Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση του ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας και το δώρο Πάσχα 2017

Οι πιστώσεις του Δώρου Πάσχα 2017 και η προπληρωμή των επιδοµάτων στους δικαιούχους επιδοτούµενους και µακροχρονίως ανέργους, όπως
και η ειδική παροχή µητρότητας, θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται – σύµφωνα µε τον αρχικό προγραµµατισµό ΟΑΕΔ – από την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 τονίζει ο οργανισμός με ανακοίνωση του.


Οι τραπεζικοί λογαριασµοί όλων των δικαιούχων για το Δώρο Πάσχα 2017 και το επίδομα ανεργίας, θα πιστώνονται κανονικά από την Παρασκευή, διαβεβαιώνει η διοίκηση του ΟΑΕΔ σε ανακοίνωση της, εκτιµώντας ότι η προγραµµατισµένη απεργία των υπαλλήλων της Εθνική Τράπεζας, δεν θα επηρεάσει την διαδικασία πίστωσης των επιδοµάτων.
Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί: «από την Παρασκευή 07.04.2017 θα καταβάλλεται το ∆ώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούµενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας µητρότητας.
Την ίδια ηµέρα θα ξεκινήσει η πίστωση των επιδοµάτων ανεργίας, των επιδοµάτων µακροχρονίως ανέργων και των βοηθηµάτων ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουµένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 07.04.2017 µέχρι και 23.04.2017».


 http://www.dikaiologitika.gr/