Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Συμμετέχουμε στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κατερίνης

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Εν όψει της συγκρότησης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που μας κοινοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 26.02.2011, ώρα 10:20 από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αντώνιο Μάντζιο (Πρωτοβουλία Πολιτών για το Δήμο Κατερίνης), καλούμε τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή τους σε αυτή.

Σημειώνουμε ότι η επιτροπή διαβούλευσης είναι ένα από τα ελάχιστα θετικά του νόμου Καλλικράτη και ανάμεσα στις αρμοδιότητές της είναι η γνωμοδότηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τοπικά και γενικότερα θέματα, συνεδριάζει δημόσια, υποχρεωτικά μία φορά το χρόνο, πριν τη σύνταξη του προσχεδίου του προϋπολογισμού και τουλάχιστον μία φορά κάθε τρεις μήνες για άλλα θέματα.

Θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελεί ένα δημοκρατικό αποκεντρωμένο συμβουλευτικό όργανο για το Δήμο Κατερίνης που θα εξασφάλιζε τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, εφόσον σαν τέτοιο όργανο δημοκρατικής νομιμοποίησης το υποστήριζε και η δημοτική αρχή.

Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή παρότι τέθηκε το θέμα στην προηγούμενη συνεδρίαση της, καθυστέρησε τις διαδικασίες συγκρότησης (η συγκρότηση σύμφωνα με το νόμο έπρεπε να γίνει μέχρι 28/2) και έτσι η πρόσκληση προς τους φορείς στάλθηκε προς δημοσίευση την Πέμπτη 24/2 μειώνοντας στο ελάχιστο το χρόνο ενημέρωσης των φορέων και των πολιτών μεσολαβούντος και του Σαββατοκύριακου.

Με αυτό τον τρόπο η Δημοτική Αρχή δείχνει την υποτίμησή της στη λαϊκή συμμετοχή στα πράγματα του Δήμου και πολύ φοβούμαστε ότι επιλέγει την υποβάθμιση του θεσμού.

Κόντρα σε αυτή τη λογική, καλούμε τα μέλη μας να δηλώσουν και να αξιώσουν την συμμετοχή τους στην επιτροπή και παραπέρα να την κάνουν ένα συλλογικό δημοκρατικό όργανο έκφρασης των πολιτών και των φορέων του Δήμου μας, αλλά και όργανο πάλης για να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε, πως ένα από τα πάγια αιτήματα της ομάδας μας, εδώ και ένα χρόνο, ειδικά για τα θέματα που αφορούν στην κατασκευή ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας ήταν:
«Διαβούλευση με τις ποδηλατικές ομάδες και τα κινήματα πολιτών για κάθε έργο υποδομής στο Δήμο Κατερίνης».

Τη Δευτέρα 28.02.2011, στις 9:00 το πρωί η Ομάδα μας θα καταθέσει αίτηση για συμμετοχή στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κατερίνης και καλεί τα μέλη της, ως απλοί δημότες, να καταθέσουν τις προσωπικές τους αιτήσεις για συμμετοχή στην παραπάνω επιτροπή.

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Διόδια: Το απόλυτο «φακέλωμα» των πολιτών;

Όχι, δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας κάποιων …τσαμπατζίδων του κινήματος «Δεν πληρώνουμε». Πρόκειται για την αυριανή ημέρα του παράλογου καθεστώτος των διοδίων και όλα όσα επιμελώς δε βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τα …δίκαια «Ηλεκτρονικά διόδια»: Το απόλυτο «φακέλωμα» των πολιτών;

Οι πολίτες απαιτούν άμεσα εξηγήσεις!

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.otoposmou.gr/

Το μασκέ πάρτι της επιτροπής καρναβαλιού Λεπτοκαρυάς









Το απόλυτο μασκέ πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έγινε διαγωνισμός καλύτερης στολής,μεγαλύτερου κεφιού και περισσότερο ποτού.

Μυλωνέρος - Λάγιος και ο παρουσιαστής της tv 100 Mάντζιος στο μασκέ πάρτι στην Λεπτοκαρυά



Αρωνιάδης - Μυλωνέρος - Λάγιος - Μάντζιος


Οι τέσσερις άνδρες βρέθηκαν σε κοσμική ταβέρνα στους παλιούς Πόρους και συζήτησαν τα προβλήματα του τόπου.

English Carling Cup : Arsenal vs Birmingham City live tv


English Premier League
18:00 GMT(+2:00)
Arsenal vs Birmingham City

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/2696/live-arsenal-vs-birmingham-city

http://www.soccertvlive.net/watch/52418/1/watch-arsenal-vs-birmingham-city.html

http://www.vipstand.me/watch/20775/1/arsenalvs-birmingham-city---carling-cup-final.html

http://www.watchlivefootball.tv/arsenal-birmingham-city-live-england-carling-cup-20110227.html




Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Χορός πολιτιστικού συλλόγου Νικολάου Λούση


Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό του συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου 2011 στο οικογενειακό κέντρο τα ''Πεύκα'' στον Κολινδρό, με πλούσιο λαϊκο πρόγραμμα.
Τιμή πρόσκλησης 15 euro με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.
τηλέφωνα κρατήσεων 6947077497, 6977285465 και 2353031753


Με εκτίμηση το Δ.Σ του συλλόγου.

