Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Northbasket Player Development 2017 στη Μίκρα

Η ομάδα του Northbasket Player Development με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την διεξαγωγή του off-season training camp για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο.

Το Northbasket Player Development όπως κάθε χρόνο πρωτοτυπεί και θα έχει διάρκεια 3 εβδομάδες, γεγονός που το κάνει ίσως το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα με την μεγαλύτερη διάρκεια.

Με την ενίσχυση του προπονητικού δυναμικού και την διάθεση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού για ασκησιολόγιο ατομικής βελτίωσης στο μπάσκετ (Sklz Dman, Bigcone, Shotlock) καθώς και για ασκησιολόγιο ανάπτυξης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης (Vertimax elite V8, Vertimax raptor, Fitlight ) το Northbasket Player Development συνεχίζει την δράση του για 6η συνεχόμενη χρονιά.
Σε χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων, 19 Ιουνίου-7 Ιουλίου, το Northbasket Player Development αποσκοπεί στην ατομική βελτίωση των αθλητών μέσα από ουσιαστικές μεθόδους προπόνησης απαλλαγμένες από κάθε είδους διαγωνισμούς, βραβεύσεις και καλεσμένους.
Ατομική βελτίωση των αθλητών στα θεμελιώδη (βασικά) του μπάσκετ, ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών (ταχύτητα, ευλυγισία, έκρηξη, ενδυνάμωση), και εξομοίωση των αθλητών σε συνθήκες αγώνα είναι οι στόχοι του Northbasket Player Development.
Το Northbasket Player Development σχεδιάστηκε έτσι ώστε να βοηθήσει τους αθλητές να ανακτήσουν ψυχολογικά και σωματικά, να βελτιώσει τις τεχνικές αδυναμίες που είναι συνυφασμένες με την καλαθοσφαίριση, καθώς επίσης και να μειώσει το κίνδυνο τραυματισμού στην αγωνιστική περίοδο.
ΕΘΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΑΣ (Κλειστά γήπεδα Μίκρας Α’ & Β’)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19 ΙΟΥΝΙΟΥ-7 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ: 18:00-21:00
ΠΑΡΟΧΕΣΈνας φυσιοθεραπευτής θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων καθ’όλη την διάρκεια των προπονήσεων.
-Τη πρώτη μέρα θα δοθούν σε όλους τους αθλητές από πέντε (5) t-shirts.
-Κατα την διάρκεια του προγράμματος θα δίνονται ισοτονικά ποτά & φρούτα.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-Ολόκληρο πρόγραμμα 3 εβδομάδες  250€
-2 Εβδομάδες 190€
-1 Εβδομάδα 100€
*Ισχύουν ειδικές τιμές σε αδέλφια
Πληροφορίες εγγραφές: 6942018206
email: info@northbasket.gr web: www.northbasket.gr

Κλείσε θέση στο Northbasket Player Development τώρα!

Συπλήρωσε απλά την φόρμα εγγραφής