Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Πύδνα Κίτρους-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-2 Συνέντευξη τύπου με δηλώσεις φωτιά! HD

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Δημήτρης

Παπαγιαννούλης και ο προπονητής της Πύδνα Κίτρους, Διονύσης Τοκατλίδης (και δύο ποδοσφαιριστές των ομάδων, Κ.Παγωνίδης και Σ. Καραγκούνης αντίστοιχα), παραθέτουν συνέντευξη τύπου, απαντώντας, κατά ριπάς, στις αποκλειστικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου του Metrosport.gr, Nίκου Κολίτση, με δηλώσεις, προβλέψεις, αναλύσεις, ευχές και ατάκες φωτιά που θα συζητηθούν, για το παρόν και το μέλλον του Πιερικού ποδοσφαίρου, για τη μελλοντική παρουσία του μεγαλομετόχου του Κίτρους, Γιάννη Ντούμου, για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, για την ομάδα που θα κατακτήσει το  πρωτάθλημα, για το κίνητρο των ομάδων και τους νέους παίκτες…

Highlights: 
Δ. Παπαγιαννούλης (Aχιλλέας Νεοκαισάρειας): Είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη συνεχίσω. H oμάδα δικαιούται οπωσδήποτε να μείνει στην κατηγορία. Υπάρχουν καλές εμφανίσεις. Δεν είχαμε τύχη.
Δ. Τοκατλίδης (Πύδνα Κίτρους): Ο μεγαλομέτοχος θα κρίνει τι θέλει από αυτή την ομάδα. Όσο για μένα δεν ξέρω ακόμα. Όσο θέλει ο παράγοντας Γιάννης Ντούμος να πρωταγωνιστήσει, η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει. 
Κ. Παγωνίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας): Οι σχέσεις εκτός γηπέδου μένουν εκτός γηπέδου. Μέσα στο γήπεδο ο καθένας παίζει για τη φανέλα και για τον εαυτό του. 
Σ. Καραγκούνης (Πύδνα Κίτρους): Ελπίζω η Νεοκαισάρεια να σωθεί, γιατί είναι μία τοπική ομάδα και πρέπει πάντα να υποστηρίζουμε τις τοπικές ομάδες. ΑΕ Καραϊσκάκη και Απόλλωνας Λάρισας είναι δύο ισάξιες ομάδες. 

Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.


Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com