Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Η Θεατρική παράσταση "Το όνειρο της ΠΕΠΑ" την Κυριακή 2 Απριλίου στον ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ
H επίσημη θεατρική παράσταση για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ
Κυριακή 2 Απριλίου στις 11.30 π.μ.


Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Entertainment One (eOne) Peppa Pig.
Βραβεία:
• BAFTA Children’s Award 2005 Best Pre-School Animation
• AIAFF Best TV Production 2005,
• British Animation Award Nominated for best pre-school
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
Το Όνειρο της Πέππα είναι ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών από τη ομώνυμη επιτυχημένη σειρά Peppa Pig μεταφερμένη στην Ελληνική πραγματικότητα. Το έργο πραγματεύεται τη δύναμη του ονείρου στην τρυφερή παιδική ηλικία και την πραγματοποίηση του μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, καθηλώνοντας τους μικρούς θεατές με ευφάνταστη μυθοπλασία και θεατρική γλώσσα.
Η Πέππα το Γουρουνάκι, ο μπαμπάς Γουρουνάκης, η μαμά Γουρουνίτσα, ο Τζορτζ, η Μαντάμ Γαζέλα, ο Ντάνι Σκυλάκης, ο Πέντρο Πόνυ, η Σούζυ Προβατίνα και η Ρεβέκκα Κουνέλη σας περιμένουν να ζήσετε μαζί τους το «Όνειρο της Πέππα», ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.
Μέσα από ιστορίες της παιδικής καθημερινότητας, οι αγαπημένοι χαρακτήρες μαζί με τους μικρούς θεατές, θα παίξουν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα προβληματιστούν και... θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους! Το έργο πραγματεύεται τη δύναμη του ονείρου στην τρυφερή παιδική ηλικία και την πραγματοποίησή του μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης. Μία παράσταση με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα με τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους ήρωες, που όμως συνυπάρχουν αρμονικά και δίνουν σημασία στην έννοια της φιλίας και στην αξία της οικογένειας.
Με κοστούμια σε σουρεαλιστική κλίμακα, εντυπωσιακούς φωτισμούς και σκηνικά, διαδραστικό παιχνίδι και μουσική επένδυση ειδικά ενορχηστρωμένη για τις ανάγκες της, η παράσταση μυεί τα παιδιά στην μαγική ατμόσφαιρα του θεάτρου. Ένα υπερθέαμα που θα κάνει κάθε παιδί να αγαπήσει το θέατρο και τον κόσμο του από την πρώτη στιγμή και να μείνει χαραγμένο στην μνήμη του.

Πρωταγωνιστούν:Ανδριάνα Αβραάμ, Μαρία Βαή, Αναστασία Βαχτσεβάνου, Θοδωρής Γεωργίτσης, Βαρβάρα Μαυράκη, Ελένη Μισχοπούλου, Δέσποινα Μπιμπίκα, Χριστίνα Νασιάδου, Έλενα Παντελίδου, Σωτηρία Σακαλάκη, Μαρία Σπαθοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος
Συγγραφέας: Πένυ Φυλακτάκη (βασισμένα στο αυθεντικό ξένο κείμενο)
INFO: Θέατρο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ
Μητροπόλεως 57, Βέροια
Τηλέφωνο | 2331022373
Παραστάσεις
Κυριακή 2 Απριλίου  μόνο για 1 παράσταση στις 11.30 π.μ.
Εισιτήρια:  Προπώληση 10 € ταμείο 12 €
Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα:  www.cinestar.gr
Και στο τηλ: 2331022373