Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

French Ligue 1:Stade Rennes vs Olympique Marseillelive tv

22:00 GMT(+2:00)
Stade Rennes vs Olympique Marseille


Live tv links:

http://atdhe.me/tv/4269/live-rennes-vs-marseille

http://www.soccertvlive.net/watch/54375/1/watch-stade-rennes-vs-olympique-marseille.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/94/v-209454.html

http://www.watchlivefootball.tv/stade-rennes-olympique-marseille-live-france-ligue-1-20110311.html

http://www.vipstand.me/watch/23381/1/stade-rennes-vs-olympique-marseille.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

Italian Serie A:Brescia vs Inter Milan live tv


Italian Serie A
21:45 GMT(+2:00)
Brescia vs Inter Milan

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/4264/live-brescia-vs-inter-milan

http://atdhe.me/tv/4266/live-brescia-vs-inter-milan-2

http://www.soccertvlive.net/watch/54374/1/watch-brescia-vs-inter-milan.html

http://www.soccertvlive.net/watch/54374/3/watch-brescia-vs-inter-milan.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/94/v-209452.html

http://www.vipstand.me/watch/23380/1/brescia-vs-inter-milan.html

http://www.watchlivefootball.tv/brescia-internazionale-live-italy-serie-a-20110311.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

German Bundesliga: 1. FC Koln vs Hannover 96 live tv


German Bundesliga
21:30 GMT(+2:00)
1. FC Koln vs Hannover 96

Live tv links:

http://atdhe.me/tv/4258/live-1-fc-koln-vs-hannover-96

http://atdhe.me/tv/4261/live-1-fc-koln-vs-hannover-96-2

http://atdhe.me/tv/4274/live-1-fc-koln-vs-hannover-96-3

http://www.soccertvlive.net/watch/54373/1/watch-1.-fc-koln-vs-hannover-96.html

http://www.soccertvlive.net/watch/54373/2/watch-1.-fc-koln-vs-hannover-96.html

http://www.soccertvlive.net/watch/54373/3/watch-1.-fc-koln-vs-hannover-96.html

http://www.fromsportcom.com/v-2/0/94/v-209449.html

http://www.vipstand.me/watch/23379/1/1.-fc-koln-vs-hannover-96.html

http://www.watchlivefootball.tv/koln-hannover-96-live-germany-bundesliga-20110311.html


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αναρτώνται συνεχώς τα links.
Μείνετε συνδεδεμένοι στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...

ΣΚΑΙ 92,6 10-12 "Οι Αετοί του Σαββάτου"




ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ:Απασχόληση ανέργων, απολυμένων «ΚΟΡΤΑΓΚ» και «ΤΙΝ ΦΙΛ

Επιστολή του Βουλευτή Θανάση Παπαγεωργίου προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λούκα Κατσέλη για την ένταξη των ανέργων απολυμένων των εργοστασίων «ΚΟΡΤΑΓΚ» και «ΤΙΝ – ΦΙΛ» σε προγράμματα απασχόλησης.

Ο κ. Παπαγεωργίου επανέρχεται για μια ακόμη φορά – έχει στείλει τον περασμένο χρόνο κι άλλες επιστολές, έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και είχε συναντήσεις στο αρμόδιο υπουργείο - επιμένοντας στην ανεύρεση λύσης για την τακτοποίηση των απολυμένων και ανέργων των παραπάνω εργοστασίων.