Greece Super League: Eργοτέλης - AEK live tv


Greece Super League
17:15 GMT(+2:00)
Eργοτέλης - AEK

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/52405/1/watch-ergotelis-heraklion-vs-aek-athens.html

http://www.soccertvlive.net/watch/52405/2/watch-ergotelis-heraklion-vs-aek-athens.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/194/v-199421.html

http://www.vipstand.me/watch/22013/1/ergotelis-heraklion-vs-aek-athens.html

http://www.vipstand.me/watch/22013/2/ergotelis-heraklion-vs-aek-athens.html

http://www.watchlivefootball.tv/ergotelis-aek-live-greece-super-league-greece-20110227.html

http://www.stopstream.tv/ch3.html

http://www.gizawya.info/

http://www.trgoals.net/ch3.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Greece Super League: ΠAOK - Kαβάλα live tv


Victoria… είσαι έγκυος!


Αν και τεσσάρων μηνών, η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham, δεν έχει βγάλει από πάνω της τα στενά τζιν και τα ψηλοτάκουνα.

Χθες η 36χρονη Victoria βρέθηκε με το σύζυγό της και τα παιδιά της σε πάρτι του Beverly Hills και όπως βλέπετε δεν έχει πάρει κιλό, ενώ το ντύσιμό της δεν θυμίζει σε τίποτα εγκυμονούσα.



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=265887&cid=11

Επιστρέφει η «Ελένη» στο «Νησί»!



Αναμφισβήτητα αυτός ο ρόλος ήταν ο ρόλος εκείνος που έδωσε την ευκαιρία στην Κατερίνα Λέχου να μας ξεδιπλώσει ένα διαφορετικό και... εντελώς συγκλονιστικό πρόσωπο.

Αναμφισβήτητα αυτός ο ρόλος ήρθε την απογείωσε και σίγουρα, τόσο η δική της καταλυτική παρουσία, στα πρώτα επεισόδια του «Νησιού», όσο και η συγκλονιστική ερμηνεία του Στέλιου Μάινα στον ρόλο του «Γιώργη», συνέβαλαν απίστευτα στο να εκτοξευθεί η σειρά στους πίνακες τηλεθέασης και να αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς φίλους.

Έτσι, λοιπόν, αν ήσασταν φαν της Κατερίνας Λέχου και σας κακοφαίνεται που λείπει από το «Νησί», σας έχω ευχάριστα νέα !

Η Κατερίνα επιστρέφει και πάλι στο «Νησί» της ! Ναι, ναι, η «Ελένη» γυρίζει για λίγο πίσω...

Φυσικά και θα αναρωτιέστε πως θα γίνει αυτό από την στιγμή που σύμφωνα με το σενάριο, την είδαμε να φεύγει από την ζωή !

Ο τρόπος είναι απλός... Την επόμενη Δευτέρα θα δούμε την «Ελένη» να επιστρέφει στην τηλεόραση του Mega, μέσα από ένα εκτενέστατο φλας - μπακ που θα γίνει κατά την διάρκεια του επεισοδίου και έτσι όλοι μας, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πάλι για λίγο την Κατερίνα!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=265872&cid=9

ΜΕΓΑΛΗ ANOIXTH ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ANOIXTH ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Η Αθήνα έδωσε το Ιδεολογικό Στίγμα, η Θεσσαλονίκη θα δώσει τον παλμό και το πάθος που πηγάζει από τον ανεξάρτητο πολίτη, αυτόν που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από την βαθειά κρίση.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών, με την παρουσία Σπιθών από όλη την Ελλάδα.
Κεντρικός ομιλητής ο ιδρυτής της Κίνησης, Μίκης Θεοδωράκης.
Θα μιλήσουν επίσης από την Προσωρινή Συμβουλευτική Επιτροπή, ο Γιώργος Κασιμάτης, ο Κώστας Ζουράρις, ο Γιώργος Καραμπελιάς, ο Στέφανος Ληναίος, και ο Δημήτρης Καζάκης.

Όλοι στην συγκέντρωση

Για να ακουστεί δυνατά η φωνή μας


Για το γραφείο Τύπου
Ιωάννα Κολοβού

Η Γιάννα Αγγελοπούλου αγόρασε σκάφος 18Εκατ.Ευρώ στον γιό της…



Ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου έκαναν δώρο ένα κότερο στον γιο τους Παναγιώτη junior για την ολοκλήρωση των σπουδών του σε πανεπιστήμιο της Αμερικής.

