Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Είδαμε το dvd της Τζούλιας και το… κρίνουμε!


Ύστερα από αναμονή και φήμες μηνών, κυκλοφόρησε το πολυθρύλητο και πολυαναμενόμενο DVD της Τζούλιας… Αλεξανδράτου, sequel της μεγάλης επιτυχίας του περασμένου Μαρτίου. Το είδαμε, και κρίνουμε.

O κόσμος μας είναι πολύ διαφορετικός από την εποχή που βγήκε το πρώτο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Είμαστε πια μια χώρα του ΔΝΤ, η Μέση Ανατολή αυταναφλέγεται, σπουδαίες αλλαγές.

Και η Τζούλια έχει αλλάξει: Το πρώτο πράγμα που προσέχεις στο ημίωρο εργάκι είναι ότι έχει πάρει λίγα κιλάκια. Βέβαια, εμείς εδώ δεν είμαστε ένα site που δίνει σημασία σε τέτοιες λεπτομέρειες — για την Τζούλια Αλεξανδράτου μιλάμε, μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες που έχουν βγει τις τελευταίες δεκαετίες. Εξακολουθεί να είναι υπερθέαμα.

Το δεύτερο DVD είναι αρκετά διαφορετικό από το πρώτο, από τις εξής απόψεις:

1) Πλέον όλοι ξέρουν περί τίνος πρόκειται, και είναι πιο συνειδητοποιημένοι

2) Πλέον δεν υπάρχει μπουκάλι

3) Οι παρτενέρ πλέον είναι δύο

4) Οι παρτενέρ είναι μαύροι (ο ένας είναι και πολύ διάσημος πορνοστάρ)

5) Η ερμηνεία της Τζούλιας είναι πολύ πιο ώριμη και πολύ πιο πορνογραφική

Ας σταθούμε λίγο στο τελευταίο σημείο. Μια σημαντική (η μόνη) ένσταση από το πρώτο DVD ήταν το ότι η Τζούλια ακκιζόταν σαν μοντέλο λίγο περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε. Τώρα πλέον δεν ακκίζεται τόσο — δεν έχει και το χρόνο, ή το χώρο, καθώς οι παρτενέρ της την απασχολούν πολύ περισσότερο από τον ανώνυμο και ακέφαλο τύπο του πρώτου μέρους.

Εδώ, λοιπόν, η Τζούλια αφήνεται ολοκληρωτικά στην πορνογραφία, και κάνει ψιλο-άγριο και λίγο αδέξιο σεξ με τους νταγλαράδες της, οι οποίοι μοιάζουν να το απολαμβάνουν αρκετά. Και η ίδια, πάντως, μοιάζει πολύ ορεξάτη.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά μας έκανε εντύπωση η έμφαση της Τζούλιας στις στοματικές της επιδόσεις, οι οποίες έχουν αξιοθαύμαστο βάθος. Επίσης, κάπου στο 30′ γίνεται και μια απόπειρα για πρωκτικό σεξ, η οποία είναι σύντομη και όχι πολύ πετυχημένη, το προσπάθησαν αλλά δεν τους βγήκε, εντάξει, τι να κάνουμε, δεν θέλουν πολύ ζόρι αυτά τα θέματα.

Πιο προχωρημένα πράγματα που βλέπει κανείς σε τέτοια θεάματα όπως DP δεν είδαμε, αλλά εντάξει, δεύτερη ταινία της είναι της κοπέλας, έχει ακόμα πράγματα να μάθει. Εξάλλου, μόνο ο ένας από τους δύο λεβέντες ολοκλήρωσε τη συνεύρεση κι αυτό μοιάζει άδικο. Ελπίζουμε και ο άλλος να μην έμεινε με blue balls.


okokoras.gr

FC Barcelona vs Atletico Madrid live tv

Spanish Primera Division
23:00 GMT(+2:00) FC Barcelona vs Atletico Madrid

Live tv links:

http://www.vipstand.me/watch/19685/1/fc-barcelona-vs-atletico-madrid.html

http://www.vipstand.me/watch/19685/2/fc-barcelona-vs-atletico-madrid.html

http://www.fromsport.com/v-0/18/4/v-180495.html

http://veetle.com/index.php/widget#AE6DD39295750E70CCDEF9D775780026/true/default

http://veetle.com/index.php/channel/view#4b928a2896938

http://www.pirlo-tv.com/p/canal-online.html

http://www.alt8.in/

http://1footbal.info/ch2.html

http://www.livesport23.blogspot.com/p/channel2.html

http://tequierocali.net/canal1.html

http://k23.org/

http://www.wii-cast.tv/embed.php?fileid=xokuotv&vw=723&vh=400

http://www.stopstream.com/ch3.html

Ξεκινά η απόσυρση Ι.Χ. αυτοκινήτων

Η απόσυρση Ι.Χ. αυτοκινήτων ξεκινά σε λίγες ημέρες και θα αφορά την αγορά καινούριου αυτοκινήτου έως και 2.000 κυβικών.
Το …όφελος θα εξαρτάται ανάλογα με το κυβισμό και θα κυμανθεί από τα 300 έως τα 2.800 ευρώ.


Το μέτρο της απόσυρσης θα ισχύσει μέχρι τα τέλη του 2011 και με την ίδια υπουργική απόφαση ο φόρος πολυτελείας που επιβάλλεται σήμερα σε Ι.Χ. εργοστασιακής αξίας από 17.000 ευρώ και πάνω θα ισχύσει από εδώ και στο εξής μόνο σε αυτοκίνητα άνω των 20.000 ευρώ.
Η απόφαση θα σταλεί από Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου, για δημοσίευση στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Θυμίζουμε ότι η απόφαση είχε παρθεί από 1η Ιανουαρίου.
Η απόσυρση Ι.Χ. αυτοκινήτων ξεκινά σε λίγες ημέρες… και θα αφορά την αγορά καινούριου αυτοκινήτου έως και 2.000 κυβικών. Το …όφελος θα εξαρτάται ανάλογα με το κυβισμό και θα κυμανθεί από τα 300 έως τα 2.800 ευρώ

Το μέτρο της απόσυρσης θα ισχύσει μέχρι τα τέλη του 2011 και με την ίδια υπουργική απόφαση ο φόρος πολυτελείας που επιβάλλεται σήμερα σε Ι.Χ. εργοστασιακής αξίας από 17.000 ευρώ και πάνω θα ισχύσει από εδώ και στο εξής μόνο σε αυτοκίνητα άνω των 20.000 ευρώ.Η απόφαση θα σταλεί από Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου, για δημοσίευση στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Θυμίζουμε ότι η απόφαση είχε παρθεί από 1η Ιανουαρίου.


troktiko

Cagliari - Juventus live tv

Italian Serie A
21:45 GMT(+2:00) Cagliari - Juventus

live tv links:

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/3.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/5.html

http://www.koratitv.com/ch2.html

http://sportpenet.com/lsh2.htm

http://www.livesport1.us/tv4.html

http://www.livesport23.blogspot.com/p/lsh1.html

http://livesports22.blogspot.com/

http://www.vipstand.me/watch/19681/1/cagliari-vs-juventus.html

Πρόταση για δενδροφύτευση του κοιμητηρίου της πόλης μας

Έναρξη νέας δράσης της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Κατερίνη, 5 Φεβρουαρίου 2011

Τα νεκροταφεία είναι χώρος όχι μόνο για το μεγάλο «Αντίο» στα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και χώρος περισυλλογής. Είναι ένας χώρος στον οποίο βρίσκουν συχνά καταφύγιο οι άσβεστες αναμνήσεις των ανθρώπων που γεννήθηκαν στο ταξίδι της ζωής, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Στη χώρα μας, από αρχαιοτάτων χρόνων, συνηθίζεται να φυτεύονται λουλούδια και δέντρα στο σημείο της ταφής ώστε να αγαλλιάσει η ψυχή του νεκρού και να εξαγνιστεί το έδαφος, συνήθεια που επιβιώνει ως σήμερα. Ως Χριστιανοί πιστεύουμε, ότι οι ψυχές ανεβαίνουν στον ουρανό, και τα κυπαρίσσια, που κατά το πλείστον κοσμούν τα κοιμητήρια στη χώρα μας, λόγω του ύψους και της μορφής τους, είναι σαν να βοηθούν τις ψυχές να ανέβουν στον ουρανό.

Σε κάθε περίπτωση, τα κοιμητήρια, όπως κάθε χώρος, στέλνουν το δικό τους αυτοτελές μήνυμα. Αυτό συμβαίνει βέβαια και με το κοιμητήριο της πόλης μας. Εδώ η ζωή και ο θάνατος οφείλουν να συνυπάρχουν αρμονικά. Εμείς, οι εν ζωή, επισκεπτόμαστε το χώρο αυτό επειδή εκεί κατοικούν πλέον μόνιμα τα αγαπημένα πρόσωπα που έφυγαν από κοντά μας. Είναι λοιπόν υποχρέωσή μας να φροντίσουμε την «τελευταία κατοικία», το ξεχωριστό αυτό μέρος και να αντικαταστήσουμε τα ευκολοσυντήρητα ανθεκτικά πλαστικά άνθη με πραγματικό πράσινο και δέντρα.

Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, συναντήθηκαν πρόσφατα και προτείνουν την οργάνωση μια νέας δράσης, με στόχο την παρέμβαση στην αισθητική του χώρου του νεκροταφείου της πόλης μας, κάνοντας την αρχή με μια ομαδική δενδροφύτευση.

Καλούμε, στα μέλη, τους φίλους και όλους τους συμπολίτες μας, που συμφωνούν με την παραπάνω πρόταση, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 15η Φεβρουαρίου 2011 στέλνοντας email στη διεύθυνση info@otoposmou.gr ή συμπληρώνοντας την online φόρμα καταχώρησης, κάνοντας κλικ εδώ (ενότητα «Κοιμητήριο»):

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ:

http://www.anasta.de/TOPOS/index.php?option=com_wrapper&Itemid=111 .

Mετά την 15η Φεβρουαρίου 2011, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων, οι οποίοι θα αναλάβουν το συντονισμό και την οργάνωση της δράσης.

Υπολογίζεται, πως μπορούν να φυτευθούν περισσότερα από 500 δέντρα. Να λοιπόν μια πρώτης τάξης ευκαιρί για τη δημιουργία ενός νέου πνεύμονα πρασίνου στην πόλη της Κατερίνης!

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr & www.otoposmou.gr

Η προσπάθεια τρομοκράτησης του Κινήματος ενάντια στα Διόδια δε θα περάσει!


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, στηρίζει το δίκαιο αγώνα των πολιτών κατά του παράλογου καθεστώτος των διοδίων και θα σταθεί, όπου αυτό χρειαστεί, στο πλευρό των εννέα συναγωνιστών που κατηγορούνται.

Η Νέα Οδός Α.Ε., που της έχει παραχωρηθεί το τμήμα της Εθνικής Οδού από Μεταμόρφωση Αττικής έως Σκάρφεια Φθιώτιδας με νόμο του κράτους ψηφισμένο από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ, ζήτησε την ενεργοποίηση των κατασταλτικών μηχανισμών με αποτέλεσμα να ασκηθούν ποινικές διώξεις εναντίον 9 μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν είναι η συκοφαντική δυσφήμιση, η φθορά ξένης περιουσίας, η παρακώλυση συγκοινωνιών και η παράνομη βία, για τις μαζικές συγκεντρώσεις που είχαμε πραγματοποιήσει στα Διόδια Αφιδνών πριν περίπου ένα χρόνο.

Ο τρόπος που κινήθηκε η όλη διαδικασία, ως κατεπείγουσα, η μη προσωποποίηση των κατηγοριών και η αμφίβολη νομική στήριξή τους, αποκαλύπτουν το μοναδικό λόγο της όλης προσπάθειας, που δεν είναι άλλος από την επιχείρηση κατατρομοκράτησης και ανακοπής του συνεχώς ογκούμενου κινήματος των πολιτών, που αμφισβητεί πολύμορφα τη νομιμότητα των διοδίων και την υποχρέωση των διερχόμενων οδηγών να πληρώνουν σε αυτά.

Επιχειρείται, δηλαδή, μία δίωξη φρονηματική και προσχηματική με αποκλειστικό σκοπό τον εκφοβισμό των πολιτών και ιδίως όσων πρωτοστατούν στον αγώνα για την απελευθέρωση των δημοσίων δρόμων από τα διόδια. Δυστυχώς για την εταιρεία και από το μέχρι τώρα ιστορικό της υπόθεσης, ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων συντρέχουν όχι σε βάρος μας, αλλά σε βάρος της.

Οι διώξεις αυτές όχι μόνο δεν πτοούν, αλλά ενισχύουν την ενότητα στη δράση του κινήματός μας σε πανελλαδική κλίμακα.

Συνεχίζουμε, μαζί με τις χιλιάδες των πολιτών σε όλη τη χώρα, τον αγώνα μας.

Περνάμε ελεύθερα καταργώντας τις μπάρες.

Γνωρίζουμε ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας!

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr & www.otoposmou.gr

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 77-58

Πρωτάθλημα μπάσκετ Α2 – 13η αγωνιστική

Πανελευσινιακός - Πιερικός Αρχέλαος 77-58

Με μία ακόμη εκτός έδρας ήττα φόρτωσε την …πλάτη του ο Πιερικός Αρχέλαος. Έχασε στον Πανελευσινιακό με 77-58, σε έναν αγώνα που για τριάντα δύο λεπτά ήταν μπροστά παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ, σε αντίθεση με τον υπόλοιπο χρόνο που έδωσε, λόγω απόδοσης, το προβάδισμα και τη νίκη στη γηπεδούχο ομάδα.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παναγιώτου, Λαζαρίδης και Τσώνος.
Τα δεκάλεπτα: 13-21, 30-35, 52-52, 77-58.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Αβραμίδης 4, Νίκου 6, Κουκουράβας, Παναγόπουλος 4, Σιγκούνας 11, Τύρλας 8, Κακλαμάνος 10 (2), Δεληγιάννης 23, Τριχόπουλος 7 (1), Θέος, Μπαλάφας 4 (1).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Σορώτος): Μπεχλιβάνης 4, Γκογκίδης, Παπαχρήστος 13 (1), Τζερομάνοβς 6 (1), Νάνης 2, Ιγκμπαβμπόα 11, Ροδοστόγλου 7 (1), Σιβορότκα 15 (3), Τσουκ.

Η βαθμολογία: ΚΑΟΔ 25, Ικαροι Σ. 22, Λαύριο 22, Πανελευσινιακός 22, Ρέθυμνο 22, Αρκαδικός 21, Ερμής Λαγκαδά 19, ΑΕΚ Αργους 19, Ολυμπιάδα Π. 19, Αμύντας Δάφνης 18, Απόλλων Π. 18, Πιερικός Αρχέλαος 18, Κόροιβος 17, Πανερυθραϊκός 17, Παγκράτι 17, Νήαρ Ηστ 16.
Η επόμενη αγωνιστική (12/2):
Ρέθυμνο – Πανερυθραϊκός, Αρκαδικός – Ερμής Λαγκαδά, ΚΑΟΔ - ΑΕΚ Άργους, Απόλλων Π. – Πανελευσινιακός, Πιερικός Αρχέλαος - Ολυμπιάδα Π., Αμύντας – Λαύριο, Παγκράτι - Νήαρ Ηστ, Ίκαροι Σ. - Κόροιβος Αμ.

Villarreal CF - UD Levante live tv

Spanish Primera Division
21:00 GMT(+2:00) Villarreal CF - UD Levante

Live tv links:

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180375.html

http://www.vipstand.me/watch/19678/1/villarreal-cf-vs-ud-levante.html

tvu://65217/

http://veetle.com/index.php/channel/view#4d4c5d76b76aa

http://veetle.com/index.php/channel/view#4ca4f36e7dd9a

http://www.madrid-v-barcelona.com/

http://www.pirlo-tv.com/p/canal-online.html

Οι νέες Δημοτικές τουαλέτες του Κολινδρού!!!

Μετά την ανακαίνιση της αίθουσας του Δημοτικού συμβουλίου Κολινδρού,σειρά παίρνουν οι Δημοτικές τουαλέτες.
Κοιτάξτε πως θα είναι οι νέες τουαλέτες των ανδρών στη πλατεία του Δήμου Κολινδρού, σύμφωνα με τα σχέδια των μηχανικών του Δήμου Πύδνας Κολινδρού...


Η τεχνολογία στην υπηρεσία της αρχαιολογίας



Σχεδόν δύο χιλιάδες χώρους πιθανού αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στη Σαουδική Αραβία εντόπισε ο David Kennedy, καθηγητής αρχαιολογίας της Δυτικής Αυστραλίας μέσω της χρήσης του Google Earth.

Μέσω της χρήσης του birds-eye views ο Kennedy κάλυψε περίπου 1240 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης, εντοπίζοντας 1977 σημεία με εν δυνάμει αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και 1082 αρχαίοι πέτρινοι τάφοι.

Όπως τονίζει ο ίδιος, οι αεροφωτογραφίες της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι διαθέσιμες στους περισσότερους αρχαιολόγους μιας και είναι δύσκολο έως αδύνατο, να πετάξει κανείς πάνω από τη χώρα. Για να επιβεβαιώσει ότι τα ευρήματά του αποτελούν απομεινάρια αρχαίας ζωής και όχι απλή βλάστηση ή σκιές, ζήτησε τη βοήθεια φίλου του που ζει στη Σαουδική Αραβία και – αν και δεν είναι αρχαιολόγος – ανέλαβε να φωτογραφήσει ενδεικτικά δύο περιοχές.

