Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Εκδηλώσεις για τους Κρήτες αγωνιστές του Μακεδονικού Αγώνα


Εκδηλώσεις με θέμα: "Συμβολή των Κρητών στον Μακεδονικό Αγώνα" συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας "Οι Σταυραετοί", ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης και η Παγκρήτια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων, την Κυριακή το πρωί στην Κατερίνη.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Αρχιερατική επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Κρητών Μακεδονομάχων στον Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους αρχών, φορέων και συλλόγων στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, και ολοκληρώθηκαν με ομιλία στην αίθουσα Ευκαρπίδη, από τον Δημοσιογράφο Δημήτριο Καψάλα και προβολή οπτικοακουστικού υλικού για την συμβολή των Κρητών στο Μακεδονικό Αγώνα.
Ο κος Καψάλας φώτισε άγνωστες πτυχές αυτής της συμβολής την οποία συνέδεσε γενικότερα και με την ουσιαστική συνδρομή των Κρητών σε όλους τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες.
Στον επίλογο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν Κρητικοί χοροί από τα τμήματα του συλλόγου, ενώ ερμηνεύτηκε και ριζίτικο τραγούδι από μέλη της Παγκρήτιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων τους οποίους συνόδευσαν και μέλη του τοπικού συλλόγου. Παρόντες σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων ήταν εκπρόσωποι συλλόγων Κρητών από κάθε γωνιά της Μακεδονίας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
Σε χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων Εμμανουήλ Πατεράκης συνεχάρη τον σύλλογο Κρητών Ν. Πιερίας που όπως είπε "με την συγκεκριμένη εκδήλωση αποτίει φόρο τιμής στους ανεξάντλητους αγώνες των Κρητών για ελευθερία".
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Σε δήλωσή του στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης τόνισε μεταξύ άλλων: "Είναι γνωστό ότι οι Κρήτες και στην Πιερία, είναι φορείς μιας διαχρονικής παράδοσης. Αποτελούν ένα από τα πιο δημιουργικά και δυναμικά συστατικά της στοιχεία. Διαχρονικά οι αγώνες των Κρητών μας δίνουν το μήνυμα ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε ποτέ, μας δίνουν το μήνυμα ότι πρέπει πάντα να αγωνιζόμαστε ενωμένοι για την ελευθερία και την πρόοδο του τόπου μας".
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Χαράλαμπος Καρατζόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά: "Το μήνυμα του διαρκούς αγώνα για την διατήρηση της ελευθερίας και της εθνικής μας αξιοπρέπειας πρέπει να το αξιοποιήσουμε όλοι σήμερα και μια καλή αφορμή είναι η εκδήλωση, που συνδιοργανώνουμε με τον πάντα δραστήριο σύλλογο των Κρητών, την Παγκρήτια Ομοσπονδία, μια εκδήλωση που καταδεικνύει την ανεκτίμητη συμβολή των Κρητών στο Μακεδονικό Αγώνα".
ΠΗΓΗ.ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ

Argentina vs Portugal live tv

International Friendly Matches

Live tv links:

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/6.html

http://server-video.com/6.php

http://www.livesport1.us/tv4.html

http://tvgoool.blogspot.com/p/channel-3.html

http://blinertv.blogspot.com/p/blinertv.html

http://www.bglivesport.co.tv/

France vs Brazil

International Friendly Matches

Live tv links:

http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/3.html

http://server-video.com/3.php

http://web3.protv.ro/design/protv/flash/pro_live_player.swf?&streamer=rtmp://live.sport.ro/live1&file=live1.mp4&autostart=true

http://veetle.com/index.php/channel/view#4cccb0676012b

http://www.tf1.fr/live/ France only

Germany - Italy live tv

International Friendly Matches

Live tv links:
http://www.livescorehunter.com/streams/ingerasu/5.html

http://server-video.com/5.php

http://88.80.16.174/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=38373&tid=43984&channel=0&tmpl=component&layout=popup
http://netch1.blogspot.com/

http://www.livesport23.blogspot.com/

http://www.rai.tv/dl/RaiTV/diretta.html?cid=ContentSet-37f0f5d4-af33-48df-9281-2d46214c1b5d&channel=Diretta+Raiuno#cid=PublishingBlock-64203784-70f7-4b53-9d21-b14693850195

Πέθανε ο Μιλτιάδης Έβερτ


Από πολυοργανική ανεπάρκεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Έβερτ, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 6 Ιανουαρίου διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών, καθώς είχε εμφανίσει συμπτώματα εμφράγματος,δηλαδή πόνο στην πλάτη και δυσφορία.
Η κατάσταση της υγείας του ήταν στάσιμη για αρκετές ημέρες και χαρακτηριζόταν σοβαρή από τους θεράποντες ιατρούς, καθώς έπασχε και από χρόνια νεφρική νόσο.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, κατέληξε αιτιολογία πολυοργανικής ανεπάρκειας.

Ο Μιλτιάδης Εβερτ γεννήθηκε στην Αθήνα τις 12 Μαΐου του 1939. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν οικονομικός και διοικητικός διευθυντής μεγάλων βιομηχανιών και οργανωτής Επιχειρήσεων και Τραπεζών.

Είχε εργαστεί ως οικονομικός σύμβουλος στην Εμπορική Τράπεζα και ως οικονομικός και διοικητικός διευθυντής στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Το 1974 έβαλε για πρώτη φορά υποψηφιότητα και εξελέγη βουλευτής στην Α΄ Αθηνών και δύο χρόνια αργότερα συμμετείχε για πρώτη φορά σε κυβερνητικό σχήμα ως υφυπουργός Οικονομικών.

Το 1977 εξελέγη πρώτος βουλευτής στην Α΄ περιφέρεια της Αθήνας και το 1985 τοποθετήθηκε επικεφαλής της λίστας και επανεξελέγη βουλευτής στην Α΄ Αθηνών.

Το 1986 στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου εξελέγη δήμαρχος Αθηναίων.

Στο αξίωμα του δημάρχου παρέμεινε από την 1η Ιανουαρίου 1987 έως τις 3 Μαΐου 1989 οπότε και παραιτήθηκε για να θέσει υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές.

Επί της δημαρχείας του δημιουργήθηκε ο «9,84» ο πρώτος δημοτικός ραδιοσταθμός στην Ελλάδα και προχώρησε σε πολλές καινοτομίες και παρεμβάσεις στη διοίκηση, το περιβάλλον, την τέχνη, τον πολιτισμό και την υγεία.

Στις δημοτικές εκλογές της 14ης Οκτωβρίου 1990 συμμετείχε και εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων με το συνδυασμό «Νέα Αθήνα» του Αντώνη Τρίτση, που υποστηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία.

Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη διετέλεσε υπουργός Προεδρίας.

Στις 3 Νοεμβρίου 1993, μετά την εκλογική ήττα της ΝΔ και την παραίτηση Μητσοτάκη, εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, λαμβάνοντας 141 ψήφους σε σύνολο 182 εκλεκτόρων. (Ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης έλαβε 37 ψήφους, ενώ 4 εκλέκτορες δεν ψήφισαν κανένα υποψήφιο).

Παρέμεινε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μέχρι τις 21 Μαρτίου του 1997 όπου και κατά τη διάρκεία του 4ο Συνεδρίου της Παράταξης εξελέγη Πρόεδρος του Κόμματος ο Κώστας Καραμανλής.


http://www.tanea.gr

The Clash - Rock The Casbah

Μουσικά ακούσματα: The Clash - Rock The Casbah

Προδοτική τακτική φθοράς απ’ τους συστεμικούς συνδικαλιστές.




Ο Κλεισθένης γράφει.