Το κότερο είναι αξίας 18 Εκατομμυρίων ευρώ…


Gossip TV

Σε ένα χρόνο τα τηλεδιόδια



Εντός του 2012 θα εγκαινιαστούν τα τηλεδιόδια και η νέα κάρτα που θα γλιτώνει τους οδηγούς από τις ουρές και το μποτιλιάρισμα στους σταθμούς διοδίων.

Το νέο σύστημα θα δοκιμάσουν πρώτοι οι οδηγοί φορτηγών, ενώ το αργότερο ως το 2014 θα έχει εφαρμοστεί για όλα τα οχήματα..Με το νέο σύστημα, τα οχήματα θα πληρώνουν ανάλογα με την απόσταση που καλύπτουν στον αυτοκινητόδρομο.
Για την υλοποίηση του συστήματος, το υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων θα ημιουργήσει κεντρικό σύστημα καταγραφής διελεύσεων και εσόδων.


ΠΗΓΗ: www.newsday.gr


Πούλησε σπίτια και επιστρέφει


Η Καίτη Γαρμπή θεωρείται μια από τις καλύτερες λαϊκές φωνές … του ελληνικού πενταγράμμου και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου.

Η συνεργασία της με τον Φοίβο το 1993, εκτόξευσετ ην καριέρα της στα ύψη, όμως οι λάθος επιλογές την οδήγησαν σε αποχή από τις πίστες αλλά και σε οικονομικό αδιέξοδο, σύμφωνα με το ένθετο «pasarella» της εφημερίδας «Αποκαλύψεις».

Τα χρυσά συμβόλαια αποτελούν πλέον παρελθόν για την Καίτη Γαρμπή, και η τραγουδίστρια προχώρησε στην πώληση των δύο σπιτιών που διέθετε με τον σύζυγό της στο Κεφαλάρι, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

Προς πώληση βγήκε και το εξοχικό που διέθεταν στην Επίδαυρο, σύμφωνα με δηλώσεις του Διονύση Σχοινά, ενώ τελειωτική βολή στο οικονομικό τους αδιέξοδο, ήρθε να ρίξει το κλείσιμο της δισκογραφικής εταιρείας του τραγουδιστή.

Ωστόσο η Καίτη Γαρμπή αποφάσισε να επανέλθει στη δισκογραφία, με το νέο της CD που θα της χαρίσει και πάλι το χειροκρότημα του κόσμιου, που τόσο καιρό της είχε λείψει. Η καινούργια της δουλειά με τίτλο «Παζλ», έχει την υπογραφή του Νίκου Αντύπα, ενώ η τραγουδίστρια συνεργάζεται και με τον ποιητή Μάνο Ελευθερίου.




πηγή: troktiko

Αbramovich: Aποκάλυψε την «Ρομανική» του αυτοκρατορία!


Είναι ορφανός …από τεσσάρων ετών, μεγάλωσε με τους παππούδες του σε μια παγωμένη πόλη…της Λιθουανίας, και σήμερα αποτελεί έναν από τους 50 πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη.

Ο λόγος για τον Roman Abramovich, που η ιστορία του θυμίζει παραμύθι και η εξέλιξη της ζωής του μοιάζει με κινηματογραφική ταινία.

Ξεκίνησε την καριέρα του πουλώντας πλαστικά παιχνίδια από ένα εξαθλιωμένο διαμέρισμα στη σοβιετική Μόσχα. Οι κοινωνικοπολιτικές συγκυρίες αλλά και η διάσημη τάση του να κάνει θεαματικές και εκκεντρικές επενδύσεις, τον έχρησαν μεγιστάνα το 1999.
Με τις δραστηριότητες του να επεκτείνονται από τις πετρελαϊκές κοινοπραξίες έως και τις κτηνοτροφικές μονάδες, ο αυτοδημιούργητος Abramovich έχτισε έναν κολοσσό γύρω από το όνομα του αλλά και μια «κολλητή» φιλία με τον ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν. Μερικά χρόνια μετά, ο Ρώσος ολιγάρχης καλείται να καταγράψει κατά γράμμα την τεράστια περιουσία του, που σύμφωνα με εκτιμήσεις ανέρχεται στα 13 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο λόγος; αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα για μια έδρα στο τοπικό κοινοβούλιο της Τσουκότκα, μιας αυτόνομης περιφέρειας στην Άπω Ανατολή, και για να το κάνει θα πρέπει να δηλώσει ΟΛΑ τα περιουσιακά του στοιχεία. Και το έκανε. Μόνο που δεν ξέρουμε αν τα δήλωσε ΟΛΑ.Πάρτε χαρτί, μολύβι και σημειώστε, καθώς η «Ρομανική Αυτοκρατορία», διαθέτει:
Εννέα επαύλεις και επτά διαμερίσματα σε τέσσερις χώρες, από το Κολοράντο έως τη Μόσχα.
Μετοχές σε επτά βασικές εταιρείες.
85 εκατομμύρια ευρώ σε 22 τραπεζικούς λογαριασμούς με ετήσιους τόκους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ Ιδιοκτήτης της Τσέλσι(ενός από τους διασημότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο)
Επτά «καθημερινά» αυτοκίνητα συνολικής αξίας άνω των 770.000 ευρώ
Ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 747
Ένα στόλο ελικοπτέρων
Και φυσικά το «Eclipse»: ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο που διαθέτει μέχρι και μίνι υποβρύχιο διαφυγής σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης! Και επειδή τα λεφτά πάνε στα λεφτά, να σας ενημερώσουμε ότι από το 2007 είναι με την 25χρονη σήμερα Ντάρια Ζούκοβα,κόρη του έτερου κροίσου Αλεξάντερ Ζούκοφ, για τα μάτια της οποίας παράτησε την Ιρίνα-τη δεύτερη σύζυγο του-, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά.

