Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Man Utd vs City 2-1 Goals

Δείτε τα γκολ του σημερινού παιχνιδιού Μάντσεστερ Γιουνάιντετ-Μάντσεστερ Σίτυ κι απολαύστε το καταπληκτικό γκολ-ψαλίδι του Ρούνεϊ στο παρακάτω βίντεο...

Go To Watch Match Highlights Video...


Ελ. Ζουγανέλη & Μαχαιρίτσας - Είπα στους Φίλους Μου

Στίχοι: Πέγκυ Πολίτου
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Πρώτη εκτέλεση: Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ( Ντουέτο )



Είπα στους φίλους μου για σένα
πως θα σε κλέψω για ένα βράδυ
πως θα σε φέρω στα νερά μου
να κοιμηθούμε στο σκοτάδι
μα δεν τους είπα την αλήθεια,
είναι ό,τι λέω από συνήθεια.

Είπα μαζί σου θα γλεντήσω,
θα σε πλανέψω για μια νύχτα,
θα σου αδειάσω τον εαυτό μου
μετά ένα γεια για καληνύχτα
μα δεν τους είπα την αλήθεια,
είναι ό,τι λέω από συνήθεια..

Μα εσύ μου είπες δε τρομάζεις,
ότι στο μαύρο βλέπεις χρώμα
κι εγώ που είδα ν' ανασταίνεις
το ταραγμένο μου το σώμα

Ούτε που ξέρω τ' όνομά σου,
πώς ταξιδεύεις τις αισθήσεις
ξέρω μονάχα πως δικιά μου
σε είχα πριν να μ' αποκτήσεις..

Είπα στους φίλους μου για σένα
πως θα σε κλέψω για ένα βράδυ
πως θα σε φέρω στα νερά μου
να κοιμηθούμε στο σκοτάδι
μα δεν τους είπα την αλήθεια
είναι ό,τι λέω από συνήθεια..

Είπα σε σένα που ήσουν ξένος
πως όλα στέρεψαν σε μένα
πως με στοιχειώσαν οι αγάπες
μες το μυαλό γίναν ένα
μα δεν τους είπα την αλήθεια
είναι ό,τι λέω από συνήθεια..

Μα εσύ μου είπες δε τρομάζεις
ότι στο μαύρο βλέπεις χρώμα
κι εγώ που είδα ν' ανασταίνεις
το ταραγμένο μου το σώμα.

Ούτε που ξέρω τ΄όνομά σου
πώς ταξιδεύεις τις αισθήσεις
ξέρω μονάχα πως δικιά μου
σε είχα πριν να μ' αποκτήσεις..

Κέντρο Νεοσυλλέκτων Πυροβολικού στα Γιαννιτσά


Η εγκατάσταση ενός Κέντρου Νεοσυλλέκτων Πυροβολικού, η ίδρυση Στρατιωτικού Μουσείου και η παραχώρηση του στρατοπέδου ΚΑΨΑΛΗ... στην τοπική κοινωνία είναι οι τρεις παρεμβάσεις του ΥΠΕΘΑ και των Ενόπλων Δυνάμεων που ανακοίνωσε σήμερα από τα Γιαννιτσά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο στρατόπεδο ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑ της πόλης.

Ο Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο, ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές δραστηριότητες της 162 Α/Κ ΜΒΠ από τον διοικητή της και μίλησε στα στελέχη της.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Χαίρομαι πολύ που επισκέπτομαι τα Γιαννιτσά, με τα οποία με συνδέουν στενοί προσωπικοί και οικογενειακοί δεσμοί. Χαίρομαι, επίσης, γιατί βρίσκομαι σε μια πόλη που έχει παραδοσιακούς δεσμούς με τον ελληνικό στρατό.

Στην πόλη των Γιαννιτσών θα εγκατασταθεί από τον Ιούλιο ένα Κέντρο Νεοσυλλέκτων Πυροβολικού που θα δώσει ζωή σε ένα από τα στρατόπεδα της πόλης, εκεί όπου είναι εγκαταστημένη σήμερα και η μονάδα μας του πυροβολικού.

Επίσης πήραμε την απόφαση, εδώ στο κτίριο της Λέσχης της Φρουράς των Γιαννιτσών, να οργανωθεί στον ισόγειο χώρο ένα στρατιωτικό μουσείο αφιερωμένο στον Μακεδονικό Αγώνα και τους Βαλκανικούς Πολέμους, στη Μάχη των Γιαννιτσών. Έχουμε την δυνατότητα με αυτεπιστασία, με τις δυνάμεις που έχει ο Ελληνικός Στρατός και με επιστημονικό σύμβουλο έναν έμπειρο ιστορικό, τον κ. Νικόλτσο, που είναι και απόστρατος αξιωματικός, να εγκαινιάσουμε σε τρεις μήνες αυτό το μουσείο που θα είναι ένα σημείο αναφοράς για όλα τα παιδιά της περιοχής. Θέλουμε το μουσείο αυτό να λειτουργεί ως μουσείο-σχολείο εδώ στο κέντρο των Γιαννιτσών.

Επίσης θέλουμε να συμβάλουμε όσο μπορούμε περισσότερο στην τοπική ανάπτυξη και στη βελτίωση των υποδομών της πόλης –και αναφέρομαι σε υποδομές κοινωνικής χρήσης- γι’ αυτό περιμένουμε από τον Δήμο της πόλης μια ολοκληρωμένη πρόταση, ώστε το στρατόπεδο ΚΑΨΑΛΗ, με τα οθωμανικά του μνημεία, τον περιβάλλοντα χώρο του, να περιέλθει ολόκληρο και όχι το μισό στην χρήση της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για διάφορες πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις και για την αναψυχή των κατοίκων αλλά και γιατί πρέπει τα Γιαννιτσά να αποκτήσουν και άλλες πηγές τοπικού πλούτου για τους πολίτες, οι οποίοι το έχουν τόσο ανάγκη αυτή την κρίσιμη περίοδο. Το χρονοδιάγραμμα για την παραχώρηση του στρατοπέδου ΚΑΨΑΛΗ εξαρτάται απολύτως από τον Δήμο, την Περιφέρεια, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, πάντως εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε αμέσως θετικά μόλις μας υποβληθεί η πρόταση από τις τοπικές αρχές.

Άρα πρόκειται για τρεις παρεμβάσεις που τις συζητήσαμε, τις αποφασίσαμε και τις ανακοινώνουμε. Είμαι βέβαιος ότι έτσι θα έχουμε μια πολύ πιο στενή και παραγωγική σχέση ανάμεσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τις Ένοπλες Δυνάμεις από τη μια μεριά και την περιοχή από την άλλη».


http://kranosgr.blogspot.com

Έπαθε διάσειση από σουτ του Ζαϊρί!


Ένα σουτ του Ζαουάντ Ζαϊρί ήταν αρκετό να στείλει τον φροντιστή του Ολυμπιακού, Νίκο Γονατά με διάσειση στο νοσοκομείο!

Ο φροντιστής του Ολυμπιακού, Νίκος Γονατάς δέχθηκε ένα δυνατό σουτ από τον Ζαουάντ Ζαϊρί στην προθέρμανση. Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί διάσειση από το σουτ αυτό που δέχθηκε στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

«Η Δυτικές κυβερνήσεις γνώριζαν για το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων»



Το ότι Δυτικές κυβερνήσεις τελούσαν σε γνώση του λαθρεμπορίου οργάνων ανθρώπων στο Κόσσοβο, επισημάνθηκε σήμερα από τον εισηγητή για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντικ Μαρτί, που έδωσε μία συνέντευξη στη σλοβενική εφημερίδα «Ντέλο».

Συγκεκριμένα, ο Μαρτί έχει κάνει και υπόμνημα σε αυτό το θέμα, που τέθηκε υπόψη της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, τον Ιανουάριο φέτος, σύμφωνα με το οποίο:

-Αντάρτες Κοσσοβάροι μέσω Αλβανίας έκαναν λαθρεμπόριο οργάνων Σέρβων αιχμαλώτων τους, στα τέλη της περασμένης 10ετίας. Ζητείτο, συνεπώς, στο Κόσσοβο και στην Αλβανία να γίνουν μη εξαρτημένες από τις κυβερνήσεις έρευνες για όλα τα συναφή ζητήματα.

-Ο πρώην ηγέτης του «Εθνικοαπελευθερωτικού στρατού του Κόσσοβου», σήμερα πρωθυπουργός του Κοσσόβου, Χασίμ Θάτσι, σχολιάζοντας το υπόμνημα Μαρτί, τόνισε ότι «δεν τον αφορά καθόλου», όμως θα τον ενδιέφερε να γίνει η ζητούμενη απ αυτόν έρευνα.