Το σύστημα εξουσίας χρησιμοποιεί κατά κόρον τον κοινωνικό αυτοματισμό για να αμυνθεί και να μειώσει την αποτελεσματικότητα των λαϊκών αντιδράσεων στην λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που επιβάλει η υπερκυβέρνηση της τρόικα μέσω της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των εξαπτερυγών της.
Σ’ αυτή την τακτική προσανατολίζεται και η προδοτική συνδικαλιστική ηγεσία.
Όταν απεργεί ή διαδηλώνει μία κοινωνική ομάδα οι ψευτοσυνδικαλιστές φροντίζουν να είναι μόνη

U2 - Pride (In The Name Of Love) video

U2 - Pride (In The Name Of Love


Μία πρόταση για τη ΔΟΥ Αιγινίου

Αφού πάρθηκε πολύ κακώς η απόφαση να πάρουν την οικονομική εφορία από το Αιγίνιο για οικονομικές περικοπές κτλ,έχουμε μια πρόταση που ίσως βολεύει...
Προτείνουμε να έρθει η εφορία στον Κολινδρό!!!
Κτίρια άδεια έχουμε αφού η τριώροφη Δημαρχεία μας θα στοιχειώσει σε λίγο καιρό, μιας και έτσι τα καταφέραμε ή μας κατάφεραν... να υπολειτουργεί.
Ένας όροφος θα φτάνει για τις ανάγκες μας,αφού οι περισσότερες και σοβαρότερες αρμοδιότητες μεταφέρθηκαν στο Δημαρχείο της πρωτεύουσας του νέου Καποδιστριακού μας Δήμου.
Χώρια που ακούω δεξιά κι αριστερά - δίχως όμως να επιβεβαιώνεται - ότι θα φύγει και η Αστυνομία,οπότε αδειάζει κι άλλο μεγάλο διώροφο κτίριο.

Μην αναφέρω και το πολιτιστικό μας κέντρο!!! όπου στεγάζεται μονάχα η Πυροσβεστική Υπηρεσία μας.

Κτίρια τζαμπέ υπάρχουν κύριοι της κυβέρνησης (μάλλον του ΔΝΤ).

Σκεφτείτε το δε χάνετε τίποτα...

Σας βολεύει από όλες τις πλευρές...

Συζήτηση στη δημοτική ενότητα Δίου για την αντιμετώπιση προβλημάτων στον τομέα καθαριότητας


Η καθαριότητα, υπόθεση όλων.* Γ.Παπαθανασίου: Είναι ανάγκη οι ίδιοι οι κάτοικοι να περιφρουρούν την καθαριότητα – Αν όμως κάποιοι δεν συμμορφώνονται, θα επιβάλλουμε πρόστιμα. * Όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση παραδέχθηκαν ότι είναι ανάγκη να προστατευθεί η υγεία των πολιτών και ο φυσικός πλούτος που φέρνει ανάπτυξη.


Με βασικό αντικείμενο συζήτησης την καθαριότητα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη δημοτική ενότητα Δίου του δήμου Δίου-Ολύμπου. Τη συνάντηση, που έγινε στην αίθουσα του τ. δημαρχείου Δίου, στην Κονταριώτισσα, οργάνωσε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βροχαρίδης, που είναι αρμόδιος για θέματα καθαριότητας. Η συνάντησηΣυμμετείχαν ο δήμαρχος Γ. Παπαθανασίου, οι αντιδήμαρχοι Μαρία Τσιμήτρη και Πέτρος Κιάφας, οι δημοτικοί σύμβουλοι που κατάγονται από την περιοχή καθώς επίσης πρόεδροι και μέλη δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων Νέας Εφέσου, Κονταριώτισσας, Αγίου Σπυρίδωνα, Βροντούς, Καρίτσας και Δίου. Το «παρών» έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Λάππας, επικεφαλής παράταξης ελάσσονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Δίου-Ολύμπου. Αν και η συνάντηση είχε συγκεκριμένο θέμα, αρκετοί από τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους βρήκαν την ευκαιρία να θίξουν και άλλα θέματα, όπως η άρδευση, οι παρεμβάσεις και έλεγχοι της δημοτικής αστυνομίας, τα παρατημένα για μεγάλο χρονικό διάστημα οχήματα, το ζήτημα κάποιων οφειλών του δήμου, η ύπαρξη μαντριών πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές, η καταπάτηση δημοτικών και ευρύτερα δημοσίων εκτάσεων, φθορές σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους, θέματα φωτισμού, θέμα υδρονομέων κ.ά. Η καθαριότητα υπόθεση όλωνΩς προς τα ζητήματα καθαριότητας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχθηκε, αναφέρθηκε ότι ο δήμος Δίου-Ολύμπου παρέλαβε έναν σύνδεσμο (ΣΑΔΑΠ) με πάρα πολλά προβλήματα και μάλιστα σε μια περίοδο όπου υπάρχει τεράστια οικονομική στενότητα λόγω οφειλών. Ειπώθηκε ότι τη συγκεκριμένη περίοδο η αντιδημαρχία καθαριότητας παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν, φροντίζει να ανταποκρίνεται όσο μπορεί με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει, στις ανάγκες του δήμου. Ο αντιδήμαρχος κ. Βροχαρίδης ανέφερε όμως ότι έχει γίνει συζήτηση με τον δήμαρχο για μελλοντική αντικατάσταση παλιών οχημάτων και την ανανέωση του στόλου απορριμματοφόρων. Η συζήτηση περιστράφηκε επίσης σε θέματα κανονισμού καθαριότητας, εναπόθεσης μπαζών και σκουπιδιών, ενημέρωσης πολιτών και ιδιαίτερα αγροτών για τη διαχείριση υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων, για το ωράριο αποκομιδής σκουπιδιών καθώς για την τήρησή του από τους δημότες, τον καθαρισμό καναλιών, αλλά και για την αλλαγή νοοτροπίας πολλών δημοτών σε θέματα καθαριότητας όπως και για τη δημιουργία παιδείας εντός και εκτός χώρων εκπαίδευσης. Ο δήμαρχος κ. Παπαθανασίου μιλώντας για τα φαινόμενα ανεξέλεγκτης ρίψης σκουπιδιών σε διάφορα σημεία εντός και εκτός οικισμών, είπε ότι θα πρέπει οι ίδιοι οι κάτοικοι να περιφρουρούν την καθαριότητα και ότι η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να είναι αυστηρή στα θέματα αυτά με την επιβολή ακόμη και προστίμων. Καθαριότητα, ανάδειξη και ανάπτυξηΕπίσης, τόσο ο δήμαρχος όσο και δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων καθώς και τοπικοί σύμβουλοι συζήτησαν το ζήτημα της καθαριότητας σε σχέση με την προστασία της υγείας των δημοτών, την προστασία του περιβάλλοντος καθώς επίσης την καλή εικόνα του δήμου σε επισκέπτες και τουρίστες. Τέλος, αναφέρθηκε και το γεγονός ότι μια αξιοζήλευτη περιοχή, όπως είναι ο δήμος Δίου-Ολύμπου, με ένα παγκοσμίου φήμης βουνό, τον Όλυμπο, με αρχαιότητες, όπως της περιοχής του Δίου και όχι μόνο, με ομορφιές και εξαιρετικές τοποθεσίες και με προοπτικές τουριστικές, είναι ανάγκη να προστατευθεί και να συνεχιστεί η ανάδειξή του με στόχο την περαιτέρω προσέλκυση επισκεπτών και την παραπέρα οικονομική ανάπτυξη.

Ο Ευγένιος Παπαδόπουλος στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου







Το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου επισκέπτηκε ο Ευγένιος Παπαδόπουλος. Το Δ.Σ τον υποδέχτηκε και τον ξενάγησε στους χώρους του μουσείου.

ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΠΕΤΡΑΣ

Ο πρώην Υπουργός, Βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός είναι ο επίσημος προσκεκλημένος της πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Πέτρας, το ερχόμενο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011, στις 20:00, στο κέντρο “ΕΛΑΤΟΣ”, στην Κάτω Μηλιά. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πιερία ο κ. Κοντός θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών.



Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Κοντού στην Πιερία είναι:
• 11:00 Επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας
• 12:00 Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου (στο Διοικητήριο)
• 12:45 Επίσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ
• 20:00 Επίσημος προσκεκλημένος στην ετήσια πολιτική εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πέτρας, στο κέντρο “ΕΛΑΤΟΣ” (Κάτω Μηλιά).


