Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

προς κ αντιπολύζου

ΖΗΚΟΣ - Μαλώνς ρε...

ΡΙΖΟΣ - μαλώνω....

ΖΗΚΟΣ - όχι πες οτι μαλωνς....

ΡΙΖΟΣ - μαλώνω ρε.....

ΖΗΚΟΣ - όχι πες οτι μαλωνς....να δεις τι θα γίν

ΡΙΖΟΣ - μαλώνω ρε.....είπα...

ΖΗΚΟΣ - ε δε μαλώνω εγώ ... Μάλωσε μοναχός... χα στνέφερα





Οι εξελίξεις για τα επίσημα αποτελέσματα

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Πρωτοδικείου Κατερίνης ΔΕΝ ήταν δυνατόν να ολοκληρωθεί σήμερα η καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων Δημοτικών, Τοπικών και Περιφερειακών συμβούλων.
- Η καταμέτρηση θα αρχίσει ξανά αύριο το πρωί, χωρίς όμως να είναι δυνατόν να υπάρχει διασφάλιση για το πότε θα τελειώσει.
- Ο "Π" θα είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Πηγή:http://politispierias.blogspot.com/2010/11/blog-post_3667.html

Aύριο η ανακοίνωση για τις έδρες από το υπουργείο

Αύριο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών για τις έδρες που κατανέμονται σε κάθε συνδυασμό ανά εκλογική Περιφέρεια.
Posted by Πολίτης της Πιερίας

Manchester City vs Manchester United

Για τους ποδοσφαιρόφιλους κι όσοι θέλετε να δείτε το ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ της Σίτυ και Γουνάϊτετ, πατήστε το παρακάτω λινκ

http://atdhe.net/27978/watch-manchester-city-vs-manchester-united


Ληστεία πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Κολινδρού.


Λίγο μετά από τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ληστεία σε δύο σπίτια στον Κολινδρό και σε ένα σπίτι στον Καταχά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες οι οποίοι αναζητούνται από την αστυνομία διέφυγαν χωρίς ευτυχώς να μπορέσουν να πάρουν κάτι αξίας.
Τα δύο σπίτια που έγινε η ληστεία στον Κολινδρό βρίσκονται κοντά στην τοποθεσία «πλουρία»

ΣΤΑΥΛΟΣ LIVE (Θησείο): THE BLUES BUG

Μπορεί να μην ενδιαφέρει τους πιο πολλούς Κολινδρινούς αλλά επειδή μας διαβάζετε πολλοί εξ Αθηνών(Κολινδρινοί και μη) κι επειδή κάνατε το κόπο να μας το στείλετε οι ίδιοι,το αναρτήσαμε.



ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

Κατσίκες και πρόβατα στον αγώνα !!!!

Εκατοντάδες πρόβατα και περίπου 60 κατσίκες άφησαν ελεύθερα
στο γερµανικό χωριό Γκορλέµπεν χιλιάδες διαδηλωτές που προσπαθούν να εµποδίσουν τρένο που µεταφέρει πυρηνικά απόβλητα να φτάσει στην περιοχή. Νωρίτερα οι αστυνοµικοί χρησιµοποιώντας αντλίες νερού και ρόπαλα αποµάκρυναν τους περίπου 3.000 διαδηλωτές από τον κεντρικό δρόµο και τις σιδηροδροµικές γραµµές προκειµένου να περάσει το τρένο που µετέφερε τα απόβλητα από τη Χάγη στα βόρεια της Γερµανίας. Οι γερµανοί αστυνοµικοί πέρασαν το χθεσινό απόγευµα κυνηγώντας τα πρόβατα και τις κατσίκες στους δρόµους του χωριού ώστε να µπορέσουν να περάσουν τα φορτηγά που µετέφεραν τα πυρηνικά απόβλητα από τα βαγόνια του τρένου στον τελικό χώρο αποθήκευσής τους.

Πηγή:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=21&ct=8

του σκασμένου του ίδιου

Κρίμα πουλύ για τς γουνείζ τ'αντπουλύζ που δε κάμαν άνθρουπο, αλλά τράγου μ' κέρατα.
Ζώου σκέτου.

Βρήκαν το γονίδιο του… ξενύχτη

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους Παρασκευάδες!!!

