Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Διαβητικών Πιερίας

 ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/4/2017


Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Διαβητικών Πιερίας

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


 Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε στον Σύλλογο Διαβητικών Πιερίας ύστερα από εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποίησε η Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 9/4/2017, στα Γραφεία τού Συλλόγου.


Πριν από τις εκλογές η Πρόεδρος, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, πρότεινε στη Συνέλευση να ψηφιστούν κάποιες αναγκαίες αλλαγές στο Καταστατικό τού Συλλόγου, οι οποίες έγιναν ομόφωνα δεκτές. Σκοπός των αλλαγών είναι να υπάρχει ευελιξία στη λειτουργία τού Συλλόγου αλλά και διευκόλυνση στη δράση του.


Επίσης, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε μια παρουσίαση δραστηριοτήτων τής τελευταίας διετίας από την πλευρά τού απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον, έγιναν ανακοινώσεις και για το τί προοπτικές υπάρχουν στον Σύλλογο για το επόμενο διάστημα.


Ακόμη, έγινε έγκριση οικονομικού απολογισμού, έγκριση ισολογισμού τού προηγούμενου οικονομικού έτους, απαλλαγή των μελών τού Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής από την ευθύνη των πεπραγμένων και αποφάσεων απέναντι στον Σύλλογο, παραίτηση Μελών τού Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που προχώρησε στις εκλογικές διαδικασίες.


Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών αναδείχθηκε ο Χρήστος Δαραμήλας τού Ιωάννη, Γραμματέας ο Κατεργάρης Θωμάς τού Χρήστου ενώ Μέλος αναδείχθηκε η Ντάφη Νικολίνα τού Παναγιώτη.


Μετά το πέρας των εκλογικών διαδικασιών και ύστερα από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και των ψήφων, οι εκλεγείσες και οι εκλεγέντες στο νέο Δ.Σ. πραγματοποίησαν συνεδρίαση προκειμένου να συνέλθουν σε Σώμα. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες στο νέο Δ.Σ. επέλεξαν τις θέσεις που θα κατέχει καθεμιά και καθένας από τις νεοεκλεγείσες και τους νεοεκλεγέντες, για την ερχόμενη τετραετή θητεία, ως εξής:


Πρόεδρος: Ουσταμπασίδου Σωτηρία.
Αντιπρόεδρος: Τούρτας Ιωάννης.
Γραμματέας: Νικόλαος Κουκιώτης.
Ταμίας: Χατζημωϋσιάδου Μαρία.
Τακτικό Μέλος: Μαγδαληνή Γιουμίδου.

Αναπληρωματικά Μέλη
Κατεργάρη Ξανθούλα
Παπαδόπουλος Ραφαήλ.

Ελεγκτική Επιτροπή
Παπουλίδης Ιωάννης
Φωτιάδου Κυριακή
Σκαμπαρδώνης Ιωάννης