Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

διοδια στοπ

 "Δγιέτο όλου" 


για τους υποτίτλους '' ολόκληρους '' σε full screen

24 Δεκεμβρίου 2010 Παραμονή Χριστουγεννων : Το ωράριο των καταστημμάτων

Από τις 09:00 έως τις 18:00 θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα, Παρασκευή, παραμονή Χριστουγέννων για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν στις 20:00.

Το Σάββατο, ανήμερα των Χριστουγέννων, και την Κυριακή τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

* Από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 09:00 έως τις 21:00.
* Την Παρασκευή, παραμονή Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 09:00 έως τις 18:00.
* Από την Πρωτοχρονια έως και τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Απλήρωτοι Διονύσης Μακρής-Χρύσπα!

Δεν άνοιξε το Fix το προηγούμενο τριήμερο

Πριν από 4 εβδομάδες το πολυδιαφημισμένο σχήμα που ξεκίνησε με τις καλύτερες προβλέψεις δυστυχώς έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης. Παρ' όλο που η συμπρωτεύουσα γέμισε με τεράστιες αφίσες σε κάθε γωνιά της πόλης, οι δημόσιες σχέσεις δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Χωρίς να θέλουμε να θίξουμε την ικανότητα ή το ταλέντο των εν λόγω ερμηνευτών καθώς είναι ένα από τα πολλά σχήματα της φετινής σεζόν που δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις αρχικές προβλέψεις λόγω της κρίσης.

Το περασμένο τριήμερο λοιπόν, πληροφορηθήκαμε ότι το AFIXH (πρώην Fix2) δεν άνοιξε καθόλου κάτι που προκάλεσε τα σχόλια και την κοινή γνώμη της πόλης. Πολλά ακούστηκαν, τσακωμοί -διαφωνίες - μη τήρηση της αρχικής συμφωνίας.

Η αλήθεια όμως βρίσκεται κάπου στη μέση..

Από τη πρώτη μέρα που άνοιξε το συγκεκριμένο μαγαζί, το προσωπικό δεν εξέλαβε ούτε 1 ευρώ ως αμοιβή με αποτέλεσμα όλοι να μείνουνε απλήρωτοι, από τον σερβιτόρο μέχρι και το πρώτο όνομα του μαγαζιού, τον Διονύση Μακρή.

Ανένδοτος ο επιχειρηματίας, δεν είναι ακόμα διατεθιμμένος να εξοφλήσει ούτε καν τις προκαταβολές εφόσον το σχήμα δεν είχε την επιτυχία που ο ίδιος περίμενε.

Το μυστήριο και τα πολλά ερωτηματικά βρίσκονται στο γεγονός ότι ο σύζυγος της Χρύσπας ήταν συνέταιρος στο συγκεκριμένο μαγαζί εδώ και τρεις εβδομάδες με την έναρξη του σχήματος, ο οποίος ''προφανώς'' έπεσε θύμα απάτης.

Ο Διονύσης Μακρής απειλεί να δώσει τέλος σ' αυτήν την ιστορία δια της δικαστικής οδού και δεν αποκλείεται να τον δούμε σε λίγο καιρό, μαζί με τον επιχειρηματία του μαγαζιού να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Η αλήθεια βέβαια σύμφωνα με τις πληροφορίες του ladolemono είναι ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας συνηθίζει να ρίχνει ''φέσι'' σε όλο το προσωπικό που απασχολεί και στα υπόλοιπα μαγαζιά του.

Το ladolemono ενημερώνεται συνεχώς για το θέμα και για τις εξελίξεις που θα επακολουθήσουν.

Πηγή: ladolemono



Αλ Σαμαρί: «Όλα βαίνουν καλώς»

Ο Οντέι Αλ Σαμαρί βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον ενημερώνει για την πορεία των συζητήσεων με τους εκπροσώπους του fund, ενώ βγαίνουν στο φως και τα πρώτα στοιχεία για το οικονομικό πλάνο.

Ο Οντέι Αλ Σαμαρί βρίσκεται στο Κατάρ με σκοπό να πείσει όλους τους εκπροσώπους του fund να δώσουν το πράσινο φως για την επένδυση στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Εξέδρας» και φέρεται να είπε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ: «Όλα πάνε καλά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα».

Από την πλευρά της ΠΑΕ, θεωρούν ότι έχουν κάνει ότι μπορούσαν σε αυτό το θέμα και πλέον δεν είναι στο χέρι της η τελική απόφαση.

