Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Aστεία βίντεο:Indian Michael Jackson awesome dance





ANEKΔΟΤΟ

Ανέκδοτο: Ο Χριστός στα Ζωνιανά!
Αποφασίζει ένα βράδυ ο Χριστός να επισκεφτεί τα Ζωνιανά. Χτυπάει μια πόρτα, του ανοίγουν..
-Καλώς τονε τον Σύντεκνο. Κάτσε να ξεκουραστείς!
-Μα ξέρετε εγώ είμαι ο...
-Εδώ πρώτα καθόμαστε και μετά συστηνόμαστε!
Τι να κάνει ο Χριστός κάθεται.
-Βάλε Μαρία να φάμε.
-Μα ξέρετε εγώ είμαι ο...
-Εδώ πρώτα τρώμε και μετά συστηνόμαστε!
Τι να κάνει ο Χριστός τρώει.

-Φέρε Μαρία τη ρατσί να πιούμε που ΄ρθε ο ξένος
-Μα ξέρετε εγώ είμαι ο....
-Εδώ πρώτα πίνουμε και μετά συστηνόμαστε
Τι να κάνει ο Χριστός κατεβάζει τσι ρατσιές του.
-Φέρε μωρέ Σήφη τη νέα σοδειά να την δοκιμάσουμε.
-Μα ξέρετε εγώ είμαι ο....
-Εδώ πρώτα καπνίζουμε και μετά συστηνόμαστε
Τι να κάνει ο Χριστός κατεβάζει δυο τζούρες.
-Και τώρα ωρέ Σύντεκνε ποιος είσαι του λόγου σου?
-Είμαι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!
- Στο ΄πα ρε Σήφη, φέτος η σοδειά είναι άπαικτη!!!!!!!


ΠΗΓΗ: anoixtomualos.blogspot.com

Την ερχόμενη Παρασκευή η εξόφληση των επιδοτήσεων

Την Παρασκευή 17 Δεκέμβρη τοποθέτησε χρονικά, εκτός απροόπτου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης την εξόφληση των δικαιούχων παραγωγών για την ενιαία ενίσχυση του..... 2010. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Θανάση Καπρέλη οι διαδικασίες εκ μέρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και οι έλεγχοι προχωρούν κανονικά και χωρίς προβλήματα.Την εκτίμηση για το χρόνο πίστωσης των λογαριασμών των αγροτών έκανε ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ, στο Κάραβελ.


Πηγή:http://www.agroschannel.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4803:2010-12-10-10-16-11&catid=35:georgia1&Itemid=57



Μπαγίς: Να εξορύξουμε μαζί πετρέλαιο

Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου 50-50 ,από την Ελλάδα και την Τουρκία προτείνει ο επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Άγκυρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, Εγκεμέν Μπαγίς, σπεύδοντας ωστόσο να δηλώσει πως εκφράζει προσωπικές απόψεις.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Σημερινή» ο κ. Μπαγίς υποστήριξε ότι «η Ελλάδα δεν είναι απειλή σε σύγκριση με άλλες απειλές. Η Ελλάδα είναι φίλη. Όταν η Τουρκία γίνει μέλος της Ε.Ε., δεν θα έχουμε πρόβλημα με τα μίλια. Το Αιγαίο θα μετατραπεί σε μία ευρωπαϊκή θάλασσα κέρδους. Μπορούμε να ψάξουμε μαζί στην υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου και να εξορύξουμε το πετρέλαιο, που πιθανόν να υπάρχει. Έτσι, θα προκύψει πλούτος και αφθονία και για τις δύο χώρες. Συνεκμετάλλευση 50-50 του Αιγαίου. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, όχι της κυβέρνησης».

Αναφερόμενος στο κυπριακό δήλωσε: «Η Τουρκία είναι έτοιμη για τη μεγάλη λύση, η Τουρκία είναι έτοιμη για άμεση λύση, η Τουρκία είναι έτοιμη για μη λύση, η Τουρκία είναι επίσης έτοιμη για μια μεγάλη κρίση. Είμαστε έτοιμοι για όλα».

