Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 Από τη Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας
ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


            Μέσα σε άριστο κλίμα συνεργασίας και καλής διάθεσης οι πρωταγωνιστές της γιορτής του Πιερικού ποδοσφαίρου ήταν όλοι μαζί. Στο δείπνο της συνύπαρξης, του αλληλοσεβασμού και της άποψης ότι όλοι αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό. Την ανάπτυξη και καταξίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.


            Με γνώμονα τα παραπάνω η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ παραχώρησε την παραμονή του τελικού του φετινού κυπέλλου, την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, δείπνο με την παρουσία εκπροσώπων των πρωταγωνιστών του σημαντικού θεσμού του τελικού ανάμεσα στην Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ και Α.Ε. ΠΟΣΕΙΔΩΝ.


            Ήταν παρόντες όλοι. Σαν μια οικογένεια, μονιασμένοι και αδελφωμένοι, διατρανώνοντας την διάθεση ότι το ποδόσφαιρο ενώνει, συναρπάζει και συγκινεί.


            Υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους ο οικοδεσπότης της βραδιάς, ο πρόεδρος της Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας Αστέριος Τόκας, αφού τους ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης και το θαυμάσιο πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν τόσο στην μέχρι τώρα αγωνιστική τους πορεία όσο και στα διαδικαστικά του τελικού, επισήμανε: «Ο τελικός του κυπέλλου είναι η γιορτή του Πιερικού ποδοσφαίρου. Πετύχαμε από κοινού να εμφυσήσουμε στην φίλαθλη κοινωνία αυτό το μήνυμα και έτσι θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι όλοι θα αποχωρήσουν ευχαριστημένοι από αυτό το παιχνίδι. Νικητής θα είναι σίγουρα η Πιερία και το ποδόσφαιρό μας. Κάθε επιτυχία στις ομάδες μας τόσο στο παρών όσο και στο μέλλον. Εμείς ως Ένωση είμαστε στο πλευρό σας.»