Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ρετρό διαφημίσεις: Xάρρυ κλυνν και ΝΟΥΝΟΥ...

\


Ρετρό διαφημίσεις: Χάρρυ κλυνν και Φουντούνια...




Οφθαλμαπάτες (video)

Check out this SlideShare Presentation:

ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!!

Αγαπητό PC- Solutions,

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και...

...χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.
Μια απελπισμένη γυναίκα.


AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:

Αγαπητή "Απελπισμένη Γυναίκα:
Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.
Λογικά, το Σύζυγος 1.0 θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2..5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό", που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregistered (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρη καταστροφή του λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.
Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με auto update, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργικά Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή "εκτέλεση κατά την εκκίνηση"

Με εκτίμηση - Ο administrator


Το βρήκαμε σε πολλά blogs του διαδικτύου...

Διακοπή στο ΠΑΣ-ΟΦΗ

Οπαδός μπήκε στο γήπεδο χτύπησε τον Βεζυρίδη του ΟΦΗ, αλλά το ματς δεν διακόπηκε οριστικά! Σε εξέλιξη το 2ο ημίχρονο, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα από το 24’ προηγείται 1-0 του ΟΦΗ που παίζει με 10!

Δείτε το βίντεο της εισβολής του φίλαθλου στον αγώνα ΠΑΣ-ΟΦΗ στα Γιάννενα.....



Στον Μέσι η «Χρυσή Μπάλα»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η «Χρυσή Μπάλα» κατέληξε στον Λιονέλ Μέσι!

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που διοργανώθηκε από την FIFA και το «France Football» ανέδειξε νικητή τον Αργεντίνο άσο της Μπαρτσελόνα, καταρρίπτοντας όλα τα προγνωστικά που «έδιναν» τον τίτλο είτε στον Ινιέστα, είτε στον Τσάβι.

Οπως και να χει, το βραβείο κατέληξε σε παίκτη των Καταλανών και φυσικά της θρυλικής «Μασία». Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως τον φάκελο άνοιξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος... μπερδεύτηκε και τον γύρισε αρχικά... ανάποδα!


Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος άσος της Μπαρτσελόνα κατέκτησε στη χρονιά που πέρασε το πρωτάθλημα και το ισπανικό Σούπερ Καπ. Τον αντίστοιχο τίτλο στις γυναίκες κατέκτησε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Βραζιλιάνα Μάρτα.

Κατά τα άλλα, ο άνθρωπος που οδήγησε την Ίντερ στο τρεμπλ κατακτώντας πρωτάθλημα, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής του 2010. Ο Ζοζέ Μουρίνιο, τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης πλέον, βραβεύτηκε από την FIFA στη Ζυρίχη επικρατώντας των συνυποψηφίων του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε (Εθνική Ισπανίας) και Πεπ Γκουαρντιόλα (Μπαρτσελόνα).

Επίσης, στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς συμπεριλήφθηκαν οι Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Πουγιόλ (Μπαρτσελόνα), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Λούσιο (Ιντερ), Μαϊκόν (Ιντερ), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Σνάιντερ (Ιντερ), Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Βίγια (Μπαρτσελόνα).

Με το βραβείο «Φέρεντς Πούσκας» για το καλύτερο γκολ της χρονιάς, τιμήθηκε ο Χαμίτ Αλτιντόπ για την «οβίδα» του στο ματς της εθνικής Τουρκίας, εναντίον του Καζακστάν.


Πηγή:http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16494&subid=2&pubid=104090662

Hercules vs Atletico Madrid live tv

Spanish Primera Division
Hercules vs Atletico Madrid

live tv links:

http://atdhe.net/32312/watch-hercules-vs-atletico-madrid

http://www.firstrow.net/watch/44782/1/watch-hercules-alicante-vs-atletico-madrid.html

http://www.firstrow.net/watch/44782/2/watch-hercules-alicante-vs-atletico-madrid.html

http://www.firstrow.net/watch/44782/3/watch-hercules-alicante-vs-atletico-madrid.html

http://www.fromsport.com/v-0/14/184/v-158510.html

Σε δίκη ο Γκλέτσος για τα διόδια

Στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Λαμίας και σε τακτική δικάσιμο θα δικαστεί ο δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, για το άνοιγμα του παραδρόμου στην εθνική οδό. Ο Απόστολος Γκλέτσος διέφυγε το αυτόφωρο λόγω της ειδικής δωσιδικίας που ακολουθείται στην περίπτωση των δημάρχων οι οποίοι παραπέμπονται για να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.