gossip-tv.gr




Italian Serie A: Serie A Simulcast/Multigol live tv


Italian Serie A
16:00 GMT(+2:00)
Serie A Simulcast/Multigol

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/2667/live-italian-serie-a-simulcastmultigol

http://www.soccertvlive.net/watch/52390/1/watch-serie-a-simulcast/multigol.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/192/v-199331.html

http://www.vipstand.me/watch/22000/1/serie-a-simulcast/multigol-.html



Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Italian Serie A: AS Roma vs Parma live tv


Italian Serie A
16:00 GMT(+2:00)
AS Roma vs Parma

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/2669/live-as-roma-vs-parma

http://www.soccertvlive.net/watch/52396/1/watch-as-roma-vs-parma.html

http://www.soccertvlive.net/watch/52396/2/watch-as-roma-vs-parma.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/194/v-199406.html

http://www.vipstand.me/watch/22006/1/as-roma-vs-parma.html

http://www.vipstand.me/watch/22006/2/as-roma-vs-parma.html

http://www.watchlivefootball.tv/roma-parma-live-italy-serie-a-20110227.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

English Premier League:West Ham United vs Liverpool FC live tv


English Premier League
15:30 GMT(+2:00)
West Ham United vs Liverpool FC

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/52387/1/watch-west-ham-united-vs-liverpool-fc.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/192/v-199398.html

http://www.watchlivefootball.tv/west-ham-united-liverpool-live-england-premier-league-20110227.html

http://www.vipstand.me/watch/21999/1/west-ham-united-vs-liverpool-fc.html

http://arthurstream.blogspot.com/p/channel2.html

tvu://59687/

http://www.vipcanals.net/ch1.html

sop://broker.sopcast.com:3912/108108


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Greece Super League: Πανσερραϊκός - Aστέρας Tρίπολης(Panserraikos FC vs Asteras Tripolis) live tv



Greece Super League
15:00 GMT(+2:00)
Πανσερραϊκός - Aστέρας Tρίπολης

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/52384/1/watch-panserraikos-fc-vs-asteras-tripolis.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/192/v-199393.html

http://www.vipstand.me/watch/21992/1/panserraikos-fc-vs-asteras-tripoli.html

http://www.watchlivefootball.tv/panserraikos-asteras-tripolis-live-greece-super-league-greece-20110227.html

http://saidfoot.yolasite.com/

http://www.footni.net/ch2.html

http://www.tvlive-sport.com/Channel2.html



Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Turkish Superlig: Karabukspor vs Konyaspor live tv





Turkish Superlig
14:00 GMT(+2:00)
Karabukspor vs Konyaspor

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/52376/1/watch-karabukspor-vs-konyaspor.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/192/v-199386.html

http://www.vipstand.me/watch/21985/1/karabukspor-vs-konyaspor.html

http://www.watchlivefootball.tv/karabukspor-konyaspor-live-turkey-super-lig-20110227.html

http://www.digiye-selam-yayina-devam.blogspot.com/


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Italian Serie A: Catania vs Genoa live tv


Italian Serie A
13:30 GMT(+2:00)
Catania vs Genoa

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/52374/1/watch-catania-vs-genoa.html

http://www.soccertvlive.net/watch/52374/2/watch-catania-vs-genoa.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/192/v-199377.html

http://www.vipstand.me/watch/21983/1/catania-vs-genoa.html

http://calciostreaming-live.blogspot.com/

http://www.vipstand.me/watch/21983/2/catania-vs-genoa.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

«Προετοιμάζομαι για Πανελλαδικές - Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα»