Ο κ. Μπαγίς υποστηρίζει ότι «ο δρόμος της Τουρκίας προς την Ε.Ε. είναι προφανές ότι δεν περνάει από την Κύπρο. Δεν αρέσουν οι απειλές στην Τουρκία».

Επίσης, επικρίνει τον Γιώργο Παπανδρέου για τις δηλώσεις του ότι, αν δεν υπάρξει λύση στο Κυπριακό, δεν μπορούν να ομαλοποιηθούν ούτε και οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας.

Ωστόσο, ο κ. Μπαγίς χαιρετίζει την πρόταση του 'Ελληνα υπουργού Εξωτερικών, Δ. Δρούτσα, για ευρωτουρκική σύνοδο κορυφής το 2011. «Αυτό που πρότεινε ο καλός μου φίλος Δημήτρης, είναι πολύ καλή ιδέα. Θα έπρεπε να προσκαλούν την Τουρκία σε όλες τις συνόδους του Συμβουλίου, όπου λαμβάνονται οι πραγματικές αποφάσεις», ανέφερε.

Τέλος, καλεί την Ε.Ε. να αρχίσει εμπορικές σχέσεις με την «Βόρεια Κύπρο» και δηλώνει πως μόνο έτσι η Τουρκία θα ανοίξει τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της, σε κυπριακά πλοία και αεροπλάνα.


Πηγή: http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/tourkia-etoimi-gia-ola

"Απαιτούνται αλλαγές"

Πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες, διότι όσο δεν παράγουμε και δεν στηρίζουμε δικά μας προϊόντα, η πίεση στους μισθούς θα είναι μεγάλη, τόνισε ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στο Ρέθυμνο, σε σύσκεψη για την Αγροτική Ανάπτυξη.

Θα στεναχωρήσουμε και βολεμένους και τους εαυτούς μας, με τις αλλαγές, οι οποίες πρέπει να γίνουν διότι δεν είμαστε περήφανοι για τους θεσμούς που ήταν επιφορτισμένοι με την αγροτική ανάπτυξη, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι "θα ανασυστήσουμε από μηδενική βάση το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης".

Αναφερόμενος στον "Καλλικράτη", ο πρωθυπουργός τόνισε ότι θα βοηθήσει σε όλες αυτές τις αλλαγές με αποφάσεις σε περιφερειακό επίπεδο, χωρίς γραφειοκρατία και αθηνοκεντρικές παρεμβάσεις.

Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει την προσεχή Τρίτη, ο πρωθυπουργός, ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 10.00 το πρωί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στις 11.15 με την γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και στις 12.30 με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, όπως δήλωσε και στη Βουλή ο κ. Τσίπρας.


Πηγή:http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showplain?maindoc=9395846&maindocimg=8304760&service=7&showLink=true


Πόσες οθόνες χρειάζονται για μια γυναίκα???





Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟ

Παρακολουθείστε στις 19:30 το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟ

http://atdhe.net/30531/watch-asteras-tripolis-vs-panathinaikos

http://www.firstrow.net/watch/41371/1/watch-asteras-tripolis-vs-panathinaikos-athens.html

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=98276&part=sports



Football League

Ο Παναιτωλικός είναι ο νέος «κάτοικος» της κορυφής της Football League, καθώς επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού στο Αγρίνιο και εκμεταλλεύτηκε πλήρως την Σαββατιάτικη ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στην Λιβαδειά.
«Ρετιρέ» για Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ήθελε τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή της Football League, μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση από τον Πανθρακικό και ήταν καταιγιστικός στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ με κεφαλιά του Μπούρμα και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα μέχρι το 30’, όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός βγήκε από το «καβούκι» του, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα και να ισοφαρίσει, με τους Αγρινιώτες να ανεβαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.


Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Κούσας, Γκόλιας, Ρότσα, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μπουμάλ, Γκούρμα, Γκούνκελ, Δέντσας, Καραμαλίκης.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Κανωτίδης, Νατσούρας, Ζησόπουλος, Μαρσέλο, Λόπεζ, Αρσενίεβιτς, Σουλτανίδης, Παπουλής, Σίμωσης.