Από την πλευρά του, ο Μαρτί επέμεινε στην ίδια συνέντευξή του ότι, «δυτικές κυβερνήσεις γνώριζαν για το λαθρεμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, αδρανώντας ολοκληρωτικά».

http://www.zougla.gr/


Διαδικτυακή Υποβολή Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2011 & Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής ΕΛΓΑ 2011 Χωρίς Μεταβολές Στοιχείων (video)

Άρχισε να λειτουργεί από 24-01-2011 η εφαρμογή για την υποβολή μέσω διαδικτύου της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης 2011 και δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής 2011 χωρίς μεταβολές στοιχείων σε σχέση με την αίτηση ενιαίας ενίσχυσης του προηγούμενου έτους 2010.




Η εφαρμογή θα επεκταθεί σύντομα ώστε να επιτρέπει την διαδικτυακή υποβολή της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης και δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ 2011 με μεταβολές αλφαριθμητικών στοιχείων σε σχέση με την αίτηση ενιαίας ενίσχυσης προηγούμενου έτους 2010. Θα υπάρξει σύντομα νέα ανακοίνωση μόλις θα είναι δυνατή και η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης & δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ 2011 με μεταβολή αλφαριθμητικών στοιχείων.

Για την υποβολή της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης και δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ 2011 χωρίς μεταβολές:
Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.opekepe.gr/ από οποιαδήποτε σημείο έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ή
επιλέξτε απευθείας τον ακόλουθο σύνδεσμο για να κάνετε χρήση της λειτουργίας της υπηρεσίας on-line υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης & δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ 2011 χωρίς μεταβολές στοιχείων
για να συνδεθείτε θα πρέπει να καταχωρήσετε το ΑΦΜ και τον μοναδικό αριθμό φορολογικής δήλωσης του εκκαθαριστικού σημειώματος οικ. έτους 2009
ακολουθήστε τις απλές οδηγίες και υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας και ακολούθως εκτυπώστε την σε δύο αντίγραφα.
καταθέστε υπογεγραμμένα εντός 15 ημερών τα αντίγραφα της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης & δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ 2011 σε οποιοδήποτε γραφείο του ΟΠΕΚΕΠΕ ή του ΕΛΓΑ για επικύρωση και ολοκλήρωση της διαδικασίας.
η μη έντυπη κατάθεση και έγκαιρη επικύρωση της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης & δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ 2011 οδηγεί σε ακύρωση αυτής και απαιτεί την εκ νέου υποβολής της.


Ο ΕΛΓΑ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ στοχεύοντας στην έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων του έτους 2011, υλοποίησαν την παραπάνω εφαρμογή ως ανταπόκριση στην απαίτηση των δικαιούχων για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στην υπηρεσία του πολίτη που απλοποιούν τις διαδικασίες και μειώνουν την γραφειοκρατία.


«Η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την Ε.Ε»


Με αυτόν τον τίτλο κυκλοφορεί άρθρο της εφημερίδας Die Welt, που αναφέρεται στις αντιδράσεις που προκάλεσαν στην Ελλάδα, η συμπεριφορά … των εκπροσώπων της Τρόικα.

Η γερμανική εφημερίδα καλύπτει όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης στις απατήσεις της Τρόικα και τα διαβήματα διαμαρτυρίας που απέστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός κύριος Γιώργος Παπανδρέου, αναφέροντας πάρα ταύτα, πως η Ελλάδα οφείλει να προχωρήσει σε αποκρατικοποιήσεις, αλλιώς δεν θα καταφέρει να αντλήσει ρευστό.
Το άρθρο της Die Welt, κάνει ακόμα λόγο για τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των Ελλήνων, τονίζοντας όμως πως η πιθανότητα διακοπής της συνεργασίας της χώρας μας με την Τρόικα, θα αποτελούσε άμεση και οριστική χρεοκοπία.



protothema

Τα είπαν στη φυσούνα…


Στο κυνήγι πήρε ο Πάμπλο Γκαρσία τον Σίτο Ριέρα μετά τον αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Μετά από ένα αντιαθλητικό … μαρκάρισμα στον Γκαρσία, ο Ισπανός όχι μόνο δεν μετανόησε, του την είπε και από πάνω, λέγοντας ότι μετά θα τον περιμένει στη φυσούνα.

Ο Ουρουγουανός στη συγκεκριμένη φάση διατήρησε τη ψυχραιμία του, αλλά όταν ο Σταθόπουλος σφύριξε τη λήξη, είδε τον παίκτη του Πανιωνίου να τρέχει στα αποδυτήρια. Μάλλον θα το ξανασκέφτηκε, ο Γκαρσία όμως όχι και άρχισε να τρέχει να τον προλάβει.

Μάλιστα τον πέτυχε στη φυσούνα, έγινε ένας ψιλοκαβγάς, αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους…



Διάβημα Παπανδρέου μετά την οργίλη αντίδραση προσχηματικού τύπου

Διάβημα Παπανδρέου μετά την οργίλη αντίδραση προσχηματικού τύπου - Στη δίνη των αντιδράσεων και ο Γ. Παπακωνσταντίνου

- Ο Γ. Παπανδρέου είχε ήδη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν
- Κυβερνητικοί βουλευτές κατηγορούν τον κ. Παπακωνσταντίνου για χλιαρή αντίδραση
- Συναγερμός στην κυβέρνηση για να προλάβουν τις αγορές τη Δευτέρα
- Η Ν.Δ. ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών


Διάβημα διαμαρτυρίας προς τους επικεφαλής της τρόικας Ντομινίκ Στρος Καν, Ζοζέ Μπαρόζο και Ζαν Κλοντ Τρισέ αναμένεται να κάνει ο έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου ως αντίδραση στη συνέντευξη τύπου της τρόικας που θεωρήθηκε απαράδεκτη παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας και προσβολή προς τον ελληνικό λαό.

Έτσι με το διάβημα αυτό ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να διασφαλίσει ότι δεν θα ξαναυπάρξουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, ενώ θα πρέπει να επικρατήσει και αρχικά ηρεμία και στο εσωτερικό της κυβέρνησης μιας και επικρατεί οργή αλλά και σύγχυση μιας και τα περισσότερα στελέχη ενημερώθηκαν το πρωί για την ύπαρξη της σκληρής ανακοίνωσης από πλευράς κυβέρνησης.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν. Η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του τελευταίου. Ο κ. Παπανδρέου μετέφερε το μήνυμα της ελληνικής κυβέρνησης, σχετικά με την απαράδεκτη συμπεριφορά των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στη χθεσινή τους συνέντευξη Τύπου. Ο κ. Στρος Καν εξέφρασε στον Έλληνα πρωθυπουργό την κατανόησή του προς το πνεύμα των επισημάνσεών του και τον σεβασμό του προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από συνεργάτες του αργά το απόγευμα για τις δηλώσεις της τρόικας και έπειτα από σειρά επαφών, αποφασίστηκσε να εκδοθεί αυτή η σκληρή ανακοίνωση, η οποία ωστόσο για πολλούς θεωρείται προσχηματική, καθώς η κυβέρνηση καθυστέρησε τρομερά να αντιδράσει και στις 02:00 τα ξημερώματα το έκανε.

Πέρα από αυτό όμως η κυβέρνηση δείχνει οργισμένη γιατί με τις δηλώσεις της τρόικας έρχεται προ τετελεσμένου και πλέον από τη Δευτέρα θα πρέπει να επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο, προκειμένου να εξηγήσει το σχέδιο για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, που ανακοίνωσε πρώτα η τρόικα, καθώς φοβούνται και τις αντιδράσεις των αγορών.

Εκτός από την κυβέρνηση όμως που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα με την αντιπολίτευση να την κατηγορεί για προσχηματική αντίδραση, στο στρόχαστρο βρίσκεται και ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στον οποίο καταλογίζεται λανθασμένος χειρισμός του θέματος.

Ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, αναρωτιούνται γιατί δεν έδωσε ο ίδιος ο έλληνας υπουργός πρώτα συνέντευξη έτσι ώστε να αναπτύξει τον εθνικό σχεδιασμό για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και άφησε την τρόικα με αποτέλεσμα να δοθεί η εντύπωση ότι η τρόικα βάζει πωλητήριο στην Ελλάδα.

