Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των βετεράνων μπασκετμπολιστών της Ελλάδας και της Μπαρτσελόνα



Τον φιλικό αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Barcelona και του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας
παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων Θεσσαλίας.




Η ομάδα βετεράνων της Μπαρτσελόνα επικράτησε με 84-73 της αντίστοιχης ελληνικής, σε έναν αγώνα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας με συνδιοργανωτές το Δήμο Τρικκαίων και τον αθλητικό σύλλογο μπάσκετ Πράσινη Γωνιά. Η πρωτοβουλία ανήκει στον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Κοινωνικής Συνοχής, Αθλητισμού και Πολιτισμού Ευθύμη Ρεντζιά, ο οποίος είναι ενεργό μέλος της ομάδας των Ελλήνων βετεράνων. Το σπουδαίο αυτό παιχνίδι είχαν την τύχη να απολαύσουν περίπου 2.000 φίλαθλοι που έσπευσαν να θαυμάσουν μεγάλες μορφές του παρελθόντος που έγραψαν ιστορία στο μπάσκετ αλλά και να στηρίξουν τη διοργάνωση που έχει σκοπό να βοηθήσει συνανθρώπους με κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Ρότζερ Εστεγέρ και Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο Ισπανός προπονητής Αΐτο Ρενέσες, αλλά και η γυναικεία ομάδα της Πράσινης Γωνιάς Τρικάλων για την άνοδό της στην Α2 Γυναικών.