Ήδη, από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας κ. Θεολογίτη διατάχθηκε η ολοκλήρωση της δικογραφίας για τη σημερινή επιχείρηση του δημάρχου της Στυλίδας να ανοίξει παραδρόμους στην εθνική οδό κοντά στα διόδια της Πελασγίας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από την ώρα που αποχώρησαν τα μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας και ο Απόστολος Γκλέτσος από το συγκεκριμένο σημείο, συνεργεία της εταιρίας στην οποία έχει παραχωρηθεί η εκμετάλλευση της εθνικής οδού από τις Ράχες μέχρι το Κλειδί Ημαθίας έβαλαν πάλι τα προστατευτικά στηθαία και απέκλεισαν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στην εθνική οδό οι αγροτικοί δρόμοι.

Την ίδια στιγμή, η εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια δεν δέχεται τις κάρτες ελεύθερης διέλευσης που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στους κατοίκους της Πελασγίας και πλέον οι διερχόμενοι από την Πελασγία πληρώνουν κανονικά 2,6 ευρώ για κάθε διέλευσή τους.

Με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος έχει καλέσει ήδη όλους τους κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση, την Τρίτη (11/1) στις 8 το πρωί, λίγο πριν από τα διόδια της Πελασγίας "για την οριστική λύση στο πρόβλημα διέλευσης των οχημάτων από τα διόδια", όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στο κείμενο της ανακοίνωσης.

Το απόγευμα της Δευτέρας (10/1), ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας κ. Κυριαζόπουλος εξέδωσε απόφαση με την οποία, με την πρόφαση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για έργα συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο, επιβάλλει τμηματικό τοπικό αποκλεισμό στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) στο τμήμα της εθνικής οδού από τις Ράχες έως τα όρια της Φθιώτιδας με τη Μαγνησία, αλλά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση εφαρμόζεται άμεσα.

Παράλληλα με την κίνηση του Απόστολου Γκλέτσου να συγκεντρώσει τους κατοίκους της περιοχής για να ανοίξει και πάλι τους παραδρόμους και να τους κρατήσει ανοικτούς, η αστυνομία ήδη έχει προετοιμαστεί να μεταφέρει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το Βόλο, τη Λαμία αλλά και άλλες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας για να αποτρέψουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο να ανοίξουν εκ νέου οι παράδρομοι.



Πηγή: www.Contra.gr

ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ....ΠΕΣ ΤΑ ΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕ.



ΛΑΓΙΟΣ-ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ- ΚΩΤΟΥΛΑΣ στην κατάληψη των διοδίων Λεπτοκαρυάς

ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΧΗΤΕΣ. ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ..ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Ο ρακοσυλλέκτης έκρυβε θησαυρό!

Πέρασε όλη του τη ζωή αναζητώντας στα σκουπίδια πράγματα που η συντριπτική πλειοψηφία θα θεωρούσε άχρηστα… Στερήθηκε τα πάντα και έζησε μακριά από οικογένεια και φίλους, με μοναδική συντροφιά έναν σκύλο. Όσοι στα Τρίκαλα γνώριζαν τον ρακοσυλλέκτη που πέθανε πρόσφατα, θα έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά ότι το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο ήταν το παλιόσπιτο όπου έμενε. Αλλά δεν ηταν ετσι. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν βρέθηκαν οι μοναδικοί κληρονόμοι του ρακοσυλλέκτη, ένα ζευγάρι που καλά- καλά δεν τον γνώριζε! Το φτωχικό ακίνητο ήταν σαν ένα δώρο από τον ουρανό γι’ αυτούς, αλλά όχι στην κατάσταση που ήταν… Έτσι, ξεκίνησαν τις εργασίες κατεδάφισης, με την προοπτική ή να χτίσουν ένα καινούργιο ή να πουλήσουν το οικόπεδο.