Αγαπητέ μαθητή της Γ’ Λυκείου,

Με τον ιστότοπο «Προετοιμάζομαι για Πανελλαδικές - Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα», που ξεκινά τη λειτουργία του παράλληλα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2010-2011, το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων εγκαινιάζει μια νέα δράση, με στόχο να στηρίξει αποτελεσματικά την προσπάθεια όλων των μαθητών της Γ’ τάξης Λυκείου, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Στον ιστότοπο «Προετοιμάζομαι για Πανελλαδικές - Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα» θα αναπτυχθούν και θα λειτουργούν τη φετινή χρονιά ψηφιακά βοηθήματα για τα μαθήματα «Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης», «Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης» και «Αρχαία Ελληνικά - Φιλοσοφικός Λόγος» που αποτελούν τον πρώτο κύκλο της δράσης, ενώ με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς 2011-2012 θα έχουν ολοκληρωθεί και θα λειτουργούν επιπλέον και τα βοηθήματα για τα μαθήματα «Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας», «Βιολογία Γενικής Παιδείας» και «Λατινικά» τα οποία αποτελούν τον δεύτερο κύκλο.

Τα ψηφιακά εκπαιδευτικά βοηθήματα δεν υποκαθιστούν σε καμιά περίπτωση την τακτική διδασκαλία στο σχολείο και το έργο των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σκοπεύουν να προσφέρουν ένα συμπληρωματικό, ευέλικτο και σύγχρονο τρόπο πρόσβασης των μαθητών σε χρήσιμο υποβοηθητικό υλικό, αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες προετοιμασίας τους εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων. Η πρόσβαση θα είναι ανοικτή σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και σε όλα τα μέλη της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η ανάπτυξη του περιεχομένου των Ψηφιακών Εκπαιδευτικών Βοηθημάτων θα γίνεται σταδιακά από εισηγητές - καθηγητές και υπό την εποπτεία αρμόδιων επιστημονικών επιτροπών. Για τα μαθήματα του πρώτου κύκλου η ανάπτυξη θα ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο του 2011. Ο ιστότοπος θα λειτουργήσει πιλοτικά έως το τέλος Νοεμβρίου και στη συνέχεια θα τεθεί σε κανονική λειτουργία.

Πριν εισέλθετε σε κάποιο Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Βοήθημα, συμβουλευτείτε το μενού «Γενικές Πληροφορίες» για τις ελάχιστες απαιτήσεις υλικού του Η/Υ σας και τα λογισμικά που θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένα για να μπορείτε να πλοηγηθείτε στο περιεχόμενο του βοηθήματος χωρίς προβλήματα.


http://www.study4exams.gr/index.php

Στα 73 ευρώ το στρέμμα η συνδεδεμένη ενίσχυση στο βαμβάκι που πληρώνεται την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου



Ημέρες εξελίξεων οι επόμενες για τους παραγωγούς βάμβακος οι οποίοι βρίσκονται εν αναμονή της πληρωμής της συνδεδεμένης ενίσχυσης αλλά και ανακοινώσεων για τις αποζημιώσεις όσων επλήγησαν από το πράσινο σκουλήκι και τις βροχοπτώσεις.

Όπως ανακοίνωσε χθες σε δηλώσεις του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κώστας Σκανδαλίδης η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο βαμβάκι θα πληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει το ποσό.
Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του ΑγροΤύπου το ποσό που θα πληρωθεί είναι περίπου 73 ευρώ το στρέμμα (77,5 ευρώ το στρέμμα μικτά μείον 7,5 ευρώ κρατήσεις). Αξίζει να σημειωεθεί ότι φέτος - όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας - έχουν σπαρθεί 2.555.000 στρέμματα, ενώ πρόκειται να πληρωθούν περίπου 48.000 παραγωγοί από τους 51.000 και θα μείνουν σε εκκρεμότητα περίπου 3.000 παραγωγοί για τους οποίους διερευνάται αν είχαν σπείρει βαμβάκι. Αυτοί που δεν θα πληρωθούν τελικά θα είναι αυτοί που δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα αν είχαν σπείρει βαμβάκι ή είχαν σπείρει και δεν συγκόμισαν.
Αυτοί που δεν θα πληρωθούν τελικά θα είναι αυτοί που δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα αν είχαν σπείρει βαμβάκι ή είχαν σπείρει και δεν συγκόμισαν.
Την ερχόμενη εβδομάδα (πολύ πιθανόν και την Δευτέρα) πρόκειται να πληρωθεί επίσης και η συνδεδεμένη στην βιομηχανική ντομάτα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας στη βιομηχανική ντομάτα η τελική επεξεργασία των στοιχείων κάνει λόγο για συνδεδεμένες ενισχύσεις 90 και 140 ευρώ το στρέμμα τιμές που θα εξαρτηθούν από το επίπεδο των παραδόσεων.
Τέλος όσον αφορά στις αποζημιώσεις των βαμβακοπαραγωγών οι καλλιέργειες των οποίων επλήγησαν από το πράσινο σκουλήκι και τις βροχοπτώσεις ανακοινώσεις από πλευράς ΥπΑΑΤ αναμένονται την Τρίτη, 8 Μαρτίου.

