Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Συνελήφθησαν 2 άτομα για διάρρηξη και κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από επιχείρηση στις Σέρρες

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε συμπεριλαμβάνονται και οι 3 συνεργοί τους

Αφαίρεσαν εμπορεύματα που σύμφωνα με εκτιμήσεις ανέρχονται στις 7.000 ευρώ
Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη
Η άμεση κινητοποίηση των περιπολούντων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, οδήγησε στον εντοπισμό και την αυτόφωρη σύλληψη δύο ατόμων για διάρρηξη και κλοπή από επιχείρηση στις Σέρρες.
Πρόκειται για έναν 25χρονο και μία 27χρονη σε βάρος των οποίων, καθώς και 3 ακόμη συνεργών τους, ηλικίας 20, 22 και 36 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι χθες (20-3-2017) τα ξημερώματα παραβίασαν την πόρτα επιχείρησης σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της εμπορεύματα αλουμινίου, η αξία των οποίων, σύμφωνα με εκτιμήσεις του 40χρονου ιδιοκτήτη, ανέρχεται στις 7.000 ευρώ.
Εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων ο 25χρονος με την 27χρονη εντοπίστηκαν να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε κοντινή περιοχή και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στο πίσω μέρος του οχήματος τα κλοπιμαία τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσω μεταφοράς – τέλεσης της παράνομης δραστηριότητας τους.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους, καθώς και για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.