Όταν, όμως, γκρέμισαν το τζάκι, έμειναν άναυδοι καθώς από μέσα ξεπήδησαν σακούλες και τσουβάλια γεμάτα χαρτονομίσματα και λίρες πολύ μεγάλης αξίας! Ο ρακοσυλλέκτης έκρυβε έναν ολόκληρο θησαυρό, αλλά συνέχιζε να ζει όπως ζούσε γιατί ο ίδιος το επέλεξε! Με τον θάνατό του, έκανε ευτυχισμένους άλλους ανθρώπους που εξακολουθούν να κάνουν όνειρα τα οποία εκείνος δεν έκανε, αλλά χάρη σ’ αυτόν θα τα κάνουν πραγματικότητα!
πηγη: /www.protothema.gr

ΔΙΟΝ TV Live program

Παρακλουθείστε ζωντανά το πρόγραμμα της ΔΙΟΝ TV:
mms://ams01.egihosting.com/31801

Αρχηγική εμφάνιση Ντόρας στη Βουλή με 4 βουλευτές στο πλευρό της

Αρχηγική εμφάνιση Ντόρας στη Βουλή, με επερώτηση που υπογράφουν τα… «πρωτοπαλίκαρα» της αλλά και οι ανεξάρτητοι – πρώην «γαλάζιοι» βουλευτές Επερώτηση στο Κοινοβούλιο για το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο κτίριο του Διοικητικού Πρωτοδικείου, στην οδό Λ. Ριανκούρ, κατάθεσε το απόγευμα η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Αξιοσημείωτο είναι πως την επερώτηση συνυπογράφουν όχι μόνο ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο Λευτέρης Αυγενάκης που προσχώρησαν ήδη επίσημα στο κόμμα της, αλλά και οι ανεξάρτητοι – πρώην «γαλάζιοι» βουλευτές, Κώστας Κιλτίδης και Γιώργος Κοντογιάννης.

Οι δύο τελευταίοι δεν έχουν πει ακόμη το μεγάλο «ναι» στη Ντόρα, αλλά κατόπιν της σημερινής πρωτοβουλίας, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως είναι θέμα ολίγων ημερών να ανακοινώσουν πως «στρατεύονται» στη Δημοκρατική Συμμαχία.
πηγη:www.newsit.gr

ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ live tv

live tv links:

http://www.fromsport.com/v-0/14/184/v-158597.html

Η κοπή πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας



Έγινε στον Μακρύγιαλο Πιερίας η κοπή πίτας της Ένωσης Υπαλλήλων Αστυνομικών Ν. Πιερίας. Στην κοπή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Φωτόπουλος Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Πιερίας κ. Φώτης Δημήτριος, η Αντιδήμαρχος Πύδνα Κολινδρού κ. Γαβριηλίδου Παρασκευή και αστυνομικοί των τμημάτων Αιγινίου και Κολινδρού.

ΕΠΣ Πιερίας - Β’ Κατηγορία

Τα χθεσινά αποτελέσματα:

Βροντού – Αρης 2-4
Ν. Κεραμίδι – Παραλία 6-1
Ελαφος – Αγ. Σπυρίδωνας 0-2
Κολινδρός – Σεβαστή 1-1
25η Μαρτίου – Αρωνάς 0-0
Μεθώνη – Κάτω Αγιάννης 0-3
Αναγέννηση Σβορώνου – Μοσχοχώρι 1-0

Η βαθμολογία
(16η αγωνιστική)
1 Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 32 - 16 33
2 ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ 37 - 23 32
3 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΣΟΥ 23 - 11 31
4 ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 24 - 16 30
5 ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΝΑ 37 - 18 29
6 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ 29 - 21 29
7 ΕΛΠΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 37 - 31 29
8 ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 25 - 18 26
9 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 32 - 23 24
10 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 22 - 28 22
11 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 25 - 32 17
12 ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ 15 - 24 16
13 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑ 14 - 19 15
14 Α.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣ 14 - 26 15
15 ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ 23 - 35 14
16 Γ.Α.Μ.Σ. ΜΕΘΩΝΗ 0 - 48 0

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Δημήτρης Γαλάνης:
«Η συνέχεια δεν συγχωρεί λάθη»


Μετά τον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:


«Η εμφάνισή μας θύμισε Τζέκιλ και Χάιντ, αφού είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ κακό και ένα δεύτερο πολύ αποδοτικό. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα των παιχνιδιών, ιδιαίτερα όταν παίζουμε μακριά από την έδρα μας. Η συνέχεια δεν συγχωρεί λάθη».

