Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτες ύβρεις από το Θέμο Αναστασιάδη


Θέμος Αναστασιάδης. Ο μεγαλοεκδότης, που ενεπλάκη στην υπόθεση Ζαχόπουλου-DVD, σε απίστευτες ύβρεις κατάτων Θεσσαλονικών
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.


Ο Θέμος Αναστασιάδης γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του είναι εκδότης της εφημερίδας Πρωταθλητής (αν όχι, διορθώστε με, καθώς δεν συνηθίζω να διαβάζω εφημερίδες και μάλιστα οπαδικές, παντός χρώματος)
Μετά το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός λοιπόν, δημοσίευσε άρθρο με την υπογραφή του, στο οποίο γίνεται κριτής των πάντων! Συγκεκριμένα των Θεσσαλονικιών. Στο κείμενο αυτό, τους χαρακτηρίζει τυφλοπόντικες και χρησιμοποιεί απίστευτα προσβλητικά λόγια.

"Έχουν δίκιο να ζητάνε Μετρό. Όταν είσαι υπάνθρωπος, όταν εκπαιδεύεσαι μια ζωή για τυφλοπόντικας, τότε πρέπει να έχεις κι ένα σύγχρονο μέσο μεταφοράς. Όταν, τέλος πάντων, αποφασίσεις να φύγεις από την τρύπα σου και πας να δουλέψεις."

Όχι δεν είναι άνθρωποι αυτοί, δεν δέχομαι να κυκλοφορούν με δύο πόδια. Να γυρίσουν στους προγόνους τους και τον θείο Δαρβίνο. Όχι ανάμεσά μας.

Αυτά ήταν κάποια από τα λεγόμενά του.

Όπως ήταν φυσικό, η δημοσίευση αυτή προκάλεσε σάλο και οργή, όχι μόνο στους φίλους τους ΠΑΟΚ, αλλά και σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους.

Και ερχόμαστε τώρα στο ψητό!

Μετά από το σκάνδαλο, ο κύριος Θέμος Αναστασιάδης βγήκε να ανακαλέσει και να πάρει πίσω όσα ειπώθηκαν στο άρθρο του. Η δικαιολογία του ήταν ότι το κείμενό του αλλοιώθηκε! Δεν αναφέρει από ποιον, παρά μόνο το γεγονός ότι προστέθηκαν λέξεις τις οποίες δεν είχε χρησιμοποιήσει.
Μιλάμε για απίστευτο σκηνικό. Πως είναι δυνατόν ένας μεγαλοεκδότης να γράφει άρθρο και αυτό να αλλοιώνεται!! Και μάλιστα με εκφράσεις που ούτε στα πιο σκληρά οπαδικά blogs δεν θα βρίσκαμε!

Η συγνώμη δεν μας έχει καλύψει. Τα κενά στην υπόθεση είναι πολλά και οι ύβρεις τεράστιες.


Τέλος στην ανοχή των λαμόγιων


Το διαβάσαμε στο πολύ καλό φιλικό μας μπλογκ: http://mpalakia.blogspot.com/2011/02/blog-post_4048.html#ixzz1DSasSNhj