Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ο άνθρωπος που ζούσε με τη λεπίδα μέσα στο κεφάλι του!


Έκπληκτος έμεινε ένας 37χρονος άνδρας από την Κίνα, όταν ύστερα από επίσκεψή του στον γιατρό με παράπονα για πονοκέφαλο, ανακάλυψε ότι είχε κολλημένη στο κρανίο του μια λεπίδα 10 εκατοστών για πάνω από τέσσερα χρόνια!

Ο Li Fu από την πόλη Yunnan Province της Κίνας είχε μαχαιρωθεί το 2006 κατά τη διάρκεια μιας ληστείας και παρότι οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματα του παρέλειψαν να διαπιστώσουν την λεπίδα που είχε σφηνωθεί στον εγκέφαλό του.

Μόνο όταν ο Li επισκέφτηκε τον γιατρό του και κατόπιν ακτινογραφίας, κατάφεραν να εντοπίσουν τον λόγο που πονούσε το κεφάλι του τόσο καιρό. Την περασμένη Κυριακή, οι γιατροί έκαναν μια πολύ δύσκολη επέμβαση και αφαίρεσαν με επιτυχία την λεπίδα.

Αυτή τη στιγμή ο Li νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης Yuxi. Εντυπωσιασμένοι έμειναν και οι γιατροί του 37χρονου άνδρα. «Είναι ιατρικό θαύμα ότι ζει» είπε ένας από αυτούς.

Μετά από μια λεπτή χειρουργική επέμβαση οι γιατροί αφαίρεσαν με επιτυχία την λεπίδα από το κρανίο του 37χρονου


10 ολόκληρα εκατοστά ήταν η λεπίδα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του άτυχου άνδρα


Η ακτινογραφία έδωσε τέλος στους φρικτούς πονοκεφάλους που είχε ο 37χρονος άνδρας


PROTO THEMA

Ψάνουν το παιδί τους 19 χρόνια μετά την εξαφάνισή του!


Ο Νικόλαος Μανούσακας, στα 29 του χρόνια, μπήκε σε ένα πλοίο για την Αθήνα και έκτοτε… δεν τον ξαναείδε κανείς – Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του άλυτου θρίλερ…

Σύμφωνα με τους οικείους του ο Νίκος Μανούσακας έφυγε στης 13/01/1992 με το αυτοκίνητό του από το Ρέθυμνο με κατεύθυνση το λιμάνι του Ηρακλείου όπου άφησε το αυτοκίνητό του και επιβιβάστηκε σε πλοίο της ΑΝΕΚ προς Αθήνα. Ωστόσο – σύμφωνα με το rethymnoguide.gr – δεν εντοπίστηκε στοιχείο που να μαρτυρά πως έχει αποβιβαστεί στην Αθήνα και έκτοτε δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του ενώ το εισιτήριο που είχε βγάλει ήταν μιας κατεύθυνσης.

Οι συγγενείς του ανήσυχοι τον αναζήτησαν και δήλωσαν στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Δύο μέρες αργότερα, μετά από έρευνες,βρέθηκε το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο πρόχειρα στο λιμάνι του Ηρακλείου με τα κλειδιά επάνω στη μηχανή. Οι έρευνες στο σπίτι του στο Ρέθυμνο δεν έφεραν κανένα στοιχείο στο φώς καθώς δεν βρέθηκε τίποτα που να μαρτυρά πως κάτι συνέβαινε.

Το φιλικό του περιβάλλον μιλά για έναν άνθρωπο που δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς και οι ίδιοι δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα περίεργο στην συμπεριφορά του 29χρονου. Το τελευταίο διάστημα ο 29χρονος τότε Νίκος φαίνεται πως είχε οικονομικές δυσκολίες χωρίς ωστόσο να έχει χρέη προς τρίτους. Όλοι μιλούν για έναν αξιοπρεπή άνθρωπο που δεν είχε διαφορές και δεν έδινε δικαιώματα. Η τελευταία επαφή που είχε με την οικογένειά του ήταν στης 07/01/92 σε οικογενειακή γιορτή.

Ο Νίκος Μανούσακας δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την ημέρα της εξαφάνισής του ενώ από τις έρευνες δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να οδηγεί στον εντοπισμό του.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει στα παρακάτω:


τηλ. 6988604888. e-mai: GiorgosManousakas@gmail.com

Ψάρεμα τσιπούρας 2,2 kgr (video)

Stromae - Alors On Danse (video)

Για τη Περσεφόνη...



16/02/2011-LIVE TV TODAY-ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ:

Πατήστε πάνω σε κάθε αγώνα και θα σας πηγαίνει κατευθείαν στα link του αγώνα...
7.30 μ.μ.: Καμπιονάτο (Italian Serie A)
Φιορεντίνα - Ιντερ (FIORENTINA - INTER)
Σαμπντόρια - Τζένοα (SAMPDORIA - GENOA)


7.45 μ.μ.: Μπουντεσλίγκα (German Bundesliga)
Αμβούργο - Ζανκτ Πάουλι (HAMBURGER SV - FC ST. PAULI)

9.45 μ.μ.: «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (The UEFA Champions League )
Αρσεναλ - Μπαρτσελόνα (ARSENAL - BARCELONA)
Ρόμα - Σαχτάρ (ROMA - SHAKHTER DONETSK)


9.45 μ.μ.: 4ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας (English FA Cup)
Γουίγκαν - Μπόλτον (WIGAN - BOLTON)


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links των παραπάνω αγώνων.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Αυτή είναι πρόοδος για την Σάμο. Θα τους δίνουν ρεύμα οι Τούρκοι!!



Όμορφο το νέο λογότυπο της ΔΕΗ στην Σάμο!!

Αυτό και αν είναι μια σημαντική εξέλιξη για το νησί μας και … σίγουρα θα κάνει υπερήφανους όλους τους Σαμιώτες και ειδικά αυτούς (ΠΑΣΟΚΟΥΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗ – ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ – κ.λ.π.) που μιλούσαν «για μια άλλη Ελλάδα που οραματιζόμαστε και μας αξίζει», για «…ριζικές θεσμικές ανατροπές.

Για να επανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπιστία, για να οικοδομήσουμε ένα κράτος δίκαιο και ευνομούμενο, για να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας» κ.λ.π. – κ.λ.π.!
Όλοι αυτοί θα νιώσουν υπερήφανοι που στα πλαίσια της Ελληνοτουρκικής Φιλίας που οραματίζονταν ήρθε η ώρα να γίνει πράξη!…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Τούρκοι σε λίγο καιρό θα μας κατεβάζουν τους διακόπτες ότι ώρα γουστάρουν και αυτό πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησής μας αφού μετά τα ζειμπέκικα του Γιωργάκη με τους Τούρκους, κύριο μέλημά της ήταν τέτοιου είδους συμφωνίες!

Δηλαδή με λίγα λόγια τώρα φαίνεται ότι ανοίγει ο δρόμος μέσω… απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας. Κατ’ επιταγή της τρόικας “σπάει” το μονοπώλιο της ΔΕΗ και ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” η υπουργός ΠΕΚΑ έχει ήδη στα χέρια της σχετικό κείμενο-πρόταση για την ηλεκτροδότηση των νησιών μας από τουρκικές εταιρείες παραγωγής.
Μετά την απελευθέρωση της ενέργειας η διαδικασία θα είναι… απλή.

Μια μόνο αίτηση στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θα είναι αρκετή για να μπουν τουρκικές εταιρείες στο παιχνίδι πώλησης ρεύματος σε νησιά όπως η Χίος, η Σάμος, η Κως ή το Καστελόριζο. Στην περίπτωση που ο φάκελος-αίτηση της τουρκικής εταιρίας πληρεί τις προϋποθέσεις η ΡΑΕ δεν θα έχει τη δυνατότητα να αρνηθεί.

Θα υπάρξει άραγε πρόβλεψη ανάλογη με αυτή που ισχύει στην περίπτωση της τηλεφωνίας για κολλήματα και απαγορεύσεις που μπορεί να βάλει για θέματα εθνικής ασφάλειας το υπουργείο Άμυνας ή ο Στρατός θα περιοριστεί στα… ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη;
Ειλικρινά καμαρώνουμε για αυτή την Ελλάδα που μας χαρίζετε…!!!



http://www.samiakignomi.gr

Δεν αναθεωρήθηκε η ποινή θανάτου για τον Ισπανό ποιητή Μιγκέλ Χερνάντεθ

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας αρνήθηκε σήμερα να αναθεωρήσει την καταδίκη σε θάνατο που είχε επιβληθεί στον Μιγκέλ Χερνάντεθ (1910-1942), … έναν από τους μεγαλύτερους ποιητές του 20ού αιώνα στην Ιβηρική χώρα.

Ο Χερνάντεθ πολέμησε στον εμφύλιο πόλεμο της Ισπανίας (1936-1939) στο πλευρό των αριστερών Δημοκρατικών κατά του στρατηγού Φρανσίσκο Φράνκο.