Που ήταν οι Βουλευτές της Πιερίας? Που ήταν και οι εκλεγμένοι Δήμαρχοι? Γιατί δεν ήρθαν στα διόδια? Τυχαίο δεν νομίζω.


Βίστα.....Βίτσα.....που θέλουμε.

Σήμερα, όπως κάθε Δευτέρα, Βιολογικό Παζάρι Κατερίνης



Δεν πληρώνουμε διόδια.


Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ γιγαντώνεται και προβληματίζει εταιρείες και κυβέρνηση...

Αν πριν ένα χρόνο έλεγες ότι το 20% των οδηγών δεν θα πληρώνει διόδια, θα σε νόμιζαν τρελό. Σήμερα ίσως παραπάνω από 2 στους 10 οδηγούς δεν πληρώνουν και φυσικά το ποσοστό αυξάνεται με.....
γεωμετρική πρόοδο.
Σήμερα μέλη του κινήματος και των επιτροπών σε όλη την Ελλάδα σήκωσαν τις μπάρες για 2 ώρες, επιτρέποντας την ελεύθερη διάβαση στους οδηγούς, που πραγματικά το χάρηκαν, αφού ακόμη και αυτοί που πληρώνουν, θεωρούν ότι τα διόδια στη χώρα μας είναι πανάκριβα και δικαίως χαρακτηρίζονται ως ΧΑΡΑΤΣΙ.

Όσα δεν έδειξαν τα κανάλια για τα διόδια



Είμασταν χιλιάδες στα διόδια των Αφιδνών σήμερα. Οι φίλοι οδηγοί πέρναγαν και κορνάριζαν συνεχώς δονώντας τις ψυχές μας. Μικροί και μεγάλοι ( ακόμα και πολύ μεγάλοι!) ήταν εκει και γιόρταζαν , μοιραζόντουσαν ο,τι ειχαν και γελούσαν. Νομίζω ότι όλοι ένιωθαν λίγο μεθυσμένοι από την επιτυχία της εκδήλωσης και την νίκη που ζούσαν επι του συστήματος και της αδικίας. Επιτέλους είχαμε κάτι να γιορτάσουμε!
Όσοι πέρναγαν έπαιρναν ξεκάθαρα το μήνυμα ότι μπορούν να......
ελπίζουν, ότι δεν ειμαστε λίγοι, ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες.
Μοιραζα φυλλάδια στα αυτοκίνητα που ερχόντουσαν από Αθήνα με κατεύθυνση Χαλκίδα και συνεχώς λιγόστευαν. Ενώ από την άλλη μεριά γυρναγαν οι εκδρομείς και και ειχε πολλή κινηση. Αρχισα να στεναχωριέμαι γιατι δεν είχα πολλά αυτοκίνητα να δώσω υλικό. Γυρνώ σε μια κοπέλλα που ήταν στην παρέα που μόλις ειχα γνωρίσει και της λέω «δεν εχει πολλά αυτοκίνητα από εδώ, να είχα μερικά περισσότερα» και ενώ ειχε μεινει ο δρόμος έρημος ξαφνικά βλέπω από μακριά φώτα αναμμένα και ξαφνικα γεμίζει ο δρόμος από φορτηγά που κορνάριζαν λυσσασμένα και από πίσω τους εκατοντάδες αυτοκίνητα να ακολουθούν! Έμεινα αφωνος! Είχαν έρθει φορτηγατζήδες και έγινε χαμος. Οι κόρνες τους ουρλιαζαν σε διαφορετικούς τόνους και εγω ήμουν εκει στη μέση του δρόμου , απέναντι τους, να μοιαζω σε μαέστρο που διευθύνει κονσέρτο για κόρνες από 20-30 φορτηγά. Εκπληκτικό!
Ο δρομος δεν έκλεισε ουτε μια στιγμή και τα ΙΧ πέρναγαν κορνάροντας και πανηγυρίζοντας. Οι αστυνομία παρακολουθούσε και επικροτούσε σιωπηρά την κίνηση μας.
Μπραβο στους διοργανωτές. Μπραβο σε όσους συμμετείχαν.
Αυτά δεν τα έδειξε κανένα κανάλι μέχρι τώρα. Το γιατί το ξέρετε.
Νάστε καλά.