Μάλιστα, πολλοί χρεώνουν στον υπουργό Οικονομικών και τη μηδενική αντίδραση στην συμπεριφορά της τρόικας και μάλιστα αναφέρουν πως την ώρα που στην Ελλάδα επικρατούσε σάλος, το υπουργείο έστελνε τεχνοκρατικά σημειώματα για τις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί με την τρόικα.

Η Νέα Δημοκρατία μάλιστα χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στάση της κυβέρνησης και ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών.

Συνεντεύξεις εκπροσώπων της Τρόικας στον κυριακάτικο τύπο

Ο εκπρόσωπος της ΕΕ στην Τρόικα Σερβάας Ντερούζ, σε συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα” αναφέρει ότι τα επόμενα δύο χρόνια “θα κάνετε αποκρατικοποιήσεις 15 δισ. ευρώ” και προσθέτει: “Τα πρώτα 5 δισ. θα προέλθουν από την πώληση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και τα υπόλοιπα 10 δισ. από εισηγμένες και μη εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο”. Διευκρινίζει ότι η κυβέρνηση θα προσδιορίσει τις εταιρείες ενώ για την τριετία 2013-2015 αναφέρει “θα πουληθούν τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και η ακίνητη περιουσία από τα οποία θα εισπραχθούν 35 δισ. ευρώ . Επίσης υπάρχει και η μη καταγεγραμμένη περιουσία την οποία δεν έχουμε υπολογίσει”.


Ο ευρωπαίος αξιωματούχος δηλώνει ότι είναι ξεπερασμένο σύστημα ο 13ος και 14ος μισθός αν και αναφέρει ότι “εναπόκειται στην κυβέρνηση να αποφασίσει” εάν θα δοθεί πάλι στους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους.

Την ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα οι διαρθρωτικού χαρακτήρα μεταρρυθμίσεις υπογραμμίζει με δηλώσεις του στην “Καθημερινή της Κυριακής” ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Πόουλ Τόμσεν καθώς όπως αναφέρει η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας παραμένει “πολύ εύθραυστη”.
Εκτιμά όμως ότι έχει επιτευχθεί “αναγκαία σταθερότητα και η εκταμίευση της τέταρτης δόσης είναι εξασφαλισμένη”. Ο κ Τόμσεν σημειώνει χαρακτηριστικά “μπορεί να επιτεύχθηκε πέρυσι ο στόχος για έλλειμμα στο 9,5%, αλλά βλέπω ότι η κυβέρνηση θα δυσκολευθεί να πετύχει το στόχο του 7,8% για το 2011 εάν δεν προχωρήσουν ταχύτατα οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Δεν λέω ότι το πρόγραμμα έχει εκτροχιασθεί , αναμένω ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι του Μαρτίου , αλλά βλέπω ότι θα υπάρξει ανάγκη για αποφασιστικές κινήσεις”.



http://www.newsit.gr

Λύθηκε το «μυστήριο» του «χειρόγραφου Βόινιχ»


Δεκάδες ερευνητές προσπαθούν ανεπιτυχώς εδώ και πολλά χρόνια να «σπάσουν» τον κώδικα του μυστηριώδους «χειρόγραφου Βόινιχ».

Πρόκειται για ένα κείμενο αγνώστου συγγραφέα, γραμμένο σε μια ακατανόητη γλώσσα, που ανακαλύφθηκε στην Ιταλία από τον έμπορο παλαιών βιβλίων Βίλντριχ Βόϊνιχ, από τον οποίο πήρε το όνομά του. Το κείμενο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εικόνες άγνωστων φυτών, γυμνών γυναικών και περίεργα αστρονομικά διαγράμματα.

Για πρώτη φορά μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων, με επικεφαλής τον χημικό και ανθρωπολόγο, Γκρεγκ Χότζινς, βοηθό καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου της Αριζόνα, κατάφεραν να χρονολογήσουν με ακρίβεια το χειρόγραφο, χρησιμοποιώντας την μέθοδο του άνθρακα-14. Συμπέραναν ότι δημιουργήθηκε στις αρχές του 15ου αιώνα, περίπου 100 χρόνια παλαιότερα από ό,τι πίστευαν μέχρι σήμερα οι περισσότεροι ερευνητές, μια χρονολογία που έρχεται να ανατρέψει διάφορες ιστορικές θεωρίες σχετικά με την προέλευση και τους διαδοχικούς κατόχους του μυστηριώδους χειρογράφου.

Το κείμενο περιέχει τελείως «εξωτικούς» χαρακτήρες, που μερικές φορές μοιάζουν με λατινικά γράμματα, αλλά στην πλειονότητά τους δεν θυμίζουν τίποτε που να έχει γραφεί στη Γη. Παρά τις πιο εξεζητημένες στατιστικές αναλύσεις των γραμμάτων, δεν έχει βγει κανένα νόημα μέχρι στιγμής.

Το χειρόγραφο, που σήμερα φυλάσσεται στη βιβλιοθήκη σπανίων βιβλίων και χειρογράφων του πανεπιστημίου Γέηλ στις ΗΠΑ, ανακαλύφθηκε το 1912, στη βίλα Μοντραγκόνε, κοντά στη Ρώμη. Ο Βόινιχ αποφάσισε να αφιερώσει τα υπόλοιπα 18 χρόνια της ζωής του για να βρει το μυστικό του χειρογράφου, αλλά εις μάτην.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Αριζόνα πήραν, μετά από τη σχετική έγκριση της βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου Γιέηλ, τέσσερα δείγματα από αντίστοιχες σελίδες του χειρογράφου, το κάθε ένα διαστάσεων ένα επί έξι χιλιοστά. Τα δείγματα αυτά κάηκαν στο εργαστήριο, ώστε να αφαιρεθούν άλλα υλικά και να μείνει μόνο ο άνθρακας που περιεχόταν σε αυτά.



http://www.skai.gr/news

Racing Santander vs FC Sevilla live tv

Spanish Primera Division
Racing Santander vs FC Sevilla
23:00 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/watch-racing-santander-vs-sevilla-online-live.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/68/v-186816.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49937/1/watch-racing-santander-vs-fc-sevilla.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49937/2/watch-racing-santander-vs-fc-sevilla.html

http://www.veetle.com/index.php/widget#B3A0E34723D8B42D3B8BABD41CDBC721/true/default
http://www.veetle.com/index.php/widget#18B04B1B31A434A8E281C4F15054EF18/true/16:9
http://www.veetle.com/index.php/widget#2AFA9DD4099319789448F0CE956ECCFA/true/default

http://www.futbolhub.net/

http://tequierocali.net/canal1.html

Συσκευή που καταστρέφει τον καρκίνο


Ένα υπερ-ακριβές μηχάνημα ακτινοθεραπείας, το οποίο μπορεί να στοχεύσει όγκους βαθιά μέσα στο σώμα, δίνει ελπίδα σε πολλούς ασθενείς … στη Βρετανία.

Η ακτινοχειρουργική είναι μια μη επεμβατική θεραπεία καρκίνου, στην οποία χρησιμοποιούνται ακτίνες για να καταστρέψουν ή να συρρικνώσουν τους όγκους.

Το μηχάνημα Novalis Tx προσαρμόζει τις ακτίνες αυτές για να ταιριάζουν με το ακριβές σχήμα, μέγεθος και θέση του όγκου στο σώμα.

Η συσκευή μπορεί επίσης να κάνει ελιγμούς με τις ακτίνες και να φτάσει σε όγκους που βρίσκονται βαθιά μέσα στο σώμα, όπως στον νωτιαίο μυελό, και οι οποίοι ήταν απρόσιτοι μέχρι τώρα.

