Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ




ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ?
ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ?
ΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ?ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΝΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΡΩΤΑ?ΑΥΤΗ Η ΑΤΙΜΗ ΠΟΡΝΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΖΕΣΤΟ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΑΤΕ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΦΟΝΤΑΝΙΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ?ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΟΝΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΦΑΦΟΥΤΗ?ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 'ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ'?....ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΥΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΜΗ ΜΕΡΙΜΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ! ΜΗ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΠΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙΤΕ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ! ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ DALI ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ''ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΖΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ'' ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΣΗΣ-ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΕΠΑ ΧΡΟΝΙΑ!

1)ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ
2)ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ
3)ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
4)ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ
5)ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΙΡΙΜΠΑ
6)ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΧΑΝΩ(ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ)
7)ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ

ΓΙΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΣ Ο ΕΠΙΣΗΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΙΝΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1)ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΗ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
2)ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
3)Ε ΚΑΙ ?
4)ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗ
5)ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
6)Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΨΩΜΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΕΥΣΚΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΙΣΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1)ΜΟΝΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ
2)Ο ΝΗΣΤΕΥΤΗΣ
3)ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΠΕΝΗΣ
4)ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ
5)ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

6)ΑΝΑΠΑΥΜΕΝΟΙ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΩΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!
ΠΗΓΗ: FACEBOOK

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ EXPLORER

Με ειδοποίησαν ότι κάτι δε πάει καλά με τον internet explorer και με τον opera.
Χρησιμοποιήστε Mozilla firefox που από όσο είδα λειτουργεί καλά.
Δε ξέρουμε ακόμη τι συμβαίνει κι αν είναι σαμποτάζ ή απλώς μια δυσλειτουργία των συγκεκριμένων explorer.
Θα το βρούμε

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ: ΟΙ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ....

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.
ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, ΜΙΧΟΥ: ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ . ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΕΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΜΕΓΑΛΟ , ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στο ΕΘΝΟΣ....

ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΠ:, ΩΣ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΟΣ ΒΑΡΩΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ : ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΩΣ ΜΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΑ.

ΜΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ:
ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΛΑΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ......

Η ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ......
Αναρτήθηκε από toaftonoito

Ανακοίνωση Υποψηφίου


Άρχισαν να ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες σιγά σιγά
Ο "συνδημότης" μας κατεβαίνει με τον συνδυασμό του Λαγδάρη



Θα το φάτε εδώ η να σας το τυλίξω για μετά ? ? ? ?

Αρέ αυτόια ήταν στ' μάζωξ η όχ' ?? ? ?

Ρε σεις , μην δίνετε στόχο !!!



Ρε σεις ...πόσες φορές θα τα πούμε ? ? ?
Μην καρφώνεστε ρε παιδιά ....\
Χθες βράδυ εθεάθη ο Λαγδάρης στον Κολινδρό
σε γνωστό ουζερί.
Αντί να κερνάει ως είθισται τον κόσμο παρακαλώντας για ψήφο ,
στον Κολινδρό υπήρχαν άτομα που τον κερνούσαν ...
είναι δυνατόν ? ?
Να φανταστω ποιοι ήταν η δεν χρειάζεται ? ?

Υπάρχει Θεός !!

Στέλνει τα Χερουβείμ και τα Σεραφείμ να φέρουν κοντά του τρεις ηγέτες αυτού του μικρού πλανήτη που με τόση στοργή έφτιαξε, κι εκείνοι..οι αχάριστοι κοντεύουν να τον αφανίσουν. Τον πρόεδρο Ομπάμα, τον Φιντέλ Κάστρο -τον ζωντανό θρύλο των σοσιαλιστικών επαναστάσεων-, και τον Γιώργο Παπανδρέου.

- ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα ψέματα! τους λέει ο Ύψιστος και γυαλίζει το μάτι του. Σας έδωσα μια ευκαιρία τότε, με τον κατακλυσμό του Νώε και δεν την εκτιμήσατε. Τώρα πια είναι αργά... Σ' ένα μήνα θα καταστρέψω τη Γη! Αποφάσισα ότι το ανθρώπινο είδος είναι επικίνδυνο και πρέπει να εξαφανιστεί. Κι ύστερα θα ξαναρχίσει πάλι με αρμονία η ζωή απ' την αρχή. Γυρίστε πίσω και ενημερώστε τους ανθρώπους για την απόφασή μου αυτή.
Έντρομοι οι ηγέτες επιστρέφουν απ' τον Παράδεισο στη Γη.

