Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Δ. Ψωμιάδης για το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων: 'Είμαστε αλληλέγγυοι στους συμπολίτες μας, με πράξεις και προσφορά'


Για δεύτερη ημέρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 από την Π.Ε. Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ. η δωρεάν διανομή τροφίμων σε κοινωνικούς φορείς, παρουσία του Αν. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδη, του Π. Ψωμιάδη και των επιτρόπων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
     Συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν 67 τόνοι τυριού στους εγκεκριμένους φορείς υλοποίησης - φιλανθρωπικά ιδρύματα, συλλόγους πολυτέκνων, συλλόγους παλιννοστούντων, μονογονεϊκών οικογενειών κ.λπ. – σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
«Σήμερα που η κοινωνία δοκιμάζεται, πρέπει να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι. Ιδιαίτερα απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στους συμπολίτες μας που οδηγούνται, από την εφαρμογή των καταστροφικών πολιτικών, στην εξαθλίωση. Χωρίς πολλά λόγια, με πράξεις και προσφορά» δήλωσε σχετικά ο Αν. Περιφερειάρχης Δ. Ψωμιάδης.