Οι ασθενείς που κανονικά θα έπρεπε να περάσουν αρκετούς μήνες αναρρώνοντας από δύσκολες ανοιχτές επεμβάσεις για να αφαιρέσουν εγκεφαλικούς όγκους, μπορούν πλέον να θεραπευτούν με μία μόνο επίσκεψη και να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή την επόμενη κιόλας ημέρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

Το μηχάνημα αναμένεται να τοποθετηθεί σε ιατρικά κέντρα του Μάντσεστερ και του Εδιμβούργου μέχρι το τέλος του χρόνου.


newsbeast




ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π. 87-74


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Πρωτάθλημα μπάσκετ Α2 – 14η αγωνιστική
Πιερικός Αρχέλαος – Ολυμπιάδα Πατρών 87 - 74




Μέσα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης οι εκατοντάδες φίλοι του μπάσκετ της Πιερίας, καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε την Ολυμπιάδα Πατρών με 87-74. Η νίκη αυτή που ήταν επιτακτική, χάρισε και πάλι χαμόγελα και πανηγυρισμούς.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Πουρσανίδης Κ., Νικολούλης και Καλούτσας.
Τα δεκάλεπτα: 24-21, 43-37, 59-53, 87-74.
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Σορώτος): Τσαϊτουρίδης, Μπεχλιβάνης 5 (1), Γκογκίδης 3, Παπαχρήστος 7 (1), Δαμαλής, Τζερομάνοβς 25 (4), Νάνης 9 (1), Μαλτέσιος 3, Ροδοστόγλου 8 (2), Σιβορότκα 15 (1), Τσούκ 12.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ (Καλατζής): Σημεόπουλος 4, Αχτύπης 4, Μακρής, Σάκοτα 10, Μακρής 14 (3), Τσενεμπής, Κουτρούλιας 16 (2), Τσότσος 13, Δημητρίου, Βεσκούκης 13 (1).
● Τα αποτελέσματα: Παγκράτι - Νήαρ Ηστ 73-55, Αμύντας Δάφνη - Λαύριο 68-65,
Ίκαροι Σερρών - Κόροιβος 76-67, ΚΑΟΔ - ΑΕΚ Άργους 85-68, Απόλλων Π. - Πανελευσινιακός 76-59, Ρέθυμνο - Πανερυθραϊκός 80-73, Αρκαδικός - Ερμής Λαγκαδά 71-75.
● Η βαθμολογία: ΚΑΟΔ 27, Ίκαροι Σερρών 24, Ρέθυμνο 24, Πανελευσινιακός 23, Λαύριο 23, Αρκαδικός 22, Ερμής Λαγκαδά 21, Ολυμπιάδα Π. 20, ΑΕΚ Άργους 20, Πιερικός Αρχέλαος 20, Απόλλων Π. 20, Αμύντας Δάφνης 20, Παγκράτι 19 Κόροιβος 18, Πανερυθραϊκός 18, Νήαρ Ηστ 17.
● Η επόμενη αγωνιστική (15η, 19/2): Πανερυθραϊκός - Αρκαδικός, Ερμής Λαγκαδά - Ίκαροι Σερρών, ΑΕΚ Άργους - Ρέθυμνο, Πανελευσινιακός - ΚΑΟΔ, Ολυμπιάδα Π. - Απόλλων Π., Λαύριο - Πιερικός Αρχέλαος, Νήαρ Ηστ - Αμύντας Δάφνης, Κόροιβος - Παγκράτι.


SS1 Rally Ronde ANDORA 2011 Corona - Gagliardi Peugeot 307 WRC video

Πάρτε μια μικρή γεύση στο παρακάτω βίντεο από οδήγηση με Peugeot 307 WRC στο ράλι Ronde ANDORA 2011...



Δε μπαίνω συνοδηγός με τίποτα

AS Roma vs Napoli live tv

Italian Serie A
AS Roma vs Napoli
21:45 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/watch-as-roma-vs-napoli-online-live.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185499.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49933/1/watch-as-roma-vs-napoli.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49933/2/watch-as-roma-vs-napoli.html

http://www.veemi.com/embed.php?v=calciolive1&vw=640&vh=360&domain=calcio

http://www.directon.tv/channels/3020/

http://www.alt8.in/

X-Men: First Class - Official Trailer video

X-Men: First Class (2011)
Επιστημονικής Φαντασίας
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 2 Ιουν 2011
Διανομή: Odeon
Χρώμα: Έγχρωμο
Γλώσσα: Αγγλικά



ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ "ΕΚΑΒΗ"



Κουίζ:Πώς αλλιώς λέμε το τραπέζι ρεζερβέ?



Sporting Gijon vs Barcelona live tv

Spanish Primera Division
Sporting Gijon vs Barcelona
21:00 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/watch-sporting-gijon-vs-barcelona-online-live.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185491.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49927/1/watch-sporting-de-gijon-vs-fc-barcelona.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49927/2/watch-sporting-de-gijon-vs-fc-barcelona.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49927/3/watch-sporting-de-gijon-vs-fc-barcelona.html

http://livetv.ru/webplayer.php?t=boxlive&c=gigel12345&lang=en&eid=66016&lid=64429&ci=15&si=1

http://server-video.com/1.php

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/7.html

Μια νύφη από την Ουκρανία


Μια νύφη από την Ουκρανία προσφέρει ραδιοφωνικός σταθμός στη Νέα Ζηλανδία, στο νικητή διαγωνισμού.

Ο επίδοξος γαμπρός θα πετάξει … μέχρι την Ουκρανία, όπου θα μείνει για 12 μέρες, έχοντας στην τσέπη του 2000 δολάρια να τα ξοδέψει όπου εκείνος επιθυμεί, όλα πληρωμένα από τον σταθμό.

Με τη βοήθεια ενός πρακτορείου συνοικεσίων, θα διαλέξει την μέλλουσα γυναίκα του, ωστόσο το εισιτήριο της θα πρέπει να το πληρώσει ο ίδιος αν αποφασίσει να την πάρει μαζί του, καθώς δεν περιλαμβάνεται στο δώρο.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 28 Φεβρουαρίου και οι πέντε επικρατέστεροι υποψήφιοι γαμπροί θα υποβληθούν σε ψυχολογικά τεστ πριν ανακοινωθεί ο τελικός νικητής.


troktiko

Τον πρόδωσε το κινητό του

Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο – πόντο και άμα θα βρω δαχτυλικά αποτυπώματα…Στην περίπτωση της Αστυνομίας της Ουάσιγκτον δεν χρειάστηκε να ψάξει για αποτυπώματα προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση διάρρηξης οικίας. Ο ίδιος ο ληστής φρόντισε να αφήσει το κινητό του πίσω προκειμένου να διευκολύνει το έργο της Αστυνομίας στον εντοπισμό του.

Ο Cody Wilkins έκανε το λάθος να φορτίσει το κινητό στο σπίτι που μπήκε για να αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα. Για κακή του τύχη, μετά από λίγο μπήκε μέσα ο γιος της οικογένειας τρέποντας σε φυγή τον 25χρονο ληστή. Δυστυχώς για τον ίδιο η ανάγκη του να ξεφύγει τον έκανε να ξεχάσει το κινητό του στην πρίζα.

Η αστυνομία κάλεσε την κοπέλα του ληστή, η οποία ανυποψίαστη αποκάλυψε την ταυτότητά του δίνοντας όνομα, διεύθυνση κατοικίας και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που οδήγησαν στη συνέχεια τους Αστυνομικούς να πιάσουν τον ληστή με τα κλοπιμαία στα χέρια.


http://www.zougla.gr

Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Κοσμόπουλος


Πέθανε αργά το απόγευμα από ανακοπή καρδιάς ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο … Καυτανζόγλειο στάδιο, για την ονομασία του προπονητηρίου αλμάτων και δρόμου σε «Νίκος Ζαχαριάδης».

Παρά το γεγονός ότι ήταν παρόντες στην εκδήλωση 3 γιατροί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν κατέστη δυνατό να διασωθεί.



troktiko

Επενδύσεις στην Άνδρο κάνει η Μενεγάκη


Στην Άνδρο βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη με τον αγαπημένο της Ματέο…Φήμες θέλουν την Ελένη να επενδύει σε ξενοδοχείο της Άνδρου.

Μετά τις συναισθηματικές «επενδύσεις» στην ‘Ανδρο η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως επενδύει και οικονομικά καθώς φήμες την θέλουν να έχει αγοράσει ποσοστό από το ξενοδοχείο του.


troktiko

ΔΝΤ: Αφού ξέρατε για τις αποκρατικοποιήσεις, γιατί θυμώνετε;

Παρασκηνιακά τα στελέχη του ΔΝΤ, διαρρέουν πως όλα ήταν κανονισμένα μεταξύ…κυβέρνησης και τρόικας, αλλά τα χάλασαν στον τρόπο που θα … μας το ανανακοίνωναν!

