Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή στο Δήμο Κατερίνης

 Η συνεδρίαση  της  Διακομματικής Επιτροπής που συγκάλεσε ο αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης Χρήστος Λεμονόπουλος, ενόψει των Εθνικών Εκλογών  της 25ης Ιανουαρίου,
πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Δημαρχιακού Μεγάρου.
Οι εκπρόσωποι των κομμάτων που παρέστησαν, συζήτησαν για τον τρόπο χρήσης των χώρων που διατίθενται για την προβολή τους κατά την προεκλογική περίοδο, τους κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να διέπουν την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Κατερίνης, καθώς και όλες τις σχετικές διατάξεις.
Στη συνάντηση, ρυθμίστηκαν λεπτομέρειες που αφορούν τη χρήση κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Κατερίνης, καθώς και την διανομή των διαφημιστικών πλαισίων για την καμπάνια κομμάτων και παρατάξεων με βάση τις διατάξεις που περιγράφονται σε σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.
Επιπλέον με ομόφωνη απόφαση των εκπροσώπων των κομμάτων η αναμετάδοση των εκλογών την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης.
Ο κ. Λεμονόπουλος ευχήθηκε σε όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων καλή δύναμη, ενώ ζήτησε τη συνδρομή όλων ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν σε ήπιο και πολιτισμένο κλίμα. Επιπλέον δεσμεύτηκε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ο Δήμος Κατερίνης και οι υπηρεσίες του, θα βρίσκονται στη διάθεση των κομμάτων και των παρατάξεων κατά την προεκλογική περίοδο.

Παρόντες στην Διακομματική:

ΠΑΣΟΚ : ΤΣΟΥΒΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΔ : ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ : ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΟΤΑΜΙ : ΚΑΝΤΙΛΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ : ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΝΕΛ : ΦΙΛΟΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΚΕ : ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΛΑΟΣ : ΜΑΓΚΑΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΕΛΕΙΑ : ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