Η αντοχή στην αϋπνία είναι θέμα γονιδίων, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία απαντά στο ερώτημα «γιατί κάποια άτομα είναι λειτουργικά και με λίγες ώρες ύπνου;».

Η έρευνα διεξήχθη από ειδικούς του εργαστηρίου ύπνου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια και όπως φάνηκε από τις συνήθειες και τα γονίδια των 92 συμμετεχόντων, αυτοί που επιβίωναν με λίγες ώρες ύπνου είχαν διαφορετικά γονίδια, τα οποία παράλληλα τους επέτρεπαν να κοιμούνται πιο βαθιά.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της έρευνας, καθηγήτρια ψυχιατρικής Νάμνι Γκοέλ, όσοι άνθρωποι διαθέτουν το γονίδιο του ύπονου «DQB1*0602», αν δεν κοιμηθούν επαρκώς το βράδυ, την επόμενη μέρα αισθάνονται κόπωση.

Το συγκεκριμένο γονίδιο συναντάται στους ανθρώπους που πάσχουν από τη διαταραχή της ναρκοληψίας, μία πάθηση η οποία χαρακτηρίζεται από έντονη υπνηλία κατά τη διάρκεια της μέρας.

Εν τούτοις, περίπου το 12% έως 38% όσων έχουν αυτό το γονίδιο δεν πάσχουν από ναρκοληψία, όμως και αυτοί επηρεάζονται αναλογικά περισσότερο από την έλλειψη ύπνου, σε σχέση με όσους δεν φέρουν καθόλου το γονίδιο.

Ο Γουίνστον Τσόρτσιλ, η Μάργκαρετ Θάτσερ, ο Μπιλ Κλίντον, ο Ναπολέοντας, ο Μιχαήλ Άγγελος και η Μαντόνα, μεταξύ άλλων, μόνο με πέντε ώρες ύπνου την ημέρα, ήταν σε θέση να αντεπεξέλθουν στα απαιτητικά καθήκοντα τους.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Neurology.

Πηγή: Web Only

Επιμέλεια: Γιάννης Δεβετζόγλου, http://www.blogger.com/gdevetzoglou@dolnet.gr

Πηγή:http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=10885&la=1

του σκασμένου του ίδιου

Διε ξέρου κυρ μπλουκαρέα μ για δε ζβήνς τς μπρπούχαβ τς αντκουλιντρινοί που λιέγουντι αντπουλυζκοί κι πουλζικοί κι τσ τρίχαζ τ΄σπανού,
κ'που ήντοις τα ρζίλια τουν σκλιών,
μα καλά θα κάμς να τς ζβήσς απού προυσώπ ντ'γηζ.
Ιγώ θέλου να τουν πιάστοι κ' να τουν κριμάστι ανακούκουρντα τουν χαφιέ τουν αντιπουλύζ στου μιντιμένου κι όχ ζτ'μπάρα που είνι μουναχά για λιβέντιζ τσουλιάδιζ.
Τα ζα δεν έχν πρόβλμα,αυτόσα όμουζ έχ,είν η ξαίρισ' τ' κανόνα.
Μαζί σ λιβέντ μ, ότ κι αν κάμς μι τσ αντκουλιντρινοί.
Κάμτι κάτ πουλύ καλόν κι πααίν η χαφιέζ να τ'ζημιώσ.
Απ'τι μαζ θα ντ΄βρει στου γκώλου τ.
Θέλου να μ΄πείτι αν ξερτι ποιοζ είνι η ζλιάρς κι θα τουν καμώσου ιγώ μο0υνάχουζ΄μ.
Τάχου πάρ κ'ιγώ μ'τουν ακατανόμαστουν.
Τέτχ κουμπλεξκοί όλα τα έτ είχιν κι έχ' ου Κουλντρόζ κ΄δε μπάει ντιπ καλά.
Χαμένα κουρμιά.
Είστι μκροί ακόμ κι δε ξέρτι ότι τέτχ ζα είνι φόβια.
Φου να κάμς, πάρτιζ καταείζ.
Τέτοιουζ είν κι η Βάγγουζ.
Ημπουρεί να είνι κ' τούτουζ.