Στο μεταξύ υπάρχουν νέα σημαντικά στοιχεία για το επενδυτικό πλάνο των Αράβων. Το νέο γήπεδο δεν θα είναι ένα απλό γήπεδο, αλλά ένα τεράστιο αθλητικό κέντρο που θα έχει τα πάντα και θα αποτελεί κέντρο αθλητισμού της πόλης.

Το στρατόπεδο Καρατάσου στην δυτική είσοδο της πόλης, θεωρείται σαν ένα μέρος που θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο αφού υπάρχει χώρος και πρόσβαση μέσω του περιφερειακού, αλλά είναι και στο σχέδιο πόλης.

Τέλος οι Άραβες είναι έτοιμη να κινηθούν εντυπωσιακά για να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα τον Ιανουάριο, ωστόσο δεν μπορούν να δεσμευτούν για κάτι ακόμη και για αυτό ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα κινηθεί, σαν να μην υπάρχει ενδεχόμενο Αράβων, μέχρι να υπάρξουν νεότερα.


Πηγή: http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/124683-Αλ-Σαμαρί-Όλα-βαίνουν-καλώς

Sandstorm Techno 2009 - MattsonLights.com - Computerized Christmas Lights

Τα… κάλαντα της τέκνο μουσικής
Παρακολουθήστε ένα καταπληκτικό θέαμα εικόνας και ήχου με… χριστουγεννιάτικο θέμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάστηκαν περίπου 80 ξεχωριστά ηλεκτρικά κυκλώματα συνδεδεμένα με ηλεκτρονικό υπολογιστή για να βγει το αποτέλεσμα που βλέπετε…




Πηγή:zougla.gr & youtube.com

Είπαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Μεθώνης Αβραμίδη Κώστα



THE DIGITAL STORY OF NATIVITY

Μια σύγχρονη εκδοχή της γέννησης του Θείου Βρέφους.
Απολαύστε την… μέρες που είναι!



Πηγή:zougla.gr & youtube.com

Σλογιούνταν όλτ`ν μέρα

"Θα ήθελα να μπορούσαμε να κλείσουμε λίγο από το πνεύμα των Χριστουγέννων σε βαζάκια και να ανοίγουμε ένα κάθε μήνα."

Χάρλαν Μίλερ

ΕΛΕΟΣ.....με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στήν Κατερίνη

Είναι αποδεκτό, το βλέπουμε και το ζούμε κάθε μέρα, ότι τα τελευταία χρόνια ζούμε σε μία πόλη όπου υπάρχουν τεράστια προβλήματα.Ακόμη είναι παντελής η έλλειψη πεζοδρομίων, και όπου υπάρχουν αυτά τον περισσότερο καιρό είναι γεμάτα και παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Οι γειτονιές που κάποτε περπατούσαμε άνετα, παίζαμε τα καλοκαίρια, έχουν γίνει τώρα πάρκιν για τα αυτοκίνητα των ανεγκέφαλων οδηγών που τα αφήνουν πάνω σ αυτά, χωρίς να σκέφτονται ούτε παιδιά, ούτε ηλικιωμένους, ούτε μανάδες με παιδιά, ούτε φυσικά τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Χιονίδης Σάββας τόνισε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.


Μετά τον όρκο που έδωσε χθες ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης, κλείνοντας την ομιλία του ο Σάββας Χιονίδης ευχήθηκε να μπορέσει η υπό νέα σύνθεση νέα δημοτική αρχή, με επικεφαλής εκείνον, να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Η ορκομωσία του Δημάρχου Κατερίνης Χιονίδη Σάββα και των Δημοτικών Συμβούλων

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΚΕ.Θ.Ε.Α.

Ένα διαφορετικό ραδιόφωνο εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010, πέντε μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Είναι το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο του προγράμματος «ΣΤΡΟΦΗ» του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων. Ένας εναλλακτικός ραδιοσταθμός που ιδρύθηκε με στόχο να συνάδει με τις αρχές και τις αξίες του θεραπευτικού προγράμματος του ΚΕ.Θ.Ε.Α.

Με πρωτοβουλία της ραδιοφωνικής στήλης τετΡΑΔΙΟ του Δημήτρη Κανελλόπουλου (Ελευθεροτυπία) και του Κώστα Αρβανίτη (ΕΡΤ), το νέο αυτό ραδιόφωνο, για μία μέρα, φιλοξένησε στη συχνότητά του μερικούς από τους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς οι οποίοι έκαναν τη δική τους εκπομπή.

Οι: Γιάννης Καλαμίτσης, Άρης Δαβαράκης, Γρηγόρης Ψαριανός, Γιάννης Πετρίδης, Κώστας Αρβανίτης, Παύλος Τσίμας και πολλά ακόμα γνωστά ονόματα βρέθηκαν εκεί για να μιλήσουν από τη συχνότητα του διαδικτυακού ραδιοφώνου.