Αφότου ο Φράνκο κέρδισε τον πόλεμο, ο γνωστός ως «ποιητής του λαού» Χερνάντεθ καταδικάστηκε σε θάνατο με κατηγορίες που περιλάμβαναν και το ότι έγραφε «αριστερή» ποίηση.


troktiko

Ξεπέρασε τα 104,5 δολάρια η τιμή του πετρελαίου

Εκτινάχθηκαν οι τιμές του πετρελαίου μετά τη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ Άβιγκντορ Λίμπερμαν ότι δύο ιρανικά πολεμικά πλοία … σχεδιάζουν να περάσουν από τη Διώρυγα του Σουέζ καθ’ οδόν προς τη Συρία σήμερα και τον υπαινιγμό του ότι θα υπάρξει ισραηλινή απάντηση.

Η τιμή του προθεσμιακού συμβολαίου παράδοσης Απριλίου του αργού τύπου μπρεντ άγγιξε προς στιγμή τα 104,52 δολάρια το βαρέλι, ανερχόμενη σε επίπεδα που αποτελούν καινούργιο «υψηλό» των τελευταίων 28 μηνών, για να υποχωρήσει στη συνέχεια στα 103,83 δολάρια, σημειώνοντας κέρδη 2,19 δολαρίων στο βαρέλι σε σχέση με το χθεσινό «κλείσιμο».

Παράλληλα, η τιμή του προθεσμιακού συμβολαίου παράδοσης Μαρτίου του αμερικανικού ελαφρού αργού ανήλθε προσωρινά στα 85,95 δολάρια και υποχώρησε στη συνέχεια στα 84,98 δολάρια, σημειώνοντας κέρδη 66 σεντς στο βαρέλι σε σχέση με την τιμή «κλεισίματος», χθες.


troktiko

Εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ


Δριμεία κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τον χαιρετισμό του, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Κόμματος που θα στεγάζονται πλέον στη Λεωφόρο Συγγρού.

Καταφερόμενος κατά του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου μίλησε για παραλήρημα: «Σήμερα, ο κ. Παπακωνσταντίνου έφτασε στο σημείο να με κατηγορήσει ότι ζήτησα τα έσοδα από την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας να μπουν στο Μνημόνιο! Ποιον; Εμένα που ήμουν από την αρχή αντίθετος! Που το καταψήφισα. Τι να πει κανείς; Πρόκειται για αληθινό παραλήρημα».

«Καλώς ήλθατε στο νέο σπίτι του Κόμματός μας. Καλώς ήλθατε στο σπίτι σας. Τα γραφεία ενός κόμματος είναι κάτι παραπάνω από εργασιακός χώρος. Είναι κέντρο συσπείρωσης, κέντρο συζητήσεων, είναι ζωντανός χώρος όπου άνθρωποι με κοινές αγωνίες και κοινά ιδανικά μαζεύονται καθημερινά, για να πληροφορηθούν και να πληροφορήσουν. Να πάρουν κουράγιο και να δώσουν».

Αυτά ήταν τα λόγια με τα οποία υποδέχτηκε τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=259051&cid=6

Spanish Primera Division:FC Barcelona vs Athletic Bilbao live tv





Spanish Primera Division
22:00 GMT(+2:00)
FC Barcelona vs Athletic Bilbao
Live tv links:

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/132/v-193357.html

http://atdhe.me/tv/1577/live-barcelona-vs-athletic-bilbao

http://atdhe.me/tv/1580/live-barcelona-vs-athletic-bilbao-2

http://www.vipstand.me/watch/21507/1/fc-barcelona-vs-athletic-bilbao.html

http://www.vipstand.me/watch/21507/2/fc-barcelona-vs-athletic-bilbao.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Λογοκρισία στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία για τον μΠΑΟΚ....


Και νέο κρούσμα λογοκρισίας που συνοδεύεται με παροπλισμό δημοσιογράφου κτύπησε τον κόσμο του έντυπου τύπου. Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης, επί πολλά χρόνια εργαζόμενος στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» πληροφορήθηκε πώς τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση της διευθύντριας του εντύπου Κύρας Αδάμ.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος διέθετε την δική του στήλη. Είναι προφανές πώς η διευθύντρια δεν θα ενεργούσε χωρίς την συγκατάθεση της ιδιοκτησίας της εφημερίδας, δηλαδή της εκδότου Μάνιας Τεγοπούλου, όπως επισημαίνουν συνάδελφοι δημοσιογράφοι αλλά και στελέχη της «Ελευθεροτυπίας».

Ο λόγος για τον οποίο φιμώθηκε ο δημοσιογράφος είναι ο γνωστός σε κάθε περίπτωση λογοκρισίας. Το περιεχόμενο της αρθρογραφίας του δεν άρεσε στην διοίκηση της εφημερίδας. Το επίμαχο άρθρο που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη που μας πέρασε έφερε τον τίτλο «Ταξιδεύοντας με τον μΠΑΟΚ». Ο δημοσιογράφος ο οποίος και διαθέτει ένα εντελώς προσωπικό στυλ γραφής, σχολίαζε με την ειρωνεία και τον σαρκασμό που διακρίνουν τα γραπτά του, τη βίαια επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στο Θέατρο Κάρολος Κουν, με τις γνωστές επιπτώσεις. Ο τίτλος του θεατρικού έργου που ανέβηκε στο Θέατρο Κουν είναι «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» του Στ. Τσιώλη.

Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης σχολίασε στο άρθρο του μία σειρά συμπεριφορών και αναφέρθηκε σε πολλά γνωστά πρόσωπα. Όλα αυτά μέσα στα πλαίσια του πνεύματος στο οποίο κινείται ένας σύγχρονος χρονογράφος.

Παραθέτουμε πλήρες το άρθρο του Ανδρέα Ρουμελιώτη έτσι ώστε ο αναγνώστης να έχει σφαιρική εικόνα.

* « Με τον ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

Ταξιδεύοντας με τον μΠΑΟΚ...

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ με τον μΠΑΟΚ είναι το σωστό και ουχί χωρίς Μι· φταίω γω να 'ρθω να τα σπάσω μετά;

ΑΠΙΘΑΝΟ το μπλουζάκι που πουλούσε ένα μαγαζί στη Σαλονίκη. Είχε στάμπα μια μύγα και κατάληξη μίσω! Το άλλο έγραφε: «μΠΑΟΚ κι ας (απεικονιζόταν πάλι η μύγα) μίσω ποτέ!».

ΑΡΡΩΣΤΟΣ γαύρος είμαι και εγώ και δεν τα πολυκαταλαβαίνω αυτά τα κουλτουριάρικα περί δύο νεανίδων που 'χαν πονέσει στη ζωή τους και τους απάλυνε τη μοναξιά η συντροφικότητα που βρήκαν στην μΠΑΟΚάρα. Ωστόσο φρονώ πως οι μΠΑΟΚτζήδες είναι στην πραγματικότητα παραστρατημένοι γαύροι. Αδέλφια μας είναι! Και δεν πρέπει να τους φθονούμε επειδή δύο όμορφα κορίτσια πήγαν σ' εκείνους, αντί να τα κυκλοφορούμε εμείς και να πουλάμε μούρη στο Πασαλιμάνι.

ΑΛΛΩΣΤΕ εμείς τους πελάτες μας τους σεβόμαστε. Τσαμπουκάδες και τραμπουκισμούς κάνουν μόνον οι κάφροι και οι πνευματικά κατώτεροι. Υπολείπονται οι επικοινωνιολόγοι και οι διαφημιστές μπροστά στην εφευρετικότητα και τη φαντασία των συνθημάτων της εξέδρας. Ας πούμε αυτό που έβγαλε απ' τα έντερά της, το: «Είναι βαριά η μπιπ του τσολιά», θα 'πρεπε να πάρει πρώτο βραβείο σουρεαλιστικής ποίησης.

ΕΙΝΑΙ λάθος μας να σπάμε τα φιλομπαοκτζήδικα θέατρα· πόσω μάλλον όταν οι κουλτουριάρηδες χρησιμοποιούν τον μαύρο δικέφαλο απλώς ως background... Οπου να 'ναι, ούτε εμείς ούτε εκείνοι θα 'χουμε χαρτζιλίκι για να αγοράσουμε εισιτήριο και να μπουμε στο γήπεδο. Οπότε δεν θα 'μαστε απλώς αδέλφια, αλλά και σύντροφοι...

ΜΗΝ ξεχνάς, εξαγριωμένε γαύρε μου, πως εκείνοι ήταν που φώναζαν το: «Τούμπα - Κούβα - Βιετνάμ» και διαπαιδαγώγησαν τις νεότερες γενιές με αντάρτικα τραγούδια και με Θεοδωράκη. Εστω κι αν... τα παράφρασαν, του στιλ: «ήρθαμε από τη Βουλγαρία/ και γκαμούμε Αθήνα-Πειραιά/ μΠΑΟΚ-μΠΑΟΚ σκίσ' τους την γκολάρα/ για να δούνε τώρα πώς γκαμάς». Πρόκειται για παράφραση στο αντάρτικο τραγούδι: «Το ΕΑΜ μας έσωσε απ' την πείνα/ θα μας σώσει τώρα απ' τη σκλαβιά/ κι έχει πρόγραμμα λαοκρατία/ ζήτω-ζήτω-ζήτω το ΕΑΜ».