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ




Συνάντηση του αντιδημάρχου Μπουρονίκου Νικόλαου

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών έργων και τομέα ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης κ. Μπουρονίκο Νικόλαο με τους πρόεδρους και τα Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας και του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Παραλίας.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μπουρονίκος επισκέφτηκε την Παραλία την Παρασκευή 04/02/2011 και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας κ. Συνδικώτη Νικόλαο και τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Παραλίας κ. Βεΐδαμενίδης Γρηγόρης και τα μέλη του Δ.Σ.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της έγκαιρης και στοχευμένης προβολής τόσο στις τουριστικές αγορές που παραδοσιακά επισκέπτονται την περιοχή, όσο και σε νέες. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων της Παραλίας και γίνανε προτάσεις για την βελτίωση της υπάρχουσας εικόνας της περιοχής. Ενδεικτικά ορισμένα από τα θέματα που έθεσαν τα προεδρεία ήταν τα εξής: • Να μην εκχωρηθεί δημοτική έκταση προς ιδιώτες• Δημιουργία γραφείου τουρισμού και πληροφοριών στην Παραλία• Ολοκλήρωση των έργων κατά της διάβρωσης της ακτής• Επανεξέταση για μείωση των δημοτικών τελών• Δημιουργία φυλλασόμενων χώρων στάθμευσης τόσο για τουριστικά λεωφορεία όσο και για επιβατικά αυτοκίνητα• Συντήρηση και αναβάθμιση του αντλιοστασίου• Να δοθεί έμφαση στην καθαριότητα των ακτών και των κοινοχρήστων χώρων και να τοποθετηθούν κάδοι ανακύκλωσης• Διαπλάτυνση των πεζοδρομίων και τοποθέτηση φωτιστικών• Βελτίωση και φροντίδα για πλατείες και πάρκα• Αδέσποτα σκυλιά• Κεραίες κινητής τηλεφωνίας • Ηχορύπανση από νυχτερινά κέντρα – μηχανάκια - γουρούνες• Δημιουργία ποδηλατοδρόμου – πεζοδρόμου από την Παραλία ως την Περίσταση• Βελτίωση και αναβάθμιση του λιμανιού της Παραλίας• Αυστηρός έλεγχος του παραεμπορίου• Μελέτη της δυνατότητας θαλάσσιας ζεύξης της Παραλίας με την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική.Ο Αντιδήμαρχος κ. Μπουρονίκος άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των προεδρείων και αναφέρθηκε αναλυτικά σε κάθε μια από αυτές. Μας διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Κατερίνης θα είναι αρωγός στις δράσεις που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη καθώς είναι ένας από τους τομείς της οικονομίας στον οποίο δραστηριοποιούνται πολλοί δημότες και συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομίας γενικότερα. Εκ των Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίαςκαι του Συλλόγου ΕνοικιαζόμενωνΔωματίων & Διαμερισμάτων Παραλίας

ΠΗΓΗ.ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης

Το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητή του νοσοκομείου Αστέριο Φαρμάκη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης σχετικά με τα σημαντικότερα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του νοσοκομείου. Συζητήθηκε διεξοδικά η ανάγκη στελέχωσης του νοσοκομείου με εξειδικευμένο προσωπικό, ιδιαίτερα για το χειρισμό του σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού που διαθέτει το νοσοκομείο καθώς και το θέμα της κατασκευής των οδικών έργων πρόσβασης στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου καθώς και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου. Ο κ. Φαρμάκης ενημέρωσε την κ. Μαυρίδου σχετικά με τον νέο οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας του νοσοκομείου όπου προβλέπεται η συγχώνευση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου (ΨΝΠΟ). Ακόμη, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επικείμενη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όλων των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο την έναρξη της διαβούλευσης σχετικά τον τρόπο αξιοποίησης των εγκαταστάσεων του παλιού νοσοκομείου έκτασης 4.500 τ.μ., όπου ήδη λειτουργεί η Νοσηλευτική Σχολή. Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τόνισε την ανάγκη στενής συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, καθώς η νέα περιφερειακή αρχή και η ίδια η Αντιπεριφερειάρχης αναλαμβάνει σημαντικό μέρος των αρμοδιοτήτων του τομέα ευθύνης της Υγείας.

Εγκρίσεις ΑΣΕΠ για συμβάσεις έργου 9/2/11(και ΚΟΛΙΝΔΡΟ)

Στην παρούσα ανάρτηση δημοσιεύονται οι τελικές εγκρίσεις του ΑΣΕΠ για την σύναψη συμβάσεων έργου από φορείς του δημόσιου τομέα, συνήθως εντεκάμηνης ή δωδεκάμηνης διάρκειας.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο 3812/2009 για τις προσλήψεις, η επιλογή του προσωπικού γίνεται πλέον με τα αντικειμενικά κριτήρια του άρθρου 21 του ν. 2190/94 (εντοπιότητα, προϋπηρεσία, ανεργία, πολυτεκνία κ.λπ.).
Πολλές θέσεις έχουν ζητηθεί από φορείς που σήμερα δεν υπάρχουν (Νομαρχίες) για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις του πίνακα καλό είναι να απευθύνονται άμεσα στον αντίστοιχο φορέα (και στον δικτυακό τόπο του), για πληροφορίες σχετικά με το χρόνο υποβολής αιτήσεων και τη διαδικασία σύναψης των συμβάσεων.
Πολλοί φορείς διαθέτουν διαδικτυακό τόπο, όπου και δημοσιεύουν τις προσκλήσεις. Ανατρέξτε σε αυτούς ή στο SITE TOY ΑΣΕΠ
Διαβάστε τον πίνακα...


ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ Τηλ.: 2353350214
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 1 (12 μήνες)




EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ

7 Φεβρουαρίου 2011ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2132030600
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ή ΤΕ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ) 1 (12 μήνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2106026272
ΔΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Τηλ.: 2521067704
ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2313302871
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ4 Φεβρουαρίου 2011ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Τηλ.: 2523022345
ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ 1 (12 μήνες)
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
1 Φεβρουαρίου 2011
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2109590626
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1 (10 μήνες)
ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ 1 (10 μήνες)
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 3 (12 μήνες)
ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ 1 (10 μήνες)
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1 (10 μήνες)
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ31 Ιανουαρίου 2011ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΜΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΑΡΤΑΣ Τηλ.: 2683360004
ΔΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 1 (12 μήνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2106642272
ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ (ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ) 3 (9 μήνες)
ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ (ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΚΗ) 1 (9 μήνες)
ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Τηλ.: 2262080821
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 3 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 3 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 6 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310519584
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 2 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310519584
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 5 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310519584
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 4 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310519584
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 3 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310519584
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 3 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310519584
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 3 (12 μήνες)
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Τηλ.: 2661047519
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗΣ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 3 (12 μήνες)
ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 2 (12 μήνες)
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
28 Ιανουαρίου 2011
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2106174314
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 6 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 10 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 7 (12 μήνες)
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
27 Ιανουαρίου 2011ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2102415316
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2106860668
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2106831111
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2736320110
ΔΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ Τηλ.: 2241060655
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ 91 HP) 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ 6 (12 μήνες)
ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ Τηλ.: 2223024944
ΠΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1 (12 μήνες)
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
26 Ιανουαρίου 2011
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2102814797
ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 2 (7 μήνες)
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 3 (7 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 5 (7 μήνες)
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ 2102415547
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 2
ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 1
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 1
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 210-2415547
ΠΕ20
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2102143387
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 1
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2102415547
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 2
ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 1
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 6
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 210-2415547
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 2
ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 1
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 6
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2106644484
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 5 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ ΠΑΙΔΟΚΟΜΩΝ 5 (12 μήνες)
ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 (12 μήνες)
ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2106623810
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΒΑΣ. ΑΔΑΜ 4 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΘΑΣΟΥ & ΧΑΛΚΗΣ 5 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΒΑΣ. ΑΔΑΜ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΘΑΣΟΥ & ΧΑΛΚΗΣ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ ΒΑΣ. ΑΔΑΜ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ ΘΑΣΟΥ & ΧΑΛΚΗΣ 1 (12 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Τηλ.: 2441076208
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 2 (12 μήνες)
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2106107650
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 2 (12 μήνες)
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ "ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ" ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2106128538
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 2 (12 μήνες)
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Τηλ.: 2713601131
ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1 (12 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Τηλ.: 2521352114
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ ΠΑΙΔΟΚΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΔΟΞΑΤΟΥ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ ΠΑΙΔΟΚΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ Γ ΚΥΡΓΙΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΘΟΥΡΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Τηλ.: 2721360234
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ 1 (12 μήνες)
Ο ΕΥΟΔΟΣ Ν.Α. ΣΑΜΟΥ Τηλ.: 2273350421
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΔΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 4 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ Τηλ.: 2321352712
ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/ Υ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2103416640
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 3 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Τηλ.: 2422350217
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310359775
ΠΕ ΓΕΩΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ 4 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ 2 (12 μήνες)
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Τηλ.: 2284061570
ΤΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1 (6 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΕΣΤΙΑΙΩΤΙΔΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τηλ.: 2431352409
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δ.Δ. ΛΟΓΓΟΥ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δ.Δ. ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Δ.Δ. ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ 1 (12 μήνες)
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132055325
ΠΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132010775
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2106180515
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 2
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 3
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ 2
ΔΕ ΗΧΟΛΗΠΤΩΝ 1
ΔΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 5
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 30
ΥΕ ΟΔΗΓΩΝ 16
ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310729660
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 2
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Τηλ.: 2591022261
ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ 3
ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ 3
ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 2
ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 2
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 1
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 1
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 3
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 3
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ.: 2461051516
ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Τηλ.: 2721060724
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Τηλ.: 2831020468
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 3