Η ΕΡΤ παραχώρησε ευγενικά, ειδικά για εκείνη την ημέρα, την συχνότητα του Ράδιο Φιλία 106,7 ενώ ο 105,5 Στο Κόκκινο παραχώρησε επίσης και τη δική του συχνότητα από τις 15:00 το μεσημέρι.

Στο internet το ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ εκπέμπει καθημερινά σε 24ωρη βάση από το
www.mindradio.gr. Στην υποστήριξη της προσπάθειας συμβάλλει και το site www.e-tetRadio.gr. Οι εκπομπές γίνονται ζωντανά από το στούντιο της θεραπευτικής κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

ΚΕ.Θ.Ε.Α. «ΣΤΡΟΦΗ»

Το ΚΕ.Θ.Ε.Α. «ΣΤΡΟΦΗ» με έδρα την Αθήνα απευθύνεται σε έφηβους χρήστες 13 - 21 ετών και τις οικογένειές τους. Είναι το πρώτο πρόγραμμα για αυτή την ηλικιακή ομάδα που δημιουργήθηκε ποτέ στην Ελλάδα (1988).

Στις δραστηριότητες του Προγράμματος συγκαταλέγεται και η λειτουργία ενός Στούντιο Ηχογράφησης που διατίθεται σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και σε καλλιτέχνες που δείχνοντας την ευαισθησία τους στην διαδικασία της απεξάρτησης έχουν γίνει φίλοι της ΣΤΡΟΦΗΣ.

Στον χώρο του Ηχοστούντιο ξεκίνησε η Οργάνωση και Λειτουργία Διαδικτυακού Ραδιοφώνου (Web radio) η οποία υποστηρίχθηκε από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του προγράμματος «Υποστήριξη Πρωτοβουλιών για νέους 2010».

Η αποστολή του σταθμού είναι να αποτελέσει ένα εναλλακτικό ραδιοφωνικό κανάλι που να συνάδει με τις αξίες και τη φιλοσοφία του ΚΕ.Θ.Ε.Α.. Στόχος του νέου web radio είναι η ανάπτυξη του σταθμού με κάλυψη όλων των ζωνών με σταθερές εκπομπές, σε εβδομαδιαία βάση, σε συνεργασία με όλους όσους επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.



Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=226670&cid=9

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

To νούμερο 1 πλέον καλλιτεχνικό site της Ελλάδος

Γεια σας,
Ένας νέος , γρήγορος , επαγγελματικός διαδικτυακός τρόπος να ενημερώσετε και να ενημερωθείτε να γνωρίσετε κόσμο του χώρου αλλά και να σας γνωρίσουν , εσάς ή την επιχείρηση σας .στο infactor μπορεις να βρεις ευκολα εργασια κανοντας φιλιες, μανατζερ εργοδοτες του χορου σας ευκολος τροπος να βρεις δουλεια.

Είναι το "σαλόνι"του κάθε καλλιτέχνη μοντέλου τραγουδιστή αλλά και θαυμαστή 
Δημιουργήστε δωρεάν το δικό σας προφίλ και προβάλλεται την επιχείρησή σας αλλά και το βιογραφικό σας ανταλλάξτε μηνύματα μιλήστε απευθείας με video κλήση. Δημιουργήστε φιλίες ανταλλάξτε ιδέες ανεβασετε βιντεο και πολλες φωτογραφιες προωθήστε τις δουλειές σας επιλέξτε συνεργάτες . Μια νέα πελατειακή σχέση ένας ξεχωριστός τρόπος επικοινωνίας με πρόσωπα που ίσως δεν θα σας γνώριζαν ποτέ .Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να σας καλωσορίσουμε και να μας γνωρίσετε.
Γιατι εμεις δεν κοροιδευουμε…
Με εκτίμηση Infactor Team
WWW.INFACTOR.COM
 
 
Hello,Give a Jump Start to your career thru Infactor
We would like to inform you about the Talent site  WWW.INFACTOR.COM it a professional site that models, actors, singers, musicians,  Song writers, dancers, movie stars, t.v presenters, and every type of artist there is available can SIGN UP FREE . It is a site in which you can make friends and promote your profession all over the world, You have your own wall in which you can promote your work by putting up videos, photos and your resume ,send messages, to grow your own fan club, you can also see daily who visited your professional profile It gives you an opportunity to get work overseas. Something like Facebook but on a professional level. It is a site which is trying to join all the artists in the world together. It would be a great feeling, for you to get known by the rest of the world.  Join us in our new venture by opening up a profile page (sign up free).If you think that a friend may also be interested send this email to your friend.
Thank you very much for your time
Hope to see you soon
Infactor Team

Σαν σήμερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
24
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ανατολή Ήλιου: 07:37
Δύση Ήλιου: 17:12
Σελήνη 18 ημερών

Γιορτάζουν: Ευγενία.