ΤΟ «είμαστε δυο/ είμαστε τρεις/ είμαστε χίλιοι δεκατρείς» του Μίκη το τραγουδάνε στον ίδιο πάντα ρυθμό ως εξής: «Γκάμα γερά/ κάψε καλά/ Ομόνοια και Πειραιά/ το Σύνταγμα και τη Βουλή/ την μπουρδελόπολη αυτή/ την μπουρδελόπολη αυτήηη».

ΩΣ εκ τούτου, στο πλαίσιο του απόλυτου σουρεαλισμού, της τρέλας, της εκτόνωσης και της ελευθεριότητας που μόνο στις εξέδρες των γηπέδων απολαμβάνουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να τους βγάλουμε το καπέλο. Οπως και για την εφημερίδα που εξέδιδαν -και ήμουνα φαν- τον «μΠΑΟΚτζή». Δεν υπήρξε ποτέ στον κόσμο ολόκληρο πιο απίθανη, πιο σουρεαλιστική εφημερίδα, απ' αυτή· τη σκόνη των αρθρογράφων της έχουν φάει οι απανταχού σουρεαλιστές ποιητές. Το πιο δύσκολο εγχείρημα για έναν διανοούμενο είναι να προσπαθήσει να γράψει σκυλάδικο. Το δυσκολότερο όλων είναι να μπορέσεις να νιώσεις, να σκεφτείς και να γράψεις όπως οι... συνάδελφοι που εξέδιδαν τον «μΠΑΟΚτζή».

ΜΕΧΡΙ και τον Μπαμπινιώτη τάπωσαν όταν πήγε να δικαιολογηθεί γιατί έβαλε στο λήμμα «Βούλγαροι» την ερμηνεία: «οπαδοί του ΠΑΟΚ...». «Γιατί συνηθίζουν να τους φωνάζουν έτσι στο γήπεδο, έχει καθιερωθεί στο λεξικό», είπε τότε ο πρύτανης της Γλωσσολογίας.

«ΟΚ», απάντησε στο περιοδικό «ΕΨΙΛΟΝ» ο πρόεδρος των μΠΑΟΚτζήδων σε συνέντευξη που έδωσε στον Θωμά Σιώμο, «τότε κι εμείς θα φωνάζουμε συνέχεια στο γήπεδο: "τουτάνα - τουτάνα/ του Μπαμπινιώτη η μάνα", μέχρι να καθιερωθεί, οπότε θα είναι αναγκασμένος δίπλα στο λήμμα τουτάνα να βάλει τη μαμά του».

ΕΙΝΑΙ αδέλφια μας σου λέω... Ζήτα συγγνώμη τώρα στους κυρίους, που τους έσπασες το θέατρο!



Πολλοί επώνυμοι έσπευσαν να στηρίξουν τον Ανδρέα Ρουμελιώτη ότνα πληροφορήθηκαν πώς ο δημοσιογράφος τέθηκε σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Μεταξύ αυτών, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο καθηγητής, κ. Γιώργος Μπαμπινιώτης, ο οποίος σχολιάζεται και στο άρθρο, ο Τζίμης Πανούσης και άλλοι πολλοί.

Απευθυνθήκαμε στον κ. Μπαμπινιώτη ο οποίος δήλωσε στη «Zougla.gr» πώς δεν προσεβλήθη από το περιεχόμενο του άρθρου αλλά και πώς τάσσεται αναφανδόν υπέρ του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.


Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=258932&cid=4

Lyon vs AS Nancy live tv


French Ligue 1
21:45 GMT(+2:00)
Λιόν - Νανσί (Olympique Lyon vs AS Nancy)

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/988/live-lyon-vs-as-nancy

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/112/v-191220.html

http://www.vipstand.me/watch/21199/1/olympique-lyon--vs-as-nancy.html

http://www.vipstand.me/watch/21199/2/olympique-lyon--vs-as-nancy.html

http://www.soccertvlive.net/watch/50834/1/watch-olympique-lyon-vs-as-nancy.html

http://www.soccertvlive.net/watch/50834/2/watch-olympique-lyon-vs-as-nancy.html

http://www.stopstream.com/ch3.html

http://vslivestream.com/soccer/ch1.html

http://www.gizawya.info/ch2.htm


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

1.FC Nurnberg vs Eintracht Frankfurt live tv


German Bundesliga
21:30 GMT(+2:00)
Νυρεμβέργη - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης(1. FC Nurnberg vs Eintracht Frankfurt)


Live tv links:

http://atdhe.me/tv/986/live-nurnberg-vs-eintracht-frankfurt

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/112/v-191216.html

http://www.vipstand.me/watch/20936/1/1.-fc-nurnberg-vs-eintracht-frankfurt.html

http://www.soccertvlive.net/watch/50831/1/watch-1.-fc-nurnberg-vs-eintracht-frankfurt.html

http://www.soccertvlive.net/watch/50831/2/watch-1.-fc-nurnberg-vs-eintracht-frankfurt.html

http://www.madrid-v-barcelona.com/

http://www.stopstream.com/ch1.html

http://www.stadium-live.com/Channel1.html

http://viasattv1.blogspot.com/2011/02/1.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Αναλυτικά οι πρέσβεις εκ Προσωπικοτήτων που παραμένουν και σήμερα εν ενεργεία λαμβάνουν:

Πλέον υψηλόμισθη πρέσβειρα η Γιάννα Αγγελοπούλου


Τις αποδοχές όσων διετέλεσαν την τελευταία δεκαετία Πρέσβεις εκ Προσωπικοτήτων κατέθεσε στη βουλή ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας.. και σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου ότι η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου είναι επί σειρά ετών στο Διπλωματικό Σώμα.

Από τη λίστα που έδωσε ο υπουργός αποδεικνύεται ότι η κ. Αγγελοπούλου είναι η πιο υψηλόμισθη. Βεβαίως η κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΎΛΟΥ έχει απαντήσει ότι τα χρήματα αυτά διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ωστόσο είναι προφανές ότι η ίδια θα μπορούσε να διαθέτει για τέτοιους σκοπούς δικά της χρήματα και να μην επιβαρύνει το ελληνικό δημόσιο.

Αναλυτικά οι πρέσβεις εκ Προσωπικοτήτων που παραμένουν και σήμερα εν ενεργεία λαμβάνουν:


- Η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη (από 4.9.2004) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών (σ.σ. μικτά) 3.937,54 ευρώ,
- ο κ. Αλέξανδρος Φίλων (από 16.12.2002) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 3.669,46 ευρώ,
- ο κ. Αναστάσιος Σκοπελίτης (από 1.11.2006) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 3.580,10 ευρώ,
- ο κ. Αντώνης Νικολαΐδης (από 20.01.2010) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 3.401,38 ευρώ,
-ο κ. Ιωάννης Καμπόλης (από 20.01.2010) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 3.401,38 ευρώ.

