Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

«Η πρόκριση των δέκα» και η αποθέωση!


«Η πρόκριση των δέκα» και η αποθέωση!

Έτσι τιτλοφορείται η πρόκριση του ΠΑΟΚ στην φάση των «32» του Europa League, ενώ και τα υπόλοιπα μέσα που έχουν ασχοληθεί με την πρόκριση του «δικεφάλου του βορρά» μιλάνε με
διθυραμβικά σχόλια.

«Αν και έμεινε με δέκα παίκτες η ελληνική πλευρά κατάφερε και επιβεβαίωσε την θέση της στους ¨32¨ με τα γκολ των Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Στέφανου Αθανασιάδη», γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «uefa.com».

Η ιστοσελίδα του αθλητικού δικτύου SkySports γράφει για τον «ΠΑΟΚ που σόκαρε την Τότεναμ» και συνεχίζει αναφέροντας: «Οι ελπίδες της Τότεναμ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League κρέμονται από μία κλωστή, μετά την ήττα 2-1 από τον ΠΑΟΚ, που έπαιζε με 10 παίκτες, σε μία αμφιλεγόμενη βραδιά στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Συνέχεια με την βρετανική έκδοση του «goal.com», που τιτλοφορείται: «Τα σπιρούνια ζαλίστηκαν από την νίκη – σοκ του ΠΑΟΚ» και συνεχίζει στον υπότιτλο: «Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο γκολ και έμειναν με δέκα πριν το ημίχρονο, αλλά η Τότεναμ δεν μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση μετά την ισοφάριση του Λούκα Μόντριτς αφήνοντας την κοντά στην έξοδο από το Europa League».

Η Sun κάνει λόγο για τα λάθη της άμυνας των Λονδρέζων που έδωσαν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί μόλις δεκατρία λεπτά μετά το ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Το soccerway.com γράφει το διπλό του ΠΑΟΚ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»: «Οι ελπίδες της Τότεναμ για πρόκριση είναι σε κίνδυνο μετά την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ».

Η βρετανική έκδοση του «eurosport.yahoo.com» τονίζει ότι η μοίρα δεν είναι πλέον στα χέρια της Τότεναμ μετά την επιζήμια ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

«Η Τότεναμ ξέχασε να παίξει ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και τελικά γνώρισε την ήττα, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Τα σπιρούνια γνώρισαν έναν εφιάλτη σε δύο μέρη μετά δύο πρώτα γρήγορα γκολ», είναι το σχόλιο του «Guardian» για την νίκη – πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=128880610