Γεγονoτα

1818: Ο Φράντς Γιόζεφ Γκρούμπερ συνθέτει το τραγούδι «Silent Night» (Άγια Νύχτα). Θα παρουσιαστεί σε κοινό την επόμενη μέρα και θα παραμείνει μέχρι σήμερα ένα από τα εμβληματικά τραγούδια των Χριστουγέννων.

1868: Ιδρύεται στο Πουλάσκι του Τενεσί, η Κου Κλουξ Κλαν, οργάνωση των λευκών που αντιτίθεται στη φυλετική ισότητα.

1914: Άτυπες ανακωχές για τον εορτασμό των Χριστουγέννων μεταξύ των εμπολέμων στο Δυτικό Μέτωπο (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος).

1960: Ο Μίκης Θεοδωράκης μελοποιεί το «Άξιον Εστί» του Οδυσσέα Ελύτη.

1968: Οι αστροναύτες Μπόρμαν, Λόβελ και Άντερς γίνονται οι πρώτοι άνθρωποι που μπαίνουν σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη.

1989: Μέλη της οργάνωσης «17 Νοέμβρη» εισέρχονται κρυφά στο στρατόπεδο Συκουρίου της Λάρισας και αφαιρούν δεκάδες αντιαρματικές ρουκέτες.

Γεννησεις
1818: Τζέιμς Πρέσκοτ Τζάουλ, άγγλος φυσικός, ερευνητής της θερμοδυναμικής, μία μονάδα μέτρησης της οποίας φέρει τ' όνομά του. [θαν. 31/10/1889]

1837: Ελισάβετ, γνωστότερη με το χαϊδευτικό Σίσσυ, αυτοκράτειρα της Αυστρίας. [θαν. 10/9/1898]

1886: Μάικλ Κέρτιζ, ούγγρος σκηνοθέτης. («Καζαμπλάνκα») [θαν. 10/4/1962]

Θανατοι
1524: Βάσκο ντα Γκάμα, γάλλος εξερευνητής που πραγματοποίησε το πρώτο θαλάσσιο ταξίδι από την Ευρώπη στην Ινδία. [γεν. 1460]

1935: Άλμπαν Μπεργκ, αυστριακός συνθέτης. («Βότσεκ», «Λούλου») [γεν. 9/2/1885]

1975: Μπέρναρντ Χέρμαν, αμερικανός συνθέτης που έγινε γνωστός από τη μουσική που έγραψε για τις ταινίες του Άλφρεντ Χίτσκοκ. [γεν. 29/6/1911]




Νέες τιμές και δρομολόγια

Σημαντικές αλλαγές στο πλέγμα των δρομολογίων, με κατάργηση γραμμών, και αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων, προωθεί από το νέο έτος η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για δραστική μείωση των ελλειμμάτων και με απώτερο στόχο η εταιρία να καταστεί βιώσιμη μέσα στο 2011, όπως προβλέπει ο νόμος που ψηφίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στη βουλή, για την εξυγίανση και αναδιάρθρωση του ΟΣΕ και σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας έναντι της Τρόϊκας.

Όπως ανακοινώθηκε αργά χτες το βράδυ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σκοπεύει το επόμενο τρίμηνο να εισάγει νέο πλέγμα δρομολογίων, που θα είναι εναρμονισμένο με τις ανάγκες του επιβατικού κοινού και συγκεκριμένα προωθούνται οι εξής δράσεις:

- Η ενίσχυση του σιδηροδρομικού έργου με συμπληρωματικές οδικές μεταφορές, που θα τροφοδοτούν τους σταθμούς του τρένου από μεγάλα αστικά κέντρα. Για πρώτη φορά πόλεις, όπως τα Γιαννιτσά, τα Ιωάννινα και τα Γρεβενά, θα συνδεθούν μέσω λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τους σταθμούς τρένου σε Πλατύ και Καλαμπάκα. Επίσης, η Καλαμάτα και η Τρίπολη θα συνδεθούν οδικά με τον σταθμό της Κορίνθου και τον Προαστιακό, αξιοποιώντας έτσι πιο αποτελεσματικά την υπάρχουσα οδική και σιδηροδρομική υποδομή.

