Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Αλ Σαμαρί: «Όλα βαίνουν καλώς»

Ο Οντέι Αλ Σαμαρί βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον ενημερώνει για την πορεία των συζητήσεων με τους εκπροσώπους του fund, ενώ βγαίνουν στο φως και τα πρώτα στοιχεία για το οικονομικό πλάνο.

Ο Οντέι Αλ Σαμαρί βρίσκεται στο Κατάρ με σκοπό να πείσει όλους τους εκπροσώπους του fund να δώσουν το πράσινο φως για την επένδυση στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Εξέδρας» και φέρεται να είπε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ: «Όλα πάνε καλά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα».

Από την πλευρά της ΠΑΕ, θεωρούν ότι έχουν κάνει ότι μπορούσαν σε αυτό το θέμα και πλέον δεν είναι στο χέρι της η τελική απόφαση.

Στο μεταξύ υπάρχουν νέα σημαντικά στοιχεία για το επενδυτικό πλάνο των Αράβων. Το νέο γήπεδο δεν θα είναι ένα απλό γήπεδο, αλλά ένα τεράστιο αθλητικό κέντρο που θα έχει τα πάντα και θα αποτελεί κέντρο αθλητισμού της πόλης.

Το στρατόπεδο Καρατάσου στην δυτική είσοδο της πόλης, θεωρείται σαν ένα μέρος που θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο αφού υπάρχει χώρος και πρόσβαση μέσω του περιφερειακού, αλλά είναι και στο σχέδιο πόλης.

Τέλος οι Άραβες είναι έτοιμη να κινηθούν εντυπωσιακά για να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα τον Ιανουάριο, ωστόσο δεν μπορούν να δεσμευτούν για κάτι ακόμη και για αυτό ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα κινηθεί, σαν να μην υπάρχει ενδεχόμενο Αράβων, μέχρι να υπάρξουν νεότερα.


Πηγή: http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/124683-Αλ-Σαμαρί-Όλα-βαίνουν-καλώς