Ως Πρέσβεις εκ Προσωπικοτήτων διετέλεσαν τα τελευταία δέκα χρόνια οι εξής:
- Ο κ. Νικόλαος Καλαντζιάνος (από 26.06.2009 έως 11.01.2011) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 3.401,38 ευρώ,
- ο κ. Γεώργιος Αναστασόπουλος (από 17.08.2004 έως 11.01.2011) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 3.704,46 ευρώ,
- ο κ. Βασίλης Βασιλικός (από 19.04.1996 έως 31.03.2005) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 3.557,20 ευρώ
(Σημειώνεται ότι οι κ.κ. Βασιλικός και Αναστασόπουλος υπηρέτησαν ως Μόνιμοι Αντιπρόσωποι της Ελλάδος στην ΟΥΝΕΣΚΟ και για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, ελάμβαναν το αναλογούν Επίδομα Υπηρεσίας Αλλοδαπής),
- ο κ. Δημοσθένης Κωνσταντίνου (από 01.08.2007 έως 30.12.2009) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 3.716,36 ευρώ,
- ο κ. Χαράλαμπος Χριστόπουλος (από 26.06.2009 έως 31.12.2009) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 3.627,00 ευρώ,
- ο κ. Σταύρος Λαμπρινίδης (από 16.09.1999 έως 18.06.2004) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 3.324,48 ευρώ,
- ο κ. Αλέξανδρος Ρόντος ( από 16.12.2002 έως 22.04.2004) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 3.219,24 ευρώ,
- ο κ. Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος (από 04.09.1998 έως 22.09.2001) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 2.384,76 ευρώ,
- ο κ. Μεγγλίδης Παντελής (από 19.01.1999 έως 22.09.2001). Βάσει της από 08.02.01 βεβαίωση από το φάκελο του Πρέσβη κ. Π.Μ-εγγλίδη δεν προκύπτει καταβολή αποδοχών από 30.06.95 (ημερομηνία συνταξιοδότησεώς του, συμπεριλαμβανομένων των τρίμηνων αποδοχών) μέχρι 08.02.01, ημερομηνία έκδοσης της βεβαίωσης.
- Ο κ. Λεωνίδας Μαυρομιχάλης (από 04.09.1998 έως 22.09.2001) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 2.384,76 ευρώ,
- ο κ. Αδαμάντιος Βακαλόπουλος (από 04.09.1998 έως 22.09.2001) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 2.384, 76 ευρώ,
- ο κ. Χαράλαμπος Κόρακας (από 04.09.1998 έως 22.09.2001) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 2.384, 76 ευρώ,
- ο κ. Δημήτρης Μακρής (από 04.09.1998 έως 22.09.2001) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 2.384,76 ευρώ,
- ο κ. Αλέξανδρος Ραφαήλ (από 04.09.1998 έως 22.09.2001) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 2.384,76 ευρώ,
- ο κ. Εμμανουήλ Καλπαδάκης (από 04.09.1998 έως 22.09.2001) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 2.384,76 ευρώ,
- ο κ. Δημήτρης Δόλλης (από 16.11.2009 έως 07.09.2010) με σύνολο μηνιαίων αποδοχών 3.454, 38 ευρώ (Για τον κ. Δόλλη ανεστάλησαν αυτοδικαίως η άσκηση καθηκόντων και η καταβολή των συναφών αποδοχών λόγω του διορισμού του στη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών (π.δ. 89/2010, ΦΕΚ Α 154, με την Διαπιστωτική Πράξη του Γενικού Γραμματέως του Υπουργείου Εξωτερικών ΑΠ.Π7Δ52β-ΑΠ107637 από 07.09.2010).


troktiko

Συνεχίζονται οι έρευνες για τις 6χρονες δίδυμες


Οι εισαγγελείς της Μασσαλίας και της Λοζάνης που έχουν καταπιαστεί με … την υπόθεση της εξαφάνισης των δίδυμων κοριτσιών από την Ελβετία αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας ο πατέρας τους να είχε και συνεργό.

«Δε μπορούμε να πειστούμε για τίποτα και δε μπορούμε να αποκλείσουμε με βεβαιότητα τίποτα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, ακόμα και τα πιο απίθανα» δήλωσε ο γάλλος δικαστικός Ζακ Νταλέστ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Μασσαλία με την ευκαιρία της συνάντησης ελβετών, ιταλών και γάλλων ερευνητών που έχουν κινητοποιηθεί για να βρουν τις δίδυμες Αλέσια και Λίβια, 6 ετών.

Ο πατέρας τους Ματίας Σεπ τις απήγαγε στις 30 Ιανουαρίου και στη συνέχεια πήγε από τη Μασσαλία στην Κορσική και στη συνέχεια στην Ιταλία, όπου αυτοκτόνησε στις 3 Φεβρουαρίου. Τα δύο κορίτσια δεν έχουν βρεθεί ακόμη.

«Έπειτα από 15 ημέρες ερευνών έχουμε σημαντικά κομμάτια του παζλ, όμως μας λείπουν πολλά. Έχουμε ενδιαφέρουσες μαρτυρίες, όμως δε μπορούμε να αρκεστούμε σε αυτές. Οι μαρτυρίες είναι πολλές και δε συνάδουν πάντα με τα στοιχεία» πρόσθεσε ο Νταλέστ, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες του ιταλικού Τύπου, σύμφωνα με τις οποίες βρέθηκαν ίχνη αίματος στο Καπ Κορς.

Την ίδια στάση κράτησε και ο εισαγγελέας της Λοζάνης, Πασκάλ Γκιγιερόν. «Αφήνουμε ανοιχτές όλες τις πόρτες, η πιθανότητα ενός τρίτου προσώπου παραμένει ανοιχτή, όμως δεν έχουμε τίποτα σίγουρο σε αυτό το στάδιο» απάντησε όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να υπάρχει συνεργός του Σεπ στην Λιόν, όπως άφησε να εννοηθεί η μητέρα των διδύμων σε συνέντευξή της στη διαδικτυακή εφημερίδα 20 Minuten.

Οι έρευνες συνεχίζονται στην Κορσική τις τελευταίες ημέρες μετά τις μαρτυρίες που αναφέρουν την παρουσία στο νησί την 1η Φεβρουαρίου του πατέρα και των κοριτσιών.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους την επιστολή του Ματίας Σεπ με την οποία ανακοινώνει στη σύζυγό του το θάνατο των δύο κοριτσιών, χωρίς όμως να διευκρινίζει το σημείο, τον τρόπο και το χρόνο που έγινε αυτό. Η επιστολή έχει δοθεί σε ψυχολόγο ώστε να δημιουργήσει το ψυχολογικό προφίλ του πατέρα βάσει του περιεχομένου του, δήλωσε ο Γκιγιερόν.


troktiko

Παναθηναϊκός: Νέο επεισόδιο στην Παιανία!


Μεγάλη είναι η ένταση στις τάξεις του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…
Μεγάλη είναι η ένταση στις τάξεις του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς όλοι περιμένουν τον αγώνα … που θα κρίνει τις τύχες τους για τον τίτλο.


Μέσα σε αυτή την μεγάλη αγωνία που υπάρχει και το πάθος που βγάζουν οι παίκτες εντάσσεται και το επεισόδιο ανάμεσα στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Κατά τη διάρκεια μίας άσκησης ο Γάλλος αμυντικός μάρκαρε σκληρά τον Αργεντίνο, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του μη ψύχραιμου ως συνήθως Λέτο. Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, αλλά πριν ξεφύγει η κατάσταση επενέβη ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Αμέσως παρενέβη και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος άλλαξε ομάδες στους δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στο τέλος της προπόνησης οι δύο παίκτες έδωσαν τα χέρια με εντολή του Φερέιρα και το συμβάν έλαβε οριστικά τέλος.


theplayer.gr

Κολοσσιαίο διατροφικό σκάνδαλο στην Κίνα


Το ρύζι μπορεί να είναι ο πρώτος συνειρμός, που πυροδοτεί η λέξη «Κίνα», αλλά ήταν μέχρι σήμερα δύσκολο να … διανοηθεί κανείς ότι οι σοδειές ρυζιού στην ασιατική χώρα μολύνονται εδώ και χρόνια σε ποσοστό έως και 10% από τη γνωστή τοξική και καρκινογενή ουσία, κάδμιο, και ότι οι αρχές δεν κάνουν πρακτικά τίποτα για την επαγρύπνηση των εκατομμυρίων Κινέζων για τους οποίους αυτό το δημητριακό αποτελεί τη βασική τροφή.

Αυτά υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα στην κινεζική εβδομαδιαία επιθεώρηση «Νέος Αιώνας», που επικαλείται επιστημονικές μελέτες, οι οποίες εκπονούνται από το 2007. Το νέο διατροφικό σκάνδαλο, σε μία χώρα που έχει συνηθίσει τη διεθνή κοινότητα σε αυτές τις δυσάρεστες εκπλήξεις, είναι απείρως σοβαρότερο από προηγούμενες περιπτώσεις, καθώς η ετήσια παραγωγή ρυζιού ανέρχεται εκεί σε 200 εκατομμύρια τόνους.

«Αυτά τα τοξικά βαρέα μέταλλα μολύνουν την ατμόσφαιρα και τον υδροφόρο ορίζοντα, σε μεγάλο μέρος της κινεζικής επικράτειας. Μία πλήρης αλυσίδα μόλυνσης διατροφικών ειδών απαντάται εδώ και χρόνια», επισημαίνουν οι συντάκτες του δημοσιεύματος.

Από όλα τα δημητριακά, το ρύζι έχει τη μεγαλύτερη ικανότητα να απορροφά κάδμιο, το οποίο απαντάται σε νερά με τα οποία αρδεύονται ορυζώνες και τα οποία έχουν κυλήσει από ορυχεία, κυρίως μολύβδου, κασσίτερου και χαλκού. «Οι μελέτες δείχνουν ότι σχεδόν το 10% του κινεζικού ρυζιού περιέχει ποσότητες καδμίου πάνω από το επιτρεπτό όριο», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο Παν Τζενσίνγκ, ένας από τους επιστήμονες, που συμμετείχαν στις αναλύσεις, δήλωσε στο γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι οι ποσότητες του κάδμιου, που περιέχονταν στο ρύζι, ήταν μερικές φορές πολύ μεγαλύτερες.