- Η απευθείας πρόσβαση της Στέρεας Ελλάδας και της Θεσσαλίας με το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, η οποία θα εξασφαλίζεται με μια απλή μετεπιβίβαση στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών (ΣΚΑ), όπου πλέον θα σταματούν με ανταπόκριση στον Προαστιακό όλες οι αμαξοστοιχίες του άξονα Αθήνας - Θεσσαλονίκης.

- Η σύνδεση των τρένων με το λιμάνι του Πειραιά, από το καλοκαίρι του 2011 και η ανταπόκριση με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, συνδέοντας έτσι τα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη με τη Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τα καταργηθέντα δρομολόγια, στην ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρεται ότι θα αξιολογηθούν για να ενταχθούν και πάλι στο δίκτυο, με την ανάπτυξη θεματικών τρένων προσανατολισμένων σε στοχευόμενες ομάδες επιβατών (π.χ. σχολικές εκδρομές σε Ναύπλιο και Φλώρινα), όπως και τουριστικές διαδρομές σε Θρησκευτικούς και Πολιτιστικούς προορισμούς.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε επίσης ότι από τις αρχές του νέου έτους αναστέλλονται προσωρινά ή διακόπτονται τα δρομολόγια στις γραμμές:

- Αθήνα- Αλεξανδρούπολη - Αθήνα

- Θεσσαλονίκη - Φλώρινα - Θεσσαλονίκη

- Λάρισα - Καλαμπάκα - Λάρισα

- Πάτρα - Πύργος - Καλαμάτα - Πάτρα

- Καλαμάτα - Μεσσήνη - ΤΕΙ - Καλαμάτα

- Κόρινθος - Τρίπολη - Ναύπλιο - Κόρινθος

- Θεσσαλονίκη - Σκόπια - Βελιγράδι - Θεσσαλονίκη

- Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι - Θεσσαλονίκη

- Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη - Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, επέρχονται αλλαγές στο πλέγμα των δρομολογίων και συγκεκριμένα:

- Τα δρομολόγια Αθήνας - Θεσσαλονίκης 884 & 885 αναβαθμίζονται σε IC και καταργούνται οι σταθμεύσεις τους σε Αγ. Στέφανο και Αμφίκλεια.

- Τα δρομολόγια IC Express Αθήνας - Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιούν σταθμεύσεις στο Πλατύ και στο ΣΚΑ, με το συνολικό χρόνο του δρομολογίου να διαρκεί 4 ώρες και 50 λεπτά.

- Τίθενται σε λειτουργία δύο (2) ζεύγη αμαξοστοιχιών Θεσσαλονίκη - Δίκαια - Θεσσαλονίκη.

- Απλοποιήσεις σταθμεύσεων σε όλα τα δρομολόγια.

Επίσης, θα λειτουργήσουν λεωφορειακές γραμμές, εφόσον υπάρχει ζήτηση:

- Αθήνα - Καλαμάτα - Αθήνα (χωρίς ενδιάμεσες σταθμεύσεις)

- Πλατύ - Γιαννιτσά - Πλατύ (ανταπόκριση με IC Express)

- Καλαμπάκα - Γρεβενά - Ιωάννινα - Καλαμπάκα

- Λαμία - Καρπενήσι - Λαμία

Τέλος, σε ό,τι αφορά την τιμολογιακή πολιτική, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοινώθηκε ότι η τιμή των κοινών αμαξοστοιχιών θα είναι ανταγωνιστική των τιμών των αντίστοιχων δρομολογίων του ΚΤΕΛ. Ενδεικτικά, η τιμή στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Καλαμπάκα από 8,90 διαμορφώνεται στα 15 ευρώ, τη στιγμή που η τιμή του ΚΤΕΛ για το αντίστοιχο δρομολόγιο είναι 17 ευρώ. Το δρομολόγιο Αθήνα -Θεσσαλονίκη θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ, παρόμοια με το ΚΤΕΛ. Για τα Inter City η τιμή στο δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη από 36,30 ευρώ διαμορφώνεται στα 55,20 ευρώ, με χρόνο ταξιδιού λιγότερο των 5 ωρών.

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα εφαρμόσει σύντομα ένα σύστημα το οποίο θα παρέχει εκπτώσεις σε επιβάτες που κλείνουν έγκαιρα εισιτήριο (για παράδειγμα 20% έκπτωση για 3 μέρες προ-πώληση) και βοηθούν στην καλύτερη αξιοποίηση του τροχαίου υλικού, καθώς και σε πελάτες που χρησιμοποιούν συχνά το τρένο μέσω του συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου και δεν επιβαρύνουν την εταιρεία με το κόστος έκδοσης εισιτηρίου.

Πηγή: http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showplain?maindoc=9429378&maindocimg=9114003&service=97&showLink=true