Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

σλογιούμαν σα κφόγρουνου

Ο Μπουτάρης είπε πως θα κάνει στο Τν 1οο μεταμεσονύκτια ερωτική ζώνη (τσόντα δηλαδή )


Ρε βαγγέλ' ....μήπως να φκιάσ κι ισί στουν πολιτιστικόν αύγουστου κάτ' ανάλογου ?? ? ? ? ? ?

Σήμερα γίναμε μάρτυρες του απόλυτου παραλογισμού ,
Τι να πεις για τους δημάρχους και τους δημοσίους υπαλλήλους ??
όλα είναι περιττά μετά από το θέαμα που αντικρίσαμε τα ξημερώματα.
Ένας "οδηγός" με το φορτηγό του Δήμου Κολινδρού
και κατευθυνόμενος προς τον Καταχά ,ξέχασε (θέλω να πιστεύω) να ανάψει τα φώτα από το όχημα του.Η είχε καμένες όλες τις πίσω λάμπες του οχήματος με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τον δούμε παρά μόνο οταν φτάσαμε πολύ κοντά του.
Ξέχασε ? , δεν είχε φώτα ?
δεν ξέρω .
Kαι μάλιστα όπως μαθαίνω ο οδηγός (δεν ξέρουμε ποιος είναι)με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο του δήμου το έχει κάνει τουλάχιστον άλλες 2 φορές (υπάρχουν μάρτυρες)
.
Δεν μπορεί εσύ αγαπητέ μου , επειδή στον στρατό η επειδή ο μπαμπάς πλήρωσε, να έχεις επαγγελματικό δίπλωμα, και να οδηγείς το φορτηγό του Δήμου χωρίς αναμένα φώτα
Και μάλιστα σε έναν τόσο επικίνδυνο δρόμο .
Ποιος είσαι ?
Μήπως έχεις ικανότητες super ήρωα ?
Mήπως είσαι ο Μπάτμαν η ο σούπερμαν και βλέπεις στο σκοτάδι ?
ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ....

Πρέπει να μάθεις αγαπητέ μου πως το πρώτο και το τελευταίο πράγμα πάνω στο τιμόνι είναι όχι η δική ασφάλεια (που προφανώς την έχεις γραμμένη)
αλλά η ασφάλεια του οικογενειάρχη που πάει στην δουλειά του να βγάλει το μεροκάματο
και κοντεύει να σκοτωθεί από εσένα παλιόζώο !!!

Από την άλλη κουβεντιάζοντας με άλλα άτομα που τους συνέβη το ίδιο , εξέφρασαν την άποψη , πως ίσως να μην φταίει ο οδηγός , αλλά και αυτός να λαμβάνει εντολές
που να του λένε "οδήγησε το αυτοκίνητο όπως είναι"
αυτό δεν θέλω καν να το σκεφτώ διότι αυτός που δίνει αυτή την εντολή είναι για δημόσιο λιθοβολισμό !!!

Άλλωστε αν ο οδηγός είχε μπομπόλια τότε θα έλεγε στους υπεύθυνους ότι δεν οδηγεί το όχημα,και σίγουρα κανείς δεν θα μπορούσε να του κάνει ζημιά η απόλυση ,αφού θα είχε όλα τα δίκια και τον κόσμο με το μέρος του.

Δυστυχώς η φωτογραφική μου είναι μικρή και έχει περιορισμένες δυνατότητες,
χώρια που έχει και πολλές σκόνες και χώματα που τις πετούσε από την πόρτα της καρότσας το παλιοσαράβαλο του δήμου (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα θα το συζητήσουμε άλλη φορά και είναι ΜΕΓΑΑΑΛΟΟΟΟΟ ΘΕΜΑ)
Και έτσι είναι τυχεροί που δεν έχω μια σωστή φωτογραφία

Καλώ τον υπεύθυνο του Δήμου (αντιδήμαρχο πιθανόν)
να μάθει και να μας ενημερώσει ,
ποιος ήταν ο δολοφόνος που οδηγούσε έτσι στις
06:40 το πρωί της Τετάρτης στον δρόμο του Καταχά με το αυτοκίνητο του Δήμου Κολινδρού +.
Αν δεν μας πει ποιος ήταν ο οδηγός και ποιος ο υπεύθυνος
θα το φωνάζω κάθε μέρα από εδώ μέσα πως ζούμε ανάμεσα σε υποψήφιους δολοφόνους , μέχρι κάποιος να ακούσει την φωνή μας !!!!

Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη !!!
Βοήθεια μας !!!

Και να θυμάσαι αντιδήμαρχε , περιμένω απάντηση σου !!

(Η φωτογραφία έχει τραβηχθεί ακριβώς έξω από την μονάδα καλλιέργειας μανιταριών και κινούμασταν και εμείς και το φορτηγό προς Καταχά).

Ειδοποιήστε και εμένα !!!


Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες,
Το θέμα των διοδίων χτυπά και πάλι την πόρτα της Πιερίας!
Την περασμένη Δευτέρα η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. προσπάθησε να ξεκινήσει τις εργασίες για την κατασκευή παράπλευρων σταθμών διοδίων στην έξοδο της Λεπτοκαρυάς.
Οι εξοργισμένοι πολίτες της νότιας Πιερίας κατάφεραν να τους εμποδίσουν και η εταιρεία, όπως έγραψε και η τοπική εφημερίδα, «Έφαγε STOP».
Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Την τακτική του αιφνιδιασμού τη γνωρίζουμε! Η εταιρεία θα συνεχίσει, με τον ίδιο τρόπο, τις προσπάθειες κατασκευής αλλά και εμείς θα αντισταθούμε!
Η Επιτροπή Αγώνα, με τη βοήθεια της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας έχει οργανώσει ένα σύστημα άμεσης ειδοποίησης των πολιτών, με SMS, σε περίπτωση έκτακτων κινητοποιήσεων.
Όσοι από εσάς θέλετε να συμμετέχετε ενεργά σε αυτές τις κινητοποιήσεις, μπορείτε να καταχωρήσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου εδώ: http://www.anasta.de/TOPOS/index.php?option=com_wrapper&Itemid=90
Σε περίπτωση έκτακτης κινητοποίησης θα ενημερωθείτε με SMS.
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν Πιερίας
Aναρτήθηκε σε Λευτεριά

Σχόλιο :
Αν σήμανε η ώρα για να τρέξουμε , η ώρα για να βοηθήσουμε , ας γίνουμε εμείς, οι νέοι της Βόρειας Πιερίας ,οι μπροστάρηδες
Δεν χάνουμε απλώς τον νομό μας , δεν μας κλέβουν τις θάλασσες και τις παραλίες
τους δίνουμε αμαχητί την ψυχή μας ....
Ας μην το επιτρέψουμε αυτό !!!

Κολινδρός - Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης (2)

tromaktiko: Έρχεται η "έξυπνη" κάρτα

tromaktiko: Έρχεται η "έξυπνη" κάρτα: "Μια ηλεκτρονική κάρτα που θα χρησιμοποιείται σε κάθε συναλλαγή από τους φορογούμενους πολίτες, επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών. Πρόκε..."

Ελεύθερος σκοπευτής...

Είθισται προεκλογικά οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι να παίρνουν τα όρη τα βουνά και τα λαγκάδια για να διατυμπανίσουν την αγάπη που έχουν για τον τόπο τους, τα σχέδια και τους σκοπούς τους.
Συγγενείς και φίλοι ακολουθούν για να τους καμαρώσουν, να τους ενισχύσουν και γενικότερα να τους υποστηρίξουν.
Χαρτάκια σταυρωμένα μοιράζονται στους περαστικούς και στους περίεργους όπως μοιράζονται και οι υποσχέσεις, γραβάτες λύνονται και μαλλιά ανακατεύονται από τους υποψήφιους για να γίνουν πιο άμεσοι και πιο φιλόξενοι σε ανθρώπους που τους κοιτούν άλλοι με μισό μάτι και άλλοι με μισή καρδιά.
Η γνωστή ιστορία ξαναρχίζει και ενώ ο πιο θρασύς πολίτης ζητά χάρες και ρουσφέτια, ο πιο θρασύς υποψήφιος ζητά σταυρούς και εμπιστοσύνη.

Κάποιοι άλλοι υποψήφιοι γίνονται γενναιόδωροι και χαρίζουν ελπίδες και όνειρα σε ευκολόπιστους ρομαντικούς και από την άλλη μεριά οι καχύποπτοι ρεαλιστές που νιώθουν υποψήφια κορόιδα, τους αναθεματίζουν και τους αποδοκιμάζουν εξίσου γενναιόδωρα.

Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων και των υποψήφιων κορόιδων (δηλαδή όλων εμάς), μία είναι η αλήθεια:
O σκοπός δικαιώνει την πράξη, όχι την απραξία.

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΤΙΚΟΥ

Η προεκλογική περίοδος είναι η χαρά του νηστικού, δε λαδώνει
απλώς τ' αντεράκι του, αλλά βάζει και τα κιλάκια του!

Και ιδού η απόδειξη!

Προχτεσινή κυριακάτικη πρωινή τσάρκα στην πλατεία και στον πεζόδρομο της Κατερίνης. Πεντέξι καφέδες, χυμοί, ένα ταψί μπουγάτσα, μισή ντουζίνα πιτόγυρα κι άλλα τόσα σουβλάκια, μια νταμιτζάνα τσίπουρο και μια κάσα μπίρες! Τόσα θα μπορούσα να φάω και να πιώ, αν δεχόμουν όλα τα κεράσματα! Ποιοι κερνούσαν; Μα οι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί άρχοντες!:)))