Ο κ. Παπαγεωργίου επισημαίνει πως το κλείσιμο των δύο εργοστασίων, της ΚΟΡΤΑΓΚ (κλωστοϋφαντουργίας) και της ΤΙΝ ΦΙΛ (βαφεία-φινιστήρια), είναι μέρος του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κλάδος της κλωστοϋφαντουργίας. Σε πολλές περιπτώσεις σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, έχουν ληφθεί μέτρα υπέρ των απολυμένων, είτε εντάσσοντας τους σε ρυθμίσεις συνταξιοδότησης είτε σε επιδοτούμενα προγράμματα ΟΑΕΔ, Ολοκληρωμένης Παρέμβασης, Ειδικό Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.α.
Στην Πιερία, οι απολυμένοι των δύο εργοστασίων, όχι μόνο μένουν απλήρωτοι από τον πρώην εργοδότη τους, αλλά δεν έτυχαν και των ευεργετικών ρυθμίσεων ή δεν εντάχτηκαν σε προγράμματα απασχόλησης με αποτέλεσμα, σήμερα, 6 χρόνια μετά την απόλυσή τους, να παραμένουν άνεργοι και να αισθάνονται κατάφορα αδικημένοι σε σχέση με τους άλλους συναδέλφους τους άλλων περιοχών της χώρας που έτυχαν ευεργετικών ρυθμίσεων.
Σήμερα από τους 150 περίπου ομαδικά απολυμένους από τα εργοστάσια αυτά, βρίσκονται σε αδιέξοδο και άνεργοι περίπου 90, αφού βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο χωρίς καμιά προοπτική, χωρίς καμιά βοήθεια και ευκαιρίες εργασίας. Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται λίγα χρόνια πριν την συνταξιοδότηση γι αυτό και δεν έχουν πολλές ευκαιρίες εύρεσης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
Στο χρόνο που πέρασε παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των ιδίων, του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, αν και υπήρξε δέσμευση ότι θα ενταχθούν σε προγράμματα της παραγράφου 5 του άρθρου 2 του Ν. 3845/2010, δεν κατέστει δυνατό να βρεθούν θέσεις εργασίας για να εργαστούν να συμπληρώσουν ένσημα και χρόνο εργασίας ώστε να συνταξιοδοτηθούν.

Ο κ. Παπαγεωργίου, ο οποίος μαζί με την επιστολή που απέστειλε έχει ζητήσει και συνάντηση με την Υπουργό και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την δρομολόγηση λύσης στο πρόβλημα, καταλήγει στην επιστολή του προς την κ. Κατσέλη:
«Κυρία Υπουργέ,
Οι απολυμένοι άνεργοι των εργοστασίων ΚΟΡΤΑΓΚ και ΤΙΝ ΦΙΛ δικαιούνται της ίδιας μεταχείρισης με τους απολυμένους άλλων κλωστοϋφαντουργικών επιχειρήσεων ανά την Ελλάδα. Γι’ αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη να εφαρμοστεί και στη δική τους περίπτωση ότι εφαρμόστηκε και σε άλλες περιπτώσεις απολυμένων εργοστασίων κλωστοϋφαντουργίας που έκλεισαν ή να ενταχθούν σε προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ με ειδικές ρυθμίσεις. Ειδικότερα σε προγράμματα για μακροχρόνια άνεργους είτε βρίσκονται σε ηλικία κάτω των 55 ετών, είτε άνω των 55 ετών και κοντά στο χρόνο συνταξιοδότησής τους».



Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙ​Α ΤΟΥ ΠΑΝEΛΛΗΝΙΟ​Υ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙ​ΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧ​ΩΝ 10/3/2011 (video)

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ.

Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων πραγματοποίησε την Πέμπτη 10/3/2011, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και πορεία στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Συμμετείχε μεγάλος αριθμός συναδέλφων και ομολογουμένως η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
Ενώ η πορεία εξελισσόταν από την οδό Ιπποκράτους, σοβαρές δυνάμεις των ΜΑΤ δε τους επέτρεψαν να περάσουν από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, προφανώς κατ' εντολή κυβερνητικών εκπροσώπων.
Θεωρήσανε ότι είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να παρεμποδίζονται Έλληνες πολίτες να διέρχονται δημόσιους δρόμους και γι' αυτό τον λόγο προσπαθήσανε να περάσουν μέσα από το μπλόκο των ΜΑΤ. Η αστυνομία τους έσπρωξε ΒΙΑΙΑ, κάνοντας χρήση χημικών και δακρυγόνων.