Μέσω της σύγκρισης των φωτογραφιών ο Kennedy θεωρεί πως τα ευρήματά του μπορεί να έχουν ηλικία έως και 9000 χρόνια. Παρόλα αυτά, η παρουσία του ερευνητή κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι υποθέσεις μιας και μέσω του Google Earth δεν γίνεται να υπολογιστούν η ηλικία ενός ευρήματος.

Το 2008, επίσης Αυστραλοί ερευνητές, αυτή τη φορά από τη Μελβούρνη, είχαν εντοπίσει με τον ίδιο τρόπο 463 αντίστοιχους χώρους πιθανού αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στο Αφγανιστάν.

Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=251924&cid=36


Wolverhampton Wanderers vs Manchester United live tv

English Premier League
Wolverhampton Wanderers vs Manchester United

Live tv links:

http://88.80.16.174/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=37954&tv_id=549&tid=4798&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=0

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/5.html

http://www.adthe.us/streams/CreepyTV.html

http://www.foottvlive.com/

http://1footbal.info/ch2.html

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180363.html

http://www.vipstand.me/watch/19667/1/wolverhampton-wanderers-vs-manchester-united.html

http://www.vipstand.me/watch/19667/3/wolverhampton-wanderers-vs-manchester-united.html

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ live tv

Greece Super League
19:30 GMT(+2:00) AEK Athens - Aris Thessaloniki

Live tv links:

http://www.koratitv.com/ch2.html

http://blinertv.blogspot.com/p/blinertv.html

http://domacifilmovi.us/ch2.php

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180365.html

http://derbyhd.com/tv2.html

http://www.vipstand.me/watch/19669/1/aek-athens-vs-aris-thessaloniki.html

http://www.magedtv.net/ch3.php

http://www.stopstream.com/ch1.html

http://livetv.ru/webplayer.php?t=zonein&c=138740&lang=en&eid=65454&lid=61879&ci=26&si=1

http://livetv.ru/webplayer.php?t=zonein&c=145065&lang=en&eid=65454&lid=62909&ci=26&si=1

http://livetv.ru/webplayer.php?t=sopcast&c=90801&serv=broker.sopcast.com:3912&lang=en&eid=65454&lid=28410&ci=26&si=1

http://www.hwawshytv.info/

http://livetv.ru/webplayer.php?t=zonein&c=145009&lang=en&eid=65454&lid=61172&ci=26&si=1

http://stepens.blogspot.com/

http://www.gizawya.info/

http://trgoals.net/ch2.html

http://vipcanals.net/

http://planetsportstv.yolasite.com/channel-1.php

http://livetv.ru/webplayer.php?t=ustream&c=61176&lang=en&eid=65454&lid=61176&ci=26&si=1

Το τελευταίο παίζει σίγουρα...

Borussia Monchengladbach - VFB Stuttgart live tv

German Bundesliga
19:30 GMT(+2:00)
Borussia Monchengladbach vs VFB Stuttgart

Live tv links:

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/3.html

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180364.html

http://www.vipstand.me/watch/19668/1/borussia-monchengladbach-vs-vfb-stuttgart.html

tvu://10007/

http://www.zburlea.com/2011/02/borussia-monchengladbach-vfb-stuttgart.html

Manisaspor - Fenerbahce live tv

Turkish Superlig
19:00 GMT(+2:00) Manisaspor - Fenerbahce

Live tv links:

http://www.livesport1.us/tv5.html

http://tv.freesoccertrhd.com/

http://soccerhd.forum.st/

http://www.dodosportv.eu.tc/

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180357.html

http://www.fromsport.com/v-0/18/6/v-180724.html

http://www.vipstand.me/watch/19663/1/manisaspor-vs-fenerbahce.html

Spanish Primera Division Live tv

Spanish Primera Division

19:00 GMT(+2:00)
Athletic Bilbao vs Sporting de Gijon
Real Zaragoza vs Racing Santander
Getafe CF vs Deportivo la Coruna
UD Almeria vs Espanyol
Osasuna vs RCD Mallorca


Live tv links:

Athletic Bilbao vs Sporting de Gijonhttp://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/7.html

http://veetle.com/index.php/channel/view#4d29d5a044a4a

http://www.directon.tv/channels/36/

http://www.directon.tv/channels/927/

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180334.html

http://veetle.com/index.php/channel/view#4d4d4a393f78a

http://www.vipstand.me/watch/19653/1/athletic-bilbao-vs-sporting-de-gijon.html

Real Zaragoza vs Racing Santanderhttp://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180335.html

http://www.vipstand.me/watch/19654/1/real-zaragoza-vs-racing-santander.html





Getafe CF vs Deportivo la Coruna
http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/8.html

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180336.html

http://www.vipstand.me/watch/19655/1/getafe-cf-vs-deportivo-la-coruna.html

http://veetle.com/index.php/channel/view#4b928a2896938

http://veetle.com/index.php/channel/view#4b3a31f6e460c

UD Almeria vs Espanyol
http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/4.html

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180337.html

http://www.vipstand.me/watch/19656/1/ud-almeria-vs-espanyol.html

http://www.vipstand.me/watch/19656/2/ud-almeria-vs-espanyol.html

Osasuna vs RCD Mallorca
http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/6.html

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180348.html

http://www.vipstand.me/watch/19657/1/osasuna-vs-rcd-mallorca.html

http://www.vipstand.me/watch/19657/2/osasuna-vs-rcd-mallorca.html

http://domacifilmovi.us/ch5.php

Udinese vs Sampdoria live tv

Italian Serie A
Udinese vs Sampdoria

Live tv links:

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180332.html

http://www.vipstand.me/watch/19651/1/udinese-vs-sampdoria.html

http://vipcanals.net/

http://www.tvfooti.com/channel1.html

http://www.espa.tv/embed.php?channel=rus19&width=780&height=560

http://mysportschannelhd.blogspot.com/p/channel-1.html

http://217.16.95.46/?q=live/telma

http://www.directon.tv/channels/3598/

http://calciolive67.blogspot.com/

Κάνουν έξωση σε ελληνικές πρεσβείες επειδή δεν πληρώνουν το ενοίκιο

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ελληνικές πρεσβείες στο εξωτερικό, καθώς, λόγω των περικοπών στις δαπάνες τους, κόβεται το ρεύμα ενώ σε ορισμένες από αυτές έχουν σταλεί μέχρι και εξώδικα λόγω μη καταβολής του ενοικίου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», πρόσφατα, ελληνική πρεσβεία σε σκανδιναβική χώρα, βυθίστηκε στο σκοτάδι αφού δεν είχε έγκριση κονδυλίων για να πληρώσει το ηλεκτρικό.

Τα κονδύλια για λειτουργικές δαπάνες έχουν υποστεί μείωση 60% και σε αυτή τη μείωση περιλαμβάνονται και τα ανελαστικά έξοδα όπως το ηλεκτρικό, το νερό και η θέρμανση. Μάλιστα, κατά 60%-70% έχουν περικοπεί οι δαπάνες ακόμα και για τη βενζίνη των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, με ό,τι αυτό σημαίνει για τις μετακινήσεις των διπλωματών μας στο εξωτερικό.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών, σταμάτησε η εκ των προτέρων έγκριση για τις συγκεκριμένες δαπάνες.

Έτσι, πολλές φορές διπλωμάτες αναγκάζονται να πληρώνουν από την….τσέπη τους, ώστε να μπορούν να εργάζονται σε ανθρώπινες συνθήκες. Επίσης, δημιουργούνται τραγελαφικές καταστάσεις, με υπαλλήλους να εργάζονται στο ημίφως για να μην καίνε ρεύμα ή να φοράνε παλτό, καθώς δεν έχουν θέρμανση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κονδύλια για θέρμανση έχουν περικοπεί περισσότερο, από τα κονδύλια για ρεύμα. Οι Έλληνες διπλωμάτες διαμαρτύρονται έντονα και σημειώνουν ότι, πολλές φορές, εργάζονται σε συνθήκες που θίγουν την αξιοπρέπειά τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη σε πολλές ελληνικές διπλωματικές αρχές στο εξωτερικό, έχουν σταλεί εξώδικα για εξώσεις λόγω αδυναμίας καταβολής ενοικίων, ενώ σε άλλες, εταιρείες ζητούν αποζημιώσεις για καθυστέρηση πληρωμών, σχετικά με συμβόλαια που έχουν συναφθεί, αλλά δεν καλύπτονται πια από τα κονδύλια.


enimerwsi.com

Τα δημόσια έργα στους δρόμους τα πληρώνουμε 12 φορές ακριβότερα…

Διόδια για την πρώτη κατηγορία, υπερβάσεις και συμπληρωματικές συμβάσεις για τη δεύτερη, αποδεικνύουν απλώς ότι «μονά-ζυγά» είναι οι κερδισμένοι, αλλά και… διαμαρτυρόμενοι. Την Τρίτη οι ανάδοχοι και των πέντε αυτοκινητόδρομων έχουν προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου για να πουν και επίσημα ότι τα έργα δεν βγαίνουν!

