Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Συνάντηση μελών της Σχολής Γονέων - Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 η συνάντηση των μελών και του Δ.Σ. της Σχολής Γονέων - Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης στον φιλόξενο
χώρο του Ξενοδοχείου Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά. Έγινε η ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε η οποία έκλεισε με 18 εκδηλώσεις και 22 καταξιωμένους ομιλητές από όλα τα επιστημονικά πεδία. Στην διάρκεια της χρονιάς αυτής πραγματοποιήθηκαν και τρία σεμινάρια με τον γενικό τίτλο  «Ποιο νόημα έχουν οι αξίες στην αγωγή των παιδιών;» και δόθηκαν αντίστοιχες βεβαιώσεις σε γονείς και εκπαιδευτικούς που παρακολούθησαν το Σεμινάριο. Επίσης πραγματοποιήθηκε η Μουσικοθεατρική παράσταση «Ο θάνατος του Διγενή Ακρίτα» από το Μουσικό Σύνολο των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και των Μελωδών της Παράδοσης. Αποκορύφωμα της φετινής χρονιάς ήταν η τελευταία ομιλία την περασμένη Δευτέρα 16/3 όπου διασυνδέθηκαν και οι δυο αίθουσες του Συνεδριακού κέντρου της Κατερίνης (Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στην Ιστορία του Συνεδριακού Κέντρου) και περισσότερα από 1000 άτομα παρακολούθησαν την ομιλία του π.Ανδρέα Κονάνου.


        Ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων κ. Κωνσταντίνος Κορομπίλης ευχαρίστησε αφενός τα μέλη και το Δ.Σ. για την αρμονική και γόνιμη συνεργασία και αφετέρου τον Δήμο Κατερίνης, την Αντιπεριφέρεια Πιερίας, τον Ο.Π.Π.Α.Π., την Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και τους 36 χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ανακοίνωσε δε, και το νέο πρόγραμμα το οποίο για την 29η χρονιά του 2017-2018 θα περιλαμβάνει 15 εκδηλώσεις με πρώτη την Δευτέρα 30-10-2017!
        Όλες οι ομιλίες και οι εκδηλώσεις της Σχολής Γονέων - Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Σχολής www.sxoligoneon.gr καθώς και αντίτυπα σε μορφή dvd στην Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δήμου Κατερίνης, διαθέσιμα με Δωρεάν χρήση για όλους τους πολίτες της Πιερίας.


Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο   Πρόεδρος
    Κωνσταντίνος Κορομπίλης


LOGOTYPO SXOLIS GONEON_t