Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Βουλγαράκης – Πελέκη: Είναι πολλά τα λεφτά για να χωρίσουν!

voulgarakis-peleki
Πριν από περίπου επτά μήνες, γύρω στα τέλη Ιουνίου, η είδηση του χωρισμού του

ζεύγους Γιώργου Βουλγαράκη - Κατερίνας Πελέκη αποτελούσε talk of the town. Μάλιστα τότε είχε σχεδόν επιβεβαιώσει την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης προς την κατεύθυνση του συναινετικού διαζυγίου ο δικηγόρος της κ. Πελέκη, Θέμης Σοφός.

Παρά το γεγονός ότι πέρασαν τόσοι μήνες από τότε τίποτα περισσότερο δεν ακούστηκε. Και σήμερα το diktionews.gr αποκαλύπτει ότι τελικά το ζευγάρι που, μέχρις ενός σημείου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, τελικά δεν χωρίζει.
Σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr ο Γιώργος Βουλγαράκης και η Κατερίνα Πελέκη κατέληξαν στην απόφαση αυτή απλά επειδή ανέκυπταν σοβαρότατα νομικά προβλήματα εξαιτίας της ύπαρξης μεγάλης κοινής περιουσίας. Προβλήματα τα οποία δεν μπορούσαν να λυθούν εύκολα και θα απαιτούνταν χρονοβόρες και εξαιρετικά χρηματοβόρες διαδικασίες.
Έτσι ο πρώην υπουργός που έμεινε γνωστός στην πολιτική ιστορία της νεώτερης Ελλάδας για τη φράση του «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» και η συμβολαιογράφος που έκανε συμβόλαια για να τα έχει καλά με την Παναγία αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο να μείνουν μαζί παρά να χάσουν ίσως και κάποια εκατομμύρια για να χωρίσουν τη μεγάλη περιουσία τους.
Βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα. Οι σχέσεις τους δεν είναι ιδιαίτερα καλές αφού οι παρτίδες που άνοιξαν με τη Δικαιοσύνη, τους έκαναν να ξεχάσουν τα 30 χρόνια αγάπης που είχαν προηγηθεί. «Προσπαθούμε να κρατήσουμε την Κατερίνα να μην μιλάει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί» ανέφερε στο diktiosnews.gr φίλος της οικογένειας. Εξηγώντας ότι «δεν μιλάει με τα πιο κολακευτικά λόγια για τον Γιώργο».
Όπως και νάχει πάντως Βουλγαράκης – Πελέκης ίσως και για μια ζωή και οι λόγοι είναι... εκατομμύρια!


http://www.diktionews.gr/parapolitika/827-2012-02-16-16-33-01