Δόξα για πλέι οφ!

Στον Εύοσμο, η Δόξα ήταν πολύ καλύτερη του Αγροτικού Αστέρα και πήρε τη νίκη με 3-1. Οι αντεπιθέσεις των «Μαυραετών» αποδείχθηκαν φαρμακερές απέναντι στους φλύαρους γηπεδούχους και ο Μαρκόφσκι άνοιξε το σκορ μόλις στο 11’, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Λαμπάκη, ενώ στο 43’ ο Μοσχάκης, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση έκανε το 2-0. Ο Μαρκόφκσι χρίστηκε ξανά σκόρερ στο 47’ και έκανε την αναμέτρηση παράσταση για έναν ρόλο…

Το μόνο που κατάφεραν οι Θεσσαλονικείς ήταν να μειώσουν στο 58’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στεφανίδη, ενώ η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, όταν ο Γκονζάλες από τα έντεκα βήματα αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Οι Δραμινοί έφτασαν του 20 βαθμούς και βάζουν πλώρη για τα πλέι οφς!


Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Λαμπάκης, Σκλιοπίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Σαπάνης, Κονέ (85' Μπεκιάρης), Γέσιτς (70' Ναλμπάντης), Γόγολος, Στεφανίδης, Τσούκλης (46' Γκόμεζ), Ουέλινγκτον, Τσουκαλίδης.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γελαδάρης, Μπαξεβανίδης, Μαρκόφσκι, Μαραγκός, Λίμα, Μοσχάκης (62' Γκονζάλες), Καρακώστας, Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης (90+1' Χλωρός), Καπέλ (84' Ρούτσης).


«Χορταστικές» ισοπαλίες σε Ηλιούπολη και Τρίκαλα

Η Ηλιούπολη μπορεί να ήταν αυτή που είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, όμως ο Εθνικός Αστέρας ήταν αυτό που πέτυχε πρώτος γκολ με τον Φραντζεσκί να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα στο 20’. Οι γηπεδούχοι ενέτειναν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους για την επίτευξη ενός τέρματος, όμως και πάλι αυτοί που πέτυχαν γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι. Ο φορμαρισμένος Λουάμο στο 76’ πέτυχε ένα φοβερό γκολ και το παιχνίδι έδειξε να τελειώνει. Ένα σουτ του Θάνου, όμως έξω από την περιοχή στο 85’ έβαλε την Ηλιούπολη και πάλι στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος και ο Κάμπας με εντυπωσιακή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 89’ και στέρησε από τους φιλοξενούμενους μία σημαντική νίκη.

Ηλιούπολη (Αλέξης Αλεξίου): Μάραμας, Στεφανίδης, Φούφουλας, Παραράς, Κρητικός (64' Δημήτρης, 72' λ.τ Βάρα), Κατεμής, Νικολόπουλος, Νατσέφσκι (52' Ηλιόπουλος), Θάνος, Σικαλιάς, Κάμπας.

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Φραγκής (89' Κολτσίδας), Καρατζάς, Τραορέ, Τσιώλης, Διαμάντης, Παλάσκας, Βάσι, Φραντζεσκί (78' Παπαζούδης), Λουάμο (84' Γκόγκας), Άντονι.

Πολύ ωραίο παιχνίδι στα Τρίκαλα, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για τη νίκη. Η Βέροια ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 28’, όταν ο Σαϊτιώτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Χρήστου για να πετύχει το τέρμα. Οι γηπεδούχοι, που είχαν την υπεροχή, αρχικά ισοφάρισαν στο 44’ με κεφαλιά του Κοντογουλίδη, ενώ στη συνέχεια αυτοί ήταν που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Ρούσεφ στο 67’. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς και πάλι ο Σαϊτιώτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 78’. Αμφότερες οι ομάδες παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Τόλιος, Μπουκουβάλας, Κόρμπος (88' Σπασόγεβιτς), Χρήστου, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ (87' Σαββίδης), Μανουσάκης (83' Μπαριέντος), Μίνγκας, Γιώτας, Μπριλάκης, Τελκίνσκι.

