Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Εκδήλωση αφιέρωμα στον ηθοποιό Κώστα Βουτσά!!! από το ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας

«Ηθοποιός, σημαίνει φως…»
Εκδήλωση αφιέρωμα στον ηθοποιό Κώστα Βουτσά από το ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας

Συγκίνηση, αλλά και χαμόγελα, χάρισε για ακόμη μια χρονιά η ετήσια εκδήλωση – αφιέρωμα του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ικανότητες Δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ),

με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στον
μεγάλο έλληνα και ιδιαίτερα αγαπητό κωμικό ηθοποιό Κώστα Βουτσά, ο οποίος μάλιστα τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Τραγούδια που ακούστηκαν σε ταινίες που πρωταγωνίστησε ο Κώστας Βουτσάς, στιγμιότυπα και σκετσάκια από ταινίες του, χορογραφίες από το τμήμα χορού της ΚΕΠΑ και τα παιδιά του Κέντρου ατάκες που έμειναν στην ιστορία,

αλλά και προσωπικές αναφορές στον Άνθρωπο Κώστα Βουτσά, συνέθεσαν μια νοσταλγική και άκρως ενδιαφέρουσα βραδιά, με τον γενικό τίτλο «Ηθοποιός σημαίνει φως».


Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο γνωστός Βεροιώτης ηθοποιός Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο δικηγόρος και παρουσιαστής της εκπομπής της ΕΤ3 «Έκτη Αίσθηση» Γιώργος Μπελίρης απέδωσε πολλά από τα τραγούδια της βραδιάς, ενώ ιδιαίτερη ήταν και η εμφάνιση της Βεροιώτισσας ηθοποιού και τραγουδίστριας Μάγδας Πένσου.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης, αλλά και την ερμηνεία τραγουδιών είχε η Ελένη Αναγνώστου, η πρόεδρος του συλλόγου φίλων του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου καλωσόρισε το κοινό και τους επίσημους καλεσμένους της βραδιάς και στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε τους συντελεστές της εκδήλωσης, ενώ μεταξύ των παρόντων ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος - σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου.


Η εκδήλωση έκλεισε με την απόδοση τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ Γιώργο Μιχαηλίδη στον τιμώμενο Κώστα Βουτσά, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιας Χωραφάς» Αντώνης Καγκελίδης, παρέδωσε την απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου που τον ανακηρύττει Επίτιμο Μέλος του.


Ο δημοφιλής και αγαπητός Κώστας Βούτσας δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος από την βραδιά, σημειώνοντας πως ήταν η ωραιότερη εκδήλωση προς τιμήν του και συνεχάρη του συντελεστές της εκδήλωσης και τα παιδιά του Κέντρου.

Ν.Β

http://www.laosver.gr/news/local/35994.html