Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μπουτάρης VS Γκιουλέκα για τα... "κωλόχαρτα"


Ακόμη μια συνεδρίαση α λα Μπουτάρη έζησαν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία πρώην συμβασιούχων καθαριότητας του δήμου.
Οι δεκάδες συμβασιούχοι που κατέκλυσαν την αίθουσα, ζήτησαν κάποια στιγμή να πάρει
απόφαση το δημοτικό συμβούλιο που να βεβαιώνει ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Κάπου εκεί άρχισαν τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του Μπουτάρη που χαρακτήρισε… κωλόχαρτα τα ψηφίσματα, που βγάζει ο δήμος, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κώστα Γκουλέκα. 
"Ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από το κράτος" έσπευσε να διευκρινίσει,  αλλά ο Κ. Γκιουλέκας συνέχισε να αντιδρά: "Κύριε δήμαρχε τι λέτε; Κωλόχαρτα τα ψηφίσματα;".
"Κύριε Γκιουλέκα προφανώς σας ζάλισε η διαγραφή σας από τη ΝΔ" απάντησε με το γνωστό στυλάκι του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. "Εγώ έχω ξεκάθαρη πολιτική πορεία. Αν εσείς είστε κωλοτούμπας και πάτε από το ένα κόμμα στο άλλο είναι δικό σας πρόβλημα" τόνισε ο Κ. Γκιουλέκας.
Από την πλευρά τους, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης επέμειναν πως θα πρέπει να δοθούν στους εργαζόμενους τα έγγραφα που απαιτούνται για να προωθήσουν τα αιτήματά τους μέσω της δικαστικής οδού. Αλλά άντε να συννεονηθεί κανείς με τον Μπουτάρη, που νομίζει πως είναι καφενές ο δήμος! 
Λάδι στη φωτιά έριξε, λίγο αργότερα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος ζηλεύοντας τη δόξα του Μπουτάρη, αποκάλεσε τεμπελχανά ένα από τους παρευρισκόμενους συμβασιούχους. «Τεμπελχανά, που δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου» είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας την έντονη αντίδραση των υπολοίπων συμβασιούχων.
Όπως ήταν φυσικό η συνεδρίαση τινάχτηκε στον αέρα!