Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Κλιμάκια του ΚΚΕ Πιερίας εξόρμησαν σε περιοχές του νομού μας

«Άλλη μια συμφωνία, άλλη μια λεηλασία. Φτάνει πια! Με το ΚΚΕ για το δίκιο μας»

Με αυτό το σύνθημα οι οργανώσεις του ΚΚΕ συζήτησαν  με δεκάδες ανθρώπους στην Πιερία όλο το τριήμερο που μας πέρασε, από την Κυριακή 19 Μάρτη μέχρι και την Τρίτη 21 Μάρτη όπου κορυφώθηκε η δράση της με πικετοφορία στον πεζόδρομο της Κατερίνης.            
Την Κυριακή 19 Μάρτη κλιμάκια του ΚΚΕ εξόρμησαν στην Καλλιθέα την Περίσταση τον Καταχά και το Αιγίνιο Πιερίας.
Τη Δευτέρα 20 Μάρτη έγινε εξόρμηση στα μικρομάγαζα της Κατερίνης όπου εγινε κουβέντα με μικρούς επαγγελματίες που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική ενώ άλλο κλιμάκιο έκανε εξόρμηση και συζήτησε με εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, Μαρινόπουλος καθώς και στα Hondos Center και στους εργαζόμενους του Δήμου Κατερίνης. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας έγινε εξόρμηση στα εργοστάσια KalasGroup και Konstantopoulos S.A. "Olymp",
Την Τρίτη 21 Μάρτη πραγματοποιήθηκε  η πικετοφορία στον Πεζόδρομο της Κατερίνης. 
 Τα μέλη και οι φίλοι  του ΚΚΕ μοίρασαν την προκήρυξη στον κόσμο που βρισκόταν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ενώ απευθύνθηκαν και σε εργαζόμενους των μικρομάγαζων καθώς και σε στέκια νεολαίας.
            Την Πέμπτη 23 Μάρτη είναι προγραμματισμένη περιοδεία με την ίδια ανακοίνωση στην περιοχή του Σταθμού και στο νοσοκομείο της Κατερίνης.