Βέροια (Σούλης Παπαδόπουλος): Καντιμοίρης, Καλί, Αμαραντίδης (46' Αουρέλιο), Μπάρμπας, Σαμαράς, Καλογέρης, Τσιάτσιος, Γεωργιάδης (64' Καγκιούζης), Σαϊτιώτης, Μιχαλόπουλος, Μπλαζέφσκι.

«Τσίμπησε» τον βαθμό η Καλλιθέα

Σε ένα μέτριο παιχνίδι στην Νίκαια, ο Ιωνικός ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις καλύτερες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα. Η Καλλιθέα χρωστάει πολλά στον τερματοφύλακά της, Μανιάτη, ο οποίος ήταν αυτός που με τις αποκρούσεις του κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 75’, όταν κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Σιστόν δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς τέρματα, με την Καλλιθέα να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας.

Ιωνικός (Γιάννης Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Πέτρου, Κωνσταντινίδης, Ρουσάκης (46' Τσιμικλής), Σιστόν, Δελήμπασης (65' Σπυριδάκης), Πασάς (73' Ντιαλό), Βλάχος, Άλβες, Ντε Φαρία.

Καλλιθέα (Γιώργος Βλαστός): Μανιάτης, Χάλαρης, Κιασκαμπάνης, Τζωρμπατζάκης, Θ. Τεγούσης, Ηρακλής, Παπαναστασίου (66' Τσάνα), Πλατέλλας, Ντακόλ, Φαμπίνιο (73' Καραδήμος), Αρκούδας (81' Πινδώνης).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Σάββατο (11/12)

Διαγόρας – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
(36’ Ταραχούλσκι)

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννενα 1-0
(90+2’ Μπάρκογλου)

Πιερικός – Θρασύβουλος 3-1
(52’ Γκουγκουλιάς, 73’ Δήμου, 90’ Κωνσταντινίδης - 33’ Ζαχαρόπουλος)

Εθνικός – ΟΦΗ 1-0
(72' Περέιρα)

Κυριακή (12/12)

Παναιτωλικός – Πανθρακικός 1-0
(4' Μπρούμα)

Ιωνικός – Καλλιθέα 0-0

Ηλιούπολη – Εθνικός Αστέρας 2-2
(85' Θάνος, 89' Κάμπας - 20' πεν. Φραντζεσκί, 76' Λουάμο)

Τρίκαλα – Βέροια 2-2
(44' Κοντογουλίδης, 67' Ρούσεφ – 28', 78' πεν. Σαϊτιώτης)

Αγροτικός Αστέρας – Δόξα Δράμας 1-3
(58' πεν. Στεφανίδης – 11', 47' Μαρκόφσκι, 43' Μοσχάκης)

Η βαθμολογία

1. Παναιτωλικός 32
2. ΠΑΣ Γιάννενα 30
3. ΟΦΗ 26
4. Διαγόρας 25
5. Λεβαδειακός 20
6. Δόξα Δράμας 20
7. Αγροτικός Αστέρας 17
8. Εθνικός Αστέρας 17
9. Ηλιούπολη 16
10. Πιερικός 15
11. Ιωνικός 15
12. Θρασύβουλος 14
13. Πανθρακικός 14
14. Βέροια 14
15. Τρίκαλα 12
16. Αναγέννηση Καρδίτσας 11
17. Εθνικός 11
18. Καλλιθέα 9

Επόμενη αγωνιστική (15/12)

Ιωνικός – Παναιτωλικός (15:00)
Πανθρακικός – Εθνικός
Καλλιθέα – Διαγόρας
ΟΦΗ – Ηλιούπολη
Εθνικός Αστέρας – Αγροτικός Αστέρας
Βέροια – Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας – Πιερικός
Αναγέννηση Καρδίτσας – Τρίκαλα (18:00)
Θρασύβουλος – ΠΑΣ Γιάννενα (19:00)


ΠΗΓΗ:http://www.gazzetta.gr/


"Καμπάνα" 1200 ευρώ γιατι έκλεψε το σιουτιέν και το μαγιό της πρώην του!