Χρήστος Διαμαντόπουλος
xdiam@agrotypos.gr




http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&id=62978

Πράσινο φως για επαγγελματικά εργαστήρια καπνοπαραγωγών


Ένα σύγχρονο και προσαρμοσμένο στις πραγματικές συνθήκες της αγοράς θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία και την αδειοδότηση των μικρών επιχειρήσεων έτοιμων καπνικών προϊόντων που λειτουργούν επαγγελματίες καπνοπαραγωγοί θεσπίζει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου προς ψήφιση στη Βουλή.

Η ρύθμιση που συμπεριλήφθηκε στο Άρθρο 30 του σχεδίου νόμου τροποποιεί ριζικά τις απαρχαιωμένες και δύσχρηστες διατάξεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (συγκεκριμένα, το Άρθρο 100Α του Ε.Τ.Κ.) που ίσχυαν μέχρι σήμερα. Στην πράξη, ορίζει τις προϋποθέσεις και δίνει στους καπνοπαραγωγούς τη δυνατότητα να μεταποιούν το προϊόν τους μέσω των μικρών επιχειρήσεων - επαγγελματικών εργαστηρίων που ιδρύουν και λειτουργούν οι ίδιοι και οι οποίες υπόκεινται σε πολύ μικρότερες επιβαρύνσεις σε σχέση με τις μεγάλες καπνοβιομηχανίες.


Πιο συγκεκριμένα:

1) Ορίζεται ότι για τη σύσταση επαγγελματικού εργαστηρίου παραγωγής προϊόντων καπνού, εκτός από τις άδειες εγκατάστασης και λειτουργίας που χορηγούνται από την αρμόδια Διεύθυνση Ανάπτυξης της οικείας Περιφέρειας, απαιτείται και άδεια του Υπουργού Οικονομικών. Η άδεια αυτή, η οποία εκδίδεται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου, ανανεώνεται κάθε τρία χρόνια (αντί για ένα που ισχύει σήμερα), ελαφρύνοντας έτσι τις επιχειρήσεις από περιττές διατυπώσεις.

2) Για τη χορήγηση άδειας σύστασης επαγγελματικού εργαστηρίου απαιτείται κατοχή μηχανικών εγκαταστάσεων ετήσιας παραγωγικής δυναμικότητας τουλάχιστον 2.000 χιλιόγραμμων επεξεργασμένου καπνού.

3) Όταν παράγονται προϊόντα καπνού από επαγγελματικό εργαστήριο υπό καθεστώς αναστολής του φόρου, το ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο οφείλει επιπλέον πριν από την έναρξη της εργασίας του να συστήσει φορολογική αποθήκη και να λάβει άδεια εγκεκριμένου αποθηκευτή.

4) Όταν παράγονται προϊόντα καπνού από επαγγελματικό εργαστήριο εκτός καθεστώτος αναστολής του φόρου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 56, 106 και 111 του παρόντος Κώδικα, το ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις που καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Το πρόσωπο αυτό υποχρεούται να παρέχει εγγύηση προς το Δημόσιο για τη διασφάλιση των συμφερόντων του και να συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις που επιβάλλει ο υπουργός Οικονομικών και η αρμόδια αρχή.


http://www.agronews.gr/content/view/64778/200/lang,el/

Κατέσχεσαν τα...τραγούδια του Τόλη


Οι μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου, όπως το «Αγωνία», «Οι άντρες δεν μιλούν πολύ» και «Πριν χαθεί το όνειρό μας», έχουν μεγαλώσει γενιές Ελλήνων και ακούγονται ακόμη και σήμερα.


Ωστόσο, ο μεγάλος μας δημιουργός και τραγουδιστής που τραγουδούσε με πάθος μόνο για τον έρωτα είναι υποχρεωμένος να μοιράζεται εδώ και 8,5 μήνες τα πνευματικά δικαιώματά τους με την εφορία. Και επειδή τα χρωστούμενα είναι πολλά, απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα ανταμείβεται για πολλά ακόμη χρόνια.

Μετά από αυτή τη δυσάρεστη για τον Τόλη Βοσκόπουλο εξέλιξη, φαίνεται πως στερεύει γι αυτόν και η τελευταία πηγή χρηματοδότησης.

Όλα άρχισαν στις 2 Ιουνίου 2010, όταν ο προϊστάμενος της ΙΓ ΔΟΥ Αθηνών κοινοποίησε στην ΑΕΠΙ ΑΕ δικαστικό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο υποχρεούται να παρακρατεί στο εξής για λογαριασμό του Δημοσίου, και μέχρι την αποπληρωμή του δυσθεώρητου χρέους του καλλιτέχνη, τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για χρέη προς της Εφορία της τάξεως των 5.625.980,25 ευρώ
.