«Στις περιοχές με όξινα εδάφη που είναι γνωστό ότι είναι βαρύτατα μολυσμένες, διαπιστώσαμε ότι το 60% των ποσοτήτων ρυζιού περιείχαν κάδμιο σε ποσοστό πολύ πάνω του φυσιολογικού», υπογράμμισε ο Παν Τζενσίνγκ και τόνισε ότι «αυτό συνιστά εν δυνάμει κίνδυνο για την υγεία».

Το κάδμιο συσσωρεύεται στο σώμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του ανθρώπου, με επιπτώσεις στα νεφρά, τα κόκαλα και το συκώτι.


newsbeast




Χάκερ παραβίασε το site Έλληνα πρωθυπουργού

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη κινδυνεύει να βρεθεί ένας 19χρονος φοιτητής…Γεωπονικής από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος πριν από τρία χρόνια …είχε καταφέρει να «χακέψει» την επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού.

Ο νεαρός, που τότε ήταν ανήλικος καθότι μόλις 16 ετών, είχε καταφέρει να εισβάλει στην επίσημη ιστοσελίδα «prime minister» του τότε προέδρου της κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή και να την… μπλοκάρει.


Τότε ο νεαρός είχε εντοπιστεί μετά από έρευνα του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας και είχε πει στους αστυνομικούς ότι το έκανε από… απλή περιέργεια. Είχε αποκαλύψει ακόμα ότι είχε καταφέρει να σπάσει τους κωδικούς πρόσβασης με ένα απλό πρόγραμμα που πωλούνταν στο εμπόριο.

Σπάζοντας τους κωδικούς πρόσβασης, ο ανήλικος είχε καταφέρει τότε να μπλοκάρει το site και να δημιουργήσει παγκόσμια αίσθηση, αφού η είδηση ότι «χάκεψαν» το site του πρωθυπουργού είχε κάνει τον γύρο της υφηλίου. Τρία χρόνια μετά από εκείνη την πράξη του, ο ανήλικος τότε μαθητής μεγάλωσε και έγινε μεν φοιτητής, ωστόσο κινδυνεύει να κάτσει στο σκαμνί για αυτήν, αφού αναμένεται από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης η έκδοση βουλεύματος, είτε παραπεμπτικού είτε απαλλακτικού.

Κλείνουν τη Δευτέρα τα καταστήματα καφεστίασης στη Δυτική Μακεδονία

Λουκέτο βάζουν τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, διαμαρτυρόμενοι … για το μέτρο της εφαρμογής απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, καθώς όπως τονίζουν η καθολική εφαρμογή του μέτρου απειλεί με κλείσιμο τα καταστήματά τους.

Η απόφαση των ιδιοκτητών καταστημάτων καφεστίασης για κινητοποιήσεις αποφασίστηκε σε συναντήσεις που πραγματοποίησαν τα σωματεία του κλάδου όλης της Δυτικής Μακεδονίας το προηγούμενο διάστημα σε Κοζάνη και Καστοριά, δήλωσε στον «Π» ο πρόεδρος του σωματείου καφεστιατορίων και καταστημάτων αναψυχής Εορδαίας Σίμος Καλαϊτζόπουλος. «Σε νεότερη επαφή των διοικήσεων των σωματείων μας αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε κλείσιμο των καταστημάτων μας τη Δευτέρα για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην καθολική εφαρμογή του μέτρου, καθώς δεν δίνεται το δικαίωμα της επιλογής. Να επιλέγει ο καταστηματάρχης εάν στο κατάστημά του θα επιτρέπεται ή όχι το κάπνισμα, αφού η εφαρμογή του μέτρου αυτού γίνεται σε μια εποχή που τα καταστήματά μας σημειώνουν κατακόρυφη πτώση του τζίρου λόγω της κρίσης και απειλούνται με κλείσιμο», ανέφερε.

Ο κ. Καλαϊτζόπουλος σημείωσε μάλιστα ότι ήδη αρκετές από τις επιχειρήσεις του κλάδου αντι?ετωπίζουν πρόβλη?α επιβίωσης, καθώς η κρίση πλήττει πρωτίστως τα εστιατόρια και τα συναφή καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας, ενώ με βάση έρευνες που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες μέρες στον Τύπο η πτώση του τζίρου σ? αυτά τα καταστήματα έχει ξεπεράσει το 50% -60% και πολλές επιχειρήσεις του κλάδου απειλούνται με κλείσιμο και απώλεια 60.000 θέσεων εργασίας.

«Φασιστικό μέτρο»

Σημειωτέον ότι οι καταστηματάρχες προμηθεύτηκαν και θα αναρτήσουν στα κλειστά καταστήματά τους αφίσες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων με τα κάτωθι συνθήματα:

«Η επιλογή είναι Δικαίωμα

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία

Οι καθολικές απαγορεύσεις βλάπτουν σοβαρά τη Δημοκρατία».

Για αισθητή μείωση της πελατείας του καταστήματός του έκανε λόγο ο Νίκος Ποζίδης η οικογένεια του οποίο διατηρεί την καφετερία «Ντα Κάπο» στην Πτολεμαΐδα, λέγοντας πως οι πελάτες που καπνίζουν έχουν εξαφανιστεί από το μαγαζί και η πελατεία του μειώθηκε πάνω από 40%. Εξέφρασε μάλιστα τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Δημοτική Αστυνομία τους υποχρέωσε να ξηλώσουν το προστατευτικό νάιλον που είχαν τοποθετήσει έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα όποιος βγαίνει έξω για κάπνισμα να είναι εκτεθειμένος στο κρύο.

«Με το μέτρο απαγόρευσης του καπνίσματος έχουν αδειάσει τα μαγαζιά», δήλωσε ο ιδιοκτήτες του καφέ «Λυχνάρι» Νίκος Τσαβδαρίδης, ο οποίος μίλησε για μείωση του τζίρου του καταστήματός του τουλάχιστον κατά 60%.

Αντίστοιχα παράπονα έκανε και ο ιδιοκτήτης της καφετερίας «Πλατώ» Γιάννης Μπερμπερίδης, ο οποίος αναφέρθηκε όμως για στα θετικά του μέτρου για τους μη καπνιστές που απειλούνται από το παθητικό κάπνισμα, έκανε ωστόσο λόγο για τη σοβαρή μείωση του τζίρου του καταστήματος που ξεπερνά το 40%.

Την κάθετη αντίθεσή του με το μέτρο εξέφρασε και πελάτης του άνωθεν καταστήματος, ο κ. Δημήτρης Κεβρεκίδης, που αν και δεν είναι ο ίδιος καπνιστής δήλωσε πως πρόκειται «για φασιστικό μέτρο», διότι: «εμένα δεν με υποχρέωνε κανείς να πηγαίνω σε μαγαζιά που καπνίζουν, ενώ τώρα απαγορεύουν στους καπνιστές να βγαίνουν, με αποτέλεσμα να έχω χάσει όλες τις παρέες μου, αφού οι φίλοι μου δεν βγαίνουν πλέον για καφέ στα μαγαζιά».

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ




Inter Milan vs Cagliari live tv








Italian Serie A
21:45 GMT(+2:00)
Inter Milan vs Cagliari

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1269/live-inter-milan-vs-cagliari

http://atdhe.me/tv/1271/live-inter-milan-vs-cagliari-2

http://www.soccertvlive.net/watch/51108/1/watch-inter-milan-vs-cagliari.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51108/2/watch-inter-milan-vs-cagliari.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191879.html

http://www.vipstand.me/watch/20995/1/inter-milan-vs-cagliari-.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

Επειδή προχωράμε σε μερική ανακαίνιση του μπλογκ,ίσως υπάρξουν ορισμένες δυσλειτουργίες τις προσεχείς μέρες...

Παρακαλούμε πολύ να δείξετε κατανόηση για όσο θα διαρκέσουν οι εργασίες...

ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ

Καβάλα-Πανσερραϊκός live tv



Ελληνική Super League (Greece Super League)
19:30 GMT(+2:00)
Καβάλα-Πανσερραϊκός (AO Kavala vs Panserraikos FC)

Live tv links:


http://atdhe.me/tv/1229/live-ao-kavala-vs-panserraikos

http://www.soccertvlive.net/watch/51095/1/watch-ao-kavala-vs-panserraikos-fc.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191863.html

http://www.vipstand.me/watch/20984/1/ao-kavala-vs-panserraikos-fc.html

http://www.stopstream.com/ch1.html

http://stepens.blogspot.com/

http://www.gizawya.info/

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός live tv


Ελληνική Super League (Greece Super League)
19:30 GMT(+2:00)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens)

Live tv links:


http://atdhe.me/tv/1227/live-olympiacos-piraeus-vs-panathinaikos-athens

http://www.soccertvlive.net/watch/51094/1/watch-olympiacos-piraeus-vs-panathinaikos-athens.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191862.html


http://www.vipstand.me/watch/20983/1/olympiacos-piraeus-vs-panathinaikos-athens.html

http://www.magedtv.net/ch4.php

http://blinertv.blogspot.com/p/blinertv.html

http://www.gizawya.info/ch2.htm

http://trgoals.net/ch2.html

http://saidfoot.yolasite.com/

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Στο κουπέ ενός τρένου τυχαίνει να κάθονται από τη μια μεριά ένας
Έλληνας και ένας Γερμανός και από την άλλη μια γριά 90 χρόνων και μια
πολύ όμορφη εικοσάχρονη κοπέλα.
Όλα αυτά. τα άτομα δεν είχαν καμιά σχέση μεταξύ τους.
Απλώς έτυχε να βρεθούν μαζί.
Όλη την ώρα o Έλληνας και ο Γερμανός έτρωγαν την κοπέλα με τα μάτια τους, αλλά
δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι λόγω της γριάς. Σε κάποια στιγμή το
τρένο μπαίνει σε ένα tounel και τότε μέσα στο βαθύ σκοτάδι: SPLATSSS!!!!!
ακούγεται o ήχος μιας σφαλιάρας.
Σκέφτεται λοιπόν o Έλληνας: Ο άτιμος ο Γερμανός βρήκε την ευκαιρία
τώρα με το σκοτάδι, έβαλε χέρι στη μικρή, και αυτή του έριξε σφαλιάρα!
Σκέφτεται ο Γερμανός: Το καθίκι o Eλληνας έβαλε χέρι στη μικρή .κι
έφαγα ΕΓΩ τη σφαλιάρα!!
Σκέφτεται η κοπέλα: Κάποιος από αυτούς πήγε να μου βάλει χέρι, το
έβαλε κατά λάθος στη ΓΡΙΑ και η γριά του έριξε σφαλιάρα!!!
Σκέφτεται και η γριά:
Κουφάλα Γερμανέ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ!!!

Manchester United vs Crawley Town FC




Κύπελλο Αγγλίας (English FA Cup)

19:15 GMT(+2:00)

Manchester United vs Crawley Town FC


Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1223/live-manchester-united-vs-crawley-town

http://www.soccertvlive.net/watch/51089/1/watch-manchester-united-vs-crawley-town-fc.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191858.html

http://www.vipstand.me/watch/20780/1/manchester-united-vs-crawley-town.html

http://veetlesports.blogspot.com/2011/02/channel-1_15.html

http://www.stopstream.com/ch3.html

http://veetle.com/index.php/channel/view#4d32d65457650


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

ΠΕΜΠΤΗ 17/2/2011 ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧ​ΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΠΕΜΠΤΗ 17/2/2011 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 Μ.Μ., ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (STAGE, ΕΡΓΟΥ, ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ), ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Ν’ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠ’ΑΥΤΗΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΛΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ "ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ".
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/2/2011
http://www.youtube.com/watch?v=Xc9HPy71mMw



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ελληνικό Σύνταγμα άρθρο 22:
«Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος ,που μεριμνά για την δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού.
Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από φύλο ή άλλη διάκριση, έχουν δικαίωμα ίσης αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας.» Εμείς οι συμβασιούχοι,
Τα τελευταία 20 χρόνια είμαστε εκείνοι, που με πάγιο και διαρκή τρόπο, όχι απλά συμπληρώνουμε τις υπηρεσιακές ανάγκες του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα, αλλά αποτελούμε ουσιαστικό πλέον συστατικό του, αφού χωρίς εμάς δεν μπορεί να λειτουργήσει. Υπάρχουν υπηρεσίες, που οι συμβασιούχοι μετρούν προϋπηρεσία ήδη 2 δεκαετιών, όπως οι συμβασιούχοι μίας μέρας στον ιππόδρομο (Ο.Δ.Ι.Ε.), οι συμβασιούχοι πυροσβέστες (μόνο τα τελευταία 10 χρόνια έχουν «χαθεί» την ώρα του καθήκοντος 22 συνάδελφοι τους), οι συμβασιούχες καθαρίστριες των δημοτικών σχολείων και τόσοι άλλοι.
Από το 2001, τρείς συνεχόμενες κυβερνήσεις (Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου) έχουν κάνει καραμέλα το σπουδαιοφανές επιχείρημα, ότι δήθεν, το άρθρο 103, του αναθεωρηθέντος συντάγματος του 2001, απαγορεύει την μετατροπή των συμβάσεων μας σε συμβάσεις αορίστου χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ζήτημα αυτό κρίθηκε σε πλήρη ολομέλεια του Αρείου Πάγου το 2006.
Πριν από λίγες ημέρες, στις 20 Ιανουαρίου, το θέμα μας επανήλθε για μία ακόμα φορά στην πλήρη ολομέλεια του Αρείου Πάγου για να ξανά - αποφασίσει για τέταρτη φορά, το ίδιο όργανο για το μέλλον όλων μας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από την τελευταία ολομέλεια, έχουν προηγηθεί μία κοινοτική οδηγία, τρείς αποφάσεις του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και η πρώτη ομόφωνη απόφαση της πλήρους ολομέλειας του Αρείου Πάγου, δικαιώνοντας τον αγώνα μας.
Εντός του παραπάνω διαστήματος όμως, και κάτω από τις ισχυρές κυβερνητικές πιέσεις η ολομέλεια του Αρείου Πάγου αναθεώρησε δύο φορές την πρώτη της απόφαση, εξυπηρετώντας πλήρως τις ανάγκες της προηγούμενης κυβέρνησης και αγνοώντας όλες τις παραπάνω αποφάσεις που μας δικαιώνουν.
Στις 20 Ιανουαρίου γίναμε όλοι μάρτυρες των νέων πιέσεων της εκτελεστικής προς την δικαστική εξουσία, οι οποίες έγιναν απολύτως κατανοητές μέσω της εισήγησης του Αρεοπαγίτη, κ Δουλγεράκη, αλλά και της εισήγησης του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν την νέα κυβερνητική πολιτική εισηγήθηκαν την οριστική μας εξόντωση.
Σήμερα, διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, για την απόφαση που αναμένετε να λάβει η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου ως προς το θέμα μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η δικαιοσύνη, παρά τις όποιες πιέσεις θα λειτουργήσει ανεξάρτητα και θα αποφασίσει υπέρ των δίκαιων αιτημάτων μας, αλλά δεν εφησυχάζουμε σε καμία περίπτωση και δεν σταματάμε να διεκδικούμε, γνωρίζοντας τις προθέσεις της εκτελεστικής εξουσίας, οι οποίες έγιναν εμφανείς κατά τις τελευταίες εισηγήσεις που αναφέραμε παραπάνω.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ.
Αν κάτι είναι όμως βέβαιο, όπως έχουμε δηλώσει εδώ και καιρό, αυτό είναι η συνεχής, δυναμική μας παρουσία έξω από τον Άρειο Πάγο, η οποία θα αποτελέσει ίσως το σημαντικότερο επιχείρημα προς το σώμα της Ολομέλειας, απέναντι στις όποιες κυβερνητικές πιέσεις. Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε εκεί για να θυμίζουμε στο σώμα της Ολομέλειας, ότι έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα και στον ελληνικό λαό να είναι ανεξάρτητο και μη υποταγμένο στην όποια πράσινη ή γαλάζια κυβερνητική εξουσία. Η παρουσία μας έξω από τον Άρειο Πάγο αλλά θα συνεχιστεί μέχρι να κατανοήσουν η Αρεοπαγίτες μας ότι δεν μπορούν να προσαρμόζουν τις αποφάσεις τους, ανάλογα με την βούληση των κυβερνώντων, καταπατώντας ουσιαστικά θεσμούς και όρκους και ανατρέποντας την μία απόφαση τους μετά την άλλη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Έχουμε ήδη πει και θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς, ότι τέτοιες συμπεριφορές έρχονται σε πλήρη ρήξη με την δημοκρατία, τους θεσμούς της και τα ίδιο το Σύνταγμα της χώρας μας.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΕΙΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!
Ως Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων, έχουμε αποφασίσει την συνέχιση του αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα μέχρι την τελική μας δικαίωση. Η πορεία αυτή αποτελεί μονόδρομο για όλους εμάς, απέναντι στον στόχο της οριστικής μας εξόντωσης, μετά από την μακροχρόνια εκμετάλλευση μας από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Ως πολίτες αυτού του κράτους έχουμε αποφασίσει να εναντιωθούμε απέναντι σε κάθε αντεργατική πολιτική η οποία έχει ως στόχο την μείωση των μισθών, την μείωση των συντάξεων, το ξεπούλημα των περισσοτέρων φορέων του ελληνικού δημοσίου, τις μαζικές απολύσεις εργαζομένων, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την διάλυση και την οικονομική εξαθλίωση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων. Η τελευταία κυβερνητική πολιτική με τους γνωστούς σε όλους μας στόχους, ακολουθεί εδώ και καιρό συγκεκριμένη στρατηγική στοχοποίησης και περιθωριοποίησης κάθε κοινωνικής ομάδας η οποία θίγεται και αντιδρά. Θεωρούμε ότι η τελευταία κυβερνητική πολιτική αποτελεί και τον βασικό αντίπαλο των αγώνων μας. Τα προβλήματα που καλούμαστε σήμερα να αντιμετωπίσουμε απαιτούν την συνένωση όλων των θιγόμενων κοινωνικών ομάδων με στόχο την διασφάλιση των ήδη κεκτημένων εργατικών δικαιωμάτων αλλά και την ενδυνάμωση των σύγχρονων εργασιακών απαιτήσεων όλων μας απέναντι στα τεράστια πολιτικά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Εντός των παραπάνω πλαισίων:
• Προχωρούμε σε συμβολική σιωπηρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, την Πέμπτη 17/2/2011 και ώρα 6:00 μ.μ.
• Καλούμε όλα τα μέλη του Πανελλήνιου Συντονιστικού Συμβασιούχων σε μαζική συμμετοχή στην παραπάνω συγκέντρωση.
• Καλούμε όλα τα σωματεία εργαζόμενων σε μαζική συμμετοχή στην συγκεκριμένη συγκέντρωση και ζητάμε την έμπρακτη συμπαράσταση τόσο της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ - ΟΤΑ, όσο και των επιτροπών αγώνων όλων των φορέων του ελληνικού δημοσίου.
Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΟΛΩΝ.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Για το Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων,
• ΚΕΠΥΟ ( συμβασιούχοι έργου)
• ΟΠΑΔ ( συμβασιούχοι stage)
• ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ( συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου)
• ΟΑΕΔ + ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( συμβασιούχοι stage)
• ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ ( συμβασιούχοι έργου)
• ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ( συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου)
• ΕΤΑ ΑΕ ( συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου)
• ΥΠΠΟ ( συμβασιούχοι εργασίας , stage)
• ΟΑΕΕ ( συμβασιούχοι έργου)
• ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ( συμβασιούχοι έργου)
• ΙΚΑ ( συμβασιούχοι stage)
• ΟΓΑ ( συμβασιούχοι stage)
• ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
• ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ( συμβασιούχοι έργου)
• ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ( συμβασιούχοι έργου)
• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ/ΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ( συμβασιούχοι έργου)
• ΕΣΥΕ ( συμβασιούχοι έργου)
• ΤΣΑΥ ( συμβασιούχοι stage)
• ΕΛΤΑ ( συμβασιούχοι έργου)
• ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ
• ΟΕΚ
• ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ
• ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΕΠ
• ΕΛΤΑ (συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου)
• ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
• ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
• ΔΕΗ
• ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ
• ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ
• ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
• ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
• ΔΟΥ
• ΗΔΙΚΑ
• ΟΔΙΕ
• ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΕΣΔΚΝΑ
ΔΑΕΜ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ live tv

