού με τον Ατρόμητου.

Εμφανώς λαχανιασμένος από τα όσα είχαν προηγηθεί, ο πρόεδρος της Βολιώτικης ΠΑΕ είπε ότι σε περίπτωση που δεν βρεθεί επενδυτής, θα πουλήσει με ένα ευρώ όλους τους παίκτες και θα παραδώσει τις μετοχές στη δημοτική αρχή.

Ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου τον Πανθεσσαλικού, όπου απλώς είπε αυτά που ήθελε να πει και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις.

Ξεκίνησε, πάντως, την τοποθέτησή του, δίνοντας συγχαρητήρια στον Ατρόμητο που «προκρίθηκε δίκαια, αφού ήταν καλύτερα προετοιμασμένος ψυχολογικά και στους δύο ημιτελικούς», ενώ ευχαρίστησε «τους 15 χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και όλους αυτούς που δεν μπόρεσαν να βρεθούν, αλλά και να τους ζητήσω συγγνώμη γι αυτά που θα τους πω».

Ποια ήταν αυτά; «Η απόφαση αυτή δεν είναι εν βρασμώ ψυχής, αλλά στη ζωή μου έχω μάθει ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να παίρνει αυτό που του αξίζει και σίγουρα, όχι όλος ο φίλαθλος κόσμος του Βόλου, αλλά αυτή η μερίδα δεν αξίζει να έχει τον Αχιλλέα Μπέο για πρόεδρο».

Από εκεί και πέρα, ο μεγαλομέτοχος της Βολιώτικης ΠΑΕ έδωσε συγχαρητήρια κι ευχαρίστησε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ και συνέχισε: «Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όποτε κι αν είναι αυτό, θα δώσουμε όλοι μαζί τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε ό,τι μας αξίζει και μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας πωλείται».

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στη θητεία του στην ομάδα, τονίζοντας ότι «την παρέλαβα το 2008 με πάνω από 45 προσφυγές και με χρέη που κανείς δεν ήξερε πόσα ήταν, και αυτή τη στιγμή έχει τα πάντα τακτοποιημένα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου και είναι ίσως η μοναδική ομάδα που έχει τακτοποιημένα τα πάντα».

Πρόσθεσε, λοιπόν, ότι «αποχωρώ χωρίς να αφήσω ένα ευρώ χρέος και αν δεν βρεθεί επενδυτής, όλοι οι παίκτες πωλούνται από ένα ευρώ μέχρι όσο καταθέσει ο καθένας, ενώ θα παραδώσω τις μετοχές στο δήμο... Νέας Σμύρνης, συγγνώμη εννοούσα του Βόλου, αλλά μου ξέφυγε εκεί που μεγάλωσα» και από εκεί και πέρα ξεκίνησε την επίθεση κατά της δημοτικής αρχής, λέγοντας:

«Αφήνω να διαχειριστούν την ομάδα οι ικανοί παράγοντες και να την οδηγήσουν πραγματικά εκεί που της αξίζει, στη... Γ' ή στη Δ' Εθνική, εκεί που είχαν συνηθίσει να βρίσκονται. Προφανώς δεν τους αρέσει αυτή η ομάδα, για την οποία μιλάει όλη η Ελλάδα και που είναι το μοναδικό υγιές κομμάτι σε αυτή τη μίζερη πόλη».

Και ο Αχιλλέας Μπέος κατέληξε, λέγοντας: «Αν νομίζετε ότι αυτά που λέω είναι λόγια εν βρασμώ ψυχής, σας ορκίζομαι στη ζωή του πατέρα μου που είναι πολύ άρρωστος και δεν έχει ούτε δύο μήνες ζωής ακόμη ότι δεν θα είμαι στον Βόλο το καλοκαίρι».

«Ροντέο» μετά τη λήξη, κυνήγησε οπαδό!

