Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η χρονική περίοδος που πραγματοποιούνται οι κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς με αφορμή την κρίση επιχειρούν να επιβάλλουν εκβιαστικά και απροκάλυπτα, πρόγραμμα παρατεταμένης λιτότητας, όξυνση της ύφεσης και της κρίσης και πλήρη και διαρκή υποταγή όλων των λαών της Ευρώπης, στις επιθυμίες των δανειστών.
Η ύφεση θα διευρυνθεί, η ανεργία θα εκτοξευθεί, μισθοί και συντάξεις θα μειωθούν δραματικά και ισοβίως, οι κοινωνικές δαπάνες και το κοινωνικό κράτος θα μειωθούν, με αποτέλεσμα την περαιτέρω διάβρωση της κοινωνικής συνοχής
Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας συμμετέχει στην 24ωρη Γενική απεργία που προκύρηξαν η ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 και καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στην Τ.Α. να συμμετέχουν:
1. Στην συμβολική κατάληψη όλων των Δημαρχείων της χώρας την ΤΡΙΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 για 3 ώρες από 10.00 πμ μέχρι 13.00 μμ.
2. Στην 24ωρη Γενική απεργία την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 και να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 10.00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.
Διεκδικούμε μια Ευρωπαϊκή Οικονομική Πολιτική που θα στοχεύει στην ολοκληρωμένη και ισότιμη πολιτική ένωση και θα διασφαλίζει ανάπτυξη, αύξηση δημοσίων επενδύσεων, αναδιανομή εισοδήματος, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επέκταση του επιπέδου κοινωνικών παροχών.

Μια Ευρώπη των πολιτών και όχι των τραπεζιτών και των οικονομικά ισχυρών. ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ
ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Γ. Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Σαρηγιαννίδης Σταύρος Πουλιώτης Διονύσιος