19/02/2011

Greece Basketball League
18:00 GMT(+2:00)
PAOK BC vs Panionios)

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/51135/1/watch-paok-bc-vs-panionios.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51135/2/watch-paok-bc-vs-panionios.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/118/v-191834.html

http://www.vipstand.me/watch/21282/1/paok-bc-vs-panionios.html



Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Σπάνε τις παρακαμπτηρίους για χάρη των διοδίων!! ΚΑΝΕΝΑ σταμάτησέ τους γρήγορααα!!!

(Τη παρακάτω ανάρτηση μας την έστειλε ο Κώστας)


Αυτούς, τους δικούς σας δηλαδή, ποιος θα τους πάει φυλακή ρε Ρεεπααα...
Τρέμετε ο ΚΑΝΕΝΑΣ πλησιάζει!!!


ΚΕΙΜΕΝΟ / ΦΩΤΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΖΑΝΟΥ.
Σοκ προκαλεί η κατάσταση που επικρατεί στις παρακαμπτηρίους οδούς.

Δεν φτάνουν οι συνεχείς αυξήσεις των τιμών των διοδίων, τώρα σπάνε επιδεικτικά τους δρόμους για να μας απαγορεύσουν(;) τη δωρεάν διέλευση που δικαιούμαστε, όπως αναγράφει το Σύνταγμα και «λέει» η λογική και να μας υποχρεώνουν να περνάμε από τα διόδια!
Xαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό των διοδίων της Λεπτοκαριάς, και στην άνοδο αλλά και στην κάθοδο, που “τυχαίνει” να είναι από τα πιο ακριβά διόδια στη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη (3,10 ευρώ).
Τονίζουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι σε αυτή την κατάσταση από τις αρχές Οκτωβρίου.




http://kanena2010.blogspot.com/2011/02/blog-post_334.html

ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Spanish Primera Division: FC Sevilla vs Hercules Alicante live tv



Spanish Primera Division
20:00 GMT(+2:00)
FC Sevilla vs Hercules Alicante

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1562/live-sevilla-vs-hercules

http://atdhe.me/tv/1564/live-sevilla-vs-hercules-2

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/132/v-193348.html

http://www.vipstand.me/watch/21487/1/fc-sevilla-vs-hercules-alicante.html

http://www.vipstand.me/watch/21487/2/fc-sevilla-vs-hercules-alicante.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51369/1/watch-fc-sevilla-vs-hercules-alicante.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51369/2/watch-fc-sevilla-vs-hercules-alicante.html

http://www.watchlivefootball.tv/sevilla-hercules-live-spain-la-liga-20110220.html



Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η χρονική περίοδος που πραγματοποιούνται οι κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς με αφορμή την κρίση επιχειρούν να επιβάλλουν εκβιαστικά και απροκάλυπτα, πρόγραμμα παρατεταμένης λιτότητας, όξυνση της ύφεσης και της κρίσης και πλήρη και διαρκή υποταγή όλων των λαών της Ευρώπης, στις επιθυμίες των δανειστών.
Η ύφεση θα διευρυνθεί, η ανεργία θα εκτοξευθεί, μισθοί και συντάξεις θα μειωθούν δραματικά και ισοβίως, οι κοινωνικές δαπάνες και το κοινωνικό κράτος θα μειωθούν, με αποτέλεσμα την περαιτέρω διάβρωση της κοινωνικής συνοχής
Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας συμμετέχει στην 24ωρη Γενική απεργία που προκύρηξαν η ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 και καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στην Τ.Α. να συμμετέχουν:
1. Στην συμβολική κατάληψη όλων των Δημαρχείων της χώρας την ΤΡΙΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 για 3 ώρες από 10.00 πμ μέχρι 13.00 μμ.
2. Στην 24ωρη Γενική απεργία την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 και να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 10.00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.
Διεκδικούμε μια Ευρωπαϊκή Οικονομική Πολιτική που θα στοχεύει στην ολοκληρωμένη και ισότιμη πολιτική ένωση και θα διασφαλίζει ανάπτυξη, αύξηση δημοσίων επενδύσεων, αναδιανομή εισοδήματος, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επέκταση του επιπέδου κοινωνικών παροχών.

Μια Ευρώπη των πολιτών και όχι των τραπεζιτών και των οικονομικά ισχυρών. ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ
ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Γ. Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Σαρηγιαννίδης Σταύρος Πουλιώτης Διονύσιος

Greece Super League:ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ live tv



Greece Super League
19:30 GMT(+2:00)
ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (AEK Athens vs Panionios Athens)

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1556/live-aek-athens-vs-panionios-athens

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/132/v-193340.html

http://www.vipstand.me/watch/21480/1/aek-athens-vs-panionios-athens.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51364/1/watch-aek-athens-vs-panionios-athens.html

http://www.watchlivefootball.tv/aek-panionios-live-greece-super-league-greece-20110220.html

http://www.stopstream.com/ch1.html

http://stepens.blogspot.com/

http://www.gizawya.info/ch2.htm

http://skysport1.info/ch2.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Η κοπή της πίτας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Προστέθηκε από eptanews


Με ευχές για εποικοδομητική και δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Κατερίνης(ΚΗΦΗ στον Σιδ.Σταθμό).
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χατζηκώστας, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΔΑΚ Κώστας Κελαιδϊτης, οι εργαζόμενοι του ΚΗΦΗ Δημητριάδου Άννα, Πέρου Αικατερίνη, Παπαιωάννου Ελένη, Αλεξιάδου Αναστασία, ενώ συμμετείχαν δεκάδες μέλη του ΚΗΦΗ.

Μετά την καθιερωμένη ευλογία του εκπροσώπου της εκκλησίας π. Κυριάκου Κοκελίδη έγινε ανταλλαγή ευχών για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ συμβολικά δώρα δόθηκαν στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί.

Ο κος Χατζηκώστας αφού ευχήθηκε στους εργαζομένους και τα μέλη του ΚΗΦΗ υγεία και ευημερία, εξέφρασε την εκτίμηση του για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στους ηλικιωμένους επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε εξαιρετικό δρόμο. Τα θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν από τη δημιουργική δουλειά που γίνεται στο ΚΗΦΗ τα διαπιστώνουν καθημερινά οι δημότες. Οφείλουμε στην πόλη που ζούμε και αγαπάμε, οφείλουμε στην τρίτη ηλικία για αυτό συνεχίστε να εργάζεστε με διάθεση και ευθύνη».

