Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κατερίνη

              Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πιερία πραγματοποιήθηκε εχθές 14/01/2015 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πιερίας. Μετά από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου,
απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του ψηφοδελτίου ο υποψήφιος Νίκος Σαλπιστής ενώ η κεντρική ομιλία έγινε από τον υποψήφιο βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Γιώργο Μαργαρίτη.


Ο Γιώργος Μαργαρίτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αίτια και τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης και στον τρόπο που κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση προτείνουν για την επούλωση των πληγών της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, που επί της ουσίας ισοδυναμούν με ασπιρίνη. Σε αυτές τις συνθήκες, μόνο το κόμμα των εργαζόμενων στάθηκε δίπλα στο λαό, όχι προσποιούμενο το σωτήρα, με μανδύα αριστερό ή μη, αλλά δείχνοντας το δρόμο για την οργάνωση της πάλης του, για να πάρει στα χέρια του ο ίδιος ο λαός τη ζωή του.


Απαύγασμα της συγκέντρωσης ήταν ότι πρέπει, μέλη, φίλες και φίλοι του κόμματος, να δώσουν την εκλογική μάχη με αισιοδοξία και πείσμα, σε μια κρίσιμη περίοδο και ώρα ευθύνης.

Τώρα ψηφίζουμε ΚΚΕ. Την επόμενη μέρα πιο δυνατό στη Βουλή και στο λαό!