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2106180515
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 2
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 3
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ 2
ΔΕ ΗΧΟΛΗΠΤΩΝ 1
ΔΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 5
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 30
ΥΕ ΟΔΗΓΩΝ 16
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Τηλ.: 2591022261
ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ 3
ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 2
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 1
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 3


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Α' ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2102410717
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 5
ΥΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 2
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1
ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΟΡΥΣΧΑΔΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Τηλ.: 2237350027
ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ 1
ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τηλ.: 2810229479
ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Α' ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2105582104
ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)

EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ "ΑΘΗΝΑ" ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2103412490
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1
ΠΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ 1
ΠΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ 2
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/ Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1
ΤΕ ΗΧΟΛΗΠΤΩΝ 1
ΤΕ ΗΧΟΛΗΠΤΩΝ 2
ΤΕ ΗΧΟΛΗΠΤΩΝ 2
ΤΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ 1
ΔΕ ΗΧΟΛΗΠΤΩΝ 1
ΔΕ ΗΧΟΛΗΠΤΩΝ 2
ΔΕ ΗΧΟΛΗΠΤΩΝ 2
ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2106080224
ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Τηλ.: 2634360136
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 1
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 1
ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310472122
ΠΕ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2313302841
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310472122
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2313302841
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310729657
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 2
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 2
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2493025442
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2492350114
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2491350120
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΑΝΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Τηλ.: 2724031228
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 1
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τηλ.: 2292320144
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1
ΔΗΜΟΣ ΧΑΣΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τηλ.: 2432350838
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΡΩΝ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Τηλ.: 2371025019
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 9
ΥΕ ΟΔΗΓΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ 2
ΥΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΩΝ 3
ΥΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 3


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τηλ.: 2292320144
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2102690644
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ 1 (12 μήνες)
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2106233315
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ 2
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ 2
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ 2
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ 2
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 2
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 2
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132007153
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 2
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ 2
ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 1
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ Τηλ.: 2241362763
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 1
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΒΡΟΥ Τηλ.: 2551022111
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 2
ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1
ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 2
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2392045110
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2394023230
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 1
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310228265
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 2 (4 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2394024570
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΙΛΚΙΣ Τηλ.: 2343350201
ΤΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1 (6 μήνες)
ΔΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1 (6 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ Γ. Ι. ΚΑΤΣΙΓΡΑ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2410621205
ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2491350120
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΜΑΝΤΑ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2491350324
ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΒΟΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Τηλ.: 2421075101
ΠΕ ΒΙΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τηλ.: 2104990417
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τηλ.: 2104963917
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 2
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 3
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τηλ.: 2104944364
ΥΕ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΩΝ 2
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ 2
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τηλ.: 2104970475
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 3
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ 3
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ Τηλ.: 2323350229
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τηλ.: 2431352014
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 2
ΥΕ ΟΔΗΓΩΝ 1


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132005150
ΠΕ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2
ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2
ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132007153
ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 1
ΔΕ ΚΗΠΟΥΡΩΝ 4
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 5
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 5
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2106543879
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ 1
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2102460800
ΠΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132005150
ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ 6
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2
ΤΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 3
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2102460800
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 3
ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132026070
ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (10 μήνες)
Β' ΚΑΠΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132007153
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132007153
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 12
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2102460800
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 3
ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132027114
ΔΕ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2107215019
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 20
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2105545158
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 7 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132007153
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 2
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132007153
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2102460800
ΥΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ 2
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2106632200
ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ - ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Τηλ.: 2262350670
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1 (8 μήνες)
ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Τηλ.: 2261026735
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ - ΟΔΗΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 3 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΑΝΤΟΥ ΔΩΔ/ΣΟΥ Τηλ.: 2241362502
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΒΙΝΙΑΝΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Τηλ.: 2237351300
ΔΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2392330341
ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ 1
ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1
ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ Τηλ.: 2251026477
ΔΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 7 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Τηλ.: 2645361314
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τηλ.: 2132023631
ΥΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ 3


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109918801
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2107490171
ΠΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ 1 (12 μήνες)
ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2108079753
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 5
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2102143387
ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 2 (12 μήνες)
ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΡ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109565618
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 2
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1
ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2108079753
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 7
ΔΕ ΣΥΝΟΔΩΝ ΒΡΕΦΩΝ 1
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ 2
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132000135
ΔΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 2
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2102143387
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 3 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Τηλ.: 2751361313
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 1
ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΧΑΪΑΣ Τηλ.: 2692024442
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΒΡΟΥ Τηλ.: 2551064190
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΑΝΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Τηλ.: 2695051230
ΥΕ ΥΛΟΤΟΜΩΝ 1 (5 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Τηλ.: 2331352000
ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΜΑΛΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ Τηλ.: 2671086221
ΠΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Τηλ.: 2286092610
ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2413500242
ΠΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 3
ΤΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2493025440
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ 1 (12 μήνες)

EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2103646754
ΠΕ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΝΟΜΙΚΗΣ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ ΤΡΙΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132044886
ΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ 1
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2104949503
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 3 (12 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132051735
ΤΕ ΝΗΠΙΟΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2104949503
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109600639
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 3 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2106848380
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2105315495
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ/ ΤΡΙΩΝ 2 (12 μήνες)
ΤΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ/ ΤΡΙΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ/ ΤΡΙΩΝ 4 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2105985372
ΔΕ ΓΡΑΦΙΣΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2313314241
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ.: 2464350302
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2492350130
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Τηλ.: 2410235260
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 2 (12 μήνες)

