Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

«Θα τα κάνω λίμπα εδώ μέσα»!


«Ντού» στην ΕΠΟ έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας ζητώντας εξηγήσεις για το θέμα Μιραλάς.

Ο Βέλγος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για το «χαστούκι» στον Ιβιτς, τα πλάνα του Βαλβέρδε γίνονται άνω-κάτω και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αντέδρασε. Διαβάστε αποκλειστικά στο katimagiko.gr για τις ατάκες που ειπώθηκαν στην ΕΠΟ, αλλά και για τα δεδικασμένα που ποντάρουν οι «ερυθρόλευκοι».

«Πέστε μου τι συνέβη για τα μην τα κάνω λίμπα εδώ μέσα», ήταν οι πρώτες λέξεις του έξαλλου από οργή προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν επισκέφθηκε το μεσημέρι τα γραφεία της ΕΠΟ, για να ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με την ποινή του Μιραλάς, που ήταν κεραυνός εν αιθρία για την ερυθρόλευκη ομάδα.

Τον κ. Μαρινάκη δεν υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος δεν ήταν εκεί, τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή – ποιος ξέρει αν και ποιος τον είχε ειδοποιήσει εγκαίρως.

Οι άλλες... ατάκες του Μαρινάκη

Ο Μαρινάκης εκτός αυτού σχολίασε πως «αυτά που έγιναν είναι απαράδεκτα. Αργήσατε πάρα πολύ. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι στο αεροδρόμιο και εσείς μου λέτε να γυρίσω παίκτη πίσω; Καλά καλά δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε ούτε έφεση;». Παράλληλα έθιξε και τα ζητήματα των Κοτσόλη και Σισέ λέγοντας: «Τα ίδια κάνατε και με τον Κοτσόλη, ενώ τον Σισέ δεν τον καλέσατε ούτε καν σε απολογία».

Δύο άλλα κορυφαία στελέχη της ΕΠΟ ανέλαβαν να εξευμενίσουν τον κ. Μαρινάκη αντί του Σοφοκλή Πιλάβιου. Ήταν αρχικά ο αντιπρόεδρος κ. Αρης Σταθόπουλος και στη συνέχεια ο γενικός γραμματέας Dr. Γιάννης Οικονομίδης.
Οι εξηγήσεις δόθηκαν στο γραφείο του τελευταίου, όπου όλες οι ευθύνες φορτώθηκαν στον διαιτητή κ. Μάνταλο, ο οποίος «καθυστέρησε» να στείλει το φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα να μην κινηθούν οι διαδικασίες στο προβλεπόμενο χρονικό όριο.

Αυτά, μέσες - άκρες ειπώθηκαν στον κ. Μαρινάκη, προκειμένου να αποφευχθούν οι πιο δυναμικές αντιδράσεις. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αποχωρώντας από τα γραφεία της ΕΠΟ έδωσε εντολή στους νομικούς της ΠΑΕ, τον κ. Γιάννη Βούλτση και τον κ. Βασίλη Γκαγκάτση, να συντάξουν έφεση και να την καταθέσουν άμεσα. Προηγουμένως είχε ενημερωθεί η αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ ότι πρέπει να ευρεθεί ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων κ. Λεοντής, προκειμένου να ορίσει την ώρα της εμβόλιμης συνεδριάσεως που θα γίνει αύριο, οπότε και θα εκδοθεί η απόφαση.

http://www.gazzetta.gr