- Αμερικανικέ λαέ!, αναφωνεί δακρυσμένος στο τηλεοπτικό διάγγελμά του ο πρόεδρος Ομπάμα. Έχω ένα καλό νέο κι ένα κακό. Το καλό νέο είναι πως αποδείχτηκε ότι υπάρχει Θεός. Το κακό νέο είναι ότι σ' έναν μήνα από τώρα θα μας καταστρέψει... Μετανοώ για όλα και προσεύχομαι να συγχωρέσει κάποτε τις ψυχές μας. Θα τα ξαναπούμε στην Κόλαση...

- Σύντροφοι και συντρόφισσες! μουρμουρίζει με δυσκολία απ' το κρεβάτι του φευγιού του ο Φιντέλ Κάστρο: Έχω δύο κακά νέα να σας πω. Πρώτον, ότι δυστυχώς υπάρχει Θεός. Αυτό ανατρέπει όλη τη φιλοσοφία της ζωής μου. Τον είδα με τα μάτια μου και συνειδητοποίησα πως μόνο Εκείνος μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη. Οι ανθρώπινες επαναστάσεις μας ήταν μάταιες. Το χειρότερο κακό όμως είναι πως ο Θεός τιμωρώντας όλους μας για όσα κάναμε σ' αυτόν τον πλανήτη, αποφάσισε τον επόμενο μήνα να μας καταστρέψει.

- Ελληνίδες, Ελληνες! λέει με στόμφο στο διάγγελμά του ο Γιώργος Παπανδρέου. Έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω δύο πολύ καλά νέα. Πρώτον: υπάρχει Θεός! Τον συνάντησα αυτοπροσώπως. Δεύτερο και σπουδαιότερο: όπως μου ανακοίνωσε στην κατ' ιδίαν συνομιλία που είχα μαζί του...
σε έναν μήνα θα έρθει ο ίδιος και θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο μου!...

Ο βοσκός

Ένας βοσκός αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα να δει πως είναι επιτέλους η μεγαλούπολη. Πάει σε ένα ξενοδοχείο και νοικιάζει ένα δωμάτιο. Το βράδυ που κοιμόταν, ξαφνικά εμφανίζονταιδυο γκόμενες από το σκοτάδι και αρχίζουν να τον χαϊδολογούν, χωρίς να έχει άλλη επιλογή ο βοσκός, τι να κάνει, τις πηδάει. Την άλλη μέρα πάει στη ρεσεψιόν να πληρώσει για το δωμάτιο. - "Τι χρωστάω;" λέει ο βοσκός. - "Χρωστάς;", λέει ο υπάλληλος, "πάρε και 40 Ευρώ Ξαφνιασμένος ο βοσκός πηγαίνει στο χωριό για να πει τι του έτυχε στην πρωτεύουσα. Πηγαίνει στο καφενείο και λέει με υπερηφάνεια τι του είχε συμβεί, όμως κανείς δεν τον πίστευε. Λέει ο βοσκός αφού δε με πιστεύετε στείλτε το δήμαρχο στην Αθήνα στο ίδιο ξενοδοχείο να διαπιστώσει αν είναι αλήθεια τα λεγόμενα μου. Πράγματι πάει ο Δήμαρχος στο ίδιο μέρος. Το βράδυ που κοιμόταν πετάγονται μέσα απο το σκοτάδι δύο γκομενάρες και τον χαϊδολογάνε. Τι να κάνει ο άμοιρος (αν και παντρεμένος) τις πηδάει. Πάει να πληρώσει την άλλη μέρα: Δήμαρχος: " -Τι χρωστάω;" Υπάλληλος: -Χρωστάς; "Πάρε και 40 Ευρώ!" Ενθουσιασμένος ο δήμαρχος πάει και λέει τα νέα στο καφενείο του χωριού, μα και πάλι κανείς δεν τον πίστευε. Αγανακτισμένος ο δήμαρχος λέει: - "Αφού δε με πιστεύετε στείλτε τον παπά του χωριού". Με τα χίλια ζόρια τον ψήνουν τον παπά και πάει (σίγουρος για το αντίθετο απο τα λεγόμενα) πάει στο ίδιο ξενοδοχείο. Το βράδυ που κοιμάται πετάγονται δύο γυναικάρες τον χαϊδολογάνε. Τι να κάνει ο παπάς υποκύπτει ενώπιον του Κυρίου. Την άλλη μέρα πάει να πληρώσει: Παπάς: -Τι χρωστάω, τέκνον μου; Υπάλληλος: -Χρωστάς;", "Πάρε και 500 Ευρώ!" Παπάς: "Μα γιατί τέκνον μου εμένα μου έδωσες 500 Ευρώ και στους άλλους δύο που ήρθαν 40; Και απαντάει ο υπάλληλος: "Τι να κάνουμε πάτερ, πρώτη φορά γυρνάμε τσόντα με παπά".