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού είχε ολοκληρωθεί με τον καλύτερο και πολιτισμένο τρόπο, ήρθε μια φραστική επίθεση στον Αχιλλέα Μπέο από φίλαθλο που βρισκόταν στο δεύτερο διάζωμα του γηπέδου να το μετατρέψει σε... ροντέο.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου είχε προστατεύσει τους ανθρώπους του Ατρόμητου που βρίσκονταν στο γήπεδο, είχε παρηγορήσει πολλούς από τους πιτσιρικάδες που είχαν κατακλύσει τις κερκίδες και κατευθυνόταν εμφανώς απογοητευμένος στα αποδυτήρια.

Κάπου εκεί ένας φίλαθλος των γηπεδούχων, τον έβρισε σκαιότατα από την εξέδρα, ζητώντας του να γυρίσει στον Πανιώνιο και... ποιος είδε τον Μπέο και δεν τον φοβήθηκε. Ως ταύρος εν υαλοπωλείω ο μεγαλομέτοχος της Βολιώτικης ΠΑΕ, απάντησε στον φίλαθλο με τον ίδιο τρόπο (βρίζοντας) και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά της κερκίδας για να τον φτάσει.

Ταυτόχρονα, ζητούσε από τους υπόλοιπους φιλάθλους να τον... κρατήσουν να μη φύγει από το γήπεδο, ώστε να τον... αναλάβει προσωπικά ο ίδιος. Κάποιοι προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, κάποιοι άλλοι έκαναν πέρα, πλην όμως ο Μπέος έφτασε στο σημείο να συνεχίσει την καταδίωξη του φιλάθλου και εκτός γηπέδου.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι βιαιοπράγησε εναντίον του, τη στιγμή που άλλοι φίλαθλοι οι οποίοι παρακολουθούσαν τα συμβάντα του φώναζαν να γυρίσει στον Πανιώνιο, αλλά και «μας έκανες ρεζίλι» ή «πήγαινε να βρεις τον Πατέρα ή όποιον θέλεις. Ξεφτίλισες τον Βόλο».

Να σημειωθεί ότι στο χώρο που γίνονται τα επεισόδια έφτασαν και μέλη του τεχνικού τιμ των «ερυθρόλευκων» που προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ.


http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=19659&subid=2&pubid=120080704

Ο λαός της Βεγγάζης πανηγυρίζει


Οι διαδηλωτές εναντίον του Μουαμάρ Καντάφι στην πόλη της Βεγγάζης πανηγύρισαν με πυροτεχνήματα την απόφαση του συμβουλίου ασφαλείας του … ΟΗΕ να ορίσει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Λιβύη, όπως μετέδωσε το δίκτυο Αλ Τζαζίρα. Χιλιάδες πυροβόλησαν στον αέρα, άναψαν πυροτεχνήματα και ανέμισαν σημαίες από την εποχή της μοναρχίας στη χώρα.

troktiko


Ο τζίρος του παγκόσμιου λαθρεμπορίου ζώων φτάνει τα 7 δις ευρώ


Έρευνα του βρετανικού έντυπου «Independent on Sunday» κατέδειξε πως ο τζίρος της παγκόσμιας βιομηχανίας λαθρεμπορίου ζώων, ανέρχεται στα επτά δισεκατομμύρια ευρώ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι το 2008 ένα είδος παπαγάλου της Βραζιλίας, που αριθμεί μόλις 960 μέλη, κόστιζε 90.000δολάρια, ενώ το κέρας του ρινόκερου τιμάται περίπου 34.000 δολάρια ανά κιλό.

Το λαθρεμπόριο όμως συνεχίζει την αδιάκοπη άνθησή του. Οι λαθρέμποροι υπολογίζεται ότι σκοτώνουν 20.000 ελέφαντες κάθε χρόνο, για το ελεφαντόδοντο και θαλάσσιες χελώνες, για το καβούκι τους, ενώ τα τελευταία 40 χρόνια, μόνο στο Βιετνάμ, έχουν αφανιστεί 12 είδη μεγάλων ζώων.
Τα πυρά των λαθροκυνηγών πέφτουν και στους δασοφύλακες,100 από τους οποίους έχασαν τη ζωή τους.