Με ενδιαφέρον αναμένεται τις επόμενες ώρες η αντίδραση των εκπροσώπων του ΔΝΤ στην ανακοίνωση της κυβέρνησης – αργά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής- στην οποία με αυστηρό ύφος ξεκαθάριζε ότι δεν θα ανεχτεί άλλη παρέμβαση στην διακυβέρνηση της χώρας.
Ο λόγος που δεν εχουμε ακόμη κάποια επίσημη απάντηση είναι ότι θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με τους εκπροσώπους του ΔΝΤ που βρίσκονται στην Ουάσινγκτον, η οποία θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου λόγω της διαφοράς ώρας με τις ΗΠΑ.
Στο παρασκήνιο πάντως, στελέχη της τρόικας παραδέχονται ότι δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση αφού όπως λένε με νόημα «το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων ύψους 50 δις ευρώ έχει ενσωματωθεί στο κείμενο του επικαιροποιημένου μνημονίου, που θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες, χωρίς να υπάρξει διαφωνία από την πλευρά της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης».
Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου πάντως, ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του ΔΝΤ, κ. Ντομινίκ Στρος Καν, μετα από πρωτοβουλία του δεύτερου.
Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για το περιεχόμενο και το ύφος της Συνέντευξης Τύπου, ενώ τόνισε ότι δημιουργήθηκε κλίμα έντασης στην κοινωνία γιατί έθιξε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του ΔΝΤ εκτιμά ότι η κυβέρνηση όφειλε ήδη να έχει εκπονήσει σχέδιο αντιμετώπισης των αντιδράσεων που θα πυροδοτούσε η ανακοίνωση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων ενώ προσθέτουν ότι ναι μεν έβγαλε μέσα στη νύχτα μια ανακοίνωση «ενόχλησης» αλλά επί της ουσίας δεν αμφισβήτησε ότι συμφώνησε πλήρως στο πρόγραμμα πολύ πριν οι εκπρόσωποι της τρόικας το δημοσιοποιήσουν!
Τα πυρά πάντως στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ στρέφονται κυρίως κατά του κ.Παπακωνσταντίνου στον οποίο καταλογίζεται λάθος επικοινωνιακός χειρισμός.


newscode.gr

Ραγκούσης κατά τρόικας


Την αποκλειστική ευθύνη έχει η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός δεν έχει δώσει εντολή σε κανέ … ναν εκπρόσωπο της τρόικας να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή και να του δίνει μαθήματα, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, στη διάρκεια ομιλίας του στη Βέροια και διατυπώνοντας την ενόχλησή του για τις δηλώσεις των εκπροσώπων της τρόικας σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

«Κανείς από όλους όσοι οφείλουν να συνδράμουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση δεν μπορεί να παρεξηγεί τον ρόλο του. Και ο ελληνικός λαός σε κανέναν εκπρόσωπο δεν έχει δώσει εντολή να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ο ελληνικός λαός σε κανέναν εκπρόσωπο της τρόικας δεν έχει δώσει την εντολή, ή την εξουσιοδότηση, να του δίνει μαθήματα. Και γι αυτό τον λόγο σε ανύποπτο χρόνο έχουμε ξεκαθαρίσει τους ρόλους. Η ευθύνη μάς ανήκει, μάς ανήκει αποκλειστικά και είμαστε σε θέση απέναντι στον ελληνικό λαό, ανά πάσα στιγμή, να αιτιολογήσουμε τις αποφάσεις μας»,
επισήμανε ο υπουργός.


newsbeast

French Ligue 1 Multiplex live tv

French Ligue 1
Multiplex Ligue 1
20:00 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/52/v-185377.html

http://www.vipstand.me/watch/20453/1/multiplex-ligue-1-.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49920/1/watch-multiplex-ligue-1.html

http://en.justin.tv/directory/sports?order=hot&lang=fr

FC Kaiserslautern vs Borussia Dortmund live tv

German Bundesliga
FC Kaiserslautern vs Borussia Dortmund
19:30 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/watch-kaiserslautern-vs-borussia-dortmund-online-live.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185480.html

http://www.vipstand.me/watch/20450/1/1.-fc-kaiserslautern-vs-borussia-dortmund.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49917/1/watch-1.-fc-kaiserslautern-vs-borussia-dortmund.html


Sunderland vs Tottenham Hotspur live tv

English Premier League
19:30 Sunderland vs Tottenham Hotspur
GMT(+2:00)

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/watch-sunderland-vs-tottenham-online-live.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185479.html

http://www.vipstand.me/watch/20449/1/sunderland-vs-tottenham-hotspur.html

http://www.vipstand.me/watch/20449/2/sunderland-vs-tottenham-hotspur.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49916/1/watch-sunderland-vs-tottenham-hotspur.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49916/2/watch-sunderland-vs-tottenham-hotspur.html

Gaziantepspor vs Galatasaray live tv

Turkish Superlig
Gaziantepspor vs Galatasaray
19:00 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/watch-gaziantepspor-vs-galatasaray-online-live.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49906/1/watch-gaziantepspor-vs-galatasaray.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185469.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/62/v-186269.html

sop://broker.sopcast.com:3912/101571

http://www.stopstream.com/ch3.html

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ live tv

Greece Super League
Aris Thessaloniki - Olympiacos Piraeus19:30 GMT(+2:00)

Live tv links:


http://kolindrinamaslatia.blogspot.com/p/blog-page_18.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49919/1/watch-aris-thessaloniki-vs-olympiacos-piraeus.html

http://www.vipbox.tv/sports/football.html

ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΥΛΩΝΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΧΑΜΠΕΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ ΜΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΟΦΕΙΔΗ

Η «Επανάσταση Ολύμπου» αύριο στον Κολινδρό


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011
Ωρα 07.15: Εωθινό – Έπαρση σημαίας
Ώρα 10.15: Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και ομιλία από τον κ. Κωνσταντίνο Γκιουλέκα Βουλευτή Θεσσαλονίκης και Δημοσιογράφο.
Ώρα 11.00: Στο χώρο της προτομής του Ν. Λούση:
Α) Επιμνημόσυνη δέηση
Β) Κατάθεση στεφάνων
Γ) Σιγή ενός λεπτού
Δ) Εθνικός Ύμνος
Ωρα 11.15: Παρέλαση στην οδό Μ. Αλεξάνδρου
Ωρα 11.45: Χορευτικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία του Κολινδρού
Ωρα 12.45: Δεξίωση στο Δημοτικό κατάστημα.

Atletico Madrid vs Valencia CF live tv

Spanish Primera Division
Atletico Madrid vs Valencia CF
19:00 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/watch-atletico-madrid-vs-valencia-online-live.html

tvu://65217/

http://veetle.com/index.php/channel/view#4cccb0676012b

http://www.futbolhub.net/

http://www.pirlo-tv.com/p/canal-online.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49899/1/watch-atletico-madrid-vs-valencia-cf.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49899/2/watch-atletico-madrid-vs-valencia-cf.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185460.html

http://www.vipstand.me/watch/20432/1/atletico-madrid-vs-valencia-cf.html

http://www.vipstand.me/watch/20432/2/atletico-madrid-vs-valencia-cf.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/3.html

http://server-video.com/3.php

AC Milan vs Parma live tv

Italian Serie A
AC Milan vs Parma
19:00 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://veetle.com/index.php/channel/view#4d32d65457650

http://www.soccertvlive.net/watch/49897/1/watch-ac-milan-vs-parma.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49897/2/watch-ac-milan-vs-parma.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185458.html

tvu://59687/

http://www.vipstand.me/watch/20430/1/ac-milan-vs-parma.html

http://www.vipstand.me/watch/20430/2/ac-milan-vs-parma.html

http://www.directon.tv/channels/3330/SoccerSport02

http://www.veemi.com/embed.php?v=calciolive67l&vw=500&vh=480&domain=calciolive67.blogspot.com

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/1.html

http://server-video.com/1.php

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/7.html

http://atdhe.me/tv/watch-ac-milan-vs-parma-online-live.html

ΚΑΙ Ο ΛΑΓΔΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΧΑΜΠΕΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ,


ΜΟΥΧΑΜΠΕΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ ΜΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΝ ΟΦΕΙΔΗ ΣΑΒΒΑ


"ΧΑΜΟΣ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΟΦΕΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζεται ο σύλλογος του οικισμού Γρέβενη Καλλιθέας

Κώστας Λυκίδης: «Τριτοκοσμική εικόνα, δυσφήμιση για όλη την Παραλία»

Την αίσθηση ότι ήδη έχουν χάσει τη μάχη με το χρόνο έχουν οι ξενοδόχοι, αλλά και οι κάτοικοι του οικισμοί Γρέβενη στην Καλλιθέα και πλέον το σενάριο να διανύσουν μια ακόμα τουριστική περίοδο χωρίς ασφαλτόστρωση, φωτισμό και οποιαδήποτε ανάπλαση της περιοχής φαντάζει ως το πιο πιθανό.

«Πρόκειται για δυσφήμιση της Παραλίας συνολικά», τονίζει ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Οικολογικού Συλλόγου Ακτής της Καλλιθέας Κώστας Λυκίδης.