Αξιωματικός του στρατού έκλεψε ένα σουτιέν και ένα μαγιό από το σπίτι πρώην ερωμένης του. Ο 45χρονος κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι το συμβάν συνέβη τον Ιούνιο του 2009 ενώ έγινε δεκτό ότι το αδίκημα διαπράχθηκε ενώ βρισκόταν υπό συναισθηματική φόρτιση. Η υπεράσπιση αγορεύοντας για μετριασμό της ποινής υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος κλονίστηκε ψυχολογικά από τη διακοπή της σχέσης του με την κατηγορούμενη.

Το δικαστήριο αφού αξιολόγησε τα δεδομένα επέβαλε στον κατηγορούμενο το ποσό των 1,200 ευρώ. Συγκεκριμένα επέβαλε στον κατηγορούμενο πρόστιμο 450 ευρώ για την κατηγορία κλοπής σουτιέν, 450 για την κατηγορία κλοπής μαγιό και 300 ευρώ πρόστιμο στην κατηγορία παράνομης εισόδου σε ξένη περιουσία. ΠΗΓΗ: /papatzides.blogspot.com

Έλληνας συνταξιούχος με 7.000 ευρώ μηνιαίως

Αναγκάστηκε να φύγει από την Ελλάδα σε μεγάλη ηλικία και να εργαστεί στο εξωτερικό. Σήμερα, σε ηλικία 60 ετών, εισπράττει σύνταξη 7.000 ευρώ μηνιαίως από το νορβηγικό κράτος, όπου εργάστηκε επί 8 χρόνια, ως αναπαλαιωτής κτηρίων.

Πρόκειται για τον Σάββα Κάμπαξη, ζωγράφο, γλύπτη και συντηρητή έργων τέχνης, ο οποίος απέδειξε ότι το ελληνικό δαιμόνιο, που τόσο κατηγορείται για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, μπορεί ακόμη να... θαυματουργεί.

Αποφοίτησε από τη σχολή Καλών Τεχνών στα τέλη της δεκαετίας του '70 και, όπως κάθε αριστερός της εποχής, ασφυκτιούσε από τη μετεμφυλιακή νοοτροπία, υπολείμματα της οποίας υπήρχαν ακόμη στην πολιτική ζωή.

Κατόρθωσε να μαζέψει κάποια χρήματα, φτιάχνοντας σκηνικά για την κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ, και ξεκίνησε για ένα πολύχρονο ταξίδι σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

«Έκλεβαν από παντού»

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1983, όταν είχε πλέον συντελεστεί η πολιτική αλλαγή και φαινόταν ότι νέος άνεμος ενέπνεε την εξουσία και την κοινωνία. Το Υπουργείο Πολιτισμού τού πρότεινε να εργαστεί ως αντιγραφέας μαρμάρινων μνημείων στο Μουσείο της Ακρόπολης και δέχθηκε αμέσως.


Έργο έξω από το Δημαρχείο του Όσλο, τη συντήρηση του οποίου είχε αναλάβει, φυσικά με το αζημίωτο, ο κ. Κάμπαξης. «Τα χρήματα ήταν αρκετά καλά» λέει στην εφημερίδα VETO ο κ. Κάμπαξης. «Όμως αυτά που βλέπεις σε φθείρουν σαν άνθρωπο. Έκλεβαν από παντού. Από τα μάρμαρα, από τον γύψο, από τα φύλλα χρυσού, από τις μπογιές. Όλα τα πανάκριβα αυτά υλικά που χρησιμοποιεί ο καλλιτέχνης για τη δουλειά του έφταναν σε εμάς λειψά...».