Μια μεγάλη μέρα του πανελλαδικού κινήματος «Δεν πληρώνουμε





Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011, το ανεξάρτητο πανελλαδικό κίνημα «Δεν πληρώνουμε» γνώρισε ίσως τη μεγαλύτερη του ημέρα. Χιλιάδες ενεργοί πολίτες, σε όλους τους σταθμούς διοδίων των εθνικών οδών της χώρας, από την Ξάνθη έως την Καλαμάτα και τα Ιωάννινα, σήκωσαν τις μπάρες και άφησαν τους διερχόμενους οδηγούς να περνούν χωρίς να πληρώσουν τα διόδια τέλη

Το σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς απέκλεισε πλήθος αγανακτισμένων κατοίκων από ολόκληρη την Πιερία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στο παράλογο καθεστώς των διοδίων και στις αυξήσεις που θα ισχύσουν από σήμερα το βράδυ. Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρο το νομό, ειδικά μετά την ανακοίνωση των αυξήσεων, οι οποίες θα οδηγήσουν το διόδιο τέλος στη Λεπτοκαρυά, μέχρι τον επόμενο Μάρτιο, στα 4 Ε

Η σημερινή κινητοποίηση ήταν αρκετά ικανοποιητική, όμως, μετά από όλα όσα αναγγέλθηκαν από τις εταιρείες τις τελευταίες ημέρες, η εκδήλωση αυτή έπρεπε να είχε μεγαλύτερη συμμετοχή, ειδικά από τους κατοίκους της νότιας Πιερίας. Με έκδηλη την οργή, την αγανάκτηση αλλά και τη θέληση για συνέχιση της δράσης «Δεν πληρώνουμε», οι ενεργοί πολίτες αψήφησαν τις απειλές και έδωσαν τη δική τους απάντηση σε όσους τους καλούν να κάνουν κι άλλο «υπομονή». Όμως, το συμπέρασμα της σημερινής κινητοποίησης στην Πιερία ήταν ένα: Οι επόμενες κινητοποιήσεις δεν θα θυμίζουν τίποτε από το χθες!

Στην Πιερία, η αντίσταση των πολιτών ενάντια στα διόδια, ξεκίνησε από το Αιγίνιο, τον Οκτώβριο του 2008, με τη σύσταση της Επιτροπής Αγώνα κατά των Διοδίων του Αιγινίου. Στις 9 Μαρτίου 2009, με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, φορείς του νομού, ένα κομβόι 70 περίπου οχημάτων, με το καθιερωμένο πλέον σήμα «Δεν Πληρώνουμε» στα παρ μπριζ και κίτρινα μπαλόνια στους καθρέπτες, ξεκίνησε από το Κάστρο του Πλαταμώνα και πέρασε από το σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς, χωρίς να καταβάλλει το απαιτούμενο αντίτιμο, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου αγώνα. Έκτοτε, οι ενεργοί πολίτες της Πιερίας, ανυποχώρητα και αδιάλλακτα, ως κομμάτι πλέον του Πανελλαδικού κινήματος κατά των διοδίων, με δεκάδες δράσεις στην Κατερίνη, στο Λιτόχωρο, στη Λεπτοκαρυά, στα Μάλγαρα και στο Αιγίνιο, με επιμονή και επιμονή, κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Αρνούμενη να οργανωθεί στη βάση ενός κλασσικού συλλόγου, σωματείου ή ΜΚΟ, χωρίς οικονομικούς πόρους, χωρίς διοικητικά συμβούλια, προέδρους και γραμματείς, η ομάδα αυτή, χωρίς να εξαρτάται από κανένα πολιτικό φορέα, αποτελεί σήμερα σημείο επαφής υπεύθυνων ανθρώπων, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να υπερασπιστούν το περιβάλλον, την ποιότητα του βιοτικού τους επιπέδου, την ποιότητα των υπηρεσιών που μας παρέχονται από το κράτος ή οποιοδήποτε άλλο φορέα, επηρεάζουν όμως την