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Τηλ.: 2684360208
ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ΣΑΜΟΥ Τηλ.: 2275350419
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1 (12 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2105701099
ΠΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ 4 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2107669671
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132049020
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ KAI ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2108131332
ΤΕ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2106174314
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 6 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 10 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 7 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2392066255
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (11 μήνες)
ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τηλ.: 2132074636
ΠΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΤΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1 (12 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2105822240
ΔΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 6 (12 μήνες)
ΔΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2105060547
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2105061421
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 3 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ Τηλ.: 2691029279
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Τηλ.: 2523350118
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΓΚΕΪΝΤΕΡ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗΣ ΓΑΙΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣ 1 (12 μήνες)
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΩ ΔΩΔ/ΣΟΥ Τηλ.: 2242026276
ΔΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΡΕΝΟΥ 2 (6 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Τηλ.: 2665023223
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 313 ΙΠΠΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310718011
ΠΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ 1 (7 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2392330375
ΔΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ Η/ Υ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΙΚΡΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2392062672
ΔΕ ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 5 (10 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ Τηλ.: 2251044742
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΕΡΜΗΣ 1
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 1
ΔΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 1
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΩΝ ΣΑΜΟΥ Τηλ.: 2273350833
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ 1 (12 μήνες)
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Τηλ.: 2231353345
ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΕ ΓΕΩΛΟΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 5 (12 μήνες)
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 4 (12 μήνες)
ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Τηλ.: 2385039000
ΠΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ ΧΙΟΥ Τηλ.: 2272081070
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109587341
ΠΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ ή ΤΕ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132024473
ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 2 (11 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 1 (10 μήνες)
ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 1 (10 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2105555125
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΔΩΔ/ΣΟΥ Τηλ.: 2244360335
ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ 1 12
ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ Τηλ.: 2343350128
ΤΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ.: 2463350411
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ.: 2464350200
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132007153
ΠΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ή ΤΕ ή ΔΕ 1 (12 μήνες)
Β΄ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132007153
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109731874
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ή ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΔ. ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΑΝΘΟΥΛΑ ΑΜΠΑΤΖΗ» ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Τηλ.: 2132007153 ΑΘΗΝΩΝ
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
Β΄ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132007153
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΠΙΣΤΑΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 3 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΣΟΦΙΑ ΓΚΙΚΑ» ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132007153
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132007153
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ ΤΡΙΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132025794
ΥΕ ΝΕΩΚΟΡΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τηλ.: 2810215080
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ - ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 3 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2394330134
ΤΕ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Τηλ.: 2654360300
ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Τηλ.: 2591022321
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 3 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 3 (12 μήνες)
ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 2 (12 μήνες)
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2410660083
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΛΟΓΟΠΑΙΔΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΚΠ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2410536886
ΥΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ - ΕΠΙΣΤΑΤΡΙΑ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Τηλ.: 2684360316
ΤΕ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 1 (12 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2102143372
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 6 (12 μήνες)
ΥΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟΥ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ/ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΩΝ ΠΙΣΙΝΑΣ 1 (12 μήνες)
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2106819350
ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 5 (12 μήνες)
ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2102143372
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΑΡΤΑΣ Τηλ.: 2683360015
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
Ν.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Τηλ.: 2651087233
ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ΚΑΒΑΛΑΣ Τηλ.: 2510831388
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ 1 (12 μήνες)
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2493350205
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1 (12 μήνες)
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. CITIESNET ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τηλ.: 2431074442
ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΕ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΔΕ ΒΟΛΟΣ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΕ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΕ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΔΕ ΛΑΡΙΣΑ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΕ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΔΕ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΕ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΔΕ ΤΡΙΚΑΛΑ 1 (12 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ “ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132049155
ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ 1 (12 μήνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2108943946
ΠΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ή ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ 1 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132025882
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 4 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109758594
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 3 (12 μήνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2108943946
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ 2 (8 μήνες)
ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 5 (8 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΑ ΑΡΤΑΣ Τηλ.: 2681083881
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ Τηλ.: 2691074161
ΠΕ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΧΝΗΣ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΔΡΑΜΑΣ Τηλ.: 2522041205
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 4 (12 μήνες)
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2105546117
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2391041655
ΠΕ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ.: 2463350321
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ.: 2463350321
ΔΕ ΣΥΝΟΔΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ Χ. ΘΩΔΗΣ - Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Τηλ.: 2744067300
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Τηλ.: 2743360217
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Τηλ.: 2531081802
ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ - ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ 1 (8 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109814311
ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ - ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ή ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 2 (12 μήνες)
2ο ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2105555125
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2105555125
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΚΡΑΝΝΩΝΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2413505524
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 4 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Τηλ.: 2386350116
ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ - ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 9 (12 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132044902
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132044902
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΩΝ 7 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Τηλ.: 2754029773
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - ΛΙΜΕΝΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ ΑΡΤΑΣ Τηλ.: 2681360300
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τηλ.: 2810215080
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ/ ΔΙΚΤΥΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 5 (12 μήνες)
ΥΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 4 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Τηλ.: 2286028362
ΠΕ ΒΟΗΘΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΑΛΕ ή ΤΕ 1 (8 μήνες)
ΠΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΑΛΕ ή ΤΕ 1 (8 μήνες)
ΔΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ 1 (8 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ 1 (8 μήνες)
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ Τηλ.: 2353350214
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ Τηλ.: 2821341126
ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (3 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 5 (3 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109970040
ΠΕ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΩΝ 6 (12 μήνες)
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ 3 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109739118
ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 4 (12 μήνες)
ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 12 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132024447
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132024458
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109613120
ΥΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΚΗΝΗΣ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/ Η ΘΕΑΤΡΩΝ (ΦΥΛΑΞΗ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ) 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132024447
ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2296082747
ΠΕ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ή ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΙΔ. ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 2 12
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2105537259
ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ (ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE) 3 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ (ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΔΩΝ) 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ (ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ) 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΣΥΝΟΔΩΝ ΑΠΟΡ/ ΡΟΥ 6 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ Τηλ.: 2592021670
ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2492350534
ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Τηλ.: 2386020044
ΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 1 (11 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2105062957
ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 2 (12 μήνες)
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132024435
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132044819
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 3 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132044856
ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΤΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 3 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109522414
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132024435
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132044845
ΤΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132070411
ΔΕ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΝΕΩΚΟΡΩΝ 1 (12 μήνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2105062957
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ/ ΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 4 (12 μήνες)
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132024435
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132024408
ΥΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ - ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΔΩΔ/ΣΟΥ Τηλ.: 2243059512
ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2313314241
ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2392076320
ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ή ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΧΗΜΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΙΚΡΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2392064951
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ JCB 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Τηλ.: 2744360120
ΠΕ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ Τηλ.: 2493350207
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 2 (12 μήνες)
ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ Τηλ.: 2251027501
ΤΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» ΠΙΕΡΙΑΣ Τηλ.: 2351350439
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 11 (11 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 14 (11 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 3 (11 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 12 (11 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΔΩΔ/ΣΟΥ Τηλ.: 2242022326
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ή ΙΑΤΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 (12 μήνες)
ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΕΒΡΟΥ Τηλ.: 2552350313
ΔΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΩΛΕΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ Τηλ.: 2621362509
ΠΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Δ.Δ. ΩΡΩΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΡΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Τηλ.: 2682031033
ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 (12 μήνες)
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΤΑ ΔΗΜΩΝ ΒΑΘΕΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ Τηλ.: 2273022910
ΔΕ ΦΥΛΑΚΩΝ - ΖΥΓΙΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ Τηλ.: 2265072009
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ Τηλ.: 2821341634
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 3 (10 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΧΑΪΑΣ Τηλ.: 2610966223
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2313300742
ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2 (12 μήνες)
ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)


EΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΕΠ
31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132047251
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 9 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 4 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 3 (12 μήνες)
ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132019621
ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ 7 (12 μήνες)
ΔΕ ΣΥΝΟΔΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 6 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2299020145
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 2 (12 μήνες)
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 5 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 3 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2105555125
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΥΚΩΝ "ΤΟ ΡΕΤΖΙΚΙ" ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2313502221
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 3 (11 μήνες)
ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 (11 μήνες)


27 Αυγούστου 2010ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132055341
ΠΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ή ΤΕ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 10 (12 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2132030178
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 7 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 9 (12 μήνες)
ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 7 (12 μήνες)
Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2106658888
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 4 (11 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ ΑΡΤΑΣ Τηλ.: 2681024441
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310788244
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 2 (11 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2391041205
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ 1 (12 μήνες)
Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Τηλ.: 2744064785
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 2 (12 μήνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ Τηλ.: 2251027090
ΔΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τηλ.: 21040923 (προφανώς ο αριθμός τηλεφώνου είναι λάθος)
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ ή ΔΕ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τηλ.: 2104015451
ΠΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ 2 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Τηλ.: 2432350407
ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 2ης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Τηλ.: 2373052260
ΔΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΖΥΓΙΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΔΗΓΩΝ 1 (12 μήνες)


26 Αυγούστου 2010
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2105127942
ΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 15 (12 μήνες)
ΔΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 5 (12 μήνες)
ΥΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΑ 8 (12 μήνες)
ΥΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 5 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109876001
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 4 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 28 (12 μήνες)
Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλ.: 2106630197
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 2 (11 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 3 (11 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 2 (11 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΤΩΝΙΔΟΣ ΞΑΝΘΗΣ Τηλ.: 2541096475
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 1


25 Αυγούστου 2010ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ Τηλ.: 2691029279
ΔΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ 1
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Τηλ.: 2665361134
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 4 (11 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (11 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 2 (11 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ Τηλ.: 2251027501
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ Α' Π.Σ. 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ Γ' Π.Σ. 1 (12 μήνες)
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ Π. Σ. ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Β' Π.Σ. 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Α' Π.Σ. 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Β' Π.Σ. 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Δ' Π.Σ. 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Π. Σ. ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Π.Σ. ΠΑΜΦΙΛΩΝ 1 (12 μήνες)


24 Αυγούστου 2010
Α' ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109817006
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 1 (12 μήνες)


24 Αυγούστου 2010ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109876001
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ 10 (12 μήνες)