Τρία μέτρα για το χρέος

«Επιζήμια» η αναδιάρθρωση
Προβόπουλος: Τρία μέτρα για το χρέος

Τρία μέτρα για να αντιμετωπιστεί η αύξηση του δημόσιου χρέους πρότεινε σήμερα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος.

Ενόψει της επικείμενης αναθεώρησης -προς το χειρότερο- των δημοσιονομικών στοιχείων της χώρας μας από τη Eurostat, ο κ. Προβόπουλος κάτεθεσε δέσμη τριών προτάσεων, προκειμένου να αντισταθμιστεί η ανοδική δυναμική του δημόσιου χρέους.

Μεταξύ άλλων, η Τράπεζα της Ελλάδος ζητεί επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων και λήψη αναπτυξιακών διαρθρωτικών μέτρων, ενώ χαρακτηρίζει επιζήμια τυχόν αναδιάρθρωση του χρέους.

α) επιτάχυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής, δηλαδή μεγαλύτερη μείωση του πρωτογενούς ελλείμματος και επίτευξη μεγαλύτερων πρωτογενών πλεονασμάτων πιο νωρίς,

β) επιτάχυνση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων (αρχίζοντας από την αναδιάρθρωση και εξυγίανση του ομίλου ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που προβλέπεται στο σχετικό νομοσχέδιο),

γ) αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.

Επίσης, ζητούμενο θεωρεί την συντονισμένη λήψη αναπτυξιακών διαρθρωτικών μέτρων προκειμένου να επισπευσθεί η ανάκαμψη της οικονομίας και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ικανοποιητικούς ρυθμούς ανόδου του ΑΕΠ που θα είναι διατηρήσιμοι.

Επιπλέον, η ΤτΕ εμμένει στην άποψη ότι οποιαδήποτε αναδιάρθρωση του χρέους θα είναι επιζήμια για την ελληνική οικονομία, εκτιμώντας ότι το σχετικό ενδεχόμενο μπορεί να αποτραπεί με την υιοθέτηση κατάλληλου μίγματος πολιτικής.

Άλλωστε, η ιστορική εμπειρία δείχνει ότι στο παρελθόν όσες ανεπτυγμένες χώρες επέτυχαν μηδενικό ή πλεονασματικό πρωτογενές αποτέλεσμα δεν προχώρησαν σε κήρυξη χρεοκοπίας, αλλά συνέχισαν την προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής.

Αυτή είναι και η ρητή δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης, αναφέρει η ΤτΕ. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση της ΤτΕ θεωρεί ότι το πολιτικό και οικονομικό κόστος σε περίπτωση χρεοκοπίας θα ήταν πολύ μεγαλύτερο από το βραχυχρόνιο κόστος που συνεπάγεται η στρατηγική της δημοσιονομικής προσαρμογής.

Η κήρυξη χρεοκοπίας με αναδιάρθρωση του χρέους, εκτιμά η ΤτΕ, θα είχε άμεσες και σημαντικές αρνητικές συνέπειες όχι μόνο για τα περιουσιακά στοιχεία κάποιων «ξένων», αλλά και για ελληνικές τράπεζες, ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία εργαζομένων και Έλληνες ιδιώτες που κατέχουν σημαντικό μέρος του δημόσιου χρέους, όπως και για συνταξιοδοτικά ταμεία εργαζομένων άλλων χωρών και για τράπεζες χωρών της ΕΕ, που επίσης κατέχουν ένα άλλο σημαντικό μέρος.

Πηγή:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=4603560

Γαβριηλίδου - Ζησιού Παρασκευή

Ευχαριστήριο της Δημοτικού Συμβούλου Πύδνας - Κολινδρού κ. Γαβριηλίδου - Ζησιού Παρασκευής

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους ψηφοφόρους του Δήμου Μεθώνης και τον Δήμαρχο μας κ. Αβραμίδη Κώστα για την στήριξη που μου παρείχαν.
Επίσης ευχαριστώ όλους τους ψηφοφόρους της Βόρειας Πιερίας και ιδιαίτερα τους πολίτες του Δήμου Κολινδρού για την εμπιστοσύνη και το μεγάλο ποσοστό ψήφων που μου έδωσαν.

Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ στις Τετάρτη, Νοέμβριος 10, 2010

Πηγή:http://lefteria.blogspot.com/2010/11/blog-post_3256.html


Μήνυμα σε τοίχο...