BINTEO NTOKOYMENTO:



Δείξε μου τα εκατοστά του... μπέου σου!


Αναρωτιέμαι τι καινούριο παρουσίασε ο Αλέξης Κούγιας με τις κασέτες που έφερε στο προσκήνιο!

Προϊόν υποκλοπής, συρραφή ή μοντάζ, αποδείχτηκε για άλλη μία φορά πόσο διεφθαρμένο, οπισθοδρομικό και ανούσιο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράγοντες επικίνδυνοι, που ζουν στα όρια της μαφίας, υβρεολόγιο, στημένα παιχνίδια, πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση, στοίχημα συμπληρώνουν την εικόνα ενός ταλαιπωρημένου αθλήματος.
Ποτέ η σιωπή δεν έκανε τόσο θόρυβο. Από το «Αιγάλεω κ ο ΟΣΦΠ να κερδίζουν», φτάσαμε στους Ρώσους, τους Βούλγαρους και τους Τσετσένους. Σίγουρα, κάτι απόλυτα λογικά στα πλαίσια του διεθνοποιημένου περιβάλλοντος που ζούμε και την πολυπολιτισμική κοινωνία που θέλουμε να χτίσουμε.

Εδώ ακριβώς είναι η ευκαιρία της ΑΕΚ. Η κίνηση που θα αποτελέσει ελπίδα στην εξυγίανση και την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ζήτημα δεν μπορεί να λυθεί στα πλαίσια της super league! Επισημοποιήθηκε ότι οι συγκεκριμένοι παράγοντες εκτός από υπόδικοι, είναι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του ξεκάθαρου βιασμού του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει μέτρα. Επειδή όμως υποθέτω ότι έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σημαντικά ζητήματα αυτήν την περίοδο, από τους τυχάρπαστους παραγοντίσκους που παίζουν με την γνήσια αγάπη και των έρωτα χιλιάδων φιλάθλων, το καλύτερο θα ήταν να σταματήσει το πανηγύρι! Να διακοπεί το πρωτάθλημα. Να επέμβει επιτέλους ο εισαγγελέας και κάποιοι άνθρωποι που αποδεδειγμένα διέπραξαν παράνομες πράξεις να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Να πάψει επιτέλους, το πορτραίτο του Προέδρου, που με την πρώτη ευκαιρία δείχνει τα εκατοστά του…μπέους του!

Η λύση αυτή δεν χρειάζεται ούτε χρήματα, ούτε κονδύλια! Απαιτεί πολιτική βούληση και όραμα. Άλλωστε εγκαθιστώντας την νομιμότητα και την αξιοκρατία στο ελληνικό πρωτάθλημα δημιουργείς ένα ανταγωνιστικό προϊόν που είναι πιο ελκυστικό και προσεγγίσιμο. Επιφέρει περισσότερους επενδυτές, περισσότερα χρήματα… περισσότερα στοιχήματα άρα και περισσότερα έσοδα! Η σαπίλα, η αηδία και η κοροϊδία έχει κουράσει και τους πλέον αποχαυνωμένους οπαδούς των μεγάλων που βλέπουν την ομάδα τους να ασελγεί με τρόπο ανήθικο, τόσο προσβλητικό και ντροπιαστικό που δεν ταιριάζει με την όποια ιστορία τους.