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Αθηνών-Πατρών-Πύργου-Τσακώνας. Με «ζεστό» χρήμα 153 εκατ. ευρώ, που αντιπροσωπεύει μόλις το 7% του προϋπολογισμού των έργων, η κοινοπραξία «Ολυμπία Οδός» θα έχει την εκμετάλλευση των διοδίων ώς το 2037. Στο μεγάλο έργο των 2,2 δισ. ευρώ, οι κατασκευαστές έχουν επίσης αναλάβει να καλύψουν και το 41% του κόστους με δάνεια, που πρέπει να αποπληρώσουν. Ωστόσο, η ίδια η σύμβαση του 2007 ομολογεί ότι ο αυτοκινητόδρομος θα έχει ουσιαστικά αποσβεστεί ώς το 2022 και επί 15 χρόνια το Δημόσιο εν γνώσει του τον παραχωρεί στους ιδιώτες, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη της συντήρησης και θα καταθέτουν στα κρατικά ταμεία έως και το 93% των εσόδων από τα διόδια.

Η «συνταγή», βεβαίως με παραλλαγές, είναι δοκιμασμένη στη χώρα μας τη δεκαετία του ’90, όταν επανήλθε το σύστημα μελέτη-κατασκευή-χρηματοδότηση-παραχώρηση και ξεκίνησαν τα λεγόμενα συγχρηματοδοτούμενα μεγάλα έργα. Το πρώτο πακέτο περιλάμβανε την Αττική οδό, τη ζεύξη Ρίου-Αντιρρίου και το νέο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στους αρχικούς σχεδιασμούς είχε περιληφθεί και το μετρό Θεσσαλονίκης, όμως στην πορεία αποδείχθηκε ότι το έργο δεν ήταν ανταποδοτικό και οι τράπεζες δεν ήταν διατεθειμένες να το χρηματοδοτήσουν. Δεν ήταν δύσκολο να βρεθούν αφορμές για να ακυρωθεί ο διαγωνισμός, ευτυχώς χωρίς επιβάρυνση για το Δημόσιο.

Ανάλογη διαδικασία ακολουθήθηκε και το 2009, αυτή τη φορά με την υποθαλάσσια αρτηρία της Θεσσαλονίκης, που είχε περιληφθεί στο δεύτερο πακέτο μαζί με τους πέντε αυτοκινητόδρομους. Το έργο αποδείχθηκε ασύμφορο και ακυρώθηκε μετά τη γνωμοδότηση της αρχαιολογικής υπηρεσίας, που όμως εκδόθηκε μετά την υπογραφή της σύμβασης. Βεβαίως δεν έχασε ο ανάδοχος του έργου των 480 εκατ. ευρώ, που ζήτησε λύση της σύμβασης με υπαιτιότητα του Δημοσίου και διεκδίκησε αποζημίωση ύψους 400 εκατ. ευρώ. Προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και εξασφάλισε αποζημίωση ύψους 68 εκατ. ευρώ για προετοιμασίες που είχε κάνει. Να σημειωθεί ότι αν προχωρούσε η κατασκευή του συγκεκριμένου έργου η δημόσια συμμετοχή θα ήταν 90 εκατ. ευρώ. Με άλλα λόγια, οι Ελληνες φορολογούμενοι πλήρωσαν πανάκριβα για ένα έργο που δεν έγινε. Μάλιστα οι εργολάβοι έχουν προσφύγει στη διαιτησία γιατί θεωρούν ότι το ποσό που τους επιδικάστηκε είναι μικρό!

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Ενδεικτική είναι η περίπτωση της Αττικής οδού. Τα έργα ξεκίνησαν το 1994 με προϋπολογισμό 426 δισ. δραχμές (σ.σ. εκείνη την εποχή δεν υπήρχε στον ορίζοντα ευρώ και βεβαίως δεν είχε οριστεί η ισοτιμία του με τη δραχμή), αλλά στην πορεία ανέκυψαν και τα… απρόβλεπτα που στοίχισαν στους φορολογουμένους επιπλέον 549 δισ. δραχμές, δηλαδή άλλη μία Αττική οδό! Ιδιαίτερα στην Περιφερειακή Υμηττού, έπειτα από προσφυγές στο ΣτΕ, που αποδείχθηκαν η «χαρά του εργολάβου», διατέθηκαν για έργα προστασίας του περιβάλλοντος 195 δισ. δραχμές, έναντι 19 που προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός. Το 2004, που παραδόθηκε το τελευταίο κομμάτι του μεγαλύτερου αυτοκινητόδρομου της πρωτεύουσας, το κόστος έφτασε στο 1,23 δισ. ευρώ.

Ο χρόνος παραχώρησης της Αττικής οδού, με βάση τη σύμβαση, λήγει τον Σεπτέμβριο του 2024. Υπάρχει ωστόσο πρόβλεψη ότι θα περιέλθει στο Δημόσιο νωρίτερα όταν οι κατασκευαστές πετύχουν απόδοση 11,6% των ιδίων κεφαλαίων, που ανέρχονται σε 174 εκατ. ευρώ. Οι μέσοι κυκλοφοριακοί φόρτοι, ακόμα και το 2010 με την οικονομική κρίση στο φόρτε της, διαμορφώθηκαν στις 281.329 διελεύσεις την ημέρα, έναντι 243.714 που είχαν προβλεφθεί από τη μελέτη. Ο ετήσιος τζίρος, με στοιχεία που μας έδωσε η κοινοπραξία, ξεπερνά τα 226 εκατ. ευρώ, ενώ τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας υπολογίζονται σε 89,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ο αυτοκινητόδρομος παραμένει ιδιαίτερα κερδοφόρος και ενισχύει την εκτίμηση ορισμένων ότι έχει μειωθεί ο χρόνος παραχώρησης κατά 2 έως και 3 χρόνια. Γι’ αυτόν τον λόγο οι εργολάβοι προσφέρουν από χρόνια εκπτωτικά προγράμματα για τους κατόχους ηλεκτρονικών συσκευών, του λεγόμενου e-pass, που χρησιμοποιούν 395.000 οδηγοί. Επιπλέον δεν τηρούνται οι αυξήσεις που προβλέπονται στη σύμβαση για τις τιμές των διοδίων. Είναι ενδεικτικό ότι στα Ι.Χ. η τιμή χωρίς έκπτωση διατηρείται στα 2,8 ευρώ, ενώ θα έπρεπε να διαμορφωθεί γύρω στα 3,7 ευρώ.

ΖΕΥΞΗ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ Η πρώτη -στα νεότερα χρονικά, γιατί έχουν προηγηθεί συμβάσεις με την Ούλεν για το δίκτυο ύδρευσης, την Πάουερ για τον φωτισμό κ.λπ.- σύμβαση παραχώρησης αφορά τη ζεύξη Ρίου-Αντιρρίου, που υλοποιήθηκε από κοινοπραξία ελληνικών και κυρίως γαλλικών συμφερόντων. Το κόστος της επένδυσης έφτασε τα 740 εκατ. ευρώ, όπως προέβλεπε η σύμβαση, από τα οποία τα ίδια κεφάλαια της κοινοπραξίας ήταν 10% και το 50% τραπεζικά δάνεια με κρατική εγγύηση. Η παραχώρηση διαρκεί ώς το 2039, προβλέπεται όμως ότι το έργο θα περιέλθει νωρίτερα στο Δημόσιο αν οι εργολάβοι εξασφαλίσουν απόδοση 11,5% επί των ιδίων κεφαλαίων τους. Οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας στους οποίους απευθύνθηκε η «Ε» ήταν ιδιαίτερα φειδωλοί σε στοιχεία. Μας είπαν ότι από την αρχή η κίνηση ήταν χαμηλότερη από την αναμενόμενη και γι’ αυτό οδηγήθηκαν σε εκπτωτικά πακέτα για τους συχνούς χρήστες της γέφυρας. Μας ανέφεραν ότι η ημερήσια κυκλοφορία διαμορφώνεται στις 12 με 13 χιλιάδες διελεύσεις και ο μέσος ετήσιος τζίρος ανέρχεται σε 48 εκατ. ευρώ. Δεν μας έδωσαν πληροφορίες για τα καθαρά έσοδα, απλώς μας ενημέρωσαν ότι είναι σημαντικό το κόστος συντήρησης της γέφυρας.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΠΑΤΩΝ Πιο σύνθετη είναι η περίπτωση του αεροδρομίου στα Σπάτα, που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2001 και υλοποιήθηκε με σύμβαση παραχώρησης συνολικού ύψους 685 δισ. δραχμών. Από το ποσό αυτό τα 78 δισ. δραχμές προήλθαν από το λεγόμενο «σπατόσημο», ενώ το Δημόσιο κατέβαλε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και κοινοτικά προγράμματα επιπλέον 44 δισ. δραχμές. Σε 370 δισ. δραχμές ανήλθε το δάνειο-μαμούθ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Στην εταιρεία λειτουργίας του αεροδρομίου το Δημόσιο μετέχει με 55%, ενώ το υπόλοιπο ανήκει στο επενδυτικό σχήμα στο οποίο κυριαρχούν γερμανικές εταιρείες. Ανάλογη είναι και η κατανομή στα κέρδη, που παρά τη διεθνή κρίση καταγράφουν άνοδο και το 2009 διαμορφώθηκαν στα 264 εκατ. ευρώ, έναντι 149 εκατ. την προηγούμενη χρονιά.