Λίγες μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί το σκάνδαλο που είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση της συζύγου του, Α. Γκερέκου, που κατείχε τη θέση της υφυπουργού Πολιτισμού, επειδή θεωρήθηκε πως είχε πολιτική ευθύνη που τόσα χρόνια τα χρέη του Τόλη παρέμεναν στα συρτάρια του υπουργείου Οικονομικών και δεν γίνονταν άμεσα απαιτητά.

Ωστόσο, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε σπεύσει να βγάλει τη σύζυγό του από τη δυσχερή θέση λέγοντας πως οι οικονομικές του υποχρεώσεις εκκρεμούσαν πολύ πριν γνωρίσει την κα Γκερέκου, ενώ συμπλήρωνε με νόημα: «Είναι γνωστό το πρόσωπο που απολάμβανε τόσα χρόνια τα εισοδήματά μου».

ΑΕΠΙ: Έχει προεισπράξει τα πνευματικά του δικαιώματα


Σε επίσημη απάντησή της ΑΕΠΙ προς της εφορία, λίγες μέρες μετά την κοινοποίηση του δικαστικού εγγράφου, βεβαιώνει: « Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι πνευματικός δημιουργός και μέλος μας, ενώ έχει λάβει προκαταβολές των δικαιωμάτων του, για λόγους που εκείνος έχει επικαλεστεί, σε χρόνους προγενέστερους της κατάσχεσης».

Πιο συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης είχε λάβει ως πρώτη προκαταβολή το Μάιο του 2004 το ποσό των 29.000 ευρώ και τελευταία τον Φεβρουάριο του 2010 με ποσό 5.000 ευρώ.

Στο μεταξύ έχει ήδη προηγηθεί η κατάσχεση τεσσάρων ακινήτων στη Νίκαια και την Πατησίων, τα οποία και σκοπεύει να βγάλει άμεσα κιόλας στο σφυρί η Εφορία.

Όπως δήλωσε στις «Αποκαλύψεις» ο συνήγορος του Τόλη Βοσκόπουλου, Βασίλης Δημακόπουλος, είχαν ζητήσει από τον αρμόδιο έφορο να κάνει ο καλλιτέχνης ειδικό πληρεξούσιο, προκειμένου να πουλήσει η εφορία τα ακίνητα σε κανονικές τιμές και όχι και να τα εκποιήσει σε πλειστηριασμό. Το αίτημα όμως απορρίφθηκε και το χρέος δεν σβήνει.

Η καταδίκη σε φυλάκιση και οι άδειοι λογαριασμοί

Η ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου φαντάζει πλέον εφιαλτική με τη μία κακοτοπιά να διαδέχεται την άλλη. Την 1η Φεβρουαρίου ο λαϊκός βάρδος καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης τριών ετών από το Ζ Μονομελές Πρωτοδικείο για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, ενώ είναι απών από τη δίκη.

Εκπροσωπείται βέβαια από τον συνήγορό του, ο οποίος προσκομίζει και καταθέτει αίτηση, ώστε ο πελάτης του να υπαχθεί σε φορολογική ρύθμιση που θα τον απαλλάσσει από το 100% των προσαυξήσεων. Το αίτημα τελικά απορρίπτεται.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος καταφεύγει κατά της αρνητικής απάντησης στη ρύθμιση στο δικαστήριο και τότε διαπιστώνεται ότι όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του είναι άδειοι.

Αποδέκτης των αμοιβών του φαίνεται να είναι η Τζούλια Παπαδημητρίου, η οποία και υπέβαλε τις φορολογικές δηλώσεις.


http://www.newsday.gr/article/30760/kateshesan-tatragoudia-tou-tole

English Carling Cup : Arsenal vs Birmingham City live tv


English Premier League
18:00 GMT(+2:00)
Arsenal vs Birmingham City

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/2696/live-arsenal-vs-birmingham-city

http://www.soccertvlive.net/watch/52418/1/watch-arsenal-vs-birmingham-city.html

http://www.vipstand.me/watch/20775/1/arsenalvs-birmingham-city---carling-cup-final.html

http://www.watchlivefootball.tv/arsenal-birmingham-city-live-england-carling-cup-20110227.html




Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Italian Serie A: Sampdoria vs Inter Milan live tv


Italian Serie A
21:45 GMT(+2:00)
Sampdoria vs Inter Milan

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/2719/live-sampdoria-vs-inter-milan

http://www.soccertvlive.net/watch/52523/1/watch-sampdoria-vs-inter-milan.html

http://www.soccertvlive.net/watch/52523/2/watch-sampdoria-vs-inter-milan.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/194/v-199457.html

http://www.vipstand.me/watch/22173/1/sampdoria-vs-inter-milan.html

http://www.watchlivefootball.tv/sampdoria-internazionale-live-italy-serie-a-20110227.html

http://www.stopstream.tv/ch1.html

http://www.vipcanals.net/ch2.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Κινδυνεύουν με κλείσιμο ιδρύματα πρόνοιας

