Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΣΚΑΪ επενδύει σε νέα πρόσωπα

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Ο Γιάννης Αλαφούζος ασχολείται αρκετά χρόνια με τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα, ώστε να γνωρίζει ότι η… ρουτίνα αποτελεί
συνώνυμο της στασιμότητας. Και εκείνη, της… διολίσθησης.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ συνεχίζει την πάγια τακτική του να προχωρεί σε ανανέωση της εικόνας του σταθμού, και να δίνει την ευκαιρία σε νέα και «φρέσκα» πρόσωπα να βγαίνουν στην πρώτη γραμμή, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και του περιεχομένου του προγράμματος του καναλιού του Νέου Φαλήρου.

Τελευταίο και εξόχως χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Σύλβια Κλιμάκη, με σπουδές στο Harvard, που από την πρωινή εκπομπή του σταθμού «Πρώτη Γραμμή», με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, μετακομίζει σε δική της εκπομπή, κάθε Κυριακή στις 15.00.

Η εκπομπή, που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή, ονομάζεται «Στην πράξη.gr», και φέρνει στο προσκήνιο τις ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων, οι οποίοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, καινοτομούν, πράττουν. Τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής απαρτίζουν η Χρύσα Τσίχλη και η Ελισάβετ Στεργιάδου.

http://www.statesmen.gr/