Μας έστειλαν στο ταχυδρομείο μας τη παρακάτω φωτογραφία και την αναδημοσιεύουμε...


΄¨ΑΝΕΚΔΟΤΟ" ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ
Τρεις μπογιατζήδες,ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας, πέθαναν και πήγαν στον Παράδεισο.
Ο Άγιος Πέτρος τους άνοιξε την πόρτα και τους λέει :
- Καλώς τα παιδιά. Επιτέλους ήρθαν και τρεις χρήσιμοι άνθρωποι. Ρε παιδιά... θέλω να βάψω την πόρτα του Παράδεισου. Για πες μου, λέει του Αλβανού, πόσα θέλεις για να τη βάψεις;
- 600 ευρώ, λέει ο Αλβανός...
- 600; Πώς τα λογάριασες;
- Nα, 400 για μένα και 200 τα υλικά.
- Εσύ, λέει του Γερμανού, πόσα θέλεις;
- 900 ευρώ: 300 για μένα, 300 στην εφορία και 300 τα υλικά.
- Και εσύ, λέει του Έλληνα, πόσα θέλεις;
- 3.000 ευρώ Άγιε Πέτρο
- 3.000; Τρελός είσαι; Πώς τα λογάριασες;
- Άγιε Πέτρο, έλα πιο κοντά να μην μας ακούν.
Ο Άγιος Πέτρος πήγε κοντά του και ο Έλληνας του ψιθυρίζει :
- Άκουσε να δεις, 1.000 για σένα, 1.000 για μένα, 400 στο Γερμανό για να το βουλώσει και 600 θα δώσουμε στον Αλβανό για να βάψει την πόρτα...

Δήλωση ατυχήματος........


Χαρείτε το!!!!!!!!!!!!
Μια φιλική δήλωση ατυχήματος για γέλια.









Επιδοτούνται οι λέβητες βιομάζας

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Οι καυστήρες/λέβητες βιομάζας με χρήση πέλετς, στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας για τις περιοχές που επιτρέπεται η εγκατάστασή τους περιλαμβάνονται στις επιλέξιμες δράσεις του προγράμματος "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον". Αυτό απάντησε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Μανιάτης, σε ερώτηση του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Μανόλη Στρατάκη, σχετικά με την επιδότηση λεβήτων βιομάζας.

Ο αρμόδιος υφυπουργός αναφέρει τα εξής: Στο Πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον", ανάμεσα στις επιλέξιμες κατηγορίες παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης περιλαμβάνεται και η αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται: "Η εγκατάσταση νέου ή αντικατάσταση συστήματος καυστήρα /λέβητα με καινούργιο σύστημα πετρελαίου ή φυσικού αερίου (κεντρικό ή ατομικό) ή σύστημα που λειτουργεί κυρίως με την αξιοποίηση ανανεώσιμης πηγής ενέργειας, ΑΠΕ (πχ καυστήρας βιομάζας, γεωθερμική αντλία θερμότητας, ηλιοθερμική αντλία κλπ.) ή σύστημα συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας υψηλής απόδοσης (ΣΗΘΥΑ)".

Oι καυστήρες/λέβητες βιομάζας με χρήση pellets, στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας για τις περιοχές που επιτρέπεται η εγκατάστασή τους, περιλαμβάνονται στις επιλέξιμες δράσεις του προγράμματος.

Επιπλέον, το ΥΠΕΚΑ λαμβάνοντας υπόψη αφενός τον εθνικό στόχο για διείσδυση των ΑΠΕ στο ενεργειακό ισοζύγιο και αφετέρου την επιδιωκόμενη αναλογία εγκατεστημένης ισχύος στο χρόνο μεταξύ των διαφόρων τεχνολογιών ΑΠΕ, εξετάζει δράση για την παροχή ενισχύσεων σε επιχειρήσεις στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της εξοικονόμησης ενέργειας στον δευτερογενή και τριτογενή τομέα που θα περιλαμβάνει και την τεχνολογική κατηγορία επενδύσεων που αξιοποιεί τη βιομάζα-βιοαέριο για την παραγωγή ηλεκτρικής ή/και θερμικής ενέργειας.
Τελευταία ανανέωση ( 10.11.10-10:40 )