Έτσι, δεν δίστασε το 1993 να δεχθεί την πρόταση της νορβηγικής κυβέρνησης να εργαστεί για το νορβηγικό ΥΠΕΧΩΔΕ ως αναπαλαιωτής διατηρητέων κτηρίων.

«Από την αρχή, ο μισθός ήταν με ελληνική αντιστοιχία 3 εκατ. δραχμές τον μήνα, για οκτάωρη πενθήμερη εργασία. Σας εντυπωσιάζει βέβαια, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι ο Νορβηγός οδοκαθαριστής αμειβόταν με ενάμισι εκατομμύριο δραχμές μηνιαίως. Οι συνθήκες εργασίας ήταν εξαιρετικές, όπως και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Όσο για τη σύνταξη, ήταν μέρος του συμβολαίου μου. Εγώ άφησα πίσω μου μια ολόκληρη ζωή, μία μόνιμη θέση στο Δημόσιο, έτσι το νορβηγικό κράτος θα με αντάμειβε, δίνοντάς μου σύνταξη αμέσως μόλις τελείωνε η σύμβασή μου».

Η καλή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, βέβαια, πληρώνεται ακριβά από τους εργαζομένους της χώρας, στους οποίους γίνονται κρατήσεις της τάξεως του 28%. Εκεί δεν υπάρχουν επιδόματα και δώρα, δεν χρειάζονται άλλωστε, καθώς οι αμοιβές είναι παραπάνω από ικανοποιητικές. Όμως, το κράτος έχει προβλέψει τις ανάγκες του εργαζομένου για διακοπές.

Έτσι, για όσους έχουν συμπληρώσει 13 μήνες εργασίας προβλέπεται η επιστροφή του 10% των κρατήσεων που τους έχουν γίνει, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα αυτά για ένα ταξίδι σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Επίσης, απαγορεύεται η παρακράτηση του μισθού ή μέρους του για χρέη προς τράπεζες και Δημόσιο!».

Πηγή:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=219936&cid=4

Tottenham vs Chelsea, French Ligue 1 & Spanish La Liga live tv

Tottenham vs Chelsea

French Ligue
Lyon vs Toulouse, Monaco vs St.Etienne

Spanish La Liga
Athletic Bilbao vs Espanyol
Hercules vs Malaga
Mallorca vs Racing Santander
Sporting Gijon vs Levante

Tottenham vs Chelsea 17:00 CET
http://atdhe.net/30504/watch-tottenham-vs-chelsea

French Ligue
Lyon vs Toulouse 17:00 CET
http://atdhe.net/30512/watch-lyon-vs-toulouse

Monaco vs St.Etienne 17:00 CET
http://atdhe.net/30513/watch-monaco-vs-stetienne

Spanish La Liga
Athletic Bilbao vs Espanyol 17:00 CET
http://atdhe.net/30505/watch-athletic-bilbao-vs-espanyol

Hercules vs Malaga 17:00 CET
http://atdhe.net/30506/watch-hercules-vs-malaga

Mallorca vs Racing Santander 17:00 CET
http://atdhe.net/30507/watch-mallorca-vs-racing-santander

Sporting Gijon vs Levante
http://atdhe.net/30508/watch-sporting-gijon-vs-levante


Gaziantepspor vs Kayserispor & Grasshoppers vs Basel live tv


Gaziantepspor vs Kayserispor
http://atdhe.net/30523/watch-gaziantepspor-vs-kayserispor

Grasshoppers vs Basel
http://atdhe.net/30574/watch-grasshoppers-vs-basel

Serie A Diretta Goal live tv


http://atdhe.net/30575/watch-serie-a-diretta-goal

http://atdhe.net/30576/watch-serie-a-diretta-goal


ΑΕΚ-ΑΕΛ & Ολυμπιακός-Ατρόμητος live tv

Παρακολουθείστε στις 17:15 τα π[αιχνίδια μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ και Ολυμπιακού-Ατρόμητου στα παρακάτω links:
ΑΕΚ-ΑΕΛ
http://atdhe.net/30529/watch-aek-athens-vs-larisa
http://www.firstrow.net/watch/41353/1/watch-aek-athens-vs-ael-larissa.html
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=98274&part=sports


