Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Πύδνα Κίτρους-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1 25η 2ος Γ' εθνική "Πρόωρη Ανάσταση" Αχιλλέα! HD

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
«Πρόωρη Ανάσταση» έκανε ο Αχιλλέας στο Κίτρος (2-1) με αντίπαλο την τοπική

Πύδνα και συνεχίζει την εβδομάδα των Παθών για τη σωτηρία… της ψυχής του και την παραμονή, στη νέα αποκλειστικότητα του Μetrosport.gr, από την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας. 
Οι φιλοξενούμενοι, με το Δημήτρη Παπαγιαννούλη πλέον στον πάγκο τους, στη θέση του προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με το Γιώργο Καμπερίδη, πέτυχαν νίκη χρυσάφι απέναντι στην "no motivation, no party", ομάδα του Κίτρους, που αγωνίστηκε με απουσίες και αλλαγές στη σύνθεσή της, δοκιμάζοντας παράλληλα νέους ποδοσφαιριστές, με μικρότερο χρόνο συμμετοχής. 
Ο αγώνας είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή και την ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη να βγαίνει τουλάχιστον δύο φορές απειλητικά στην κόντρα στις αρχές του αγώνα. Το σκορ άνοιξε ο Δερμίσης, με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού και μ' αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στ' αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός, με παιχνίδι κέντρου, μέχρι το χρονικό σημείο όπου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντόση, που εκμεταλλεύτηκε υπέροχη παράλληλη σέντρα του Τουλίκα. Το γκολ αφύπνισε τον Αχιλλέα, που πίεσε και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του, με καρφωτή κεφαλιά του Λαζαρίδη, από εκτέλεση κόρνερ του Δερμίση, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 
Highlights: το κατανυκτικό κλίμα… εκκλησίας της επερχόμενης Μεγάλης Εβδομάδας στο γήπεδο, όπου σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου, με δεδομένη την έλλειψη ενδιαφέροντος από τη γηπεδούχο ομάδα, η αποκλειστική συναισθηματική συνέντευξη του νεαρού Γιώργου Κωστίκου της Πύδνας -γιου του παλαίμαχου άσσου του Πιερικού και του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων- στο δημοσιογράφο Νίκο Κολίτση και στο Μetrosport.gr, που καταδεικνύει  τη δυαδικότητα της σχέσης πατέρα-γιου αναφορικά με το ποδόσφαιρο και τις δυσκολίες που προκύπτουν από το διττό ρόλο του πατέρα, πρώην ποδοσφαιριστή, προπονητή και του γιου, που φιλοδοξεί να χτίσει τη δική του καριέρα, η διπλή απόκρουση του τερματοφύλακα της Πύδνας, Πατσιογεώργου, οι επελάσεις του Καραγκούνη της Πύδνας, οι συνδυασμένες ομαδικές προσπάθειες σε πρώτο χρόνο, με και χωρίς την μπάλα, των παικτών του Κίτρους από την άμυνα στον άξονα
Man of the match: Δερμίσης και Λαζαρίδης του Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, για την καθοριστικότητα των γκολ που σημείωσαν και τη συνολική τους απόδοση στον αγώνα

Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.



Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com