Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

'Εκλεψαν ένα τόνο χρυσού σε 10 λεπτά!

Κινηματογραφική ληστεία στο αεροδρόμιο της Σόφιας. Οι αρχές θεωρούν οτι μεταφέθηκε και κρύφτηκε στη Β. Ελλάδα.
Σε θρίλερ εξελίσσεται η κλοπή ενός τόνου χρυσού πρίν απο λίγο καιρό, απο το αεροδρόμιο της Σόφιας. Για περίπου 10 λεπτά στο αεροδρόμιο έγινε μπλακ άουτ και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα οι δράστες άνοιξαν τις πολύ καλά φυλασσόμενες αποθήκες και πήραν τον χρυσό. Πρόκειται για κατασχεμένες ποσότητες απο λαθρεμπόρους που επιχείρησαν να εισάγουν ή να εξάγουν απο τη χώρα.
Τις πρώτες μέρες η βουλγαρική αστυνομία δεν είχε καμία ένδειξη για το πού βρισκόταν, λίγες ημέρες αργότερα όμως βρήκε 200 κιλά σε χωριό της Βουλγαρίας ενώ συνέλαβε και αρκετά άτομα. Κανείς τους όμως δεν αποκάλυψε που βρίσκονται τα υπόλοιπα 800 κιλά.

Οπως μετέδωσε το Alter, oι πληροφορίες των βουλγαρικών αρχών αναφέρουν οτι τα υπολοιπα κιλά μεταφέρθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα και κρύφτηκαν σε έπαυλη. Μάλιστα παρακολουθούσαν και 6 άτομα -Βούλγαρους και Ελληνες- μέχρι στιγμής όμως δεν έχει διαπιστωθεί προσπάθεια διακίνησης του χρυσού.ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr

Ικαριώτικος rave

Αφιερωμένο στη φίλη μας την Δέσποινα την Ικαριώτισσα από την Νέα Υόρκη... Δείτε παρακάτω:


Oι νέοι Αντιδήμαρχοι

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του νέου Δήμου Πύδνας-Κολινδρού είναι οι εξής:

Αντίδημαρχος Αιγινίου: Ξανθίππη Βασιλειάδου
Αντιδήμαρχος Κολινδρού: Γιάννης Μπιτσιάνης
Αντίδημαρχος Μεθώνης: Παρασκευή Γαβριηλίδου
Αντιδήμαρχος Πύδνας: Νίκος Λαζαρίδης

Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους να έχουν

Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι.


 Γράφει ο Κλεισθένης.
Χρέη, νέα μέτρα, «στρακαστρούκες», εκφοβισμός, εξουσιαστική βία, απειλές από τους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους, κατοχή απ’ την τρόικα και άλλα πολλά βάρυναν την πλάτη του Έλληνα τους τελευταίους μήνες. Με την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους και μιας που οι πολιτικοί ταγοί μας έκαναν δηλώσεις και έστειλαν ευχές εγώ θα γράψω λίγες σκέψεις.
Ο Έλληνας είναι σκληροτράχηλος και πατριώτης. Μπορεί η πολιτική ηγεσία να μην είναι αντάξια των περιστάσεων αλλά το Ελληνικό πείσμα και η αγωνιστικότητα δεν