ΜΕΤΡΟ Αλλά και στα κλασικά δημόσια έργα οι εργολάβοι δεν χάνουν. Ενδεικτική είναι η περίπτωση του βασικού έργου του Μετρό, των γραμμών Εθνική Αμυνα-Σύνταγμα και Σύνταγμα-Δάφνη, που εγκαινιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2000. Το αρχικό κόστος ήταν 185 δισ. δραχμές που το 1994 με τις συμπληρωματικές συμβάσεις… εκτροχιάστηκαν στα 506,5 δισ. για να καλυφθούν τα κενά της σύμβασης-κουρελού, όπως έλεγε η τότε κυβέρνηση, ενώ η Ν.Δ. έκανε λόγο για «καύσιμα στον μετροπόντικα». Στη συνέχεια ήρθαν τα… απρόβλεπτα που διαμόρφωσαν το κόστος στα 711 δισ. δραχμές.

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Οι συμπληρωματικές συμβάσεις και οι υπερβάσεις των αρχικών κοστολογίων ήταν κανόνας για τον βασικό άξονα της Εγνατίας. Ο αυτοκινητόδρομος των 670 χλμ., που ενώνει την Αλεξανδρούπολη με την Ηγουμενίτσα, ξεκίνησε να κατασκευάζεται από το 1995 και με το ελληνικότατο «βλέποντας και δίνοντας». Οι μελέτες αποδείχθηκαν ελλιπείς και χρειάστηκε να γίνουν αλλαγές επί αλλαγών. Το έργο ολοκληρώθηκε το 2009 με κόστος 6 δισ. ευρώ, από τα οποία τα 2,24 δισ. εξασφαλίστηκαν μέσω δανεισμού του Δημοσίου. Εξαίρεση αποτέλεσαν ορισμένα τμήματα στην Ηπειρο που δόθηκαν στην κυκλοφορία τον περασμένο χρόνο. Ακόμη και σήμερα κατασκευάζεται ένα μικρό κομμάτι όπου παρουσιάστηκαν έντονα γεωλογικά φαινόμενα.

Κοινός παρονομαστής το θεσμικό πλαίσιο, που κατοχυρώνει στην ουσία τους εργολάβους και χάρη στη νομική υποστήριξη που διαθέτουν «στριμώχνουν» το Δημόσιο. Με τη διατησία και το μπαράζ προσφυγών έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν σοβαρές αποζημιώσεις, ενώ ακόμα και να κηρυχθούν έκπτωτοι χαμένοι είναι οι φορολογούμενοι και τα έργα. *

12 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΙ

Πληρώνουμε μέχρι 65 εκατ. € το χιλιόμετρο όταν η Ισπανία με ίδιο γεωγραφικό ανάγλυφο πληρώνει 12 φορές λιγότερο

ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

Είτε κατασκευάζονται με συμβάσεις παραχώρησης είτε ως κλασικά δημόσια έργα οι σίγουρα κερδισμένοι είναι οι εργολάβοι

Ελευθεροτυπία

Ημερίδα για τη δυσλεξία στη Λάρισα


Η δυσλεξία δεν θεραπεύεται αλλά μπορεί να βελτιωθεί, επεσήμαναν ειδικοί, στο πλαίσιο ημερίδας για τις μαθησιακές δυσκολίες που διοργανώθηκε, στη Λάρισα, από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Θεσσαλίας και την Εταιρία Ειδικής Παιδαγωγικής Ελλάδος.

Στη διάρκεια της ημερίδας, καθηγητές πανεπιστημίων και εκπαιδευτικοί που ασχολούνται με το συγκεκριμένο κομμάτι της ειδικής αγωγής, τόνισαν ότι πλέον οι ειδικοί επιστήμονες εστιάζουν σε νέα μοντέλα διαφοροποιημένης εκπαίδευσης, τόσο μέσα στην τάξη, όσο και μέσα στο σπίτι, για να μπορούν τα παιδιά να ξεπεράσουν το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό.

Ο αναπληρωτής Καθηγητής Παιδαγωγικού τμήματος ειδικής αγωγής, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Φίλιππος Βλάχος, αναπτύσσοντας το θέμα « Είναι όλα τα παιδιά με δυσλεξία ίδια;» τόνισε: «σαφώς και όχι. Κάθε παιδί παρουσιάζει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Άλλα προβλήματα έχει ένα παιδί με μαθησιακή δυσκολία στο γραπτό λόγο, άλλα έχει κάποιο με κινητικά προβλήματα και άλλα κάποιο με θέματα αντίληψης ή εστίασης και προσοχής».

Το σημείο που θα πρέπει να εστιάσει ο γονέας ή το δάσκαλος, σημείωσε ο κ. Βλάχος είναι, αφού εντοπιστεί το πρόβλημα, η διαφορετική μεταχείριση του συγκεκριμένου παιδιού έναντι των άλλων, είτε μέσα στη τάξη είτε μέσα στην οικογένεια του.

Στο μοντέλο διαφοροποιημένης εκπαίδευσης, στο οποίο θα πρέπει να κινείται πλέον το σύγχρονο σχολείο, επικεντρώθηκε στην ομιλία του ο επίκουρος καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Ιωαννίνων, Σπύρος Σούλης, τονίζοντας ότι «αν ο εικοστός αιώνας αφορούσε στο μέσο όρο της σχολικής τάξης, ο εικοστός πρώτος είναι ο αιώνας που θα πρέπει να επικεντρωθούν οι ειδικοί στην εξατομίκευση του προβλήματος. Και βάσει αυτών των δεδομένων θα πρέπει να προσαρμοστεί το σχολείο στις ανάγκες του μαθητή».

Άλλη σημαντική παράμετρος του προβλήματος των μαθησιακών δυσκολιών, που τονίστηκε στην ημερίδα, είναι και οι κοινωνικές δεξιότητες των ατόμων αυτών και κατά πόσο μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μία κοινωνική δραστηριότητα.

Ο Ιωάννης Αγαλιώτης, Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τόνισε ότι το παιδί που έχει κάποια μαθησιακή δυσκολία, σαφώς και μπορεί να σταθεί σε κάποια κοινωνική δεξιότητα, αρκεί να το κάνει με τις κατάλληλες τεχνικές. Δηλαδή, η διδασκαλία που θα έχει προηγηθεί να λάβει υπόψη της τον τρόπο που λαμβάνουν τις κοινωνικές πληροφορίες αυτά τα άτομα, να εκτιμήσει λεκτικές και μη λεκτικές πληροφορίες που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της εταιρίας ειδικής παιδαγωγικής Ελλάδος, Καθηγητής, Εμμ. Κολιάδης, μίλησε για την ενδεδειγμένη διδασκαλία για την αντιμετώπιση του προβλήματος, για τον καθολικό σχεδιασμό του, που είναι, όπως είπε, η προσέγγιση της διδακτέας ύλης του υλικού και του περιεχομένου, κατά τέτοιο τρόπο που να επωφελούνται άνθρωποι με διαφορετικά μαθησιακά στυλ χωρίς προσαρμογές και εκ των προτέρων τροποποιήσεις.

Μετά το πέρας των βασικών εισηγήσεων ακολούθησε συζήτηση από ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι ανέπτυξαν όλους τους τρόπους προσέγγισης, αλλά και ουσιαστικής βελτίωσης του προβλήματος .

Χαιρετισμό στην ημερίδα απηύθυνε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, Χρ. Λιάπης, ο οποίος τόνισε ότι η ειδική αγωγή χρειάζεται περαιτέρω προσπάθεια και πολιτική βούληση και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η εκπαίδευση αλλά και η νέα Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Θεσσαλίας, Απ. Κουτρουμπέλης.


Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=251843&cid=4

Αστέρας Τρίπολης - Λάρισα live tv

Greece Super League
17:15 GMT(+2:00) Asteras Tripolis - AEL Larissa

Live tv links:

http://www.vipstand.me/watch/19646/1/asteras-tripolis-vs-ael-larissa.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/7.html

http://www.stopstream.com/ch1.html

http://www.telefree.info/

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180323.html

http://livetv.ru/webplayer.php?t=zonein&c=138740&lang=en&eid=65437&lid=61879&ci=26&si=1

Πανσερραϊκός - Ηρακλής live tv

Greece Super League
17:15 GMT(+2:00) Panserraikos FC - Iraklis Saloniki

Live tv links:

http://www.vipstand.me/watch/19647/1/panserraikos-fc-vs-iraklis-saloniki.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/5.html

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180324.html

http://stepens.blogspot.com/

English Premier League live tv

English Premier League
17:00 GMT(+2:00)

Aston Villa vs. Fulham FC
Everton FC vs. Blackpool FC
Manchester City vs. West Bromwich Albion
Newcastle United vs. Arsenal
Tottenham Hotspur vs. Bolton Wanderers
Wigan Athletic vs. Blackburn Rovers


Live tv links:

Aston Villa vs. Fulham FC
http://www.fromsport.com/v-0/16/198/v-179846.html

http://www.chabka.es/

http://www.star-sports.eu/channel1.html

Everton FC vs. Blackpool FC
http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180308.html




Manchester City vs. West Bromwich Albion
http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180309.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/4.html

http://derbyhd.com/tv4.html

http://www.madrid-v-barcelona.com/

http://www.foottvlive.com/ch2.html

Newcastle United vs. Arsenal
http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180310.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/6.html

http://www.adthe.us/streams/CreepyTV.html

http://www.koratitv.com/ch3.html

Tottenham Hotspur vs. Bolton Wanderers
http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180311.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/3.html

http://www.vipcanals.net/ch2.html

http://derbyhd.com/tv5.html

Wigan Athletic vs. Blackburn Rovers
http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180312.html

http://www.stopstream.com/ch2.html

http://www.gsports2.co.tv/

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ live tv

Greece Basketball League
17:00 GMT(+2:00) Olympiacos vs Panionios

Live tv links:

http://www.fromsport.com/v-0/18/2/v-180321.html

http://www.vipstand.me/watch/19818/1/olympiacos-vs-panionios.html

http://domacifilmovi.us/ch2.php






ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ live tv

Greece Basketball League
PAOK vs Aris TT Bank
Live tv links:

German Bundesliga Live tv

German Bundesliga

German Bundesliga Simulcast Simulcast / Konferenz
FSV Mainz 05 vs. Werder Bremen

TSG Hoffenheim vs. 1. FC Kaiserslautern
FC Koln vs. Bayern Munchen

Hannover 96 vs. VFL Wolfsburg
FC Nurnberg vs. Bayer 04 Leverkusen



Live tv links:

German Bundesliga Simulcast Simulcast / Konferenz
http://www.vipstand.me/watch/19623/1/bundesliga-simulcast-/-konferenz-live--.html

http://vipcanals.net/

http://www.fromsport.com/v-0/16/196/v-179777.html

http://www.koratitv.com/ch1.html

http://livetv.ru/webplayer.php?t=zonein&c=140269&lang=en&eid=65804&lid=60827&ci=36&si=1

FSV Mainz 05 vs. Werder Bremen
http://www.vipstand.me/watch/19624/1/fsv-mainz-05-vs-werder-bremen.html

http://www.fromsport.com/v-0/16/198/v-179837.html

http://www.livesport1.us/tv1.html



TSG Hoffenheim vs. 1. FC Kaiserslautern
http://www.vipstand.me/watch/19625/1/tsg-hoffenheim-vs-1.-fc-kaiserslautern.html

http://www.fromsport.com/v-0/16/198/v-179838.html

http://www.livesport1.us/tv2.html


FC Koln vs. Bayern Munchen
http://www.vipstand.me/watch/19626/1/1.-fc-koln-vs-bayern-munchen.html

http://www.fromsport.com/v-0/16/198/v-179839.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/1.html



Hannover 96 vs. VFL Wolfsburg
http://www.vipstand.me/watch/19627/1/hannover-96-vs-vfl-wolfsburg.html

http://www.fromsport.com/v-0/16/198/v-179840.html

http://livetv.ru/webplayer.php?t=tvu&c=82386&lang=en&eid=65429&lid=17707&ci=36&si=1


FC Nurnberg vs. Bayer 04 Leverkusen
http://www.vipstand.me/watch/19628/1/1.-fc-nurnberg-vs-bayer-04-leverkusen.html

http://www.fromsport.com/v-0/16/198/v-179841.html

http://www.livesport1.us/tv6.html

http://domacifilmovi.us/ch4.php


Besiktas vs Karabukspor live tv

Turkish Superlig
Besiktas vs Karabukspor

Live tv links:

http://www.fromsport.com/v-0/16/198/v-179835.html

sop://broker.sopcast.com:3912/90801

http://www.vipstand.me/watch/19622/1/besiktas-vs-karabukspor.html

http://trgoals.net/

http://www.vipstand.me/watch/19622/2/besiktas-vs-karabukspor.html

Italian Bwin Serie B/Multicast Diretta Goal live tv

Italian Bwin Serie B

Live tv links:

http://www.directon.tv/channels/3022/

http://www.directon.tv/channels/2278/

http://veetle.com/index.php/channel/view#4cb95b1d3d296

http://www.fromsport.com/v-0/16/196/v-179776.html

“Στο σφυρί” η Ferrari του Τζόν Λένον


Ο οίκος Bonhams βγάζει απόψε σε δημοπρασία το πρώτο αυτοκίνητο του Τζον Λένον. Η πώληση θα γίνει στο Γκραν Παλέ στο Παρίσι και οι υπεύθυνοι του οίκου ελπίζουν το αυτοκίνητο να φτάσει τα 170.000€.

Η ανακαινισμένη γαλάζια Ferrari 330 GT Coupe 2+2, ήταν το πρώτο του αυτοκίνητο. Το απέκτησε την ημέρα που πήρε το δίπλωμα οδήγησής του σε ηλικία 25 ετών όταν ήταν πια διάσημος και πλούσιος. Μάλιστα λέγεται πως οι αντιπρόσωποι πολυτελών αυτοκινήτων του Λονδίνου έκαναν ουρά έξω από το σπίτι του στο Κένγουντ, για να επιλέξει το όχημά του.

Τελικά επέλεξε αυτή τη Ferrari (για το μπλε French racing blue χρώμα της). Ο Λένον έκανε την αρχή με τη Ferrari και αργότερα αγόρασε ένα Mini και μία Rolls-Royce, η οποία συνδέθηκε περισσότερο μαζί του, αφού με αυτήν βρήκε την αφορμή να έχει σοφέρ. Ο ίδιος όπως είχε δηλώσει δεν ήθελε να οδηγεί.


newscode.gr

«Έφυγε» ο μεγάλος Ιάκωβος Καμπανέλλης


Από τη ζωή έφυγε σήμερα σε ηλικία 89 ετών, ο σημαντικός θεατρικός συγγραφέας Ιάκωβος Καμπανέλλης.

Νοσηλευόταν εδώ και δύο 24ωρα στην εντατική νοσοκομείου της Αθήνας, καθώς το χρόνιο πρόβλημα νεφρικής ανεπάρκειας που αντιμετώπιζε είχε επιδεινωθεί.
Ο Ι. Καμπανέλλης γεννήθηκε στη Νάξο το 1922. Το 1935 η οικογένειά του έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. Στην κατοχή αναμείχθηκε στην αντίσταση αλλά όταν συνελήφθη από τους Γερμανούς (1943) οδηγήθηκε και κρατήθηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν μέχρι τις 5 Μαΐου 1945 οπότε και απελευθερώθηκε από τις συμμαχικές δυνάμεις.

Όταν γυρίζει στην Αθήνα, οι παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, το χειμώνα του 1945-46, τον συναρπάζουν… «εκεί ανακάλυψα τον εαυτό μου και τον προορισμό μου». Αν και δεν ολοκλήρωσε γυμνασιακή μόρφωση έδειξε ιδιαίτερη αφοσίωση στο γράψιμο. Τον Καμπανέλλη ανακάλυψε ο Αδαμάντιος Λεμός. Το πρώτο θεατρικό έργο του ήταν «ο Χορός πάνω στα στάχυα» που παρουσιάστηκε τη θερινή θεατρική περίοδο 1950 από το θίασο Λεμού στο Θέατρο «Διονύσια» της Καλλιθέας.

Από τα θεατρικά του έργα τα πλέον γνωστά είναι «Έβδομη μέρα της δημιουργίας», «Η Αυλή των θαυμάτων», «Ηλικία της νύχτας», «Παραμύθι χωρίς όνομα», «Γειτονιά των Αγγέλων», «Βίβα Ασπασία», «Οδυσσέα γύρισε σπίτι», «Αποικία των τιμωρημένων», «Το μεγάλο μας τσίρκο», «Ο εχθρός λαός» και «Πρόσωπα για βιολί και ορχήστρα».