Με «λουκέτο» απειλούνται ιδρύματα προνοιακού χαρακτήρα και ΚΕΠ, από τη Δευτέρα, με ευθύνη της αιρετής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι το άρθρο 94 του Ν.3852/2010 («Καλλικράτης») περί Μεταφοράς Αρμοδιοτήτων από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στους Δήμους, που αφορά σε ιδρύματα προνοιακού χαρακτήρα, τα ΚΕΠ, την Πολεοδομία, το τμήμα Περιπτέρων και άλλες υπηρεσίες, προβλέπει ρητά πως μέχρι τις 31 Μαρτίου 2011 οι δαπάνες τους καλύπτονται απ’ την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και νυν αιρετή Περιφέρεια.

«Παρ’ όλα αυτά, έγγραφο της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας που απαντά σε αίτημα της «Μέλισσας» για την επίλυση του ζητήματος κάνει λόγο για ευθύνη του Δήμου σε ό,τι αφορά την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του ιδρύματος», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα, δεδομένης της πρόβλεψης του «Καλλικράτη» για κάλυψη των δαπανών των υπηρεσιών αυτών από την αιρετή Περιφέρεια έως και τις 31 Μαρτίου δεν προβλέπονται σχετικά κονδύλια από πλευράς Δήμου.



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=265650&cid=4

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ & ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ - ''ΛΟΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ''




Greece Super League: AEΛ - Aρης live tv


Greece Super League
19:30 GMT(+2:00)
Λάρισα - Aρης

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/52510/1/watch-ael-larissa-vs-aris-thessaloniki.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/194/v-199442.html

http://www.vipstand.me/watch/22162/1/ael-larissa-vs-aris-thessaloniki.html

http://www.watchlivefootball.tv/larissa-aris-live-greece-super-league-greece-20110227.html

http://www.stopstream.tv/ch3.html

http://www.gizawya.info/



Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Greece Super League: Πανιώνιος - Oλυμπιακός live tv


Greece Super League
19:30 GMT(+2:00)
Πανιώνιος - Oλυμπιακός

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/52511/1/watch-panionios-athens-vs-olympiacos-piraeus.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/194/v-199443.html

http://www.vipstand.me/watch/22163/1/panionios-athens-vs-olympiacos-piraeus.html

http://www.watchlivefootball.tv/panionios-olympiakos-piraeus-live-greece-super-league-greece-20110227.html

http://www.stopstream.tv/ch1.html

http://www.vipcanals.net/ch2.html

http://www.magedtv.net/ch3.php

http://saidfoot.yolasite.com/

http://ag4tv.info/

http://stepens.blogspot.com/

http://www.trgoals.net/ch2.html

http://www.gizawya.info/ch2.htm

http://www.domacifilmovi.us/


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Greece Super League: ΠAOK - Kαβάλα live tv


Greece Super League: Eργοτέλης - AEK live tv


Greece Super League
17:15 GMT(+2:00)
Eργοτέλης - AEK

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/52405/1/watch-ergotelis-heraklion-vs-aek-athens.html

http://www.soccertvlive.net/watch/52405/2/watch-ergotelis-heraklion-vs-aek-athens.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/194/v-199421.html

http://www.vipstand.me/watch/22013/1/ergotelis-heraklion-vs-aek-athens.html

http://www.vipstand.me/watch/22013/2/ergotelis-heraklion-vs-aek-athens.html

http://www.watchlivefootball.tv/ergotelis-aek-live-greece-super-league-greece-20110227.html

http://www.stopstream.tv/ch3.html

http://www.gizawya.info/

http://www.trgoals.net/ch3.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Turkish Superlig: Karabukspor vs Konyaspor live tv





Turkish Superlig
14:00 GMT(+2:00)
Karabukspor vs Konyaspor

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/52376/1/watch-karabukspor-vs-konyaspor.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/192/v-199386.html

http://www.vipstand.me/watch/21985/1/karabukspor-vs-konyaspor.html

http://www.watchlivefootball.tv/karabukspor-konyaspor-live-turkey-super-lig-20110227.html

http://www.digiye-selam-yayina-devam.blogspot.com/


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Italian Serie A: Catania vs Genoa live tv


Italian Serie A
13:30 GMT(+2:00)
Catania vs Genoa

Live tv links:

http://www.soccertvlive.net/watch/52374/1/watch-catania-vs-genoa.html

http://www.soccertvlive.net/watch/52374/2/watch-catania-vs-genoa.html

http://www.fromsportcom.com/v-0/18/192/v-199377.html

http://www.vipstand.me/watch/21983/1/catania-vs-genoa.html

http://calciostreaming-live.blogspot.com/

http://www.vipstand.me/watch/21983/2/catania-vs-genoa.html

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...