Πηγή: http://www.agronews.gr/content/view/61873/37/lang,el/

Σλογιούνταν όλτ`ν μέρα

"Ένα είδος πολυτελείας γίνεται είδος πρώτης ανάγκης
αν το έχει ο γείτονάς σου."
Ανώνυμος

Αβραμίδης Κώστας- Μίχου Μαρία

Λάγιος Απόστολος
Γραφείο τύπου Δήμου Μεθώνης

Ο Δήμαρχος Μεθώνης κ.Αβραμίδης Κώστας και η Βουλευτής κ. Μίχου Μαρία συναντήθηκαν στον Μακρύγιαλο και συζήτησαν την λειτουργία του σταθμού του ΟΣΕ στο Μακρύγιαλο.Η Βουλευτής κ. Μίχου διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Υποδομών κ.Ρέππας και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Τσίοκας Χάρης την υποσχέθηκαν ότι πολύ σύντομα θα λειτουργήσει ο σταθμός του Μακρυγιάλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα της περιοχής, καθώς ο Μακρύγιαλος και ευρύτερα ο Δήμος Μεθώνης αποτελεί ένα τουριστικό τόπο με μεγάλη επισκεψιμότητα.
Από το πρώτο έτος (2007) της διοίκησης του Δήμου Μεθώνης τέθηκε ως προτεραιότητα η κατασκευή στάσης ΟΣΕ στο Μακρύγιαλο. Πάρθηκαν οι ανάλογες αποφάσεις του Δ.Σ και κατόπιν επαφών και εγγράφων του Δημάρχου προς την διοίκηση του ΟΣΕ στάλθηκαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (κατασκευαστικά σχέδια για κρηπιδώματα- στάσεις) και αναμέναμε τις σχετικές εγκρίσεις.Στό χρονικό διάστημα αυτό έγιναν επερωτήσεις στην βουλή από τους βουλευτές της Ν.Δ κ. Κουκοδήμο και κ.Καρπούζα και από το ΠΑΣΟΚ τον κ.Παπαγεωργίου για το σχετικό αίτημα.Από τότε και μέχρι πρίν απο λίγες μέρες δεν λάβαμε καμμία απάντηση για το σχετικό αίτημα.
Να σημειωθεί πως ο Δήμος Μεθώνης με απόφαση του Δ.Σ αναλαμβάνει την κατασκευή του έργου με δικούς του πόρρους.
Ο Δήμαρχος και το Δ.Σ ευχαριστεί την Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μίχου Μαρία για την διαβεβαίωση που απέσπασε απο τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ρέππα για την κατασκευή και λειτουργία της στάσης του ΟΣΕ ( προαστιακός) στο Μακρύγιαλο.

Πηγή: e-mail

Η εκδίκηση των Κολινδρινών

Ο Κολινδρός φαίνεται πως την πήρε τελικά την εκδίκησή του για την «αρπαγή» της έδρας του νέου Καλλικρατικού δήμου. Ο Βαγγέλης Πολύζος κέρδισε από τον πρώτο γύρο τις εκλογές, ενώ ο Αιγινιώτης δήμαρχος, όπως και πολλοί εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Αιγινίου θα αναγκαστούν οσονούπω να αποχαιρετίσουν το δημοτικό συμβούλιο.


Αιγίνιο-Κολινδρός 0-1! Κάπως έτσι θα εμφανιζόταν το σκόρ των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου αν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας. Το Αιγίνιο, παρότι έπαιζε στην … έδρα του, έχασε τελικά τον αγώνα, αφού το 54% που έδωσε στον Βαγγέλη Λαγδάρη δεν ήταν αρκετό μπροστά στο 71% που έδωσε ο Κολινδρός στον Βαγγέλη Πολύζο.

Και δεν έφτανε αυτό, η «μπάλα» πήρε και τον δήμαρχο Αιγινίου Βασίλη Κοντό, που αποφάσισε (μετά από πολλά) να ενταχθεί στον συνδυασμό του πρώην βουλευτή και επίσημου υποψήφιου της Ν.Δ Βαγγέλη Πολύζου, ήρθε όμως 5ος (με 393 ψήφους) στην εκλογική του περιφέρεια, όπου ο συνδυασμός εκλέγει μόνο τρεις.