Στη Νότιο Αφρική, το παράνομο εμπόρευμα ανταλλάσσεται με ναρκωτικά, κάτι που συνεπάγεται αύξηση του αριθμού των τοξικομανών.

Παράλληλα, φαίνεται πως τμήμα αυτού του ποσού χρηματοδοτείται από την αλ Κάιντα και άλλες τρομοκρατικές και παραστρατιωτικές οργανώσεις. Πελάτες τους είναι πάμπλουτοι συλλέκτες μέχρι και Ασιάτες που παρασκευάζουν φίλτρα για φαρμακευτικούς σκοπούς.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=277343&cid=5

«Είμαι πολύ γέρος για τόσο σεξ»


«Είμαι 75 ετών και έστω και αν είμαι λίγο άτακτος, 33 γυναίκες μέσα σε δύο μήνες μου φαίνεται υπερβολή ακόμα και για έναν 30άρη», δήλωσε ο Καβαλιέρε στην εφημερίδα La Repubblica.

O πρωθυπουργός της Ιταλίας, με φόντο το πόρισμα των εισαγγελικών αρχών για το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ, επέμεινε ότι πάντα είχε στο πλευρό του τη... μυστηριώδη μνηστή του, και όπως λέει εάν συνέβαιναν όλα αυτά «θα του είχε βγάλει τα μάτια».

Παρομοιάζει, δε, τη «δράση» του με αυτήν της Caritas, της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας...

Στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται, πάντως, ότι συνολικά 33 γυναίκες -περιλαμβανομένης της Μαροκινής Ρούμπι- είχαν ερωτικές επαφές έναντι αδράς αμοιβής με τον Ιταλό πρωθυπουργό. Συγκεκριμένα για την Ρούμπι, η εισαγγελία αναφέρει ότι είχε βρεθεί ερωτικά 13 φορές με τον Μπερλουσκόνι.


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=277401&cid=5

Επιστολή των μαθητών του 19ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο μπλογκ μας...

"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 19ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.


ΗΡΘΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΩΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.


ΕΛΠΙΖΩ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ...

ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ...

ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ!

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 19ου Γ.Ε.Λ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ,
ΓΙΑΝΝΗΣ Σ."
_______________________________________________


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

_______________________________________________


ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ:

Ι) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ). ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2310-411-183

ΙΙ)ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΙΙΙ) ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΞΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: 00260211660101388960 (EuroBank), ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ
Παζαρτζής Ιωακείμ. Ο κ. ΠΑΖΑΡΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.
______________________________________________


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΡΕΠΟΝ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΪΖΕΡ


Γιαούρτωμα…. για τον Θεόδωρο Πάγκαλο!


Στο μάτι έβαλαν πάλι τον Θεόδωρο Πάγκαλο. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, δέχθηκε άγρια επίθεση και γιαούρτωμα από εξαγριωμένους κατοίκους της Κερατέας χτες το βράδυ.

O κ. Πάγκαλος, επισκέφτηκε αργά την Τετάρτη ταβέρνα στα Καλύβια για να δειπνήσει μαζί με τη σύζυγό του και φίλους. Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι, που αντιδρούν στη δημιουργία χώρου υγειονομικής ταφής στην περιοχή, μπήκαν μες στη ταβέρνα και άρχισαν να φωνάζουν την γνωστή φράση «δεν τα φάγαμε μαζί».