Κρατάμε την τύχη του τόπου στα χέρια μας. Επεκτείνουμε τον αγώνα μας γιατί το χρωστάμε στα παιδιά μας. Η αλληλεγγύη μας είναι πιο δυνατή από όλα τα όπλα που έχει το σημερινό «ασθενές και ανυπόληπτο σύστημά τους».

Το κίνημα κατά των διοδίων, κομμάτι του οποίου είμαστε κι εμείς οι Πιεριείς, διογκώνεται και εκφράζει την οργή των πολιτών σε μια συγκυρία που το δημόσιο χρήμα καταλήγει στις τσέπες των μεγάλων κοινοπραξιών, των τραπεζών και των βιομηχάνων ενώ ο λαός καλείται να πληρώνει μικρά και μεγάλα χαράτσια και να ζει με το φόβο της φτώχειας και της ανεργίας. Σήμερα δώσαμε το μήνυμα ότι δεν ανεχόμαστε να ζούμε πια σαν όμηροι των μεγάλων συμφερόντων και ότι μπορούμε να αντισταθούμε. Δεν ήμασταν τόσο πολλοί, όσο θα θέλαμε. Είμαστε όμως απόλυτα πεπεισμένοι, ότι η αυριανή ημέρα θα είναι διαφορετική, γιατί οι καιροί άλλαξαν!

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να καταργηθούν οι συμβάσεις παραχώρησης των δημοσίων δρόμων κόντρα στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας μας.

Δεν πληρώνουμε! Δεν ανεχόμαστε άλλες μπάρες στη ζωή μας!

Συμμετέχουμε στη συνέλευση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων στη Λαμία την 15η Ιανουαρίου 2001, ώρα 11:00

ποιότητα της ζωής μας και την αξιοπρέπειά μας.

Αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα

Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Καβάλα-Λάρισα 1-0

Παναθηναϊκός-Αρης 1-0

Εργοτέλης-Ολυμπ.Βόλου 0-0

Ηρακλής-Ατρόμητος 1-0

Πανιώνιος-Ξάνθη 0-2

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 1-3

Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-2



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 17 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 42


2. Παναθηναϊκός 37


3. ΑΕΚ 27


. ΠΑΟΚ 27


5. Καβάλα 24


. Ξάνθη 24


7. Άρης 23


8. Ολυμπιακός Βόλου 22


. Ηρακλής 22


10. Εργοτέλης 21


11. Κέρκυρα 20


12. Ατρόμητος 19


. Αστέρας Τρίπολης 19


14. Πανιώνιος 16


. Πανσερραϊκός 16


16. Λάρισα 11



Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NOVA


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 17:15 NET


ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ 19:30 NOVA


Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011


ΛΑΡΙΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 15:00 NOVA


ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NOVA


ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - A.E.K. 17:15 NOVA


ΞΑΝΘΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:30 NET


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 19:30 NOVΑ


Mαθήματα Γκρικίνγκλις!!!!

Διαβάστε τις μεταφράσεις στα Ελληνικά των παρακάτω Αγγλικών χαρακτήρων!!!!



Πηγή: Με αρέσει

Αυξήσεις διοδίων από τα μεσάνυχτα της Κυριακής

Νέες αυξημένες τιμές ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στα διόδια ...