Άτυχοι ωστόσο στάθηκαν και έξι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Αιγινίου που επέλεξαν τον αντίπαλο του κυρίου Πολύζου συνδυασμό. Οι Νταγλιούδης Αντώνιος, Παπαζογλου Νικόλαο, Πρασκίδης Χρήστος, Παππάς Βασίλειος, Ακριτίδης Ευστάθιος και Μαγούδης Χρήστος δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν.
Περισσότερο άτυχος ο πρώτος εξ αυτών, καθώς κατετάγη μεν 4ος σε σταυρούς στην εκλογική περιφέρεια που ο συνδυασμός κερδίζει 4 έδρες (τις περισσότερες από όλες τις εκλογικές περιφέρειες, τη μία όμως την καταλαμβάνει (όπως ορίζει ο νόμος του Καλλικράτη) ο επικεφαλής του συνδυασμού Βαγγέλης Λαγδάρης.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στο νέο δημοτικό συμβούλιο Πύδνας-Κολινδρού η εκπροσώπηση των γυναικών (εκλέχτηκαν 5) είναι κατά τι καλύτερη από ό,τι στο δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.

ΠΗΓΗ : http://www.eptanews.gr




Ποιοι εκλέγονται στο νέο δημοτικό συμβούλιο Πύδνας-Κολινδρού


Δυνατή Βόρεια Πιερία- Πολύζος Ευάγγελος (16 έδρες)

Εκλογική περιφέρεια Αιγινίου (3 έδρες)
Βασιλειάδου Ξανθίππη
Αγγέλου Αριστείδης (Άρης)
Δημόπουλος Δημήτριος

Εκλογική περιφέρεια Κολινδρού (6 έδρες)
Χλεμές Δημήτριος
Καλύβας Γεώργιος
Μαστοροτάσιος Χαράλαμπος
Κακάνης Κωνσταντίνος
Μπιτσιάνης Ιωάννης
Μπουσμαλή Ανδρονίκη

Εκλογική περιφέρεια Πύδνας (3 έδρες)
Πολυχρονίδης Γεώργιος
Λένος Γεώργιος
Λαζαρίδης Νικόλαος

Εκλογική περιφέρεια Μεθώνης (4 έδρες)
Μελιδώνης Ιωάννης
Γαβριηλίδου-Ζήσιου Παρασκευή
Μεταλλίδης Παύλος
Βουλκίδου Μαρία

Ενωτική Πορεία- Λαγδάρης Ευάγγελος (10 έδρες)

Εκλογική περιφέρεια Αιγινίου (4 έδρες)
Λαγδάρης Ευάγγελος (επικεφαλής του συνδυασμού)
Ανδρικόπουλος Αυγουστίνος
Χαϊκάλη Δήμητρα
Ντιούδης Μηνάς

Εκλογική περιφέρεια Κολινδρού (1 έδρα)
Λιόλιος Βασίλειος

Εκλογική περιφέρεια Πύδνας (3 έδρες)
Σουλτανίδης Νικόλαος
Τουλούπας Νικόλαος
Μπουρσούκης Πασχάλης

Εκλογική περιφέρεια Μεθώνης (2 έδρες)
Μιάουρας Γεώργιος
Μεταλλίδης Νικόλαος

Λαϊκή Συσπείρωση (1 έδρα)

Εκλογική περιφέρεια Αιγινίου
Δανιηλίδης Κωνσταντίνος (επικεφαλής του συνδυασμού)

ΠΗΓΗ: http://www.eptanews.gr

...κρύα ανέκδοτα

1. Λέει ένας κουφός σε μια ξανθιά θέλοντας να το παίξει μάγκας 'Πόσο κάνει 1+2;'. Απαντάει η ξανθιά '4'! Και ο κουφός "ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΡΥΑ!!!"

2. Τί κοινό έχει ένας ξιφίας με ένα καναρίνι; Είναι και τα δύο κίτρινα, εκτός από τον ξιφία!
3. Παίζουν δύο κρουασάν πόκερ. Ποιό θα κερδίσει; Το κρουασάν με-ρέντα!
4. Είναι τρεις μπουγάτσες. Η μία έχει σπανάκι, η άλλη τυρί και η τρίτη κρέμα και παίζουν πόκερ! Ποιά θα κερδίσει; Αυτή που έχει το καλύτερο φύλλο!
5. Είναι 2 χταπόδια, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Λέει το αρσενικό στο θηλυκό "Πάμε μια βόλτα χέρι με χέρι, χέρι με χέρι, χέρι με χέρι, χέρι με χέρι..."