Επίσης ο Ιάκωβος Καμπανέλλης συνέγραψε και το βιβλίο «Μαουτχάουζεν». Έργα του έχουν μεταφρασθεί και παιχτεί στην Αγγλία, Αυστρία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σουηδία. Ασχολήθηκε επίσης με τη δημοσιογραφία στις εφημερίδες «Ελευθερία» (1963-65), «Ανένδοτος» (1965-66) και από το 1975 στα «Νέα». Υπήρξε επίσης μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.


protothema

Ελλάδα, ο παράδεισος του εργολάβου

Πάρτι έκαναν και κάνουν οι εργολάβοι στην πολύπαθη τούτη χώρα. Έργα κοστολογήθηκαν με ένα συγκεκριμένο ποσό, το οποίο αργότερα υπερδιπλασιάστηκε για πλάκα, χωρίς κανείς να ξέρει το γιατί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των παραπάνω είναι η περίπτωση Αθηνών-Πατρών-Πύργου-Τσακώνας. Με 153 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιπροσωπεύει μόνο το 7% του προϋπολογισμού των έργων, η κοινοπραξία «Ολυμπία Οδός» θα έχει την εκμετάλλευση των διοδίων έως το 2037.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ελευθεροτυπία, στο έργο των 2,2 δις οι κατασκευαστές έχουν αναλάβει να καλύψουν το 41% του κόστους με δάνεια τα οποία πρέπει να αποπληρώσουν. Η σύμβαση του 2007 αναφέρει ότι ο αυτοκινητόδρομος θα έχει αποσβεστεί μέχρι το 2022.

Έτσι το Δημόσιο επί 15 χρόνια τον παραχωρεί στους ιδιώτες οι οποίοι θα τον συντηρούν και θα καταθέτουν στα ταμεία του κράτους έως και το 93% των εσόδων από τα διόδια.

Παρόμοια διαδικασία ακολουθήθηκε και το 2009 με την υποθαλάσσια αρτηρία της Θεσσαλονίκης, που περιλαμβανόταν στο δεύτερο πακέτο μαζί με πέντε αυτοκινητόδρομους. Το έργο εν τέλει αποδείχθηκε ασύμφορο και ακυρώθηκε. Βεβαίως δεν έχασε ο ανάδοχος του έργου των 480 εκατ. ευρώ, που ζήτησε λύση της σύμβασης με υπαιτιότητα του Δημοσίου και διεκδίκησε αποζημίωση ύψους 400 εκατ. ευρώ την οποία και έλαβε.

Η Αττική οδός είναι ένα άλλο τρανταχτό παράδειγμα. Το 1994 το έργο ξεκίνησε με προϋπολογισμό 426 δις δραχμές, αλλά στην πορεία το έργο στοίχησε στους φορολογούμενους πολίτες άλλα 549 δις δραχμές, δηλαδή μια ακόμη Αττική οδό.

Ειδικά στην περιφερειακή Υμηττού οι εργολάβοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια, καθώς μετά από προσφυγές στο ΣτΕ διατέθηκαν για έργα προστασίας του περιβάλλοντος 195 δισ. δραχμές, έναντι 19 δις που προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός. Τελικά ο αυτοκινητόδρομος παραδόθηκε το 2004 και του οποίου το κόστος έφτασε στο 1,23 δις.

Λίγο μπερδεμένη είναι η περίπτωση του Αεροδρομίου στα Σπάτα. Λειτούργησε το 2001 και έγινε πράξη με σύμβαση παραχώρησης ύψους 685 δις δραχμών. Τα 78 δις του συνολικού ποσού προήλθαν από το σπατόσημο με το δημόσιο να καταβάλει από πρόγραμμα επενδύσεων και κοινοτικά προγράμματα άλλα 44 δις δραχμές.

Σε 370 δισ. δραχμές ανήλθε το δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Στην εταιρεία λειτουργίας του αεροδρομίου το Δημόσιο μετέχει με 55%, ενώ το υπόλοιπο ανήκει σε γερμανικές εταιρείες.

Τέλος, το Μετρό. Οι πρώτες γραμμές του Μετρό, δηλαδή Εθνική Άμυνα-Σύνταγμα και Σύνταγμα-Δάφνη είχαν κοστολογηθεί με 185 δις ευρώ που το 1994 με τις συμπληρωματικές συμβάσεις εκτινάχθηκαν στα 506,5 δισ. Το ποσό όμως δε θα μπορούσε να μείνει στάσιμο. Απρόβλεπτα που παρουσιάστηκαν διαμόρφωσαν το κόστος στα 711 δισ. δραχμές.


newsday

«Ξανθός» παράδεισος στις Μαλδίβες


Δεν είναι ανέκδοτο! Μια εταιρία με έδρα τη Λιθουανία θέλει να δημιουργήσει ένα σούπερ θέρετρο στις Μαλδίβες, στο οποίο θα εργάζονται αποκλειστικά ξανθές καλλονές.

Η εταιρία, η οποία ονομάζεται ‘Oh-La-La’ έχει ήδη έντονη δραστηριότητα στη Λιθουανία, επιστρατεύοντας ξανθά μοντέλα που διαφημίζουν τα πάντα: από αναψυκτικά μέχρι πίτσες.

Η υπεύθυνη της εταιρίας, η οποία είναι βεβαίως ξανθιά, λέει ότι η φιλοσοφία πίσω από το εγχείρημα είναι απλή: «το ξανθό είναι πιο λαμπερό και ελκύει τους ανθρώπους, όπως το φως του ήλιου». Η ίδια έσπευσε να εξηγήσει ότι στην εταιρία απασχολούνται φυσικές αλλά και βαμμένες ξανθιές.

Στη Λιθουανία το έργο της ‘Oh-La-La’ είναι απλό, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ξανθοί και το ξανθό χρώμα δεν προκαλεί τους ίδιους συνειρμούς, όπως σε άλλες χώρες. Απομένει να δούμε πώς θα υποδεχθούν την ιδέα οι κάτοικοι και οι τουρίστες των Μαλδίβων.


troktiko

Συλλαλητήριο αγροτών με τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη


Συλλαλητήριο με τρακτέρ πραγματοποιούν αυτή την ώρα αγρότες της Π.Α.ΣΥ. (Παναγροτική Αγροτική Συσπείρωση), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν οι παραγωγοί, από τη Δευτέρα.

Οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στην οδό Εγνατία, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου με κατεύθυνση προς τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται η κλαδική έκθεση Zootechnia, για να διαδηλώσουν.

Στην κεφαλή της πορείας υπάρχουν τρία τρακτέρ, ενώ στην κινητοποίηση συμμετέχουν αγροτοσυνδικαλιστές, μεταξύ των οποίων ο πρώην βουλευτής Βαγγέλης Μπούτας, και μέλη του Π.Α.Μ.Ε..

Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=251770&cid=4

«Καμπανάκι» για τους εκτροφείς σαλιγκαριών


Την αγωνία του για το μέλλον των νέων Ελλήνων, που με ολοένα και γοργότερο ρυθμό στρέφονται στην εκτροφή σαλιγκαριών, εξέφρασε μιλώντας στο ΑΠΕ ο βιολόγος - ζωολόγος του ΑΠΘ -με μεταπτυχιακό πάνω στο σαλιγκάρι στη Γαλλία- Αθανάσιος Γκόγκας, προειδοποιώντας ότι η βιαστική, μη ορθολογική διαχείριση και εγκατάσταση μιας μονάδας, μπορεί να μην αποδώσει τα αναμενόμενα.

Όπως σημειώνει, ναι μεν η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά αν αυτές δεν αξιοποιούνται ορθολογικά ελλοχεύει ο κίνδυνος κατάρρευσης ενός project, προτού καν ξεκινήσει.

«Στην Ελλάδα σήμερα έχουμε το κίνημα των φωτοβολταϊκών και το κίνημα των σαλιγκαριών», τόνισε ο κ. Γκόγκας, υπογραμμίζοντας ότι «δεν στήνεται ένας ολόκληρος κλάδος ζωϊκής παραγωγής λόγω ανάγκης, χωρίς εκπαίδευση και κατάρτιση, αλλά μόνο με την τήρηση των κανόνων που απαιτείται να ακολουθηθούν».

Κάνοντας λόγο για εξαπάτηση του κόσμου, ο ίδιος σημείωσε ότι, «ήδη είναι πολλοί αυτοί που έχουν χάσει τα ποσά που επένδυσαν για την κατασκευή μονάδας εκτροφής σαλιγκαριών». Όπως τόνισε, την τελευταία διετία στήθηκαν στη χώρα μας 400 μονάδες εκτροφής σαλιγκαριών, από τις οποίες δουλεύουν μόνο οι 15, αφού οι υπόλοιπες δεν έχουν ακόμα απόδοση, γεγονός που, όπως διευκρίνισε, «οφείλεται στη μη ορθολογική εγκατάσταση της όλης μονάδας».