Ήδη από την Τετάρτη, ο σύλλογος με επιστολή του που δημοσιεύτηκε στο «Ολύμπιο Βήμα» ζήτησε να ενταθούν οι προσπάθειες ώστε να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν εγκαίρως έργα υποδομής για τα οποία υπάρχουν τα χρήματα στα ταμεία του πρώην δήμου Παραλίας. Η επιστολή αναφέρει ότι από την πώληση οικοπέδων ανά διαστήματα είχε παραμείνει στο ταμείο ένα ποσό της τάξης των 575.000 ευρώ και λόγω ολιγωρίας της προηγούμενης διοίκησης τα έργα δεν πραγματοποιήθηκαν.

Η εικόνα είναι πραγματικά παράταιρη, καθώς καινούρια, αλλά και παλιότερα ξενοδοχεία βρίσκονται εν μέσω χαλικόδρομΩν και λακκούβων. Οι τουρίστες θα έχουν να κάνουν είτε με τη λάσπη είτε με τη σκόνη και σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες να ξαναπροτιμήσουν την Παραλία για διακοπές είναι ελάχιστες.

Πλέον, η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια του ενιαίου δήμου Κατερίνης, ο οποίος καλείται να αξιολογήσει το θέμα με το ίδιο επείγοντα χαρακτηρισμό που δίνουν οι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής. Μέσα σε όλα τα ανοιχτά θέματα του δήμου Κατερίνης, ο οικισμός της Γρέβενης διεκδικεί ότι δεν μπόρεσε να αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια, υπό το καθεστώς του δήμου Παραλίας. Αυτό δεν είναι άλλο από το να μην βρίσκεται σε μειονεκτική θέση σε σχέση με την υπόλοιπη Παραλία.

Για το ζήτημα τοποθέτησαν στο «Ολύμπιο Βήμα», εκτός από τον κ. Λυκίδη, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Καλλιθέας Βαγγέλης Κήπου και ο πρώην επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Παραλίας Κώστας Αλμπάνης.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΚΙΔΗΣ

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Λυκίδης, δήλωσε ότι από την εκ νέου δημοσίευση του προβλήματός τους μέσω επιστολής, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. Πλέον, αν δεν «υπάρξει φως» και μετά τη συνάντησή τους την Τρίτη με την βουλευτή Μ. Μίχου, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Την Τρίτη έχουμε ραντεβού με την κ. Μίχου να της εκθέσουμε το πρόβλημά μας και μετά θα προβούμε σε κινητοποιήσεις

Πιστεύετε ότι υπάρχει χρόνος να γίνουν τα έργα πριν την έναρξη της σεζόν;

«Χρόνος δεν υπάρχει πλέον. Το παλεύουμε χρόνια τώρα και κάθε χρονιά, ενώ είμαστε τουριστική περιοχή και φιλοξενούμε πάρα πολύ κόσμο, δεν σκύβει κανείς πάνω στο πρόβλημά μας. Αυτό που γίνεται είναι ένα μεγάλο αίσχος».

Πόσες τουριστικές επιχειρήσεις βρίσκονται στον οικισμό;

«23 ξενοδοχεία. Έρχονται περίπου 18.000 τουρίστες σε μια σεζόν, πολύ μεγάλος όγκος».

Αυτό έχει επίπτωση στην κίνηση, στις τιμές που ζητάτε;

«Βεβαίως και όχι μόνο. Αν το σκεφτεί λίγο λογικά κάποιος, όταν ένας τουρίστας αγοράζει μια προσφορά να έρθει στην Παραλία, γιατί εμείς δεν γράφουμε περιοχή Γρέβενη αλλά Παραλία, και έρχεται σε αυτή την περιοχή, θα υπάρχει δυσαρέσκεια. Θα έχει την εντύπωση ότι η Παραλία είναι σε αυτή την κατάσταση και θα την δυσφημίσει. Δεν το καταλαβαίνουν αυτό κάποιοι.

Παράπονα μας γίνονται και από τους πράκτορες που φέρνουν τους τουρίστες. Έχει μειωθεί άλλωστε η κίνηση. Πριν από τέσσερα χρόνια μπορεί να είχαμε 150 άτομα τη βδομάδα και τώρα έχουμε 50. Τους στέλνουν σε άλλες περιοχές, γιατί είναι σαν να τους κοροϊδεύουμε. Σκεφτείτε ότι κάθε χρόνο λέμε, πως του χρόνου θα έχουν γίνει τα έργα και έρχονται και αντικρίζουν την ίδια κατάσταση».

Τι επαφές έγιναν πέρυσι με το δήμο Παραλίας;

«Πάρα πολλές. Είχαμε ξανακάνει και δημοσίευση στο «Ολύμπιο Βήμα», είχαμε και συναντήσεις με τους βουλευτές, δυστυχώς όμως ο κ. Κεραμιδιώτης που ήταν τότε δήμαρχος, αδιαφορούσε. Υποσχέσεις και τίποτα άλλο. Προεκλογικά βρεθήκαμε με τον κ. Χιονίδη του θέσαμε το πρόβλημά μας, αλλά βλέπω να κυλάει ο χρόνος και να μην γίνεται τίποτα».

Τι σκέφτεστε για τη συνέχεια;

Θα μιλήσουμε με την κ. Μίχου την Τρίτη και αν δούμε πως δεν γίνεται τίποτα, θα προβούμε σε κινητοποιήσεις. Το κακό δεν είναι μόνο για εμάς τους 23, είναι για όλη την περιοχή. Έρχονται οι τουρίστες και βλέπουν λάσπες, δεν έχει φωτισμό, πέφτουν μέσα στις λακκούβες. Είναι τριτοκοσμική εικόνα.
Δεν δικαιολογείται η περιοχή εδώ, Παραλία-Κατερινόσκαλα-Κορινός να είναι σε αυτό το χάλι. Η Πιερία, αν θυμηθούμε τα παλιά χρόνια μέχρι το 1990, ήμασταν από τους πρώτους προορισμούς στην Ελλάδα, με τους μεγαλύτερους τζίρους. Που είναι αυτές οι χρονιές; Χάθηκαν και δεν κάνουμε κάτι να το βελτιώσουμε».

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΗΠΟΥ

Για το θέμα ρωτήθηκε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλλιθέας Βαγγέλης Κήπου, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι αν ξεκινήσουν τα έργα και υπάρχουν γρήγοροι ρυθμοί προλαβαίνουν να γίνουν πολλά πράγματα. Το τοπικό συμβούλιο από την πλευρά του, έπραξε τις ενέργειες που βρίσκονται στη δικαιοδοσία του, εντάσσοντας τα έργα υποδομής του οικισμού Γρέβενης στο τεχνικό πρόγραμμα.

Μάλιστα, χαρακτηρίστηκαν από τον κ. Κήπου ως πρώτη και επείγουσα προτεραιότητα. Τώρα αυτό που περιμένει είναι το θέμα να τεθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και να εγκριθεί. Ο πρόεδρος του Τ.Σ Καλλιθέας τόνισε ότι κατά την τελευταία τετραετία του δήμου Παραλίας, η αντιπολίτευση άσκησε πιέσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Τέλος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το έργο μπορεί να γίνει, εφόσον υπάρχουν τα λεφτά, κάτι για το οποίο δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος, καθώς ο δήμος Παραλίας δεν έχει παραδώσει ακόμα στο δήμο Κατερίνης.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Κώστας Αλμπάνης, ο οποίος ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην τελευταία τετραετία του δήμου Παραλίας. Συμφωνώντας με τα όσα δημοσιεύει ο σύλλογος του οικισμού, ο κ. Αλμπάνης πρόσθεσε ότι ξεκίνησε το αποχετευτικό μετά από πίεση του συνδυασμού του και πρέπει να είναι και το πρώτο έργο που θα ολοκληρωθεί για να μην είναι σκαμμένοι οι δρόμοι.

Τόνισε ότι είχε επιμείνει ζητώντας συνολική μελέτη, κάτι που αν και ειπώθηκε ότι υπάρχει σε δημοτικό συμβούλιο τον Ιανουάριο του 2010, δεν παρουσιάστηκε παρά μόνο μια υψομετρική μελέτη το Σεπτέμβριο. Σχολίασε πάντως και τη σημαντικότητα του αποχετευτικού, καθώς η πρότερη κατάσταση απαιτούσε να μπαινοβγαίνουν στα ξενοδοχεία βυτιοφόρα, κάτι που ήταν πολυέξοδο και υποβάθμιζε αισθητικά την περιοχή.