Το θέμα δεν είναι ελληνικό. Το θέμα είναι και ελληνικό. Το συναντήσαμε στην Ιταλία πολύ πρόσφατα. Το λύσανε στην Ιταλία, πολύ πρόσφατα, με μέτρα σκληρά αλλά δίκαια χωρίς κανένας να τολμήσει να μιλήσει! Αυτό πρέπει να γίνει και εδώ, άμεσα ώστε να επανέλθει η ισορροπία και η δικαιοσύνη σε μία περίοδο δύσκολη και απαισιόδοξη. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος και η ΑΕΚ, που καθημερινά αποδεικνύεται πόσο διαφορετική είναι οφείλει να πρωταγωνιστήσει σε αυτή την προσπάθεια, να δώσει το σύνθημα και να ξεκινήσει την προσπάθεια, φτύνοντας απίθανους θεατρικούς θίασους.

Υ.Γ. Βελτιωμένος φάνηκε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και αυτό αποτελεί προπομπό για το τι ακριβώς περιμένει την ΑΕΚ την επόμενη Τετάρτη. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο αντίπαλος, όπως και εμείς παίζουμε όλη την χρονιά σε ένα παιχνίδι. Αυτό και μόνο αρκεί για να αποδείξουν οι παίχτες μας αν διαθέτουν ψυχή, πείσμα και πάθος για τη νίκη, αλλά για αυτό το παιχνίδι έχουμε χρόνο ακόμα να μιλήσουμε!

Το διαβάσαμε στο φιλικό μας μπλογκ: http://mpalakia.blogspot.com/2011/03/blog-post_11.html#ixzz1GHLMftlA

Προκαταρκτική έρευνα για δημοσιεύματα χρεοκοπίας


Tη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας με αφορμή αναρτήσεις στο διαδίκτυο που κάνουν λόγο για επικείμενη χρεοκοπία της Ελλάδας διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας, Ε. Ράικου.

Αντικείμενο της έρευνας είναι η διαπιστωθεί αν τελούνται ποινικώς διωκόμενα αδικήματα

ΔΕΗ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ @@@ΜΠΛΙΧ

Για κακούργημα παραπέμπεται η Τζούλια Αλεξανδράτου από τον εισαγγελέα του ΣΔΟΕ


Για κακούργημα παραπέμπεται η Τζούλια Αλεξανδράτου από τον εισαγγελέα του ΣΔΟΕ, επειδή δεν δήλωσε στην εφορία τα έσοδα της από τα ροζ DVD.

Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «Παναγία Σουμελά»


Ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους συλλόγου, τους εθελοντές αιμοδότες και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην πρώτη μεγάλη αιμοδοσία για το 2011 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 στη νέα του πολιτιστική στέγη.

Μόνη στη… Βουδαπέστη


Χωρίς επάρκεια σε διαφημιστικό υλικό και με μόνο «όπλο» τη διάθεση και την αγωνία τουριστικών φορέων του νομού μας, ήταν η παρουσία της Πιερίας στην τουριστική έκθεση της Βουδαπέστης, όπως αναφέρουν σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Πιερική Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων (ΠΟΕΔΔ)

