Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ανάπτυξη Συνεργασιών με την Τουρκική Αγορά


Αάπτυξη Συνεργασιών με την Τουρκική Αγορά

 Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε πρόσφατα

συνάντηση εργασίας με Τούρκους Επιχειρηματίες από την GYiAD (The Young Executives and Businessmen Association – www.gyiad.org.tr).

Κατά τη συνάντηση προέκυψε ότι η τουρκική αγορά εκδήλωσε ενδιαφέρον για συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν επώνυμα - branded products.

Στόχος και των δύο πλευρών είναι να υπάρξουν σύντομα θετικά πρακτικά αποτελέσματα, είτε με τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων, είτε με την ανταλλαγή των στοιχείων επικοινωνίας των δύο ενδιαφερομένων πλευρών.


Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε ο ΣΕΒΕ και η GΥiAD να καταγράψουν τιςεπιχειρήσεις από τις δύο χώρες που επιθυμούν συνεργασία.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στη δράση αυτή, παρακαλούμε να στείλετε στον ΣΕΒΕ στο e-mail ex@seve.gr,  τηλ. 2310-535.333, κα Ευτ. Χριστάκη, πλήρως συμπληρωμένη  τη συνημμένη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως 31.12.2011, στην αγγλική γλώσσα.
Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλιστεί, κατά το μέγιστο δυνατό, το στοχευμένο και εξειδικευμένο ενδιαφέρον των δύο πλευρών και θα αποφευχθούν οι γενικότητες και οι ασάφειες που πιθανόν παρατηρούνται σε παρόμοιες προσπάθειες.