20 Αυγούστου 2010ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΟΠ) ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2105701174
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 6 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 6 (12 μήνες)
ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 2 (12 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 6 (12 μήνες)
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2102526255
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ 1
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 1
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2313304010
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 4 (12 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Τηλ.: 2761360721
ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ (ΕΙΔ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ) 1 (12 μήνες)


17 Αυγούστου 2010ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109333667
ΠΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ-ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ΠΙΣΙΝΑΣ 2 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109681564
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 7 (11 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 12 (11 μήνες)
ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 (11 μήνες)
ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 (11 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 3 (11 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2106090856
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 20 (11 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 22 (11 μήνες)
ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 (11 μήνες)
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 2 (11 μήνες)
ΔΕ ΣΥΝΟΔΩΝ 3 (11 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ.: 2109574445
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 16 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 11 (12 μήνες)
ΥΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 3 (12 μήνες)
ΥΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ 3 (12 μήνες)
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2394024570
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Τηλ.: 2310358216
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 6 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 3 (12 μήνες)
ΥΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ 3 (12 μήνες)
ΥΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ 1 (12 μήνες)
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ Τηλ.: 2251352405
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1 (12 μήνες)
ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 1 (12 μήνες)

123 θέσεις εποχικών στην Κεντρική Μακεδονία(και ΚΟΛΙΝΔΡΟ)

Την πλήρωση 123 θέσεων εποχικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων στα ΕΛΤΑ Κεντρικής Μακεδονίας, στο δήμο Αριστοτέλη (Χαλκιδικής) και στην ΕΡΤ 3 ενέκρινε το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού.

ΕΛΤΑ
Ειδικότερα, στα ΕΛΤΑ Κεντρικής Μακεδονίας θα καλυφθούν συνολικά 66 νέες θέσεις εκ των οποίων:

α) επτά θέσεις διανομέων ΔΕ και οκτώ εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ για την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας,
β) μία διανομέα ΔΕ στα Βασιλικά,
γ) μία διανομέα ΔΕ στη Γέφυρα,
δ) μία διανομέα ΔΕ στην Επανομή,
ε) μία διανομέα ΔΕ και μία εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ στο Λαγκαδά,
στ) μία διανομέα ΔΕ και μία εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ στη Νέα Μηχανιώνα,
ζ) μία διανομέα ΔΕ στη Χαλκηδόνα,
η) 23 θέσεις εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ , τρεις θέσεις οδηγών ΔΕ και έξι θέσεις διαμετακομιστών ΥΕ στο Κέντρο Διαλογής Θεσσαλονίκης,
θ) δύο θέσεις εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ και μία οδηγού ΔΕ για την Κατερίνη,
ι) μία θέση διανομέα ΔΕ για τον Κολινδρό,
ια) μία θέση οδηγού ΔΕ για τη μονάδα διανομής Σερρών,
ιβ) μία θέση διανομέα ΔΕ για την Ιερισσό,
ιγ) μία θέση διανομέα ΔΕ και μία εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ για την Κασσανδρεία, ιδ) μία διανομέα ΔΕ για τη Νικήτη,
ιε) μία διανομέα ΔΕ για το Πευκοχώρι και
ιστ) μία θέση εσωτερικής εκμετάλλευσης για τον Πολύγυρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις σχετικές προκηρύξεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.elta.gr/.


ΕΡΤ3

Επίσης, εγκρίθηκε η πλήρωση πέντε θέσεων:
(μία μακιγιέρ ΤΕ, δύο ειδικών εφαρμογών αισθητικής και μακιγιάζ ΔΕ και δύο κομμωτών ΔΕ) με συμβάσεις εργασίας διάρκειας ενός χρόνου στην ΕΡΤ3 και 52 θέσεις (έξι οδηγών ΔΕ, δύο υδραυλικών ΔΕ, 42 εργατών καθαριότητας ΥΕ και δύο εργατών ύδρευσης ΥΕ) με οκτάμηνες συμβάσεις στο δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα προσόντα, τα δικαιολογητικά και τις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στους ίδιους τους φορείς που θα προκηρύξουν τις θέσεις.


http://www.agelioforos.gr/

Συγκίνηση στη βράβευση του Otto Rehhagel


Μετά από 9 χρόνια στον πάγκο της Εθνικής, ο Οτο Ρεχάγκελ νιώθει Ελληνας, νιώθει την Ελλάδα ένα κομμάτι της ζωής του και αυτό ανέδειξε στη βράβευσή του από την ΕΠΟ πριν την έναρξη του φιλικού της Εθνικής με τον Καναδά, στο «ΑEL FC ARENA».

Ο Γερμανός τεχνικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Τοπαλίδη και τον Τάκη Φύσσα, ενώ οι διεθνείς είχαν σχηματίσει ένα διάδρομο για να περάσει ανάμεσά τους.
Ο Γερμανός τους χαιρέτησε έναν-έναν, ασπάστηκε και τον Φερνάντο Σάντος και με πολλά χαμόγελα και ελαφρύ τζόγκινγκ πήγε κοντά στον Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος του έδωσε μια μινιατούρα της Ακρόπολης, μπροστά σε μια τεράστια φωτογραφία του να σηκώνει το τρόπαιο του 2004.

Ο Ρεχάγκελ αποθεώθηκε από τον κόσμο και ανταπέδωσε το χειροκρότημα χαμογελώντας, εμφανώς συγκινημένος και πιασμένος χέρι-χέρι με τον Γιάννη Τοπαλίδη έκανε μια μικρή περιστροφή για να χαιρετήσει τους φιλάθλους που ήταν σε όλες τις εξέδρες.

«Ημουν 9 χρόνια στην Ελλάδα, ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ο κόσμος μας μεταχειρίστηκε πάντα πολύ καλά και σίγουρα αυτό είχε και σχέση με την επιτυχία. Ηταν μια επιτυχημένη παρουσία με τον βοηθό μου και όλους τους ανθρώπους που ήταν γύρω από την ομάδα. Πάντα αυτό μου έδινε πολλή χαρά», τόνισε αρχικά στο MEGA ο Ρεχάγκελ.

Και πρόσθεσε: «Σαν φίλος έχω έρθει στην Ελλάδα και σαν φίλος θέλω να φύγω. Είναι πολλά τα χάιλαϊτ που θυμάμαι, τα υπέρ και τα κατά. Τα αρνητικά ότι χάσαμε εδώ από την Τουρκία αλλά νικήσαμε εκεί, ενώ νικήσαμε και στην Ουκρανία. Ολα αυτά θα τα θυμάμαι, όλα θα τα θυμάμαι».

Λίγο νωρίτερα ο Οτο είχε τιμηθεί και από το Hellas Fun Club ενώ την ώρα που ετοιμαζόταν να κατέβει για τη βράβευση από την ΕΠΟ, είδε στο εστιατόριο του γηπέδου τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος γευμάτιζε. Ο Γερμανός πήγε και οι δύο άνδρες είχαν εγκάρδια συνομιλία για 1-2 λεπτά.



Πηγή: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10490&subid=2&pubid=111074685

Πρωτοψάλτη - Μποτσέλλι: Συνεργασία κορυφής


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Αντρέα Μποτσέλλι θα ενώσουν τις φωνές τους για τα Special Olympics.

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες με ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα θα είναι οι ερμηνευτές του τραγουδιού που θα ακουστεί στη διοργάνωση των αγώνων Special Olympics 2011.

Τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει η Ρεβέκκα Ρούσση, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Η Ρεβέκκα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις επιτυχημένες στιχουργούς της νεότερης γενιάς. Τραγούδια της έχουν ερμηνεύσει και έχουν κάνει επιτυχίες γνωστοί καλλιτέχνες, όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Ελένη Δήμου, το συγκρότημα Οnirama και πολλοί άλλοι.

Το τραγούδι στην ελληνική βερσιόν θα ερμηνεύσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ενώ για την αγγλική, η πρόταση έγινε στον διάσημο Ιταλό τενόρο Αντρέα Μποτσέλλι, ο οποίος θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Ο Μποτσέλλι σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση, συνδέοντας έτσι το όνομά του με μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις παγκοσμίως.



www.zougla.gr

Διώξεις εναντίον μικροξενοδόχων


Με ποινική δίωξη απειλούνται 1.485 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις δυναμικότητας κάτω των 10 δωματίων, όπως τόνισαν σε σημερινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους τα μέλη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, λόγω της άνισης μεταχείρισης από τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Ο.Α.Ε.Ε. και της υποχρεωτικής καταβολής εισφοράς που ξεκινά από 4.800 ευρώ και φτάνει τα 12.000 ευρώ.