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos

Cosmote....

Στην αναλυτική έκδοση του λογαριασμού της cosmote του προηγούμενο μήνα παρατήρησα ότι... σε διάφορες μέρες και ώρες έχω χρεωθεί με γραπτά μηνύματα σε έναν ανύπαρκτο αριθμό και συγκεκριμένα στο +731552 με 0,16 ευρώ ανα μήνυμα. Φυσικά τέτοια μηνύματα δεν έχω στείλει ποτέ.απευθύνθυκα λοιπόν στην cosmote και ζήτησα με αίτηση να μου πιστωθούν αυτά τα χρήματα. Εκπρόσωπος της εταιρείας επικοινώνησε μαζί μου, με ρώτησε αν έχω κινητό LG και όταν του έδωσα θετική! απάντηση μου είπε ότι είναι πρόβλημα του λογισμικού του κινητού, ότι θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση, ότι δεν ευθύνεται η cosmote και ότι φυσικά δεν πρόκειται να μου πιστωθούν τα χρήματα. Έγω λοιπόν σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθώ για να αποζημιωθώ στην LG???

Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos

ΚΟΤΣΙΑ

Τουτί, τσιούκα, λάκκα, κάζα! Δεν ξιστρήφκαν! Λιώστι κι μουλύβ',να του βάλτι
μέσ' στ ' λάκκα, να βαραίν' η βάλα! Αντι, μη χασουμιράτι, πάρτι τα κότσια σας κι βγείτι ζ'μπλατεία να παίξουμι! Κι μη ξιχάστι τ' βάλα σας! Α, κι ξύστι καλά ντ τσιούκα απού κάτ', για να κάθιτι η βάλα κάζα, αλλιώς δεν κιρδεύτι
...

ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ!(ΜΕΡΟΣ 1)

Ο εθνικισμός είναι μορφή ενεργείας... λοιπόν οι ενεργητικοί άνθρωποι δεν μπορεί παρά να είναι εθνικισταί, είτε το ξέρουν είτε οχι,δεν μπορεί παρά να ζούν ανάμεσα στο έθνος τους και εκεί να ξοδεύουν την δύναμή τους και εκεί να παίρνουν δύναμη.
Ίων Δραγούμης

Χρειάστηκε η πτώση της Κωνσταντινουπόλεως, η εξορία των γραμμάτων και των χειρογράφων του Βυζαντίου και η ανακάλυψη της τυπογραφίας, για να κλειδωνισθή η νάρκη που διατηρούσε προσεκτικά η Καθολική Εκκλησία. Το πέπλο της άγνοιας σχίσθηκε. Μιά αυγή εγκαταστάθη στην Ευρώπη.
ΑΝΤΡΕ ΛΕ ΦΕΒΡ

Ούτε η Ρωμαική κοσμοκρατορία, ούτε η θριαμβευτική πορεία του Χριστιανισμού του οποίου οι κοινότητες απλώνονταν κατά το τέλος της αρχαιότητος στον ευρύτατο από την Ιρλανδία μέχρι τις Ινδίες χώρο, ούτε ακόμη η Βυζαντινή αυτοκρατορία καί ο Αραβικός πολιτισμός θά μπορούσαν να δημιουργηθούν χωρίς τον Μέγα Αλέξανδρο και το κοσμογονικό του έργο.
Χ.ΜΠΕΓΚΣΤΟΝ

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμμία σημασία ας μου επιτραπεί να πώ ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρεί τον εαυτό του.
ΧΕΝΡΙ ΜΙΛΛΕΡ

Αν οι Ελληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.
ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ

Ο Ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι'αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθειά στίς πολιτιστικές του ρίζες... Να πλήξουμε την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα...
ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΓΚΕΡ

Όταν η κοιτίδα του ευγενεστέρου πολιτισμού που γνώρισε η ανθρωπότης, η χώρα που της οφείλομε ότι καθιστά την ζωή ανώτερη και ωραιότερη, υφίσταται τέτοια επίθεση, η θέση όλων των αληθινών ανθρώπων είναι στο πλευρό της.
ΜΑΚΕΝΖΙ ΚΙΝΚ Πρωθυπουργός Καναδά

Ο πολιτισμός μας περνάει σήμερα κρίση.... κρίση φαινομενικά οικονομική αλλά πρωτίστως κρίση πνευματική, κρίση πολιτισμού. Δεν έχω να προτείνω άλλη θεραπεία απο την επιστροφή στην Ελλάδα.
ΡΕΝΕ ΠΟΟΥΞ Γάλλος δημοσιογράφος

