Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Συγκίνηση στη βράβευση του Otto Rehhagel


Μετά από 9 χρόνια στον πάγκο της Εθνικής, ο Οτο Ρεχάγκελ νιώθει Ελληνας, νιώθει την Ελλάδα ένα κομμάτι της ζωής του και αυτό ανέδειξε στη βράβευσή του από την ΕΠΟ πριν την έναρξη του φιλικού της Εθνικής με τον Καναδά, στο «ΑEL FC ARENA».

Ο Γερμανός τεχνικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Τοπαλίδη και τον Τάκη Φύσσα, ενώ οι διεθνείς είχαν σχηματίσει ένα διάδρομο για να περάσει ανάμεσά τους.
Ο Γερμανός τους χαιρέτησε έναν-έναν, ασπάστηκε και τον Φερνάντο Σάντος και με πολλά χαμόγελα και ελαφρύ τζόγκινγκ πήγε κοντά στον Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος του έδωσε μια μινιατούρα της Ακρόπολης, μπροστά σε μια τεράστια φωτογραφία του να σηκώνει το τρόπαιο του 2004.

Ο Ρεχάγκελ αποθεώθηκε από τον κόσμο και ανταπέδωσε το χειροκρότημα χαμογελώντας, εμφανώς συγκινημένος και πιασμένος χέρι-χέρι με τον Γιάννη Τοπαλίδη έκανε μια μικρή περιστροφή για να χαιρετήσει τους φιλάθλους που ήταν σε όλες τις εξέδρες.

«Ημουν 9 χρόνια στην Ελλάδα, ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ο κόσμος μας μεταχειρίστηκε πάντα πολύ καλά και σίγουρα αυτό είχε και σχέση με την επιτυχία. Ηταν μια επιτυχημένη παρουσία με τον βοηθό μου και όλους τους ανθρώπους που ήταν γύρω από την ομάδα. Πάντα αυτό μου έδινε πολλή χαρά», τόνισε αρχικά στο MEGA ο Ρεχάγκελ.

Και πρόσθεσε: «Σαν φίλος έχω έρθει στην Ελλάδα και σαν φίλος θέλω να φύγω. Είναι πολλά τα χάιλαϊτ που θυμάμαι, τα υπέρ και τα κατά. Τα αρνητικά ότι χάσαμε εδώ από την Τουρκία αλλά νικήσαμε εκεί, ενώ νικήσαμε και στην Ουκρανία. Ολα αυτά θα τα θυμάμαι, όλα θα τα θυμάμαι».

Λίγο νωρίτερα ο Οτο είχε τιμηθεί και από το Hellas Fun Club ενώ την ώρα που ετοιμαζόταν να κατέβει για τη βράβευση από την ΕΠΟ, είδε στο εστιατόριο του γηπέδου τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος γευμάτιζε. Ο Γερμανός πήγε και οι δύο άνδρες είχαν εγκάρδια συνομιλία για 1-2 λεπτά.



Πηγή: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10490&subid=2&pubid=111074685