Μετά την άρνηση της Περιφέρειας για συμμετοχή σε εκθέσεις του εξωτερικού με δικό της περίπτερο και παρά τις αλλεπάλληλες συσκέψεις των τουριστικών φορέων με τον αντιπεριφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη, η Πιερία συμμετέχει σε εκθέσεις μόνο με πρωτοβουλία των τουριστικών φορέων του νομού μας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΔΔ. «Όπως παραβρεθήκαμε στην έκθεση του Βελιγραδίου, και φιλοξενηθήκαμε στο περίπτερο του ΕΟΤ, έτσι και η Πιερική Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων δωματίων με δική της πρωτοβουλία, και με επαφές που είχε με το γραφείο του ΕΟΤ της Αυστρίας, μπόρεσε να εξασφαλίζει χώρο, για να προβάλλει τον νομό μας αλλά και την περιφέρεια γενικότερα στην Βουδαπέστη», υποστηρίζει η ΠΟΕΔΔ.
Η Πιερική Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων, «καταγγέλλει» ότι η συμμετοχή της Πιερίας ήταν ελλιπής σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μιας και δεν υπήρχε επάρκεια σε διαφημιστικό υλικό, αφού δεν φρόντισε να στείλει η Περιφέρεια μέσω των αντιπεριφερειών, παρότι είχαν επισημάνει την αναγκαιότητά του από τον Ιανουάριο. «Το υλικό που διατέθηκε ήταν αυτό που μπορέσαμε να πάρουμε εμείς αεροπορικώς τόσο σε διαφημιστικό υλικό των συλλόγων όσο σε διαφημιστικό υλικό της πρώην νομαρχίας όπως και έντυπο της Κεντρικής Μακεδονίας», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.
Ευτυχώς, φαίνεται ότι κάποιοι βοήθησαν, αφού η ΠΟΕΔΔ ευχαριστεί μέσω αυτού, τον υπεύθυνο οργάνωσης και διαφήμισης του ΕΟΤ Βιέννης, τον Δ/ ντη Παναγιώτη Σκορδά, τον Θεοδόση Κοσμίδη, τον Ιωάννη Ραφαλιά και από το Γραφείο της Ελληνικής Πρεσβείας στην Βουδαπέστη τον Κων/νο Φλουρή για τον χώρο που προσέφεραν και την άψογη φιλοξενία που παρείχανε. «Ακόμα το Σάββατο 05/03/2011 εμπλουτίσανε το περίπτερο του ΕΟΤ με μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από ομογενείς της Ουγγαρίας», όπως τονίζουν.
Κατά τ’ άλλα, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, όπως και το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την περιοχή μας, αφού η Πιερία αποτελεί παραδοσιακό προορισμός για τους Ούγγρους. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο πέρυσι η Ελλάδα δέχθηκε 145.000 τουρίστες.
Το περίπτερο επισκέφθηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης μεταξύ άλλων και ο πρέσβης της χώρας μας στην Ουγγαρία κος Σπύρος Γεωργιλές.
Την Πιερία (και κατ’ επέκταση την απούσα Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) «εκπροσώπησαν» στην έκθεση, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΔ Γρηγόρης Βεΐδαμενίδης, ο ταμίας της ΠΟΕΔΔ Γεώργιος Σαμαράς, καθώς και πολλοί τουριστικοί επιχειρηματίες πράκτορες του νομού μας.

. Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 μαζευόμαστε στην κεντρική ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ



Τώρα που μπήκε η Άνοιξη, ανθίζουν τα λουλουδάκια, ο ήλιος λάμπει φωτεινός, οι μελισσούλες πετούν ψηλά σαν την τιμή της βενζίνης και τα πουλάκια τιτιβίζουν, ήρθε η ώρα για μια δυναμική επιστροφή των ποδηλάτων στους δρόμους μέσα και έξω από την πόλη!
Όλο το Χειμώνα φάγαμε, ήπιαμε, βάλαμε κιλά, κάψαμε βενζίνες και αφήσαμε το ποδηλατάκι μας να ξεφουσκώνει στην αποθήκη (πλην κάποιων φανατικών ιδεολόγων ποδηλατών φυσικά).
Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξαναανταμώσουμε, να βολτάρουμε με ασφάλεια, να χαρούμε τον ήλιο και τη φύση, να κάψουμε καμιά θερμίδα και να περάσουμε καλά..

Η Ποδηλατική Από-δραση κηρύσσει λοιπόν την έναρξη της εαρινής ποδηλατικής περιόδου του 2011. Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 μαζευόμαστε στην κεντρική ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, χαράσσουμε μια ευχάριστη διαδρομή και ξεκινάμε πετάλι! Ελάτε όποια κι αν είναι η φυσική σας κατάσταση, ό,τι τύπο ποδηλάτου κι αν διαθέτετε. Πηγαίνουμε σαν ομάδα και αλληλοβοηθιόμαστε όποτε χρειαστεί.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΛΕΣ!