Η εκδήλωση συνεχίστηκε έως αργά το απόγευμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδι, που ανέβασαν κατακόρυφα το κέφι των συμμετεχόντων.


Greece Super League: ΞΑΝΘΗ-ΛΑΡΙΣΑ live tv


Greece Super League
19:30 GMT(+2:00)
ΞΑΝΘΗ-ΛΑΡΙΣΑ (AO Xanthi vs AEL Larissa)


Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1554/live-ao-xanthi-vs-ael-larissa

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/132/v-193341.html

http://www.vipstand.me/watch/21481/1/ao-xanthi-vs-ael-larissa.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51365/1/watch-ao-xanthi-vs-ael-larissa.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Φίλων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου «Αλκυονίδα»

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Φίλων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου «Αλκυονίδα», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011, και ώρα 12.00μ., στο Κέντρο Ημέρας «Τέσσερις Εποχές» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου (Oδός Εθνικής Αντίστασης 51 στην Κατερίνη).


Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση Συλλόγων Εθελοντών, Φορέων & Εθελοντικών Οργανώσεων, που δραστηριοποιούνται στο Νομό Πιερίας, καθώς και μεμονωμένων συμπολιτών μας που συμπαραστάθηκαν ανιδιοτελώς σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, καθώς και στις οικογένειές τους.

Με αφορμή την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Ιωάννης Νταμπώσης επισημαίνει σε δήλωσή του: «η ηθική και υλική συμπαράσταση στα άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, καθώς και στις οικογένειες τους, όπου παρίσταται ανάγκη, η με κάθε νόμιμο μέσο υποστήριξη των δικαιωμάτων των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα για κοινωνική ένταξη, η οργάνωση σεμιναρίων, Επιστημονικών Ημερίδων για τα μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στο επίκεντρο στην οκτάχρονη διαδρομή του και εξακολουθούν να είναι οι προτεραιότητές μας και για το επόμενο διάστημα».

Παράλληλα, σημείο αναφοράς της δράσης του συλλόγου σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. «…ήταν και είναι η συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σε θέματα πρόληψης της ψυχικής νόσου και αποδοχής των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, ως ισότιμων μελών της κοινωνίας μας».

Turkish Superlig:Besiktas vs Fenerbahce live tv


Turkish Superlig
19:00 GMT(+2:00)
Besiktas vs Fenerbahce

Live tv links:

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/132/v-193331.html

http://www.vipstand.me/watch/21476/1/besiktas-vs-fenerbahce.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51361/1/watch-besiktas-vs-fenerbahce.html

http://www.watchlivefootball.tv/besiktas-fenerbahce-live-turkey-super-lig-20110220.html

http://atdhe.me/tv/1552/live-besiktas-vs-fenerbahce




Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Πέρασε με την ψήφο του ΠΑΣΟΚ η τροπολογία για τα διόδια και τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Πέρασε με την ψήφο σύσσωμου του νεοταξίτικου, ακροδεξιού ΠΑΣΟΚ στην ολομέλεια της Βουλής, η τροπολογία Ρέππα, Καστανίδη, Παπουτσή, για τα διόδια και τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών.


Από ένα νεοταξίτικο ακροδεξιό ΠΑΣΟΚ, που έχει χάσει πια κάθε έννοια σχετιζόμενη με τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, ψηφίσθηκε «κατά πλειοψηφία, επί της αρχής και επί των άρθρων» η τροπολογία για τα διόδια και τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών, των Ρέππα, Καστανίδη, Παπουτσή.
Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής, «η τροπολογία έγινε δεκτή, κατά πλειοψηφία», δηλαδή με την ψήφο του ΠΑΣΟΚ στο σύνολό του, και αρνητική στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Στην τελική του φάση, το σχετικό νομοσχέδιο, για να γίνει νόμος του κράτους και να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ, θα πρέπει να ψηφισθεί στο σύνολό του. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως αν έχουν απομείνει μέσα στην ελληνική Βουλή, ελάχιστοι έστω «άνδρες πολιτικοί» στο «Σοσιαλιστικό Κόμμα» και όχι φερέφωνα των εργολάβων-ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών, κάποιοι μπορεί να φιλοτιμηθούν και να διαφοροποιήσουν τη στάση τους. Έτσι ώστε και εμείς ο λαός, να γνωρίζουμε ποιοι, που και πως χρησιμοποιούν την λαϊκή εντολή.
Παράλληλα το Πατριωτικό Μέτωπο, στελέχη του οποίου πρωτοστάτησαν στον αγώνα κατά των παράνομων διοδίων, ήδη από το 2008, καλούν τους πολίτες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για τα διόδια, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα καινούργια «φρούτα» που έχουν ξεπηδήσει στον αγώνα κατά των εργολάβων που ελέγχουν τους εθνικούς δρόμους. «Φρούτα παραγωγής και μεταποίησης Σόρος», του τύπου «ανοιχτοί δρόμοι, ανοιχτά σύνορα» «μην κρατάτε ελληνικές σημαίες γιατί είναι φασισμός» κλπ γνωστά νεοταξίτικα. Σε αυτούς που «ονειρεύονται ροζ επαναστάσεις», καθοδηγούμενες από τις ίδιες παρέες των τοκογλύφων τύπου Σόρος, οι οποίες οδήγησαν την Πατρίδα και τον Λαό μας σε συνεργασία με τους «ντόπιους πολιτικούς ατζέντηδές τους» στο δράμα που βιώνουμε σήμερα, η μοναδική απάντηση που τους πρέπει, είναι αυτό που χαρακτηριστικά έλεγε η αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη: «Περάστε έξω από την παράγκα».
Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: Πατριωτικά.

ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΠΑΜΕ – ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ – ΟΓΕ – ΜΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

ΟΛΟΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΣΤΙΣ 4:30 Μ.Μ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΣΤΙΣ 4Μ.Μ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΟΜΒΟΪ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ - ΕΑΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
Η ληστεία του λαϊκού εισοδήματος, από τα όλο και περισσότερα πρόσθετα χαράτσια που καλούνται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι, με αποφάσεις των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, πρέπει να τελειώσει. Καμιά ανοχή στη ληστεία μέσω των διοδίων. Να καταργηθούν τώρα όλα!
Να δυναμώσουμε τη λαϊκή πάλη και αντεπίθεση:
Να καταργηθούν όλα τα διόδια - Συγκοινωνίες υπέρ του λαού.
Οχι στη ληστεία και τα χαράτσια των αυξήσεων των εισιτηρίων.
Εργα και υποδομές, που πρέπει να αναλαμβάνει το κράτος, χωρίς να επιβαρύνεται ο λαός και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.
Δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές και με δωρεάν χρονικές ζώνες για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους φοιτητές, τους μαθητές, συγκοινωνίες. Δημόσια έργα, λαϊκή περιουσία.
Κατάργηση όλων των διοδίων και όλοι οι οδηγοί να κυκλοφορούν ελεύθερα στους αυτοκινητόδρομους

German Bundesliga:Borussia Monchengladbach vs FC Schalke 04 live tv


German Bundesliga
18:30 GMT(+2:00)
Borussia Monchengladbach vs FC Schalke 04

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/1540/live-borussia-monchengladbach-vs-fc-schalke-04

http://atdhe.me/tv/1545/live-borussia-monchengladbach-vs-fc-schalke-04-2

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/132/v-193326.html

http://www.vipstand.me/watch/21255/1/borussia-monchengladbach-vs-fc-schalke-04.html

http://www.vipstand.me/watch/21255/2/borussia-monchengladbach-vs-fc-schalke-04.html

http://www.soccertvlive.net/watch/51359/1/watch-borussia-monchengladbach-vs-fc-schalke-04.html

http://www.watchlivefootball.tv/borussia-mgladbach-schalke-04-live-germany-bundesliga-20110220.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Arsenal vs FC Barcelona live tv

The UEFA Champions League
Arsenal vs FC Barcelona
21:45 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/611/live-arsenal-vs-fc-barcelona-2

http://atdhe.me/tv/609/live-arsenal-vs-fc-barcelona

http://www.soccertvlive.net/watch/50565/1/watch-arsenal-vs-fc-barcelona.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/96/v-189670.html

http://www.vipstand.me/watch/20886/1/arsenal-vs-barcelona.html

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=105119&part=sports


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

AS Roma vs Shakhtar Donetsk live tv

The UEFA Champions League
AS Roma vs Shakhtar Donetsk
21:45 GMT(+2:00)

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/603/live-as-roma-vs-shakhtar-donetsk

http://atdhe.me/tv/605/live-as-roma-vs-shakhtar-donetsk-2

http://www.soccertvlive.net/watch/50564/1/watch-as-roma-vs-shakhtar-donetsk.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/96/v-189669.html

http://www.vipstand.me/watch/20885/1/as-roma-vs-shakhtar-donetsk.html

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=105118&part=sports


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...