Μάλιστα εισαγγελείς Πλημμελειοδικών της περιφέρειας έχουν ήδη ασκήσει διώξεις σε δεκάδες μικροξενοδόχους για τη μη καταβολή εισφορών στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, παρά τις δεσμεύσεις προς το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργου Κουτρουμάνη.

Ο πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. Γιώργος Τσακίρης εστιάζοντας στην αδράνεια του υπουργείου, για το συγκεκριμένο ζήτημα, υπογράμμισε ότι αυτό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση του ξενοδοχειακού δυναμικού.


www.zougla.gr

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 – 2 - 2011, στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Μακρυγιάλου, με την παρουσία του Βουλευτή Πιερίας κ. Θανάση Παπαγεωργίου, η πρώτη συνάντηση στελεχών του Οργανισμού Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων (Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π.), μελών των Διοικητικών Συμβουλίων του Συνεταιρισμού Μυδοκαλλιεργητών Μακρυγιάλου, του Συνδέσμου Ελλήνων Μυδοκαλλιεργητών και Οστρακοκαλλιεργητών (ΣΕΜΥΟ), στελεχών της Πιερικής Αναπτυξιακής και εκπροσώπων άλλων φορέων.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πρώτη συζήτηση και ο καθορισμός του πλαισίου για την εγκαθίδρυση ενός συστήματος πιστοποιημένης ποιότητας των μυδιών Μακρυγιάλου.
Όπως είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π., ο Οργανισμός ο οποίος είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και στις αρμοδιότητές του, μεταξύ άλλων, είναι η πιστοποίηση της συμμόρφωσης αγροτικών προϊόντων, των διαδικασιών παραγωγής τους ή συστημάτων ελέγχου τους, προς προαιρετικά κλαδικά εθνικά ευρωπαϊκά ή διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές, ή προς ισχύοντες εθνικούς, κοινοτικούς ή διεθνείς κανόνες και κώδικες με τη μορφή απονομής βεβαιώσεων, πιστοποιητικών, σημάτων συμμόρφωσης ή πιστοποιητικών συστημάτων ποιότητας ή συστημάτων αγροπεριβαλλοντικής διαχείρισης.
Στο πλαίσιο αυτό για τη διασφάλιση της ποιότητας για την ανάδειξη της ταυτότητας της μυδοκαλλιέργειας Μακρυγιάλου, είναι αναγκαίο να αναπτυχθεί και να καθιερωθεί ένα ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης, από τη μυδοκαλιέργεια στο ράφι, με κατάλληλες διαδικασίες ελέγχου και πιστοποίησης, ώστε οι εκμεταλλεύσεις – επιχειρήσεις του κλάδου να παράγουν πιστοποιημένο ελληνικό προϊόν με αναγνωρισμένο σήμα ποιότητας.
Έτσι δίνεται η δυνατότητα στην νόμιμη μυδοκαλλιέργεια – όπως είναι η μυδοκαλλιέργεια Μακρυγιάλου – να ανεβάσει τον «πήχη» της ποιότητας και τις απαιτήσεις πιστοποίησης, έτσι ώστε να δώσει προστιθέμενη αξία στο μόχθο του παραγωγού - μυδοκαλλιερητή, να προστατεύσει το περιβάλλον και να εξασφαλίσει τον καταναλωτή με ποιοτικό και επώνυμο προϊόν.
Τα μύδια που θα πιστοποιούνται και θα φέρουν το εθνικό σήμα ποιότητας, θα προέρχονται από μυδοκαλλιέργειες που θα εφαρμόζουν το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης AGRO. Οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας και τυποποίησης θα ακολουθούν τις αρχές ISO 22000, το σύστημα θα υποστηρίζει την πλήρη ιχνηλασιμότητα και το προϊόν θα έχει συγκεκριμένα ποιοτικά κριτήρια. Σημειώνεται πως όπως ειπώθηκε και από τον καθηγητή Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Αγγελίδη ο οποίος συμμετείχε στην συνάντηση, οι παραπάνω απαιτήσεις ήδη ελέγχονται και δίνεται σχετικό πιστοποιητικό από την αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία. Ο στόχος του όλου εγχειρήματος είναι ο συντονισμός, η καθιέρωση αρμόδιας αρχής πιστοποίησης – επίβλεψης του σχήματος και η απονομή σήματος μετά την εκπόνηση και εφαρμογή ενοποιημένων απαιτήσεων και ενός κανονισμού με τους όρους λειτουργίας του σχήματος πιστοποίησης, περιλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
Για την υλοποίηση του έργου αυτού απαιτείται η σύσταση ομάδος έργου για την εκπόνηση των ανωτέρω απαιτήσεων και κανονισμών για την υλοποίηση του όλου εγχειρήματος.
Ήδη όπως δεσμεύτηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΓΕΠ θα εισηγηθεί την συγκρότηση Ομάδας Εργασίας στην οποία θα συμμετέχουν στελέχη του ΟΠΕΓΕΠ, εκπρόσωποι της ΣΕΜΥΟ, του Συνεταιρισμού Μυδοκαλλιεργητών Μακρυγιάλου της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και της Πιερικής Αναπτυξιακής.
Το όλο έργο όταν διαμορφωθεί το συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης μπορεί να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το LEADER Αλιείας.
Ο βουλευτής Πιερίας κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, με πρωτοβουλία του οποίου πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες ενημερωτικές συναντήσεις αγροτών καπνοπαραγωγών και μυδοκαλλιεργητών, ενώ προγραμματίζονται κι άλλες, δήλωσε πως «παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, λόγω της κρίσης και της ύφεσης που περνά η ελληνική οικονομία, η προσπάθειά μας είναι συνεχής και συντονισμένη έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε για τους αγρότες, για τους μυδοκαλλιεργητές της Πιερίας και για όλους τους απασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και προϋποθέσεις εξασφάλισης αξιοπρεπούς εισοδήματος. Είναι ο τομέας της οικονομίας που κατ’ έξοχήν παράγει πλούτο, άρα συμβάλει στην ανάπτυξη και είναι ένας από τους κύριους τομείς που θα πρέπει ενισχυθεί για να ξεφύγει και η ελληνική οικονομία από την ύφεση».

Απίστευτες ύβρεις από το Θέμο Αναστασιάδη


Θέμος Αναστασιάδης. Ο μεγαλοεκδότης, που ενεπλάκη στην υπόθεση Ζαχόπουλου-DVD, σε απίστευτες ύβρεις κατάτων Θεσσαλονικών
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.


Ο Θέμος Αναστασιάδης γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του είναι εκδότης της εφημερίδας Πρωταθλητής (αν όχι, διορθώστε με, καθώς δεν συνηθίζω να διαβάζω εφημερίδες και μάλιστα οπαδικές, παντός χρώματος)
Μετά το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός λοιπόν, δημοσίευσε άρθρο με την υπογραφή του, στο οποίο γίνεται κριτής των πάντων! Συγκεκριμένα των Θεσσαλονικιών. Στο κείμενο αυτό, τους χαρακτηρίζει τυφλοπόντικες και χρησιμοποιεί απίστευτα προσβλητικά λόγια.

"Έχουν δίκιο να ζητάνε Μετρό. Όταν είσαι υπάνθρωπος, όταν εκπαιδεύεσαι μια ζωή για τυφλοπόντικας, τότε πρέπει να έχεις κι ένα σύγχρονο μέσο μεταφοράς. Όταν, τέλος πάντων, αποφασίσεις να φύγεις από την τρύπα σου και πας να δουλέψεις."

Όχι δεν είναι άνθρωποι αυτοί, δεν δέχομαι να κυκλοφορούν με δύο πόδια. Να γυρίσουν στους προγόνους τους και τον θείο Δαρβίνο. Όχι ανάμεσά μας.

Αυτά ήταν κάποια από τα λεγόμενά του.