Πελασγίας, Μοσχοχωρίου, Μακρυχωρίου, Πυργετού και Λεπτοκαρυάς που διαχειρίζεται η κοινοπραξία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου".
Τα ΙΧ θα καταβάλλουν στην Πελασγία 2,60 ευρώ, στο Μοσχοχώρι 2,90 ευρώ, στο Μακρυχώρι 1 ευρώ, στον Πυργετό 2,30 και στη Λεπτοκαρυά 3,10.
Στα μεσαία φορτηγά οι τιμές ξεκινούν από 6,40 μέχρι 7,60 και στα μεγάλα φορτηγά από 8,90 μέχρι 10,70 ευρώ.


newscode.gr

Club America vs Pachuca live tv

live tv links:

http://atdhe.net/32287/watch-club-america-vs-pachuca

http://atdhe.net/32288/watch-club-america-vs-pachuca

http://www.firstrow.net/watch/44644/1/watch-club-america-mexico-vs-pachuca.html

http://www.firstrow.net/watch/44644/2/watch-club-america-mexico-vs-pachuca.html

http://www.fromsport.com/v-0/14/170/v-157156.html

24γράμματα

Η λέξη της εβδομάδας από τα 24γράμματα: Το γάλα και ο γαλαξίας

Παρουσίαση με λίγα λόγια: η λέξη γαλαξίας παράγεται από τη λ. γάλα και αυτό γιατί στην αρχαιότητα θεωρούσαν ότι είναι από γάλα (ή μοιάζει με γάλα) ο νεφελώδης λευκάζων κύκλος που περιβάλλει τον ορίζοντα. Ο μύθος που εξηγεί και την ετυμολογία του γαλαξία είναι αυτός της Ήρας, η οποία θήλαζε τον Ηρακλή για να γίνει αθάνατος. Όταν, όμως, ανακάλυψε την απάτη του Δία διέκοψε απότομα το θηλασμό και το γάλα της χύθηκε στο σύμπαν. Ο ίδιος ο Πλούταρχος (περί των αρεσκ. τοις φιλοσόφ. 892e) δίνει την ετυμολογική ερμηνεία του γαλαξία: «δια δε τη λευκόχροιαν γαλαξίας ονομαζόμενος». Στα μάτια των αρχαίων φάνταζε ένας δρόμος που οδηγεί στο μυστήριο. Οι μύθοι θέλουν τη «φωτεινή οδό» να είναι δημιούργημα του Ηλίου, λόγω της αρχικής καθημερινής πορείας του («ηλιακόν δρόμον»). 24γράμματα Άλλοι μύθοι θέλουν την «αστερόσκονη» του γαλαξία («την οδόν του Φαέθοντος») ως αποτέλεσμα της καταστροφικής αρματηλασίας του Φαέθοντος (Διόδωρος, Ε, 23). Οι Λατίνοι επηρεασμένοι από τον ελληνικό όρο θα αποκαλέσουν τον «γαλαξία κύκλο» ως via lactea (: γαλακτική οδό, αγγλ.: milky way). Ο Οβίδιος, Metamorfosi Ι, 168 , πιστεύει ότι η οδός αυτή οδηγεί στο ανάκτορο του Διός. Η γαλακτική οδός είναι κάτι που ερεθίζει τη φαντασία των αρχαίων. Τους φαντάζομαι να αναρωτιούνται: «που οδηγεί αυτός ο δρόμος;», «τί υπάρχει πίσω απ΄εκεί;» Βλέπετε είναι αδύνατον να μην είχαν και τότε τους «ουφολόγους» τους. Η χριστιανική φαντασία θα οικειοποιηθεί το μύθο του Γαλαξία και αποφασίζει ότι είναι ο δρόμος των Αγίων: «το ζωνάρι της Παναγιάς», «ο Ιορδάνης ποταμός» και για τους ρωμαιοκαθολικούς είναι ο δρόμος που περπατά ο San Giacomo. Στη λαϊκή παράδοση περιγράφεται ως «του παπά ή του κουμπάρου τα άχυρα». Ο όρος πέρασε αυτούσιος η μεταφρασμένος σε όλες τις γλώσσες της Εσπερίας: Αγγλικά: galaxy ή Milky way, Ιταλικά: galassia ή via lactea, Γαλλικά: Galaxie ή voie lactee, Γερμανικά: Galaxie ή Milchstrasse. Διαβάστε στα 24γράμματα για την περίεργη ιστορία της λέξης γαλαξίας, καθώς και τη σχετική βιβλιογραφία (Γιώργος Δαμιανός).
Για περισσότερα στο:
24grammata.com