Ο κ. Γκόγκας, επισήμανε ότι στη χώρα μας υπάρχουν όλες οι εκείνες οι συνθήκες που ευνοούν την ανάπτυξη της εκτροφής σαλιγκαριών -και μάλιστα με συγκριτικό πλεονέκτημα ανταγωνιστικότητας σε σχέση με τις περισσότερες χώρες όπου επιχειρείται να αναπτυχθεί η σαλιγκαροτροφία- αλλά η επιτυχία του εγχειρήματος συναρτάται άμεσα από τον καθορισμό παραμέτρων που αφορούν τη βιολογία και την τεχνολογία παραγωγής.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι για τη διατήρηση και εξέλιξη του κλάδου της εμπορίας και μεταποίησης σαλιγκαριών είναι αναγκαίο να οργανωθεί παραγωγική βάση εκτροφής σαλιγκαριών, για να ξεπεραστούν σειρά προβλημάτων, με προτεραιότητα την εξασφάλιση σαλιγκαριών υψηλής ποιότητας, σε σταθερές ποσότητες, με χρονικά καθορισμένες ημερομηνίες παράδοσης, πρώτα στη βιομηχανία και στη συνέχεια στον καταναλωτή, που είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και τελικός αποδέκτης του προϊόντος. Επίσης ο ίδιος έκανε λόγο για ανάγκη χάραξης εθνικής στρατηγικής και στήριξης του κλάδου από την πολιτεία.

Τις θέσεις του αυτές θα αναπτύξει ο κ. Γκόγκας στη διάρκεια σχετικής ενημερωτικής εκδήλωσης, που γίνεται απόψε στο πλαίσιο της 7ης Διεθνής Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία, «Zootechnia» (3-6 Φεβρουαρίου).


Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=251769&cid=8

Πακέτο διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ…

4)Τούρτες 
Κάντε κλικ στο κάθε παιχνίδι και ξεκινήστε την διασκέδαση!!!

ΝΟΗΣΙΣ:Συμμετοχική περιβαλλοντική παρακολούθηση για υπηρεσίες ποιότητας ζωής

Με τη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, του Βρετανικού Συμβουλίου και του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ συνεχίζεται, για έκτη συνεχή χρονιά, η πραγματοποίηση των «Καφέ της Επιστήμης» και, όπως πάντα, σας προσκαλούν να απολαύστε τον καφέ σας και να συζητήσετε με τους ειδικούς, επιστημονικά ζητήματα που προκαλούν το ενδιαφέρον μας.

Η διάδοση του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων, και η αύξηση των «έξυπνων» συσκευών τρίτης γενιάς με πληθώρα αισθητήρων, παρέχουν την δυνατότητα για μια άνευ προηγουμένου ανταλλαγή πληροφοριών σε παγκόσμια κλίμακα.

Η εξέλιξη αυτή εκφράζει μια νέα συλλογική δυναμική, στην οποία οι άνθρωποι είναι σε θέση να συμμετέχουν στη συλλογή και στην ανάλυση της πληροφορίας, οδηγούμενοι σε χρήσιμα συμπεράσματα για την ζωή τους, και σε καλύτερη λήψη αποφάσεων σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτή η προοπτική, εφαρμοζόμενη στο πεδίο των επιστημών του περιβάλλοντος, εγκαθιδρύει μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο ο κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται την ποιότητα του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζει και δραστηριοποιείται, και διασυνδέει τις περιβαλλοντικές φορτίσεις με στοιχεία ποιότητας ζωής του κάθε πολίτη ξεχωριστά, μετατρέποντας τον κάθε συμμετέχοντα από παθητικό αποδέκτη περιβαλλοντικής πληροφορίας σε ενεργό πολίτη, που συμμετέχει, παρατηρεί, σχολιάζει και συνδιαμορφώνει αποφάσεις για καλύτερη ποιότητα περιβάλλοντος για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο Κωνσταντίνος Καρατζάς, Επίκουρος Καθηγητής του Ενεργειακού Τομέα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ, θα μιλήσει για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της Συμμετοχικής Περιβαλλοντικής Παρακολούθησης, και θα αναφερθεί στο τι μπορεί να αναμένει ο πολίτης σε σχέση με τη χρήση αντίστοιχων τεχνολογιών για υποστήριξη της καθημερινής ποιότητας ζωής του.

Στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011, στις 19.00.

Είσοδος Ελεύθερη.

H Google προκαλεί τους Hackers να “σπάσουν” τον Chrome!


Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό σκέφτηκε η Google για να μπορέσει να εντοπίσει τυχόν λάθη που έχει ο Chrome.

Ο κολοσσός του διαδικτύου, διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό για όλους τους χρήστες με το έπαθλο του να είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικό, καθώς ο νικητής θα πάρει 20.000 δολάρια και ένα λάπτοπ CR-48.
Νικητής του διαγωνισμού θα είναι εκείνος που θα καταφέρει να “σπάσει” τον browser της Google, Chrome.

Η Google διοργανώνει αυτό το διαγωνισμό για να μπορέσει να εντοπίσει τα τρωτά σημεία που έχει ο browser της έτσι ώστε να μπορέσει να τα καλύψει.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Βανκούβερ, 9-11 Μαρτίου στα πλαίσια του γνωστού διαγωνισμού hacking «Pwn20wn».

Όποιος πιστεύει οτι είναι αρκετά ικανός και θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητές του στα πλαίσια του «Pwn20wn» γίνονται και άλλοι διαγωνισμοί με έπαθλα μέχρι και $105.000 σε όποιον καταφέρει να βρει ελαττώματα στα Windows Phone 7, Apple iOS, BlackBerry 6 OS, Google Android OS, καθώς και σε Firefox, Safari.


troktiko

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στη Β' ΕΠΣ Πιερίας

Σαββάτο 5-2-2011
Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15.00

Αναγέννηση Κολινδρού-25η Μαρτίου
Γήπεδο Κολινδρού
Διαιτητές: Θεοδωρίδης-Νίκολιτς-Κούγιουντζιτς

Ταύρος Ελάφου-Ελπίς Κατερίνης
Γήπεδο Ελάφου
Διαιτητές: Νταμπώσης Ι Φ-Ντουράκογλου-Μπλέτσιου

Όλυμπος Βροντούς-Μακεδονικός Ν. Εφέσσου
Γήπεδο Βροντούς
Διαιτητές: Συμεωνίδης-Καραϊσαρίδης-Φιρινίδης

Δόξα Μοσχοχωρίου-Πιερικός Αρωνά
Γήπεδο Μοσχοχωρίου
Διαιτητές: Σκαμπαρδώνης-Σβάρνας-Τουλκερίδης

Αναγέννηση Σβορώνου-Διαγόρας Σεβαστής
Γήπεδο Σβορώνου
Διαιτητές: Λαφατζής-Κύφος-Κουτσουράς

Πιερικός Κ. Αγιάννη-ΑΟ Παραλίας
Γήπεδο Κ. Αγιάννη
Διαιτητές: Γκαραγκάνης-Φραγκούλη-Μέγας

Άρης Κοκκινοπλιτών-Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα
Διαιτητές: Β'ΔΑΚ Τόλιος-Γιαμούζης-Πέτρου

Εθνικός Ν.Κεραμιδίου-ΓΑΜΣ Μεθώνη δε θα διεξαχθεί





Πρόγραμμα 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE

Αναλυτικά το πρόγραμμα 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE ή Β΄Εθνικής:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΓΗΠ. "Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ" ΑΓΡΙΝΙΟΥ
6/2/11 15:00

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΥΛΗΣ
6/2/11 15:00

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
ΕΘΝ. ΣΤ. "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
5/2/11 15:00 ET3

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ
ΓΗΠ. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ" ΔΡΑΜΑΣ
6/2/11 15:00

ΒΕΡΟΙΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
6/2/11 15:00

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
7/2/11 19:00 CONN-X

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
6/2/11 15:00

ΟΦΗ-ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠ. "Α.Σ. Ο.Φ.Η. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ" ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7/2/11 18:00 ΕΤ3

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΗΜ. ΣΤ. "ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ" ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
6/2/11 15:00

Πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Superleague

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου της 21ης αγωνιστικής της Superleague:

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
05.02.11 17:15 NS4

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ
05.02.11 17:15 NS2

A.E.K. - ΑΡΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
05.02.11 19:30 NS2

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
06.02.11 15:00 NS3

ΚΑΒΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΣΤΑΔΙΟ "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"
06.02.11 15:00 NS2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
06.02.11 15:00 NET

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
06.02.11 17:15 NS2

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ
06.02.11 19:30 NS1