Αμέσως έφτασε στο σημείο διμοιρία των ΜΑΤ για να φυγαδεύσει τον κ. Πάγκαλο. Όταν όμως κατά την έξοδό του από την ταβέρνα, ο κ. Πάγκαλος προσπάθησε να αντιδράσει, οι κάτοικοι τον… γιαούρτωσαν! Η νέα επίθεση κατά Πάγκαλου αναρτήθηκε τη νύχτα σε ιστοσελίδα των κατοίκων της Κερατέας.

http://www.onlycy.com

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ:ΠΡΑΞΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΟΔΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ
Τ.Κ. 60061
Αριθμός: 15/2011
ΠΡΑΞΗ
Η ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Έχοντας υπόψη:

Α) Τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. Του Ν. 3861/2010 (ΦΕΚ 112/Α/13-07-2010
με τίτλο «Ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και
πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο
διαδίκτυο Πρόγραμμα Διαύγεια» και
Β) Το γεγονός ότι από τις διατάξεις τις παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε
βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, δεδομένου ότι η Ομάδα Διοίκησης
Έργου θα εκτελέσει το έργο της χωρίς αποζημίωση.
Σ Υ Γ Κ Ρ Ο Τ Ε Ι
Στο Ειρηνοδικείο Κολινδρού Ομάδα Διοίκησης Έργου (Ο.Δ.Ε.),
αποτελούμενη από δύο (2) μέλη-Ειρηνοδίκη και υπάλληλο, τα οποία υπηρετούν
στον φορέα ως μόνιμα. Έργο της Ο.Δ.Ε. είναι η τεχνική, διαδικαστική και
οργανωτική υποστήριξη της ανάρτησης των οριζωμένωναπό το Ν.3861/2010
πράξεων και λοιπών εγγράφων που αφορούν την υπηρεσία του Ειρηνοδικείου
Κολινδρού, κατά το μέρος που αυτή χρηματοδοτείται από το Ταμείο
Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑΧΔΙΚ), στο Διαδίκτυο.
Ταυτόχρονα με την ανάρτηση στους οικείους δικτυακούς τόπους σύμφωνα με
το άρθρο 4 του Ν.3861/2010, έργο της Ο.Δ.Ε. είναι να διαβιβάζει στο Εθνικό
Τυπογραφείο όλα τα αναγκαία για την ανάρτηση των ανωτέρω πράξεων και
λοιπών εγγράφων στον κεντρικό δικτυακό του τόπο.
Επίσης, υποχρεωση της Ο.Δ.Ε. είναι η δημιουργία και η τήρηση αρχείου των
πράξεων και λοιπών εγγράφων που αναρτώνται στο Διαδίκτυο, το οποίο είναι
προσιτό σε κάθε ενδιαφερόμενο και με ηλεκτρονικά μέσα, καθώς και στα
άτομα με αναπηρία και με όλα τα αναγκαία τεχνικά, διαδικαστικά και
οργανωτικά μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η προσβασιμότητα, ακεραιότητα και
διαθεσιμότητα των κειμένων που αναρτώνται.
Ο Ρ Ι Ζ Ε Ι
Συντονιστή της Ο.Δ.Ε. την Παναγιώτα Κωστή, υπάλληλο του Ειρηνοδικείου
Κολινδρού, με στοιχεία επικοινωνίας: τηλ.23530-31525, e-mail:
ekolindr @ otenet . gr , με αναπληρώτρια την Γεωργία Μασούρα, Ειρηνοδίκη
Κολινδρού, με στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 23530-31525 e-mail:
ekolindr @ otenet . gr .
Μέλη της Ο.Δ.Ε. την Γεωργία Μασούρα, Ειρηνοδίκη Κολινδρού, με στοιχεία
επικοινωνίας: τηλ. 23530-31525, e-mail: ekolindr @ otenet . gr , Παναγιώτα
Κωστή, υπάλληλο του Ειρηνοδικείου Κολινδρού, με στοιχεία επικοινωνίας:
τηλ. 23530-31525, e-mail: ekolindr @ otenet . gr
Η ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ
Γεωργία Μασούρα