Η Ελλάδα έδωσε το παράδειγμα που καθένας από μας πρέπει να ακολουθήση, ώσπου οι σφετεριστές της ελευθερίας, οπουδήποτε της γης κι αν βρίσκονται, υποστούν την δίκαιη τιμωρία της.
ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ Πρόεδρος ΗΠΑ

Ο ανθρωπισμός κατά το Ελληνικό πρότυπο είναι η πρώτη αξία καί η μοναδική αρετή του ανθρώπου, πού περιλαμβάνει μέσα της όλες τις άλλες.
KI ELBETIUS

Ο Δυτικός κόσμος ανάγει την γέννησή του στους Ελληνες, πού πρώτοι έκαναν το βήμα από τα φυλετικά ήθη στο ανθρώπινο φρόνημα.
Κ.ΠΟΠΕΡ

Οι Ελληνες εδημιούργησαν σε πολλούς τομείς διαχρονικά πρότυπα, και γι' αυτό θα έπρεπε να τους θεωρήση κανείς ως τον πνευματικά υγιέστερο λαό του κόσμου."
ΕΓΚΟΝ ΦΡΙΝΤΕΛ (EGON FRIEDELL)

Η Ελλάς είναι το εκτυφλωτικό φώς. Μ'αυτήν όλες οι απορίες λύονται, τα σύννεφα διαλύονται.
ΑΛΕΝ ΖΙΠΕΝ Γάλλος πολιτικός

Aφιερωμένο στον Δημήτρη και την Δήμητρα και στον ανάδοχο του καφέ ΜΕΛΙΣΣΑ

ΈΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2009...
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ..ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...
ΌΠΩΣ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΥΡΑΝΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΓΚΡΙΖΟΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΗΛΙΟ.. Η ΦΥΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΓΥΜΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ...ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΦΤΩΧΙΚΑ ΕΝΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ..?
ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΥΨΕΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΟΖΑΡ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ALGIOVANIOS TETURUS ΕΠΕΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ...ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΣΙΛΙΣΑΣ REVECARYM TETURUS(ΓΝΩΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΘΗΛΥΚΕΣ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ)ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ...Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΤΡΕΧΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ....
ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΝΕΜΕΛΗ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΚΡΥΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΜΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΛΕΥΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ. ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑ ΤΗΣ ΛΟΥΣΜΕΝΗ ΝΕΚΤΑΡ...ΑΦΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΞΕΖΟΥΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΓΡΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ΕΝΙΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΑΓΓΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΠΟ Τ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΔΙ ΤΗΣ. ΈΝΤΡΟΜΗ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΤΕΝΤΩΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΗΦΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ....ΉΤΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ PAPACOSTARIUM FRAPEDIUM.....;ΈΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ...
ΈΤΣΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΙΑΛΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ Κ ΤΙΣ ΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΚΤΑΡ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ONE FLOWER STAND.......
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΤΟΥ PAPAKOSTARIUM ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΝΤΟΜΑ...
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΜΟΣΧΟΒΟΛΗΣΕ Σ’ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ....ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Η ΜΙΚΡΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΕΝΙΩΘΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ...ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΑΙΝΑΝ ΟΛΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΤΑ ΔΕΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ... Η ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ...
ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΑΝ....Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ....ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΕΝΤΟΜΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ...
ΤΟΤΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΈΤΡΕΞΕ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ ΚΑΙ ΓΥΡΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ(ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ( LOUCUS PELAGOYRIUM) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΥΜΠΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΈΣΚΑΓΕ...
ΈΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ, ΞΑΦΝΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΗΦΗΝΑΚΙ....
ΛΟΓΙΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΕΝΤΟΜΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ ΗΤΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΥΓΕΙΑ......ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ 6 ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΤΟΥ,ΤΑ ΠΤΕΡΙΓΙΑ ΤΟΥ...ΟΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡ ΑΠΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ...
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΉΤΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ GERMANY TWINS OIL....Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ POLYZOPOULIUM NIK...ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ (ΛΟΓΩ ΜΙΣΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ)ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑ ΑRGYROPOULIUM TONIUM...O ΓΝΩΣΤΟΣ ΘΗΛΥΚΟΣ ΣΚΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ LACASURIUM RIAM....Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΗΜΗΣ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ THYMODOSORIUM...ΟΙ ΣΦΗΚΕΣ ΤΗΣ ΜΠΙΡΙΜΠΑΣ ΙFIUM K ROYLIUM ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΜΥΓΑΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ- ΜΟΝΑΧΟΥΣ ARGYRORUM ATHANASORUM...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ.... ΦΙΛΑΡΕΣ!
Πηγή Facebook।