Τέλος ο κ. Αλμπάνης υπογράμμισε ότι η θέληση να γίνουν αυτά τα έργα ήταν που ώθησε τον συνδυασμό του να υπερψηφίσει το τεχνικό πρόγραμμα του 2010, ώστε να μην παραμένει η περιοχή σε μειονεκτική θέση έναντι της υπόλοιπης Παραλίας. Όσο για το αν μπορούν να ολοκληρωθούν τα έργα πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, εξέφρασε την άποψη ότι ο χρόνος χάθηκε και μόνο οι δημοπρασίες που πρέπει να γίνουν είναι αρκετές ώστε να μην προλάβουν να ολοκληρωθούν εγκαίρως.

ΠΗΓΗ. ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Συμβολική κατάληψη των Δημαρχείων την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 από τους εργαζομένους στους δήμου

Σε συμβολική κατάληψη των δημαρχείων θα προχωρήσουν την Τρίτη οι εργαζόμενοι στους δήμους, στο πλαίσιο του νέου κύκλου αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για να αντισταθούν στην αντεργατική – οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας.

Η χρονική περίοδος που πραγματοποιούνται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων είναι ιδιαίτερα κρίσιμη μετά και την πρόσφατη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το προτεινόμενο «Σύμφωνο ανταγωνιστικότητας».

«Σχέδιο που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των οικονομικών συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των τραπεζιτών και των Βιομηχάνων. Καθώς με αφορμή την κρίση επιχειρούν να επιβάλλουν εκβιαστικά και απροκάλυπτα, πρόγραμμα άγριας παρατεταμένης λιτότητας, όξυνση της ύφεσης και της κρίσης και πλήρη και διαρκή υποταγή όλων των Λαών της Ευρώπης, στις δύο οικονομικά ισχυρές χώρες. Καθώς το «σύμφωνο ανταγωνιστικότητας» το μόνο που θα φέρει είναι ύφεση και κρίση διαρκείας», αναφέρει η ομοσπονδία εργαζομένων στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Υποστηρίζουν δε πως η ύφεση θα διευρυνθεί, η ανεργία θα εκτοξευθεί, μισθοί και συντάξεις θα μειωθούν δραματικά και ισοβίως, οι κοινωνικές δαπάνες και το κοινωνικό κράτος επίσης θα μειωθούν και τελικά η κοινωνική συνοχή θα διαβρωθεί ακόμη περισσότερο.

«Το συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργαζόμενοι θα αντιδράσουν δυναμικά και αποφασιστικά για να αποκρούσουν και να ακυρώσουν αυτή την καταστροφική αντικοινωνική στρατηγική. Διεκδικούμε μια Ευρωπαϊκή Οικονομική πολιτική η οποία θα στοχεύει στην ολοκληρωμένη και ισότιμη πολιτική ένωση που θα εξασφαλίζει: Ανάπτυξη, αύξηση Δημοσίων Επενδύσεων, αναδιανομή εισοδήματος, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, διατήρηση και επέκταση του επιπέδου κοινωνικών παροχών.

Μια Ευρώπη των πολιτών και όχι των τραπεζιτών και των οικονομικά ισχυρών. Γι’ αυτό η ημέρα συμβολικής κατάληψης των δημαρχείων που θα διαρκέσει τρεις (3) ώρες (10.00 – 13.00) είναι ιδιαίτερα σημαντική και έχει διπλό στόχο να ενημερωθούν οι πολίτες αλλά και οι εργαζόμενοι για τις συνεχείς επιθέσεις της κυβέρνησης και της τρόικας στο εισόδημα και τα δικαιώματά μας, αλλά και να προετοιμάσουμε τη μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην 24ωρα πανελλαδική απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011», αναφέρει η Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. Την ευθύνη της κατάληψης στους Δήμους κάθε Νομού θα την έχει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σε Νομαρχιακό επίπεδο, στους υπόλοιπους οι τοπικοί σύλλογοι.
ΠΗΓΗ.ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΑΛ. ΚΟΝΤΟ


Συνάντηση με τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. Αλέξανδρο Κοντό πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου 2011 στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο τέως Υφυπουργός Γ. Κωνσταντόπουλος, ο τέως βουλευτής Πιερίας Αντ. Καρπούζας, ο περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας Δ. Τσιμήτρης, ο πολιτευτής Αστ. Τόκας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Πιερίας Π. Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πέτρας Θ. Σιώκας, ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Γ. Κουρινιώτης, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Πιερίας Ξ. Μπαραλιάκος.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας αφού καλωσόρισε τον κ. Κοντό και αναφέρθηκε στην πολιτική προσφορά του τα τελευταία χρόνια, συζήτησε με τον πρώην υπουργό και με τους παρευρισκόμενους σχετικά με τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Πιερίας. Όπως επεσήμανε η κ. Μαυρίδου, βασικό μέλημα και προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας είναι η στήριξη του αγρότη της Πιερίας, με όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν σε αυτή την τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία, και βέβαια η επιτυχής αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων και αναγκών του αγροτικού κόσμου του νομού. Βούληση που άλλωστε αποτυπώνεται και στο υπόμνημα που θα καταθέσει η κ. Μαυρίδου στον κ. Κοντό κατά την βραδινή εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ της 12-02-2011 και το οποίο αφορά στον σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της Πιερίας, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της περιοχής.

Από την πλευρά του ο κ. Κοντός ευχαρίστησε την κ. Μαυρίδου για τη θερμή υποδοχή και υπογράμμισε τους ιδιαίτερους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας που τον συνδέουν με την Πιερία και τους ανθρώπους της. Τόνισε ότι η Πιερία αποτελεί «μία περιοχή – πιλότο αγροτικής ανάπτυξης», έναν τόπο με ιδιαίτερη φυσιογνωμία που συνδυάζει πολλές μορφές αγροτικής και κτηνοτροφικής ανάπτυξης. Ένας νομός με έδαφος γόνιμο για την ανάπτυξη πολλών και διαφορετικών ειδών καλλιεργειών, όχι μόνο συμβατικών αλλά και με πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη της λεγόμενης «άλλης γεωργίας», των εναλλακτικών και σύγχρονων καλλιεργειών. Ο κ. Κοντός έκανε αναφορά στις δικές του παρεμβάσεις ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την προάσπιση των συμφερόντων του αγροτικού κόσμου της Ελλάδας, όπως στις μάχες για τη στήριξη των καπνοπαραγωγών, για την εφαρμογή του προγράμματος «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» που δε συνεχίζεται από τη σημερινή κυβέρνηση και την ώθηση που δόθηκε στα μεγάλα έργα αγροτικών υποδομών και ανάπτυξης της σύγχρονης παραδοσιακής και εναλλακτικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Κοντός συζήτησε με την κ. Μαυρίδου και τους παρευρισκόμενους φορείς του αγροτικού – κτηνοτροφικού κλάδου του νομού, σχετικά με τις προοπτικές ανάπτυξης και βιωσιμότητας συγκεκριμένων ειδών καλλιέργειας και παραγωγής προϊόντων που υπάρχουν στην Πιερία και σχετικά με τις ευρύτερες εξελίξεις, συγκυρίες και τάσεις σε πανελλαδικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Η κ. Μαυρίδου επεσήμανε την ανάγκη εξειδικευμένης γνώσης και ενημέρωσης των φορέων αγροτικής οικονομίας ώστε να μπορεί να γίνει στοχευμένος προγραμματισμός των δράσεων που απαιτούνται για την στήριξη του αγροτικού κόσμου, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις διεθνείς συγκυρίες. «Το επιπλέον θα δώσει ανάπτυξη» υπογράμμισε μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και ο κ. Κοντός από την πλευρά του αναφέρθηκε στην προοπτική ενός νέου master plan αγροτικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και δεσμεύθηκε να βρίσκεται πάντα στη διάθεση των φορέων και του αγροτικού κόσμου της Πιερίας για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας.

Στο τέλος της συνάντησης η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας προσέφερε στον κ. Κοντό συμβολικά δώρα από την Πιερία.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ




Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΠΕΤΡΑΣ



Ο πρώην Υπουργός, Βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός είναι ο επίσημος προσκεκλημένος της πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Πέτρας, το ερχόμενο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011, στις 20:00, στο κέντρο “ΕΛΑΤΟΣ”, στην Κάτω Μηλιά. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πιερία ο κ. Κοντός θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Κοντού στην Πιερία είναι:
11:00 Επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας
12:00 Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου (στο Διοικητήριο)
12:45 Επίσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ
20:00 Επίσημος προσκεκλημένος στην ετήσια πολιτική εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πέτρας, στο κέντρο “ΕΛΑΤΟΣ” (Κάτω Μηλιά).