6. Πάνε σε ένα μπαρ ο Γιωρίκας, ο Κωστίκας, ο Τοτός, η μικρή Αννούλα, ένας Ελληνας, ένας Τούρκος, μια ξανθιά και ένας Πόντιος και ο μπάρμαν λέει: ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;
7. Πώς λέγεται ο Μπομπ ο Μάστορας που μένει χωρίς δουλειά; Μπομπ!
Πώς λέγεται ο Μπομπ ο Μάστορας που γίνεται ιερέας; Μπομπ ο Πάστορας!
Πώς λεγεται ο Μπομπ ο Μάστορας αν είναι ζώο; Μπομπ ο Κάστορας!
Πώς λέγεται ο Μπόμπ ο Μάστορας που κάνει έναν μπάφο; Μπομπ ο μάστουρας!
Πώς λέγεται ο Μπομπ ο Μάστορας που κάνει πολλούς μπάφους; Μπομπ Μάρλεϊ!
Πώς λέγεται ο Μπομπ ο Μαστορας αν είναι είδος καθαρισμού; Μπομπ Σφουγγαράκης!
8. Τί είναι ένα ροζ παλούκι στην έρημο; Ένα ροζ παλούκι στην έρημο! Και τί είναι ένα μαύρο παλούκι στην έρημο; Η σκιά του ροζ!
9. Ήταν ένας Κινέζος... και κοίτα πόσοι γίνανε!!!
10. Πιάνει μια μύγα κουβέντα με έναν σκύλο.
- Τί ράτσα είσαι εσύ;
- Λυκόσκυλο.
- Τί είναι αυτό;
- Η μάνα μου ήταν λύκαινα και ο πατέρας μου σκύλος. Εσύ τί ράτσα είσαι;
- Αλογόμυγα.
- Ρε, κόψε τις μαλακίες!
11. Λέει η γυναίκα στον άνδρα της:
- Έχουμε δύο κόρες, θέλω και έναν γιο.
Και κάνει ο άνδρας:
- YO!
12. Λέει η μαμά στον Τοτό:
-Τοτό, θα σου κόψω τα μαλλιά σου ΣΥΡΙΖΑ αν ξανακάνεις βλακείες στο σχολείο!
- Μαμά, μήπως μπορείς να μου τα κόψεις και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
13. Είναι 2 νάνοι και ρωτάει ο ένας τον άλλο ΤΙ ΩΡΑ ΝΑΝΕ;
14. Πάει ένας τύπος σε ένα μπαρ κρατώντας ένα κομμάτι δρόμου (ασφάλτου) στα χέρια, φωνάζει τον barman και του λέει, "βάλε ένα ποτό για τώρα και ένα για τον δρόμο..."
15. Ναι, ποιός;
- Ο poweranger
- Τί; Ποιός;
- Ο μπλε!
16. Γιατί οι βατραχάνθρωποι βουτάνε προς τα πίσω; Γιατί από μπροστά είναι η βάρκα!
17. Μπαίνει ένας σκελετός σε ένα μπαρ και λέει "Πιάσε μια μπύρα και μια σφουγγαρίστρα."
18. Λέει το αρσενικό σάντουϊτς στο θηλυκό:
- Θέλεις να κάνουμε έρωτα;
Και το θηλυκό απαντά:
- Α δεν μπορώ, έχω κέτσαπ!
19. ...Μάλιστα, και πόσων χρονών είστε;
- 105.
- Να τα εκατοστήσετε!
20. Είναι το 2 και βλέπει το 9. Λεει:
- Γεια σου 7!
- Μα... το 9 ειμαι...
- Αχ συγγνώμη, αφαιρέθηκα!

Αναρτήθηκε από tromaktiko

Ξεκίνησαν τα έργα για την κατασκευή παράπλευρων διοδίων στην Λεπτοκαρυά

Οι δήμαρχοι Αν. Ολύμπου, Λιτοχώρου και Δίου καλούν επειγόντως τον κ. Μαγκριώτη στην Πιερία.