Ολυμπιακός-Ατρόμητος
http://atdhe.net/30530/watch-olympiakos--vs-atromitos
http://www.firstrow.net/watch/41354/1/watch-olympiacos-piraeus-vs-atromitos-athens.html
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=98275&part=sports

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος & Σκόντα Ξάνθη-Καβάλα live tv

Πατήστε τα παρακάτω links και παρακολουθείστε στις 15:00 τα παιχνίδια Πανσερραϊκός-Πανιώνιος & Σκόντα Ξάνθη-Καβάλα:

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος
http://atdhe.net/30528/watch-panserraikos-vs-panionios
http://www.firstrow.net/watch/41332/1/watch-panserraikos-fc-vs-panionios-athens.html

Σκόντα Ξάνθη-Καβάλα
http://atdhe.net/30527/watch-xanthi-skoda-vs-kavala
http://www.firstrow.net/watch/41334/1/watch-ao-xanthi-vs-ao-kavala.html

Πιερία: Χτύπησαν με ξύλα ηλικιωμένους και τους λήστεψαν!

Οι 4 δράστες έπιασαν στον ύπνο τους ηλικιωμένους και τους χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα...





Οι δράστες παραβίασαν μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο σπίτι των ηλικιωμένων, που βρίσκεται στο Λιτόχωρο Πιερίας. Στα πρόσωπά τους φορούσαν μαντήλια και στα χέρια τους κρατούσαν ξύλα. Μπήκαν στο υπνοδωμάτιο και όταν ο παππούς και η γιαγιά ξύπνησαν, ήταν αργά...

Οι δράστες τους ακινητοποίησαν και αφού τους χτύπησαν άγρια στο κεφάλι και στο σώμα, με τα ξύλα που κρατούσαν, τους ζήτησαν να μαρτυρήσουν το σημείο που έκρυβαν τα χρήματά τους. Οι ηλικιωμένοι αναγκάστηκαν να τους δείξουν και τότε οι δράστες πήγαν και τα πήραν.

Στη συνέχεια έγιναν καπνός, ενώ οι άτυχοι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.    πηγη:newsit.gr

Γελοιογραφία:Οι παππούδες και τα σπιτάκια...





Φωτογραφίες από τις προετοιμασίες για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Πάρτε μια ακόμη μικρή γεύση με τη δουλειά των εθελοντών από τις προεργασίες για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων.
Και μη ξεχάστε φέτος να έρθετε όλοι στον Κολινδρό.
Καλό είναι το κλίμα των Χριστουγέννων στις πόλεις δε λέω,αλλά και στα χωριά είναι ακόμη καλύτερο.
Μένει να το διαπιστώσετε...







ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

17:30 μ.μ. Έναρξη Καλωσόρισμα από την Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου.
Χαιρετισμός Δημάρχου

18:00 μ.μ. Φωτισμός Δέντρου με τους ήχους της Φιλαρμονικής.
18:15 μ.μ. Χορωδία Γυμνασίου - Λυκείου (δύο τραγούδια)
18:30 μ.μ. Κάλεσμα των παιδιών να κρεμάσουν στο δέντρο τις
κάρτες τους.
19:00 μ.μ. Χορευτικό παιδικού σταθμού.
19:15 μ.μ. Χορωδία Γυμνασίου - Λυκείου (δύο τραγούδια)
19:30 μ.μ. Έρχεται το τρενάκι με τον Άγιο Βασίλη
20:00 μ.μ. Νεανικό Συγκρότημα.



ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

11:00 π.μ. Έναρξη Καλωσόρισμα
11:10 π.μ. Θεατρικό Παιδικού Σταθμού
11:30 π.μ. Μουσικοχορευτικό Α' Δημοτικό Σχολείο
12:00 π.μ. Μουσικοχορευτικό Β 'Δημοτικού Σχολείου
12:30 μ.μ. Ο Αγιος Βασίλης μοιράζει δώρα Δραστηριότητες στα σπιτάκια.