Υ.Γ. Και μην ξεχνάτε: Ο Σύλλογος κάθε Παρασκευή στις 20:00 κάνει μαζώξεις στον τελευταίο όροφο του Συλλόγου Μικρασιατών, οδός Σαρανταπόρου με Κίου 2 γωνία. Προτείνουμε, συζητάμε, αποφασίζουμε, διασκεδάζουμε.. Όσοι πιστοί προσέλθετε, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!


ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δ. Σ Πύδνας - Κολινδρού

1. Ενημέρωση για το ΒΙΟ.ΠΑ. και το Κ.ΑΤ. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
2. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για «παράλληλα έργα εκουσίου αναδασμού Αιγινίου».(Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
3. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Δίου – Ολύμπου για την υποβολή προτάσεων ένταξης στο ΕΣΠΑ των έργων «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Αιγινίου» και «Αποχέτευση Μακρυγιάλου. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
4. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα για τα θέματα ΒΙΟ.ΠΑ., ΚΑΤ και αναδασμού.(Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ.).
5. Συμμετοχή δύο (2) νέων μέχρι 26 ετών από τη Δημοτική Ενότητα Κολινδρού στο Λουξεμβούργο για συνάντηση νέων στα πλαίσια του δικτύου CHARTER. (Εισήγηση κ. K. Λασκαρίδης ) .
6. Σύνταξη του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (Ο.Ε.Υ.) ΤΟΥ Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.(Εισήγηση κ. Π. Πατσιούρα).
7. Σύσταση παγίας προκαταβολής του Δήμου για το έτος 2011 και ορισμός υπολόγου.(Εισήγηση κ. Π. Πατσιούρα).
8. Έγκριση ή μη της υπ’ αρίθ. 2/2011 απόφασης του Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος. (Εισήγηση κ. Π. Πατσιούρα).
9. Έγκριση ή μη της υπ’ αρίθ. 3/2011 απόφασης του Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος. (Εισήγηση κ. Π. Πατσιούρα).
10. Έγκριση ή μη της υπ’ αρίθ. 4/2011 απόφασης του Κυπαρισσοπουλείου Κληροδοτήματος. (Εισήγηση κ. Π. Πατσιούρα).
11. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. για την υλοποίηση του έργου καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2011. (Εισήγηση κ. Ξ. Βασιλειάδου, Αντιδήμαρχος ).
12. Έγκριση του απολογισμού έτους 2010 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύδνας (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος ).
13. Έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2011 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύδνας (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος ).
14. Έγκριση του ισολογισμού της 31-12-2010 και του απολογισμού έτους 2010 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεθώνης. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
15. Έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2011 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεθώνης. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
16. Έγκριση του ισολογισμού της 31-12-2010 και του απολογισμού έτους 2010 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
17. Έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2011 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
18. Έγκριση του ισολογισμού της 31-12-2010 και του απολογισμού έτους 2010 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αιγινίου. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
19. Έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2011 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αιγινίου. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
20. Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Πύδνας - Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
21. Ανανέωση παραχώρησης του παρατηρητηρίου Αγαθούπολης στο Φορέα Διαχείρισης Αξιού - Αλιάκμονα . (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
22. Καθορισμός τέλους χρήσης για χρήση του Κέντρου Πολλαπλών Χρήσεων Μεθώνης για τέλεση μνημοσύνων. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
23. Διαγραφή τελών που βεβαιώθηκαν κατά της Καρανίκα Ιφιγένειας λόγω καταβολής τους. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
24. Έγκριση για πρακτική εξάσκηση ενός φοιτητή ΤΕΙ με ειδικότητα ηλεκτρολόγου. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
25. Έγκριση δαπανών για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Πύδνας - Κολινδρού . (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ.).
26. Ορισμός μέλους στην επιτροπή παραλαβής έργων αξίας μικρότερης των 5.869,41 €. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
27. Επιστροφή της έδρας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στη Σφενδάμη. (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ.).