Στην πρόσφατη συνάντηση των φορέων της Πιερίας με τον υφυπουργό Υποδομών στην Αθήνα, υπήρξε η διαβεβαίωση από την πλευρά του κ. Μαγκριώτη ότι θα επισκεφτεί την Πιερία για να ενημερώσει τους φορείς σχετικά με τα διόδια στη Λεπτοκαρυά καθώς και τα παράλληλα έργα που θα κατασκευαστούν στο παράπλευρο οδικό δίκτυο.
Αντί αυτού όμως η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος ΑΕ» ξεκίνησε την κατασκευή των παράπλευρων διοδίων χωρίς ο υφυπουργός να επισκεφτεί την Πιερία όπως δεσμεύτηκε και να ενημερώσει τους φορείς και τους αρμόδιους σχετικά με την εξέλιξη του θέματος.

Οι δήμαρχοι της νότιας Πιερίας, εκπροσωπώντας τους κατοίκους της περιοχής, διαμαρτύρονται έντονα προς τον υφυπουργό για την αθέτηση της συμφωνίας και τον καλούν να επισκεφτεί άμεσα την Πιερία για να δώσει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις σχετικά με τη λειτουργία των διοδίων και τα παράλληλα έργα.Οι δήμαρχοι δηλώνουν πως ομιλούν μόνο με εκπροσώπους της πολιτείας και όχι της εταιρίας.

Αναμένουν άμεσα την παρουσία του κ. Μαγκριώτη στην Πιερία, διαφορετικά οι κάτοικοι και οι φορείς της Πιερίας θα αθετήσουν και αυτοί την υπομονή και την εμπιστοσύνη τους προς κάθε αρμόδιο και θα προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις και ενέργειες.

Οι δήμαρχοι

Ανα. Ολύμπου: Διονύσης Αρωνιάδης

Λιτοχώρου: Θανάσης Τσιφοδήμος

Δίου: Γρηγόρης Παπαχρήστος.

Πηγή : Politis tis pierias blogspot

Τελικά Αποτελέσματα

Αναλυτικά αποτελέσματα συνδυασμών και ποιοι εκλέγονται στο νέο δημοτικό συμβούλιο του νέου δήμου Πύδνας Κολινδρού και της δημοτικής κοινότητας Αιγινίου.


ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ.
Σταυροί προτίμησεις και ποιοί εκλέγονται εκκρεμεί μία έδρα του συνδυασμού που θα δοθεί στη Μεθώνη ή στην Πύδνα.

Δήμος Αιγινίου

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 872
ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 765
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 539

ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ 535
ΚΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 416
ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 403
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΌΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 362
ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 333
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 236
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 209
ΑΓΓΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 160
ΜΗΝΤΣΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ – ΝΤΟΤΣΗ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 134

Δήμος Κολινδρού

ΧΛΕΜΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1075
ΚΑΛΥΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1066
ΜΑΣΤΟΡΟΤΑΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 877
ΚΑΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ 748
ΜΠΙΤΣΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ 725
ΜΠΟΥΣΜΑΛΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗ 501

ΚΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 500
ΠΑΝΤΕΡΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ 405
ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 369
ΚΑΜΟΥΖΑ – ΣΤΕΡΓΙΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ 313
ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 252

Δήμος Μεθώνης

ΜΕΛΙΔΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 576
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ – ΖΗΣΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 572
ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 479

ΒΟΥΛΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 459
ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 433
ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 308
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 267
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ 246
ΠΩΓΩΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 201

Δήμος Πύδνας
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ 955
ΛΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 866
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 457

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ – ΡΑΦΑΗΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 445
ΣΙΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 442
ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 430
ΤΑΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 376
ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 255
ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 150



Τοπικό Συμβούλιο Αιγινίου.

Θανασούλης Παναγιώτης του Ευθυμίου ………. 223

Θεολόγου Νικόλαος του Αδαμαντίου ………………...267

Κωνσταντόπουλος Ιωάννης του Παναγιώτη …..164

Νικολοπούλου Βασιλική του Ιωάννη …………………. 344

Παπαργυρίου Σωτήριος του Θωμά …………………..265

Παυλοπούλου Μαρία του Νικολάου …………..16