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟ 18 και 19 Δεκεμβρίου.

Το Τρενάκι φτάνει στο Κολινδρό στις 18 Δεκεμβρίου, μαζί του φέρνει τον Άγιο Βασίλη με το σάκο του γεμάτο εκπλήξεις και δώρα.

Ελάτε να στείλετε το γράμμα σας στον Άγιο Βασίλη, ν' ακούσετε και να διαβάσετε Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια.
Να κάνετε το δικό σας στολίδι και να δημιουργήστε τη δική σας κάρτα στα παραμυθένια σπιτάκια μας.
Χορωδίες και θεατρικά δρώμενα από μαθητές των σχολείων μας θα σας διασκεδάζουν.
Νεανικό συγκρότημα θα δίνει το γιορτινό ρυθμό των Χριστουγέννων.
Νεράιδες και ξωτικά σας μεταμορφώνουν σ' αγαπημένους ήρωες παραμυθιών.
Ψήνουμε κάστανα, σας ζεσταίνουμε με τσάι και σας γλυκαίνουμε με εδέσματα.
Ελάτε για ατέλειωτες βόλτες, με το τρενάκι, για μικρούς και μεγάλους μέσα στα σοκάκια του χωριού μας.

Τιμή Εισόδου : Η γιορτινή σας διάθεση.

Οργάνωση:
Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Νικόλαος Λούσης» Κολινδρού.
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημ,Σχολ. Κολινδρού.
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημ.Σχολ. Κολινδρού.
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Κολινδρού.
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Κολινδρού
Παιδικός Σταθμός Κολινδρού.
Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων Κολινδρού.

Υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΚΟΛΙΝΛΡΟΥ


Σαν σήμερα

ΚΥΡΙΑΚΗ
12
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ανατολή Ήλιου: 07:30
Δύση Ήλιου: 17:07
Σελήνη 6 ημερών

Γιορτάζουν: Δανάη, Σπυρίδων, Σπυριδούλα.

Γεγονoτα

1792: Ο Μπετόβεν, σε ηλικία 22 ετών, παίρνει το πρώτο μάθημά του στη μουσική σύνθεση από τον Γιόζεφ Χάιδν.

1803: Οι Σουλιώτες αναγκάζονται να έρθουν σε συμφωνία με τον Αλή Πασά. Εγκαταλείπουν το Σούλι και καταφεύγουν στα Ιόνια Νησιά.

1913: Η «Μόνα Λίζα» επιστρέφει στο Μουσείο του Λούβρου, απ' όπου είχε κλαπεί το 1911.

1916: «Ανάθεμα» του Ελευθέριου Βενιζέλου στο Πεδίον Άρεως των Αθηνών.

1957: Ο «μεγάλος» του Rock & Roll Τζέρι Λι Λιούις αφήνει την πρώτη του γυναίκα για να παντρευτεί τη 13χρονη εξαδέλφη του Μίρα Γκέιλ Μπράουν, δημιουργώντας σάλο.

1969: Βόμβα στην Πιάτσα Φοντάνα του Μιλάνου σκοτώνει 16 και τραυματίζει 90 ανθρώπους. Αρχή της «Στρατηγικής της Έντασης» στην Ιταλία.

Γεννησεις
1863: Έντβαρντ Μουνκ, νορβηγός συμβολιστής ζωγράφος. («Η Κραυγή») [θαν. 23/1/1944]

1915: Φρανκ Σινάτρα, αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός. [θαν. 14/5/1998]

1955: Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, ελληνίδα επιχειρηματίας.

Θανατοι
1909: Καρλ Κρουμπάχερ, γερμανός φιλόλογος, που συνεισέφερε τα μέγιστα στη μελέτη του βυζαντινού πολιτισμού. [γεν. 23/9/1956]

1963: Γιασουζίρο Όζου, σπουδαίος ιάπωνας σκηνοθέτης. («Τόκιο Στόρι»). [γεν. 12/12/1903]

1987: Νίκος Σταυρίδης, κωμικός ηθοποιός. [γεν. 1910]