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑ

Buyuksehir vs Genclerbirligi live tv

Turkish Superlig
Buyuksehir vs Genclerbirligi
17:00 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/49889/1/watch-buyuksehir-vs-genclerbirligi.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185449.html

http://www.stopstream.com/ch3.html

http://www.vipstand.me/watch/20425/1/buyuksehir-vs-genclerbirligi.html

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ live tv

Greece Super League
Panionios Athens vs PAOK Saloniki
17:15 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://www.stopstream.com/ch1.html

http://stepens.blogspot.com/

http://domacifilmovi.us/ch4.php

http://www.soccertvlive.net/watch/49894/1/watch-panionios-athens-vs-paok-saloniki.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185451.html

http://www.vipstand.me/watch/20427/1/panionios-athens-vs-paok-saloniki.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/6.html

http://server-video.com/6.php

http://livetv.ru/webplayer.php?t=webcaston&c=wdfasfdsf&lang=en&eid=65994&lid=64190&ci=26&si=1

http://livetv.ru/webplayer.php?t=zonein&c=164181&lang=en&eid=65994&lid=63754&ci=26&si=1

http://atdhe.me/tv/watch-panionios-vs-paok-saloniki-online-live.html

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ live tv

Greece Super League
Ergotelis Heraklion vs AO Kavala
17:15 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/49893/1/watch-ergotelis-heraklion-vs-ao-kavala.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185450.html

http://www.vipstand.me/watch/20426/1/ergotelis-heraklion-vs-ao-kavala.html

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/8.html

http://server-video.com/8.php


English Premier League live tv

English Premier League
Arsenal vs Wolverhampton Wanderers
Birmingham City vs Stoke City
Blackburn Rovers vs Newcastle United
Blackpool FC vs Aston Villa

Liverpool FC vs Wigan Athletic
West Bromwich Albion vs West Ham United


17:00 GMT(+2:00)

Live tv links:

Arsenal vs Wolverhampton Wanderers http://www.soccertvlive.net/watch/49877/1/watch-arsenal-vs-wolverhampton-wanderers.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185435.html

http://www.vipstand.me/watch/20413/1/arsenal-vs-wolverhampton-wanderers.html



Birmingham City vs Stoke City

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185436.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49878/1/watch-birmingham-city-vs-stoke-city.html

http://www.vipstand.me/watch/20414/1/birmingham-city-vs-stoke-city-.html


Blackburn Rovers vs Newcastle United

http://www.soccertvlive.net/watch/49879/1/watch-blackburn-rovers-vs-newcastle-united.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185437.html

http://www.vipstand.me/watch/20415/1/blackburn-rovers-vs-newcastle-united.html





Blackpool FC vs Aston Villa

http://www.soccertvlive.net/watch/49880/1/watch-blackpool-fc-vs-aston-villa.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185438.html

http://www.vipstand.me/watch/20416/1/blackpool-fc-vs-aston-villa.html





Liverpool FC vs Wigan Athletic

http://www.soccertvlive.net/watch/49881/1/watch-liverpool-fc-vs-wigan-athletic.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185439.html

http://www.vipstand.me/watch/20417/1/liverpool-fc-vs-wigan-athletic.html




West Bromwich Albion vs West Ham United
http://www.soccertvlive.net/watch/49882/1/watch-west-bromwich-albion-vs-west-ham-united.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185440.html

http://www.vipstand.me/watch/20418/1/west-bromwich-albion-vs-west-ham-united.html



German Bundesliga live tv

German Bundesliga
Bundesliga Simulcast / Konferenz Live
Bayern Munchen vs TSG Hoffenheim
FC Schalke 04 vs SC Freiburg
Eintracht Frankfurt vs Bayer 04 Leverkusen
FC St. Pauli vs Borussia Monchengladbach
VFB Stuttgart vs 1. FC Nurnberg
VFL Wolfsburg vs Hamburger SV

16:30 GMT(+2:00)

Live tv links:

Bundesliga Simulcast / Konferenz Live
http://www.soccertvlive.net/watch/49867/1/watch-bundesliga-simulcast-/-konferenz-live.html

http://www.vipstand.me/watch/20403/1/bundesliga-simulcast-/-konferenz-live.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/52/v-185361.html

http://livetv.ru/webplayer.php?t=zonein&c=198263&lang=en&eid=66269&lid=64203&ci=36&si=1

Bayern Munchen vs TSG Hoffenheim
http://www.soccertvlive.net/watch/49868/1/watch-bayern-munchen-vs-tsg-hoffenheim.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49868/2/watch-bayern-munchen-vs-tsg-hoffenheim.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185426.html

http://www.vipstand.me/watch/20404/1/bayern-munchen-vs-tsg-hoffenheim.html

http://livetv.ru/webplayer.php?t=zonein&c=123392&lang=en&eid=65951&lid=58570&ci=36&si=1


FC Schalke 04 vs SC Freiburg
http://www.soccertvlive.net/watch/49869/1/watch-fc-schalke-04-vs-sc-freiburg.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49869/2/watch-fc-schalke-04-vs-sc-freiburg.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185427.html

http://www.vipstand.me/watch/20405/1/fc-schalke-04-vs-sc-freiburg.html

http://livetv.ru/webplayer.php?t=zonein&c=198262&lang=en&eid=65952&lid=64207&ci=36&si=1

Eintracht Frankfurt vs Bayer 04 Leverkusen
http://www.soccertvlive.net/watch/49872/1/watch-eintracht-frankfurt-vs-bayer-04-leverkusen.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49872/2/watch-eintracht-frankfurt-vs-bayer-04-leverkusen.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185430.html

http://www.vipstand.me/watch/20408/1/eintracht-frankfurt-vs-bayer-04-leverkusen.html

http://livetv.ru/webplayer.php?t=sopcast&c=85098&serv=broker.sopcast.com:3912&lang=en&eid=65980&lid=20183&ci=36&si=1

FC St. Pauli vs Borussia Monchengladbach
http://www.soccertvlive.net/watch/49873/1/watch-fc-st.-pauli-vs-borussia-monchengladbach.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49873/2/watch-fc-st.-pauli-vs-borussia-monchengladbach.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185431.html

http://www.vipstand.me/watch/20409/1/fc-st.-pauli-vs-borussia-monchengladbach.html

VFB Stuttgart vs 1. FC Nurnberg
http://www.soccertvlive.net/watch/49870/1/watch-vfb-stuttgart-vs-1.-fc-nurnberg.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49870/2/watch-vfb-stuttgart-vs-1.-fc-nurnberg.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185428.html

http://www.vipstand.me/watch/20406/1/vfb-stuttgart-vs-1.-fc-nurnberg.html


VFL Wolfsburg vs Hamburger SV
http://www.soccertvlive.net/watch/49871/1/watch-vfl-wolfsburg-vs-hamburger-sv.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49871/2/watch-vfl-wolfsburg-vs-hamburger-sv.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185429.html

http://www.vipstand.me/watch/20407/1/vfl-wolfsburg-vs-hamburger-sv.html

http://livetv.ru/webplayer.php?t=zonein&c=138735&lang=en&eid=65979&lid=60589&ci=36&si=1

http://www.stopstream.com/ch5.html

Sivasspor vs Trabzonspor live tv

Turkish Superlig
16:00 GMT(+2:00) Sivasspor vs Trabzonspor

Live tv links:

http://www.vipstand.me/watch/20395/1/sivasspor-vs-trabzonspor.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/54/v-185424.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49865/1/watch-sivasspor-vs-trabzonspor.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49865/2/watch-sivasspor-vs-trabzonspor.html

Italian Serie B Bwin/Multicast Diretta Goal live tv

Italian Serie Bwin
Multicast Diretta Goal

Live tv links:

http://veetle.com/index.php/channel/view#4cb95b1d3d296

http://www.directon.tv/channels/2278

http://www.directon.tv/channels/4313/Calciostreaminglive00006

http://calciostreaming-live.blogspot.com/

http://www.veemi.com/embed.php?v=CALCIOLIVE67A&vw=500&vh=480&domain=calciolive67.blogspot.com

http://www.soccertvlive.net/watch/49862/1/watch-serie-b-multicast-diretta-goal.html

http://www.soccertvlive.net/watch/49862/2/watch-serie-b-multicast-diretta-goal.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/52/v-185359.html

http://www.vipstand.me/watch/20392/1/serie-b-multicast-diretta-goal-.html

Coming Soon στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ:Superleague Ελλάδος live tv

Coming Soon...

Λίγο πριν την έναρξη των σημερινών παρακάτω αγώνων θα σας δώσουμε τα Links...

17:15
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ


19:30
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Θα δώσουμε και link αγώνων επιλεγμένων πρωταθλημάτων...