Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Ευχαριστήριο αντιδημάρχου καθαριότητας

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολιτικής Προστασίας και Ζωικής Παραγωγής – Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων
Ζώων επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συμμετείχαν στην ενημερωτική εκδήλωση της 4/4/2017 για την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.
Ειδικότερα να ευχαριστήσουμε την μαθητική νεολαία του Δήμου μας που αποτέλεσε το ακροατήριο της εκδήλωσης, για τις εύστοχες ερωτήσεις και παρατηρήσεις τους, την προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Καρακώστα Αναστασία, τον αντιδήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Σοφιανίδη Γεώργιο και την Κτηνίατρο του Δήμου Βέροιας κα Ουστά Σοφία που συμμετείχαν ως ομιλητές της εκδήλωσης την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος.
Επιπλέον ο Δήμος μας θα εντείνει τις προσπάθειες του για ενημέρωση της μαθητικής μας νεολαίας σε θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν όλους μας.

Η διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων είναι από τα πιο σημαντικά θέματα της καθημερινότητας μας και η αντιμετώπιση τους επιβάλει την συνεργασία όλων μας. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

  

                               
                    Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


          ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