Όπως ήταν φυσικό, η δημοσίευση αυτή προκάλεσε σάλο και οργή, όχι μόνο στους φίλους τους ΠΑΟΚ, αλλά και σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους.

Και ερχόμαστε τώρα στο ψητό!

Μετά από το σκάνδαλο, ο κύριος Θέμος Αναστασιάδης βγήκε να ανακαλέσει και να πάρει πίσω όσα ειπώθηκαν στο άρθρο του. Η δικαιολογία του ήταν ότι το κείμενό του αλλοιώθηκε! Δεν αναφέρει από ποιον, παρά μόνο το γεγονός ότι προστέθηκαν λέξεις τις οποίες δεν είχε χρησιμοποιήσει.
Μιλάμε για απίστευτο σκηνικό. Πως είναι δυνατόν ένας μεγαλοεκδότης να γράφει άρθρο και αυτό να αλλοιώνεται!! Και μάλιστα με εκφράσεις που ούτε στα πιο σκληρά οπαδικά blogs δεν θα βρίσκαμε!

Η συγνώμη δεν μας έχει καλύψει. Τα κενά στην υπόθεση είναι πολλά και οι ύβρεις τεράστιες.


Τέλος στην ανοχή των λαμόγιων


Το διαβάσαμε στο πολύ καλό φιλικό μας μπλογκ: http://mpalakia.blogspot.com/2011/02/blog-post_4048.html#ixzz1DSasSNhj


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΜ στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και της Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ, το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Φεβρουαρίου 2011, έχει ως εξής:


Ανδρικό - Α΄ κατηγορία – Β΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Σάββατο 12.2.2011, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 16,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ – ΑΟΚ Βεροίας.

Εφηβικό – Β΄ γύρος, 7η αγωνιστική. Κυριακή 13.2.2011, γυμναστήριο Αιγινίου, ώρα 12,00 / ΑΟΚ Αιγινιακός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.

Νεανίδων – Β΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Σάββατο 12.2.2011, γυμναστήριο Έδεσσας, ώρα 12,00 / ΑΣ Πανεδεσσαϊκός – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.

Υπόθεση όλων η καθαριότητα

Είναι ανάγκη οι ίδιοι οι κάτοικοι να περιφρουρούν την καθαριότητα. Αν κάποιοι δεν συμμορφώνονται, θα επιβάλλουμε πρόστιμα, ξεκαθάρισε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου

Με βασικό αντικείμενο συζήτησης την καθαριότητα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη δημοτική ενότητα Δίου του δήμου Δίου-Ολύμπου. Τη συνάντηση, που έγινε στην αίθουσα του τ. δημαρχείου Δίου, στην Κονταριώτισσα, οργάνωσε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βροχαρίδης, που είναι αρμόδιος για θέματα καθαριότητας.
Συμμετείχαν ο δήμαρχος Γ. Παπαθανασίου, οι αντιδήμαρχοι Μαρία Τσιμήτρη και Πέτρος Κιάφας, οι δημοτικοί σύμβουλοι που κατάγονται από την περιοχή καθώς επίσης πρόεδροι και μέλη δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων Νέας Εφέσου, Κονταριώτισσας, Αγίου Σπυρίδωνα, Βροντούς, Καρίτσας και Δίου. Το «παρών» έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Λάππας, επικεφαλής παράταξης ελάσσονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Δίου-Ολύμπου.
Αν και η συνάντηση είχε συγκεκριμένο θέμα, αρκετοί από τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους βρήκαν την ευκαιρία να θίξουν και άλλα θέματα, όπως η άρδευση, οι παρεμβάσεις και έλεγχοι της δημοτικής αστυνομίας, τα παρατημένα για μεγάλο χρονικό διάστημα οχήματα, το ζήτημα κάποιων οφειλών του δήμου, η ύπαρξη μαντριών πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές, η καταπάτηση δημοτικών και ευρύτερα δημοσίων εκτάσεων, φθορές σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους, θέματα φωτισμού, θέμα υδρονομέων κ.ά.

Στο δρόμο προς την κάλπη οι δικηγόροι

Νίκος Αντωνόπουλος και Χαράλαμπος Μπρουσκέλης οι υποψήφιοι πρόεδροι για τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης

Συγκροτήθηκε τελικώς το ψηφοδέλτιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, με καθυστέρηση τριών ημερών από την αρχική ημερομηνία ολοκλήρωσής του. Δύο είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου, ενώ για το 11μελές συμβούλιο οι υποψήφιοι ανέρχονται σε 17.


Ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Χαράλαμπος Χρ. Μπρουσκέλης, είναι οι δύο διεκδικητές της προεδρίας στις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου. Την ίδια μέρα, διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέων συμβουλίων σε όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας.
Την ψήφο των 320 μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, διεκδικούν και 17 υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το 11μελές συμβούλιο. Εννέα γυναίκες και οχτώ άνδρες είναι υποψήφιοι, μεταξύ αυτών και ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Τζαμακλής. Υποψήφιοι για το συμβούλιο είναι οι: Ασλανίδου Αναστασία, Γιδαράκος Περικλής, Δίντσης Γιώργος, Καπέτας Ιωάννης, Καραδήμου Μήνα, Κορδονούλης Αναστάσιος, Κορομήλη Μελίνα, Μανωλακούδη Μαρία, Μαυρίδου Λεμονιά, Μελετλίδου Πολυξένη, Νικολαϊδης Ηλίας, Νικολαϊδου Σοφία, Παπαντωνίου Αντώνιος, Σταυρογιάννη Αρετή, Τασιοπούλου Καλλιόπη, Τζαμακλής Χαρίλαος, Τόνας Θεόδωρος
Να σημειωθεί, οτι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι για πρώτη φορά 11μελές, αφού τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης ξεπέρασαν τα 300. Στις περασμένες εκλογές ήταν 297 και το απερχόμενο συμβούλιο αποτελούνταν από 9 άτομα.

Μετά από 7 χρόνια στην προεδρία, ο Χάρης Τζαμακλής θα παραδώσει στον επόμενο πρόεδρο, εν μέσω κινητοποιήσεων από τους δικηγόρους, οι οποίοι αντιδρούν σθεναρά στο λεγόμενο «άνοιγμα» του επαγγέλματός τους.
Σε δηλώσεις του στην «Π», ο απερχόμενος πρόεδρος, ανέφερε ότι το νέο συμβούλιο αναλαμβάνει σε μια κρίσιμη περίοδο για τον κλάδο. «Εύχομαι στον νέο πρόεδρο να έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό με ενότητα από στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και με τη συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου στις αποφάσεις. «Πρέπει όλα τα μέλη να παλέψουμε συνειδητά, για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε.
Ο κ. Τζαμακλής, αναφέρθηκε και στην δική του αποχώρηση από την προεδρία ή οποία όπως σημείωσε δεν σημαίνει και αποχώρηση από τον συνδικαλισμό. «Δεν έχει να κάνει με συνδικαλιστική ‘’κούραση’’», σχολίασε, αλλά με μια φιλοσοφία που έχει ο ίδιος. «Τα 7 χρόνια στην προεδρία είναι πολλά», υποστήριξε, δηλώνοντας ότι πάντα ήταν αντίθετος στη δημιουργία «καθεστωτικών» αντιλήψεων. «Αυτό που πρέπει όλοι να επιδιώκουμε, είναι να πλαισιώσουν κι άλλοι, νέοι συνάδελφοι το συμβούλιο και να προσθέσουν ορμή», είπε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, συμπληρώνοντας πως επιβάλλεται να δημιουργηθεί «μια νέα γενιά» συνδικαλιστών. «Αυτή είναι η άποψή μου και δεν έχει να κάνει με κούραση. Εξάλλου για αυτό και είμαι υποψήφιο μέλος σ’ αυτές τις εκλογές», τόνισε ο κ. Τζαμακλής.
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο απερχόμενος πρόεδρος, υπογράμμισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δικηγορικός κόσμος είναι ήδη πολλά και η επίλυσή τους είναι δύσκολη. «Χρειάζεται η συστράτευση όλων των συναδέλφων και η συμμετοχή τους στις αποφάσεις και τις δράσεις του Συλλόγου», κατέληξε.

ΠΗΓΗ. ΠΟΛΙΤΕΙΑ